Tehlikeli Surucu Haberleri

E-5’te gençlerin tehlikeli oyunu! O anlar izleyenlerin yüreklerini ağzına getirdi

Büyükçekmece’den S rampa olarak adlandırılan E-5 karayolu mevkiinde gençlerin farklı zamanlarda sergilediği tehlikeli paten yolculukları izleyenlerin yüreklerini ağzına getirdi.

Haber 2024-03-27 15:31:15

Mert Öztürk o adaya gitti! İnsanlar ölü bedenlerle yaşıyor... Görüntüler hayrete düşürdü

Mert Öztürk sosyal medya için ürettiği içeriklerle tanınıyor. Tehlikeli yerleri gezen ünlü Youtuber Mert Öztürk'ün son durağı Endonezya oldu. Öztürk, Baliagaların yaşadığı köyde ölüleri için yapmış oldukları ilginç ritüelleri videosunda anlattı.

Magazin 2024-03-26 16:41:00

Merve Taşkın sevgilisinden şiddet gördü! Fenomenin yaralı kolları ve bacakları gündemde... Tehlikeli yerlerime fazlasıyla vuruyordu

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın sevgilisi tarafından uğradığı şiddeti paylaştı. Kanlar içindeki hallerini paylaşan Merve Taşkın "Burnumu yumrukluyor, cinsel organıma tekmeler atıyordu" dedi.

Magazin 2024-03-25 07:05:42

İftar sofrasında bulundurmadan önce bir kez daha düşünün! 'Vücuda zarar veren maddelerle dolu'

Ramazan sofralarında su ihtiyacını asitli içeceklerle gidermenin daha tehlikeli durumlara yol açtığını söyleyen Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Vedat Göral, “İftar sofralarındaki asitli içecekler, şeker ve vücuda zarar veren maddelerle dolu. Düzenli tüketimi diyabet riskinin artırır, kalp ritmini bozar. Ayrıca çabuk doymaya, gaz ve şişkinliğe neden olur” uyarısında bulundu.

Yemek 2024-03-23 09:57:21

Akan trafikte şoke eden anlar! Ters şeritten böyle ilerlemeye çalıştı

Bursa'da ana yolda ters şeritten ilerlemeye çalışan otomobilin tehlikeli hareketleri kameraya yansıdı.

Haber 22-03-24 11:06

Ters şeritten böyle ilerlemeye çalıştı...

Bursa’da ana yolda ters şeritten ilerlemeye çalışan otomobilin tehlikeli hareketleri kameraya yansıdı.

Yurthaber 22-03-24 10:03

Gümüşhane-Kürtün yolunda facia sürücünün dikkati sayesinde atlatıldı

Türkiye’nin en tehlikeli karayollarından birisi olarak kabul edilen Gümüşhane-Kürtün-Giresun yolunda keskin virajda hatalı sollama yapan tırı fark eden otomobil sürücüsü aracını son anda yol kenarına çekerek olası facianın önüne geçtiği o anlar araç kamerasına yansıdı.

Yurthaber 21-03-24 15:35

Otomobil kaputunda tehlikeli yolculuk! O anları sosyal medyada paylaştı

Ankara’da seyir halinde olan otomobilin kaputundan tutunarak seyahat eden kişi, bu tehlikeli yolculuğu daha sonra sosyal medyada paylaştı.

Haber 19-03-24 09:58

Ellerinde fotoğrafla geliyorlar 'Bu kadar büyük olsun' diyorlar Uygunsuz 'Botoks uygulamaları'na dikkat: Oldukça tehlikeli bir tablo

Estetik uygulamalara ilgi artarken Dermatoloji Uzmanı Dr. Duygu Yamen “Kişiler, ellerinde resimle başvurabiliyorlar, ’Dudaklarımın bu kadar büyük olmasını istiyorum’ gibi. Uygun olmayan ürünler kullanıldığında olumsuz tablolarla karşılaşıyoruz. Son günlerde en çok gündeme gelen botulismus vakaları. Bu çok yüksek dozda botoks uygulaması sonucu gelişen, oldukça tehlikeli bir tablo, yaşamı tehdit edebileceği için yoğun bakımda tedavi gerektiren bir durum” dedi.

Kadin 18-03-24 13:12

Motosiklet ile bisikleti çekti...Tehlikeli anlar kamerada

Bursa’da akan trafikte motosikletteki arkadaşına tutunarak ilerleyen bisiklet sürücüsü tehlikeye davetiye çıkardı.

Yurthaber 18-03-24 10:57

Japonya'da gizemli virüs! Rekor hızla yayılıyor: Yetkililer nedenini bilmiyor, açıklama yapamıyor... Semptomları açıklandı

Japonya'da uzmanlar, nadir fakat tehlikeli bir bakteriyel enfeksiyonun rekor bir hızla yayıldığı ve yetkililerin bunun nedenini belirlemekte zorlandığı konusunda uyarıda bulundu. Şu ana kadar Japonya'daki 47 şehrin 45'inde görülen enfeksiyonun yüksek oranda ölümcül olduğu ifade ediliyor. Uzmanlar hastalığın semptomlarını açıkladı. İşte tüm detaylar!

Haber 16-03-24 11:59

El Kaide kefen içerisindeki görüntülerini paylaştı: Usame Bin Ladin'den sonra 'en tehlikeli' grubun başındaki isim öldü!

El Kaide'nin Yemen kolu lideri Halid Batarfi'nin öldüğü bildirildi. ABD'nin başına 5 milyon dolar ödül koyduğu ve Usame Bin Ladin'in ölümünün ardından hala faaliyet gösteren grubun 'en tehlikeli kolu' olarak görülen AQAP'ın lideri olan Batarfi'nin ölüm neden henüz bilinmiyor. El Kaide, Batarfi'nin beyaz bir kefene sarılı videosunu yayınladı.

Haber 11-03-24 15:29

Bursa'da yürekleri ağza getiren tehlikeli yolculuk kamerada

Bursa'da canını hiçe sayarak motosikletin üzerine uzanan genç, yürekleri ağza getirdi.

Haber 09-03-24 10:57

Çorum'da trafiği tehlikeye düşüren 4 motosiklet sürücüsüne 63 bin 750 lira ceza

Çorum'da tehlikeli şekilde seyrettikleri gerekçesiyle trafikten men edilen 4 motosikletin sürücüsüne toplam 63 bin 750 lira ceza uygulandı.

Yurthaber 01-03-24 12:02

Yanlış biliniyormuş! Uzman isim yeşil ve filizlenmiş patateslere karşı uyardı

Patates beslenmenin ayrılmaz bir parçasıdır. Ancak tehlikeli patatesleri nasıl tespit edeceğinizi biliyor musunuz? Bir uzman, hangi noktada patatesinizi ayıklamanız gerektiğini ve hangi noktada tüketebileceğinizi paylaştı.

Kadin 24-02-24 15:36

Bu tehlikeli alışkanlık büyük ihtimalle sizde de var! 6 yıldan uzun süre araştırıldı... Demansa yakalanma riskini 4 kat artırıyor

Japonya'da 6 yıldan uzun süren bir çalışma yapıldı. Sadece bir şey yapan kişilerde unutkanlık hastalığı yani demansa yakalanma oranının belirgin derecede arttığını fark ettiler. Hem de bu oran tam 4 katıydı. Ayrıca çalışmada bunun beyindeki heyecanı azalttığı, tepkilerin gecikmesi ve dikkatin azalmasına yol açtığı ortaya çıktı.

Kadin 24-02-24 14:02

Trafikte tehlikeli yarış! Görüntüler sosyal medyada paylaşıldı, ekipler harekete geçti

Kartal'da yarış yapan 3 minibüs şoförü trafiği tehlikeye attı. Yolcu minibüslerinin yarıştığı anlar cep telefonu görüntülerine yansırken, görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine ekipler harekete geçti. Minibüs şoförleri polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 18-02-24 12:28

Bakan Özhaseki'den Erzincan açıklaması: 'Dünkü olayda şu ana kadar herhangi bir kirliliğe rastlanmadı'

İstanbul Ticaret Odası çalışma toplantısına katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Erzincan'da altın madeninde yaşanan toprak kaymasıyla ilgili konuştu. Özhaseki, "Oradaki tehlikeli atıkların Fırat'a ulaşıp ulaşmadığı konusu çok önemli. Çok şükür sevindirici bir haber; şu ana kadar herhangi bir kirliliğe, korktuğumuz bir olaya rastlanmadı" dedi.

Haber 14-02-24 21:02

Görüntüler hayrete düşürdü: 1 motosikletin üzerinde 1 değil, 2 değil tam 5 kişi!

Tokat'ta motosiklet üzerinde beş genç yolculuk yaparken görüldü. Gençlerin görenleri hayrete düşüren tehlikeli yolculuğu kameralara yansıdı.

Haber 11-02-24 17:52

İTO Başkanı Avdagiç: Gerçekçi, enflasyonla korelasyon içinde kur istiyoruz

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, döviz kurlarındaki artışa ilişkin olarak, " Gerçekçi, enflasyonla korelasyon içinde kur istiyoruz" değerlendirmesini yaptı. Avdagiç, “Bana göre ‘kur şu kadar’ olmalı söylemi tehlikeli. Dövizin 30 lira olduğu yerde, 40-45 lira olsun demek çok ciddi bir zıplama anlamına geliyor. Hızlı artış da hızlı iniş de sizi çarpar." dedi.

Finans 11-02-24 10:28

'Pes' dedirten görüntüler! Herkes şaşkına döndü, gören bir daha baktı

Avcılar'da sürücü, ağır hasarlı otomobiliyle trafiğe çıktı. Kapısı olmayan otomobilden ayağını dışarıya sarkıtarak ilerleyen sürücünün tehlikeli yolculuğu, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 11-02-24 09:59

'Tehlikeli işler yapıyorsun' Yıllar sonra ortaya çıktı! Pide salonuna dönüştürülmüştü... Trabzon'daki uçak kazasında pilot, yardımcı pilotu böyle uyarmış

Trabzon Havalimanı'nda 6 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkıp yamaca saplanan uçağın 2 pilotu hakkında ‘taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan hapis istemiyle açılan davada avukatlar kaza sonucu yolcuların yaralanmasına dair delil bulunmadığını belirtip beraat talebinde bulundu. Kaptan pilot Ender Bayraktar’ın avukatı “İnişi 2. pilot konumunda olan kişi yapar. Müvekkilimin yardımcı pilotu ‘Ne yapıyorsun tehlikeli işler yapıyorsun’ şeklinde uyardığı açıktır” dedi.

Haber 08-02-24 16:40

El ve ayaklarınızda renk değişimi varsa dikkat! En sık genç kadınlarda ortaya çıkıyor 'Tehlikeli' diyerek uyardı

Bazen stresli günlerde bazen de soğuk havalarda el ve/veya ayak parmak uçlarında oluşan mavi-mor renk değişikliklerin raynaud fenomeni (Sendromu) belirtisi olabileceğini söyleyen Romatoloji ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Sayarlıoğlu, önemli uyarılarda bulundu.

Kadin 08-02-24 15:10

Elinizi burnunuza götürürken bir kez daha düşünün! Meğer tehlikeli hastalık parmaklardan beyne geçiyormuş

Birçok insanın burnunu karıştırma alışkanlığı vardır. Bu durum bazı kişilere masum görünebilir ancak yeni bir çalışma bunun aslında korkunç sonuçlara yol açabileceğini ortaya çıkardı.

Haber 07-02-24 07:28

İşe gitmeden 3 dakika daha uyumak istedi, 690 lira trafik cezası yedi: Çoğu insanın günlük kazancı

Trafikte bazen yolu kısaltmak için tehlikeli girişimlerde bulunabiliyor. Antalya polisi bunun önüne geçebilmek için şok uygulaması gerçekleştirdi. Polisi görmeyen sürücüler cezalardan kurtulamadı. Onlardan biri de Sadıkcan Sarıkaya oldu. Sarıkaya yediği ceza sonrasında, "Akşam işe gitmeden biraz uyuyayım diye acele etmiştim. İşe bile geç kalsanız, 3 dakika fazla da uyusanız hiçbir artısı olmuyor ama 690 TL çoğu insanın günlük kazancı" dedi.

Finans 06-02-24 10:38

Asker eğlencesi pahalıya patladı! Trafik magandalarına ceza yağdı

Başakşehir'de asker eğlencesi pahalıya patladı. Eğlence için caddeyi trafiğe kapatan 6 araç sürücüsüne 58 bin 806 lira ceza yazıldı. 5 sürücü hakkında 'Ulaşım Araçlarını Kişilerin Hayat, Sağlık ve Mal Varlığı Açısından Tehlikeli Olabilecek Şekilde Sevk ve İdare Etmek' suçundan adli işlem başlatıldı.

Haber 04-02-24 19:50

İnegöl’de yakıtı biten aracı böyle götürdüler

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yakıtı biten otomobili motosikletle iten 2 gencin tehlikeli hareketi amatör kameraya yansıdı.

Yurthaber 31-01-24 11:47

Marketten alışveriş yaparken o hataya sakın düşmeyin! Ölüme varan sonuçlarla karşılaşılabilir

Marketten alışveriş yaparken fark etmeden ölümcül tehlike ile karşı karşıya kalıyor olabilirsiniz. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Yılmaz, şişen ambalajlı ürünlerin sağlık açısından tehlikeli olabileceğini söyledi. İşte haberin detayları...

Haber 30-01-24 15:46

Bitlis’te kar yağışı ve soğuk hava etkili oldu

Bitlis’te günlerdir etkili olan kar yağışı yerini soğuk havaya bırakınca, çatılardaki buz sarkıtları da tehlikeli olmaya başladı.

Yurthaber 30-01-24 11:29

Deprem riski bu illerde arttı! Prof. Dr. Naci Görür canlı yayında Cidden tehlikeli deyip uyardı

Son günlerde 4-5 büyüklüğünde endişe yaratan depremlerin peş peşe meydana gelmesinin ardından Prof. Dr. Naci Görür tehlikenin arttığı illeri açıkladı. Canlı yayında uyarılarda bulunan Görür, "cidden tehlikeli" dediği iller için deprem riskinin nasıl oluştuğuna dikkat çekti.

Haber 29-01-24 14:29

Bursa'da akılalmaz görüntü! Ters şeritten gitti, faciaya böyle davetiye çıkardı

Bursa’da bir araç duble yolda ters yönden kilometrelerce yol aldı. Trafikteki tehlikeli anlar, diğer araçlardaki vatandaşlarca cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 28-01-24 09:51

40 yıllık uzman uyardı: Sabah kalkar kalkmaz yatağınızı sakın toplamayın! Tehlikeli hastalıklara davetiye çıkarıyor

Uyku ve yatak biliminde yaklaşık 40 yıldır uzmanlığa sahip MattressNextDay'in CEO'su Martin Seeley, uyanır uyanmaz ilk iş olarak yatağın toplanmaması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Haber 26-01-24 10:20

TV yayın akışı 26 Ocak 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

26 Ocak 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Ocak 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Yalı Çapkını, Tehlikeli Yürüyüş, Aşka Düşman ve Gaddar programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 26-01-24 07:19

Marmara Denizi için büyük tehdit! Türkiye’nin denizlerine kabus gibi çöktü: ‘Çok kısa bir sürede…’

Ege'ye gelen zehirli balon balığı şimdi de rotasını Marmara'ya çevirdi. İstanbul Su Ürünleri Kooperatifler Birliği Başkanı Erdoğan Kartal balon balıkları ile ilgili bekleyen tehlikeli duruma dikkat çekerek "Isınma, balıkların boylarının uzunluğunu, üreme kalitesini, hatta rotasını değiştiriyor. Bu nedenle zehirli balon balığını çok kısa sürede Marmara'da, hatta Karadeniz'de görebiliriz" ifadelerini kullandı. İşte balon balığı tehlikesinin korkutan sonuçlarının detayları…

Haber 23-01-24 15:43

Uzmanından kritik uyarı: Yaygın olarak görülen bu durum sanıldığı kadar masum değilmiş! Tehlikeli hastalığın belirtisi olabilir

Diyarbakır’da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı olan Prof. Dr. Hakan Çoksüer, adet sancısının kısırlık belirtisi olabileceği uyarısında bulunarak, erken tanı uzman önerisi tedaviler ile sorunun önüne geçilebileceğini söyledi.

Kadin 22-01-24 16:17

Vajinada kaşıntı neden olur, nasıl geçer? Vajina kaşıntısı tehlikeli mi?

Kadınların en çok şikayet ettiği rahatsızlıkların başında gelen vajina kaşıntısının pek çok nedeni olabilir. Vajinal kaşıntıya, menopoz, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, mantar, kimyasallar ve bunun gibi pek çok sorun sebep olabilir. Günlük yaşam konforunu yok eden vajina kaşıntısı neden olur, nasıl geçer?

Kadin 13-01-24 21:29

TikTok'un tehlikeli akımı: Ölüm çelmesi... Gençler arasında popüler akım için uzman uyardı! Ayaklarını yerden kesip ölüme götürüyor

TikTok'ta son yıllarda gençler arasında popüler olan 'ölüm çelmesi' adımı yeniden gündem oldu. Antalya'da yaşayan 17 yaşındaki genç bir kızın arkadaşlarının yaptığı ölüm çelmesi şakasının sonrasında omurgasında kırık oluşması sonucu 1 ay oyunca çelik korseyle yatağa mahkum kalmasının ardından uzmanlar aileleri uyardı.

Trend 13-01-24 14:03

İtfaiyede rüşvet skandalı: 1 ruhsat 45 bin TL! 'Tehlikeli ekip, özel ekip...'

İstanbul İtfaiyesi'nde görevli kişilere yönelik rüşvet operasyonu düzenlendi. İstanbul ve Kayseri'de yapılan operasyonlarda 1'i emekli toplam 4 itfaiye erinin de aralarında bulunduğu 18 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin iş yeri açmak isteyenlerden ruhsat karşılığı 45 bin lira rüşvet istedikleri öğrenildi. Rüşvet alan ve işlem takibi için rüşvet veren itfaiye erlerinin kendilerini 'tehlikeli ekip, özel ekip' olarak nitelendirdikleri belirlendi. İşte detaylar...

Haber 12-01-24 13:05

Asla su içmemeniz gereken 8 yer! Meğer tehlikeli hastalıklara davetiye çıkarıyormuş

Su içmek vücudumuzun temel ihtiyaçlarından biridir. Bazı durumlarda ve yerlerde su içmek vücuda zarar verebilir. Bu 8 yerde su içmenin tehlikeli hastalıklara da davetiye çıkarabileceği ortaya çıktı. Hangi yerlerde dikkatli olmanız gerektiğini ve neden su içmemeniz gerektiğini öğrenmek istiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Haber 12-01-24 09:25

Herkesin yaptığı 2 zararlı alışkanlık! Aman dikkat sonuçları çok ağır olabilir

Hijyen alışkanlıkları sağlıklı bir yaşam için oldukça önemlidir. Ancak bilinenin aksine bu hijyen alışkanlıklarından 2 tanesi yanlış uygulama ile birlikte tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Peki, siz bu tehlikeli 2 hijyen alışkanlığından hangilerine sahipsiniz?

Kadin 10-01-24 15:45

El ve ayaklardaki bu belirtiye dikkat! Tehlikeli hastalığın habercisi olabilir!

Diyabetin belirtilerine dikkat çeken Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Tutal, “Susuzluk, çok su içme ve sık idrara çıkma, kilo kaybı, tekrarlayan enfeksiyonlar, el ve ayaklarda uyuşma ve daha ciddi vakalarda ise koma diyabetin başlıca belirtileridir” dedi. Eğer siz de bu belirtileri yaşıyorsanız şeker hastalığınız başlamış veya ilerlemiş olabilir. Özellikle kol, bacak , göz ve ağızda çıkan bu belirtiler dikkate alınmalı.

Haber 09-01-24 16:30

Sıcaklıklar yüzünden rotası değişti: İstanbul ve İzmir için alarm! Zehirli balon balığı uyarısı geldi: Fotoğrafları ile tanıtmak lazım! Çok tehlikeli

Zehirli balon balığı için endişe yaratan yeni uyarı geldi. Kızıldeniz'den gelerek Akdeniz'e yerleşen zehirli balık, sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle rota değiştirdi. Zehirli balon balıklarının artık İstanbul ve İzmir'de görülebileceğini belirten İzmir Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifler Birliği Başkanı Metin Karan, "Balon balığı türlerini fotoğrafları ile tanıtmak lazım. Bu balığın her türü oldukça zehirli ve tehlikeli" dedi.

Trend 07-01-24 10:50

İzleyenleri tedirgin eden görüntüler! Demir yüklü tırın tehlikeli yolculuğu kamerada

Hatay’ın Payas ilçesinde demir yüküyle trafikte ilerleyen tır tehlike saçtı. Tırın tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 04-01-24 10:20

Yılbaşı tatili öncesi korkutan uyarı! 10 kişinin öldüğü kazayı hatırlatıp uyardı: ‘Önümüzdeki 3 gün gece yola çıkmayın!’

Sakarya'da bu sabah saatlerinde katliam gibi bir kaza meydana geldi. Aralarında TIR ve otobüslerinde olduğu çok sayıda araç birbirine girdi. Kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 59 kişi yaralandı. Kazaya neden olarak ise sis gösterildi. Uzman isimlerden kaza sonrası uyarılar geldi. Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen tehlikeli olabilecek yolları sıralayarak "Önümüzdeki 3 gün gece yola çıkmayın bu yollarda" dedi.

Haber 28-12-23 14:00

Çağımızın en tehlikeli hastalıklarından! Ötelemeye gelmez, basit sanılan kaşıntı en ölümcül kanserin belirtisi olabilir

Kanser çağımızın en tehlikeli hastalıklarından biri. Erken teşhisin önemini vurgulayanlar uzmanlar vücutta görülen basit değişimlerin göz ardı edilmemesi gerektiğini vurguluyor. Kaşıntı ve sarılık yaşayan bir adam gittiği doktorda en ölümcül kanser türüne yakalandığını öğrendi. Bilim insanları belirtilere ilişkin uyarıda bulundu.

Haber 19-12-23 14:48

Artçı deprem nedir, neden olur? Artçı deprem ne demek?

Deprem, pek çok yıkıma sebep olan en büyük doğal afetlerin başında gelmektedir. Yer kabuğunda yer alan tabakaların birbirleri üzerinde basınç yapması neticesinde meydana gelen bu depremlerin bazıları tehlikeli olabilir. Deprem sonucu onlarca insan hayatını kaybedebilir veya enkaz altında kalabilir. Depremler de kendi içerisinde farklı sınıflara ayrılır ve her bir depremin özelliği farklıdır. Artçı deprem de bu deprem türleri arasında bulunmaktadır. Peki, artçı deprem nedir ve neden olur?

Haber 16-12-23 19:07

Amerika'nın en tehlikeli genelev sokağı olarak kabul ediliyor! Görüntüler sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinin Los Angeles bölgesini ziyaret eden bir fenomenin kaydettiği görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Los Angeles'ın tehlikeli genelev sokağı olarak kabul edilen Figueroa Caddesi'ndeki görüntüler sosyal medyanın gündemine yerleşti. Görüntülerde kadınların iç çamaşırıyla sokaklarda dolaştığı anlar yer aldı.

Trend 15-12-23 09:06

İstanbul’da direksiyon başında tehlikeli hareket yapan kadın sürücü kamerada

İstanbul Beylikdüzü’nde araç kullanırken tehlikeli hareketler yapan kadın sürücü cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Yurthaber 11-12-23 11:50

Ankara’da köpeğin tehlikeli yolculuğu kamerada

Ankara’da bir köpeğin arabanın camından çıkarak yaptığı yolculuk cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yurthaber 11-12-23 07:51