Taro Kono Haberleri

Bir Peri Masalı'nın güzeli Alina Boz'un Rus annesini görenler inanamadı! 'Güzellik genetikmiş'

Son olarak Taro Emir Tekin ile başrolünü paylaştığı Bir Peri Masalı dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Alina Boz son dönemde Umut Evirgen ile yaptığı evlilikle adından söz ettiriyor. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Alina Boz şimdi de Rus annesi ile gündem oldu. Ünlü ismin annesini görenler çok şaşırdı.

Magazin 2024-04-05 09:39:32

Şevval Sam oğlu Taro Emir Tekin hakkında konuştu: Gelip kucağıma oturuyor

Şevval Sam kendisi gibi oyuncu olan oğlu Taro Emir Tekin hakkında konuştu. Oğlunu sette ziyarete gittiğinde oğlunun koşarak gelip kucağına oturduğunu belirtti.

Magazin 2024-02-13 11:35:22

Şevval Sam'dan oğlu Taro Emir Tekin'in Yalı Çapkın'ı setine ziyaret! 'Gelinimle tanışın'

Ünlü oyuncu Şevval Sam, oğlu Taro Emir Tekin'in rol aldığı, ekranların ilgiyle izlenen dizisi Yalı Çapkını'nın setini ziyaret etti. Sam, o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 2023-12-22 17:56:15

Taro Emir Tekin'in ödül törenine giydiği kıyafet çok konuşuldu! Gören Nuri Alço sandı

Ünlü Sanatçı Şevval Sam'ın kendi gibi oyuncu oğlu Taro Emir Tekin GQ Dergisi'nin ödül töreninde boy gösterdi. Gecede 'Yılın Stil Sahibi Erkeği' ödülüne layık görülen Taro Emir Tekin'in bornoza benzetilen kostümü magazin gündemine bomba gibi düşerken kimi sosyal medya kullanıcıları Tekin'i Nuri Alço'ya benzetti.

Magazin 2023-12-18 23:32:55

Sosyal medya bu fotoğrafı konuşuyor! Icardi, Burak Özçivit ve Teoman aynı karede...

GQ Dergisi'nin ödül töreninde ünlü isimler katıldı. GQ ödülleri gecesine bir fotoğraf damga vurdu. Sosyal medyada akşam saatlerinde Icardi, Taro Emir Tekin, Selahattin Paşalı, Burak Özçivit ve Teoman'ın birlikte yer aldığı fotoğraf gündem oldu. Fotoğrafa binlerce yorum geldi.

Magazin 18-12-23 23:00

Yalı Çapkını'nın Kaya'sı Taro Emir Tekin'den kas şov! Üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'na yeni sezonda dahil olan Taro Emir Tekin başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren ünlü isim bu defa kas şov yaptı. Üblü oyuncunun üstsüz paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 01-11-23 13:22

Yalı Çapkını'nda bomba gelişme! İki oyuncu birden geliyor

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda çok konuşulacak bir gelişme yaşandı. Dizinin ikinci sezonuna Binnur Kaya ve Taro Emir Tekin dahil olmuştu. Yalı Çapkını'nın oyuncu kadrosuna bu kez dizinin iki eski oyuncusu dahil oluyor.

Magazin 17-10-23 21:48

Yalı Çapkını'nın yıldızı Taro Emir Tekin'in babası da çok ünlü çıktı! Görenler şaştı kaldı

Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını’nda yeni sezona katılan Taro Emir Tekin, Kaya karakterine hayat veriyor. Dizinin dikkat çeken isimleri arasına giren ve annesi ünlü isim Şevval Sam olan Tekin’in babasının kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 12-10-23 16:50

Yalı Çapkını’nın yıldızları Afra Saraçoğlu ve Taro Emir Tekin'in dansları olay oldu! Ferit'in kabuslarına benzemiş

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu ve diziye yeni sezonda dahil olan Taro Emir Tekin'in dansları sosyal medyada gündem oldu. Ekip eğlencesinde ünlü isimler dans ederken Mert Ramazan Demir’in oturması dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada "Mert bakmamak için savaş veriyor" yorumları yapıldı.

Magazin 22-09-23 10:34

Yalı Çapkını'nın Kaya'sı Taro (Tarık) Emir Tekin kimdir, kaç yaşında? Taro Emir Tekin hangi dizilerde oynadı? İşte hayatı

Yalı Çapkını'nda Kaya rolünü canlandıran Taro Emir Tekin'in hayatına dair detaylar merak edildi. Gerçek adı Tarık Emir Tekin olan ünlü oyuncu, sanatçı Şevval Sam ve futbolcu Metin Tekin'in oğludur. Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Selçuk rolü ile hafızalara kazınan ünlü isim, Yalı Çapkını'nda Binnur Kaya'nın oğlu olan Kaya'yı canlandırıyor. Peki, Yalı Çapkını'nın Kaya'sı Taro Emir Tekin kimdir, kaç yaşında, nereli? Taro Emir Tekin hangi yapımlarda rol aldı?

Magazin 15-09-23 23:51

Yalı Çapkını'na bir transfer daha! O isim de kadroya katıldı! 'Bu sezon tadından yenmez'

Star TV'nin en çok izlenen dizisi Yalı Çapkını'nda kadro genişliyor. En son Binnur Kaya ve Tarık (Taro) Emir Tekin'in dahil olduğu diziye yeni bir isim daha katılıyor.

Magazin 13-09-23 16:39

Yalı Çapkını'na bomba bir isim daha! Ferit Korhan'ın doktorunu bakın kim canlandıracak

Başrollerini Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezon çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Binnur Kaya ve Taro Emir Tekin'in kadrosuna dahil olduğu Yalı Çapkını'nın kadrosuna bomba bir isim daha katıldı. Sezon finali bölümünde Tarık tarafından vurulan Ferit'in doktoruna hayat verecek isim belli oldu.

Magazin 08-09-23 17:18

Şevval Sam derin göğüs ve bacak dekoltesiyle oğluna poz verdi

Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veren Şevval Sam yıllara meydan okuyor. Güzelliğiyle, oyunculuğuyla ve sesiyle dikkat çeken Şevval Sam son olarak kendisi gibi oyuncu olan oğlu Taro Emir Tekin'e poz verdi. Oyuncunun derin göğüs dekoltesi gözlerden kaçmadı.

Magazin 20-04-23 07:35

Taro Emir Tekin ile Dilan Çiçek Deniz aşk mı yaşıyor? Fotoğraflı yanıt gecikmedi!

Dilan Çiçek Deniz ile Tarık Emir Tekin'in aşk yaşadığı iddiaları magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı. Deniz ile Thor Saevarsson aşkı yaklaşık 2 ay önce sona erdi. Nişanlı olan ve evlenmeleri beklenen ikilimin bu ayrılık kararı oldukça şaşırtmıştı. Taro Emir Tekin'den aşk iddialarına fotoğraflı yanıt gecikmedi...

Magazin 28-01-23 15:20

Fox TV o dizinin fişini çekti! Güçlü oyuncu kadrosuna acımadı

Oyuncuları arasında Alina Boz, Taro Emir Tekin ve Hazal Filiz Küçükköse gibi isimlerin yer aldığı Bir Peri Masalı her hafta Fox Tv ekranlarında yayınlanıyordu. Dizinin sevenlerini üzen haber geldi.

Magazin 27-12-22 16:58

Bir Peri Masalı ne zaman? Bir Peri Masalı dizisi hangi güne alındı? Sevilen dizinin yeni yayın günü...

Bir Peri Masalı adlı FOX Tv'nin yeni sezon dizisinin yayın günü değişti. Başrollerine Alina Boz ve Taro Emir Tekin'in yer aldığı dizi dram türünü ele alıyor. Bir Peri Masalı'nın final yapacağı haberi hayranlarını üzmüştü. Son olarak diziden yayın günü değişikliği haberi geldi. Peki, Bir Peri Masalı ne zaman? Bir Peri Masalı dizisi hangi güne alındı? Sevilen dizinin yeni yayın günü...

Magazin 20-12-22 19:57

Bir Peri Masalı dizisi reytinglere yenildi! Final tarihi belli oldu

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından olan Bir Peri Masalı dizisinden hayranlarına kötü haber geldi. Alina Boz, Taro Emir Tekin ve Hazal Filiz Küçükköse'nin başrollerde oynadığı Bir Peri Masalı reytinglere yenildi. Büyük umutlarla yayın hayatına başlayan dizi erken final yaparak ekrana veda edecek.

Magazin 08-12-22 21:22

Şevval Sam'ın oğlu Taro Emir Tekin ödül aldı! Annesinin bakışı sosyal medyayı salladı

48. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde Şevval Sam'ın oğlu oyuncu Taro Emir Tekin 'Yıldızı Parlayanlar' ödülüne layık görüldü. Genç oyuncu sahneye ödülünü almak için çıktığında annesinin bakışları ise sosyal medyayı salladı. O anları görenler "Okul gösterisinde çocuğunu izleyen anne hali çok tatlı" yorumları yaptı.

Magazin 05-12-22 10:28

Taro Emir kimdir, kaç yaşında ve nereli? Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül alan Şevval Sam'ın oğlu Taro Emir'in hayatı!

Taro Emir, Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'Yıldızı parlayanlar' ödülünü aldı. Ünlü isim, oyuncu Şevval Sam ve Metin Tekin'in oğludur. Yaklaşık iki senedir ekran önünde olan ünlü oyuncu, şu an Bir Peri Masalı dizisinde Onur Köksal karakterini canlandırıyor. Peki Taro Emir kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde ödül alan Taro Emir'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 05-12-22 08:12

Bir Peri Masalı dizisinin konusu nedir? Bir Peri Masalı dizisinin oyuncuları kimler?

Bir Peri Masalı dizisi 28 Eylül akşamında FOX TV ekranlarında yerini aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda Merve Çolak yer alıyor. Dizinin senaryosu ise Deniz Akçay'a ait. Dizinin başrolünde ise Alina Boz, Taro Emir Tekin yer alıyor. Peki Bir Peri Masalı dizisinin konusu nedir? Bir Peri Masalı dizisinin oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Magazin 28-09-22 22:06

Bir Peri Masalı dizisinin Zeynep'i Alina Boz kimdir, aslen nereli? Alina Boz kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

FOX TV'de ekrana gelecek olan Bir Peri Masalı dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Alina Boz'un hayatı ve memleketi gibi konular merak ediliyor. Taro Emir Tekin, Nazan Kesal gibi isimlerin de yer aldığı dizide Zeynep'i canlandıracak olan Alina Boz, kendisini bir peri masalının içerisinde bulacak. Peki Bir Peri Masalı'nın Zeynep'i Alina Boz kimdir, aslen nereli? Alina Boz kaç yaşında ve sevgilisi kim? İşte hayatı...

Magazin 28-09-22 19:04

Bir Peri Masalı dizisinin Onur'u Taro Emir Tekin kimdir, aslen nereli? Taro Emir Tekin kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

FOX TV'de ekrana gelecek olan Bir Peri Masalı dizisinde Onur karakterine hayat veren Taro Emir Tekin'in hayatı ve memleketi gibi konular merak ediliyor. Alina Boz, Nazan Kesal gibi isimlerin de yer aldığı dizide Onur'u canlandıracak olan Taro Emir, daha önce Sadakatsiz dizisinde rol almıştı. Peki Bir Peri Masalı dizisinin Onur'u Taro Emir Tekin kimdir, aslen nereli? Taro Emir Tekin kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı...

Magazin 28-09-22 19:04

Bir Peri Masalı dizisi oyuncuları kimler? Bir Peri Masalı dizisi konusu nedir?

Senaryosunu Deniz Akçay’ın yazdığı ve Merve Çolak’ın yönetmenliğini yaptığı Bir Peri Masalı dizisi FOX TV'de bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Fragmanları ve yeni bölümü ilgiyle takip edilen dizide Alina Boz ve Taro Emir Tekin gibi isimler rol alacak. Peki Bir Peri Masalı dizisi oyuncuları kimler? Bir Peri Masalı dizisi konusu nedir? İşte ayrıntılar...

Magazin 28-09-22 16:24

Sadakatsiz'in Selçuk'u Taro Emir'in babasına benzerliği görenleri şoke etti!

Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Selçuk karakteriyle geniş kitlelerce tanınan yakışıklı oyuncu Taro Emir Tekin'in, babası Metin Tekin'e olan benzerliği, sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-11-21 11:10

Beşiktaş'ın efsane golcüsü Metin Tekin'den Sadakatsiz'in yıldızı Taro Emir itirafı!

'Sarı Fırtına' lakabıyla tanınan Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Metin Tekin, NTV'nin Kırılma Anı programına konuk oldu. Tekin, Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği 'Selçuk' karakteriyle adından söz ettiren oğlu Taro Emir hakkında konuştu.

Magazin 08-11-21 10:53

Sadakatsiz'in ele avuca sığmaz Selçuk'u Taro Emir'den şaşırtan itiraf! ''İnanılmaz utanıyorum!''

Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Selçuk karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan yakışıklı oyuncu Taro Emir, rol arkadaşı Nazlı Bulum ile hayranlarının sorularını cevapladı.

Magazin 01-11-21 11:10

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam’dan oğlu Sadakatsiz’in Selçuk’u Tarık Emir Tekin’e nasihat

Yasak Elma’da canlandırdığı Ender karakteriyle özdeşleşen Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterini canlandıran Tarık Emir Tekin’e nasihatlerde bulundu. “Taro benden çok daha vizyoner” diyen Şevval Sam, oğluyla gurur duyduğunu dile getirdi.

Magazin 12-10-21 15:39

Leman Sam torunu Taro Emir’le sokakta karşılaştı

Usta sanatçı Leman Sam, Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterini canlandıran torunu Taro Emir’le sokakta karşılaştı. Sokakta fotoğraf çektiren ikiliden Leman Sam fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 07-09-21 12:05

Melisa Döngel'den Sadakatsiz itirafı

'Sadakatsiz'de Emir Taro Tekin’in hayat verdiği Selçuk karakterinin annesi Hicran’ın gençliğini canlandıran Melisa Döngel aldığı eleştirilerle ilgili konuştu.

Magazin 27-04-21 16:29

Novak Djokovic yarı finalde veda etti

Tek erkeklerde dünya 1 numarası Novak Djokovic, Sırbistan Açık tenis turnuvasında Aslan Karatsev'e yenilerek yarı finalde elendi. 3 saat 26 dakika süren mücadelenin ardından 7-5, 4-6 ve 6-4'lük setlerle rakibini 2-1 yenerek sürprize imza atan dünya 28 numarası Karatsev, Matteo Berrettini - Taro Daniel maçının galibiyle finalde karşılaşacak.

Spor 25-04-21 10:51

Sadakatsiz'de nefes kesen anlar! Asya ve Derin hayatının şokunu yaşıyor 


Caner Cindoruk, Cansu Dere, Yeliz Kuvancı, Melis Sezen, Özge Özder, Cemal Hünal, Burak Sergen, Gözde Seda Altuner, Alp Akar ve Taro Emir Tekin’in başrollerde yer aldığı Sadakatsiz dizisi, yeni bölümüyle ekrana geliyor. Sadakatsiz'in yeni bölümünde; Derin'i kaçıranlar bu defa da Asya'yı kaçırıyor.

Magazin 13-04-21 10:34

Japonya Savunma Bakanı Kono'dan UFO direktifi

Japonya Savunma Bakanı Taro Kano, ülke içinde görüş alanlarına UFO'ların girmesi halinde Öz Savunma Kuvvetlerine (SDF) kayıt alarak analiz etmeleri talimatını verdi.

Haber 15-09-20 10:05

O ülkenin Savunma Bakanı 11 metre yükseklikten atladı!

Japonya Savunma Bakanı Taro Kono, tatbikat esnasında 11 metre yükseklikten atladı.

Haber 13-01-20 09:39

İran Savunma Bakanı: Gerginliğin azaltılması için ABD'nin bölgeden çekilmesi gerekiyor

İran Savunma Bakanı Emir Hatemi, Japonya Savunma Bakanı Taro Kono ile telefonda görüştü

Haber 10-01-20 12:15

Japonya Savunma Bakanı Kono, İranlı mevkidaşıyla telefonda görüştü

Japonya Savunma Bakanı Taro Kono, İran’a ülkesinin Orta Doğu’ya askeri güç gönderme kararında bir değişiklik olmadığını bildirdi.Japonya Savunma Bakanı Taro Kono, İran Savunma Bakanı Amir Hatami ile 20 dakika süren bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 10-01-20 09:50

Japonya’dan ABD’ye daha yoğun diplomasi çağrısı

Japonya Savunma Bakanı Taro Kono ABD’li mevkidaşı Mark Esper’e Washington’un Ortadoğu’daki gerilimleri hafifletmek için daha fazla diplomatik çaba sarf etmesi gerektiğini söyledi.Japonya Savunma Bakanı Taro Kono, ABD Savunma Bakanı Mark Esper ile telefonda görüştü.

Haber 08-01-20 01:27

Japonya Savunma Bakanı Kono’dan Umman’a ziyaret

Japonya Savunma Bakanı Taro Kono, ülkesinin denizlerde seyir güvenliğini sağlamak üzere Orta Doğu’ya askeri güç gönderme kararı hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere Umman’a gitti.Japonya Savunma Bakanı Taro Kono, ülkesi Japonya’nın denizlerde seyir güvenliğini sağlamak üzere Orta Doğu’ya askeri güç gönderme planının detaylarını muhataplarıyla görüşmek üzere Umman’a gitti.

Haber 30-12-19 09:25

Japonya ve Çin savunma bakanlarından kritik görüşme

Japonya Savunma Bakanı Taro Kono ve Çin Savunma Bakanı Wei Fenghe, Çin’de bir araya geldi.Japonya Savunma Bakanı Taro Kono, bugün başlayan 2 günlük Çin ziyareti çerçevesinde mevkidaşı Wei Fenghe ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Haber 18-12-19 16:11

Japonya Savunma Bakanı Kono’dan Çin’e ziyaret

Japonya Savunma Bakanı Taro Kono’nun Çin’i ziyaret ederek, ülkeye askeri faaliyetlerinde daha fazla şeffaflık çağrısı yapması bekleniyor.Japonya Savunma Bakanı Taro Kono, 2 gün sürecek Çin ziyaretine bugün başlıyor.

Haber 18-12-19 10:18

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Japonya Savunma Bakanı Kono ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Japonya Savunma Bakanı Taro Kono ile görüştü.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirilen 19.

Haber 14-12-19 14:18

Japonya ve Güney Kore istihbarat anlaşmasını görüştü

Japonya ve Güney Kore arasında imzalanan, ancak Güney Kore’nin bu sene yenilememe kararı aldığı istihbarat paylaşım anlaşmasına dair iki ülke arasında yürütülen görüşmelerde ilerleme kaydedilemediği bildirildi.Japonya ve Güney Kore arasında 2016 yılında imzalanmasından bu yana her yıl yenilenen, ancak Güney Kore’nin bu sene yenilememe kararı aldığı istihbarat paylaşım anlaşması GSOMIA (Askeri Bilgilerin Genel Güvenliği Anlaşması) konusunda iki ülke arasında yürütülen müzakerelerde sonuç alınamadı.Japonya Savunma Bakanı Taro Kono, Güney Koreli mevkidaşı Jeong Kyeong-doo ile Pazar günü Tayland’ın Bangkok şehrinde bir araya geldi.

Haber 19-11-19 01:01

Japonya ve Güney Kore istihbarat anlaşmasını görüştü

Japonya ve Güney Kore arasında imzalanan, ancak Güney Kore’nin bu sene yenilememe kararı aldığı istihbarat paylaşım anlaşmasına dair iki ülke arasında yürütülen görüşmelerde ilerleme kaydedilemediği bildirildi.Japonya ve Güney Kore arasında 2016 yılında imzalanmasından bu yana her yıl yenilenen, ancak Güney Kore’nin bu sene yenilememe kararı aldığı istihbarat paylaşım anlaşması GSOMIA (Askeri Bilgilerin Genel Güvenliği Anlaşması) konusunda iki ülke arasında yürütülen müzakerelerde sonuç alınamadı.Japonya Savunma Bakanı Taro Kono, Güney Koreli mevkidaşı Jeong Kyeong-doo ile Pazar günü Tayland’ın Bangkok şehrinde bir araya geldi.

Haber 18-11-19 09:35

Endonezya Dostluk Grubu Heyeti TBMM'de

Türkiye-Endonezya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Adnan Günnar, Endonezya Dostluk Grubu Başkanı Roem Kono ile bir araya geldi

Haber 19-09-19 14:54

Japonya'dan Aramco saldırısında İran bağlantısı doğrulanmadı açıklaması

Japonya Savunma Bakanı Kono Taro, ABD'li yetkililerin ortaya attığı iddiaların aksine İran'ın Saudi Aramco saldırısıyla bağlantısının henüz doğrulanmadığını söyledi

Haber 18-09-19 13:16

İran ve Japonya Basra Körfezi'ndeki gerginlik ile nükleer anlaşmayı görüştü

Japonya Dışişleri Bakanı Kono Taro: "Orta Doğu'daki gerginlik nedeniyle endişeliyiz. Diplomatik çabalarla tansiyonu düşürmeyi umuyoruz" - İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif: "İran ve Japonya, enerji piyasasının güvenliği ve Basra Körfezi'nde istikrar ile güvenliğin sağlanması konusunda özel çıkarlara sahip"

Haber 27-08-19 16:45

Çin’den Güney Kore ve Japonya’ya çağrı: “Hong Kong yönetimine destek verin”

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Japonya ve Güney Kore’yi Hong Kong’da süren protestolar konusunda Hong Kong hükümetine destek vermeye çağırdı.Japonya Dışişleri Bakanı Taro Kono, Güney Kore Dışişleri Bakanı Kang Kyung-wha ve Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Çarşamba günü Çin’in başkenti Pekin’de bir araya geldi.

Haber 22-08-19 09:23

Güney Kore, Japonya ve Çin dışişleri bakanları bir araya geldi

Çin'de düzenlenen üçlü görüşmede Güney Kore Dışişleri Bakanı Kang Kyung-wha, Japonya Dışişleri Bakanı Taro Kono ve Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, üçlü iş birliğinin önemini vurguladı

Haber 21-08-19 12:14

Japonya Dışişleri Bakanından Hong Kong yorumu: “Diyalog yoluyla çözüm umuyorum”

Japonya Dışişleri Bakanı Taro Kono, Hong Kong’da devam eden protesto gösterilerinin diyalog yoluyla barışçıl bir şekilde sona ermesini umduğunu söyledi.Japonya Dışişleri Bakanı Taro Kono ve Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Çin’de bir araya geldi.

Haber 21-08-19 09:52

Japonya ve Çin dışişleri bakanları bir araya geldi

Japonya Dışişleri Bakanı Taro Kono ve Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Kuzey Kore dahil bölge meselelerini ve olası işbirliği alanlarını ele aldı

Haber 20-08-19 17:28