Tayyar Ari Haberleri

Erdoğan 'değişim' dedi, büyük alkış koptu! Şamil Tayyar'dan çok konuşulacak 'kabine' iddiası: Genel Merkez'le sınırlı kalmayacak!

Yerel seçimlerin ardından gündeme gelen AK Parti'deki 'değişim' iddiaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün verdiği mesajlarla adeta netlik kazandı. Erdoğan yaptığı açıklamada "Gerekli değişimi gerçekleştirecek, daha da güçlenmiş bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" derken, konuşması büyük alkış aldı. Erdoğan'ın 'değişim' vurgusu sonrası eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'dan da çok konuşulacak açıklamalar geldi. Tayyar, değişimin sadece Genel Merkez'le sınırlı kalmayacağını iddia etti.

Haber 2024-04-18 07:56:25

Mihalıççık’ın ünlü kiraz ağaçları koruma altında

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Mihalıççık ilçesinde Kiraz Yetiştirilen Alanlarda Akdeniz Meyve Sineğinden Ari Alan Projesi kapsamında yürütülen kontroller devam ediyor.

Yurthaber 2024-03-28 15:58:31

Fenomenler dosyasında flaş gelişme! Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftinin şirketine atanan kayyım intihar etti! Bıraktığı not dikkat çekti

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrilmiş ve Özlem Öz-Tayyar Öz çiftinin şirketlerine kayyım atanmıştı. Fenomenler dosyasında flaş bir gelişme gündeme geldi. Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerine kayyum olarak atanan Bünyamin Ergün, İstanbul Başakşehir'de bulunan evinin 9. katından atlayarak hayatına son verdi.

Magazin 2024-03-20 14:52:30

Dilan Polat'tan sonra gözler ona çevrilmişti... Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine sürpriz ceza

Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından kara para aklama ve vergi kaçırma kapsamında başlatılan soruşturma diğer sosyal medya fenomenlerine de sıçradı. Bu isimlerden biri de Özlem - Tayyar Öz çifti oldu. Haklarında 5 ayrı suçtan soruşturma devam eden ünlü çifte sürpriz bir ceza kesildi.

Magazin 2024-03-13 07:25:26

Sözde mahkeme kurdular! Bakan Yerlikaya duyurdu: Çeteler çökertildi, 47 gözaltı

İçişleri Bakanı Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Bursa’da eş zamanlı olarak düzenlenen "KAFES-46” operasyonlarında; elebaşılığını Bülent Çetkin’in yaptığı Organize Suç Örgütü, elebaşılığını Osman Deliçay’ın yaptığı Organize Suç Örgütü ve elebaşılığını Muhammet Tayyar Türkeş’in(Yurt dışı firar) yaptığı 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda 2 örgüt elebaşının da içerisinde bulunduğu 47 şüpheli yakalandı." dedi. Çete üyelerinin sözde mahkeme kurup tahsilat yaptıkları belirlendi.

Haber 24-02-24 10:09

3 ay arayla acı üstüne acı! Ukraynalı kadın gözyaşlarına boğuldu Kendi aralarında 'Ölmek istiyoruz, babamızı çok özledik' diye konuşuyorlardı

Ankara'da otomobilin TIR'a arkadan çarptığı kazada Zülbiye Güler (70) ile torunları Meryem Güler (14) ve Tayyar Güler (10) yaşamını yitirdi. İki kardeş ve babaanneleri, toprağa verildi, yaralı kurtulan Ukraynalı anne İrina Güler (36) cenazede gözyaşlarına boğuldu. İrina Güler'in, çocukları ile 2,5 ay önce pankreas kanserinden hayatını kaybeden eşi Cemil Güler'in mezarını ziyaretten dönüşte kazanın olduğu öğrenildi.

Haber 14-02-24 15:31

Şamil Tayyar deprem konutu hakkından feragat etti! Açıklamasında kullandığı ifadeleri dikkat çekti…

Eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, kendisine çıkan deprem konutu hakkından feragat ettiğini açıkladı. Tayyar paylaşımında “Deprem konutu hak sahipliğimden feragat ettim. Dilerim, konteynerde yaşayan ihtiyaç sahiplerinin ahı da ömür boyu istismarcıların peşini bırakmaz” ifadelerini kullandı.

Haber 12-02-24 14:52

Şanlıurfa ve Gaziantep'teki deprem konutlarının kura sonuçları sosyal medyada gündem oldu! İki AK Partili isme çıktı: 'Evi kardeşim aldı'

Sosyal medyada bir haber gündem oldu. 6 Şubat depremleri sonrasında Şanlıurfa ve Gaziantep'te TOKİ ve AFAD tarafından yapılan deprem konutları iki AK Partili isime çıktı. Söz konusu haberle ilgili olarak AK Parti'de 24, 25, ve 26. dönem Gaziantep Milletvekilliği yapan Şamil Tayyar ve Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı açıklama yaptı.

Haber 10-02-24 19:30

İTÜ Çekirdekli 25’den fazla girişim, teknolojileriyle deprem bölgesine bir yıldır destek sağlıyor

İTÜ ARI Teknokent’in 360 derece kuluçka merkezi İTÜ Çekirdek’in bünyesinde faaliyet gösteren 25’den fazla yenilikçi girişim, geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta gerçekleşen deprem felaketinden bu yana bölgenin barınma, sağlık ve psikolojik destek ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Depremin ardından koordine olarak kısa süre içinde çözümlerini sunmaya başlayan girişimler, bir yıllık süre zarfında binlerce kişiye destek oldu.

Haber 06-02-24 17:09

Dilan-Engin Polat, Tayyar Taylan-Özlem Öz ve Tuzlaspor soruşturmalarında yeni gelişme!

Dilan-Engin Polat, sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Tayyar Taylan Öz ve Özlem Öz çiftinin soruşturması ile Tuzlaspor Başkanı hakkındaki yasa dışı bahis soruşturmalarının yeni savcıları belirlendi. Üç önemli soruşturmayı daha önce Cumhuriyet Savcısı Gökalp Kökçü yürütüyordu, Kökçü’nün görev yerinin değiştirilmesiyle adı gündemdeki üç soruşturma için 3 farklı savcı görevlendirildi.

Haber 10-01-24 18:29

Önce paylaştı, sonra sildi! Mal varlıklarına el konulan Özlem Öz'ün o videosu gündem oldu

Kara para aklama ve vergi kaçırma soruşturması nedeniyle tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat’ın ardından gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrildi. 600'den fazla fenomen soruşturmaya dahil edildi. Bu isimlerden biri Tayyar Öz ve Özlem Öz çifti oldu. Mal varlıklarına el konulan Özlem Öz son olarak sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla gündem oldu. Ünlü fenomen bir videosunu önce paylaştı sonra sildi...

Magazin 12-12-23 16:35

'Tayyargil' olarak anılan fenomen çifti korku saldı! Sabaha karşı gözaltına alınma korkusu Özlem Öz'ü harekete geçirdi! Savcıyla iletişime geçip...

Sosyal medya fenomenleri Tayyar ve Özlem Öz hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında hakimlik, çiftin şirketlerine kayyum atanmasına karar vermişti. Tayyargil olarak anılan çiftten Özlem Öz sabaha karşı gözaltına alınacak korkusuyla huzursuz oldu. İddialara göre çift avukatlarını savcıya gönderdi. İşte bomba iddia...

Magazin 07-12-23 13:44

'Dilan Polat dosyasıyla birebir aynı' deyip ekledi: Özlem-Tayyar Öz çiftinin de gözaltına alındığını göreceğiz

Tayyar Öz ile eşi Özlem Öz hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldı. Emrullah Erdinç 'Tayyargil' olarak anılan fenomen çifte dair "Özlem-Tayyar Öz çiftinin de gözaltına alındığını göreceğiz" dedi. Gazeteci, Özlem Öz'in hamile olmasına detayına dair de bilgi verdi.

Magazin 05-12-23 12:01

Dilan Polat'ın Şampiyonlar Ligi karesinde yer alan 12 fenomenin tüm şirketlerine kayyum atandı

Dilan ve Engin Polat'ın 'kara para' davasına dahil olan ‘Şampiyonlar Ligi’ adıyla paylaşılan fotoğraf karesinde bulunan 12 fenomenle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Başsavcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında 12 kişinin şirketlerine kayyum atandı. Öte yandan Özlem ve Tayyar Öz çiftine ait 3 şirkete de kayyum atandı. Geçtiğimiz günlerde aynı isimlerin tüm mal varlıklarına el konulmuştu.

Haber 04-12-23 18:17

'Tayyargiller' kaçtı mı? Avukatından açıklama geldi: İster ifade, ister şafaka operasyonu...

Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından tüm gözler sosyal medyanın bir başka konuşulan çifti Tayyar-Özlem Öz çiftine çevrildi. Kamuoyunda 'Tayyargiller' olarak anılan ikilinin tüm mal varlıklarına el konulmuştu. Son yaşananların ardından çifti avukatı Serhat Çetin bir açıklama yayınladı. İşte detaylar...

Magazin 02-12-23 19:35

Işıltılı hayatlarıyla tanınıyorlardı! 12 fenomen ve Öz çifti'nin tüm mal varlıklarına el konuldu

Kamuoyunda bir süredir gündem olan ve Dilan-Engin Polat davasına dahil edilen fenomenler Eylül Öztürk, Feyzanur Başar, İlayda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Nurgül Yiğit, Tolunay Topal, Tuğba Demirhan, Yavuz Selim Korkut ve Tayyar-Özlem Öz çiftinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Haber 01-12-23 19:17

Fatih Portakal Tayyar Öz'e dair öğrendiği detayı açıklayıp yayında dalga geçti

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahipleri Tayyar Öz ile eşi Özlem Öz hakkında soruşturma başlatılması gündem oldu. Fatih Portakal bu haberi duyururken Tayyar Öz'ün gerçek soyadını açıkladı ve öğrendiği detayı duyurarak dalga geçti.

Magazin 29-11-23 09:48

Özlem ve Tayyar Öz hakkında soruşturma başlatıldı! Özlem Öz'e mesaj yağınca isyan etti

Sosyal medya fenomeni Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Lüks yaşamlarıyla dikkat çeken Öz çifti hakkında pek çok iddia bulunurken fenomen sosyal medyada gelen mesajları isyan etti.

Magazin 29-11-23 07:18

Polatlar davasında yurt dışı yasağı konan fenomenler belli oldu! Listede kimler var kimler

Dilan - Engin Polat çifti davasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrilmişti. Polat çiftini taklit ettikleri söylenen Özlem ve Tayyar Öz çifti hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Gazeteci Murat Ağırel, Dilan Polat'ın yakın çevresinden, hatta birlikte poz verip "şampiyonlar ligi" notuyla paylaştığı fotoğraftaki isimlerin tamamımın da soruşturma kapsamına dahil edildiğini paylaşmıştı. Ağırel, yurt dışı yasağı getirilen isimleri tek tek açıkladı.

Magazin 29-11-23 00:00

Sıra Dilan Polat'ın şampiyonlar ligine geldi: Birlikte poz vermişti, hepsinin başını yaktı! Özlem ve Tayyar Öz çiftine de adliye yolu gözüktü

Dilan - Engin Polat çifti artık sosyal medyada herkesin gözüne soktukları lüks yaşamlarıyla değil, cezaevlerindeki halleriyle konuşuluyor. Yine sosyal medyadan ün kazanan, Polat çiftine öykündükleri konuşulan Özlem ve Tayyar Öz çiftinin de başını ağrıtacak bir gelişme yaşandı. Ayrıca Dilan Polat'ın "şampiyonlar ligi" diye paylaştığı fotoğraftaki isimler bir bir soruşturmaya dahil edildi! Son gelişmelerin üzerine Öz çiftinin Ataşehir'deki güzellik merkezinde ise sessizlik hakim...

Magazin 28-11-23 16:16

Özlem Öz ve kocasının soba önünde pozu sosyal medyanın diline düştü! Tamam tamam fakirsiniz

Dilan Polat, Engin Polat çiftinden sonra eleştiri oklarının hedefinde olan ve lüks yaşantılarıyla dikkat çeken Özlem Öz ile Tayyar Öz haklarındaki iddialardan sonra reklam paylaşımlarını azaltmıştı. Çift son olarak gittikleri Antep'te soba önünde poz verince dalga konusu oldu.

Magazin 20-11-23 15:37

Dolandırıcılıkla suçlanan Nevra Bilem'in skandal ses kaydı gündem oldu! Parasını isteyen mağdura skandal yanıt

Dilan Polat-Engin Polat ve Özlem-Tayyar Öz çiftlerinden sonra dolandırıcılıkla suçlanan Nevra Bilem'in hayatı da mercek altına alındı. Altınlarla pozlarıyla gündeme gelen Nevra Bilem'in skandal ses kaydı gündemde.

Magazin 20-11-23 14:27

Feyza Altun umre çekilişi yapan Özlem Öz'e dair yeni iddialarda bulundu! Çekilişi kazananlara verdikleri para şoke etti

Avukat Feyza Altun'un hedefinde olan Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine dair yeni iddialar gündeme geldi. Altun, lüks yaşantılarıyla dikkatleri üzerine çeken Öz çiftinin yaptığı umre ve Paris çekilişinde kazananlara ödedikleri parayı paylaştı.

Magazin 20-11-23 07:39

Dilan Polat'ın ardından hepsi radara girdi! Özlem Öz-Tayyar Öz, Şulemsi, Rabia Toprak ve daha fazlası... Ortak nokta neden Dubai?

Tüm Türkiye aylardır Dilan Polat ve Engin Polat çiftini konuşuyor. Polat Ailesi'nin "Kara para aklama", "vergi kaçırma" ve "örgüt kurma" suçlamalarıyla tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrildi. Sosyal medyada lüks yaşantıları ile dikkat çeken ünlü fenomenler MASAK incelemesine takıldı. Güzellik merkezi sahibi olan bu fenomenlerin diğer bir ortak noktası olan Dubai seyahatleri de dikkat çekti. Ünlü avukat Feyza Altun konuya dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 15-11-23 17:18

Hacettepe Üniversitesi öğrencisi yurt odasında ölü bulundu! Rektörlük açıklama yaptı

Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencisi Ayşegül Tayyar, üniversiteye ait Beytepe Öğrenci Evleri'ndeki yurt odasında ölü bulundu. Üzücü olayın ardından Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Haber 14-11-23 23:18

Özlem-Tayyar Öz çifti sonunda sessizliğini bozdu! FETÖ iddiaları ve villaya dair bakın ne dedi

Feyza Altun ve Bircan Bali'nin iddialarından sonra gözler Tayyargil olarak da bahsedilen Özlem-Tayyar Öz çiftine çevrilmişti. Dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen fenomen çift günler sonra sessizliklerini bozdu. Tayyar Öz villanın kiralık olduğunu söylerken FETÖ iddialarına da yanıt verdi.

Magazin 13-11-23 13:28

Bircan Bali'den bomba iddialar! Tayyar Öz tesettürlü hastanın rızası olmadan...

Polat ailesinden sonra Türkiye'nin gündeminde 'Tayyargil' olarak adlandırılan Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti var. Yaşadıkları lüks yaşantılarıyla dikkat çeken Öz çiftine dair Bircan Bali'den de iddialar geldi. Tayyar Öz'ün neden görevinden açığa alındığını anlatan Bali olay ifadeler kullandı.

Magazin 10-11-23 07:57

Dilan Polat bitti onlar başladı! Sosyal medya şimdi de Tayyar Öz ve Özlem Öz’ü konuşuyor! Bir tepsi dolusu altını beğenmedi, 1 ton altın için söz aldı…

Lüks paylaşımları ile dikkat çeken fenomenler arasında yer alan ve Dilan Polat'a benzetilen Tayyar Öz ve Özlem Öz'ün paylaşımları sosyal medyada gündem oldu. Eşi Tayyar Öz'ün bir tepsi dolusu altın hediye ettiği Özlem Öz'ün bir ton altın sözü alması dikkat çekti. Ünlü fenomen bu videosunun çok konuşulmasının ardından altınların imitasyon olduğunu kanıtlamaya çalıştığı bir Instagram hikayesi paylaştı. Videodaki Kur'an-ı Kerim detayı ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 08-11-23 16:50

Feyza Altun 'Tayyargil' mesaisinde! Macunlarından kurt çıktı, Sağlık Bakanlığı'nı aradı

Erotik paylaşımlarıyla öne çıkan Merve Taşkın'ın avukatı olarak tanınan Feyza Altun Özlem Öz- Tayyar Öz çiftine dair paylaşımlarına devam ediyor. Dilan Polat'tan sonra Tayyargil olarak adlandırdığı fenomen çiftin peşine düşen Altun bu sefer de macundan çıkan kurt görüntüsünü paylaşarak bakanlığı aradı.

Magazin 07-11-23 15:54

Dilan Polat gibi lüks hayatı dikkat çekmişti! Ünlü fenomen Özlem Öz, eşi Tayyar Öz'ün ihraç edildiği iddiasına bakın ne dedi

Kara para aklama soruşturması nedeniyle tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat’ın lüks yaşamı uzun süre çok konuşuldu. Paylaşımlarında Dilan Polat’a olan benzerliği dikkat çeken ve onu taklit ettiği söylenen fenomen Özlem Altınok Öz eşinin ihraç edildiği iddiasının gündem olmasının ardından Tayyar Öz’e başarı hikayesini anlattırdı.

Magazin 07-11-23 10:29

Feyza Altun fenomen Öz çifti için o detaya dikkat çekti! Hemen kaldırdılar

Dilan Polat'tan sonra gözler fenomen Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine döndü. Feyza Altun'un çiftin kısa sürede kavuştuğu zenginliği ve geçim kaynaklarını sorgulamasının ardından Öz çifti bakın hemen ne yaptı.

Magazin 07-11-23 08:06

Cüneyt Özdemir, Dilan Polat'a özenmekle suçlanan 'Tayyargiller'i masaya yatırdı! Hacamatla nasıl böyle paralar kazanıyorsunuz?

Cüneyt Özdemir son yayınında Feyza Altun'un işaret ettiği ve sosyal medyada bir dönem Dilan Polat özentisi olmakla suçlanan Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz'ü masaya yatırdı. Cüneyt Özdemir sitem ederek "Abi hacamat yaparak nasıl böyle paralar kazanıyorsunuz gözünüzü seveyim ya" dedi.

Magazin 06-11-23 15:37

Feyza Altun, Dilan Polat'ı taklit ettiği söylenen o fenomeni işaret etti! Özlem Öz ve Tayyar Öz iddiaları gündemde

Twitter (X) hesabında yaptığı yorumlarla dikkat çeken avukat Feyza Altun, Dilan Polat'tan sonra şimdi de Dilan Polat'ı taklit ettiği söylenen fenomen Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz hakkında iddialarda bulunarak gündeme geldi.

Magazin 03-11-23 11:53

AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! 50 isim listeye giremedi, Binali Yıldırım sürprizi: İşte 75 kişilik yeni MKYK...

AK Parti'de bugün kongre heyecanı yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'değişim' mesajı verdiği kongrede 75 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi belli oldu. Listeye 50 ismi giremedi. O isimler arasında Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Şamil Tayyar, Metin Külünk, Mücahit Birinci de yer alıyor.

Haber 07-10-23 14:44

Merzifon karası ile ilçelerinde bağcılığı geliştirmek için çalışıyorlar

Amasya'nın Merzifon ilçesine has üzüm çeşidi olan ancak asırlar önce götürüldüğü İtalya'da "Marzemino" adıyla ünlenen "Merzifon karası", şimdilerde yerel üreticilerle ilçede bağcılığın gelişmesi için kullanılıyor - Üzüm üreticisi Tayyar Öztürk: - "Merzifon karasını eski şöhretine kavuşturduğumuzu söylemek zor. Ama bu konuda ciddi mücadele verdiğimizi söyleyebilirim"

Yurthaber 13-10-22 12:49

İTÜ Çekirdek, bir kez daha en iyi kuluçka merkezi seçildi

İTÜ ARI Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Attila Dikbaş: - "İTÜ Çekirdek'te kuruluşumuzdan bu yana destek verilen 3 bin 600 girişimimiz bulunuyor. Bunların arasından 1.200 girişim şirketleşti. Desteklenen girişimler 1 milyar TL'ye yakın yatırım almış, toplam ciroları ise 500 milyon TL'yi aşmış durumda"

Yurthaber 10-10-22 12:50

Kocaeli’de kan donduran cinayette ürperten detaylar! 'Ağabeyimin cesedini yıkarken gördüm, kafası göçmüştü'

Kocaeli’de cinnet getiren bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşinin başına çekiçle vurup ağır yaralamış, kayınpederini ise bıçaklayarak öldürmüştü. Katil Murat Erzi'nin tartıştığı kayınpederi Cafer Tayyar Akçay’ı 8 kez bıçaklayıp, keserle başına vurarak öldürdüğü belirlendi. Akçay’ın cenazesini gören kardeşi, ''Ağabeyimin cenazesini yıkarken 4 bıçak yarasının kalbinde, 2 bıçak yarasının karnında, 1 bıçak yarasını sol ayağında olduğunu gördüm. Kafasında da göçük vardı'' şeklinde konuştu.

Haber 13-08-22 09:51

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren koca dehşet saçtı: 1 ölü, 1 yaralı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Murat E. (40), boşanma aşamasındaki eşi Zeynep E., (37) ile barışmak için bir araya geldi. Görüşme sırasında Murat E. ile kayınpederi Cafer Tayyar Akçay (65) arasında tartışma çıktı. Cinnet getiren Murat E., eşinin başına çekiçle vurup ağır yaralarken, kayınpederini ise bıçaklayarak öldürdü. İşte olayın detayları...

Haber 12-08-22 12:40

Fındık dokusundan laboratuvar ortamında fidan üretildi

Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürü Aysun Akar: - "Diğer yöntemlerde aldığınız materyalden tek bir fidan elde edersiniz ama doku kültüründe aldığınız ufacık bir dokudan 100, belki daha fazla fidan elde etme şansınız var" - "Diğer avantajı, bitkileri biz burada tamamen temizliyoruz, yani bütün hastalık ve zararlılardan ari fidan elde etmiş oluyoruz"

Yurthaber 11-08-22 12:11

Şamil Tayyar, Kilis Valisi ile arasında geçen sohbeti anlattı, herkes şaşırdı!

AK Parti MKYK üyesi ve eski milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep’te katıldığı bir düğünde yaşadığı Kili Valisi ile aralarında geçen ilginç diyaloğu anlattı. Tayyar, kendisine ‘Abi muhabirken ben şofördüm, sizi çok göreve götürdüm’ diyen kişinin şimdiki Kilis Valisi Recep Soytürk olduğunu söyledi.

Haber 04-07-22 09:29

Gezginci arıcıların oğul alma mesaisi başladı

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden Kırklareli'ne gelen gezgin arıcılar, bugünlerde bir yandan bal diğer yandan da oğul veren arı kolonilerini topluyor - Balıkesirli arıcı Necdet Tilki: - "Doğada toplanan ari kolonileri gelecek yıl bal üretimine katkı sunacak"

Yurthaber 25-06-22 12:21

AK Partili Şamil Tayyar'dan kira artışı düzenlemesine tepki! Yüzde 25'le sınırlandırılmıştı... Gözden geçirilmeli

Kira artışlarına yüzde 25 sınır getiren düzenleme Meclisten geçerek yasalaştı. "Kiracılar açısından olumlu" olduğu belirtilen düzenlemeye ilişkin farklı açıklamalar gelirken, AK Partili Şamil Tayyar, düzenlemeye tepki göstererek "Karar gözden geçirilmeli" dedi.

Haber 09-06-22 07:33

Bahçıvanlık yaparak 50 bin sterlin kazanıyor! Isırgan otuna oturması için servet ödeyenler var

Ari isimli genç bir kadın, doğaya olan düşkünlüğünü güzelliğini de kullanarak kazanca çevirdi. Genç kadın bahçıvanlıkla uğraşırken paylaştığı müstehcen görüntüleri sayesinde şimdi binlerce sterlin kazanıyor. Takipçilerinin garip isteklerini yerine getirmekten çekinmeyen genç kadın, sevdiği şeyi yaparak para kazanmaktan mutlu olduğunu ve hedefinin hobilerini gerçekleştirebileceği geniş bir bahçeli ev almak olduğunu söyledi.

Trend 26-05-22 17:54

Ari ne demek? Ari kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sayısız anlam ve ifadelerden oluşan zengin kelime hazinesine sahip bir dildir. Günlük konuşma dilinde kullanılan birçok kelimenin anlamı ise merak konusu. Sosyal hayatta sıkça kullanılan kelimelerin birçoğunun gerçek anlamı bilinenin aksine çok daha farklı olabiliyor. Peki hemen hemen hepimizin çeşitli ortamlarda, yayınlarda maruz kaldığı Ari ne demek? Ari kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 24-05-22 10:17

Tayyar ne demek? Tayyar kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük hayatta okuduğumuz veya duyduğumuz; bir şekilde maruz kaldığımız tüm sözcüklerin anlamlarının en doğru halini bilmek imkansıza yakındır. Çoğu sözcüğün anlamı tümcenin kullanıldığı bağlamdan anlaşılabilir olsa da azımsanmayacak bir yüzdesinin bağlamdan çıkarılması pek olası değildir. Bunun nedeni olarak sözcüklerin anlamlarının nedensiz olması, yani kavram ya da anlam ile bunu işaret eden biçim, ses dizisi arasındaki ilişkinin arasında bir bağlantı bulunmuyor olması gösterilebilir. Peki, Tayyar ne demek? Tayyar kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 18:42

Ari dil ne demek? Ari dil birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller değişen, gelişen ve büyüyen yapılardır. Bir dilin gelişmesinde kültür etkileşimi ve kelime çeşitliliği önemlidir. Bir dil, bünyesine yeni kavramlar katarak gelişir. Türkçe de bünyesinde farklı dillerden kelimeler barındıran, pek çok anlamı karşılayan kelime çeşitliliğine sahip bir dildir. Türkçedeki bu zenginliğin kaynaklarından biri de birleşik kelimelerdir. Kendisi de bir birleşik kelime olan Ari dil ne demek? Ari dil TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 20:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konut kredisi açıklamasının ardından fırsatçılar harekete geçti! Ev fiyatları işte böyle yükseldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısının ardından, ev almak isteyen vatandaşların şartları sağlaması halinde 0.99 faizli kredi kullanabileceğini duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından fırsatçılar hemen harekete geçerek ev fiyatlarını yükseltti. Bazı evlerin fiyatlarının 200-300 bin artması pes dedirtti. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı bu duruma isyan ederken AK Parti eski Milletvekili Şamil Tayyar da, "Hangi ara bu kadar vicdansız olduk?" ifadelerini kullandı.

Finans 10-05-22 09:18

Son Dakika: Şamil Tayyar'dan milletvekillerine 'emekli maaşı' tepkisi! Şaka gibi!

Son dakika haberi: AK Parti MKYK üyesi ve eski milletvekili Şamil Tayyar, emekli milletvekilleri maaşlarına gelen zammı eleştiren milletvekillerine tepki gösterdi. Tayyar, ""Maaşı en yüksek memur maaşına endeksli olduğu için ilk 6 ay %30.5 zam alacak kimi aktif vekillerin, maaşı Cumhurbaşkanı maaşına endeksli olduğu için yılda bir kez %14.4 zam alacak emekli vekilleri tartışmaya açması şaka gibi. Gelin hepsini sıfırlayalım. Var mısınız?" dedi. İşte son dakika haberinin detayları!

Haber 08-01-22 16:41