Tek Cati Haberleri

UEFA'dan Halil Umut Meler kararı! EURO 2024'te düdük çalacak tek Türk hakem o olacak...

UEFA, Türk hakem Halil Umut Meler'in Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda görev alacağını açıkladı.

Spor 2024-04-23 12:28:52

Atamızdan bize, bizden gelecek nesillere... Mynet ekibi olarak dünyadaki bütün çocukların 23 Nisan'ını kutlarız

Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli günlerinden birisi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyanın tek çocuk bayramı olup, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına en değerli armağanıdır. Biz de Mynet ailesi olarak Atamızdan bize, bizden gelecek nesillere miras kalacak 23 Nisan'ı kutlarız.

Haber 2024-04-23 08:45:33

Hesaplar tek tek incelenmeye başlamıştı: Ağır cezaları duyanı IBAN korkusu sardı! Herkes birbirini ihbar etmeye başladı

Maliye, kayıt dışılıkla mücadele kapsamında harekete geçti. IBAN numaralarını kiraya verenlerin peşine düşüldü. Kiralık IBAN kullanan işletmeler vergi dairesine çağrılmaya başlandı. Ağır cezaların yolda olduğunu duyan işletme sahipleri ve IBAN hesaplarını kiralayanlar ise ihbarları başladı.

Finans 2024-04-23 07:45:50

Kulak memesindeki çizgiye dikkat! Tehlikeli hastalığın riskini işaret ediyor

Kulak memesinde bulunan çapraz çizginin hastalık belirtisi olabileceği öğrenildi. Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Balcı, "Frank çizgisi" olarak adlandırılan kulak memesindeki çapraz çizginin, artan kalp-damar hastalığı riskine işaret edebileceğini ancak bunun asla tek başına bir gösterge sayılmadığını söyledi.

Haber 2024-04-22 12:32:34

Köyde tek başına! Hikayesi film gibi: 12 yıldır yalnız yaşıyor

Aksaray'da Hasan Dağı eteklerindeki Gözlükuyu köyünde yaşayanlar, su olmadığı için 32 yıl önce başka bölgeye taşındı. Ancak evlerini terk etmek istemeyen Salman ailesi ise köylerinde kaldı. Çocukları evlendikten sonra köyü terk eden Selami Salman (68), eşinin de ölümünün ardından köyde 12 yıldır tek başına yaşamaya devam ediyor. Salman, “Burada bulduğum huzuru, başka yerde bulamıyorum. Eşimin mezarının dibinde yer ayırdım. Ölünce eşimin yanına gömsünler’’ dedi. İşte ilginç hikayenin detayları...

Haber 22-04-24 11:30

Otomobilde en düşük ÖTV dilimi değişti! Liderlikler birer birer kaybediliyor... O veriler herkesi alarma geçirdi

Türk otomotiv sanayinde 2024 yılı mart ayıyla birlikte her alanda kan kaybı hızlandı. AB'de lider olunan alanları da birer birer kaybetmeye başladı. 20 yıldır sektör yeni yatırım çekemezken, umutların bağlandığı Çinli otomotiv üreticileri de Türkiye’yi listeden çıkarttılar. Sektör temsilcileri, rekabet gücünün geri kazanılmasının tek yolunun ÖTV sisteminin kademeli olarak azaltılmasında görüyor.

Finans 22-04-24 08:13

Fenerbahçe'de ayrılık vakti! 3 ismin bileti kesildi

Kupa ve Avrupa'dan elenen Fenerbahçe'de tek hedef Süper Lig. Sarı-lacivertli ekip ligde hala şampiyonluk umudunu korumaya devam ediyor. Fenerbahçe'de önümüzdeki sezonun kadro planlaması da yavaş yavaş yapılmaya başlandı. Fenerbahçe yönetimi önümüzdeki sezon takımda istemediği futbolcuların isimlerini kesti. İşte o isimler!

Spor 21-04-24 12:31

Hipodroma gidiyordu... Seyisi hayattan koparan yumruk! 97 gün sonra acı haber geldi

İzmir'de sokakta karşılaştığı 2 kişinin para isteğini geri çevirince çıkan kavgada tek yumruk darbesi ile yere düşüp, başını beton zemine çarpan seyis Sait Duru (43), 97 gün sonra hayatını kaybetti.

Haber 21-04-24 09:53

Ormandan topladılar, pazarda sattılar: Kilo fiyatı yarım altınla yarışıyor! 1 tanesi 1 kilo et kadar proteinli

Fethiye’de bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali renkli görüntülerle başladı. Festivalde Kuzugöbeği mantarı satışa sunuldu. Faydaları saymakla bitmeyen Kuzugöbeği mantarının kilosu Bin 500-2000 TL, kurutulmuşu ise 8 bin ila 10 bin TL arasında satıldı. Kuzugöbeği (Morchella esculenta), Morchellaceae familyasından, yenilebilen bir mantar türüdür. Genelde ormanlarda tek tek veya küçük gruplar halinde bulunur, özellikle orman yangınlarında sonra sıkça rastlanır.

Kadin 20-04-24 10:43

CHP’li başkan Burcu Köksal harekete geçti! Hepsini tek tek kendi elleriyle mühürledi

AK Parti’den CHP’ye geçen Afyonkarahisar’ın yeni başkanı Burcu Köksal’ın ilk adımlarından biri sığınmacılara yönelik oldu. CHP'li başkan Köksal, kentte sığınmacılara ait olduğu tespit edilen iş yerlerini ruhsatları olmadığı gerekçesiyle mühürledi. Köksal, konuyla ilgili sosyal medya mesajında "Sığınmacıları güzel Afyonkarahisar’ımızdan amasız, fakatsız, lakinsiz göndereceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber 20-04-24 07:44

Uzman isim cilt bakımına başlama yaşını açıkladı! Pürüzsüz bir cildin sırlarını tek tek sıraladı

Uzmanlar, 20’li yaşların, cilt bakımı rutinine başlamak ve sağlıklı cilt alışkanlıkları edinmek için ideal bir zaman olduğunu belirtiyor.

Kadin 19-04-24 15:59

İsrail sadece kendisinde olan savaş uçağını mı kullandı? İsrail basını yazdı: Saldırı söylenenden farklı olabilir

Geçtiğimiz hafta İran İHA'larla İsrail'e saldırmıştı. Günlerdir beklenen misilleme saldırı bu sabah saatlerinde gerçekleşti. İran 3 İHA'nın imha edildiğini açıklasa da İsrail basını saldırının bir savaş uçağıyla yapıldığını yazdı. Orta Doğu'da radarlara yakalanmadan İran'a ulaşabilen F-35 uçağına sahip bölgedeki tek ülkenin İsrail olması ise iddiaları güçlendirdi. İşte detaylar...

Haber 19-04-24 14:43

Yaşananlar Türkiye'de gündem yaratmıştı! 'Balon balıklarıyla mücadelede tek çare' diyerek açıkladı

Balon balığının Akdeniz ve Güney Ege Denizi'ndeki popülasyonu artarken mücadele çalışmaları da avcılığa verilen destekle sürüyor. Sadece bunun yeterli olmadığını söyleyen Dr. Öğretim Üyesi Erhan Irmak tek çarenin yerli türleri korumak olduğunu belirtip "Şu an popülasyonlarımızın sağlıklı olduğunu söyleyebilmek mümkün değil. Kendi popülasyonlarımızın miktarının artması, balon balıklarla mücadele için en doğru yol. Amatör balıkçılara da benzer şekilde destek verilmesi daha uygun" dedi.

Haber 19-04-24 12:54

Aynı kavşakta üst üste yaşananan kazalar Zavadanak Bekir’i bile isyan ettirdi

Manavgat ilçesinde asfalt çalışması nedeniyle D-400 Karayolunun 4-5 kilometrelik bölümünde karayolları tarafından yapılan çalışma sebebiyle trafiğin tek şeritten sağlanmasının ardından, çoğunluğu yaralamalı 5 ayrı trafik kazası yaşandı.

Yurthaber 19-04-24 11:08

Enflasyonun vurmadığı tek yer! Kuru fasulyenin porsiyonu sadece 4 lira arttı: Vatandaşın o fiyatlara yiyememesi yine isyan ettirdi

Artan enflasyonla birlikte vatandaşa en çok yansıyan zamlar gıda fiyatlarında görüldü. Gıda enflasyonunun yüksek olmasına rağmen zamların yansımadığı bir yer dikkat çekti. Meclis lokantası fiyatları yine gündem oldu. Kuru fasulyeye sadece 4 lira zam gelmesi ise gözlerden kaçmadı.

Finans 19-04-24 10:37

Gecenin tek sevindiren haberi İtalya'dan geldi! Şampiyonlar Ligi müjdesi, artık kesinleşti... İşte bu sezon Avrupa'da ülke puanına en çok katkı yapan takım

Fenerbahçe Olympiakos'a penaltı vuruşları sonucu elenmesinin ardından ülkemizi Avrupa'da temsil eden herhangi bir takım kalmadı. Gecenin tek sevindiren haberi ise İtalya'dan geldi. Fiorentina, ülke puanı sıralamasında en yakın takipçimiz olan Çekya ekibi Viktoria Plzen'i elerken bu sonucun ardından bizim de sıramız kesinleşmiş oldu. Öte yandan Avrupa'da temsilcimiz kalmamasının ardından bu sezon ülke puanına en çok katkı yapan takım da belli oldu. İşte detaylar...

Spor 19-04-24 10:09

Tek bir elma satın aldı! Ödediği paraya böyle isyan etti... Hepimiz hangi ekonomide yaşıyoruz?

Amerika Birleşik Devletleri'nin Boston bölgesinde yaşayan 'via...li' kullanıcı adıyla bir kişi tek bir elma için 7 dolar (yaklaşık 228 TL) ödedikten sonra TikTok'tan enflasyona isyan etti. Fenomen ismin pahalı alışverişiyle ilgili olarak yaptığı paylaşımı sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 19-04-24 10:06

Eylem Tok ve oğlu yurt dışına kaçmıştı! Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni gelişme: Serbest bırakıldı

İstanbul'da meydana gelen olayda 17 yaşındaki T.C. kullandığı araçla kaza yapmış ve Oğuz Murat Aci'yi öldürmüştü. Yazar Eylem Tok, kaza sonrası oğlu ile önce Mısır sonra ABD'ye kaçmıştı. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Tok ve oğlunu havalimanına götüren ve davanın tek tutuklu sanığı Ayşe Ceren Saltoğlu serbest bırakıldı.

Haber 18-04-24 21:56

İran-İsrail gerilimi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran ve İsrail arasındaki gerilime değinerek “Batılı ülkelerin, İran'ın misillemeleri karşısında tek bir ses olarak tepki verebildiklerini gördük. Aynı aktörlerin şimdi de tek ses olarak İsrail'e dur demeleri gerekiyor" dedi.

Haber 18-04-24 20:29

Mackolik'ten sporseverlerin yüzlerini güldüren yeni reklam filmi: Herkes bu sesi tanıyor!

Evde, sokakta, işte, yolda, alışverişte, tatilde... Kim neyle uğraşırsa uğraşsın, o sesi duyunca her şeyi bırakıp telefonuna bakıyor. Sporseverlerin tek adresi olan Mackolik'in "Türkiye bu sesi tanıyor!" isimli reklam filmi büyük ses getirdi.

Spor 18-04-24 12:34

3 dönem kuralına uydu muhtarlığı eşinden devraldı

Karabük’ün Ovacık ilçesinde yaşayan Kezban Şahin(64) tek aday olarak katıldığı seçimde 3 dönemdir muhtarlık yapan eşinden görevi devraldı.

Yurthaber 18-04-24 11:55

Akıllara durgunluk veren olay! Ekipler bile inanamadı... Hepsi lüks araç! Tek tek parçalamışlar

Mersin'deki polis ekiplerini bile şaşkına çeviren görüntü gündem oldu. Kentte bir tamirhaneye düzenlenen operasyonda parçalara ayrılmış çok sayıda lüks araçlar bulundu. Gümrük kaçağı araçları parçalayarak sattıkları iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı.

Finans 18-04-24 10:48

56 yıldır kadınlardan saklanıyor! 16 yaşından beri kendisini izole etti... Bırakın dokunmayı kadınlarla konuşmuyor bile...

Doğu Afrika ülkesi Ruanda’da yaşayan 72 yaşındaki Callitxe Nzamwita isimli bir adam kadınlardan korktuğu için tam 56 yıldır izole bir hayat sürüyor. Evinin etrafını 15 metrelik çitlerle çevreleyen ve kendisini kilitli bir şekilde içeride tutan adam 16 yaşından beri tek başına kalıyor. Jinefobiye sahip Nzamwita adeta kadın görmemek için kendisini evine hapsetmiş durumda.

Trend 18-04-24 08:07

Esenyurt’ta fabrika yangını! Dumanlar gökyüzünü kapladı

Esenyurt’ta tek katlı yaklaşık 3 bin metrekarelik ahşap kapı üretim fabrikasında çıkan yangında fabrika adeta küle dönerken yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. Olayda ilk belirlemelere göre yaralanan olmazken yangının kaynak yapılırken çıktığı ileri sürüldü.

Haber 17-04-24 16:06

Sosyal medya onu konuşuyor! Üç büyüklerde oynayan bir oyuncunun 'tek gece' için 5 milyon TL teklif ettiğini söyledi: Evli ve çocuklu

Bir TikTok kullanıcısının makyaj yaparken üç büyüklerde oynayan ünlü bir futbolcunun kendisine tek gece için 5 milyon TL teklif ettiğini söylediği paylaşımı viral oldu. Ünlü futbolcunun ismini vermeyen TikTok kullanıcısı, "Evli ve çocuk sahibi bir oyuncu olduğunu biliniz. Sen ne çirkin bir adamsın. Zaten suratın da çirkin" ifadelerini kullandı.

Spor 17-04-24 15:58

'Görenler şaşırıyor! Robot, uzaylı diyorlar' Türkiye'de sadece 200 kişide var! Motosiklet alacakken masrafı düşünüp onu almaya karar verdi

Fekeli maden işçisi Harun Karaca İstanbul’da engelli bir arkadaşından ilham alarak öğrendiği elektrikli tek teker ulaşım aracı ile Adana ve çevresini geziyor. Trafikte kendisini robot zannettiklerini söyleyen Karaca, tek teker üzerinde hem ulaşımını sağlıyor, hem de yolların keyfini çıkarıyor. Karaca, Türkiye'de bu aracın sadece 200 kişide olduğunu belirtirken "Adana ve çevresinde tek bende var. Günlük gezme aracım bu" dedi.

Haber 17-04-24 10:49

Yıllarca sessizliğini koruyup sosyal medyadan itiraf edince tepkilerin odağına yerleşti! 17 yıldır eşimin ikiz kardeşine aşığım

İsmini açıklamadan sosyal medyadan itirafta bulunan bir adam adam yıllardır eşinin tek yumurta ikizi olan kız kardeşine aşık olduğunu söyleyince tepkilerin odağına yerleşti. İtirafıyla dikkatleri üzerine çeken adam 23 yıllık evliliğinde en küçük çocuğunun doğumundan sonra eşinin kız kardeşine ilgi duymaya başladığını ifade etti.

Trend 17-04-24 10:28

Ali Koç skandalı canlı yayında açıkladı! Bir TFF yöneticisi o kulübü aramış ve...

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, gerçekleştirilen toplantının ardından kameraların karşısına geçti ve açıklamalarda bulundu. "Bugün tek bir gündemimiz vardı, o da TFF'nin seçim tarihi." diyen Koç dikkat çeken bir olayı da paylaştı.

Spor 16-04-24 22:26

'Şakkadanak satarım' sözleriyle hafızalara kazınmıştı! Batırel'den tepki çeken sözler: Ankara, İstanbul ve İzmir tek bir çivi bile çakmayın

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir canlı yayında dolar çıkışıyla gündem olan ve 'Şakkadanak satarım' sözleriyle adından söz ettiren Ekonomi Yazarı Necmettin Batırel bu kez Ankara, İstanbul ve İzmir sözleriyle tepki çekti.

Haber 16-04-24 09:40

Asgari ücret, memur ve emekli zammı… SGK Uzmanı Özgür Erdursun maaşlar için ‘Temmuz’ planını açıkladı: Tek tek oran verdi

Asgari ücretlisi, emeklisi Temmuz ayını bekliyor! Maaş zammı içinse gözler ekonomi yönetiminde. Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Emekli zammı ne olacak? soruları milyonların gündeminde kalmaya devam ederken Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, hükümetin asgari ücrete, emekliye ve memura düşündüğü zam oranlarına ilişkin bir paylaşım yaptı. Asgari ücrete zam yapılmayacağını ifade eden Erdursun, memur ve emekli için ise sırasıyla yüzde 20 ve yüzde 25 öngörüsünde bulundu.

Finans 16-04-24 08:32

Bülent Şakrak ile tek celsede boşanmıştı! Ceyda Düvenci aşkını böyle ilan etti

Geçtiğimiz yıl Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini 15 dakikada bitiren Ceyda Güvenci son dönemde verdiği kilolarla sık sık adından söz ettiriyor. Fit hali ile dikkat çeken Düvenci aradığı aşkı da sonunda buldu. Ceyda Düvenci, Ebru Cündübeyoğlu’nun eski eşi Güçlü Mete ile yeni bir aşkla yelken açtı. Ünlü isimler sonunda aşkını ilan etti.

Magazin 16-04-24 07:51

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı: Tek sorumlu benmişim gibi gösterildi

Antalya'daki 1 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin yaralandığı teleferik kazası nedeniyle tutuklanan eski ANET Genel Müdürü ve CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı. Kocagöz suçlamaları reddetti. İfadesinde, "Teleferik benden önceki genel müdürün döneminde faaliyete alınmıştı. Benim herhangi bir sorumluluğum var ise benim haricimde sorumluluğa gidilebilecek 4 kişi daha bulunmaktadır. Tek sorumlu benmişim gibi gösterildi, suçsuzum" dedi.

Haber 15-04-24 20:24

Dünyanın en büyük kalçalı kadınları ortaya çıktı

Pek çok kadın kıvrımlı bir kalçaya sahip olma fikrinden hoşlanıyor. Resmi olarak dünyanın en büyük kalçalı kadınları sıralaması açıklandı. Yeni bir araştırma, kadınların en büyük popoya sahip olduğu yerleri tek tek listeledi.

Kadin 15-04-24 09:26

AK Parti'de görevden alınacak isimler.. Fatih Portakal Erdoğan 'bay bay' diyecek dedi, tek tek saydı! Mehmet Şimşek detayı...

AK Parti'de 31 Mart'taki yerel seçimlerde alınan başarısız sonuçların faturası kesiliyor. "Bayramdan sonra AK Parti'de bir Erdoğan operasyonu olacak" diyen gazeteci Fatih Portakal, isimleri de tek tek açıkladı. Bazı Bakanların, Genel Başkan Yardımcılarının ve il başkanlarının görevden alınacağını söyleyen Portakal, "'Bay bay' diyecekmiş Erdoğan" diye konuştu.

Haber 15-04-24 06:51

Köpeklerden kaçarken kabusu yaşadı! Bir anda yola atladı, araba çarpınca taklalar attı

Adana'da ekmek almak için evinden çıkan Sümeyye Tek hayatının kabusunu yaşadı. Sahipsiz iki köpeğin saldırmasıyla panikleyen Tek, terliklerini çıkarıp yola koştu. Bu sırada caddede seyir halindeki araç aniden önüne çıkan Tok'a feci bir şekilde çarptı. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Haber 14-04-24 16:22

Bakan Uraloğlu duyurdu: Tek tek incelendi! Fahiş bilete rekor ceza!

Ramazan Bayramı'nda otobüs biletleri tükenmiş, ek seferler düzenlenmişti. Bilet fiyatlarında da yüzde 30'a varan artış yaşanmıştı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan fahiş bilet fiyatlarına ilişkin açıklama geldi. Uraloğlu, “Denetimlerimizde fahiş fiyatlı bilet satışı ve usulsüzlükler yapan otobüs işletmecilerine 5 milyon 321 bin 223 lira idari para cezası uygulanmıştır” dedi.

Finans 14-04-24 11:07

İran'ın saldırısı alay konusu oldu! İsrailliler oyuncakla tiye alıp tek cümlelik notla paylaştı

İran gece saatlerinde yüzlerce kamikaze İHA ve balistik füzeyle İsrail'i hedef aldı. Saldırı dünyada savaş alarmları çaldırırken sosyal medyada akılalmaz bir paylaşım yapıldı. Tek cümlelik notuyla gündem olan paylaşımda İsrailliler, İran'ın hava saldırısını resmen tiye aldı.

Haber 14-04-24 08:08

Arzum Onan, oğlu Can ve sevgilisi Lal ile tatilde! Gelin kaynana benzerliği olay oldu

Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliğini tek celsede sonlandıran Arzum Onan boşanmanın ardından sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son dönemde sık sık tatile çıkan Arzum Onan bayramda oğlu Can ve sevgilisi Lal ile birlikteydi. Arzum Onan'ın oğlu Can'ın sevgilisi Lal Gümüşçüoğlu ile benzerliği dikkat çekti.

Magazin 13-04-24 11:28

Eşine 'beni evlendir' diyen arsız koca, karşı komşusundan 2 çocuk yaptı! Mağdur kadının şimdi tek isteği var

7 yıllık evli Gülhan Geçin'in başına gelenler 'bu kadar da olmaz' dedirtti. 7 yıllık Geçin çiftinin çocukları olmuyor diye kocası eşine sürekli, 'beni evlendir, çocuğum olursa sana veririm' diyordu. Arsız koca karşı komşusundan 2 çocuk yaptı. Talihsiz kadın bunu öğrenince dünyası başına yıkıldı. Üstelik bir de 4 yıl 2 ay hapis cezası aldı. Gülhan Geçin'in şimdi tek isteği var. İşte detaylar...

Haber 13-04-24 08:51

Baykar vergi ödüyor mu? Haluk ve Selçuk Bayraktar 7 soruda Baykar'ı anlattı: Hibe ve banka kredisi detayı...

Haluk ve Selçuk Bayraktar’dan çok konuşulacak bir çıkış geldi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar 7 başlıkta herkesin merak ettiği sorulara tek tek açıklık getirdi. Devlet desteğinden vergiye, Türkiye’nin savunma kaynaklarından teşviklere kadar konularda dikkat çeken ifadeler kullandı. Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ise İsrail’e jet yakıtı satışı iddialarını bir kez daha sert bir yanıt verdi. İşte o açıklamalar…

Finans 13-04-24 08:06

Suudi Arabistan'da skandalın böylesi! Mağlubiyetin ardından futbolcusunu kırbaçladı!

Al Ittihad'dan Hamdallah, Süper Kupa finali bitiminde kırbaçla saldırıya uğradı. Yaşanan mağlubiyetin ardından sinirlerin gerildiği maçta fatura takımının tek golünü atan Hamdallah'a kesildi. Kesildi ama böylesi de yeşil sahalarda daha önce görülmedi...

Spor 11-04-24 23:35

Tek seferde yakalanan 3. en büyük kokain miktarı! Çuval çuval taşırken fotoğraflandılar: Ardından kıskıvrak yakalandı

Kocaeli merkezli 3 ilde elebaşılığını yabancıların yaptığı “Uluslararası Uyuşturucu Madde” organize suç örgütüne yönelik düzenlenen “NARKOÇELİK-11” operasyonlarında toplamda; 608 kilogram kokain ve 827 kilo 500 gram uyuşturucu madde çoğaltımında kullanılan ara kimyasal madde ele geçirildi. Bu operasyonda yakalanan kokain miktarı, EGM tarafından Türkiye’de bir defada yakalanan “3. en büyük kokain miktarı” oldu. Öte yandan şüphelilerin maddeleri taşıdıkları anlara dair görüntüler yayınlandı.

Haber 11-04-24 08:05

O anlar havadan görüntülendi! İstanbul'a taşıdılar... Boş arazide tek sıralı kuyruklar oluştu

Arnavutköy’de Boğazköy İstiklal Mahallesi sakinleri, memleketlerinde asırlardır devam eden bayram sabahı geleneğini İstanbul’da sürdürüyor. Bayram namazının ardından çayırlık alanda tek sıralı kuyruklar oluşturan mahalleli köylerindeki bayramlaşma geleneğini İstanbul’a taşırken, o anlar havadan görüntülendi.

Haber 10-04-24 10:03

Khloe Kardashian plajda boy gösterdi! Bir bakan bir daha baktı

Khloe Kardashian, Turks ve Caicos'taki aile tatilinde görüntülendi. Khloe, yüzerken ve kumda uzanırken boncuklu bir elbiseyle eşleştirilmiş metalik tek parça bir mayo giydi.

Magazin 10-04-24 08:21

Portakal'dan AK Parti kulisi! 'Gidiciler kimler söyleyeyim' dedi tek tek isim verdi: 'Bayramdan sonra görevden alınacaklar'

31 Mart seçimlerinin üzerinden 10 gün geçti. Birçok ilkin yaşandığı seçimlere en önemli detay olarak CHP'nin AK Parti'yi geride bırakması damga vurdu. AK Parti'de yaşanan mağlubiyetin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faturayı kime keseceği merak ediliyordu. Gazeteci Fatih Portakal eline geçen kulis bilgisini paylaştı. İşte Fatih Portakal'a göre bayramdan sonra görevden alınacak AK Partili isimler...

Haber 10-04-24 07:38

Nihat Hatipoğlu erkeğin görevlerini tek tek saydı, sosyal medya yıkıldı! 'Elbisesini gerekirse...'

Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programları ile izleyicisinin karşısına çıkan Nihat Hatipoğlu programında sorulan sorular ve verdiği cevaplarla sık sık sosyal medyada gündem oluyor. Nihat Hatipoğlu bu defa erkeğin görevlerini saydı. O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 09-04-24 15:36

'Hocayım' diye mezarlıkta geziyordu! Polis 'dua oku' deyince foyası ortaya çıktı: Nasıl okuyamadım

Ramazan bayramı arifesinde mezarlıktaki yakınlarını ziyaret eden çok sayıda vatandaş sahte hocalarla karşılaştı. Adana polisi harekete geçerek sahte hocaları mezarlıkta sınava tabi tuttu. Kuran-ı Kerim ile dolaşan şahıslara tek tek önce dua sonra Yasin Suresi okutuldu. Duaları okuyamayanlar mezarlığın dışına çıkarılırken bir sahte hocanın, "Ben dua biliyorum. Nasıl yanlış okudum, doğru okudum. Bana ne kadar para verirlerse o kadar kazanıyorum” demesi dikkat çekti.

Haber 09-04-24 13:00

Sosyal medyada Leah Halton'un paylaşımı 140 milyon izlendi! Nedenini kimse anlayamadı.. Herkes aynı sorunun cevabı aradı: Olay ne?

Sosyal medyada 'Leah Halton' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişinin arabada çektiği bir video TikTok rekorlarından birini kırarak 140 milyon izlenmeye ulaştı. Sosyal medya kullanıcılarının yorum yağmuruna tuttuğu görüntülerdeki tek soru "Bu video neden bu kadar izlendi?" oldu.

Trend 09-04-24 11:49

Herkes Konya'dan duymaya alışkındı ama şimdi yeni harita çıkarıldı: 16 il 'acil durumuyla' risk altında

Son yıllarda özellkle Konya'dan gelen obruk haberleri üzerine yeni bir harita oluşturuldu. Obruk için riskli veya az riskli alanlar belirlendi. Konya'daki çalışmaların ardından Türkiye'de 16 ilin daha obruk riski taşıdığı belirlendi. Prof. Dr. Fetullah Arık son çalışmalarını kamuoyuna duyururken 16 ili de tek tek sıraladı.

Haber 09-04-24 09:45