Taşeron Haberleri Ve Son Dakika Taşeron Haberleri

Taşeron Haberleri Ve Son Dakika Taşeron Haberleri

Taşeron işçiler sözleşmeye dayalı olarak çalışırlar. Genellikle inşaat alanında boy gösteren taşeronlar, müşteriler için sahip oldukları belirli zanaatları sunarlar. Taşeronlarla ilgili en önemli nokta müşteri ile değil, işi devralan şirket ile anlaşma yapmalarıdır. Taşeronlar genellikle belirli bir inşaat alanında uzmanlaşırlar ve bu uzmanlık alanını içeren daha büyük işler için organizasyonda yer almaya çalışırlar. Üye olunan organizasyon sayesinde her zaman anlaşmalı bir iş fırsatı yakalanabilir. Müşterilerden iş almayan taşeronlar, çoğunlukla kendileri için çalışan şirketle anlaşırlar. İnşaat sektöründe alçıpan, döşeme, yalıtım gibi belirli bir alanda uzmanlaşarak diğer işçilerden ayrılabilirler. Genellikle müteahhitler tarafından seçilen taşeron işçiler, günlük yevmiye veya anlaşma sağlanan iş üzerinden ödeme alırlar.

Taşeron Haberleri

Kadroya alınan taşeron işçi için ihbar ve kıdem tazminatı kararı! O süreler de hesaplamaya dahil edildi

Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, sürekli işçi kadrosuna alınan taşeron işçilerin ihbar ve kıdem tazminatları ile yıllık izin alacaklarının hesaplanmasında taşeron olarak çalıştıkları sürelerin de hesaplanması gerektiğine karar verdi. Kararda, taşeron işçilerin alt işverenden asıl işverene devredildiği, bunun iş sözleşmesinin feshi anlamına gelmediği, tazminat ve izin alacaklarının ise feshe dayalı haklar olduğu ifade edildi.

Finans 11-04-2023 14:18

TAŞERONA KADRO MÜJDESİ! 120 bin taşeron işçi ne zaman kadroya geçecek? Kasım ve aralık ayına dikkat

Taşeron işçiler ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Taşerona işçilere kadro müjdesinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin konu ile ilgili yaptığı açıklamada 1 milyon taşeron işçisine kadro verildiğini anımsattı ve yeni kadro için tarih verdi. Peki, 120 bin taşerona kadro ne zaman verilecek?

Finans 01-11-2022 08:57

90 bin taşeron işçi ne zaman kadroya geçecek, hangi tarihte? Taşeron işçilerin kadroya geçişinde son durum!

90 bin taşeron işçi ne zaman kadroya geçecek? Taşeron işçiler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in Afyonkarahisar'da yaptığı açıklama sonrası internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, 90 bin taşeron işçi ne zaman kadroya geçecek, hangi tarihte? İşte taşeron işçilerin kadroya geçişine yönelik çalışmalarda son durum...

Finans 26-10-2022 10:27

90 bin taşerona kadro verilecek! Müjdeli haberi Bakan Bilgin duyurdu… Taşerona kadro ne zaman verilecek?

Taşeron ile ilgili son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. 90 bin taşeron işçi heyecanla kadroya geçmeyi bekliyor. Bugün yapılacak olan kabine toplantısında kamudaki 550 bin sözleşmeliye yönelik kadro çalışması, mevsimlik ve geçici işçilerin durumu ile yaklaşık 90 bin taşeron işçisinin kadroya alınması için yürütülen çalışmaların görüşülmesi bekleniyor. Peki, taşeron işçilere ne zaman kadro verilecek?

Finans 10-10-2022 15:13

Taşeron son dakika haberleri.... Bakan Bilgin tarih verdi! 90 bin taşerona kadro müjdesi

Taşerona kadro verilmesi konusu gündemde yer almaya devam ediyor. 90 bin taşeron işçisi heyecanla kadro açıklamalarını takip ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin katıldığı canlı yayın programında merak edilen soruları yanıtladı ve taşeron konusu hakkında da bilgi verdi. Peki, taşeron işçiler ne zaman kadroya geçecek?

Finans 06-10-2022 10:29

90 bin taşeron işçi kadroya girecek mi? 90 bin taşeron işçi ne zaman kadroya girecek? Bakan Bilgin'den açıklama!

90 bin taşeron işçisinin kadroya alınıp alınmalayacağı, ne zaman alınacağı araştırılan konular arasında yer aldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 'geçici işçişer sorunu' diyerek önemli açıklamalarda bulundu. Peki 90 bin taşeron işçi kadroya girecek mi? 90 bin taşeron işçi ne zaman kadroya girecek? İşte ayrıntılar...

Haber 05-10-2022 10:13

SON DAKİKA: EYT, geçici işçi, sözleşmeli personel, taşeron işçi… Milyonlar bekliyordu! Bakan Bilgin tek tek duyurdu!

Milyonlarca kişi Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son dakika haberlerini takip etmeye devam ederken EYT'de yeni gelişme yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT çözüm formülüyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Öte yandan Bakan Bilgin, EYT'den önce sözleşmeli çalışanlar, taşeron ve geçici işçilerle ilgili çalışmalarının olduğunu duyurarak ‘Meclis ilk açıldığında sözleşmeli personel dosyasını getireceğiz. Bitirmek üzereyiz' dedi.

Finans 06-09-2022 13:00

'Tediyeler ne zaman yatacak?' sorusu yanıt buldu!

Taşeron işçiler ve kamu işçilerine verilen tediyeler için tarih belli oldu. Resmi Gazete’de yayınlanan karara göre ilki 29 Ocak, ikincisi 11 Mayıs tarihinde ödenen tediyeler için yeni tarih açıklandı. Temmuz ayı ilave ödemelerinin üçüncü taksitini bekleyen taşeron ve kamu işçilerinin bekleyişi son buldu. Açıklanan karara göre Temmuz ayı ilave ödemelerini 3. Taksitinin verileceği tarih netleşti.

Finans 07-07-2021 09:42

Taşerondan kadroya geçenlere ne kadar zam yapılacak? İşte detaylar

Taşerondan kadroya geçenlere ne kadar zam yapılacağı, yaklaşık 700 bin işçiyi ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerinin ardından belli olacak. Geçtiğimiz dönem 200 bin civarındaki işçiyi ilgilendiren toplu sözleşmeler bu yıl taşerondan kadroya geçenlerle birlikte yaklaşık 700 bin işçiyi ilgilendirecek. Görüşmelerin ardından zam oranları belli olacak.

Finans 25-05-2021 17:06

Taşerondan kadroya geçen 1 milyon işçiye müjde! 696 sayılı KHK’da değişiklik yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü hazırlık çalışmalarına başladı. Söz konusu çalışmalarda, işçilerle yapılacak toplu sözleşmelerde ortaya çıkacak problemlere çözüm yolu aranacak.

Finans 24-05-2021 22:54

Ocak ayı ilave tediye ödeme tarihleri 2021... 2021 ilave tediye 1. taksit ödemesi ne zaman yapılacak? 4d işçiye 52 günlük ikramiye ödeme günü!

2021 ilave tediye ödemeleri ne zaman yapılacak? 2021 yılının gelmesiyle birlikte 4d işçisine tediye ödemeleri tarihleri araştırılmaya başlandı. 1. tediye ödemeleri 2021'de ne zaman yapılacak araştıran işçiler, ödemelerin yapılacağı günü bekliyor. Kamuya geçen taşeron ve kamu işçilerine verilen 1. tediye ödemeleri tarihi ne zaman? 2021 4d işçi ilave tediye 1. taksit ödeme tarihleri!

Finans 25-12-2020 07:55

Yargıtay'dan kadroya geçen işçi ücreti için önemli karar

Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, kamuda taşeron şirkette çalışırken kadroya geçirilen bir işçinin asgari ücret farkının eksik ödendiğine karar verdi.

Finans 03-11-2020 13:41

İşçiler için gözler kritik toplantıda! Tayin hakkı verilecek mi?

Türk-İş Sendikası ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bu yılın ekim ayında yapılması planlanan toplantısı 4D'liler için hayati önem taşıyor. Tayin hakkı, maaş farkı vb. temel konuların resmiyete bağlanacağı umulan toplantıyı yüz binlerce işçi ve ailesi heyecana bekliyor. Peki toplantıda neler konuşulacak?

Finans 14-08-2020 09:12

Medya-İş Genel Başkanlığına Sezai Ballı seçildi

Sendikanın 3. Olağan Genel Kurulunda Ballı, oy kullanan 63 delegeden 61'inin oyunu aldı

Haber 18-01-2020 15:31

Sorunların temel sebebi yöneticilerin keyfi yorumlarıdır

Öz Büro-İş Genel Başkanı Baki Gülbaba: - "Bütün bu sorunların yaşanmasının en temel sebebi KHK değil, yöneticilerin keyfi ve yanlış yorumlarıdır"

Haber 18-07-2019 15:46

İşçilerin örgütlenmesi, sendikalaşması lazım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: (1) - "12 Eylül darbe hukukundan Türkiye arındırılmadıkça Türkiye'ye demokrasi gelmez. İşçilerin örgütlenmesi, sendikalaşması lazım. Bu olmadığı takdirde hak talebiniz havada kalıyor" - "Siyasal iktidarların sendikalaşmayı engellemelerinin temeli kayıt dışı çalışmayı teşvik etmektir" - "Diyeceksiniz ki sendikanın genel kurulunda Genel Başkan çıkıp bizi eleştirir mi? Ben sizdenim, ben sizin ailenizin bir parçasıyım. O yüzden benim sizi eleştirmeye hakkım var, sizin de beni en acımasız biçimde eleştirmeye hakkınız var"

Haber 23-03-2019 13:01

İşçilerin örgütlenmesi, sendikalaşması lazım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: (1) - "12 Eylül darbe hukukundan Türkiye arındırılmadıkça Türkiye'ye demokrasi gelmez. İşçilerin örgütlenmesi, sendikalaşması lazım. Bu olmadığı takdirde hak talebiniz havada kalıyor" - "Siyasal iktidarların sendikalaşmayı engellemelerinin temeli kayıt dışı çalışmayı teşvik etmektir" - "Diyeceksiniz ki sendikanın genel kurulunda Genel Başkan çıkıp bizi eleştirir mi? Ben sizdenim, ben sizin ailenizin bir parçasıyım. O yüzden benim sizi eleştirmeye hakkım var, sizin de beni en acımasız biçimde eleştirmeye hakkınız var"

Yurthaber 23-03-2019 13:01

Kadroya geçen taşeron işçilerin TİS sevinci

Çorum Belediyesinde taşeron işçi olarak çalışırken Kanun Hükmünde Kararname ile kamuda sürekli işçi kadrosuna alınan bin 311 işçi, Toplu İş Sözleşmesi sevinci yaşadı

Yurthaber 15-03-2019 14:11

Kadroya geçen taşeron işçilerin TİS sevinci

Çorum Belediyesinde taşeron işçi olarak çalışırken Kanun Hükmünde Kararname ile kamuda sürekli işçi kadrosuna alınan bin 311 işçi, Toplu İş Sözleşmesi sevinci yaşadı

Haber 15-03-2019 14:07

Türkiye'de genç emekli yok

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat: - "Türkiye'de emeklilerin yüzde 71'i 56 yaş üzerinde. Türkiye'de genç emekli diye bir şey yok" - CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer: - "Emeklilikte yaşa takılanların sorunlarının 2019 yılında çözüme ulaştırılması gerekiyor"

Haber 20-12-2018 13:14

Kadroya geçen taşeron işçiler bu habere dikkat! Kimse bu hakları bilmiyor

Kamuda çalışan taşeron işçilerin yıllar süren mücadelesi bu yıl sona erdi. Yaklaşık 900 bin taşeron ve geçici işçinin kadroya geçiş işlemi 2 Nisan’da tamamlandı. KİT’lerde çalışan taşeron işçilerin kadroya alınmasına ilişkin çalışmalar da devam ediyor. Kamuya geçen taşeron işçiler, birtakım haklar elde ettiler ama henüz haklarını tam olarak bilmiyorlar. Kadroya geçen taşeron işçiler askerlik borçlanmasıyla kıdem tazminatını nasıl artırabilir? İşte ayrıntılar haberin devamında....

Finans 24-10-2018 09:44

Üniversitede dehşet anları! Sözleşmesi feshedilen firma sahibi proje müdürünü öldürdü

Eskişehir Teknik Üniversitesi'nin (ETÜ) İki Eylül Yerleşkesi'ndeki Kongre ve Kültür Merkezi inşaatına ait şantiyede görev yapan proje müdürü kadın, sözleşmesi feshedilen taşeron firmanın sahibinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Haber 21-10-2018 12:35

Bartın'da maaşlarını alamadıklarını öne süren işçiler eylem yaptı

Bartın'da maaşlarını alamadıklarını öne süren işçiler eylem yaptı

Haber 18-10-2018 16:35

Kamu işçisine 1083 lira ilave ödeme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla kamu işçilerine, kadroya geçen taşeron işçiler de dahil olmak üzere ilave tediye ödemeleri 7 Aralık tarihinde yapılacak

Finans 16-10-2018 10:06

Uber, Almanya’da taşeron şirketle çalışacak iddiası

Uber'in, sürücüleri, otomobilleri ve yükümlülükleri yönetmek için, Almanya'da özel araç hizmeti veren şirketleri taşeron olarak kullanmaya başlayacağı iddia edildi

Haber 31-08-2018 14:14

Taşeron düzenlemesi çalışma hayatındaki en büyük reformdur

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan: - "Yaklaşık 1 milyona yakın hem kamuda hem de yerel yönetimlerdeki arkadaşımız artık taşeron sisteminden çıktı, kamunun işçisi oldu. Bu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin çalışma hayatındaki en büyük reformudur" - "Bazı arkadaşlarımız mevzuata uymadığı için kadro alamadı. KİT'lerdeki arkadaşlarımızla ilgili bazı yeni düzenlemeler yapılacak. Kadro alamayan arkadaşlarımızın da kadrolarını alabilmesi için yoğun çaba sarf ediyoruz"

Haber 15-08-2018 11:15

Son dakika! 85 bin KİT çalışanı için kadro hazırlığı

KİT'lerde çalışanlar başta olmak üzere kriterlere takılarak kadro alamayan taşeronlar için de çalışma başlatıldı.

Finans 06-06-2018 10:16

PTT'ye 5 bin personel alımı için başvurular başladı

Yazılı sınava başvurular, 21 Mayıs'ta sona erecek

Finans 14-05-2018 10:05

CHP'den kadroya alınamayanlar için araştırma önergesi

CHP'den kadroya alınamayanlar için araştırma önergesi

Haber 30-04-2018 12:34

Kadroya geçen taşerona ek ödemeler geliyor

Yaklaşık 1 milyon taşeron işçinin 2 Ocak’ta başlayan kadro maratonu 2 Nisan’da tamamlanmıştı. İşçiler hem maaşlarını hem de sosyal haklarını hesap ediyor.

Finans 22-04-2018 14:19

Öz Büro İş Sendikası Genel Başkanı Gülbaba:

"Türkiye insanlığın umudu, bu topraklardan yeniden bir güneş yükselecek ve dünya o güneşi, o aydınlığı bekliyor"

Haber 14-04-2018 20:25

Türkiye, ekonomik yönden kıskaç altına alınmaya çalışılıyor

Hak-İş Genel Başkanı Arslan: - "Dövizdeki son hareketlilik, bir kısım yatırımlara yönelik spekülasyonlar ve bunların arkasından kamuoyunda oluşturulmak istenenlerle Türkiye, ekonomik yönden de kıskaç altına alınmaya çalışılıyor" - "Bütün bu olup bitenlere rağmen burada kendisine güvenen, şartlarını dikkate alarak toplu iş sözleşmesini imzalamak aslında Türkiye'nin dünyaya vereceği güzel bir mesaj" - "Türkiye Cumhuriyeti Devleti, çalışma hayatının, demokrasi tarihinin en büyük reformunu önceki aylarda gerçekleştirdi. Taşeron düzenlemesi önemli reform. Türkiye'de gerçekten yeni bir döneme birlikte adım atıyoruz"

Haber 13-04-2018 11:58

Güvencesiz çalışma koşulları devam ediyor

CHP Niğde Milletvekili Gürer: - "Taşeron ile ilgili söylenenler, bu statüde çalışmanın tümden ortadan kalkması gibi bir uygulamaya dönüşmedi. Türkiye'de taşeron sistemi, güvencesiz çalışma koşulları işçilerimiz için kader olmaya devam ediyor"

Haber 12-04-2018 11:44

Kadroyu davul zurnayla kutladılar

Yozgat'ın Akdağmadeni Belediyesinde kadroya geçen işçiler, davul zurna eşliğinde halay çekerek kutlama yaptı

Haber 06-04-2018 15:28

Taşeron işçi sözlü sınavında ‘Marilyn Monroe’ krizi

Bismil Belediyesi’nde taşeron işçilere sözlü sınavda ABD Başkanı Kennedy’nin Marilyn Monroe ile ilişkisinin sorulduğu iddia edildi. Elenen işçi Gülcan Öztürk, 'Kennedy Havaalanı’nın nerede olduğu soruldu. Cevabını düşünürken kaymakam ekledi: ‘Sarışın ve kıvırcık saçlı bir sevgilisi vardı, senin gibi.’ Cevabı kendisi verdi' dedi. Kaymakam Gülenç ise 'Sorunlu bir personeldi, zor sorduk' ifadesini kullandı.

Haber 06-04-2018 07:01

Taşeron işçilerin kadroya geçişinde süreç tamamlandı

Kadroya geçişi yapılan işçiler, maaşlarının 1.5 katı promosyona kavuşacak. Devlet kadrosuna geçenler ikramiye elde edecek.

Finans 02-04-2018 08:44

SGK'de ilk gayrimenkulü satan Kılıçdaroğlu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu: - "Geçmişten beri SGK'de gayrimenkuller hep satılmış. Çok ilginçtir, 'SGK gayrimenkul satıyor, batıyor' diyenlerin geçmişine baktığımız zaman SGK'de ilk gayrimenkulü satan Kemal Kılıçdaroğlu. Yani gayrimenkul satışı onun döneminde başlamış, belgesi var ve yönetim kurulu üyelerinin şerhine rağmen" - "Eski hükümlü kardeşlerimiz, daha önce taşeronda çalışanlarla ilgili yaşanan şu andaki hukuki karışıklık durumunu da gidermiş olacağız. Taşeronla ilgili süreci tamamladıktan sonra 3 Nisan itibarıyla onlarla ilgili süreci de başlatmış olacağız"

Haber 31-03-2018 23:56

Türk Metal Sendikası Emek Dostları Ödül Töreni

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu: "Taşeronda çok kapsamlı bir süreci geride bıraktık. Bilgi kirliliklerinin yaratıldığı, bazı algı operasyonlarının yaşandığı bir dönemdi. Ama yüzümüzün akıyla inşallah pazartesi itibarıyla sonuçlandırmış olacağız" - "4 Aralık kriterinin konma sebebi, tamamen hak kaybı yaşanmamasıyla alakalıdır. İşten çıkarma riski olduğunu gördük, başka kişilerin işe yerleştirilmeleriyle alakalı bir risk durumu söz konusuydu. Bunu engellemek amacıyla iyi niyetli hak kayıplarının yaşanmaması adına konmuş bir kriterdir" - "2018-2019'u kapsayan 4. dönem toplu sözleşmemizdeki kazanılmış sosyal haklardan da 4C'den 4B'ye geçen kardeşlerimiz faydalanacaklar"

Haber 30-03-2018 23:15

Taşeron personel kadro için ter döktü

Trakya Üniversitesi'nde taşeron statüsüyle çalışan 777 çalışan, kadro sınavına girdi

Haber 16-03-2018 15:21

Hak-İş Genel Başkanı Arslan:

"Son günlerde ısrarla, inatla büyük fotoğrafın ıskalanarak, büyük fotoğrafın elde ettiği başarıyı gölgelemek için bir algı operasyonu yürütülmeye çalışılıyor. Bu algıyı yıkacağız inşallah. 3 Nisan'dan itibaren arkadaşlarımız kadrolarına yerleştirildiği zaman, bütün bu tartışmalar, spekülasyonlar, bütün bu algı operasyonları sona erecek" -"Sayın Bakan'la konuştuk. Hem hükümlülerle ilgili hem emeklilikle ilgili konularda bir adım atılacak inşallah. Her şey bitmiş değil ama devam eden bir süreç var. İnanıyorum ki, özellikle KİT'lerde çalışan arkadaşlarımız başta olmak üzere kapsam dışı kalan bütün arkadaşlarımızın kamuda istihdamını ve kadrolu işçi olarak kalmaları için de çaba sarf ediyoruz"

Haber 15-03-2018 21:01

Hak-İş Genel Başkanı Arslan:

"(Kamudaki taşeron işçilerin kadroya alınması) Uluslararası camiada, Türkiye'nin çalışma hayatındaki en büyük reformudur. Bu, gelişmekte olan ülkelere dayatılan özelleştirme, taşeronlaştırma, kamuyu küçültme, bütün hizmetleri özel sektöre devretme anlayışına karşı hükümetimizin bir meydan okumasıdır"

Haber 19-02-2018 17:10

Binlerce kamu işçisine ikramiye müjdesi!

Kamuda görev yapan işçilere tediye (ikramiye) ödemesi yapılıyor. İlk taksit yattı ikinci taksit ise Haziran’da ödenecek.

Finans 29-01-2018 07:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taşeron çıkışı: Yaptıklarımız şımartmasın

Erdoğan, Kütahya'da kadro talep eden taşeron işçilerine, 'Bu zamana kadar size ne anlatıldığını bilmiyorsunuz, anlamıyorsunuz. Sen Karayolları'nda kimin elemanısın? Devletin değil. Eğer taşeron elemanıysan, şu anda taşeron kalkıyor?' diye cevap verdi. Erdoğan, 'İşçilere Kadro' sloganlarına çok sert tepki göstererek, "İşçilerin hepsi hakkını almıştır. Aldığını bilmeyenler, gitsin anlayanlardan öğretsin. Bütün bu yaptıklarımız birilerini şımartmasın. Kimsenin yapamadığını biz yaptık' diye konuştu.

Haber 20-01-2018 15:02

Taşeron sınavı başvuru sonuçları ne zaman belli olacak? Taşeron sınavı konuları neler?

TAşeron sınavına başvurular tamamlandı. Sıra başvuru sonuçlarının açıklanmasında. Taşeron işçiler sınav başvuru sonuçları için beklemedeler. Peki başvuru sonuçları ne zaman ilan edilecek? Başvuru sonuçları ilan edildikten sonra adaylar nasıl bir sınava girecekler. Taşeron sınavının konuları neler ve geçebilmek için kaç puan almak gerekiyor. İşte taşeron sınavı başvuru sonuçları ile sınav ile ilgili merak edilenler...

Haber 15-01-2018 16:07

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda bir dönem sona erdi!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 819 taşeron işçisine sözleşmeli personel statüsü tanınmasıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin, taşeron uygulamasına fiilen son veren ilk kamu kurumu olduğunu açıkladı.

Haber 11-01-2018 17:38

Taşeron işçi kadro başvurusu ne zaman sona eriyor? Başvuru sonuçları ne zaman belli olacak?

Taşeron işçilerin kadroya geçiş başvuruları 2 Ocak'ta başlamıştı. Yeni yılda kadroya geçmek için günler öncesinden evrakını hazırlayan taşeron işçiler, gerekli evrakı ve doldurdukları formları ilgili birimlere sunarak müraacatlarını yapmaya başladı. Kadroya geçişlerin yapılacağı bazı kurumlarda mesainin ilk saatlerinden itibaren yoğunluk oluştuğu görüldü. Peki taşeron işçi kadro başvurusu ne zaman sona erecek? Başvuru sonuçları ne zaman belli olacak? Taşeron işçiler ne zaman kadroya geçecek?

Haber 08-01-2018 08:42

Bakanlıktan taşeron işçilere kritik 'son tarih' uyarısı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, taşerona kadro ile ilgili kritik bir uyarıda bulundu. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Taşeronda son başvuru tarihi 11 Ocak’tır. Başvurular 11 Ocak mesai bitiminde tamamlanacaktır" denildi.

Finans 07-01-2018 18:24

SGK'dan taşeron işçilerle ilgili flaş açıklama

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından taşeron işçilerin kadroya geçiş süreciyle ilgili önemli bir açıklama geldi.

Finans 02-01-2018 17:46

2018'de 110 bin memur alımı, 20 bin öğretmen ataması yapılacak! Memur alımı hangi kadrolara yapılacak?

Başbakan Binali Yıldırım, 2018 yılında kamuya 110 bin memur alınacağı açıkladı ve taşeron sorununa da değindi. Peki memur alımı, personel alımı hangi kamu kurulularına hangi alanlarda yapılacak? İşte Başbakan Binali Yıldırım'ın kadro açıklamalarının detayları...

Haber 25-12-2017 11:02