Tarkan Yavas Haberleri

Zehra Güneş, Tarkan ve Hülya Avşar ekonomistlere danışmadan adım atmıyor! 1.5 kilo altın iddiası

Müge Dağıstanlı köşesinde ünlülerin altın yatırımlarından söz etti. Aramızda Kalmasın yorumcusu bir ünlünün ekonomiste danışıp 1.5 kilo altın aldığını söyledi.

Magazin 2024-03-24 14:58:22

Usta sanatçı Tarkan'dan hayranlarına müjde! Az kaldı...

Usta sanatçı Tarkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına müjdeyi verdi. Şarkıcı, "Azıcık daha sabredin canlarım. Yakındır kavuşmamız" ifadelerini kullandı.

Magazin 2024-03-13 10:57:56

Dansı gelin ve damadı gölgede bıraktı! Sosyal medyadan gündem yaratmayı başardı... Tarkan görse kıskanır

Gebze'de bir düğün salonunda kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde ismi açıklanmayan bir adam sergilediği dans performansıyla herkesi şaşkına çevirdi.

Trend 2024-03-12 15:18:41

Seçim dönemindeki görüntüsü çok konuşuldu! Tarkan'ın eşi son haliyle gündem oldu

Megastar Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu'nun Almanya, Düsseldorf'ta oy kullandıktan sonra çekildiği fotoğraf sosyal medyada gündem olmuştu. Tevetoğlu'nun seçim kombini çok konuşulmuştu. Çiftin son paylaşımı çok konuşuldu. Eşi ve kızıyla karda eğlendiği anları paylaşan Tarkan'a yüz binlerce beğeni yapıldı. Tarkan'ın eşi son haliyle yine çok konuşuldu.

Magazin 2024-01-19 15:37:16

Zeynep Bastık yünden sütyeni ve süper minisiyle poz verdi! 'Tarkan Gümüş Eyer filminden fırlamış gibi'

Sosyal medya paylaşımları, özel hayatı ve sahne tarzıyla sık sık gündem olan Zeynep Bastık bu defa son paylaşımıyla sosyal medyanın diline düştü. Yünden sütyeni ve süper mini eteğiyle poz veren ünlü isme adeta yorum yağdı.

Magazin 17-01-24 14:47

Megastar Tarkan kızıyla olan pozunu paylaştı... Paylaşım kısa sürede gündem oldu! Kızı kocaman oldu

En son yılbaşında alacağı konser ücretiyle gündeme gelen Megastar Tarkan yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündem oluyor. Ünlü şarkıcının son paylaşımı da gündem oldu. Bir kız çocuğu olan Tarkan'ın minik Liya ile paylaştığı poz gündem oldu.

Magazin 15-01-24 09:58

Tarkan'ın yılbaşı konserinden alacağı rakam dudak uçuklattı! Duyanlar inanamadı

Geçtiğimiz haftalarda ünlülerin yılbaşı sahne ücretleri tek tek ortaya çıkmaya başladı. Ünlülerin yılbaşı konserlerinden alacakları ücretler merak edilirken listenin başında yer alan isimlerden biri de Tarkan oldu. Yeni yıla Kıbrıs'ta girecek olan Tarkan'ın alacağı ücret ise dudak uçuklattı.

Magazin 25-12-23 17:30

Megastar Tarkan spor salonundan paylaştı! Pozlarına beğeni yağdı

Dillere pelesenk olan şarkıları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Megastar Tarkan son olarak spor salonundan paylaşım yaptı. Peş peşe pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Tarkan gönderisiyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 17-12-23 17:19

Tarkan'ın eski sevgilisi olarak tanındı! Bilge Öztürk kendisinden 22 yaş küçük aşkıyla poz verdi

Tarkan ile yaşadığı ilişkiyle tanınan Bilge Öztürk yıllar sonra yeni aşkıyla ortaya çıkmıştı. 45 yaşındaki avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile bir süredir birlikte. İkilinin davet tarzı sosyal medyada beğeni aldı.

Magazin 27-11-23 10:11

Tarkan'dan Cumhuriyet'in 100. yılına özel marş! Sen rahat uyu biz hep izindeyiz Atam

Son olarak Filenin Sultanları için marş seslendiren Tarkan, 29 Ekim'e sayılı günler kala Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetimizin 100.Yıl’ı için marş besteledi. Tarkan'ın seslendirdiği marşa beğeni yağdı.

Magazin 20-10-23 14:59

Tarkan 'Disney Plus'la ilgili sessizliğini bozdu: 'Herkesin tepki gösterdiği günlerde...'

Reklam yüzü olduğu Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamama kararına sessiz kaldığı için tepki çeken Megastar Tarkan son paylaşımıyla dikkat çekti. Tarkan; "Herkesin tepki gösterdiği günlerde de sessiz kalmamam, kararı yanlış ve hatalı bulduğumu belirtmem gerekirdi" dedi.

Magazin 20-09-23 17:32

Tarkan eşi Pınar Tevetoğlu ile romantik paylaşım yaptı! Ay duygulandım

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alan Megastar Tarkan eşinin doğum gününü romantik bir paylaşımla kutlayınca sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-08-23 07:32

Gökhan Töre imzayı atıyor! Trendyol Süper Lig'den istediği teklifi alamayan tecrübeli oyuncu için resmi açıklama an meselesi...

Transfer döneminde Tarkan, Ali Dere, Taha, Ogün, Kubilay, Diallo, Lis ve Diouf'u kadrosuna dahil eden Göztepe yeni sezon hazırlıklarını İtalya'da sürdürürken, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Ankaragücü ile sözleşmesi sona eren Gökhan Töre'yi gündemine alan İzmir ekibi, tecrübeli oyuncu ile anlaşmak üzere.

Spor 26-07-23 12:50

Tarkan'ın eski sevgilisiydi... Bilge Öztürk kendisinden 22 yaş küçük aşkıyla poz verdi

Tarkan ile aşkıyla tanınan Bilge Öztürk yıllar sonra yeni aşkıyla ortaya çıkmıştı. 45 yaşındaki avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile aşka geldi.

Magazin 14-07-23 11:59

Sima Tarkan'ın Beyonce konserinde hüngür hüngür ağlaması olay oldu! Hayattan o kadar kopuklar ki

Dila Tarkan’ın kardeşi olan ünlü fenomen Sima Tarkan sosyal medya hesabından Beyonce konserine gittiği anları paylaştı. Konserde hüngür hüngür ağlayan Tarkan, sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 07-07-23 14:40

Tarkan eşi Pınar Tevetoğlu'nu öperken paylaştı! Beğeni yağdı

Megastar Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu zaman zaman merak konusu oluyor. Son olarak oy kullandıktan sonra çekildiği fotoğrafla dikkat çeken ünlü yıldızın karısı yine gündeme geldi. Tarkan eşini öperken paylaştı.

Magazin 07-07-23 09:01

Fatih Bayram Karabulut kimdir, kaç yaşındadır? Müzisyen Fatih Bayram Karabulut aslen nereli?

Başarılı iş insanı ve müzisyen Fatih Bayram Karabulut'un kim olduğu merak ediliyor. Birçok farklı ülkede yaşayan ve farklı sektörlerde ticaretle uğraşan Fatih Bayram Karabulut son olarak müzik kariyerine adım attı. Tarkan için bestelediği “Bi Öpücük” adlı şarkıyı kendi yorumuyla yayınlayan ünlü isim bu bestesiyle büyük ses getirdi.

Magazin 04-07-23 08:26

Tarkan'dan Özkan Uğur paylaşımı: Seni seviyoruz

Megastar Tarkan, tedavisi yoğun bakımda devam eden MFÖ grubunun üyelerinden usta sanatçı Özkan Uğur için takipçilerine çağrıda bulundu. Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkında bilgilendirme paylaşımı ise eşi ve oğlundan geldi.

Magazin 26-06-23 15:12

İmamoğlu'ndan 'Tarkan' ricası: Kendini gülmekten alıkoyamadı! Mustafa Sarıgül canlı yayında 'Kılıçdaroğlu' sorusuna böyle yanıt verdi

Seçim sonrası CHP'de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'değişim' mesajlarıyla başlayan 'genel başkanlık' hareketliliği siyasetin gündeminde öne çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde partisi TDP'nin CHP'ye katılacağını duyuran Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ise konuya dair soruya yanıt verirken İmamoğlu ile yaptıkları sanatçı Tarkan hakkındaki görüşmeyi anlattı. Sarıgül'ün canlı yayında gülerek verdiği o yanıt sosyal medyada da gündem oldu.

Haber 14-06-23 09:47

Ev sahibine balkonu kullanmayı bıraktıran ilginç olay! Temizlemek isterken fark etti

Tunceli'de bir süre önce evinin balkonunu camla kapatmayı planlayan Tarkan Yılmaz, temizlik yapmak isterken dolabın altında ilginç bir şey fark etti. Yılmaz, dolabın altında güvercin yuvası gördü. Yılmaz, güvercinlerin büyüyüp uçuncaya kadar balkonunu kullanmama kararı aldı. Güvercin ve yavrularını besleyen, yuvalarının temizliğini de yapan Tarkan Yılmaz, balkonunu kullanabilmek güvercinlerin bir an evvel büyümelerini bekliyor. Yılmaz, "Onlar uçtuktan sonra bizde balkonumuzu kullanacağız" dedi.

Haber 05-06-23 10:39

Son hali çok konuşulmuştu! Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu'nun seçim kombini gündem oldu

Megastar Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu ikinci tur seçim için sandık başına gitti. Ünlü çiftin Almanya, Düsseldorf'ta oy kullandıktan sonra çekildiği fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Pınar Tevetoğlu'nun seçim kombini çok konuşuldu.

Magazin 24-05-23 16:01

Tarkan 2. tur seçim için yeniden sandığa koştu! Oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı seçiminde, ilk turda sonuç çıkmadı ve hiçbir aday, yüzde 50 + 1 oy alamadı bu sebeple seçim, ikinci tura kaldı. 2. tur seçim için yurt dışında oy kullanma işlemi de başladı. Düsseldorf'ta yaşayan Megastar Tarkan, 2. tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimi için yeniden sandık başına koştu.

Magazin 24-05-23 12:01

Necip Hablemitoğlu suikastı davasında yeni gelişme! Levent Göktaş, Nuri Gökhan Bozkır serbest bırakıldı, davada tutuklu sanık kalmadı

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı davasında Levent Göktaş, Enver Altaylı, Nuri Gökhan Bozkır, Ahmet Tarkan Mumcuoğlu, Ahmet Tarkan Mumcuoğlu ve Fikret Emek, "yurt dışına çıkış yasağı" adli kontrol tedbiriyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Böylece dosyada tutuklu sanık kalmadı.

Haber 19-05-23 10:51

Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu sandık başında! Son haliyle gündem oldu

Popstar Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu yurt dışında oylarını kullandı. Sandıkta Tarkan ve eşine büyük ilgi vardı. Pınar Tevetoğlu'nun son görüntüsü de oy sonrası ortaya çıktı. Tarkan'ın eşinin görüntüsü gündem oldu.

Magazin 12-05-23 15:31

Transparan giyen fenomen Dila Tarkan dekoltesiyle mest etti! Şeyma Subaşı'nın düğününe şıklığı damga vurdu

Cemiyet hayatının genç isimlerinden ve sosyal medya fenomeni Dila Tarkan aylardır beklenen Şeyma Subaşı'nın düğününe katıldı. Geçtiğimiz gün dünya evine giren Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi çifti Fas'ta düğün yaptı. Subaşı'nın gelinliğinin yanı sıra düğüne katılan davetlilerin tarzı da çok konuşuldu. Dila Tarkan'ın şıklığı da sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 09-05-23 17:42

Tarkan oyunu kullandı! Sandıkta yoğun ilgi

Sanatçı Tarkan son olarak sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu'na destek mesajı yayınlamıştı. Tarkan daha sonra ise oy kullandığı anları paylaşarak dikkat çekti.

Magazin 08-05-23 13:34

Uzmanı yorumladı: 5 soruda yapay zeka ChatGPT'nin eğitim dünyasına etkisi

ChatGPT, son günlerin en çok konuşulan konularından biri oldu. ODTÜ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tarkan Gürbüz ise ChatGPT'nin eğitim dünyasına etkisini anlattı, çeşitli sorular sorduğu ChatGPT'nin yanıtlarını yorumladı. Gürbüz, son günlerde gündemde olan ChatGPT'ye, "eğitimde kişisel asistan" olarak bakılmasını ve öğretmenlerin de ödev verme şeklini bu teknolojiye göre değiştirmesini önerdi.

Haber 08-05-23 09:10

Erzurum'daki olaydan sonra Cem Yılmaz'dan Sarp Apak'a pek çok isim paylaştı! Ekrem İmamoğlu'na destek

Erzurum'da Ekrem İmamoğlu mitingine yapılan saldırı sosyal medyada da gündemde. Tarkan, Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar, Sarp Apak ve Hayko Cepkin gibi ünlü isimlerden İmamoğlu'na destek geldi.

Magazin 08-05-23 07:06

Yeşilçam'ın yıldızı Kartal Tibet'in üvey oğlunu görenler çok şaşırdı! O da ünlü çıktı

Yeşilçam’ın unutulmaz isimleri arasında usta sanatçı Kartal Tibet’te yer alıyor. Tarkan film serisi ile hafızalara kazınan ve yakışıklılığı ile Türk sinemasının jönleri arasında yer alan Tibet'in üvey oğlunun kim olduğunu duyanların ağızları açık kaldı. Ünlü ismin üvey oğlu çok ünlü bir isim çıktı.

Magazin 28-04-23 01:05

Tarkan 32 yıllık dostu Ozan Çolakoğlu ile buluştu! Yıllar önceki halleri gündem oldu

Megastar Tarkan, aranjör ve müzik yapımcısı 32 yıllık dostu Ozan Çolakoğlu ile Barselona'da buluştu. Yılların eskitemediği dostların eski halleri ise sosyal medyada gündem oldu. İkilinin 1995 ve 2019 yıllarına ait fotoğrafları ortaya çıktı.

Magazin 27-04-23 14:47

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken TikTok videosu! Tarkan ve Sertab Erener'li görüntüler yayınladı…

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçimlere az bir süre kala TikTok hesabından paylaştığı videolara hız verdi. Kılıçdaroğlu bu videosunda Türkiye’nin seçimden sonraki süreçte nasıl olacağına ilişkin temennisinin yer aldığı görüntüler paylaştı. Kılıçdaroğlu’nun paylaştığı videoda Tarkan ve Sertab Erener’in olduğu kesitler ise dikkat çekti.

Haber 15-04-23 07:42

Megastar Tarkan'dan duygulandıran paylaşım! Acısı dün gibi içimde

Ünlü şarkıcı Tarkan ülkemizde yaşanan deprem felaketleri sonrası sosyal medyada bir süredir paylaşım yapmıyordu. Tarkan "Acısı dün gibi içimde" diyerek yeni bir paylaşım yaptı.

Magazin 10-03-23 13:03

Adını duyurmadan büyük yardımlarda bulunmuştu! Tarkan AHBAP'a bakın ne kadar bağışladı?

"İhmalkarlığın bedelini bu millet yine canıyla ödedi" diyerek isyan eden Tarkan'ın yaptığı bağışı Haluk Levent açıkladı. Megastar Tarkan da Gülşen'den sonra AHBAP'a 1 milyon TL bağış yaptı.

Magazin 17-02-23 10:24

Tarkan'dan deprem sonrası dikkat çeken çıkış! “İnanılır gibi değil! Çok yazık…”

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin ardından destek paylaşımlarında bulunan ünlüler arasında Tarkan da yer alıyor. Megastar son paylaşımında dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Magazin 15-02-23 17:25

Deprem sonrası yardım yağıyordu... Oğuzhan Uğur paylaştı! Belki kızacak ama Tarkan’ın adını...

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 5. güne geldi. Türkiye tek bir yürek oldu ve her yerde elinden geleni yapmaya çalışıyor. Son olarak Oğuzhan Uğur, Tarkan ile ilgili yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Tarkan açıklamadan sonra sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 10-02-23 15:38

Dini nikahlı eşini sırtından bıçaklayan kadın, kendini bakın nasıl savundu

Güngören'de dehşete düşüren bir bıçaklama olayı yaşandı. 2 çocuk annesi Halime Ö. (30), tartıştığı dini nikahlı eşi Bülent G.'yi (45) sırtından bıçakladı. Bülent G.'nin hastanede tedavisi devam ederken, Halime Ö. ve erkek kardeşi Tarkan Ö. gözaltına alındı. Halime Ö.'nün, ilk ifadesinde "Sadece kendimi savunmak amacıyla bu eylemde bulundum ve davacı veya şikayetçi değilim' dediği öğrenildi. İşte olayın detayları...

Haber 05-02-23 16:31

O yıl emekli olanlar daha fazla maaş alacak! Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor

Emekli olacak olan vatandaşlar, ne kadar emekli maaşı alacaklarını merak ediyorlar. 2023 ocak zammının ardından en düşük emekli maaşı 5500 TL’ye yükseltildi. Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tarkan Zengin yaptığı açıklamada, "2022 yılında emekli olanlar 2023 yılında emekli olacaklara göre yüzde 10'a yakın daha fazla emekli maaşları alacaklar. Bunun nedeni emekli maaşı hesaplama sisteminden kaynaklanıyor." dedi. İşte detaylar

Finans 22-01-23 21:45

Tarken ve Reynmen düet mi yapacak? Bomba iddia

Tarkan ile düet yapmak istediğini açıklayan Reynmen'in hayali gerçek oluyor. İddialara göre Reynmen’in bu projeyle ilgili önümüzdeki aylarda hareketi geçeceği tahmin ediliyor.

Magazin 20-01-23 07:13

Geçici işçilerin prim gün sayısı ve kıdem sorunu çözülüyor! Bakan Bilgin tarihi duyurdu

Geçici işçilere kadro verilmesine yönelik düzenleme için çalışmalar devam ediyor. Yüz binlerin beklediği çalışma hakkında tarih ise belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin düzenlemenin ay sonuna doğru Meclis'e geleceğini açıkladı. Peki geçici işçiye kadro düzenlemesi ne getirecek? Geriden gelen haklar ne olacak? Çalışma ekonomisti Tarkan Zengin, tüm bu merak edilen soruları tek tek yanıtladı. İşte haberin ayrıntıları...

Finans 11-01-23 08:13

Bomba iddia! Tarkan yeni yıla girerken 15 dk için 3 milyon TL istemiş

Yılbaşında Kıbrıs'ta sahne alarak 9 milyon lira kazanan şarkıcı Tarkan hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Tarkan 23.45'te sahneyi terk etti ve 00.00'a kadar kalmak için ise ekstra 3 milyon TL istedi. İddialara dair henüz Tarkan'dan açıklama gelmedi.

Magazin 06-01-23 09:31

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan erken seçim açıklaması, Muharrem İnce'den 'ittifak' çıkışı, Rusya'dan ateşkes kararı...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan erken seçim açıklaması, Muharrem İnce'den ittifak mesajı, kıdem tazminatında tavan için yeni genelge, Rusya'dan Ukrayna'da ateşkes kararı, Tarkan hakkında çok konuşulacak iddia, Özgüç Türkalp'ın hakemliği bırakması...

Haber 05-01-23 20:09

Tarkan'dan 30. sanat yılı paylaşımı: Acayip şeyler olacak! Cem Yılmaz ve Ata Demirer de yorum yaptı

Müzik kariyerinin 30’uncu yılını dolduran Tarkan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak sevenlerine teşekkür etti. 50 yaşındaki Megastar, “Hissediyorum acayip şeyler olacak" ifadelerini kullandı. Cem Yılmaz ve Ata Demirer de Tarkan'ın paylaşımına yorum yaptı.

Magazin 29-12-22 20:01

Pakize Suda kimdir, neden öldü? Pakize Suda defnedildi! İşte hastalığı

Sanat dünyasının başarılı isimlerinden biri olan Pakize Suda hayatını kaybetti. Suda, Muğla'nın Menteşe ilçesindeki Kurşunlu Camii'nde kılınan cuma namazının ardından, 23 Aralık 2022'de Menteşe Şehir Yeni Mezarlığı'na defnedildi. Pakize Suda Feride, Tarkan: Altın Madalyon, Ayrılık Acısı, Çılgın Dersane filmlerinde oynadı. İşte Pakize Suda hastalığı ve hayatı...

Magazin 23-12-22 15:08

Pakize Suda kimdir, neden öldü? Ünlü oyuncu ve yazar Pakize Suda son yolculuğuna uğurlandı!

Pakize Suda 70 yaşında hayatını kaybetti. Feride, Tarkan: Altın Madalyon, Ayrılık Acısı, Çılgın Dershane gibi filmlerde sergilediği oyunculukla adından söz ettiren ve geçmişte uzun yıllar boyunca magazin programları yapıp köşe yazısı yazan ünlü sanatçı bugün son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü sanatçı Muğla'nın Menteşe ilçesindeki Kurşunlu Camii'nde kılınan cuma namazı sonrası, Menteşe Şehir Yeni Mezarlığı'na defnedildi. Peki, Pakize Suda kimdir? Pakize Suda neden öldü? İşte ayrıntılar...

Magazin 23-12-22 15:03

Tarkan'ın yılbaşı programı için istediği ücret dudak uçuklattı

Yeni yıl yaklaşırken, yılbaşı gecesi için televizyon kanalları da özel eğlence programları için hazırlıklar yapmaya başladı. İddiaya göre; Kanal D, yeni yıl programı için Tarkan'a teklif götürdü. Tarkan ise Kanal D'den 14 milyon lira talep etti.

Magazin 07-12-22 15:10

Megastar Tarkan yeni şarkısı Son Durak'ın yayın tarihini duyurdu

Ünlü şarkıcı Tarkan, 'Geççek' ve 'Yap Bi Güzellik' şarkılarının ardından 'Son Durak' ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Megastar Tarkan yeni şarkısı Son Durak'ın çıkış tarihini de açıkladı.

Magazin 16-11-22 20:45

Sosyal medyada gündem oldu! Teğmen, Tarkan şarkısı söyledi... Herkes onu konuşuyor

Sosyal medya, Tarkan'ın "İnci Tanem" adlı şarkısını seslendiren teğmenin yorumunu konuşuyor. Sosyal medyada yayılınca kısa sürede gündem olan video, çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı ve videoya pek çok yorum geldi. Son olarak megastar Tarkan da o videoya kayıtsız kalamadı ve teğmenin şarkısını söylediği anları Twitter hesabından paylaşarak "Çok güzel söylemişsin teğmen kardeş" dedi. İşte detaylar...

Haber 30-10-22 17:52

Tarkan'dan duygusal Halit Kıvanç paylaşımı: Çok sevdik onu! Asaleti, zerafeti ve güler yüzüyle...

Ünlü sanatçı Tarkan, duayen televizyoncu, gazeteci ve spor spikeri Halit Kıvanç'ın vefatının ardından duygusal bir paylaşım yaptı. Instagram'dan Halit Kıvanç'ın fotoğrafını paylaşan Tarkan duygularını "Bir efsane daha ayrıldı aramızdan. Çok kıymetliydi. Ülkemizin büyük bir değeriydi. Çok sevdik onu" sözleriyle ifade etti.

Magazin 26-10-22 02:07

Tarkan 'tuhaf ruh halinden' notuyla paylaştı! Yorumlar coştu

Geçtiğimiz günlerde 50 yaşına giren Megastar Tarkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak pandemi dönemi çekilen fotoğraflarını paylaşan Tarkan, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-10-22 07:22