Tcg Gediz Firkateyni Haberleri

Gediz’de göletlerin doluluk oranı yüzde yüze ulaştı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde gölet ve barajların su doluluk oranının yüzde yüz seviyesinde olduğu bildirildi.

Yurthaber 2024-03-29 11:43:46

Gezeravcı bu kez İzmir'de! Hamza Dağ ile yer aldığı fotoğraf karesi çok konuşuldu: Bu gene iyi, dombra söyletip uçurabilirlerdi de

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, 31 Mart yerel seçimlerine günler kala üniversitelerde gençlerle bir araya geldi. Son olarak İzmir'e giden Gezeravcı, bakanların yanı sıra AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ ile de fotoğraf karesinde yer aldı. Gazeteci İsmail Saymaz "Gezeravcı'yı TCG Anadolu gemisi gibi gezdiriyorlar" deyip tepkisini dile getirdi.

Haber 2024-03-24 12:41:11

Av için gittiği dağda kalp krizinden öldü

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Mehmet Uyanıker isimli vatandaş domuz avı için gittiği dağda kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Yurthaber 2024-03-08 15:54:44

’TCG Nusret’, 109 yıl sonra aynı rotada

Çanakkale’deki TCG Nusret Gemisi, 109 yıl önce Deniz Savaşları’nın önemli unsurlarından Nusret Mayın Gemisi’nin rotasını izleyerek, mayın dökülen hatta bu kez çelenk bıraktı.

Yurthaber 2024-03-08 09:00:55

Kütahya'da feci kaza! Aileleri parçalayan son: 3 ölü 2 yaralı

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan yaralı sürücülerin ise sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Haber 03-03-24 15:12

'Talep çok arttı' Ekonomik sıkıntılar yüzünden başladılar! Üretip satarak aile ekonomisine katkı sağlıyorlar 'Bunun ticaretini yapabilirler'

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan 20 dikiş nakış kursunda 500 kadın ürettikleri el emeği göz nuru kıyafetlerle ev ekonomilerine katkı sağlıyor.

Kadin 01-03-24 09:40

Hande Erçel rektörle poz verdi, sosyal medya yıkıldı! O fotoğrafları yorumlara kapattı

Son olarak Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde hayat verdiği 'Leyla Gediz' karakteriyle adından söz ettiren Hande Erçel'in oyunculuğu çok eleştirilmişti. Oyunculuğu hiç beğenilmeyen Erçel ise okula geri döndü. Hande Erçel bu defa rektörüyle poz verince sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-02-24 10:06

Marmara'da batan gemiyle ilgili yeni gelişme! Batığa dalış yapıldı: Cansız bedene ulaşıldı

İmralı Adası'nın güneybatısında Bursa'nın Karacabey ilçesi açıklarında batan Batuhan A isimli 69 metrelik kargo gemisinde dün yapılması planlanan dalış, olumsuz hava koşulları ve TCG Akın gemisinin halatının kopması sebebiyle iptal edilmişti. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personellerinin batığa bugün dalış gerçekleştirildi. Gemideki 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenleri tespit edildi, bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Haber 17-02-24 10:47

Gediz’de mezar kazarken buldukları madalyonu kaymakamlığa teslim ettiler

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Pınarbaşı Köyünde mezar kazımı yapan köylüler tarihi eser olduğu düşünülen madalyon bularak Kaymakamlığa teslim ettiler.

Yurthaber 15-02-24 10:48

Gediz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünden Filistin’e 2 bin parça kıyafet

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Filistinliler için diktikleri kıyafetleri Gazze’ye gönderdi.

Yurthaber 24-01-24 12:07

Kütahya'da devrilen yolcu otobüsündeki 18 kişi yaralandı

Kütahya'nın Gediz ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 18 kişi yaralandı.

Yurthaber 22-01-24 09:32

Bir meslek grubu daha bitiyor! Hazır ürünlerin yaygınlaşması yorgancılık mesleğini bitiriyor

Bazı meslekler hazır ürünlerin yaygınlaşmasıyla sona ermeye başladı. O mesleklerden birisi de 'yorgancılık' oldu. Kütahya'nın Gediz ilçesinde 33 yıldır yorgancılık mesleğini icra eden Ercan Erdoğmuş, evlerde kullanılan fabrikasyon ürünlerin yorgancılığı bitirme noktasına getirdiğini söyledi. Mesleklerinin eski popülerliğini yitirdiğini söyleyen Erdoğmuş, "Hazır ürünler yaygınlaşınca bizim mesleğin tadı da geleceği de kalmadı" dedi.

Haber 12-01-24 18:38

MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, TCG Edremit’te görevli Mayın Harbi Dalgıcı Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat'ın şehit olduğunu duyurdu. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de başsağlığı mesajı yayımladı.

Haber 11-01-24 19:26

Gediz’de ödüllü TYT deneme sınavının ikincisi gerçekleştirildi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Belediye’nin hediye ettiği Temel Yeterlilik Sınavı (TYT) Deneme Sınavı’nın ikincisi 2024 yılının ilk sınavı ilçe genelinde düzenlendi.

Yurthaber 09-01-24 12:20

Gediz’de doğum oranı ölüm oranını geçti

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 2023 yılı evlenme, boşanma, ölüm ve doğum istatistikleri belli oldu.

Yurthaber 04-01-24 11:47

Bambaşka Biri'nin yıldızı Hande Erçel'in şıklığının bedeli dudak uçuklattı! Çizmeleri için bakın ne kadar ödemiş

Şimdilerde Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde hayat verdiği 'Leyla Gediz' karakteriyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Hande Erçel özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü ismin VIP minibüs pozları çok konuşulmuştu. Erçel'in şıklığının bedeli ortaya çıktı. Çizmeleinin fiyatını duyanlar inanamadı.

Magazin 07-12-23 16:38

Selçuk Bayraktar duyurdu! TB3, 6'ncı uçuş testini başarıyla tamamladı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3 silahlı insansız hava aracının 6'ncı uçuş testini başarıyla tamamladığını açıkladı. Katlanabilen kanat yapısına sahip olan TB3 SİHA, TCG Anadolu gemisine de iniş ve kalkış yapabilecek.

Haber 14-11-23 23:41

Manisa'da feci kaza! Nehre düşen araçtaki 3 kişi hayatını kaybetti

Manisa'daki Kula ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan hafif ticari araç Gediz Nehri'ne uçtu. Kazada sürücü Çağlar Uzun (28) ile yanındaki annesi Gülşen Uzun (60) ve arkadaşı Naci Şen (32) yaşamını yitirdi.

Haber 12-11-23 16:54

Bambaşka Biri'nin güzeli Hande Erçel'in davet tarzına beğeni yağdı! Elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

Şimdilerde Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde 'Leyla Gediz' karakterine hayat veren Hande Erçel özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa davet tarzıyla dikkat çekti. Kırmızı elbisesiyle beğeni toplayan Erçel'in elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 07-11-23 15:55

Gediz’de 62 öğrencinin katıldığı satranç turnuvası yapıldı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Cumhuriyetin 100.Yılı kutlama ekinlikleri çerçevesinde Şehit Hüseyin Gürlekli Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde Satranç Turnuvası gerçekleştirildi.

Yurthaber 02-11-23 11:31

Sarayburnu Limanı'na demirleyen TCG Anadolu gemisi ziyarete açıldı

Sarayburnu Limanı'na demirleyen Türkiye'nin ilk milli fırkateyni TCG Anadolu, Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla ziyarete açıldı.

Yurthaber 01-11-23 11:37

Boğaz Geçit tören programı ne zaman, saat kaçta? 29 Ekim Boğaz Geçit töreni hakkında bilgiler

29 Ekim Boğaz Geçit töreni ne zaman, saat kaçta gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Milli Savunma Bakanlığı, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı dolayısıyla TCG Anadolu’nun da aralarında bulunduğu 100 savaş gemisinin İstanbul Boğazı’nda resmigeçit yapacağını açıkladı. İstanbul Boğazı’ndaki tarihe güne şahitlik etmek isteyenler Boğaz Geçit töreni programını araştırıyorlar. İşte detaylar...

Haber 29-10-23 14:29

Türk Donanması tarihinin en büyük geçit törenine hazırlanıyor! TCG İstanbul sürprizi... Dikkat çeken 19.23 detayı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ülke genelinde özel etkinliklerle kutlanacak. Ankara ve İstanbul’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda görkemli programlar yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 19.23'te 100. yıl mesajını paylaşacak. Türk donanması, İstanbul Boğazı'nda 100 gemi ile tarihinin en büyük resmigeçidini gerçekleştirecek. Boğaz geçişi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da selamlayacak kortejde, Türkiye'nin ilk milli fırkateyni TCG İstanbul'un da yer alması planlanıyor.

Haber 28-10-23 11:50

Bambaşka Biri'nin yıldızı Hande Erçel Cannes pozları olay oldu! Beğeni butonu çöktü

Şimdilerde Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde 'Leyla Gediz' karakterine hayat veren Hande Erçel özel hayatı ve oyunculuğu ile sık sık gündeme geliyor. Oyunculuğu sürekli eleştirilen Erçel, geçtiğimiz günlerde Cannes'da katıldığı Mipcom fuarında kendisini eleştirenlere dair açıklamalar yapmıştı. Güzel oyuncu şimdi de Cannes pozlarıyla adından söz ettirdi.

Magazin 25-10-23 14:04

Bambaşka Biri'nin yıldızı Hande Erçel'in eski hali olay oldu! Efsane dizide saçlarını savurup dans ettiği anlar ortaya çıktı

Şimdilerde Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde 'Leyla Gediz' karakterine hayat veren Hande Erçel'in yıllar önceki görüntüleri sosyal medyada yeniden gündem oldu. Oyunculuğu sık sık eleştirilen ünlü ismin efsane dizide rol aldığı ortaya çıktı. Erçel'in saçlarını savurup dans ettiği anlar ise olay oldu.

Magazin 23-10-23 17:04

Gediz’de 3 kardeş evlerini bağışladı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde yaşayan Celalettin ve İbrahim Cengiz ile Firdevs Takcangül kardeşler, Eskigediz beldesindeki evlerini müftülüğe bağışladılar.

Yurthaber 17-10-23 10:28

Kütahya'da tır ile traktör çarpıştı! Ölü ve yaralılar var

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, tırın yol kenarındaki traktöre çarpması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun kritik olduğu bildirildi.

Haber 14-10-23 22:37

Kütahya İl Müftüsü Dr. İrfan Açık Gediz’de şehit ailesini ziyaret etti

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, İl Müftüsü Dr. İrfan Açık ve İlçe Müftüsü Sebahattin Turan ile birlikte Erdoğmuş Köyünde Şehit Ramazan Demirci’nin ailesini ziyaret etti.

Yurthaber 11-10-23 11:41

KÜTAHYA'DA DEPREM SON DAKİKA! Kütahya Gediz'de deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Dumlupınar, Simav ve Hisarcık'tan da hissedildi!

Kütahya deprem haberleri son dakika gelişmeleriyle yakından takip ediliyor. 28 Eylül Perşembe günü Kütahya'da bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, depremin, yerin 9.81 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini bildirdi. Gediz çevre ilçelerde yaşayan vatandaşlar sarsıntının detaylarını sorgulamaya başladılar. Peki, Kütahya Gediz'de deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Dumlupınar, Simav ve Hisarcık'tan da hissedildi!

Haber 28-09-23 22:10

Son dakika: AFAD duyurdu: Kütahya'da 4 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: AFAD, Kütahya'nın Gediz ilçesinde saat 21.42'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Haber 28-09-23 21:52

Kütahya’da tarihi eser operasyonu

Kütahya’nın Gediz ilçesinde evlerinde yapılan aramada 381 adet sikke ve 158 adet tarihi obje ele geçirilen 2 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.

Yurthaber 26-09-23 14:34

Gediz’de elektrik telleri tarla yangınına sebep oldu

Kütahya’nın Gediz ilçesinde meydana gelen tarla yangını büyümeden itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yurthaber 14-09-23 11:09

Esenyurt'ta cep telefonu hırsızlığı güvenlik kamerasınca kaydedildi

İzmir'in Menemen ilçesinden başlayıp, Manisa'nın Sarıgöl ilçesine kadar uzanan 17 bin 500 kilometrekarelik Gediz Nehri Havzası'ndaki üreticiler, büyük bölümü ihraç edilen üzümlerini kurutmak için güneşe serdi.

Yurthaber 31-08-23 13:49

Gediz Nehri Havzası'nda üzümler güneşe serildi

İzmir'in Menemen ilçesinden başlayıp, Manisa'nın Sarıgöl ilçesine kadar uzanan 17 bin 500 kilometrekarelik Gediz Nehri Havzası'ndaki üreticiler, büyük bölümü ihraç edilen üzümlerini kurutmak için güneşe serdi.

Yurthaber 31-08-23 12:00

TCG 18 Mart Denizaltısı Samsun’da halkın ziyaretine açılacak

TCG 18 Mart (S-355) Denizaltısı 30 Ağustos’ta Samsun Limanı’nda halkın ziyaretine açılacak.

Yurthaber 29-08-23 12:23

Gediz’de motosiklet hırsızı yakalanarak cezaevine gönderildi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde evin önünden motosiklet çalarak Uşak ilinde satan şüpheli yakalanarak, cezaevine gönderildi.

Yurthaber 28-08-23 12:01

Dünyanın en büyük uçak gemisi USS Gerald R. Ford, Antalya'ya geldi!

ABD Donanması’nın en yeni, dünyanın en büyük uçak gemisi USS Gerald R. Ford, Antalya'ya geldi. USS Gerald R. Ford, TCG Anadolu gemisi ile Doğu Akdeniz'de tatbikat da düzenledi.

Haber 25-08-23 18:43

Kütahya’da yaban hayvanları fotokapanlarla görüntüledi

Kütahya’nın Gediz ilçesindeki Akdağ’da yaşayan karaca, tilki, domuz ve kurtların hareketliliği fotokapanlar ile kaydedildi.

Yurthaber 25-07-23 14:28

Kütahya'da köy muhtarı tartıştığı arkadaşını öldürdü

Kütahya'nın Gediz ilçesinde eşine tacizde bulunduğu iddiasıyla arkadaşını tabancayla vurup öldürdüğü iddia edilen köy muhtarı yakalandı.

Yurthaber 20-07-23 14:04

Gediz Elektrik borç sorgulama 2023: Gediz Elektrik borç sorgulama nasıl yapılır?

Günümüzde elektrik tedarik şirketleri kendi web siteleri üzerinden birçok online hizmet sunuyor. Elektrik tüketiminin gerçekleştiği bölgede görev yapan elektrik tedarik şirketinin web sayfasına girerek online işlemler bölümünden kolaylıkla işlemler gerçekleştirilebiliyor. Borç sorgulama seçenekleri genişletildiğinden itibaren kişiler, bağlı oldukları tedarik şirketine ait borçlarını kısa yoldan öğrenmek için ne yapmaları gerektiğini araştırıyor. Gediz Elektrik borç sorgulama nasıl yapılır?

Haber 18-07-23 21:00

TCG Nusret N-16 Müze Gemisi Tekirdağ'da ziyarete açıldı

Çanakkale Deniz Savaşı'nın önemli unsurlarından Nusret Mayın Gemisi'nin anısını yaşatmak üzere 2011'de aslına uygun tasarlanan TCG Nusret N-16 Müze Gemisi, Tekirdağ'da ziyaret ediliyor.

Yurthaber 23-06-23 13:18

TCG Nusret N-16 Müze Gemisi Trabzon'da ziyarete açıldı

Çanakkale Deniz Savaşı'nın önemli unsurlarından Nusret Mayın Gemisi'nin anısını yaşatmak üzere 2011'de aslına uygun tasarlanan TCG Nusret N-16 Müze Gemisi, Trabzon'da ziyarete açıldı.

Yurthaber 15-06-23 11:35

Gediz Deltası'nda binlerce flamingo yumurtadan çıktı

"İzmir Kuş Cenneti" ismiyle de bilinen Gediz Deltası'ndaki yapay kuluçka adasında yavru flamingolarla hareketlilik başladı.

Yurthaber 12-06-23 12:17

Gediz’e uyuşturucu getiren 2 şüpheli yakalandı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde polisin uyuşturucu ile mücadelesi devam ediyor.

Yurthaber 12-06-23 08:38

TCG Nusret N-16 Müze Gemisi Giresun'da ziyarete açıldı

Çanakkale Deniz Savaşı'nın önemli unsurlarından Nusret Mayın Gemisi'nin anısını yaşatmak üzere 2011'de aslına uygun tasarlanan TCG Nusret N-16 Müze Gemisi, Giresun'da ziyarete açıldı.

Yurthaber 07-06-23 07:34

İlklere imza atmıştı! Bayraktar KIZILELMA seri üretime 2024'te başlıyor

Bayraktar KIZILELMA'nın seri üretimine 2024 yılında, TCG Anadolu'dan uçuş testlerine ise 2025 yılında başlaması hedefleniyor. BAYKAR'ın öz kaynaklarla yerli ve milli olarak ürettiği insansız hava aracı Bayraktar KIZILELMA ve Bayraktar AKINCI, ilk olarak Çorlu'daki test sırasında 24 Nisan 2023'te yakın kol uçuşu gerçekleştirmişti.

Haber 06-06-23 12:09

Gediz’de polisin şüphelendiği şahsın üzerinden uyuşturucu ve silah çıktı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde hırsızlık ve asayiş suçlarının önlenmesine yönelik devriye görevinde bulunan polisler şüphelendikleri şahsın üzerinde yaptıkları aramada uyuşturucu buldu.

Yurthaber 06-06-23 11:25

Gediz’de araç takla attı, 2 yaralı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 29-05-23 14:12

TCG Nusret Müze Gemisi, Bartın'da ziyarete açıldı

Çanakkale Deniz Savaşı'nın kazanılmasında büyük payı olan Nusret Mayın Gemisi'nin anısını yaşatmak için Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca 2011'de aslına uygun inşa edilen TCG Nusret Müze Gemisi, Bartın'a geldi.

Yurthaber 25-05-23 11:38