Telefon Haberleri

Yasak aşk cinayetinde kan donduran itiraf: Telefonda eşimin başkasıyla cinsel içerikli videolarını gördüm

Sakarya'da yaşanan yasak aşk cinayetiyle ilgili yeni detaylara ulaşıldı. Sanık ilk kez hakim karşısına çıktı. Telefonda eşinin başka biriyle cinsel içerikli videolarını gördüğünü söyleyen koca, "Yaşananlardan dolayı pişmanım keşke olay yerine hiç gitmeseydim" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Haber 28-02-2024 17:19

Patronun dikkati personeli dolandırılmaktan kurtardı

Kırşehir'de iş yeri sahibi, bir çalışanının telefonla dolandırılmasını engelledi.

Yurthaber 20-02-2024 15:47

Giresun ve Sivas'ta telefon hatlarından kablo çaldıkları iddiasıyla 2 kişi tutuklandı

Giresun ve Sivas'ta, telefon hatlarından kablo çaldıkları iddia edilen 7 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Yurthaber 20-02-2024 11:53

Seçici hırsız yakayı böyle ele verdi! Çaldığı telefonun modelini beğenmeyip geri verdi

Dolmabahçe’de bir yankesici, otobüse binen kadının cebinden cep telefonunu çaldı. Ancak hırsız telefonu beğenmeyip kadına geri verince kendini takip eden Beşiktaş polisi tarafından suçüstü yakalandı. Film gibi anlar kameralara yansırken, cezaevinden izinli çıktığı, geri dönmediği ve 37 adet suç kaydı olduğu ortaya çıkan hırsız tutuklandı.

Haber 18-02-2024 10:55

Çalıntı telefon satmaya çalışırken sivil polislere yakalandı!

İzmir'in Konak ilçesinde, internet kafeden çaldığı cep telefonunu, sivil polislere satmaya çalışan M.S., suçüstü yakalandı. Polis ekiplerince suçüstü yakalanan M.S., gözaltına alındı.

Haber 14-02-2024 00:38

Herkes bu durumu yaşıyor! ’Dünyada 10 yıl içinde en ciddi hastalıklardan biri olacak' diyerek uyardı

İnternet bağımlılığı, bireyin internet kullanımını kontrol etme güçlüğü çektiği durumu ifade eder. Aşırı internet kullanımına duyulan isteğin belirgin olması, çevrimiçi geçirilen zamanın farkına varılamaması, internetten uzak kalındığında ortaya çıkan sinirlenme gibi belirtileri vardır. İnternet bağımlılığı hakkında uyarılarda bulunan Psikiyatri Uzmanı Dr. Mehmet Çevik, “Dünyamızda gelecek 10 yıl içerisinde en ciddi hastalıklardan biri internet bağımlılığı olarak görülüyor” dedi.

Haber 31-01-2024 07:39

Doktor olarak sabah kalktığında asla yapmadığı şeyi açıkladı! Eskiden bunu o kadar çok yapardım ki hayatıma olan etkisinden habersizdim

Sosyal medyada faydalı paylaşımlar yapan Dr. Serra Altuntaş, "Doktor olarak sabah kalktığımda asla ama asla yapmadığım o şeyi açıklıyorum." diyerek sözlerine başladığı paylaşımıyla dikkat çekti. Altuntaş, eskiden bu hatayı çok fazla yaptığını ve hayatına olan etkisinden habersiz olduğunu dile getirdi.

Kadin 30-01-2024 08:39

Dikkat çekti! 2 dakika 35 saniyede 104 milyon doları aşan satış

Çin merkezli bir akıllı telefon üreticisinin yeni telefon serisinin piyasaya sürülmesinin ardından dikkat çeken bir satış miktarına imza atıldığı duyurdu. Aktarılanlara göre, 2 dakika 35 saniyede 104 milyon doları aşan satış gerçekleşti.

Haber 29-01-2024 16:06

Telefona bakarak yürürken neye uğradığını şaşırdı! İlginç anlar kamerada

Burdur'da kaldırımda elindeki telefona bakarak yürüyen Afganistan uyruklu kişi, belediye personelinin çalışma yaptığı rögara düştü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 23-01-2024 15:59

BTK'dan telefon ve tabletlere düzenleme

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından telefon ve tabletlerin "eko-tasarım" gerekliliklerine yönelik düzenleme yapılması için çalışma başlattı.

Finans 11-01-2024 11:52

Vergisiz telefon almak isteyen öğrenciye 21 kuruşluk poşet şoku: Binlerce lirasından oldu

Bursa'da üniversite öğrencisi torununa vergisiz telefon almak isteyen Mehmet Ergun Ö.(61), faturasında 21 kuruşluk poşet fiyatı da yansıtıldığı için vergi iadesinden yararlanamadı. Ergun, 9 bin 500 liralık bedelin tamamını ödemek zorunda kaldı.

Finans 10-01-2024 12:32

Bakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan ile telefonla görüştü!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile telefonla görüştü.

Haber 05-01-2024 01:18

Futboldan milyonlar kazanan Thomas Müller’in telefonunu görenler şaşkınlığını gizleyemedi!

Bayern Münih'in yıldız ismi Thomas Müller'in sosyal medyada paylaşılan bir videoda görülen telefonu gündem olurken, tecrübeli oyuncunun kendisine "Hala çalışıyor mu?" diye soran takım arkadaşı Goretzka'ya "Yenisi lazım. Bazen bataryası çok ısınıyor” dediği görülüyor. İşte detaylar...

Spor 14-12-2023 12:49

Otobüse binip uyuyan yolcunun telefonunu çaldı! O anlar kameraya yansıdı

Van'da Erciş-İstanbul seferini yapan yolcu otobüsüne binen kişi, uyuyan bir yolcunun cep telefonunu çaldı. Yolcunun uyanması ile telefonun çalındığı ortaya çıkarken, hırsızlık anı otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 30-11-2023 13:26

Telefona root atmak - Telefona root nasıl atılır?

Telefonlara root atma işlemi kullanıcıların Android işletim sistemine sahip cihazlarında daha fazla özelleştirme ve kontrol elde etmelerini sağlayan bir uygulamadır. Root atma kullanıcıya sistemin derinliklerine erişim izni vererek standart kullanım sınırlarını aşmayı mümkün kılar. Ancak root atma işlemi garantiyi geçersiz kılabilir ve cihazın istikrarını riske atabilir.

Haber 28-11-2023 01:30

Telefon hızlandırma yöntemi - Telefonum yavaş çalışıyor ne yapmalıyım?

Günümüzde mobil cihazlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiş durumda. Ancak zamanla uygulama yüklemeleri, dosya birikimi ve diğer faktörler nedeniyle telefonlarımızın performansında bir düşüş yaşanabilir. Hızlı ve akıcı bir kullanım deneyimi sağlamak adına zaman zaman telefonumuzu hızlandırmak ve optimize etmek gerekebilir. Birkaç küçük ayar ve temizlik işlemiyle telefonunuzu sanki yeni almış gibi hissedebilirsiniz.

Haber 28-11-2023 00:56

Telefon yedeği alma işlemi - Telefon nasıl yedeklenir?

Akıllı telefonlar günümüzün vazgeçilmezlerinden. Fotoğraflarımız, iletişim bilgilerimiz, kişisel notlarımız ve daha pek çok veri akıllı telefonlarımızda saklanıyor. Ancak teknolojik arızalar, hırsızlık, kayıp ya da telefonun bozulması gibi beklenmedik durumlar bu verileri kaybetmemize neden olabiliyor. Bu durumlara karşı telefon yedekleme işlemi kullanıcıların bilgilerini güvenli bir depoda saklamalarını sağlayarak mobil deneyimlerini daha güvenli ve sorunsuz hale getiriyor.

Haber 28-11-2023 00:35

Bildiğimiz cep telefonlarını unutmaya mı başlayalım? Apple Vision Pro, Humane AI Pin derken yeni teknoloji 'yapay zeka telefonu'

Dünya değişiyor, insanlar değişiyor, teknoloji değişiyor... Teknoloji değiştikçe ise gelişiyor! Çoğu değişim güzeldir ancak en güzeli yeni bir teknolojik atılımın, başka bir teknolojik atılımın da zemini hazırlıyor oluşu. Bu hesaba göre yapay zeka da bir atılım dediğinizi duyar gibiyiz. Peki yapay zeka başka hangi teknolojik atılımın zeminini hazırlıyor olabilir? Cevap çok ancak biz birini söyleyelim; Muhtemelen bildiğimiz cep telefonlarını unutmaya başlayabilirsiniz.

Haber 27-11-2023 11:27

İnternetten telefon aldı, hem kaçak hem ikinci el çıktı! '55 bin TL ödeme yaptım, paramı geri alamıyorum'

Zonguldak'ta E.Ö., ürün fiyatlarını sıralayan ve ucuz olanı bulmayı sağlayan bir internet sitesinin yönlendirmesiyle cep telefonu satın aldı. Aldığı telefon kaçak ve kullanılmış çıkan E.Ö., “Firmaya bir şekilde ulaştık, bize ‘Ürünü geri gönder’ dediler. Verdikleri kargo koduyla geri gönderdik. 55 bin TL ödeme yaptım, paramı geri alamıyorum. Resmen dolandırıldık” dedi. E.Ö., aracı site, e-ticaret sayfası ve kargoyu teslim alan yetkililerinden şikayetçi oldu. İşte detaylar...

Haber 17-11-2023 15:59

Aşık kargocudan görülmemiş jest! 850 bin liralık telefon çalıp, sevgilisine otomobil aldı

Adana'da akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı yaşandı. Kargo çalışanı Azim G. (21), teknoloji mağazasına teslim etmesi gereken 850 bin lira değerindeki 33 cep telefonunu çalıp sattı. Azim G. çalıntı telefonların parasıyla sevgilisi İ.G.'ye (19) otomobil aldı. Azim G. güvenlik kameralarından tespit edilip yakalanırken, İ.G. "Hırsızlıktan haberim yoktu. Otomobili hediye ettiğini sandım" dedi.

Haber 16-11-2023 14:59

Cep telefonu, bilgisayar tablet ve internet desteği için yeni açıklama! Bakan Bak sosyal medyadan paylaştı

Üniversiteli gençlere bilgisayar, tablet ve internet desteğiyle ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan açıklama geldi. Bakan Bak, başvuruların başladığını ifade etti. Başvuru şartları ise Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile belli olmuştu.

Finans 15-11-2023 10:21

Telefondan bilgisayara fotoğraf atma - Telefondaki fotoğraflar bilgisayara nasıl aktarılır?

Git gide daha da gelişen teknoloji sayesinde artık internet ve akıllı telefonlar hayatın her yerinde kullanılmaya başlandı. Resmi kurum ve kuruluşlar ile ilgili işlemlerin bazıları da dahil olmak üzere nerede ise her şey telefonlar aracılığı ile yapılabilir hale geldi. En yüksek kalitede videolar ve fotoğraflar da çekebilen akıllı telefonlar, bu görüntüleri hem hafızalarında bulundurabilir hem de farklı yöntemler ile o görüntüleri farklı cihazlara aktarılmasını sağlayabilirler.

Haber 29-10-2023 21:27

Telefonda gelen arama ekranı değiştirme: Arama ekranı nasıl değiştirilir?

Cep telefonları hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldiğinde gelen arama ekranı da kişiselleştirme ve kullanım kolaylığı açısından önemli bir unsurdur. Birçok insan için gelen arama ekranı telefonlarına gelen çağrıları cevaplama ve iletişim kurma anahtarıdır. Ancak herkesin tercihleri farklıdır ve bazen cihazımızın standart arama ekranını kişiselleştirmek veya farklı bir deneyim sunan bir arama ekranı uygulamasını tercih etmek isteyebiliriz.

Haber 27-10-2023 01:04

Küçükçekmece'de kendisini telefonda polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan şüpheli tutuklandı

Küçükçekmece'de telefonda kendisini polis olarak tanıttığı kişiyi 1 milyon lira değerinde döviz ve ziynet eşyasını alarak dolandırdığı belirlenen şüpheli, tutuklandı.

Yurthaber 26-10-2023 12:08

Dershaneye diye çıktı, sırra kadem bastı! Açelya Yıldırım'ın veda notu ortaya çıktı: 'Ölmeden saatler önce...'

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Açelya Yıldırım, 4 gün önce dershaneye diye evden çıktı ve sırra kadem bastı. Yıldırım'ın çantası, Kocaeli’nin Kandıra ilçesindeki Pembe Kayalıklarda bulundu. Genç kızın çantasındaki telefonunda ise kaybolduğu gün ağlarken çektiği öne sürülen bir video ortaya çıktı. Kızlarından geriye kalan eşyalarla teselli bulmaya çalışan acılı anne ve baba, bir an önce kızlarına kavuşmak istiyor. Öte yandan genç kızın veda notu ortaya çıktı.

Haber 28-09-2023 14:46

Isparta'da telefon dolandırıcılığından gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı

Isparta'da kendilerini polis olarak tanıttıkları kişilerin 1 milyon 750 bin lirasını dolandıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 14-09-2023 15:20

Yolda yürürken başına geldi! Arka cebindeydi, yere atmasıyla birlikte... Çok şükür erken fark ettik, canımıza bir şey olmadı

Sultanbeyli'de iddiaya göre; yolda yürüyen Turgut Güvener'in arka cebindeki cep telefonu bir anda dumanlar çıkarak yanmaya başladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Yaşananları anlatan Turgut Güvener, "Çok şükür erken fark ettik, canımıza bir şey olmadı. Yoksa yaralanabilirdim." diye konuştu. Telefonun ise yaklaşık 3 ay önce alındığı öğrenildi.

Haber 01-09-2023 17:59

BİM AKTÜEL KATALOĞU 1 EYLÜL 2023 CUMA! BİM aktüelde neler indirimde? Android TV 13.999 TL, cep telefonu 7.999 TL!

BİM 1 Eylül Cuma aktüel kataloğu vatandaşların gündeminde yer aldı. BİM marketlerine haftalık olarak farklı kategorilerde aktüel ürünler gelmeye devam ediyor. Ev eşyasından elektroniğe, mobilyadan, oyuncaklara çok sayıda ürün BİM aktüel ürünler kataloğunda yerini alıyor. Peki, 1 Eylül 2023 Cuma BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, hangi ürünler indirimde?

Finans 31-08-2023 13:28

Yolda yürürken, saniyeler içinde 50 bin TL'sinden oldu! Herkesin başına gelebilir... O anlar kamerada

İstanbul'da yaşayan yabancı uyruklu Ousmane Cısse, herkesin başına gelebilecek bir olayla karşılaştı. Yanına yaklaşan bir otomobildeki adam, birini araması gerektiğini söyleyerek Cısse'den telefonunu istedi. Yanında kadın ve çocuğun da olduğu adamdan şüphelenmeyen Cısse ,telefonu verdi ancak sonrasında büyük şok yaşadı.

Haber 29-08-2023 15:00

SON DAKİKA | Bakan Şimşek'ten öğrencilere vergisiz telefonla ilgili açıklama! AVM'deki kumpir yerken çekilen fotoğrafıyla ilgili de konuştu

Son dakika haberi: Yüz binlerce öğrencinin merakla beklediği vergisiz bilgisayar ve telefon düzenlemesiyle ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi. Bakan Şimşek, söz konusu konuyla ilgili çalışmalarının olduğunu doğruladı. Şimşek ayrıca geçtiğimiz gün bir AVM'de kumpir yerken çekilen fotoğrafıyla ilgili de konuştu.

Finans 22-08-2023 12:08

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ TELEFON SATIŞI ne zaman başlayacak, ÖTV ve KDV'siz cep telefonu şartları neler? Gençlik ve Spor Bakanı Bak açıkladı!

Öğrencilere vergisiz cep telefonu satışlarının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. AK Parti seçim beyannamesi ile ön lisans ve lisans eğitimi gören üniversite öğrencilerine ÖTV ve KDV'siz cep telefonu ve bilgisayar müjdesi verilmişti. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak konu ile ilgili açıklamada bulundu. Peki, öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı başladı mı, ne zaman başlayacak? Öğrencilere ÖTV ve KDV'siz telefon şartları neler? İşte detaylar...

Finans 09-08-2023 08:18

Evini ateşe verdi, sebebi 'pes' dedirtti! 'Kaç gündür yakacağım diyordu'

Küçükçekmece’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Akli dengesi yerinde olmayan ve yalnız yaşayan bir kişi, iddiaya göre ağabeyinin kendisine aldığı telefonu beğenmeyince evini ateşe verdi. 5 katlı binanın çatı katında başlayan yangın büyümeden itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Evini yakan Şenol B. ise polis merkezine götürüldü. Binanın 4. katında oturan Safiye Kara, Şenol B.’nin uzun süredir yangın çıkaracağını söylediğini ifade etti. İşte detaylar...

Haber 08-08-2023 10:45

Yok artık Galatasaray! Sergio Ramos'u Icardi bitiriyor, yıldız isme transfer telefonu açtı ve...

Yaptığı transferlerle futbol dünyasında adından söz ettiren Galatasaray dur durak bilmiyor. Sarı-Kırmızılılar birçok yıldız isimde mutlu sona ulaşırken, son olarak gündemine Sergio Ramos'u almıştı. Bu transfere dair Mauro Icardi'den de bir hamle geldi. İşte detaylar...

Spor 02-08-2023 09:20

Satmak istediği telefon sürekli çalınca yalanı ortaya çıktı! Durumu öğrenince konumu gönderdim

Avcılar'da bir şüpheli, ikinci el cihaz satan iş yerine bir telefon götürüp satmak istedi. İş yeri sahibine hastası olduğu için paraya sıkıştığını ve o nedenle yakınına ait telefonu satmak istediğini söyleyen şüphelinin yalanı telefon sürekli çalınca ortaya çıktı.

Haber 10-07-2023 13:49

Sınır kapılarında adım atacak yer kalmadı, bisikletlere atladılar: IMEI kayıt harcı yükseldi, süre başladı! Yurt dışından telefon getirmek hala avantajlı mı?

Resmi Gazete'de yayımlanan kararı duyan vatandaşlar sınır kapılarına akın etti, e-Devlet sistemi kilitlendi. Yurt dışından cep telefonlarının kaydedilmesi için gereken harç 6 bin liradan 20 bin liraya çıkarıldı. Vatandaşlar zamana karşı yarışırken bazıları ise yoğunluk nedeniyle bisikletle gidip geldi. 20 bin lira ödeyecek vatandaşlar için ise kayıt takvimi başladı, süre dolduğunda o telefonlar kaydedilemeyecek. Peki, yurt dışından telefon getirmek hala avantajlı mı? İşte detaylar...

Haber 09-07-2023 08:58

Haberi alır almaz akın ettiler, saatlerle yarış! Vergi zamları sonrası sınır kapılarında yoğunluk: 14 bin TL fazla ödememek için...

Resmi Gazete’de yayınlanan vergi oranları artışında yurt dışından getirilen cep telefonlarının kaydedilmesi için gereken harcın 20 bin TL’ye çıkarılması kararı üzerine Artvin’deki Sarp Sınır Kapısı’nda yoğunluk yaşandı. Yeni tarih bu gece başlayacağından 20 bin lira yerine 6 bin lira ödemek için vatandaşlar saatlerle yarışmaya başladı. Öte yandan Ardahan’ın Çıldır ilçesi Aktaş Sınır Kapısı’nda da yoğunluk olurken Dilucu Sınır Kapısı'nda da cep telefonlarını kayıt altına aldırma kuyruğu görüldü.

Haber 07-07-2023 13:48

SON DAKİKA | Noter, pasaport, vize, cep telefonu, KDV oranları, kredi ve şans oyunları... Resmi Gazete'de yayımlandı, hepsi artırıldı

Son dakika: Resmi Gazete'de yayımlanan kararla noter, pasaport ve vize harç ücretlerinde yüzde 50 artış yapıldı. 'Yolcu beraberinde getirilen telefon kullanım izin harcı' ise 20 bin TL oldu. Mal ve Hizmetlerde uygulanan Katma Değer Vergisi oranları da artırıldı. Yüzde 18 olan KDV yüzde 20’ye, yüzde 8 olarak uygulanan KDV ise yüzde 10’a çıkarıldı. Öte yandan kredi ve şans oyunlarında da vergi artışına gidildi.

Finans 07-07-2023 06:37

Mesut Özil de devreye girdi! Arda Güler'e transfer telefonu 1 yıl daha Fenerbahçe'de kal

Transferin paylaşılamayan ismi Arda Güler'in geleceği henüz netlik kazanmazken, Fenerbahçe'de olduğu dönemde genç yıldız ile yakın ilişkisi bulunan Mesut Özil'in, Güler'i aradığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 02-07-2023 22:32

Sahte dolarla telefon alışverişi! Sevgililer böyle yakayı ele verdi

Samsun’da sahte dolarla telefon satın alan Iraklı şahıs ve Türk sevgilisi ile Iraklı 1 kişi mahkemece tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 17-06-2023 17:55

İşte AB'nin belirlediği yeni kurallar: Akıllı telefonların pil ömürlerini uzatıp dayanıklılığını artıracak, tamirini kolaylaştıracak!

Akıllı telefonları daha sağlam ve pillerini daha uzun ömürlü hale getirmek isteyen Avrupa Birliği'nden (AB) dikkat çeken bir adım geldi. AB, akıllı telefon ve tabletlerin pil ömürlerini uzatacak, dayanıklılığını artıracak ve tamirini kolaylaştıracak yeni kurallar belirledi. AB Komisyonu, yeni kuralların AB Konseyi ve Avrupa Parlamentosu (AP) tarafından onaylandığını açıkladı. İşte detaylar...

Haber 16-06-2023 16:48

O ülkede tartışmalara yol açan tasarı! Telefondan gizlice görüntü ve ses kaydı alacaklar

Fransız Senatosundan, zanlıların telefonlarından gizlice görüntü kaydı almaya yeşil ışık yakıldı. Yasa tasarısı, gelecek yıla kadar adliyelerde aile içi şiddet davalarına bakacak özel ekiplerden oluşan birim kurulmasını kapsıyor. İşte haberin detayları...

Haber 13-06-2023 21:56

Telefon tutma şekliniz kişiliğiniz hakkında ipucu veriyor! Karakter testine göre nasıl birisiniz?

Kişilik testleri hayatımızın birçok yönüne ışık tutabiliyor. Bilmediğimiz karakter özelliklerimizi açığa çıkartan bu testler oldukça şaşırtıcı olabiliyor. İstemsiz bir şekilde yaptığımız hareketler karakterimiz hakkında ipucu verebiliyor. İşte telefon tutma şeklinize göre nasıl birisiniz? sorusunun cevabı...

Kadin 06-06-2023 09:39

Neden telefon ekranına diş macunu sıkmak gerekiyor? Güçlü etki sağlıyor

Cep telefonlarını elimizden bırakmak mümkün olmuyor. Sabah ilk saatlerinden gece yarısına kadar kullandığımız telefonlar çeşitli bakteri, kir ve çiziklere maruz kalabiliyor. Cep telefonuna uygulanan diş macununun etkisi duyanları şaşırtıyor. İşte diş macununun hiç bilinmeyen faydası...

Kadin 02-06-2023 14:19

Hem telefonundan hem de parasından oldu, büyük şok yaşadı! Adam tam bir profesyonel

Bursa’da bir şahıs, girdiği telefon dükkanında beğendiği 4 bin 500 liralık telefonu almak için nakit parasının olmadığını söyledi. Satıcının hesabına para aktarmış gibi yapan şahıs, aldığı telefonla dükkandan ayrılarak kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, hem telefonundan hem de parasından olan dükkan sahibi büyük şok yaşadı. Kendisi dolandıran şahsın profesyonel olduğunu belirten dükkan sahibi, dolandırıcıya seslenerek "Bu işleri bırak, adam gibi çalış” dedi.

Haber 02-06-2023 11:45

Rusya'dan 'açığa çıkardık' iddiası: Apple’a ait binlerce telefon üzerinden...

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), ABD istihbarat kurumlarının, Apple’a ait binlerce telefon üzerinden yürüttüğü casusluk operasyonunun açığa çıkarıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada Apple, ABD istihbarat kurumlarıyla birlikte çalışmakla suçlandı.

Haber 02-06-2023 09:17

Sahilde fotoğraf çektirirken hayatının şokunu yaşadı! En pahalı fotoğraf...

Zonguldak’ta iddiaya göre; E.A. isimli kadın, sahilde fotoğraf çektirirken, piyasa değeri 37 bin lira olan telefonunu denize düşürdü. Telefonunu düşürmesiyle bir anda ne olduğunu anlayamayan, adeta hayatının şokunu yaşayan kadın, telefonunu kurtarmak için itfaiye ekiplerine haber verdi. Ekipler ise merdiven yardımıyla telefonu çıkardı.

Haber 22-05-2023 17:13

Bursa'da 26 milyon liralık telefonla dolandırıcılık davasında mütalaa açıklandı

Bursa'da, telefon dolandırıcılığı yöntemiyle kendilerini MİT görevlisi olarak tanıttıkları kişinin 400 bin avro ve 1979 Cumhuriyet altınını aldıkları iddiasıyla haklarında dava açılan 5'i tutuklu 6 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 18-05-2023 15:50

16 yaşındaki genç kız su dolu küvete şarja takılı telefonla girdi! Elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti

İtalya’nın güneyindeki Montefalcione kentinde yaşayan 16 yaşındaki Maria Antonietta Cutillo isimli genç bir kız içi su dolu küvete şarja takılı telefonla girince elektrik akımına kapıldı. 16 yaşındaki Cutillo hastanede tüm çabalara rağmen hayata tutunmayı başaramadı.

Trend 04-05-2023 14:54

Ebeveynlerinin akıl sağlığını test eden 15 çocuk! Sesten değil sessizlikten korkun

Çocuklar ani hareketleri ile oldukça büyük etkiler yaratabiliyor. Tatlı hareketleri yüzümüzü güldürse de bazı durumlarda akıl sağlığımızı ve kendi sağlıklarını tehlikeye atabiliyorlar. İnternette etrafındaki çocukların yaptıklarını paylaşanlar oldukça etkileşim aldı.

Kadin 01-05-2023 15:34