Tbmm Koruma Daire Baskanligi Istanbul Sube Muduru Haberleri

Edirne heyeti Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli’yi ziyaret etti

AK Parti Edirne Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı Fatma Aksal, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret etti.KEFEK Başkanı Aksal, Edirne’nin İstanbul ve Avrupa pazarlarına yakın olmasıyla çok büyük bir avantaja sahip olduğunu, bu imkanın iyi değerlendirilmesi için gayret gösterilmesi gerektiğini Bakan Pakdemirli’ye iletti.Yapımı devam eden DSİ’nin Hamzadere ve Çakmak barajlarının Edirne ve bölge için önemine dikkati çeken Aksal, Edirne’nin tarım ve hayvancılıktaki potansiyelinin iyi değerlendirilmesi sulama imkanlarının geliştirilmesinin şehrin ve Türkiye’nin ekonomisine olumlu yansıyacağını bildirdi.Milletvekili Aksal görüşmede, Türkiye ve dünyada tarım ve gıda konularında yeni teknolojiler geliştirmek bitki besleme, bitki koruma, diğer tarım konularında araştırmalar yürütmek ve danışmanlık hizmeti vermek amacıyla Trakya Üniversitesi bünyesinde kurulan Türkiye’nin ilk tarım teknoparkı çalışmaları hakkında Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli’ye bilgi verdi.Projelerin ele alındığı görüşmede Aksal ayrıca, Bakan Pakdemirli’yi hububat piyasa değerlendirme ve çeltik hasadı için Edirne’ye davet etti.Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli ile ziyarete Aksal’a Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.

Yurthaber 2020-09-30 11:52:16

İBB'den Küçükçekmece Gölündeki balık ölümleriyle ilgili açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Çevre Koruma Daire Başkanlığı ve İSKİ ekiplerinin, balık ölümlerinin yaşandığı Küçükçekmece Gölü'nden numune alarak inceleme başlattığı bildirildi.

Haber 2020-06-29 17:33:22

Baba Alan’a son görev

İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri Avukat Tahir Alan’ın babası Mustafa Alan, son yolculuğuna uğurlandı.Isparta Mimar Sinan Camiisi’ndeki törene TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Orhan Çevik, Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Teftiş Kurulu Başkanı Fenni Gürsel, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Şengül, İçişleri Personel Genel Müdürü Gökmen Çikek, İçişleri Bakan Danışmanları Harun Akın ve Ali Faik Hacı oğlu, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişi Yusuf Guni, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, İstanbul Vali Yardımcısı Serdar Cevheroğlu, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, siyasi parti temsilcileri, eğitim, iş ve spor camiasından birçok kişi, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri Av.

Haber 2020-01-22 15:39:54

Kanal İstanbul polemiğinde yeni gelişme! Ekrem İmamoğlu Prof. Dr. Fuat Alarçin’i görevden aldı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Kanal İstanbul’ projesi ÇED raporuna daha önce sunduğu olumlu görüşünü değiştirmeyen, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Prof. Dr. Fuat Alarçin’i görevden aldı. İmamoğlu, Pof. Dr. Alarçin’in yerine, Boğaziçi Üniversitesi Çevre Bilimleri öğretim üyesi Prof. Dr. Ayşen Erdinçler'i atadı. Prof. Dr. Alarçin, iddiaları doğrularken, daha fazla açıklama yapabilmek için üniversitesinden izin alması gerektiğini söyledi.

Haber 2019-12-26 10:47:07

2020 Yılı Bütçesi TBMM Genel Kurulunda

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: - "Kanal İstanbul, Boğaziçi'ni koruma, kurtarma projesidir. Boğaz'ın özgürlük projesidir" - "Kanal İstanbul'u, kıyı yapıları, yat limanları, konteyner limanları, lojistik merkezleriyle ülkemizin geleceği için son derece önemli bir proje olarak görüyoruz. Ülkemiz için olduğu kadar, dünya için de çok önemli bir proje olan Kanal İstanbul'un ÇED sürecinde sona yaklaştık. Projemizi, çevre hassasiyetini en üst düzeyde tutarak yürüttüğümüzü altını çizerek belirtmek isterim" - "Boğaziçi kesinlikle imara açılmıyor. Boğaziçi'nin tarihi ve doğal dokusu ve siluetini koruyoruz. Yeşil alanları artırıyoruz"

Haber 14-12-19 22:32

Meclis personelinin yardım eli uzattığı Dost destek bekliyor

Isparta'da sakat bırakılmasının ardından duyarlı insanların girişimleriyle Burdur'da tedavi edilen "Dost" isimli köpeğe, TBMM Koruma Daire Başkanlığı sahip çıktı - Ankara'da ameliyat ettirilerek arka bacaklarına yürüteç takılan Dost, hayvanseverlerin katkısıyla fizik tedavi göreceği günleri bekliyor - CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal: - "Dost'un tedavisi için bir sponsora ihtiyacı var. Tüm hayvansever ve duyarlı vatandaşlarımızın katkı sağlamasını bekliyoruz"

Haber 20-09-19 11:38

15 Temmuz'un Meclis'teki kahramanları

15 Temmuz gecesi, fedakarlık ve kahramanlıklarıyla hain darbe girişiminin seyrini değiştirirken gazi olan TBMM Koruma Daire Başkanlığı personeli, TBMM Koruma Daire Başkanı Ahmet Birtan Erol'u ziyaret etti

Haber 15-07-19 17:59

Haftanın tarihine bakış

TSK içinde gizlice örgütlenmiş FETÖ mensupları, seçilmiş cumhurbaşkanını ortadan kaldırmak, hükümeti devirmek, parlamentoyu, anayasayı ve demokrasiyi ilga etmek amacıyla 15 Temmuz 2016'da kanlı bir darbe girişiminde bulundu - Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir televizyon kanalının canlı yayınına bağlanarak halkı meydanlara davet etti - İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin 81 ilinde çok sayıda vatandaş darbe girişimini engellemek, milli iradeye sahip çıkmak için sokağa dökülürken, FETÖ'cü askerlerin jetlerden attığı bombalar, helikopter ve tanklardan açtığı ateş sonucu 251 kişi şehit, 2 bin 193 kişi de gazi oldu - FETÖ'nün darbe girişiminde TBMM, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin çevresi, Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı ve Ankara Emniyet Müdürlüğü ağır hasar gördü

Haber 14-07-19 12:48

Başkent mis gibi kokuyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaptığı peyzaj çalışmalarıyla Başkent’in dört bir yanını nakış nakış işleyerek, çiçeklerle güzelleştirmeye devam ediyor.Her mevsim iklim şartlarına uygun çiçekler ve bitkilerle Başkenti donatarak, kentin güzelliğine güzellik katan Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, rekreasyon alanları, parklar ve mezarlıklar başta olmak üzere kavşak, bulvar, cadde ve refüjleri de rengarenk çiçeklerle süslüyor.Yol boyu gül kokusuİlkbahar aylarında çiçek dikimi ve yeşil alan çalışmalarını hızlandıran ve şehri önce hercai menekşelerle donatan Büyükşehir Belediyesi, çevre düzenlemesini yaz aylarında da mevsimine uygun çiçek ve bitkilerle gerçekleştiriyor.Ekipler birbirinden farklı çevre düzenlemeleriyle dikkat çeken peyzaj çalışmalarını aralıksız sürdürürken, son günlerde ana yollarda açan güllerin kokusu da adeta şehre yayılıyor.Renk cümbüşü çiçeklerHer gün binlerce Başkentlinin kullandığı Bilkent Kavşağı, Samsun, İstanbul ve Konya Yolu başta olmak üzere ana yol ve arterlerdeki orta refüjlerde boydan boya rengarenk güllerin açtığı Ankara’da sürücüler de gül kokuları eşliğinde seyahat etmenin keyfine varıyor.Binlerce çiçeği toprakla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, yaz çiçekleri arasında özellikle gül, top kadife ve petunya gibi sıcaklara dayanıklı çiçekleri ekerek, Başkentliler kadar yerli ve yabancı turistler için de adeta görsel bir şölen sunuyor.

Haber 30-05-19 12:19

TBMM’ye girmeye çalışan DHKP/C terör örgütü ile irtibatlı 2 şahıs yakalandı

TBMM Ziyaretçi Kabulü’ne gelerek görevli personele ucunda jilete benzer madde sarılı kalemle saldıran DHKP/C terör örgütü üyesi 2 şahıs gözaltına alındı.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, “Bugün saat 14.50 sıralarında Türkiye Büyük Millet Meclisi Ziyaretçi Kabulüne gelerek görevli personele ucunda jilete benzer madde sarılı kalem ile saldıran Mulla Zincir ve Eylem Yücel isimli şahıslar TBMM Koruma Daire Başkanlığı personelince orantılı güç kullanılarak etkisiz hale getirilerek yakalandı.Eylem Yücel’in yanında bulunan çanta içerisinde yapılan aramada ‘bomba düzeneğine benzer dışarısında kablolar bulunan bantlanmış siyah kutu’ bulunmuş, Bomba Uzmanlarınca yapılan kontrolde içerisinin boş olduğu anlaşılmıştır.Adı geçen şahısların yapılan UYAP/ARŞİV tetkikinde; DHKP/C terör örgütü üyesi olmak, örgüt propagandası yapmak, Kanuna Aykırı Toplantı ve Yürüyüşlere Silahsız Katılarak İhtara Rağmen Kendiliğinden Dağılmama suçlarından birçok suç kaydının olduğu ve haklarında açılmış kamu davalarının bulunduğu tespit edilmiş ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile gözaltına alınmışlardır” denildi.

Haber 14-05-19 22:04

CHP, sanatçıların listesinin paylaşılmasını TBMM'ye taşıdı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi'nin, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini yenileme kararının ardından Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçıların isimlerinin yer aldığı listeyi 'kayıt' notuyla paylaşmasını, TBMM gündemine taşıdı.

Haber 09-05-19 14:22

CHP, sanatçıların listesinin paylaşılmasını TBMM'ye taşıdı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi'nin, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini yenileme kararının ardından Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçıların isimlerinin yer aldığı listeyi 'kayıt' notuyla paylaşmasını, TBMM gündemine taşıdı.

Haber 09-05-19 12:43

Adalet Bakanlığı, aile içi şiddet mahkemeleri kurmayı düşünüyor

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği bünyesinde kurulan İstanbul Sözleşmesi'nin Etkin Uygulanması ve İzlenmesi Alt Komisyonu toplandı - Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Birinci Hukuk Daire Başkanı Zeynep Öksüzoğlu: - "Mahkemelerin yükü çok fazla. Adalet Bakanlığı, aile içi şiddet mahkemeleri kurmayı bile düşünüyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının da bu yönde talebi var. İlgili bakanlıklar bunu düşünüyor"

Haber 08-05-19 18:01

7. Ahşap Yapılarda Koruma ve Onarım Sempozyumu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kültür Varlıkları Daire Başkanlığı, Koruma Uygulama ve Denetim Müdürlüğü, Ahşap Eğitim Atölyesi tarafından düzenlenen "7. Ahşap Yapılarda Koruma ve Onarım Sempozyumu" başladı

Haber 15-04-19 12:23

İBB, 7’nci Uluslararası Ahşap Yapılarda Koruma ve Onarım Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi KUDEB, yerli ve yabancı akademisyenler ile sektör temsilcilerinin katılımıyla 15-16 Nisan’da düzenlenecek Uluslararası “7’nci Ahşap Yapılarda Koruma ve Onarım Sempozyumu”na ev sahipliği yapacak.İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Varlıkları Daire Başkanlığı Koruma Uygulama ve Denetim Müdürlüğü (KUDEB) Ahşap Eğitim Atölyesi tarafından yedinci kez düzenlenen “Ahşap Yapılarda Koruma ve Onarım Sempozyumu" (Symposıum On Restoratıon And Conservatıon of Tradıtıonal Tımber Structures 7), 15-16 Nisan 2019 tarihlerinde Beşiktaş’taki Conrad İstanbul Bosphorus Otel’de gerçekleştirilecek.

Haber 12-04-19 12:04

AK Parti Grup Başkanvekili Özkan’dan TBMM Koruma Daire Başkanı Erol’a ziyaret

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174.

Haber 10-04-19 15:10

Seçimlere ayrı girilen yerlerde birbirimizin hasmı değiliz, hısmıyız

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: - "(Cumhur İttifakı) Seçimlere ayrı girilen yerlerde birbirimizin hasmı değiliz, hısmıyız, kırıp dökmeden güzel bir yarış olsun istiyoruz. Medeni şekilde adaylar kendilerini ifade etsin, projelerini anlatsın, hemşehrilerimiz kararını versin" - "Bizim davamız sen ben davası değil, millet davasıdır. Bin yıllık medeniyetimizi gelecek bin yıllara taşıma, milletimizin hakkını hukukunu koruma ve refahını arttırma davasıdır" - "Bugün artık İstanbul'da çöp, çamur, hava kirliliği konuşulmuyor. Şimdi İstanbullular 'Trafik sorunu çözün, araba çok, otopark az, otopark yapın, daha çok yeşil alan yapın, depreme karşı tedbir alın, gençlere kadınlara belediye de daha çok yer verin, daha çok onlar geleceğin İstanbul'unda yerini alsın' diyor. Akmayan suyundan, çöp dolu sokaklarından, hava kirliliğinden elhamdülillah İstanbul'da eser yok"

Haber 26-02-19 16:44

Seçimlere ayrı girilen yerlerde birbirimizin hasmı değiliz, hısmıyız

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: - "(Cumhur İttifakı) Seçimlere ayrı girilen yerlerde birbirimizin hasmı değiliz, hısmıyız, kırıp dökmeden güzel bir yarış olsun istiyoruz. Medeni şekilde adaylar kendilerini ifade etsin, projelerini anlatsın, hemşehrilerimiz kararını versin" - "Bizim davamız sen ben davası değil, millet davasıdır. Bin yıllık medeniyetimizi gelecek bin yıllara taşıma, milletimizin hakkını hukukunu koruma ve refahını arttırma davasıdır" - "Bugün artık İstanbul'da çöp, çamur, hava kirliliği konuşulmuyor. Şimdi İstanbullular 'Trafik sorunu çözün, araba çok, otopark az, otopark yapın, daha çok yeşil alan yapın, depreme karşı tedbir alın, gençlere kadınlara belediye de daha çok yer verin, daha çok onlar geleceğin İstanbul'unda yerini alsın' diyor. Akmayan suyundan, çöp dolu sokaklarından, hava kirliliğinden elhamdülillah İstanbul'da eser yok"

Yurthaber 26-02-19 16:40

Binali Yıldırım canlı yayında soruları yanıtladı

TBMM Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: (4) - "(Uber) Her türlü korsan faaliyet bizim için hedeftir ve mücadele edeceğiz. Taksilerin hakkını hiçbir bedel ödemeden kullanmaya çalışanlara asla müsamaha göstermeyeceğiz" - (İstanbul'daki Suriyeliler) Tabii şu anda İstanbul'da bu büyük bir sorun haline geldi, ciddi bir nüfusa erişti. Zeytinburnu, Fatih, Şişli, Beyoğlu, Esenyurt gibi ilçelerde bazı caddelerde yabancıların görünürlüğü ilçede yaşayan vatandaşlarımızdan fazla. Bu hoş bir görüntü değil. Bu da rahatsızlık oluşturuyor" - "Fırat Kalkanı bölgesinde, El Bab'da, Cerablus'ta ve Afrin'de 300 bin kişi döndü. Bunlara geçici koruma statüsü verdik. Kimse bunu çarpıtmasın. Adı üstünde geçici. Bu insanlar gidecek. Ülkede barış olunca dönüp gidecekler"

Haber 29-01-19 23:35

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı'na hazır

Avrupa Yakası'nda Eyüpsultan, Arnavutköy, Başakşehir, Avcılar, Çatalca ve Büyükçekmece'de, Anadolu Yakası'nda Ataşehir, Sancaktepe ve Pendik'te kurulan kurban satış ve kesim alanda hizmet veriliyor - Zabıta Daire Başkanlığı ile Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Boğaz çevresi ve dere kenarlarında olumsuz görüntülerin yaşanmaması için sıkı tedbirler aldı - İlçe Kurban Hizmetleri Komisyonu'nca onaylanmış satış ve kesim yerleri hakkında detaylı bilgiler içeren kurban telefon uygulamasını indiren vatandaşlar, küpe kontrol, kurban ve adak satış yeri, kurban ve adak kesim yeri, ihbar hattı gibi hizmetlere kolay erişim imkanı bulacak - Kaçan kurbanlıkların yakalanması için oluşturulan 15 ayrı ekip, ALO 153'e gelen ihbarlara ücretsiz müdahale edecek - İETT, İstanbulluların kurban kesim merkezlerine rahatlıkla ulaşmaları için özel seferler düzenleyecek

Haber 16-08-18 15:26

Haftanın tarihine bakış

TSK içinde gizlice örgütlenmiş FETÖ mensupları, seçilmiş cumhurbaşkanını ortadan kaldırmak, hükümeti devirmek, parlamentoyu, anayasayı ve demokrasiyi ilga etmek amacıyla 15 Temmuz 2016'da kanlı bir darbe girişiminde bulundu - Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir televizyon kanalının canlı yayınına bağlanarak halkı meydanlara davet etti - İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin 81 ilinde çok sayıda vatandaş darbe girişimini engellemek, milli iradeye sahip çıkmak için sokağa dökülürken, FETÖ'cü askerlerin jetlerden attığı bombalar, helikopter ve tanklardan açtığı ateş sonucu 251 kişi şehit, 2 bin 193 kişi de gazi oldu - FETÖ'nün darbe girişiminde TBMM, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin çevresi, Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı ve Ankara Emniyet Müdürlüğü ağır hasar gördü

Haber 08-07-18 10:56

İSTANBUL'DA 10 EMNİYET MÜDÜRÜ TERFİ ETTİ

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğünde görevli 3 il emniyet müdür yardımcısı, 5 ilçe emniyet müdürü ve Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığı'nda geçici görevli 2 ikinci sınıf emniyet müdürü bir üst rütbeye terfi ederek, birinci sınıf emniyet müdürü oldu.

Haber 03-07-18 13:24

İstanbul'da 10 emniyet müdürü terfi etti

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğünde görevli 3 il emniyet müdür yardımcısı, 5 ilçe emniyet müdürü ve Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığı’nda geçici görevli 2 ikinci sınıf emniyet müdürü bir üst rütbeye terfi ederek, birinci sınıf emniyet müdürü oldu.

Haber 03-07-18 13:13

Dolmabahçe Sarayı Baltacılar Dairesi'nin tahliyesi

TBMM Milli Saraylar Daire Başkanlığı: - "19 Temmuz 2017'de Baltacılar Dairesi'nin tahliye edilmemesi üzerine TBMM Başkanlığı tarafından tahliye için gerekli hukuki girişimlere başlanmıştır. Mimar Sinan Üniversitesi Rektörlüğü'nün konuya ilişkin İstanbul 7. İdare Mahkemesi'ne ve bilahare İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 9. Dairesi'ne yapmış olduğu yürütmeyi durdurma talepleri bu mahkemeler tarafından oy birliğiyle reddedilmiştir" - "Baltacılar Dairesi tahliye işleminin ardından, restore edilerek tarihi mirasa yakışır hale getirilecek ve Dolmabahçe Sarayı Müzesi İhtisas Kütüphanesi ve Kültür Merkezi olarak yerli ve yabancı ziyaretçilerin hizmetine açılacaktır" - "Bir yıldan fazla süredir devam eden bir tahliye sürecinin hiçbir aşamasında diyalog çabalarına olumlu cevap vermemiş, ilgili devlet kurumlarının hiçbiriyle iş birliği geliştirmemiş Mimar Sinan Üniversitesi Rektörlüğü'nün 2886 Sayılı Kanun uyarınca gerçekleştirilen tahliye işlemi hakkında gerçek dışı beyanlarla kamuoyunu yanlış yönlendirme çabası ayrıca manidardır. Netice olarak mezkur üniversite rektörlüğünün beyanlarının hakikatle hiçbir ilişkisi yoktur"

Haber 22-06-18 10:48

Eski TBMM Koruma Daire Başkanlığı Şube Müdürü'nün darbe davası

Eski TBMM Milli Sarayları Koruma Daire Başkanlığı Şube Müdürü Murat Özen ve 15 Temmuz gecesi Beylerbeyi Sarayı'nda nöbetçi amir olan Yalçın Zenginoğlu'nun "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs suçuna yardım etme" suçundan otuzar yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi - Mahkeme başkanı, duruşmada tanık olarak dinlenilen bir polis memurunun 15 Temmuz'da gelişmeleri televizyondan izlediğini, ertesi gün eşini iş yerinden almaya gittiğini beyan etmesine tepki gösterdi

Haber 18-05-18 12:14

TBMM Madde Bağımlılığı Araştırma Komisyonu

İçişleri Bakanlığı İstihbarat, Harekat ve Bilgi Toplama Daire Başkanı Ulu: - "Uyuşturucu madde kullanımı günümüzde tehlike boyutundan tehdit boyutuna ulaşmıştır" -"Uyuşturucu kullanımında İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara, Diyarbakır, Şanlıurfa, Antalya, Adana, Gaziantep, Konya, Samsun, Aydın, Kayseri, Mersin ve Denizli en riskli illerimiz arasında yer almaktadır"

Haber 28-02-18 20:00

Eski TBMM Koruma Daire Başkanlığı Şube Müdürü'nün darbe davası

- FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan eski TBMM Milli Sarayları Koruma Daire Başkanlığı Şube Müdürü Murat Özen ve kalkışma gecesi Beylerbeyi Sarayı'nda nöbetçi amir olan Yalçın Zenginoğlu'nun "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs suçuna yardım etme" suçundan otuzar yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın görülmesine başlandı

Haber 20-12-17 14:12

Tbmm Koruma Daire Başkanlığı Eski İstanbul Şube Müdürü Murat Özen'e 30 Yıla Kadar Hapis Istemi

 Ümit TÜRK/İSTANBUL, (DHA) TBMM Koruma Daire Başkanlığı  Eski İstanbul Şube Müdürü Murat Özen ve nöbetçi amir Yalçın Zenginoğlu hakkında, 15 Temmuz'da

Yurthaber 18-10-17 15:27

Tbmm Koruma Daire Başkanlığı Eski İstanbul Şube Müdürü Murat Özen'e 30 Yıla Kadar Hapis İstemi

Haber: Ümit TÜRK İstanbul / DHA  TBMM Koruma Daire Başkanlığı  Eski İstanbul Şube Müdürü Murat Özen ve nöbetçi amir Yalçın Zenginoğlu

Yurthaber 18-10-17 15:20

Tbmm Koruma Dairesi İstanbul Müdürü Ve Bir Komiser Yardımcısı Gözaltına Alındı

Çağatay KENARLI/İSTANBUL,(DHA)-KAÇAKÇILIK Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında isimleri dosyada geçen TBMM Koruma Daire Başkanlığı İstanbul

Yurthaber 14-06-17 23:34

Dha İstanbul- Tbmm Koruma Dairesi İstanbul Müdürü Ve Bir Komiser Yardımcısı Gözaltına Alındı 

Haber: Çağatay KENARLI / İSTANBUL DHA Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında isimleri dosyada geçen

Yurthaber 14-06-17 23:32

Emniyet Genel Müdürlüğü Tbmm Koruma Daire Başkanlığı İstanbul Şube Müdürü

IHAAW222922-ASA/14-06-2017 - Emniyet Genel Müdürlüğü TBMM Koruma Daire Başkanlığı İstanbul Şube Müdürü Murat Özen,...

Yurthaber 14-06-17 22:29

Emniyetten kritik isme FETÖ gözaltısı

Emniyet Genel Müdürlüğü TBMM Koruma Daire Başkanlığı İstanbul Şube Müdürü M.Ö, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. M.Ö, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine getirildi.

Haber 14-06-17 21:06

(Görüntülü Haber)Cumhurbaşkanlığı Korumalarına Milletvekili Danışmanlarından Alkışlı Tepki (3)

MAX, TBMM’DE PATLAYICI MADDE ARAMASI YAPTI EMNİYET Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Meclis Koruma Daire Başkanlığı'na tahsis

Yurthaber 30-05-17 11:43

Cumhurbaşkanlığı Korumalarına Milletvekili Danışmanlarından Alkışlı Tepki (2)

MAX, TBMM’DE PATLAYICI MADDE ARAMASI YAPTI EMNİYET Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Meclis Koruma Daire Başkanlığı'na tahsis edilen

Yurthaber 30-05-17 11:25

Max, Tbmm’De Patlayıcı Madde Araması Yaptı

Ümit KOZAN / ANKARA, (DHA) - EMNİYET Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Meclis Koruma Daire Başkanlığı'na

Yurthaber 16-05-17 17:12

Max, TBMM’de göreve başladı

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Meclis Koruma Daire Başkanlığı'na tahsis edilen dedektör köpeği Max, grup toplantı salonları ve kulislerde patlayıcı madde araması yaptı.

Haber 16-05-17 17:09

Dha Ankara - Max, Tbmm’De Patlayıcı Madde Araması Yaptı

EMNİYET Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Meclis Koruma Daire Başkanlığı'na tahsis edilen dedektör köpeği Max, grup toplantı

Yurthaber 16-05-17 17:06

Max, Tbmm’De Patlayıcı Madde Araması Yaptı

- EMNİYET Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Meclis Koruma Daire Başkanlığı'na tahsis edilen dedektör köpeği Max, grup

Yurthaber 16-05-17 17:06

Dha İstanbul (Ek)- Kilyos Plajı'na Moloz Döktüler

3.5 TON ATIK TOPLANDI İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan ikinci bir açıklamada, temizleme çalışmalarında İBB Çevre Koruma Daire Başkanlığı Deniz

Yurthaber 06-03-17 16:35

Ek - Kilyos Plajı'na Moloz Döktüler

3.5 TON ATIK TOPLANDI İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan ikinci bir açıklamada, temizleme çalışmalarında İBB Çevre Koruma Daire Başkanlığı

Yurthaber 06-03-17 16:32

Akciğer Kanserine Yenilen Kadın Polis Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL Ailesi İnegöl ilçesi’nde oturan ve Ankara’da TBMM Koruma Daire Başkanlığı’nda görev yapan 3 yıllık polis memuru olan

Yurthaber 02-01-17 19:32

Dedektör Kepeği Max, TBMM'de Patlayıcı Aradı

Geçtiğimiz ay Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Meclis Koruma Daire Başkanlığı’na tahsis edilen dedektör köpeği...

Yurthaber 22-10-13 09:57

TBMM’ye 2 Dedektör Köpek Tahsis Edildi

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Emniyet Genel Müdürlüğü’nce Meclis Koruma Daire Başkanlığı’na 2 adet patlayıcı madde...

Yurthaber 13-10-13 10:54

CHP, Elektroşok Silahlarını TBMM Gündemine Taşıdı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı tarafından İstanbul Emniyet...

Yurthaber 11-10-13 17:04

Hamzaçebi, TBMM Koruma Daire Başkanı'nı ziyaret etti

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ve İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, Polis Haftası sebebiyle TBMM Koruma...

Yurthaber 02-04-12 16:19