Tatlıses Haberleri

Yasemin Şefkatli operasyon geçiren oğlu Ayel hakkında konuştu: Tekrardan operasyon geçirecek

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli evliliklerinin 3. yılında ikiz bebeklerini kucaklarına almışlardı. Şefkatli, doğduktan sonra kalbinde sorun olan ikizlerden İbrahim Ayel'in bu ay sonu yeniden operasyon geçireceğini duyurdu.

Magazin 08-04-2024 09:43

Sözünü tuttu! Yasemin Şefkatli Tatlıses oğullarının odasını gezdirdi... Kocaman bebek odasını görenler kendini tutamadı

İdo Tatlıses ile 2021'de nikah masasına oturan Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz ay dünyaya gelen bebekleriyle sık sık paylaşım yapıyor. Şefkatli, takipçilerine verdiği sözü tuttu ve ikiz oğullarının odalarını gezerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 19-03-2024 08:27

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'nin fit hali gündem oldu! Yapılan o yoruma kayıtsız kalamadı

Yasemin Şefkatli Tatlıses ve İdo Tatlıses geçtiğimiz aylarda ikiz bebeklerine kavuşmuştu. Sosyal medya paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Şefkatli bu kez sosyal medyada kendisini eleştiren kişiye verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 08-03-2024 18:23

İkiz bebeklerinden biri ameliyat olmuştu! İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'den ikinci ameliyat açıklaması

İbrahim Tatlıses, oğlu İdo’nun ikiz bebeklerinin birinin kalbinde sorun olduğunu söyleyip dua istemişti. Torunlarından İbrahim Ayel bir kez daha operasyon geçirecek. Yasemin Şefkatli, oğlunun geçireceği operasyon hakkında sosyal medya hesabından bilgi verdi.

Magazin 06-03-2024 18:01

Tatlıses

Tatlıses Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tatlıses Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli doğum kilolarından kurtuldu! 1 ayda tam 16 kilo verdi

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli çifti ikiz bebeklerini 22 Ocak'ta kucaklarına almıştı. Bebeklerinden bir tanesi doğum sonrası kalbinden operasyon geçiren çift geçtiğimiz günlerde rahat bir nefes alıp ikizleriyle evlerine döndü. Taze anne baba İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli 1 aylık bebeklerini ilk kez bırakıp baş başa dışarı çıktı. Şefkatli'nin fit hali dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 22-02-2024 12:40

İkiz bebeklerinden biri ameliyat olmuştu! İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli güzel haberi böyle duyurdu

İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz haftalarda dünyaya geldi. Bebeklerinden birinin kalbinde sorun olan ve geçirdiği ameliyat sonrası hastanede gözlem altında tutulan Şefkatli, minik oğluyla ilgili güzel haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 07-02-2024 13:24

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli oğlu Sinan Emir’i paylaştı! 'Ayel’i bekliyoruz...'

Geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucağına alan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden birinin kalbinde sorun olduğunu ve operasyon geçireceğinin haberi İbrahim Tatlıses vermişti. Taze anne Yasemin Şefkatli'den son olarak yeni kare geldi. Şefkatli ikizlerden minik Sinan Emir'i paylaştı.

Magazin 02-02-2024 14:39

İbrahim Tatlıses torunu için dua istemişti! Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in son durumunu paylaştı

Geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucağına alan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden birinin kalbinde sorun olduğunu ve operasyon geçireceğinin haberi İbrahim Tatlıses vermişti. Taze anne Yasemin Şefkatli minik İbrahim Ayel'in sağlık durumunu açıkladı.

Magazin 27-01-2024 07:39

İbrahim Tatlıses oğlu İdo ve gelini Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden biri için dua istedi! Üzen haber sonrası paylaştı

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken üzücü bir haber geldi. İbrahim Tatlıses torunlarının birinin kalbinde sorun olduğunu söyleyerek dua istedi. İbrahim Tatlıses, üç günlük torununun fotoğrafını paylaşıp “Ameliyatı güzel geçti” dedi.

Magazin 25-01-2024 15:27

İbrahim Tatlıses dede oldu! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli ikizlerine kavuştu

İbrahim Tatlıses bir kez daha dede oldu. 2021 yılında İdo Tatlıses ile evlenen Yasemin Şefkatli, ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. Yasemin Şefkatli geçtiğimiz günlerde karnı burnunda pozlarıyla dikkat çekmişti. 872 Bin takipçisi bulunan Instagram hesabından kısa bir video paylaşan İdo Tatlıses'in heyecanlı halleri dikkat çekti.  Şarkıcı paylaştığı videoda, " Ne nüfus cüzdanlarını mı alacağım" ifadelerini kullandı. Şarkıcıyı yakın dostları hastanede yalnız bırakmadı.

Magazin 22-01-2024 15:33

Doğuma günler kaldı! İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli ayna pozuyla gündem oldu! 'Giyinmeyi unutmuş'

İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerini kucağına almak için gün sayıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Şefkatli bu defa ayna karşısındaki pozuyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 18-01-2024 15:01

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli İdo Tatlıses'in ayaklarına masaj yaptı! Sosyal medya yıkıldı

İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli şimdilerde 7 aylık hamile. Sosyal medya üzerinden sık sık karnı burnunda pozlarını paylaşan Şefkatli son olarak eşi İdo Tatlıses'in ayaklarına masaj yapmasıyla gündem oldu. O anlara yorum yağdı.

Magazin 17-12-2023 14:11

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli karnı burnunda poz verdi! Transparan pantolonu ve açık göbeği olay oldu

İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli ikiz bebekleri için gün sayıyor. İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli karnı burnunda pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 11-12-2023 07:03

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'den karnı burnunda pozlar! Beğeni yağdı

İkiz bebek bekleyen İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, karnı burnunda pozlarını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Yasemin Şefkatli, son haliyle ilgi odağı oldu. Ünlü ismin son gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 27-11-2023 14:31

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin Zekariyaköy'deki 4 katlı lüks villası sosyal medyada gündem oldu! İçinde yok yok...

2021 yılında nikah masasına oturan Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. 5 aylık hamile olan Yasemin Şefkatli ikiz bebek bekliyor. Zaman zaman sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ünlü çiftin Zekariyaköy'deki 4 katlı lüks villası sosyal medyada gündem oldu. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin evini görenler hayran kaldı.

Magazin 10-10-2023 17:21

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'den karnı burnunda poz! İkizler göründü...

Derya Tuna-İbrahim Tatlıses çiftinin oğulları İdo Tatlıses ile mutlu bir evliliği olan ve şimdilerde ilk kez anne olmak için gün sayan Yasemin Şefkatli karnı burnunda pozunu paylaştı. 5 aylık hamile olan Yasemin Şefkatli'nin paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 07-10-2023 17:32

İbrahim Tatlıses'in hamile gelini Yasemin Şefkatli imaj değiştirdi!

İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile evliliğinden olan oğlu İdo Tatlıses ile evli olan Yasemin Şefkatli ikiz bebek beklediğini açıklamıştı. İlk ayları zorlu geçiren güzel fenomen imaj değiştirdi. Şefkatli'nin yeni imajına beğeni yağdı.

Magazin 12-09-2023 14:22

İdo Tatlıses eşinin Yasemin Şefkatli'nin üstüne titriyor! Karım da karım

İkiz bebeklerini kucağına almak için gün sayan Yasemin Şefkatli zor bir hamilelik geçiriyor. Güzel fenomenin hamilelik sürecinde en büyük destekçisi ise kocası İdo Tatlıses. Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

Magazin 01-09-2023 15:17

Yasemin Şefkatli sonunda hamile olduğunu duyurdu! İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak bakın ne yazdı

İdo Tatlıses ile 2021 yılında dünyaevine giren Yasemin Şefkatli'nin ikiz bebek beklediği ortaya çıkmıştı. Haberi İbrahim Tatlıses duyurunca oğlu "Babamın ağzında bakla ıslanmıyor" demişti. Sonunda Şefkatli de hamile olduğunu açıkladı. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak ise bakın ne yazdı.

Magazin 27-08-2023 07:09

İbrahim Tatlıses'in gelini transparan bluzuyla poz verdi! Victoria Secret modeli resmen

İdo Tatlıses ile evlenen fenomen Yasemin Şefkatli sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. İbrahim Tatlıses'in gelini son olarak transparan bluzuyla poz verince takipçilerinden beğeni topladı.

Magazin 06-04-2023 15:28

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'den Naci Görür'e tepki! 'Psikolojiler altüst olmuşken...'

10 ili etkileyen deprem felaketi ardından Prof. Dr. Naci Görür 'İstanbul için zaman daralıyor' diyerek yetkilileri önlem almaya çağırdı. İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, Naci Görür'ün bu uyarısına sessiz kalamadı.

Magazin 22-02-2023 16:41

İbrahim Tatlıses Kimseyi bulamıyor musun? deyince İrem Derici bombayı patlattı: Geçen sene aldatıldığımı söylemiştim...

İbo Show'un bu yılki konukları arasında geçen yıl olduğu gibi yine İrem Derici de vardı. Tatlıses ve Derici arasındaki diyalog sosyal medyada dikkat çekti. İbrahim Tatlıses "Kimseyi bulamıyor musun?" deyince İrem Derici bombayı patlattı. Derici yine aldatıldığını söyledi.

Magazin 01-01-2023 14:15

İbrahim Tatlıses'in torunu Berfin güzelliğiyle parmak ısırttı! Gözlerden uzak yaşıyor...

İbrahim Tatlıses'in 7 çocuğundan biri olan Gülşen Tatlıses'in 'Berfin' adında bir kızı bulunuyor. Gözlerden uzak yaşayan Berfin, güzelliğiyle görenleri büyüledi.

Magazin 01-12-2022 13:06

İdo Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'i Mavişim klibinde oynattı! Yeni barıştığı kardeşi Dilan'dan destek geldi

İdo Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'in Mavişim şarkısı seslendirerek şarkıya bir de klip çekti. Klibinden türkücü İbrahim Tatlıses'i de oynatan İdo'ya ilk destek uzun süre küs kalıp geçen ay barıştığı kardeşi Dilan Çıtak'tan destek geldi.

Magazin 27-11-2022 14:56

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın kızları Melek Zübeyde'yi paylaştı

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, Dilan Çıtak'ın düğününden tek kare fotoğraf paylaşmamasıyla dikkat çekmişti. Gelin Şefkatli, düğünden sonra İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın gözlerden uzak büyüttükleri kızları Melek Zübeyde ile paylaşım yaptı.

Magazin 14-10-2022 13:25

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses evleniyor! Gelin alma merasiminde oynamaya doymadı

İbrahim Tatlıses’in şarkıcı kızı Dilan Çıtak, Levent Dörter ile evleniyor. Düğün öncesinde gelin alma merasiminde Dilan Çıtak oynamaya doyamadı. Çift, mayıs ayında aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlanmıştı. Nişanda Tatlıses'in damadına elini öptürmemesi gündem olmuştu.

Magazin 11-10-2022 17:34

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak kına gecesinde hüngür hüngür ağladı

brahim Tatlıses'in Işıl Çıtak ile birlikteliğinden dünyaya gelen ve yıllar sonra kabullendiği müzisyen kızı Dilan Çıtak, uzun zamandır aşk yaşadığı meslektaşı Levent Dörter ile geçtiğimiz Mayıs ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Levnet Dörter ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Dilan Çıtak kına gecesi yaptı. 32 yaşındaki Çıtak kına gecesinde duygu dolu anlar yaşadı.

Magazin 10-10-2022 13:48

İdo Tatlıses bedelliyi tamamladı! İbo oradaydı

Bedelli askerlik yasasından faydalanan şarkıcı İdo Tatlıses, vatani görevini yerine getirdi ve tezkere aldı.

Magazin 08-11-2019 14:58