Tc Kimlik Numarasi Ve Sifresi Haberleri

Çay bahçesinde korkunç olay! Silahlarla birlikte başı kopmuş erkek cesedi bulundu

Rize'nin Çayeli ilçesinde çay bahçesinde 35- 40 yaşlarında erkek cesedi bulundu. Baş kısmı kopmuş, yanında tüfek ile tabancanın bulunduğu ceset, kimlik tespiti ve ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haber 2024-04-09 19:52:02

İstanbul'daki İsrail protestosunda gözaltına alındılar! Bakan Yerlikaya'dan açıklama: '2 emniyet görevlisi açığa alındı'

İstanbul'da İsrail'i protesto eden gençlerin gözaltına alınmasıyla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bir açıklama yaptı. Yerlikaya açıklamasında "Olayla ilgili 43 şahıs yakalanmış, 38’i kimlik kontrolü yapılarak serbest bırakılmış, 5 şahsın ise ifadeleri alınarak adli işlem yapılmıştır. Ayrıca olay ile ilgili 2 emniyet görevlisi açığa alınmış ve derhal mülkiye müfettişi görevlendirilmiştir." dedi.

Haber 2024-04-06 21:46:43

Geçici kimlik belgesi ile oy kullanılabilir mi? Geçici kimlik belgesi nereden alınır?

18 yaşını dolduran ve seçmen kütüğünde kaydı olan her Türk vatandaşı oy kullanabilir. Seçim günü oy verme hakkına sahip her bireyin bu hakkı kullanması hem vatandaşlık sorumluluğu hem görevidir. Oy kullanımı esnasında bireylerin yanlarında bulundurması gereken kimlik belgesi gibi bazı önemli ve resmî belgeler de mevcuttur. Peki geçici kimlik belgesi ile oy kullanılabilir mi, geçici kimlik belgesi nereden alınır?

Haber 2024-03-31 05:34:33

Yeni evliler kimlik yenilemeden oy kullanabilir mi? Yeni evlendim, kimliğimi değiştirmeden oy kullanabilir miyim?

Seçim gününde oy kullanma hakkına sahip olan kişiler, oy kullanımında gerekli belgeleri, sandık başında görevli olan kişilere göstermek ile yükümlüdür. Kimlik belgesi ya da kimlik kartı ve benzeri resmî belgeler olmadan oy kullanılması mümkün değildir. Yüksek Seçim Kurulu, oy kullanımı esnasında hangi belgelerin gerekli olduğu hususunu resmî web sitesinde açıklamıştır. Peki, yeni evliler kimlik yenilemeden oy kullanabilir mi?

Haber 2024-03-31 05:33:55

18 aracın kimlik bilgilerini deprem hasarlı araçlarla değiştirip piyasa süreceklerdi: 5 gözaltı

Kocaeli ve İstanbul’da eş zamanlı düzenlenen ‘change oto’ operasyonundaKahramanmaraşlı merkezli depremlerde hasar gören araçların şasi ve motor bilgilerini, yurt dışından getirdikleri 15 milyon TL’ değerindeki 18 araçla değiştiren 5 şahıs gözaltına alındı.

Yurthaber 06-03-24 07:48

İnternette gördüğü iş ilanına başvurdu, 350 bin liradan oldu! 'Kefen paramı aldılar'

Ankara'da emekli hemşire F.K. (62), internette gördüğü 'deneyimli hemşire aranıyor' ilanına başvurmak isteyince hayatının şokunu yaşadı. İlan üzerinden iletişime geçtiği kişiye, işe giriş işlemleri için kimlik, ehliyet ve kredi kartı bilgilerini gönderen F.K., 350 bin TL dolandırıldı. Suç duyurusunda bulunan F.K., "Benim kefen paramı aldılar, elimde 5 kuruş param kalmadı" dedi. İşte detaylar...

Haber 01-03-24 15:59

Dolandırıcı kadından akılalmaz oyun: 6 ilde 19 suçtan aranıyordu! Yakalanmamak için yaptığı 'yok artık' dedirtti

Bazı şirketlere ait çekleri çaldıktan sonra üzerinde değişiklik yapıp tekrar piyasaya süren A.C. isimli kadın, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince suçüstü yakalandı. 6 ilde, 19 ayrı suçtan arandığı öğrenilen kadının, yakalanmamak için kardeşinin kimlik kartını kullandığı, ona benzemek için de yüz estetiği yaptırdığı ve kilo verdiği ortaya çıktı. Evinde yapılan aramada, çeşitli şirketlere ait çek koçanları, çok sayıda kaşe ve mühür ele geçirilen A.C., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 01-03-24 09:59

İstanbul Valiliği duyurdu! Pendik'te polise ateş açan şüphelilerden 1'i tutuklandı

İstanbul Valiliği, Pendik'te şüphe üzerine kimlik kontrolü yapmak isteyen polislere ateş açan şüphelilerden 1'inin tutuklandığını bildirdi. Olaya karışan ve 31 suç kaydı bulunan diğer şüpheli S.K'nin yakalanmasına çalışıldığı kaydedildi.

Haber 19-02-24 00:07

Tapu randevusu nasıl alınır? E-devletten tapu randevusu alınır mı?

Günümüzde, özellikle de son yıllarda birçok resmî işlem de internet üzerinden yapılabilmektedir. Kişiye özel e-Devlet şifresi ve kimlik numarası ile giriş yapılabilen e-Devlet sistemi üzerinden resmî birçok talep gerçekleştirilebilmektedir. Her geçen gün dijital ortamda yapılan işlem sayısı ise daha da artmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nde yapılacak birçok işlem de dijital ortamda yapılabilir hâle gelmiştir.

Haber 05-02-24 18:51

Kripto hesapları için kimlik ve fotoğraf kararı

Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK), kripto varlık hizmet sağlayıcılarının, üyelerinin kimlik ve fotoğraf bilgilerini işlemesinin, Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Hakkında Kanun kapsamındaki yükümlülükleri kapsamında olduğuna karar verdi.

Finans 28-01-24 14:02

Kargo bölümünden sesler geldi! İstanbul-Riyad uçağı acil iniş yaptı

Sabiha Gökçen-Riyad seferini yapan TC-690 sefer sayılı Airbus A321 tipi uçak, kargo bölümünden gelen sesler üzerine Antalya Havalimanı'na acil iniş yaptı. Havalimanı pisti çevresinde güvenlik önlemleri alındı. Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri konuşlandırıldı. Saat 23.45’te uçağın Havalimanına inişinden sonra kargo bölümünde inceleme başlatıldı.

Haber 28-01-24 00:39

Resmen kopya çetesi oldular! Kız arkadaşının yerine sınava girmek için onun kılığına girdi... Sakallarını kesti, makyaj bile yaptı

Angrez Singh adlı 26 yaşındaki bir adam kız arkadaşının yerine devlet memurluğu sınavına girmek için kılık değiştirdiği tespit edildikten sonra tutuklandı. Singh, kız arkadaşının kimlik fotoğrafını ve bilgilerini de yeniden düzenlemişti. Singh'in sahte belgeleri nasıl hazırladığına dair soruşturma başlatıldı. Kız arkadaşı Paramjit Kaur da yardım ve yataklıktan tutuklandı.

Trend 24-01-24 14:40

'Deprem sonrası kaybolan çocuklar' iddiaları gündem yaratmıştı! Bakan Göktaş noktayı koydu: Tekraren ilan ediyorum

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kayıp depremzede çocuklar iddiasına yanıt verdi. “Bin 912 çocuğumuzdan bir tanesinin bile kayıp olması durumunun söz konusu olmadığını tekraren ilan ediyorum.” diyen Bakan Göktaş, “Çocukların kimlik tespitleri; Sağlık, İçişleri, Adalet ve Aile Bakanlığı ile tüm paydaşlarla beraber titizlikle yapıldı.” dedi.

Haber 11-01-24 14:41

En güzel oyun nickleri: Havalı, şekilli, komik, kısa, Türkçe ve İngilizce oyuncu isimleri için öneriler

Dijital oyun dünyası milyonlarca oyuncunun bir araya geldiği büyük bir platformdur. Oyuncular genellikle kendilerini ifade etmek, anonimliklerini korumak ya da yaratıcı bir kimlik oluşturmak için "nick" adını verdikleri takma isimleri kullanırlar. Nick kullanmak, oyun dünyasında ve oyun topluluklarının dinamikleri üzerinde önemli bir etkiye sahiptir.

Haber 07-01-24 20:42

Pasaport randevusunu iptal etme: Pasaport randevusu nasıl iptal edilir?

Pasaport, bulunduğu ülkeden farklı bir ülkeye gidecek olan kişilerin, devlet tarafından yetkilendirilmiş kurumlardan randevu alarak ve başvuru yaparak temin ettikleri bir belgedir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için bir tür kimlik belgesi olarak da kabul edilebilen pasaportu alabilmek için ise birden fazla yöntem bulunur. Peki pasaport randevusu nasıl alınır, nasıl iptal edilir?

Haber 05-01-24 01:46

Milli Piyango'da büyük ikramiye nereye çıktı? ‘Yılbaşı Özel Çekilişi’ ile ilgili açıklama geldi! Kolombiya iddiasında 'Türkiye bankaları'nı işaret etti

Sosyal medya kanallarında yer alan Milli Piyango Yılbaşı İkramiyesi'nin Kolombiya'da bir kişiye çıktığına ilişkin iddialara Sisal Şans'tan bir açıklama geldi. İddianın gerçek dışı olduğu belirtildi. Sisal Şans'tan yapılan açıklamada büyük ikramiyenin isabet ettiği biletin T.C. kimlik numarası ile sisteme kayıtlı olan 1969 doğumlu bir Türk vatandaşına ait olduğu ve kendi rızası olmadan daha fazla bilgiye yer verilemeyeceği bilgisi paylaşıldı.

Finans 02-01-24 15:49

Yeni yıl öncesi yoğunluk: Zamdan etkilenmek istemeyenler akın etti! 990 TL'ye çıkacak...

Yeni yıla çok az bir süre kala ocak ayı itibarıyla pek çok kalemde artış olacağı öğrenildi. Bu nedenle özellikle şimdiden bazı işlemleri zamsız şekilde yapmak isteyen vatandaşlar resmi dairelerin yolunu tuttu. Yeni yılda ocak ayı itibarıyla pasaport defteri, kimlik ve sürücü belgesi bedelleri de artacak. Bu artıştan etkilenmemek isteyenler ise nüfus müdürlüklerine koştu ve dikkat çeken bir yoğunluk oluştu. Tüm bu işlemleri yaptırmak isteyenler için bugün son gün.

Finans 29-12-23 13:16

Sanayide istihdam kaybı hızlandı

TC Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın iş gücü piyasası raporuna göre, üçüncü çeyrekte sanayi sektörünün istihdamı bir önceki çeyreğe göre 226 bin kişi azaldı.

Finans 28-12-23 12:16

İşte yeni kimlik, pasaport ve sürücü belgesi fiyatları! Karar Resmi Gazete'de... 624 TL'den 990 TL'ye yükseltildi

Noter kağıdı, beyanname, pasaport, kimlik ve sürücü belgeleri gibi değerli kağıtların bedelleri yeniden değerleme oranı nispetinde (yaklaşık yüzde 58) artırıldı.

Finans 28-12-23 09:09

Ehliyet ve kimlik kartlarını yenilemek için son gün ne zaman? 31 Aralık öncesi uzun kuyruklar oluştu ama...

Yeni yıl öncesi ehliyet ve kimlik kartlarının yenilenmesiyle ilgili ortaya atılan 'Son tarih 31 Aralık, yenilemeyene ceza kesilecek' iddiası gündem oldu. Aralık ayının son günlerinde nüfus müdürlüklerinde yaşanan yoğunluklar dikkat çekerken, yetkililerden açıklama geldi. İddiaların aksine yeni kimlik kartı için bir son tarih olmazken; eski tip sürücü belgelerinin değiştirilmesi için son tarih ise 31 Aralık 2024.

Finans 24-12-23 08:14

Ehliyet yenileme son tarih ne zaman? Milyonların merak ettiği soru yanıt buldu: 769 liraydı, yüzde 58,46 zam gelecek

Yılın bitimine kısa bir süre kala eski tip ehliyet ve kimlik sahipleri, ‘Ehliyet kimlik yenileme son tarih ne zaman, uzatıldı mı?’ sorusuna yanıt arıyor. Birçok kişi son sürenin 31 Aralık 2023 olduğunu düşünüyordu. Ehliyet yenilemek için gerekli belgeler ise merak konusu oldu. İşte haberin detayları...

Finans 16-12-23 16:10

TUZLA TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023: 3+1 TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı? e Devlet ekranı

TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi arama motorlarında sorgulanıyor. TOKİ Tuzla kura çekimi 2+1 konutlar için çarşamba günü, 3+1 konutlar için perşembe günü canlı olarak yayınlandı. TOKİ Tuzla kura sonuçları, e-Devlet üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılarak sorgulanabiliyor. İşte, TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı...

Finans 15-12-23 08:19

Forklift ehliyeti nedir, şartları nelerdir? Forklift ehliyeti nasıl alınır?

Trafiğe çıkıp araç kullanılabilmesi için öncelikli olarak ehliyet alınması gerekir. Ehliyet, trafikte resmî bir belge yerine geçmekte ve adeta bir kimlik olarak kullanılmaktadır. Yetkili kuruluşlar tarafından verilen bu belgeler kendi içerisinde de motosiklet, araba ve iş makineleri gibi farklı kategorilere göre ayrılmaktadır. Forklift ehliyeti de bu ehliyet türlerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki forklift ehliyeti nedir, şartları nelerdir? Forklift ehliyeti nasıl alınır?

Haber 13-12-23 19:20

125 cc motor ehliyeti hangisi? 125 cc motor için hangi ehliyet gereklidir?

Bireyler, yasal olarak trafiğe çıkıp araç kullanabilmek için sürücü belgesi almalıdır. Ehliyet olarak da isimlendirilen sürücü belgeleri, yetkili mecralarca verilir ve trafikte adeta kimlik olarak kullanılır. Ehliyetler, her araç çeşidine göre farklı sınıflara ayrılmaktadır. Bu araçlardan biri motosikletlerdir. Motosiklet kullanabilmek için ehliyet alınmalıdır. Peki, 125 cc motor ehliyeti hangisidir, 125 cc motor için hangi ehliyet gereklidir?

Haber 13-12-23 19:19

ADALET BAKANLIĞI SINAV GİRİŞ BELGESİ EKRANI 2023: ÖSYM ile Adalet Bakanlığı sınav yerleri nasıl öğrenilir? Ais.osym.gov.tr ekranı!

Adalet Bakanlığı sınav giriş belgeleri erişime açıldı. Konuya dair açıklama ÖSYM tarafından yapıldı. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınav giriş belgelerine ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebiliyorlar. Peki, ÖSYM ile 2023 Adalet Bakanlığı sınav yerleri nasıl öğrenilir? İşte, ais.osym.gov.tr Adalet Bakanlığı sınav giriş belgesi ekranı...

Haber 13-12-23 14:16

Kastamonu’da geniş kapsamlı denetim: Bin 436 şahıs kontrol edildi

Kastamonu’da 150 polisin katılımı ile gerçekleştirilen kumar, tombala, oyun makineleri ve yasa dışı bahis uygulaması çerçevesinde bin 436 şahsın kimlik kontrolü yapıldı. Denetimde aranan 1 kişi yakalandı.

Yurthaber 04-12-23 12:21

Erzincan merkezli kimlik dolandırıcılığı operasyonunda 3 zanlı tutuklandı

Erzincan merkezli İzmir ve Adana'da "kişisel verilerin hukuka aykırı ele geçirilmesi" operasyonunda gözaltına alınan 9 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

Yurthaber 28-11-23 13:40

KYK BURS ÖDEME TARİHLERİ 2023: KYK bursu ne zaman yatacak, ne kadar ödenecek? T.C. kimlik numarasına göre KYK bursu ödeme tarihleri

KYK bursu ödeme tarihleri merak konusu oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 12 Ekim-19 Ekim tarihleri arasında alınan başvuru sonuçlarına ilişkin açıklamayı 14 Kasım'da yaptı. Bilindiği üzere ödemeler 2024 yılıında lisans ve ön lisans öğrencilerine 2 bin TL, yüksek lisans öğrencilerine 4 bin TL, doktora öğrencilerine ise 6 bin TL olarak yatırılacak. Peki KYK bursu ne zaman yatacak, ne kadar ödenecek? İşte, T.C. kimlik numarasına göre KYK bursu ödeme tarihleri...

Finans 15-11-23 07:42

İstanbul'da sahte pasaport operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

İstanbul'da düzenlenen operasyonda farklı ülkelere ait sahte kimlik ve pasaport yapıp göçmen kaçakçılığıyla ilgili ticari faaliyette bulunduğu iddiasıyla 1 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 08-11-23 11:46

İki günde binlerce ilan geri çekildi! 1 Kasım’da resmen başlamıştı: İkinci el araba ve konut satışında bir devir sona erdi

Ticaret Bakanlığı'nın gayrimenkul ve ikinci el araç ilanlarıyla ilgili yaptığı düzenleme yürürlüğe girdi. Yeni sistem ilan verenlerin mülk veya araç sahibi olduğunu kimlik bilgileriyle ispatlamasını şart koşarken kriterler artırılınca iki günde binlerce ilan yayından kaldırıldı.

Finans 03-11-23 14:06

HAC KURALARI İSİM LİSTESİ: Hac kura sonuçları 2024 açıklandı mı? T.C. kimlik no ile hac kura sonuçları öğrenme

Hac kura çekiliş sonuçları için heyecan giderek artıyor. Hac kuraları Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gerçekleştiriliyor. Kaydı yenilenen ve ön kayıt yaptıran 2 milyon 473 bin 65 kişinin katıldığı hac kuraları bugün gerçekleştirildi. Şimdi gözler kura sonuçları isim listesi ve sorgulama ekranında. Peki, hac kura sonuçları 2024 sonuçları açıklandı mı? İşte T.C. kimlik no ile e-Devlet hac kura sorgulama ekranı

Finans 03-11-23 00:11

İkinci el araba ve konut satışında sistem değişti! Bugünden itibaren uygulanacak: Elektronik İlan Doğrulama Sistemi devreye giriyor

Konut ve ikinci el araba satışında yeni ilan düzenlemesi bugün devreye girdi. Bugünden itibaren TC kimlik, ad soyad ve telefon numarası Elektronik İlan Doğrulama Sistemi'ne yüklenecek. Sisteme e-devlet şifresi ile girilebilecek. Aldatıcı ilana 100 bin TL'ye kadar ceza kesilecek.

Finans 01-11-23 08:25

KYK BURS BAŞVURU SONUÇLARI 2023 E-DEVLET SONUÇ SORGULAMA: KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Gözler GSB'de!

KYK burs sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması GSB tarafından yapılacak, başvuru yapan kişiler T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sonucu öğrenebilecekler. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2024 yılı KYK burs ve kredi miktarlarını açıkladı. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? İşte,Turkiye.gov.tr e-Devlet KYK burs sonuçları sorgulama ekranı...

Finans 01-11-23 07:59

Henüz 13 yaşındaydı... Falezlerde bulunan cesetle ilgili kahreden ihtimal

Antalya'da dün falezlerden kayalık alana düştüğü iddia edilen genç bir kadına ait ceset bulundu. Cesedin kimlik tespiti için okul servisinden indikten sonra ortadan kaybolan ortaokul öğrencisi kızları 13 yaşındaki Aylin Kaya'yı arayan anne ve babası, DNA örneği verdi.

Haber 31-10-23 12:45

Ev ve araba satışında yeni dönem! Yarından itibaren devreye alınıyor: Tapu ve ilan fiyatı farklı olursa 100 bin lira ceza…

Ticaret Bakanlığı’nın, gayrimenkul ve ikinci el taşıt satışlarında sahte ilanlarla spekülatif fiyat oluşumlarını engellemek amacıyla getirdiği ilan yasağının uygulanmasına yarından itibaren başlanacak. İlan siteleri üzerinden yapılacak gayrimenkul ve araç satışlarında e-Devlet'ten kimlik doğrulaması gerekecek. Konunun detaylarını ve piyasaya etkisini değerlendiren uzmanlar ise, bu kararla fiyatların bir nebze aşağı geleceğini ifade ediyor.

Finans 31-10-23 11:50

ASKERLİK YERLERİ AÇIKLANDI! 2023 Kasım askerlik yerleri sonuçları nereden öğrenilir? MSB e-devlet turkiye.gov.tr ekranı

Askerlik yerleri ile ilgili son dakika açıklamasında bulunuldu. Askerlik yerleri MSB tarafından duyuruldu. Sonuçlar T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılarak e-Devlet üzerinden sorgulanabilecek. 31 Ağustos'a kadar yoklama ve askerlik hizmet tercihi ile celp tercihini yapanlar, e-devlet'te konuya ilişkin bilgilere erişebiliyorlar. Peki, 2023 Kasım askerlik yerleri sonuçları nereden öğrenilir?

Finans 27-10-23 11:44

Çoklu kişilik bozukluğu tedavisi nasıl yapılır? Çoklu kişilik bozukluğu düzelir mi?

Psikolojik rahatsızlıklar bireylerin zihinsel ve duygusal sağlığını ciddi şekilde etkileyen ve yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyebilen sorunlardır. Bu rahatsızlıklar arasında çoklu kişilik bozukluğu (ÇKB) özellikle karmaşık ve nadir görülen bir durum olarak öne çıkar. ÇKB, bireyin birden fazla farklı kişilik kimliği veya benlik hali geliştirmesi ile karakterizedir. Bu kişinin yaşamını önemli ölçüde etkileyebilir ve kimlik bütünlüğünü zedeler.

Haber 26-10-23 22:49

Çoklu (Dissosyatif) kişilik bozukluğu nedir? Çoklu kişilik bozukluğu neden olur?

Psikolojik rahatsızlıklar insan zihni ve davranışlarını etkileyen karmaşık sorunlar arasında yer alır. Bu rahatsızlıklar birçok farklı faktörün etkileşimi sonucu ortaya çıkabilir ve çoklu kişilik bozukluğu (ÇKB) da bu karmaşıklığın bir örneğidir. ÇKB bir kişinin birden fazla ayrı kişilik ya da kimlik benliği geliştirdiği bir dissosiyatif bozukluktur. Genellikle travmatik deneyimlerle ilişkilendirilir. Peki, çoklu kişilik bozukluğu nedir?

Haber 26-10-23 22:32

1 Kasım’da uygulanmaya başlanacak! Konut satışı ve kiralarda her şey sil baştan: Detaylar ortaya çıktı

1 Kasım'dan itibaren emlak satışlarına e-Devlet üzerinden kimlik doğrulama şartı geliyor. Kurulacak olan Elektronik İlan Doğrulama Sistemi ile sahte ilanların önüne geçilecek. Peki emlak sektöründe fiyat istikrarı için çok önemli olan bu adım ile neler değişecek? Emlakçılar merak edilen konuya ilişkin detayları açıkladı.

Finans 23-10-23 11:10

AÖL EK SINAV SONUÇLARI 2023 AOL.MEB.GOV.TR: AÖL ek sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler MEB'de!

AÖL ek sınav sonuçları için MEB'den son dakika açıklaması bekleniyor. 7-8-9 Ekim tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilen sınavın sonuçları güvenlik kodu, T.C. kimlik numarası ve şifreyle sorgulanabilecek. Peki, AÖL ek sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte, aol.meb.gov.tr AÖL ek sınav sonuçları ekranı...

Egitim 20-10-23 13:19

VGM BURS SONUÇLARI 2023 SORGULAMA EKRANI: VGM burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

VGM burs sonuçları için son dakika açıklaması Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak. 15 Ekim tarihinde sona eren başvuru süreci sonrası birçok öğrenci arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Yapılan açıklamaya göre sonuçlar, T.C. kimlik numarası, isim, soyad, doğum tarihi ve baba adı ile sorgulanabilecek. Peki, 2023 - 2024 VGM burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte VGM burs sonuçları sorgulama ekranı...

Finans 19-10-23 13:53

Kimsenin başına gelmesin diye uyardı! WhatsApp'tan gelen mesajda kimlik fotoğrafını gören doktor, kafası karışınca 750 bin lirasından oldu

İzmir'de bir hastanede görev yapan doktor Tinatin Gelenava Öncan'a bir telefon geldi ve terör olayına karıştığı söylendi. Öncan çoğu kimsenin vereceği tepkiyi verip inanmadı ve telefonu kapattı. Ancak bu kez WhatsApp'tan kendi kimlik fotoğrafı gönderildi ve tekrar telefon aldı, Diyarbakır başsavcısıyla konuştuğunu düşündü. Kafası karışıp paniğe kapılan doktor Öncan gitgide tuzağa düştüğünün farkında değildi. Altınlarını bozdurup 750 bin lirasından olduğunda ise iş işten geçmişti.

Haber 15-10-23 12:12

Cesedi ODTÜ ormanında bulunmuştu! İş insanı Levent Cengiz'in öldürülmesiyle ilgili aranan zanlı 5 yıl sonra yakalandı

Ankara'da iş insanı Levent Cengiz'in öldürülmesiyle ilgili aranan zanlı 5 yıl sonra yakalandı. 2018'de işlenen cinayetin zanlısı Recep A.'nın, olay sonrası kardeşi ve başka kişilerin kimlik kartlarını kullanarak ve kılık değiştirerek gizlendiği belirtildi.

Haber 13-10-23 23:19

Son dakika! İçişleri Bakanlığı duyurdu: Teröristlerden biri PKK üyesi

Son dakika: İçişleri Bakanlığı Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili yeni detayları paylaştı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Teröristlerden biri PKK üyesi, diğer teröristin kimlik tespit çalışmaları devam ediyor" denildi. Saldırı girişiminin engellendiği yerde yapılan incelemelerde çıkan silah ve mühimmatlar ise şoke etti.

Haber 01-10-23 22:24

İOKBS BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI! Bursluluk sınavı sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? Meb.gov.tr İOKBS sonuç sorgulama ekranı

Bursluluk sınavı sonuçları ile ilgili flaş açıklama MEB tarafından yapıldı. Bilindiği üzere İOKBS 3 Eylül Pazar günü gerçekleştirildi. İlköğretim 5,6,7,8. ile lise 9,10 ve 11'nci sınıf öğrencilerinin heyecanla beklediği sonuçlar erişime açıldı. Adaylar T.C. kimlik numaraları ve doğum tarihi bilgisiyle İOKBS sonucunu öğrenebiliyorlar. Peki, Bursluluk sınavı nasıl ve nereden öğrenilir? İşte, Meb.gov.tr İOKBS Bursluluk sınav sonuçları sorgulama ekranı...

Finans 22-09-23 13:33

BURSLULUK SINAV SONUCU 2023: Bursluluk sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Meb.gov.tr İOKBS sonuç sorgulama

Bursluluk sınavı sonuçları hakkında MEB'den son dakika açıklaması bekleniyor. İOKBS sonuçları ilköğretim 5,6,7,8. ile lise 9,10 ve 11'nci sınıf öğrencileri tarafından merak konusu oldu. Öğrenciler, T.C. kimlik numarası ve doğum tarihi bilgisi ile İOKBS Bursluluk sınavı sonuçlarını öğrenebilecekler. Peki, Bursluluk sınavı sonuçları ne zaman? İşte, meb.gov.tr İOKBS Bursluluk sınavı sonuçları ekranı..

Egitim 22-09-23 07:39

İOKBS BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2023 MEB.GOV.TR: MEB ile İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler o tarihte!

Bursluluk sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ilköğretim 5,6,7,8. ile lise 9,10 ve 11'nci sınıf öğrencileri tarafından merak konusu oldu. MEB'den beklenen açıklama geldiğinde öğrenciler T.C. kimlik numarası ve doğum tarihi bilgisiyle sorgulanabilecekler. Peki, İOKBS Bursluluk sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte meb.gov.tr İOKBS Bursluluk sınav sonuç sorgulama ekranı...

Egitim 18-09-23 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 78. Genel Kuruluna katılmak için ABD'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TC-TRK" ile TSİ 00.25'te Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kuruluna katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ABD'nin New York şehrine geldi.

Haber 17-09-23 07:32

Antalya'da şüpheli ölüm! Cesedi denizde bulundu

Antalya'da 30 metrelik falezlerden denize düştüğü üzerinde durulan 30-35 yaşlarında kadın cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan kadının cesedi, ölüm nedeni ve kimliği belirlenmek üzere adli tıbba kaldırıldı.

Haber 16-09-23 20:31