Tavil Family Haberleri

Sofia Vergara 26 milyon dolarlık malikanesini gezdirdi! Yatak odası açıklamasıyla olay oldu: Seksi ve özel

"Modern Family" dizisiyle tanınan Sofia Vergara, meslektaşı Joe Manganiello ile evliliğini kısa süre önce bitirmişti. Oyuncu son olarak bir YouTube programı için milyonlarca dolarlık malikanesinin kapılarını açtı. Evindeki odaları ve bahçesini tek tek gezdiren Vergara, yatak odasıyla ilgili "Odam harika görünüyor ve seksi bir oda" dedi.

Magazin 2024-02-07 14:57:07

'Yatak odasında bir kaplanım' diyerek cinsel hayatını anlattı! Kadınlara tavsiye vermeyi ihmal etmedi

Modern Family yıldızı Sofia Vergara cinsel hayatına dair yaptığı itiraflarla sosyal medyanın ilgisini çekmeyi başardı. Yatak odasında kendisini kaplana benzettiğini söyleyen Vergara, cinsel hayatında prensipleri olduğunu ve aşılmaması gereken kurallarını tek tek sıraladı. Ünlü ismin sözleri sosyal medyanın ilgisini çekti.

Trend 2024-01-24 09:17:44

Sofia Vergara eski hallerini paylaştı! İç çamaşırlı pozu olay oldu

"Modern Family" dizisiyle tanınan Sofia Vergara, meslektaşı Joe Manganiello ile evliliğini kısa süre önce bitirmişti. Sosyal medyada eski hallerini paylaşan güzel oyuncu tangalı pozlarıyla adından söz ettirdi.

Magazin 2023-11-03 10:08:40

Sofia Vergara mayosunu giyip poz verdi! Bu nasıl 50 yaş?

Rol aldığı 'Modern Family' adlı diziyle hafızalara kazınan 50 yaşındaki Sofia Vergara, 30 milyon takipçiye ulaşan Instagram sayfasından hayranlarına teşekkür etmek için mayosuyla poz verdi.

Magazin 2023-07-10 09:21:08

Became Leader with his own job Mynet

His family did not approve him to be busy with internet work which they consider as a waste of time. It became an internet company which started just with a small step after long years, and has a 3-5 million e-mail subscriptions and has the biggest share with %30 on online advertisement market which reaches to 30-40 million dollars.

Finans 06-07-23 12:35

Sofia Vergara yıllara meydan okuyor! Yalnızca minik bir bikini altı giydi

'Modern Family' adlı diziyle şöhretinde büyük bir çıkış yakalayan 50 yaşındaki Sofia Vergara, yıllara meydan okuyor. Yazın keyfini çıkaran Vergara tanga bikini altını giyip üstsüz poz verince olay oldu.

Magazin 26-06-23 14:20

Modern Family'in Alex'i Ariel Winter, 25 yaşında! Göğüslerini küçültmesi gündem olmuştu! İşte son hali

Rol aldığı The Modern Family adlı diziyle yıldızı parlayan oyuncu Ariel Winter, 25. yaşını kutladı. Dizide küçücük olan Winter şimdilerde bambaşka biri. Ariel Winter göğüslerini küçülterek bir süre gündem olmuştu.

Magazin 04-02-23 07:01

Sofia Vergara yıllara meydan okuyor! Bikinisini giyip boy gösterdi

Modern Family dizisiyle tanınan 50 yaşındaki Sofia Vergara, kocası Joe Manganiello ile tropikal bir kaçamak yaptı. Yıllara meydan okuyan güzel oyuncu bikinisini giyip ayna karşısında poz verdi.

Magazin 29-12-22 07:43

Milyonlar bu diziyi konuşuyor! Wednesday 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Wednesday 2. sezon olacak mı?

Netflix'in The Addams Family spin-off'u olan Wednesday dizisi izleyicisinden tam not aldı. İlk sezonu bir çırpıda bitiren izleyiciler Wednesday 2. sezon olacak mı? Wednesday 2. sezon ne zaman yayınlanacak? gibi soruların yanıtlarını yoğun bir şekilde araştırıyorlar. Milyonların konuştuğu bu dizi ilk haftasında 341,23 milyon saat izlendi ve TV listelerinde zirveye yerleşmeyi başardı...

Magazin 09-12-22 12:10

Dünya Kupası öncesi ikonik isimler, tanıtım filminde bir araya geldi!

Katar’da yarın başlayacak olan FIFA Dünya Kupası öncesinde, ikonik isimler ile çekilen ve “Family Reunion (Aile Yeniden Birlikte)” ismi verilen film vizyona girdi.

Spor 19-11-22 20:30

Chloe Grace Moretz kimdir? Family Guy karakterine benzetilen Chloe Grace Moretz nereli ve kaç yaşında?

Chloe Grace Moretz, geçtiğimiz senelerde sokakta çekilen bir fotoğrafının 'Family Guy' dizisindeki karakterlerden birine benzetilmesi sebebiyle zor bir süreç geçirdiğini ifade etti. Beden Dismorfik Bozukluğu'ndan muzdarip olduğunu ve anksiyete yaşadığını açıklayan ünlü oyuncunun sözleri dikkat çekti. Peki, Chloe Grace Moretz kimdir? Family Guy karakterine benzetilen Chloe Grace Moretz nereli ve kaç yaşında?

Magazin 30-09-22 13:55

Netflix'ten üzen karar! Modern Family, Friends ve How I Met Your Mother veda ediyor

Friends, How I Met Your Mother ve Modern Family, 1 Ocak 2022'de Netflix Türkiye'den ayrılıyor.

Magazin 04-12-21 14:37

Bayılan yürüyüşçüye Modern Family oyuncusu Julie Bowen yardım etti

Modern Family oyuncusu Julie Bowen ve kız kardeşi, geçen hafta Utah Moab'daki Arches Ulusal Parkı'nda bayılan bir yürüyüşçünün kurtarılmasına yardım etti. Minnie John CNN'ye verdiği demeçte, "Beni görmezden gelebilirlerdi, ama yapmadılar. Bir yabancı olarak bana sevgi ve saygıyla davrandılar" dedi.

Magazin 09-08-21 16:59

Cenk Tosun'dan flaş imza!

Cenk Tosun profesyonel kariyerinin en önemli imzalarından birini attı. Yıldız santrfor, Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil'in aralarında yer aldığı birçok yıldızın menajerlik şirketi olan Family&Football ile anlaştı.

Spor 28-05-21 18:36

Sofia Vergara'nın embriyon zaferi!

Modern Family dizisiyle tanınan 45 yaşındaki oyuncu Sofia Vergara ile eski nişanlısı Nick Loeb dondurulmuş embriyonlar yüzünden mahkemelik oldukları davada karar belli oldu. Mahkeme Loeb'in embriyonları Vergara'nın izni olmadan kullanmasını yasakladı.

Magazin 06-03-21 07:19

Johnny Depp, o projeye girebilmek için elinden geleni yapıyor

Netflix, Tim Burton ortaklığında ekrana gelecek The Addams Family uyarlaması olan Wednesday dizisinde rol almak isteyen biri var: Johnny Depp.

Magazin 24-02-21 10:11

Büyük haberi bu fotoğrafla duyurdular! Büyük usta Netflix’te

Usta isim Tim Burton ilk kez bir dizi için yönetmen koltuğuna oturuyor. Burton, Netflix için The Addams Family uyarlaması Wednesday dizisini çekecek.

Magazin 18-02-21 14:09

Sarah Hyland kötü günleri geride bıraktı

Modern Family dizisiyle tanınan Sarah Hyland, uzun süre sağlık sorunları yaşıyordu. Genç oyuncu nişanlısı ve bir grup arkadaşıyla birlikte tatilin tadını çıkarıyor.

Magazin 04-12-20 14:07

Semt pazarlarındaki denetimler sıklaşacak

Efeler Kaymakamı Cemal Şahin başkanlığında korona virüs salgınıyla mücadelede semt pazarı denetimleri ve ilave tedbirlere yönelik yapılan toplantıda, semt pazarlarının sık aralıklarla denetlenmesine karar verildi.Toplantıda salgınının Efeler genelindeki seyrinde semt pazarlarının yeri değerlendirildi ve pazarlardaki bulaş riskinin en aza indirgenmesi için alınabilecek ek tedbirler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.Salgınla ilgili bulaş istatistiklerine bakıldığında semt pazarlarının vaka artış nedenleri içinde ihmal edilemeyecek ölçüde önem arz ettiğini belirten Kaymakam Şahin, salgının kontrolünü kaybetmemek ve bugüne kadar verilen mücadelede harcanan emek ve zamanı heba etmemek için pazar yeri denetimlerinde kurallara aykırı hiçbir uygulamaya taviz verilmeyeceğini ve bu konuda uygulanacak yaptırımların artacağını belirtti.Pazar esnafına yönelik HES Kodu uygulaması, pazar tezgahlarının tahsis belgelerinde belirtilen metrekare ve alanlara uygun olması, pazar esnaflarının Oda Başkanlıklarınca da sürekli denetlenip uyarılması gibi pek çok başlık üzerinde durulan toplantıda, halk sağlığını korumak ve salgınla etkin bir şekilde mücadele edebilmek için alınan tüm tedbirlerin taviz verilmeksizin uygulanacağı belirtildi.Semt pazarlarında alınan tedbirlere yönelik toplantıya Efeler Kaymakamı Cemal Şahin, Efeler İlçe Emniyet Müdürü Kadir Erciyes, Efeler İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yılmaz Erbay, Efeler Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet Başurgan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Esen, Aydın Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Kamil Tavil, Aydın Bakkallar Odası Başkanı İlyas Seçkin, Aydın Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı İsmail Kadı, Aydın Bakırcılar Saatçiler ve Züccaciyeciler Odası Başkanı Mehmet Gökcen ve Aydın Manavlar Odası Başkanı Yusuf Demirtaş katıldı.

Yurthaber 24-11-20 12:19

Efsane dizi 'The Addams Family' yıllar sonra dönüyor! Üstelik yönetmeni Tim Burton

Amerikalı çizer Charles Addams’ın karikatür serisi “The Addams Family” Tim Burton tarafından çekilecek. Dizinin oyuncu kadrosu ve yayın tarihi gibi diğer ayrıntıları ilerleyen zamanda netleşecek.

Magazin 26-10-20 14:10

Efeler’de pazar yerleri yeniden düzenlendi

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Aydın Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Yusuf Demirtaş, Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Kamil Tavil ve oda üyelerini Efeler Belediyesi Meclis salonunda ağırladı.Pandemi süreci sebebiyle pazaryerlerinde yaşanılan anlaşmazlıkların giderilmesi için gerçekleşen toplantıda, pazar açılacak yerleri ve günlerini Efeler Belediye Başkanı M.

Yurthaber 11-06-20 18:13

RTÜK istedi; Netflix Designated Survivor'ın bir bölümünü kaldırdı

RTÜK Designated Survivor dizisinin Türkiye’ye yönelik eleştirel ifadeler içeren Family Ties isimli bölümünün Netflix Türkiye’den kaldırttı.

Magazin 01-05-20 10:22

Became Leader with his own job Mynet

His family did not approve him to be busy with internet work which they consider as a waste of time. It became an internet company which started just with a small step after long years, and has a 3-5 million e-mail subscriptions and has the biggest share with %30 on online advertisement market which reaches to 30-40 million dollars.

Finans 31-01-20 14:14

Merkeb-i kebir, merkeb-i tavil, merkeb-i sakil ve merkeb-i hafif eskiden hangisinin çeşitlerine verilen adlardır?

Kim Milyoner Olmak İster'de 'Merkeb-i kebir, merkeb-i tavil, merkeb-i sakil ve merkeb-i hafif eskiden hangisinin çeşitlerine verilen adlardır?' sorusunun yanıtı nedir? İşte, 13 Ocak tarihli son bölümde yarışmacıya zor anlar yaşatan sorunun cevabı.

Magazin 14-01-20 00:43

İsrail'den Filistinli aktivist hakkında 4 ay idari tutukluluk kararı

Filistin Esirler Cemiyetinin açıklamasına göre, aktivist Büşra et-Tavil hakkındaki karar mahkeme tarafından değil İsrail ordusunca alındı

Haber 17-12-19 16:19

Addams Ailesi (Addams Family) filminden Oscar Isaac’li video

6 Aralık’ta vizyona girmeye hazırlanan Addams Ailesi (Addams Family) filminden, Mynet’e özel Oscar Isaac’li video.

Trend 18-11-19 16:01

Modern Family’den nostalji dolu final sezonu fragmanı

Uzun soluklu aile komedisi Modern Family 11. sezonu ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Trend 03-09-19 11:39

Addams Ailesi’nden Türkçe dublajlı fragman

Addams Ailesi (The Addams Family) uyarlamasından yeni fragman yayınlandı.

Trend 08-08-19 12:22

SURİYE'DE İŞKENCE MAĞDURLARI REJİMİN ZİNDANLARINI ANLATIYOR - Kadınların sesi inanılmazdı, erkeklere yaptıklarının aynılarını yaparlardı

Esed rejiminin sebepsiz alıkoyduğu mozaik ustası Abdülrezzak Tavil, 6 sene boyunca rejimin sorgu merkezlerinde işkence gördü - Tavil: - Kadınların sesi inanılmazdı, erkeklere yaptıklarının aynılarını yaparlardı. Çıplak asıp döverlerdi, gözümle gördüm, hayatımda unutamam" - "Yüreğimi en çok yakan çocuklardı. Yanımızda 12-14 yaşlarında 45 çocuk vardı. Çocuklardan biri ne zaman yanıma gelse ağlayarak yaklaşırdı. 'Amca açım' derdi, parçalanırdım" - "Her 24 saatte bir, bir kaşık pilav verilirdi. Biri dokunsa yere düşerdik, güç kalmamıştı" - "İçeride her gün, her dakika kimsenin hayal edemeyeceği vahşice şekilde bir insan ölüyor" - "Çadır kamplarında yeni bir hayat ve iş fırsatı bulmaya çalışıyorum"

Haber 01-07-19 11:26

Ariel Winter son haliyle şoke etti! 'Kalçamı geri istiyorum'

Rol aldığı Modern Family dizisiyle genç yaşta şöhrete ulaşan Ariel Winter görenleri şaşırtıyor. 21 yaşındaki genç oyuncu hızla kilo vermesinden pek de mutlu değil...

Trend 12-04-19 15:29

Modern Family dizisine RTÜK'ten ceza

RTÜK, "beIN Series HD Comedy" kanalında yayımlanan "Modern Family" dizisine, evlilik dışı çocuk edinmenin olağan karşılandığı sahneler ve küfürlü söylemler nedeniyle 2 program durdurma ve idari para cezası verdi

Haber 04-01-19 11:07

Sofia Vergara yedi yıl üst üste zirvede

Modern Family dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Sofia Vergara, bu yıl da en çok kazananlar listesinde zirveyi kaptırmadı.

Magazin 28-10-18 14:06

Türk hacker Apple'dan fidye istedi!

Turkish Crime Family isimli grubun lideri Kerem Albayrak, Apple'dan 175 bin dolar değerinde Bitcoin ya da iTunes hediye kartı istedi. İşte detaylar!

Haber 22-10-18 16:41

Ariel Winter'dan flaş karar!

Modern Family dizisinin genç yıldızı Ariel Winter, tüm sosyal medya hesaplarını kapatma kararı aldı

Magazin 04-07-18 11:20

Antalya'da 3. Family Fest festivali

Festivale 5 ülkeden yaklaşık bin 200 kişi katıldı

Haber 01-05-18 17:51

Filistinli Down Sendromlu Muhammed El Tavil Beykoz’da

İsrailli askerleri tarafından göz altına alınarak darp edilmesinin ardından psikolojik destek için Türkiye’ye getirilen down...

Yurthaber 18-01-18 18:22

Muhammed EtTavil Beykoz’da

- Filistin direnişinin sembol isimlerinden, İsrail askerleri tarafından gözaltına alınarak darp edilmesinin ardından, psikolojik destek için Türkiye’ye getirilen down sendromlu Muhammed Et-Tavil (30), Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret etti

Haber 18-01-18 16:51

Pedallar Kudüs İçin Döndü

Aydın’da "Pedallar Kudüs İçin Dönüyor, Fevzi El-Cuneydi ve Muhammet et Tavil Özgür Kalacak" adı altında...

Yurthaber 06-01-18 13:58

Down sendromlu Filistinli Muhammed, Konya'da

- İsrail askerleri tarafından gözaltına alınıp serbest bırakılan Muhammed et-Tavil ve ailesi, Atiker Konyaspor-Fenerbahçe maçını izlemek amacıyla Konya'ya geldi - Filistinli Muhammed et-Tavil ve ailesi, Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti

Haber 23-12-17 18:57

Filistinli etTavil ailesi yaşadıklarını AA'ya anlattı

- Down sendromlu Filistinli Muhammed: - "Türk halkına, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a çok teşekkür ederim. Filistin inşallah özgür olur, barış içinde olur" - "Elhamdülillah çok mutluyum. Cumhurbaşkanına çok teşekkür ederim, ona 'Türk vatandaşı olmak istediğimi' söyledim, Sayın Cumhurbaşkanımın cevabı olumluydu, yapıcıydı" - Baba et-Tavil: - "Cumhurbaşkanımız bizi çok güzel karşıladı. Misafirperverliğinden dolayı da kendisine teşekkür ederiz. Aslında giderken çekiniyorduk ama biziml

Haber 22-12-17 17:18

Down sendromlu Filistinli Muhammed, Konyaspor'un maçını izleyecek

- Konyaspor Kulübü, İsrail askerleri tarafından gözaltına alınıp, serbest bırakılan Muhammed et-Tavil ve ailesini, Atiker Konyaspor-Fenerbahçe maçına davet etti

Haber 22-12-17 15:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Down Sendromlu Filistinli Muhammed Et-tavil Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, psikolojik destek için Türkiye’ye getirilen down sendromlu Filistinli Muhammed et-Tavil ve...

Yurthaber 21-12-17 21:59

Kurtulmuş, Filistinli down sendromlu gençle buluştu

- Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş: "Muhammed et-Tavil kardeşimiz de bu mücadelenin sembol kahramanlarından birisi. Filistin'in o direnişçi ruhunu sembolize ediyordu ama hiç haline, tavrına, hastalığına aldırmadan maalesef onu da yaka paça derdest edip götürdüler. Ailesi de burada, üç gün evvel Türkiye'ye geldiler. Türkiye olarak sahip çıkıyoruz" - "Ümit ediyoruz ki BM Genel Kurulu'nda bütün dünya, çok büyük bir oyla Kudüs'ün İsrail devletinin başkenti olması kararını değiştirecektir" - "Hiç ki

Haber 21-12-17 14:33

İsrail Askerleri Tarafından Gözaltına Alınan Muhammed Et-tavil: “türk Vatandaşı Olmak İstiyorum”

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, İsrail askerleri tarafından darp edilip gözaltına alınan ve dünyadan...

Yurthaber 21-12-17 14:09

Filistinli down sendromlu gence sağlık desteği

- İsrail askerlerince darp edilen ve Türkiye'ye getirilen down sendromlu Muhammed et-Tavil, sağlık kontrolünden geçirilecek - Sağlık Bakanı Demircan: - "Filistinli gencimizin karşılaştığı travmanın etkilerinden kurtulması için gerekli sağlık desteğini vermek bizim görevimiz. Gencimizin ailesiyle temas kuracağız. Sağlık ekibimiz, kendisini değerlendirecek"

Haber 19-12-17 14:12

Down sendromlu Filistinli genç Türkiye'de

- İsrail tarafından gözaltına alındıktan sonra, tüm dünyada yankı bulan tepkiler üzerine serbest bırakılan Muhammed et-Tavil, Uluslararası Down Sendromu Federasyonu’nun girişimleriyle Türkiye’ye getirildi - Federasyon tarafından misafir edilecek Muhammed'e sosyal ve psikolojik destek sağlanacak

Haber 18-12-17 12:15

Kemer'de Turistler Için Aile Festivali

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde bir otelde Rus ve Ukraynalı turistler için 8 gün sürecek Family Fest etkinliği düzenlendi. Festivalin açılışında çizgi

Yurthaber 02-05-17 16:25

Kemer'de Turistler Için Aile Festivali

- ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde bir otelde Rus ve Ukraynalı turistler için 8 gün sürecek 'Family Fest' Aile Festivali etkinliği düzenlendi.

Yurthaber 02-05-17 15:10