Tata Steel Haberleri

ÇELİK YUMRUKLAR KONUSU VE OYUNCULARI! Çelik Yumruklar(Real Steel) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT1 yayın akışı

Çelik Yumruklar(Real Steel) filmi ile ilgili aramalar filmin TRT1 yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Hugh Jackman ve Dakota Goyo'nun başrolde olduğu dram, aksiyon ve bilimkurgu tarzındaki film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Çelik Yumruklar(Real Steel) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT1 yayın akışı

Magazin 2023-10-08 19:52:33

Hande Sarıoğlu FIFA şarkısı eşliğinde kalça dansı yaptı! 'Selamünaleyküm ben şovumu yaptım'

Oley TV YouTube kanalında kamera karşısına geçen spiker Hande Sarıoğlu, FIFA resmi taraftar şarkısı Tukoh Tata eşliğinde kalça dansı yaptı. Sarıoğlu ses getiren paylaşımına ''Selamünaleyküm ben şovumu yaptım'' notunu düştü.

Magazin 2022-12-01 10:12:40

Love Island’ın (Aşk Adası) yıldızı Georgia Steel’in iç çamaşırıyla verdiği poz sosyal medyayı salladı! “Kelime bulamıyorum”

İngiltere’de yayınlanan Love Island (Aşk Adası) programına katıldıktan sonra kısa sürede ünlenmeyi başaram Georgia Steel sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak pembe iç çamaşırı takımıyla sosyal medyadan poz veren Steel’in gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı.

Trend 2022-11-01 15:06:14

Rahatlamak için masaj seans satın almışlardı ama...

İngiltere'nin Staffordshire, Stoke-on-Trent bölgesinden 60 yaşındaki Jay Steel, iki kadını masaj seansları satın almaları için kandırdı. Ardından gerçekleşen seanslar esnasında, kadınlara cinsel tacizde bulunduğu tespit edilen Steel, olayların açığa çıkmasının ardından hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 2022-08-11 11:31:18

Eski Aşk Adası yıldızı Georgia Steel çok gizli sırrını paylaştı: Nerede olursa olsun...

İngiltere’nin en çok izlenen televizyon programlarından olan Aşk Adası (Love Island) yıldızlarından Georgia Steel, yemek yaklaşımını anlattı. Eski Aşk Adası yıldızı fitness yapmayı sevdiğini söylese de pizzadan asla uzak duramadığını belirtti. Yoga ve pilatesi de düzenli olarak yaptığını belirten Georgia Steel, her şeyin dengeyle ilgili olduğunu belirtti.

Kadin 04-06-22 09:44

Resmi Gazete'de yayımlandı: Ticaret Bakanlığı'ndan iki şirkete men cezası...

Ticaret Bakanlığı, Sis Steel Inspection Gözetim Etüt Kontrol Servis Hizmetleri Ltd. Şti ile CSS Uluslararası Gözetim Hizmetleri AŞ.'ye mevzuata aykırı davrandığı gerekçesiyle birer ay faaliyetten men cezası verdi.

Finans 23-02-22 10:38

İlker Aycı Hindistan Havayolları CEO'su oldu

Geçen ay Türk Hava Yolları'ndaki (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı görevlerinden istifa eden İlker Aycı, Hintli TATA Group tarafından 2022 başında özelleştirme yoluyla satın alınan Air India’nın CEO’luk görevine getirildiği bildirildi.

Finans 14-02-22 14:54

Star Wars’tan ilham aldı! Zack Snyder, yeni filmi ‘Rebel Moon’ vizyona girmeden konsept çizimini paylaştı

Justice League, Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice ve Watchmen gibi filmlere imza atan Zack Snyder, yeni film projesi olan ‘Rebel Moon’ için kolları sıvadı. Netflix’te yayınlanması beklenen bilim kurgu türündeki film için Snyder, Star Wars ve Japon sinemasının usta yönetmeni Akira Kurosawa’nın filmlerinden ilham alarak konsept bir çizim paylaştı.

Trend 01-01-22 17:20

23 yaşındaki Georgia Steel limon sarısı bikinisiyle güneşin keyfini sürdü

Love Island ile tanınan ünlü Tv yıldızı Georgia Steel, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 04-09-21 08:47

23 yaşındaki Georgia Steel Instagram'da yeni bikinisini sergiledi

Love Island ile tanınan ünlü Tv yıldızı Georgia Steel, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 18-05-21 11:27

Love Island'ın Georgia Steel'i dantelli iç çamaşırlarıyla göz kamaştırdı

Love Island yarışmasının unutulmaz isimlerinden Georgia Steel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla tam puan aldı.

Magazin 31-03-21 14:36

Love Island güzeli Georgia Steel Instagram’ın ateşini yükseltti

İngiltere’nin en çok izlenen reality programı Love Island (Aşk Adası) ile yıldızı parlayan 22 yaşındaki Georgia Steel, dantelli mavi iç çamaşırı ile verdiği pozları Instagram’dan paylaştı.

Magazin 24-03-21 15:35

Love Island'ın güzeli Georgia Steel iç çamaşırlı paylaşımıyla nabızları yükseltti

İngiltere'nin ülkenmizde yayınlanan 'Kısmetse Olur' tarzı yarışması Love Island (Aşk Adası) yarışması ile ünlenen Tv yıldızı Georgia Steel, Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 27-02-21 13:54

Doğal güzellik ürünleri firmasının kurucusu Tata Harper: Şirket kurma planımı delilik olarak görüyorlardı

BBC'nin haftalık The Boss (Patron) serisi, dünyanın dört bir yanından iş dünyasının önde gelen isimleri üzerine odaklanıyor. Bu hafta, aynı adlı cilt bakım ürünleri firmasının kurucusu Tata Harper'la görüştük.

Haber 11-08-20 08:21

Sadıkoğlu: Milli ekonomiye katkı sağlayacak yatırımları önemsiyoruz

OYAK Erdemir ve Japon JFE Steel ortaklığında Malatya’nın Hekimhan ilçesine kazandırılacak olan maden tesisinin önemine değinen Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “İstihdamı arttıracak ve milli ekonomiye katkı sağlayacak yatırımları önemsiyoruz.

Yurthaber 07-08-20 16:04

Worldsteel: Küresel ham çelik üretimi 2019'da yüzde 3.4 arttı

Demir çelik endüstrisinin uluslararası ticaret organı Dünya Çelik Birliği'nin (World Steel Association - Worldsteel) verilerine göre, 2019 yılında küresel ham çelik üretimi, 2018 yılına göre yüzde 3.4 artarak 1.87 milyar tona yükseldi.

Finans 28-01-20 11:05

Çelik konstrüksiyon yapıda Orta Asya ve Avrupa’ya, As Steel ile Türk imzası

AS Steel Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Sezer, bütün Dünya’nın Türk çeliğinin kalitesini bildiğini belirterek, "Bu sebeple üretimimizin yüzde 85’ini yurt dışına ihraç ediyoruz.

Finans 13-12-19 09:36

Tata Steel, İngilitere'de bin kişiyi işten çıkarıyor

İşten çıkarılacakların 3'te 2'sinin yönetici ve ofis çalışanlarından oluşacağı belirtildi

Finans 28-11-19 15:16

Tata Steel, İngilitere'de bin kişiyi işten çıkarıyor

İşten çıkarılacakların 3'te 2'sinin yönetici ve ofis çalışanlarından oluşacağı belirtildi

Finans 28-11-19 12:45

Japon JFE Çin çelik şirketi SGIS'nin yüzde 50'sini alıyor

Japonya merkezli çelik şirketi JFE Holdings, Çin'in en büyük çelik şirketi BaoWu Steel Group Corporation Limited ile, şirketin yan kuruluşu, çubuk çelik üreticisi Guangdong Shaoguan Iron and Steel Songshan (SGIS) şirketinin yüzde 50'sini almak üzere anlaştı.

Finans 20-11-19 09:29

Tata Steel Avrupa'da 3 bin kişiyi işten çıkaracak

Uluslararası pazar koşullarındaki bozulma nedeniyle yeniden yapılanmaya giden şirket, Avrupa’daki operasyonlarında yüksek katma değere sahip üretimin artırılmasını planlıyor

Finans 19-11-19 13:40

OYAK'la anlaşamayan British Steel'i Çinliler kurtarıyor

Tasfiye sürecine girdikten sonra Ordu Yardımlaşma Kurumu OYAK iştiraki Ataer Holding’le imzaladığı ön anlaşma bozulan British Steel’i 70 milyon sterline Çin şirketi Jingye Group alıyor. İngiliz gazeteleri, Barış Pınarı Harekâtı sonrası bazı sendikacı ve milletvekillerinin OYAK'ın British Steel için ne kadar uygun bir alıcı olduğuna yönelik kaygılarını dile getirdiklerini yazdı.

Haber 11-11-19 13:48

British Steel - Guardian: OYAK'ın iştiraki Ataer Holding'in İngiliz şirketini satın almak için yürüttüğü görüşmeler çökmek üzere

İngiltere'de yayımlanan gazete, Ordu Yardımlaşma Kurumu'nun (OYAK) sahibi olduğu Ataer Holding'in İngiliz çelik üreticisi British Steel'i satın almak üzere yürüttüğü görüşmelerin çökmek üzere olduğunu yazdı. İngiliz hükümeti de dün British Steel için rakip şirketlerle görüşmeye hazırlandığını açıklamıştı.

Finans 24-10-19 06:38

British Steel, TSP Projects'i Fransız Systra'ya satıyor

Fransa merkezli mühendislik firması Systra'nın, British Steel alt firması olan TSP Projects'i 70 milyon poundluk borçlarıyla birlikte satın alması bekleniyor.

Finans 30-08-19 12:37

4 başlıkta OYAK-British Steel anlaşması

Ordu Yardımlaşma Kurumu'nun (OYAK) İngiliz çelik şirketi British Steel'i satın alması için ön anlaşmaya varıldı. OYAK'tan yapılan açıklamaya göre Ekim ayının sonuna kadar şirketin devralınması planlanıyor. Ön anlaşmanın önemini 4 başlıkta derledik.

Finans 16-08-19 16:45

British Steel - OYAK, İngiliz çelik devini satın alıyor

Ordu Yardımlaşma Kurumu, British Steel'i satın almak için İngiliz çelik deviyle ön anlaşmaya vardı. OYAK'tan yapılan açıklamada, bu yılın sonuna kadar şirketin devralınmasının planlandığı belirtildi. OYAK'ın sahibi olan Ataer Holding, Mayıs ayında iflas eden British Steel'le görüşmeler yürütüyordu. Ataer Holding, Türkiye'nin en büyük çelik üreticisi Erdemir'in de yüzde 49,3'ünün sahibi.

Finans 16-08-19 12:21

British Steel - OYAK, İngiliz çelik devini satın alıyor

Ordu Yardımlaşma Kurumu, British Steel'i satın almak için İngiliz çelik deviyle ön anlaşmaya vardı. OYAK'tan yapılan açıklamada, bu yılın sonuna kadar şirketin devralınmasının planlandığı belirtildi. OYAK'ın sahibi olan Ataer Holding, Mayıs ayında iflas eden British Steel'le görüşmeler yürütüyordu. Ataer Holding, Türkiye'nin en büyük çelik üreticisi Erdemir'in de yüzde 49,3'ünün sahibi.

Haber 16-08-19 12:21

Erdemir'den British Steel açıklaması

Erdemir: - "(British Steel'in satın alımı) Erdemir olarak bu iddianın gerçek dışı olduğunu belirtir, kurumumuzun söz konusu şirketle herhangi bir ilgisi olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız"

Haber 14-07-19 21:18

Erdemir’den ‘satın alma’ iddialarına ilişkin açıklama

Erdemir, medyaya yansıyan British Steel şirketinin satın alınmasına yönelik teklifte bulunduğu iddiasını yazılı bir açıklama ile yalanladı.Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.

Haber 14-07-19 18:34

Temmuz ayında beklediğimiz oyunlar

Haziran ayında karşımıza uzun zamandır beklenen Steel Division 2, Heavy Rain'in PC sürümü ve Lovecraft esintili The Sinking City gibi önemli oyunlar çıktı. Şimdi ise önümüzde yine dopdolu bir ay var. Temmuz ayında beklediğimiz oyunları derledik.

Trend 28-06-19 06:36

AB'den Tata-ThyssenKrupp birleşmesine ret

AB, çelik sektöründeki Tata ve ThyssenKrupp firmalarının birleşmesine izin vermedi

Finans 11-06-19 14:37

Çin’de çelik fabrikasında patlama: 1 ölü, 9 yaralı

Çin’de bir çelik fabrikasında meydana gelen patlamada en az 1 kişinin hayatını kaybettiği, 9 kişinin yaralandığı açıklandı.Çin’in Nanchang şehrinde Fangda Special Steel adlı çelik fabrikasında büyük bir patlama meydana geldi.

Haber 29-05-19 15:40

Haziran ayında beklediğimiz oyunlar!

Mayıs ayında uzun zamandır merakla beklenen Rage 2, Team Sonic Racing ve Total War: Three Kingdoms gibi oyunların çıkışı gerçekleşti. Özellikle yeni Total War oyunu çok sağlam puanlar alıp oyuncuların beklentilerini fazlasıyla karşıladı. Şimdi de Octopath Traveler ve Heavy Rain oyunlarının PC platformuna da geleceği, ertelenen Steel Division 2'nin nihayet çıkışını gerçekleştireceği bir Haziran ayı var önümüzde. Haziran ayında beklediğimiz önemli oyunları derledik.

Trend 27-05-19 19:28

Çin’de maden ocağını su bastı: 9 kişi mahsur

Çin’in Heilongjiang eyaletindeki bir madende meydana gelen su baskını sonucu 9 kişi içeride mahsur kaldı.Çin’in Heilongjiang eyaletinin Cuihongshan şehrinde Xilin Iron and Steel Group’a ait Cuihongshan demir madeninde meydana gelen su basması sonucu çalışmakta olan 34 işçi kurtuldu, 9 kişi ise içeride mahsur kaldı.Şubat ayında faaliyete geçen Cuihongshan madeni, yıllık 1.6 milyon ton madencilik kapasitesine, 850 bin ton manyetit üretimi, 700 bin ton demir-çinko ve 50 bin ton kurşun-çinko-bakır kapasitesine sahip.Çin’de son aylarda bir dizi endüstriyel kaza meydana geldi.

Haber 17-05-19 12:53

Alman şirketi ThyssenKrupp, 6 bin çalışanını işten çıkaracak

Alman çelik üreticisi ve teknoloji firması ThyssenKrupp, Hintli şirket Tata ile planladığı birleşme Brüksel tarafından reddedilince, içinde bulunduğu mali sıkıntıyı aşmak için 6 bin çalışanıyla yollarını ayırmak istediğini açıkladı.

Haber 14-05-19 18:29

DHA DIŞ - Alman şirketi ThyssenKrupp, 6 bin çalışanını işten çıkaracak

Alman çelik üreticisi ve teknoloji firması ThyssenKrupp, Hintli şirket Tata ile planladığı birleşme Brüksel tarafından reddedilince, içinde bulunduğu mali sıkıntıyı aşmak için 6 bin çalışanıyla yollarını ayırmak istediğini açıkladı.

Haber 14-05-19 18:29

TSYD İzmir Koşusu Steel Runner’ın

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi Koşusu’nu, “Steel Runner” isimli safkan kazandı.İzmir Hipodromu’nda 1900 metrelik kum pistte gerçekleştirilen ve 3 yaşlı 4 safkan İngiliz tayının katıldığı TSYD İzmir Şubesi Koşusu’nu, jokeyliğini Kadir Tokaçoğlu’nun yaptığı “Steel Runner” isimli tay, beyaz bayrak ayna yaparak kazandı.

Haber 06-04-19 12:30

Yerli Oto’da Tata ve Geely örnekleri neden çok önemli?

Ülkemizin büyük ihtiyaç duyduğu yerli otomobil projesi çalışmaları sessiz sedasız devam ederken geçtiğimiz hafta Opel’in PSA’ya satılması konusunda bir analiz yapmış ve bir markayı sıfırdan yaratmaya çalışmaktansa adını duyurmuş hali hazırda işleyen bir sistemi olan bir markayı satın alarak ondan faydalanmanın işleri hızlandıracağından bahsetmiştik.

Trend 29-01-19 10:40

Arçelik, Hindistan pazarına liderlik hedefiyle giriyor

Arçelik, global büyüme stratejisi kapsamında önemli bir yatırımı Hindistan'ın önde gelen şirketler grubu Tata bünyesinde faaliyet gösteren Voltas ile kurduğu ortak girişimle hayata geçirdi - Arçelik Üst Yöneticisi Hakan Bulgurlu: - "Ar-Ge ve teknoloji birikimimiz ve global tecrübemizle, Voltas'ın marka gücünü ve satış ve perakende alanındaki uzmanlığını birleştirerek ilk aşamada çift haneli pazar payına, gelecek dönemde ise tüm ürün kategorilerinde liderliğe ulaşmayı hedefliyoruz"

Finans 13-09-18 16:32

Thyssenkrupp ve Tata Steel'den çelikte birleşmeye imza

Alman Thyssenkrupp ve Hindistanlı Tata Steel, çelik işlerini birleştirme konusunda nihai anlaşmayı imzaladı - "Thyssenkrupp Tata Steel" isimli yeni şirket, Avrupa'nın en büyük ikinci çelik şirketi olacak - Thyssenkrupp AG CEO'su Hiesinger: - "Avrupa'da yeni bir çelik şampiyonu oluşturarak sektörün şu anda sahip olduğu zorluklara mükemmel bir cevap vereceğiz" -Tata Steel CEO'su Chandrasekaran: - "Özellikle müşterilerimiz ve çalışanlarımız için değer oluşturarak pazarda büyük fark oluşturacak ürünler ve çözümler üreteceğiz"

Haber 02-07-18 14:17

Macaristan'da düzenlenen Osmanlı Festivali'nden renkli kareler (Temsili savaş)

Macaristan'ın Tata kentinde düzenlenen Macar-Osmanlı Günü Festivali büyük ilgi gördü.

Haber 21-05-18 09:29

WTO: Turkey launches safeguard investigation on iron and steel products

Turkey notified the WTO’s Committee on Safeguards that it initiated on 27 April 2018 a safeguard investigation on iron and steel products.

Haber 04-05-18 11:53

Turkey's steel production soars 8.7 percent in February

International total crude steel production reaches over 130 million tons in February 2018

Haber 26-03-18 18:27

Macaristan’dan Gölbaşı’na festival daveti

Macaristan’ın Ankara Büyükelçisi Gabor Kiss, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı ziyaret ederek, Tata Belediye Başkanı Michl Jozsef’in Tata Patara Festivali’ne davet mektubunu iletti.Büyükelçi Gabor Kiss, Tata Belediye Başkanı Michl Jozsef’in, Başkan Fatih Duruay’a yazdığı festivale davet mektubunu iletti.

Haber 26-03-18 16:03

Macaristan’dan Gölbaşı’na Festival Daveti

Macaristan’ın Ankara Büyükelçisi Gabor Kiss, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı ziyaret ederek, Tata Belediye Başkanı...

Yurthaber 26-03-18 15:57

Kardemir's 2017 sales soar nearly 70 pct to $1B

Recovering from loss in 2016, Turkish iron and steel producer's sales reach over $1B, company says

Haber 12-03-18 23:05

Nokia Steel ve diğer ürünlerde indirim

Nokia’nın Black Friday kapsamında başlattığı indirim etkinliği ne yazık ki akıllı telefonları kapsamıyor. Nokia’nın sağlık ürünleri üzerinde başlattığı bu indirim kampanyasında bazı ürünlerde yüzde 50’leri bulan indirimler söz konusu.

Haber 24-11-17 09:47

Wolkswagen ve Tata Motorsi, Hindistan’daki ortaklıklarını bitirdi

Son zamanlarda zor günler geçiren Tata Motors'da işler kötü gitmeye devam ediyor. Yapılan yapılan açıklamada Volkswagen ile Tata Motors’un Hindistan’daki işbirliklerine son verme kararı aldıkları duyuruldu.

Finans 10-08-17 15:30

Otomotiv devi Tata'da kriz alarmı çalıyor

Jaguar ve Land Rover'ın üreticisi Tata Motors'un CEO'su şirket çalışanlarına yazdığı mektupta "kriz durumundayız" açıklaması yaptı

Finans 20-07-17 12:16