Teksas Haberleri

Teksas'taki kriz sonrası Biden'dan açıklama! Acil durum yetkisi verilecek: 'Hemen kapatacağım'

ABD'de son günlerde Meksika üzerinden gelen göçmenlerle ilgili yaşanan krize ilişkin ABD Başkanı Joe Biden yeni bir açıklama yaptı. Biden, hükümetin Kongre'ye önerdiği sınır güvenliği tasarısının onaylanması halinde ABD-Meksika sınırını hemen kapatacağını belirtti.

Haber 28-01-2024 21:46

ABD'de Teksas krizi! 25 eyalet bildiri yayınladı! Oklahoma Valisi Stitt, destek için Ulusal Muhafızları gönderiyor

ABD'de Teksas krizi yaşanıyor! Meksika sınırına kaçak göçmenlerin geçişini engellemek için dikenli tel yerleştiren Teksas Valisi, Yüksek Mahkeme'nin kararına uymamış ve ABD sınır devriyesine de izin vermemişti. Olayların ardından ABD'deki 25 eyalet Joe Biden yönetimine karşı çıkarak Teksas'a destek bildirisi yayınladı. Oklahoma Valisi Kevin Stitt ise devam eden sınır anlaşmazlığında Teksas'a destek amacıyla Ulusal Muhafızlarını Meksika sınırına yardıma göndereceğini duyurdu.

Haber 26-01-2024 21:54

Sosyal medya 'Takma Diş Kraliçesi'nin değişim videosunu konuşuyor! İlk haliyle son hali arasında uçurum var... Bu resmen dolandırıcılık

Sosyal medyada 'Takma Diş Kraliçesi' lakabıyla adılan fenomen Jessica Wheeler değişim videoları sayesinde kısa sürede popüler olmayı başardı. Makyaj becerilerini sergilediği videolarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Wheeler hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. Fenomen ismin makyajsız bir şekilde başladığı ve bir anda bambaşka bir kişiye dönüştüğü son videosu da sosyal medyada bir hayli konuşuldu.

Trend 05-12-2023 09:29

Öğretmenin müstehcen fotoğrafları veliler tarafından ifşa edildi! Okul bölgesi cinsel eğitim panelinden kovuldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletindeki bir okul bölgesinde cinsel eğitim öğretmeni olarak görev yapan 38 yaşındaki Ashley Ketcherside, müstehcen görüntülerinin veliler tarafından ifşa edilmesinden sonra görevinden uzaklaştırıldı. Öğretmenin daha öncesinde 2012-2016 yılları arasında fuhuş operasyonunda tutuklandığı ortaya çıktı.

Trend 29-11-2023 11:39

Konukların dikkatini çekmek isteyen dede düğünde havaya ateş etti! Yanlışlıkla torununu vurdu... Ortalık bir anda karıştı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nebraska eyaletinde 62 yaşındaki Michael Gardner isimli bir adam konuk olduğu bir düğünde davetlilerin dikkatini çekmek için havaya ateş etmeye karar verdi. 62 yaşındaki adamın tabancasından çıkan kurşunlardan biri 12 yaşındaki torununa isabet etti. 12 yaşındaki çocuk omzundan yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Trend 26-10-2023 10:58

Bir anda ortaya çıkan timsah herkesi korkttu! Çığlık çığlığa kaçmaya başladılar... O anlar saniye saniye kamerada

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinde bulunan Huntsville Eyalet Parkı'nda korku dolu anlar yaşandı. David Siljeg tarafından kaydedilen görüntülerde bir anda ortaya çıkan timsah herkesi korkuttu. Yaklaşık 12 metre uzunluğunda olduğu tahmin edilen timsahın küçük çocukların üzerine doğru hareket etmesiyle aileler çocuklarını alarak çığlık çığlığa kıyıya doğru koşmaya başladı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 15-09-2023 11:08

Mide bulandıran olay! 5 yaşındaki 4 kız çocuğuna tam 5 yıl boyunca tecavüz etti... Arkadaşlarının çocuklarını seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde yaşayan 32 yaşındaki Alvaro Jeronimo Juarez isimli bir adam arkadaşlarını kız çocuklarını hedef alan cinsel istismarının tespit edilmesinden sonra tutuklandı. Jeronimo’nun 5 yaşındaki 4 kız çocuğuna tam 5 yıl boyunca tecavüz ettiği ortaya çıktı. Mahkeme şartlı tahliye olasılığı olmaksızın 40 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Trend 07-08-2023 14:02

Polis her yerde onu arıyor! Benzinliğin tuvaletine girip doğum yaptı... Yenidoğan bebeğini arkasına bile bakmadan ölüme terk etti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinin Houston bölgesinde ismi açıklanmayan bir kadın benzinlikte aracından inerek tuvalete gitti. Tuvalette doğum yapan kadın hiçbir şey yokmuş gibi aracına geri binerek olay yerinden uzaklaşırken yenidoğan bebeğini ölüme terk etti. Polis cani annenin izini sürerken olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Trend 03-08-2023 07:32

Araba anahtarını aracın içinde unuttu! Bebeğini kurtarmak için zamanla yarıştı... Ön camı kırıp böyle çıkarttı

Sosyal medyada gündem yaratan görüntülerde termometreler 37 dereceyi gösterirken yanlışlıkla araba anahtarını aracın içinde unutan babanın zor anları yer aldı. Bebeği içeride kilitli kalan adam onu kurtarmak için aracının ön camını kırdı. Nefes kesen operasyon saniye saniye kaydedildi.

Trend 25-07-2023 07:32

Teksas'ta hortum felaketi! Dehşete düşüren anlar kamerada

ABD’nin Teksas eyaletini vuran hortum nedeniyle 3 kişi hayatını kaybetti, 56 kişi yaralandı.

Haber 16-06-2023 16:52

Theranos'un kurucusu Elizabeth Holmes teslim oldu! 11 yıllık hapis cezasını çekecek

Kan testi ve sağlık sektöründe devrim vaat eden Theranos şirketinin kurucusu Elizabeth Holmes, 11 yıllık hapis cezasını çekeceği hapishaneye teslim oldu. 39 yaşındaki Holmes, başarısız kan testi girişimiyle bağlantılı dört dolandırıcılık suçundan geçen yılın başlarında suçlu bulunmuştu. Mayıs ayı ortasında bir mahkeme, ilk mahkumiyet kararına itirazı değerlendirilirken kefaletle serbest kalma talebini reddetmişti. Holmes, 11 yıllık cezasını Teksas'ta asgari güvenlikli bir hapishanede çekecek.

Haber 31-05-2023 16:29

Boşanmak istemeyen kadın konuşmak için gittiği kocasını çekiçle saldırarak öldürdü! Kendi kendisini ihbar etti...

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde bir kadın kendisinden boşanmak isteyen kocasıyla görüşmek için yanına gitti. 42 yaşındaki My Tran isimli bir kadın boşanma belgelerini imzalamasını isteyen kocasına çekiçle saldırarak öldürdü. Ardından ise polise haber vererek kendisini ihbar etti.

Trend 26-05-2023 08:26

Denizden çıkartması 90 dakika sürdü! Tam 4 metre uzunluğunda... Nadir bulunan köpek balığını gören bir daha baktı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletindeki Padre Adası’nda iki balıkçı son derece nadir görülen çekiç kafalı köpek balığını fark etti. Yaklaşık 90 dakikalık mücadelenin sonunda balıkçılar köpek balığını karaya indirmeyi başardı. Köpek balığının fotoğraflarını çekip sosyal medyadan paylaşan balıkçılar kısa sürede viral oldu.

Trend 12-05-2023 15:15

Amerika Birleşik Devletleri’nde silahlı saldırı! 3 çocuk öldü, 2 çocuk yaralandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde düzenlenen silahlı saldırı ülke gündemine bomba gibi düştü. Silahlı saldırının yapıldığı evde çocukların annesi olduğu belirtilen kadın şüpheli gözaltına alındı. Yetkililer olayda 3 çocuğun öldüğünü, 2’sinin ise yaralandığını açıkladı.

Trend 04-03-2023 11:30

Çok nadir bulunuyor! Bir gören bir daha baktı... Yaklaşık 1.5 metre uzunluğundaki solucan karaya vurdu

Mission-Aransas Rezervi araştırma direktörü Jace Tunnek, Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde kıyıya vuran yaklaşık 1.5 metrelik solucanı tanıttı. Genellikle nehirlerde bulunmasına rağmen kıyıya vuran ve son derece nadir olarak tanımlanan yaratık “Amerikan Yılan Balığı” olarak tanımlandı. Görüntüler görenleri şaşkına çevirdi.

Trend 28-01-2023 09:21

Sınıfta kaos! Öğretmen öğrenciyi önce sıraların üzerinde sürükledi ardından ise duvara yapıştırıp boğazını sıktı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletindeki Houston bölgesindeki bir lisede ismi açıklanmayan bir öğretmen ve öğrenci arasındaki tartışmanın dozu arttı. Sınıftaki bir başka öğrenci tarafından çekilen görüntülerde öğretmenin tartıştığı öğrenciyi önce sıraların üzerinde sürüklediği ardından ise suvara yapıştırarak boğazını sıktığı görüldü. Yetkililer olaya ilişkin olarak soruşturma başlattıklarını belirtti.

Trend 14-01-2023 08:09

Sapıklığın böylesi! Kadın kılığına girerek kadınlar tuvaletine sızdı... Kadınların fotoğraflarını çekti

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 45 yaşındaki Douglas Egan isimli bir adam Teksas’ta kadın kılığına girerek kadınlar tuvaletine sızdı. Kadınları çıplak bir şekilde görüntüleyen adam güvenlik kameralarından tespit edilmesinden sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Trend 27-12-2022 13:14

Havada korku dolu anlar! “Hz. İsa böyle istiyor” diyen yolcu uçağı birbirine kattı... Metrelerce yüksekte kapıyı açmaya çalıştı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinden Ohio’ya giden bri yolcu uçağında hareketli anlar yaşandı. İsmi Elom Agbegninou olarak açıklanan 34 yaşındaki yolcu normal bir şekilde başladığı seyahatinde uçağın kalkışından kısa bir süre sonra ortalığı birbirine kattı. Uçağın kapısına doğru yönelen Elom Agbegninou 37 bin feette akğıyı açmaya çalıştı.

Trend 02-12-2022 13:57

Texas Eyaleti yasadışı göçle mücadele için Meksika sınırına zırhlı araç ve asker konuşlandırıyor

ABD'nin Texas Eyaleti yasadışı göçle mücadele için Meksika sınırına asker konuşlandırıyor. Texas Valisi Greg Abbott, sınıra M113 tipi zırhlı personel taşıyıcı ve asker gönderilmesi emrini verdi. Vali Abbott, daha önce de federal hükümeti eleştirerek, Meksika sınırında bir işgal yaşandığını söylemiş ve eyaleti kendi kendini savunmaya mecbur bırakıldığını ifade etmişti.

Haber 23-11-2022 00:25

100. yaş gününü öyle bir kutladı ki! Striptiz kulübünde tutkulu öpücüklerinden şehvetli kucak danslarına...

ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan Gioacchino "Jack" Poma isimli yaşlı adam, 100. yaş gününü öyle bir kutladı ki herkes onu konuşur oldu. Poma, doğum günü kutlaması için bir striptiz kulübünü tercih etti.

Trend 15-11-2022 17:37

Engelli kızını evde tek başına bırakarak gece kulübündeki partiye gitti! Cani annenin cezası belli oldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde yaşayan bir anne tepkileri çeken bir olaya imza atarak adeta kan dondurdu. Down sendromlu ve serebral palsili kızı Jordynn Barrera’yı evde tek başına bırakarak gece kulübünde bir partiye giden anne Lauren Kay Dean, kızının ölümü üzerine müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 11-10-2022 13:23

Hamile kadının rahmini açıp bebeğini çalmaya çalıştı! Yetmedi döverek öldürdü

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde yaşanan olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Taylor Rene Parker isimli bir kadın 21 yaşındaki hamile bir kadını ve 7. 5 aylık doğmamış bebeğini öldürmekten suçlu bulunduktan sonra ölüm cezasına çarptırılabilir.

Trend 04-10-2022 17:58

Akılalmaz görüntüler! Marketin ortasında eğilerek anne ve kızının iç çamaşırını kokladı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletindeki bir süpermarketin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler şaşkınlık yarattı. Anne ve kızının alışveriş yaptığı sırada ismi açıklanmayan bir adam onları takip ederken reyonlara bakma bahanesiyle ikilinin yanında eğilerek iç çamaşırlarını kokladı.

Trend 09-09-2022 07:29

Elon Musk'ın annesi Maye Musk'tan çarpıcı sözler! Oğlumu ziyaret ettiğimde garajda uyuyorum

Elon Musk'ın bir evi bile yok. Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, verdiği bir röportajda, evi olmadığını ve arkadaşlarının evinde kaldığını söylemişti. Musk, "Şu anda bir evim bile yok, arkadaşlarımın evinde kalıyorum" demişti. Ünlü milyarderin annesi Maye Musk ise oğluyla ilgili çarpıcı sözler sarf etti. Anne Maye Musk ise yaptığı açıklamada oğlunu ziyarete gittiğinde garajda kaldığını söyledi.

Haber 29-08-2022 13:59

Her satırı korkunç! Erkek arkadaşının üzerine benzin döktü, ateşe vererek derisini eritti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde yaşayan 24 yaşındaki Breana Johnson, 25 yaşındaki erkek arkadaşı Ricky Doyle'un üzerine benzin döktü. Tartıştıkları sırada benzin istasyonunda olan ikiliden Johnson, sevgilisini ateşe vererek derisinin erimesini izledi. Gözaltına alınan kadın hakkındaki suçlamaları reddetti.

Trend 06-08-2022 15:09

Elon Musk, bunu da yapar denilen bir şeyi daha yapmak üzere! Kendisine özel olacak

Gündemin üst sıralarında yer almayan devam eden Elon Musk, iddialara göre kendi havalimanını inşa etmeyi planlıyor. Yerel bir haber kaynağına konuşan birçok kişi, Elon Musk'ın Teksas'ta kendisine özel havaalanı inşa etmeyi planladığını söyledi. Musk, Giga Texas'ı açtıktan sonra yaptığı konuşmada, tesisin Austin-Bergstrom Uluslararası Havalimanı'na arabayla 10 dakikalık mesafede olmasıyla övünmüştü.

Haber 31-07-2022 15:44

ABD'de dehşete düşüren olay! Terk edilmiş kamyonun kasasında 42 kişi ölü bulundu

ABD'nin Texas eyaletinde dehşete düşüren bir olay meydana geldi. Şehir dışında terk edilmiş olarak bulunan bir kamyonun kasasında 42 ölü bulundu. Tüyler ürperten olaya ilişkin çalışmalar sürerken, ölenlerin düzensiz göçmen oldukları düşünülüyor.

Haber 28-06-2022 06:32

Teksas Saldırısından Kurtulan Öğrenci Kongre’de O Anı Anlattı

Teksas’ın Uvalde kentinde iki hafta önce ilkokulda düzenlenen silahlı saldırıdan ölü taklidi yaparak kurtulan kız öğrenci, Temsilciler Meclisi’nde düzenlenen oturumda o anları anlattı

Haber 08-06-2022 20:40

Kız arkadaşına kızdıktan sonra akılalmaz bir şey yaptı: Verdiği zararın yeri ise asla doldurulamaz!

Herhangi bir konuda çok öfkelendiğinizde ne yaparsınız? Asla doğru bir davranış olmasa da çevredeki eşyalara mı zarar verirsiniz, yoksa nefes egzersizleri yapıp bir köşede sakinleşmeye mi çalışırsınız? Sizi bilemeyiz ancak kız arkadaşına öfkelenen 21 yaşındaki Brian Hernandez'in kızgınlıkla verdiği zararın yeri pek doldurulamayacak.

Haber 03-06-2022 18:03

ABD'deki korkunç saldırıda 19 çocuk, 2 öğretmen öldürülmüştü! Akılalmaz gerçek ortaya çıktı... O ismi suçladı

24 Mayıs’ta ABD’nin Teksas eyaletindeki Uvalde kasabasında meydana gelen ve 19 öğrenci ile 2 öğretmenin öldürüldüğü korkunç silahlı saldırının yankıları devam ediyor. Çok acı bir bilançonun yaşandığı saldırıda, polisin saldırgana zamanında müdahale etmemesiyle alakalı tartışmalar devam ederken polisler arasında iletişim kopukluğu yaşandığı ortaya çıktı. Teksas Senatörü Roland Gutierrez, bu durumdan Teksas Valisi Greg Abbot’ı sorumlu tuttu.

Haber 02-06-2022 23:37

Texas'ta 21 kişiyi öldüren saldırganın ilkokula kilitlenmemiş kapıdan girdiği açıklandı

Texas polisi, geçtiğimiz hafta bir ilkokulda 19'u öğrenci 21 kişiyi öldüren saldırganın, normal şartlarda kilitli olması gereken bir kapıdan okula girdiğini açıkladı. Müfettişler, kapının neden kilitlenmediğini araştırıyor.

Haber 01-06-2022 13:45

ABD'de ilkokulda saldırı: Biden çifti aileleri ziyaret etti, halk silah kontrolü için harekete geçilmesini istedi

Texas Uvalde'de 19 çocuk ve 2 öğretmenin hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin her yeni ayrıntı kamuoyunda tepkiyi biraz daha büyütürken, Adalet Bakanlığı soruşturma başlattığını bildirdi, Başkan Biden ailelerle bir araya geldi.

Haber 30-05-2022 12:41

Biden Okul Saldırısının Ardından Teksas'ı Ziyaret Ediyor

Başkan Joe Biden eşi Jill Biden’la birlikte bugün Teksas’ın Uvalde kasabasına giderek, ilkokul saldırısı kurbanlarının aileleriyle biraraya gelecek. Biden, ABD'de son on yılda meydana gelen en büyük okul saldırısıyla sarsılan kasabada kurbanların ailelerini teselli edecek

Haber 29-05-2022 15:18

Texas polisi özür diledi: 21 kişinin öldüğü okul saldırısında yanlış karar verdik

ABD'nin Texas eyaletinde Salı günü silahlı bir saldırganın bir ilkokula girerek 19 çocuk ve 2 öğretmeni öldürülmesinde, polis gücü hatalı olduğunu ve olay anında yanlış karar verdiklerini kabul etti.

Haber 28-05-2022 11:34

Teksas'taki vahşi saldırıda çarpıcı detay! Vurulan sınıf arkadaşlarının kanlarını...

ABD'nin Teksas eyaletinde düzenlenen ve 21 kişinin hayatını kaybettiği vahşi saldırıda, bir çocuk sınıfta ölü taklidi yaparak kurtulduğunu belirtti. 11 yaşındaki çocuğun, vurulan arkadaşlarının kanlarını üzerine sürerek ölü taklidi yaptığı ortaya çıktı.

Haber 27-05-2022 19:50

Silahlı Saldırıda Ölen Öğretmenin Eşi Kalp Krizinden Öldü

ABD'nin Teksas eyaletinde bir ilkokulda düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden öğretmenlerden birinin eşi geçirdiği kalp krizi sonucu öldü

Haber 27-05-2022 11:23

Teksas katliamının hedefi olmuştu! Günler sonra kahreden detay ortaya çıktı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletine bağlı Uvald kentindeki Robb İlkokulu’nda gerçekleşen silahlı saldırı dünya manşetlerinde geniş yankı uyandırmıştı. Saldırganın kimliği Salvador Ramos olarak açıklanırken 19 öğrenci ve 2 öğretmenin hayatını kaybettiği bildirildi. Öğrencilerini korumak isterken hayatını kaybeden öğretmenlerden biri Irma Garcia’ydı. Eşinin ölümünü alan Garcia’nın kocası Joe ise, saldırıdan günler sonra aniden vefat etti.

Trend 27-05-2022 09:57

Teksas'ta ilkokula gerçekleştirilen silahlı saldırıda hayatını kaybeden öğretmenin eşinden kötü haber! Twitter'dan duyurdular

ABD'nin Teksas eyaletindeki Uvalde şehrinde bir ilkokula düzenlenen silahlı saldırıda 19'u çocuk, ikisi öğretmen 21 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırıda öldürülen öğretmenin eşi de iki gün sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Haber 26-05-2022 23:23

ABD bu iddiayla sarsılacak! Teksas'taki okul katliamında akılalmaz iddia

Teksas'taki bir ilkokulda 19 çocuğu ve iki öğretmeni katleden 18 yaşındaki Salvador Ramos'un korkunç katliamıyla ilgili ülkeyi karıştıracak bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, görgü tanıkları olay yerine gelen ekiplere yalvar yakar çağrıda bulundu. Polislerden bir an önce içeri girmelerini isteyen görgü tanıklarına göre polis harekete geçtiğinde çoktan iş işten geçmişti; polis ekiplerinin oyalanması Ramos'a içeride 40 dakikadan fazla zaman kazandırdı...

Haber 26-05-2022 12:23

Son dakika: Eski futbolcu David Cotterill'den kan donduran iddia! Teksas katliamı, ABD'nin kurgusu!

Son dakika haberleri: Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletindeki Uvalde şehrinde bulunan bir ilkokula 19'u çocuk 21 kişinin hayatını kaybettiği bir saldırı düzenlenmişti. Gallerli eski futbolcu David Cotterill, bu katliamın ABD hükümeti tarafından düzenlendiğini öne sürdü.

Spor 26-05-2022 10:44

İlkokul Saldırısının Ardından Gözler ABD Kongresi’nde

ABD’nin güneyindeki Teksas eyaletinde bir ilkokulda 19 öğrencinin ve iki öğretmenin silahlı bir saldırgan tarafından vurularak öldürülmesinin ardından Senato’daki Demokratlar ve Cumhuriyetçiler, yeni düzenleme üzerinde fikir birliğine varmakta sıkıntı yaşıyor.

Haber 25-05-2022 22:55

Teksas'ta öldürülen çocukların ardından: Dans etmeyi seviyordu, şen şakraktı, tanıdığım en tatlı çocuktu

ABD'nin Teksas eyaletindeki Uvalde şehrinde bir ilkokula düzenlenen silahlı saldırıda 19'u çocuk, 21 kişi hayatını kaybetti. Ölen çocukların yaşları 7 ile 10 arasındaydı. Bazıları saldırıdan yalnızca birkaç saat önce okuldaki başarılarından ötürü ödüllendirilmişti.

Haber 25-05-2022 19:37

Son dakika! ABD'deki korkunç saldırıda ölü sayısı yükseldi... Saldırganın kimliği açıklandı, yeni detaylar ortaya çıktı

ABD'nin Teksas eyaletindeki okul saldırısından gelen son dakika haberine göre ölü sayısı yükseldi. 18 yaşındaki Salvador Ramos isimli saldırganın, bir ilkokulda düzenlediği saldırıda 18'i çocuk, saldırgan dahil 21 kişi hayatını kaybetti. Kan donduran saldırının nedeni henüz açıklanmazken, Ramos'un, olaydan önce babaannesini de öldürdüğü iddia edildi. Teksas tarihindeki en kanlı saldırı olarak kayıtlara geçen olaya ilişkin ABD Başkanı Biden'dan da açıklama geldi.

Haber 25-05-2022 09:08

Teksas’ta okula silahlı saldırı: En az 21 ölü

ABD’nin Teksas eyaletine bağlı Uvalde kentinde 18 yaşındaki bir saldırgan, bir ilkokulda en az 21 kişiyi katletti.

Haber 25-05-2022 08:55

Son Dakika: Tüm okullar kapatıldı... ABD'de ilkokula korkunç saldırı! Ölü sayısı yükseldi, Biden'dan açıklama

Son dakika haberi: ABD'nin Teksas eyaletinde bir ilkokula silahlı saldırı düzenlendi. Gerçekleştirilen silahlı saldırıda 18 çocuk ile 2 yetişkin ve saldırgan dahil şu ana kadar 21 kişinin hayatını kaybettiği açıklanırken olayın meydana geldiği kasabadaki tüm okullar kapatılarak eğitime ara verildi. Olay sonrası açıklama yapan ABD Başkanı Joe Biden, Kongre'ye silah satışlarında düzenleme yapılması çağrısında bulundu. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 25-05-2022 06:28

Teksas’ta Bir İlkokula Silahlı Saldırı

Teksas’ın güneyinde bir ilkokulda silahlı bir kişi tarafından düzenlenen saldırıda en az 14 öğrenci ve bir öğretmen hayatını kaybetti. Vali Greg Abbott, şüphelinin kimliğini 18 yaşındaki Salvador Ramos olarak açıkladı. Abbott, şüphelinin polis tarafından öldürüldüğünü bildirdi.

Haber 25-05-2022 00:50

ABD Texas'ta dev hortum! O anlar saniye saniye böyle görüntülendi

ABD'nin Texas eyaletinde çıkan dev hortum korkuttu. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Haber 24-05-2022 17:41

Hırsızlık yaparken bir anda göğsü açıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde ilginç bir hırsızlık vakası yaşandı. İsmi açıklanmayan bir kadın evin önünde bulunan kargoyu çalmak için arabasından indi ve koşarak evin önüne geldi. Koşmanın etkisiyle göğsü açılan kadın olay yerinden yine koşarak uzaklaştı. O anlar hırsızlık yapılan evin kapısının önünde bulunan güvenlik kameralarıyla anbean kayıt altına alındı.

Trend 10-05-2022 09:30

Sevgilisini ve 7 yaşındaki kızını yatakta çıplak yakalayan annenin intikamı acı oldu! Erkek arkadaşını arabayla ezdi

Bir polis raporunda adı Delmer Orlando Ortiz Licona olarak geçen Teksaslı anne, evine geldiğinde erkek arkadaşı ve 7 yaşındaki kızını çıplak bir şekilde yatakta yakaladı. Gördüğü manzara karşısında sinirlenen anne evden kaçmaya çalışan sevgilisini arabasıyla ezdi. Tutuklanan anne soruşturmanın sonrasında mahkemeye çıkartılacak.

Trend 06-05-2022 13:56