Tel Haberleri

Çivi ve tellerle yaptıkları hayrete düşürdü

Düzce’de lise öğrencileri filografi sanatını 2 ayda öğrenip, metrelerce uzunlukta tel ve ip kullanarak ünlü isimlerin portrelerini yaptı. Sultan II. Abdülhamit Han’dan Mustafa Kemal Atatürk’e, Tarık Akan’dan Adile Naşit’e kadar yapılan birçok ünlü ismin portresi okul içinde sergilenmeye başladı.

Haber 27-02-2024 12:36

Ayak ağrısı şikayetiyle gitti, topuğundan çıkan tel şoke etti! Tam 37 santim

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Nazika Kandemir’in sağ ayak topuğunun üstünden 37 santimetre uzunluğunda tel çıktı. Daha önce geçirdiği operasyonlarda bir ihmal olup olmadığının tespiti ve telin nereden geldiğini bulmak için Kandemir, savcılığa ikisi özel üç hastane hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Haber 15-12-2023 08:49

Elektro gitarının bakımını yapmak isteyenler için en iyi elektro gitar teli önerileri

Elektro gitar çalmak, en keyifli hobiler arasında yer alıyor. Ancak tam gitarın keyfini çıkarırken sesinin eskisi gibi olmadığını fark ediyorsanız telleri değiştirmenin vakti gelmiş olabilir. Hâl böyleyse müzik keyfinizi sürdürmek için en kaliteli elektro gitar telini seçmeniz gerekir. Markaları ve fiyatları tek tek araştıracak vaktiniz yoksa üzülmeyin! Biz sizin için araştırdık ve en iyi seçenekleri bir araya getirdik.

Haber 02-02-2023 18:11

Keman tellerini yenilemek isteyenler için en iyi keman teli önerileri

Keman virtüözleri için en önemli unsurlardan biri, onların ayrılmaz birer parçası olan enstrümanları için doğru teli kullanmak. Bu yüzden keman telleri seçiminde dikkatli olmak gerekiyor. Aksi hâlde keman çalmaktan ve dinlemekten keyif almak mümkün değil. Neyse ki en iyi keman tellerini sizin için bir araya getirdik. Gelin, o ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 27-01-2023 08:21

Tel

Tel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gitarının tellerini yenilemek isteyenler için en iyi klasik gitar telleri

Klasik gitarla ilgileniyorsanız gitarınızın bakımını düzenli şekilde yapıyor olmalısınız. Aksi takdirde müzikle uğraşırken aldığınız keyfi sürdürmeniz pek mümkün değil. Bakımın en önemli basamaklarından biri ise vakti geldiğinde gitarın tellerini değiştirmek. Siz de klasik gitarınızın tellerini değiştirmenin vaktinin geldiğini düşünüyorsanız doğru yerdesiniz. Farklı özelliklerdeki klasik gitar tellerini gelin birlikte inceleyelim.

Haber 04-12-2022 22:24