Tav Havalimanları Haberleri

Ankara Esenboğa Havalimanı'nda ramazan dolayısıyla sema gösterisi ile ebru etkinliği düzenlendi

TAV Havalimanları tarafından ramazan ayı dolayısıyla Ankara Esenboğa Havalimanı'nda düzenlenen etkinlikte, yolcular ve havalimanı personeli, hem ebru yaptı hem de sema gösterisini izledi.

Yurthaber 15-03-2024 13:44

Esenboğa ihalesini TAV kazandı

Esenboğa Havalimanı'nın kiralama ihalesini açık arttırmada Cengiz Holding ile yarışan TAV kazandı. TAV Havalimanları, işletme hakkının 2050'ye uzatılmasını da kapsayan Esenboğa Havalimanı ihalesini 475 milyon euro + KDV bedelle kazandı.

Finans 20-12-2022 15:38

TAV üç şirketiyle “2022 Türkiye Best Workplaces for Women” listesinde

TAV Havalimanları İK Grup Başkanı Hakan Öker: - "Yolcu memnuniyetinin çalışan mutluluğundan geçtiğini biliyoruz. Bu yıl Great Place to Work sertifikasyonu alarak Türkiye’nin en iyi işverenleri arasına girmiştik. Şimdi, kadın çalışanlarımızın mutluluğuna odaklanan bu sertifikasyonu almaktan, özellikle de doğrudan yolcularımıza dokunan üç şirketimizin bu başarıyı sağlamasından sevinç ve gurur duyuyoruz"

Yurthaber 30-09-2022 10:20

TAV'ın 6 havalimanına Krakow'da hizmet kalitesi ödülü

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Serkan Kaptan: - "Yolcularımıza giderek daha kişiselleştirilmiş bir havalimanı deneyimi sunuyoruz. Bununla birlikte yolcu memnuniyetinin odağında çalışanlarımız yer alıyor"

Yurthaber 15-09-2022 12:44

Tav Havalimanları

Tav Havalimanları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tav Havalimanları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.