Taşıyıcı Anne Haberleri

İki eşi olan adamdan inanılmaz hareket! İkinci eşinden çocukları yapıp yapıp ilk eşine getirdi... Boşanma davası açtı

33 yaşındaki kadın, 61 yaşındaki eşiyle 10 yıl önce internet üzerinden tanıştıktan sonra evlenmişti. İsmi açıklanmayan çifti ilginç kılan durum ise adamın bir başka evliliğinin daha olmasıydı. İlk eşinin doğal yollarla çocuk sahibi olamaması üzerine adam taşıyıcı annelik yoluna karısını ikna etti. Sahte taşıyıcı annelik belgeleri sunan adam ikinci eşinden yaptığı 8 çocuğu ilk eşinin gibi gösterdi. Olay ülke gündemine yerleşti.

Trend 25-01-2024 13:18

Sosyal medyada gündem yarattılar! “En iyi arkadaşım bana rahmini teklif etti ve şimdi bebeğimi taşıyor”

Lisa Messenger sosyal medyadan bebeğini kucağına almak için gün saydığı muhteşem yolculuğundan söz ederek gündeme gelmeyi başardı. Kariyerine odaklandığı için uzun bir süre boyunca çocuk sahibi olmak istemeyen Messenger yıllar içinde anne olmak istedi. Ancak 8 yıl devam eden başarısız tüp bebek girişimleri ve evlat edinme sürecinden sonra anne olmayan Lisa’nın yardımına 3 çocuk annesi yakın arkadaşı Sarah Meggison koştu.

Trend 22-06-2023 10:54

Doktoru 'Bir daha anne olamazsın' dedi... Sonrası tüm dünyada haber oldu: 56 yaşında torununu doğurdu

Taşıyıcı anne sayesinde çocuğu olmayan birçok çift bebeklerine kavuşabiliyor. Amerika'da yaşayan 56 yaşındaki Nancy Hauck, oğlu ve gelinin vekili olmaya karar vererek torununu doğurdu. İlginç hikaye tüm dünyada ses getirdi.

Kadin 09-11-2022 09:38

Hikayesi şaşkına çevirdi! ''En iyi arkadaşımın kocamdan bebeği oldu''

34 yaşındaki Alicia Ward ve 33 yaşındaki kocası Austin, altı yıl önce ilk oğulları Declan'ı karşıladıktan sonra ikinci bir çocukları daha olsun istediler. Ancak ne yazık ki çabaları sonuç vermedi. Ancak Alicia'nın yakın arkadaşı Danielle Blair'den gelen garip bir teklif hikayenin seyrini değiştirdi.

Trend 29-09-2022 16:53

Taşıyıcı Anne

Taşıyıcı Anne Hakkındaki Haberler Mynet'te. Taşıyıcı Anne Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.