Tekno Muzik Haberleri

Büyükşehir’den kadınlara ücretsiz e-ticaret eğitimi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 13 paydaş ağına sahip projesi Kayseri Kariyer Merkezi, Kayseri Valiliği, Kayseri Kadın Kooperatifleri, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, KADEM, Tekno Gelişim Busınes Solutıons, İdea Soft Akademi iş birliğiyle kadınlara ücretsiz e-ticaret eğitimi verecek.

Yurthaber 2023-08-18 11:12:59

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank’tan kredi desteği! 6 ay geri ödemesiz, 60 ay vadeli…

3 kamu bankası Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank tarafından yeni bir kredi daha devreye alınıyor. Tekno Girişimci Destek Kredisi hakkında ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gelmişti, detaylar belli oldu. İstenilen bazı belgeler karşılığında kullanılabilecek yeni Kredi desteği, en fazla 500 bin lira tutarında, 6 ay anapara ödemesiz ve 60 ay vadeli olabilecek. İşte geri ödemesiz faizi düşük kredi desteği ile ilgili detaylar…

Finans 2023-01-03 11:03:25

Tekno atıklar Turkcell'le eğitime dönüşüyor

Şirket, Eğitime Dönüştür projesi kapsamında, Dünya Elektronik Atık Günü'ne özel bir hafta boyunca, kullanılamayacak, tamir edilemeyecek bilişim teknoloji atıklarını Turkcell mağazalarına getiren herkese mağaza ve Pasaj ürünlerinde geçerli hediye çeki verecek

Yurthaber 2022-10-14 10:43:33

Yıldız Tekno Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı kuruldu

Yıldız Tekno Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı kuruldu

Yurthaber 2022-04-12 19:00:45

Suudi Arabistan'da bir ilk daha! Kadınlar ve erkekler birlikte toplu yoga yaptı

Suudi Arabistan'da Veliaht Prens Muhammed bin Selman, açılımlarını sürdürüyor. Daha önce tekno konsere sahne olan ülkede, kadınların araba sürmesine de izin verilmişti. Ülkede bu defa da açık alanda ilk kez toplu yoga etkinliği yapıldı. Etkinlikte erkekler ve kadınların birlikte yoga yapması dikkati çekti.

Haber 31-01-22 23:09

Tekno Tarım Manisa 15. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı

"Tekno Tarım Manisa 15. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı" açıldı

Yurthaber 04-11-21 16:09

ASELSAN, çocukları ve gençleri TEKNOFEST'te Tekno Macera ile buluşturacak

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün: - "Türkiye'nin lider savunma ve teknoloji şirketi ASELSAN'ımız, geleceğimize yön verecek gençlere ve çocuklara TEKNOFEST'te ulaşacak. Geleceğin teknolojilerinin temelini bugünün çocuklarıyla hep birlikte atacağız"

Yurthaber 13-09-21 11:25

Elon Musk'tan UFO paylaşımı!

Tesla ve SpaceX'in CEO'su, aynı zamanda Tesla'nın Tekno Kralı olan Elon Musk UFO tweet'i attı. Musk, tweet'inde ortaya çıkan UFO görüntülerinin kalitesine dikkat çekti ve ''Uzaylılara karşı en güçlü argüman'' ifadesini kullandı.

Haber 24-03-21 10:41

Elon Musk'tan Starship paylaşımı: ''Neredeyse hazır''

Tesla ve SpaceX'in CEO'su, aynı zamanda 'Tesla'nın Tekno Kralı' Elon Musk, uzay mekiği Starship için bir paylaşım yaptı. Musk, yaptığı paylaşım ile Starship prototipi SN11'in uçuş denemesine az kaldığını ima ederek, ''Neredeyse hazır'' dedi.

Haber 19-03-21 14:29

Elon Musk NFT'ye de el attı!

Tesla ve SpaceX'in CEO'su, aynı zamanda 'Tesla'nın Tekno Kralı' Elon Musk, NFT için dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. NFT hakkında bir müzik paylaşan Musk, şarkıyı NFT olarak sattığını söyledi. Daha önce bir dijital sanat eseri 69.3 milyon dolara satılan 'Beeple' lakaplı Mike Winkelmann ise Musk'ın NFT ürününe dudak uçuklatan bir rakam teklif etti.

Haber 16-03-21 14:20

Elon Musk ‘Tesla’nın Tekno Kralı’ ilan edildi

Elon Musk'ın sahibi olduğu Tesla, yeni bir düzenleme dosyasında CEO Elon Musk’a ''Technoking of Tesla” (Tesla'nın Tekno Kralı) unvanını verdi. Ayrıca elektrikli otomobil üreticisinin CFO'su Zach Kirkhorn'un unvanı da ''Master of Coin'' (Koinlerin Ustası) olarak değişti.

Finans 15-03-21 17:54

Şanlıurfa Teknokent girişimcilerini arıyor

Şanlıurfa Teknokent Tohum Harran Kuluçka Merkezi 2’nci dönem başvurularını 10 Ocak 2021 tarihine kadar uzattı.Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından güdümlü projeler kapsamında desteklenen, Harran Üniversitesi ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığı ile Şanlıurfa Teknokent tarafından yürütülen, Tekno Girişim ve İnovasyon adlı kuluçka programının 2’nci dönem eğitim başvuruları 10 Ocak 2021 tarihine kadar uzatıldı.

Yurthaber 05-01-21 17:14

HRÜ dijital akademi ile eğitimcilere destek olacak

Harran Üniversitesi, pandemi döneminde öğretim elemanlarının ve öğretmenlerin online öğretim becerilerini destek sağlayacak.Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HARÜSEM) koordinatörlüğünde yürütülecek projede “eğitimcilerin tekno-pedagojik becerilerini artırma” vurgusuyla eğitimciler için Dijital Akademi hayata geçiriliyor.Proje ile eğitimcilerin ücret karşılığında alabilecekleri kurs ve eğitim programları, tamamen ücretsiz olarak verilecek.

Yurthaber 22-12-20 14:49

Tekno atıklar Turkcell ile eğitime dönüşüyor

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan: - "Türkiye’de müşterilerinin tekno atıklarından kendini sorumlu hisseden ilk şirket olarak başlattığımız Eğitime Dönüştür projesi ile döngüsel ekonomiye katkı sağlarken ihtiyaç sahibi çocukların eğitimine de destek olduk"

Yurthaber 18-12-20 16:35

Tekno atıklar Turkcell ile eğitime dönüşüyor

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan: - "Türkiye’de müşterilerinin tekno atıklarından kendini sorumlu hisseden ilk şirket olarak başlattığımız Eğitime Dönüştür projesi ile döngüsel ekonomiye katkı sağlarken ihtiyaç sahibi çocukların eğitimine de destek olduk"

Yurthaber 18-12-20 16:35
Yurthaber 09-11-20 14:29

Milletvekillerinden Tarım Fuarına övgü

AK Parti MKYK üyesi Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ile AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Tekno Tarım Manisa 14.

Yurthaber 07-11-20 18:50

Manisa’da 14. Tekno Tarım’20 Fuarı başladı

Tarım şehri Manisa’da üreticiyle tüketiciyi aracısız buluşturan 14.

Yurthaber 05-11-20 15:42

Tekno Dönüşümle Bilgisayarsız Öğrenci Kalmasın

Tüm dünyada etkili olan Koronavirüs (Covid-19) pandemisiyle mücadele devam ederken, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri de insan odaklı faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor.‘Bilgisayarsız Öğrencimiz Kalmasın’ sloganıyla yola çıkan Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi de örnek bir çalışmaya imza atarak alkış aldı.Palandöken Gençlik Merkezi, ‘Tekno Dönüşüm’ projesi kapsamında kırsaldaki öğrencilere bilgisayar kazandırmaya devam ediyor.Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütok, Palandöken Gençlik Merkezi olarak üç senedir başarıyla sürdürdükleri ‘Tekno Dönüşüm’ projesi kapsamında kırsaldaki öğrencilere kazandırdıkları bilgisayarlar ile uzaktan eğitime katkı sağladıklarını söyledi.Gözütok, “ Gençlk ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil ile Gençlik Hizmetleri Müdürümüz Muammer Aydın öncülüğünde gençlerimizin uzaktan eğitim derslerine katılabilmeleri ve eğitimlerini aksatmadan yapabilmeleri için Palandöken Gençlik Merkezi olarak katkı sunmaya devam ediyoruz.

Yurthaber 05-11-20 15:29

Manisa Tarım Fuarı açılıyor

Tekno Tarım Manisa 14.

Yurthaber 04-11-20 12:48

Turkcell 6,5 ton tekno atığı eğitime dönüştürdü

Turkcell, Türkiye genelinde mağazalarından toplanan atıklardan elde edilen geliri, yeni eğitim dönemiyle birlikte pandemi döneminde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının çocuklarının eğitimine katkı olarak dönüştürmeye başladı

Yurthaber 26-10-20 10:20

Şahinbeyli gençler TEKNOFEST’te finalde

Gaziantep’in Şahinbey Belediyesi tarafından desteklenen ve Karataş Kültür Merkezi’nde eğitim alan Maarif Takımı, tekno-ayni isimli projesiyle TEKNOFEST’te finale adını yazdırdı.Geleceğin Türkiye’sine yön verecek nesiler yetişmesi için önemli yatırımlar yapan Şahinbey Belediyesi bu yatırımlarının karşılığını almaya başlıyor.

Yurthaber 23-08-20 17:40

Ulusan, Osmaniye’deki gençlik merkezlerinde incelemelerde bulundu

Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Ulusan, Osmaniye Gençlik Merkezlerine bağlı Genç Ofis ve Tekno Kent merkezlerini ziyaret etti.

Yurthaber 14-08-20 13:42

Malatya’da mini tekno pazar etkinliği

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesindeki Teknokent tarafından mini tekno pazar etkinliği 25 Haziran’da düzenlenecek.

Yurthaber 17-06-20 16:22

Timo Maas ve Maksim Dark Red Bull Presents kapsamında İstanbul’da

Oluşturduğu kürasyonlarla müzikseverlere özgün deneyimler yaşatan Red Bull, elektronik ve tekno müziğin dünyaca ünlü temsilcileri; Timo Maas, Maksim Dark ve Volkan Gündüz’ü elektronik müzik tutkunlarıyla buluşturuyor. 14 Mart Cumartesi akşamı Module’de düzenlenecek ‘Red Bull Presents: Timo Maas, Maksim Dark (Live)’ etkinliği için biletler ise bugece.co da olacak.

Trend 25-02-20 16:06

ASELSAN ekibi Ahlatlı çocuklarla buluştu

Askeri Elektronik Sanayinin (ASELSAN) Türkiye’deki çocukların teknolojide üretken olmasını hedefleyen sosyal sorumluluk projesi “Tekno Macera” ekibi, Bitlis’in Ahlat ilçesindeki çocuklarla buluştu.Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı (AKEV) öncülüğünde Ahlat Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen programlarla Tekno Macera görevlileri Ahlat’ta öğrencilerle bir araya geldi.

Yurthaber 17-02-20 12:15

Turkcell, elektronik atıklarla eğitime kaynak sağlayacak

Kullanılmayan, atık haline gelmiş elektronik cihazlar Turkcell mağazalarında bulunan "tekno atık" kutularına bırakılacak, bu ürünlerden elde edilecek gelir TEGV'e bağışlanacak - Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan: - "Devletimizin başlattığı Sıfır Atık projesindeki sorumluluğumuzun da bilinciyle tüm Türkiye'yi artık kullanmadıkları özellikle cep telefonu ve tablet gibi cihazlarını mağazalarımızdaki tekno atık kutularına atarak hem çevrenin korunmasına hem de çocuklarımızın eğitimine destek vermeye çağırıyoruz"

Yurthaber 26-11-19 14:28

Teknosa'dan Tekno Cumaya özel indirimler

Teknosa'dan "Tekno Cuma"ya özel indirimler

Finans 25-11-19 12:04

Teknosa: 1 Aralık’a kadar büyük indirimler var

(Kurumsal Haber)-Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, ‘Tekno Cuma’ ve ‘Harcadıkça Kazan’ kampanyaları kapsamında tüketicilerin 1 Aralık’a kadar büyük indirimler ile avantajlı alışveriş yapabileceğini duyurdu.

Haber 25-11-19 11:44

Tekno Cuma’ya özel tüm hafta sürecek büyük indirimler

Teknosa, Tekno Cuma’ya özel hafta boyu devam eden indirimler ve gelenekselleşen ‘Harcadıkça Kazan’ kampanyası ile 1 Aralık tarihine kadar avantajlı bir alışveriş festivali yaşatacak.Teknosa, Tekno Cuma’ya özel indirimleri ile akıllı telefonlardan TV’lere, notebooklardan beyaz eşya ve kişisel bakım ürünlerine kadar birçok kategoride hafta boyunca sürecek özel avantajlar sunuyor.

Trend 25-11-19 11:24
Yurthaber 09-11-19 15:43
Yurthaber 07-11-19 16:53
Yurthaber 06-11-19 13:32

Cumhuriyet Ortaokulu Teknofest 2019’a katıldı

Milas Cumhuriyet Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencileri Sonnur Kılınç, Çağan Erzurumlu, Can Özkaya ve Tuna Özdemir kurdukları Tekno Fikir isimli takım ile katıldıkları Teknofest Uçan Araba Tasarımı Yarışmasında finale kalarak 17-22 Eylül tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen Teknofest 2019 İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivaline katıldı.Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, geçtiğimiz eğitim öğretim yılı içerisinde Teknofest 2019 için öğrencilerin istek ve talepleri doğrultusunda beş takımla farklı kategorilerdeki yarışmalara başvuruda bulunmuştu.

Yurthaber 26-09-19 15:36

TÜRKİYE'NİN TEKNOLOJİ ATAĞI - ASELSAN Tekno Macerayı TEKNOFEST'e taşıyor

ASELSAN'ın çocuklara yönelik ilk kurumsal sosyal sorumluluk projesi Tekno Macera, TEKNOFEST'te ilk kez İstanbullu çocukların karşısına çıkacak - Uçan araba tasarımı, yapay zeka, insansız su altı sistemleri yarışmalarını destekleyen ASELSAN, festivalde başta insansız sistemler olmak üzere bir dizi ürününü sergileyecek

Finans 13-09-19 12:37

Startup weekend, Gaziantep teknopark’ta gerçekleşti

Global bir girişimcilik eğitim ve yarışma organizasyonu olan Startup Weekend, mültecilerin girişimcilik alanında önlerini açmak için Gaziantep Teknopark ev sahipliğinde gerçekleştirildi.Özellikle başlangıç aşamasındaki Tekno girişimlerin (Startuplar) sayısı ve başarı oranının artmasına yönelik eğitimler, ekip kurma, mentorlerle görüşme ve yatırımcı sunumuna hazırlık gibi farklı içeriklerin 3 günlük bir kamp ortamında sunulduğu Startup Weekend Refugee Edition, Stage-co kolaylaştırıcılığında gerçekleşti.

Yurthaber 10-09-19 13:40

Şemsi Denizer futbol turnuvası sona erdi

Eski futbolcu Hacı Kara tarafından Genel Maden İşçileri Sendika Başkanı(GMİS)merhum Şemsi Denizer anısına bu yıl 7’incisi düzenlenen Şemsi Denizer futbol turnuvası sona erdi.Veteran arasında oynan final maçında Tekno Time ile Zonguldak Veteranlar Fener senetetik sahada karşı karşıya geldi.Heyecanlı ve nefes kesen maça sahne olan müsabaka 2-2 eşitlik sona erdi.

Yurthaber 19-07-19 13:50

TÜBİTAK ile DMO'dan güç birliği

TÜBİTAK ile DMO arasındaki iş birliği çerçevesinde, TÜBİTAK TEYDEB Ar-Ge teşvikleri neticesinde geliştirilmiş ve kamuya satışı olan teknolojik ürünler, DMO "Tekno Katalog Platformu"na dahil edilecek

Yurthaber 10-07-19 21:45

TÜBİTAK ile DMO'dan güç birliği

TÜBİTAK ile DMO arasındaki iş birliği çerçevesinde, TÜBİTAK TEYDEB Ar-Ge teşvikleri neticesinde geliştirilmiş ve kamuya satışı olan teknolojik ürünler, DMO "Tekno Katalog Platformu"na dahil edilecek

Finans 10-07-19 21:45

Teknosa'dan yaza özel kazandıran bilgi yarışması

"Tekno Quiz" dijital bilgi yarışmasında testi tamamlayanlar, Teknosa mağazalarında ve teknosa.com'da geçerli bin TL ve üzeri alışverişlerinde 100 TL indirim kazanacak

Yurthaber 30-06-19 10:40

Teknosa'dan yaza özel kazandıran bilgi yarışması

"Tekno Quiz" dijital bilgi yarışmasında testi tamamlayanlar, Teknosa mağazalarında ve teknosa.com'da geçerli bin TL ve üzeri alışverişlerinde 100 TL indirim kazanacak

Finans 30-06-19 10:37

Hakkarili müzisyenlerden örnek davranış

Hakkari’de bir grup müzisyen Ramazan gecelerinde düzenledikleri iki ayrı konserde elde ettikleri yardımları dar gelirli ailelere ulaştırdı.Hakkari’de sevilen ve sayılan bir grup müzisyen, Ramazan gecelerine hem renk katmak, hem de dar gelirli ailelere maddi destek vermek için bir süre önce Tekno-Ensa önünde ve kent parkta iki ayrı konser verdiler.

Yurthaber 31-05-19 18:35

Karagöz ve Hacivat'ı teknolojiyle buluşturdular

Bursa'daki Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bir öğretmen ve öğrencileri, Karagöz ve Hacivat gölge oyununu teknolojiyle bütünleştirerek, kendi kendine çalışabilen "Tekno Gölge" adını verdikleri ahşap oyuncak tasarladı - Okulun elektrik elektronik öğretmeni Recep Semih Aydın: "Karagöz Hacivat değerini biraz daha teknolojik hale getirdik. Bundan sonraki etapta Nasreddin Hoca ve Keloğlan karakterini teknolojiyle birleştirip, daha sevimli hale getirmeyi istiyoruz. Yerli karakterlerimizi canlandırıp onları çocuklarla ve gençlerle buluşturmak istiyoruz"

Yurthaber 30-05-19 11:03

Karagöz ve Hacivat'ı teknolojiyle buluşturdular

Bursa'daki Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bir öğretmen ve öğrencileri, Karagöz ve Hacivat gölge oyununu teknolojiyle bütünleştirerek, kendi kendine çalışabilen "Tekno Gölge" adını verdikleri ahşap oyuncak tasarladı - Okulun elektrik elektronik öğretmeni Recep Semih Aydın: "Karagöz Hacivat değerini biraz daha teknolojik hale getirdik. Bundan sonraki etapta Nasreddin Hoca ve Keloğlan karakterini teknolojiyle birleştirip, daha sevimli hale getirmeyi istiyoruz. Yerli karakterlerimizi canlandırıp onları çocuklarla ve gençlerle buluşturmak istiyoruz"

Haber 30-05-19 11:02

MÜSİAD’tan Milli Endüstri Finansman Paketi’ne destek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karadeniz Ereğli Başkanı Abdülkadir Çınar, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı İVME Paketi’nin Türkiye’nin kendi özgün Milli Tekno-Ekonomi Politikasını Belirlemede önemli bir rol oynayacağına İnandıklarını ve alınan kararları desteklediklerini açıkladı.MÜSİAD Kdz.

Yurthaber 24-05-19 19:05

MÜSİAD Başkanı ÇelenK’ten ivme paketi değerlendirmesi

MÜSİAD Gaziantep Başkanı Mehmet Çelenk İvme Paketini değerlendirerek, "Paketin, milli tekno-ekonomi politikasını belirlemede önemli bir rol oynayacağına inanıyoruz" dedi.Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Başkanı Mehmet Çelenk, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan İvme Finansman Paketine ilişkin, "Paketin, milli tekno-ekonomi politikasını belirlemede önemli bir rol oynayacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.Çelenk, yaptığı yazılı açıklamada, cari açığın salt bir dış finansman ihtiyacı sorunu olmadığı, aslında bir üretim sorunu olduğunu kaydederek, "Verimsiz, katma değeri düşük, muadillerinden pozitif olarak ayrışamayan ve dolayısıyla rekabet payı düşük mal ve hizmetlerin üretimi, kısa vadede büyümeye katkı sağlasa da, yapısal problemlerimize karşı sürdürülebilir bir reçete sunamayacaktır" değerlendirmesinde bulundu.Türkiye ekonomisinin, üretim, yatırım ve ihracat hattında, katma değeri yüksek, AR-GE’yi odağına alan ve kendine yetebilmeyi hedefleyen politikaları öncelemesi gerektiğini belirten Çelenk, şunları kaydetti:"İleri teknolojiye dayalı sanayileşmeyi başarmış gelişmiş ülkelerin yaptığı gibi, politika ve hedeflerini gelişme stratejilerine uygun olarak AR-Ge, finans, vergi ve dış ticaret politikalarını birbirini destekleyecek politika ve uygulamalar bütünü olarak ele almalıyız."“Cari açığı kalıcı bir şekilde düşürebilir”İvme Finansman Paketinin MÜSİAD’ı oldukça memnun ettiğini aktaran Çelenk, "Paketin, imalat sanayiinin milli gelir içerisindeki payının daha üst seviyeye çekilebilmesi için, kalkınma ve küresel rekabet gücü konusunda, Türkiye’nin bugüne kadar elde ettiği deneyimleri de göz önüne alarak, kendi özgün milli tekno-ekonomi politikasını belirlemede önemli bir rol oynayacağına inanıyoruz" diye konuştu.Çelenk, paket kapsamında, başta ara malları olmak üzere; stratejik olarak belirlenen sektörler ve bu sektörlerin alt kırılımlarına ilişkin üretimin teşvik edilecek olması, cari açığın kalıcı bir şekilde düşürülmesi ve uzun vadede cari fazla verilebilmesi noktasında, ciddiyetle takip edilmesi gerektiğini vurguladı.MÜSİAD Gaziantep olarak bu hedeflere ulaşma yolunda, ülkenin gelişimine katkı sağlayacak girişim ve projelerine hız kesmeden devam edeceklerini aktaran Çelenk, öncelikli teknoloji alanlarında ürüne dönük sanayileşmeyi gerçekleştiren her türlü stratejik hedefi destekleyeceklerini yineledi.

Yurthaber 24-05-19 17:13

İVME Paketi, milli tekno-ekonomi politikasını belirlemede önemli rol oynacak

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan: - "Paketin, milli tekno-ekonomi politikasını belirlemede önemli bir rol oynayacağına inanıyoruz"

Finans 24-05-19 15:57

Sado-mazo grubun sahne şovu Eurovision'ı salladı!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de düzenlenecek 64. Eurovision şarkı yarışmasının en merak edilen performansı, İzlanda'yı temsil edecek kapitalizm karşıtı ve BDSM (Hakimiyet, itaat, sadizm ve mazoşizm) tekno-punk müzik grubu Hatiri'ninki olacak gibi görünüyor.

Trend 15-05-19 09:27

ASELSAN’dan çocuklar için “Tekno Macera Platformu”

Türkiye’nin savunma sanayisinde büyük rol oynayan ASELSAN’ın düzenlediği etkinlikte, çocuklar için kurulan web sitesi ”Tekno Macera Platformu” tanıtıldı.Türkiye’nin savunma sanayisinde büyük rol oynayan ASELSAN, çocuklar için etkinlik düzenledi.

Haber 24-04-19 23:52