Temde Kaza Yol Trafige Kapatildi Haberleri

Hem ehliyetsiz, hem alkollüydü! Genç kızı yatalak hale getirdi, verilen ceza isyan ettirdi

İzmir'de İsa Eyice'ye (27), ehliyetsiz ve alkollü olarak kullandığı araçla, motosiklete çarptı. Motosikletteki 2 kişiden Dilara Aldanoğlu (25), kaza sonrası yatağa bağımlı hale geldi. Genç kızı yatalak hale getiren Eyice'ye, 'Bilinçli taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına yol açma' suçundan 4,5 yıl hapis cezası verildi. Ehliyetsiz ve alkollü şekilde araç kullanırken bir insanın hayatını karartan Eyice'ye verilen ceza isyan ettirdi.

Haber 2024-03-15 10:59:15

Gaziantep'te feci kaza! İşçi servisi direğe çarptı: 16 yaralı

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde kontrolden çıkan işçi servisi yol kenarındaki güvenlik kamerası direğine çarptı. Feci kazada işçi servisinde bulunan 16 kişi yaralandı. Serviste sıkışarak ağır yaralanan bir işçi ise dakikalar süren çalışmanın ardından kurtarıldı.

Haber 2024-03-11 10:55:59

Türkiye, Eylem Tok ve Timur Cihantimur'u konuşurken... Avukat Dr. Rezan Epözdemir, Cem Garipoğlu ve ailesini hatırlatarak TBMM'ye çağrı yaptı: Aksi halde...

16 yaşındaki Timur Cihantimur'un yol açtığı kaza Türkiye'nin gündemine oturdu. Evli ve bir çocuk babası Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan kaza sonrası yazar Eylem Tok'un oğlu Cihantimur'la birlikte Mısır'a kaçtığı tespit edildi. Tok, yaptığı açıklamada teslim olacaklarını duyururken, Avukat Dr. Rezan Epözdemir'den önemli bir çıkış geldi. Münevver Karabulut cinayeti sonrası oğullarını kaçıran Garipoğlu ailesi için yaşanan süreci hatırlatan Epözdemir, TBMM'ye çağrıda bulundu.

Haber 2024-03-06 14:58:59

Bir aileyi hayattan koparan kaza: En mutlu günlerinin dönüşünde can verdiler! Otobüs iddiası tepki çekti: Adli cinayet gibi

Gece yarısı sularında TEM Otoyolu'nda meydana gelip bir ailenin yok olmasına yol açan kazanın detayları ortaya çıktı. Ailenin kızlarının nikah töreninden döndüğü belirlendi. Kazanın otobüsün aileyi TEM Otoyolu'nun kenarında bırakması sonucu gerçekleştiği iddiası tepki çekti. Kazaya neden olan sürücü adliyeye sevk edildi.

Haber 2024-03-05 14:20:10

Nevşehir’de feci kaza: 3 ölü, 6 yaralı

Nevşehir’de takla atan otomobilden kopan parçalar iki aracın çarpışmasına yol açtı.

Yurthaber 04-03-24 08:37

Yol verdiği teyzenin duasını almıştı, arkadaşından aldığı motosikletle kaza yaptı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, daha önceden yol verdiği bir teyzeden hayır duası alan Mahsun İ., motosikletini tur atması için verdiği arkadaşı Ömer Faruk K. (27) ile birlikte kaza yaptı. Kazada 2 genç yaralanırken, Mahsun, ''Verme abi işte verme, böyle hevesli adama verme" diyerek arkadaşına sitem etti. Kaza ve Mahsun İ.'nin sitemi, motosikletin aksiyon kamerasına yansıdı.

Haber 24-02-24 09:06

Hatay’da kontrolden çıkan araç bahçeye uçtu: 6 yaralı

Hatay’ın Arsuz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan araç yol kenarındaki bahçeye uçtu. Kaza neticesinde 6 kişi yaralandı.

Yurthaber 22-01-24 08:21

Alkol alıp eğlendiği görüntüler kayıtlara geçti! Bir kişi can verirken polis memuru yaralanmıştı: O kaza sonrası indirim uygulanıp serbest bırakıldı

Alkollü halde araç kullanırken polis aracına arkadan çarpması sonucu Ferdi Ağdaş'ın ölümüne ve polis memuru Muhammet Bektaş'ın yaralanmasına yol açan Berivan Yıldırım'ın hapis cezası indirim uygulanarak 5 yıla düşürüldü. Müştekilerin avukatı Yıldırım'ın tutukluğunun devamını isterken mahkeme Yıldırım'ın serbest bırakılmasına karar verdi. Yıldırım'ın kaza öncesi alkol alıp eğlendiği görüntüler iddianamede yer aldı.

Haber 17-01-24 16:02

Esenyurt'ta feci kaza! Cip ile temizlik aracı çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı

Esenyurt'ta, Hadımköy bağlantı yolunda seyir halindeki cip, trafik ışıklarında dönüş yapan yol temizlik aracı ile çarpıştı. Kazada cipte bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, cipteki 1 kişi ile süpürme aracının şoförü ise yaralandı. İşte detaylar...

Haber 31-12-23 09:33

Türkiye'den kaçmadan önceki son görüntüsü! Somali cumhurbaşkanının oğlu hakkında acılı eşten ses getirecek iddia: Birine telefon açtı, konu kapandı

Somali cumhurbaşkanının oğlu Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. İstanbul'da motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e çarpıp ölmesine yol açan Mohammed Hassan Shekh Mohamud'un Türkiye'den kaçması tepkileri beraberinde getirdi. Göçer'in acılı eşi Öznur Göçer polislere baskı yapıldığını, Mohamud'un birine telefon açmasıyla konunun kapandığını öne sürdü. Olayın perde arkası aralanmaya devam ederken olay yerinde kaza sonrası çekilmiş fotoğraf karesi ortaya çıktı!

Haber 11-12-23 16:27

Direksiyon başındayken kalp krizi geçirdi! Kaza yayıp hayatını kaybetti

Zonguldak'ta kalp krizi geçirdikten sonra yol ayrımındaki blok betona çarparak duran hafif ticari araç sürücüsü Ömer Salih Haberal (62) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 26-11-23 20:37

Mermiler yola saçıldı... Korkunç kaza! Otomobilden fırlayan kadın hayatını kaybetti... Yaralılardan biri sağlık ekiplerine saldırıp kaçtı

Bursa'da, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil önce yol kenarındaki ağaca ardından da metro duvarına çarpıp, takla attı. Kazada, otomobilden fırlayan kadın öldü, 3 kişi de yaralandı. Araçtan çıkarılan yaralılardan biri, kendisine müdahale etmek isteyen sağlık ekiplerine saldırıp kaçtı. Otomobilde tabanca ele geçirilirken, mermilerin ise yola saçıldığı görüldü.

Haber 10-11-23 09:33

Dökülen akaryakıtı poşetlere, bidonlara doldurdular! Yer: Şırnak... Sosyal medya TIR kazası sonrası şaşkına çeviren görüntüleri konuşuyor

Şırnak'ta kaydedildiği belirtilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. TIR'ın kaza yapmasının ardından hasar gören yakıt tankerinden yola akaryakıt sızdı. Akaryakıt yol kenarına birikince vatandaşlar da ellerine geçen bidonlar ve poşetlerle akaryakıtı topladı. Ortaya şaşkına çeviren görüntüler çıktı.

Haber 09-11-23 13:59

Dehşete düşüren görüntüler! Şakalaşan çocuklar arabanın altında kaldı

İzmir'de yol üstünde şakalaşan iki çocuk bir otomobilin altında kaldı. Meydana gelen korkunç kaza güvenlik kameralarıyla kaydedilirken, çocukların hayati tehlikeleri devam ediyor.

Haber 01-11-23 21:35

Patlama riski tedirgin etti: TEM'de korkunç kaza! Yol trafiğe kapandı

İstanbul'da TEM Otoyolu'nda çakmak gazı tüpü taşıyan TIR ile kamyon çarpıştı. Tehlikeli kaza sonrası yol bir süreliğine trafiğe kapandı.

Haber 31-10-23 11:47

O ülkede korkunç kaza! 32 ölü, 63 yaralı... Bazı araçlar alev aldı

Mısır'da birden fazla aracın karıştığı trafik kazası sonucu 32 kişi hayatını kaybetti, 63 kişi de yaralandı. Bir araçta meydana gelen yağ sızıntısının çarpışmaya yol açtığı, bazı araçların alev aldığı öğrenildi. Zincirleme kazaya karıştıran araçlar arasında bir yolcu otobüsü de vardı.

Haber 28-10-23 16:07

800 kilometre yol geldi, hedefine 20 kilometre kala kaza yaptı

Adana’dan yüklenen ip yüklü tır, yaklaşık 800 kilometre yol kat ettikten sonra hedefine 20 kilometre kala Sakarya’nın Erenler ilçesinde kontrolden çıkarak tarlaya devrildi.

Yurthaber 12-10-23 10:35

Motor kurye önce inşaat işçisine çarptı sonra savrulup yere düştü: O anlar kamerada

Arnavutköy’de yol kenarına dökülen kumu inşaata taşıyan işçi ile cadde üzerinde seyir halinde olan motor kurye kaza yaptı.

Yurthaber 11-10-23 10:07

Gaziantep’te katliam gibi kaza! Kamyon, kırmızı ışıkta bekleyen araçları biçti... 6 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı

Gaziantep'te meydana gelen feci kazada, bir kamyon kırmızı ışıkta bekleyen araçları biçti. Kazada 6 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı. Öte yandan, görgü tanığı kaza anlarını anlattı. Görgü tanığı vatandaş çok yoğun bir ses duyduklarını belirterek, "Sesleri duyunca deprem oldu zannettik, sonrasında baktığımızda kaza olduğunu gördük" dedi. Kazanın ardından kapanan yol ise tekrar trafiğe açıldı.

Haber 06-10-23 17:27

Tekirdağ'da otomobilin park halindeki araç ve motosiklete çarpması sonucu 3 kişi yaralandı

Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün yol açtığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 03-10-23 11:16

D-100 karayolunda zincirleme kaza! 7 araç birbirine girdi

Kocaeli'nin İzmit ilçesi D-100 yolunda 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı. İstanbul yönü trafiğe kapatırken, 6 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. 1 saatlik çalışma sonrası kapanan yol, tekrar ulaşıma açıldı.

Haber 02-10-23 18:57

Direksiyon başına uyuyakaldı! Gözlerini açtığında... Feci kaza

Bursa’da direksiyon başında uyuyakalan otomobil sürücüsü, yol kenarındaki ağaçlara çarpınca, takla atan aracında gözünü açtı.

Haber 02-10-23 17:25

Yol ortasında kalan yön levhası sürücülere zor anlar yaşattı!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen trafik kazası sonrası yol ortasında kalan yön levhası sürücülere zor anlar yaşattı. Dubalı yön levhasına çarpmamak için manevra yapan bazı sürücüler yoluna devam etti. Kaza yerinen gelen bir vatandaş ise, “Araçlar çok hızlı geliyor. Bu bölgeye bir çözüm bulunması lazım. Üst geçit ya da başka bir şekilde sorun bulunması lazım. Araçlar da hızlı gidiyor, sürücüler en az 100 ya da 120 km ile gidiyor. Burada gün geçmiyor ki bir kaza olmasın” dedi.

Haber 23-09-23 20:59

Esenyurt’ta lastik hırsızları polisten kaçarken kaza yaptı

Esenyurt’ta bir depodan lastik çalarken yakalanan 3 hırsız, fark edilince kaçmaya başladı. Kaçmaya çalışırken polis aracına ve yol kenarına çarpan şüpheliler, araçtan inip boş araziye doğru koşarak kayıplara karıştı.

Yurthaber 12-09-23 08:31

Osmaniye’de kaza yapan otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti

Osmaniye’de, otomobil ile hafif ticari aracın karıştığı kazada, çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan aracın savrulup yol kenarında yürüyen Yasin Eyyup’a (38) çarparak ölümüne neden olduğu anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Yurthaber 06-09-23 13:58

Yol çalışması nedeniyle trafiğin tek şeritten verildiği viyadükte kaza: 5 yaralı

Samsun’un Havza ilçesinde yol bakım çalışması nedeniyle trafiğin tek şeritten verildiği viyadükte hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

Yurthaber 05-09-23 14:18

Sarıyer’de dehşete düşüren kaza! Bowling heykeline çarpıp takla attı

Sarıyer’de cadde üzerinde otomobille seyreden kadın sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedince yol kenarındaki bowling heykeline çarptı. Havalanarak takla atan ve ters dönen otomobildeki sürücü yaralandı. Ortalığın savaş alanına döndüğü feci kaza ise kameralara anbean yansıdı.

Haber 30-08-23 14:47

Dolandırıcısına trafikte seyir halindeyken rastladı! Yalova'da aksiyon filmlerini aratmayan görüntüler: Kaza yaptırarak kurtulmak istiyorlar

Yalova'da Osmangazi Köprüsü'ne metreler kala bir sürücü trafikte seyir halindeyken iddiaya göre kendisini dolandıran kişileri gördü ve trafikte aksiyon filmlerini aratmayan bir kovalamaca yaşandı. O anlar kameraya yansıdı. Tehlikeli manevralar yaparak takip edilen araç gişeleri geçtikten sonra yol kenarında dururken birden yeniden gaza bastı.

Haber 07-08-23 16:47

Park halindeki TIR'a çarptı... Sürücü içinde uyuyordu! Korkunç kaza: 4 ölü, 2 yaralı

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, yol kenarında park halindeki TIR'a çarpan otomobilin sürücüsü Orhan Çalışkan (46) ve eşi Serpil Çalışkan (40), kızları Ceydan Çalışkan (16) ile araçtaki Ceyda Vatansever (16) hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Haber 07-08-23 10:55

Ön camından girip arka camından çıktı! D-100'de korkunç kaza: Bariyere ok gibi saplandı... 1 ölü

Bakırköy, D-100 Karayolu'nda seyir halindeki otomobil, yol ayrımında sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarptı. Otomobil bariyerlere ok gibi saplanırken, sürücü Mertcan Altuntaş(19) olay yerinde hayatını kaybetti. Korkunç kazanın ardından demir bariyerlerin otomobilin ön camından girerken arka camından çıktığı görüldü.

Haber 30-07-23 08:27

Gelibolu’da feci kaza! Tur otobüsü bahçe duvarına çarptı: 1 ölü, 8 yaralı

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Kontrolden çıkan tur otobüsü, yol kenarındaki bahçe duvarına çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı. Kazanın, otobüs şoförünün kalp krizi geçirmesi sonucu meydana geldiği iddia edildi. İşte detaylar...

Haber 27-07-23 18:25

Sivas'ta korkunç kaza! 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı

Kahreden kaza Sivas'ta yaşandı. Sabah saat 06.30 sularında meydana gelen kazada kamyonun çarptığı taksi yol boyu sürüklendi. Korkunç kazada taksinin içerisinde bulunan 4 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı.

Haber 15-07-23 10:09

THY'nin kaptan pilotu Saygın Doğan feci şekilde hayatını kaybetmişti! O taşın sırrı çözüldü

Ankara'dan İstanbul'a dönen Türk Hava Yolları'nda kaptan pilot Saygın Doğan, aracıyla seyir halindeyken otomobilinin ön camına taş isabet etmesi sonucu geçirdiği kazada hayatını kaybetmişti. Kazayla ilgili yapılan incelemede o taşın sırrı çözüldü. Taşın fırlamasına karşı şeritte hasarlı kaza yapan otomobilin yol açtığı belirlendi. A.D., Sivas'ta gözaltına alınıp serbest bırakıldı. Sürücü ile taşı yola döşeyen taşeron firma sorumlusu hakkında soruşturma başlatıldı.

Haber 08-07-23 11:44

Kadıköy’de kontrolden çıkan otomobil bariyere ok gibi saplandı

Kadıköy’de D-100 Kara Yolu’nda kontrolden çıkan otomobil yol kenarında bulunan bariyerlere ok gibi saplandı. Kaza sonucu sürücü şans eseri hafif yaralandı.

Yurthaber 20-06-23 08:14

İsviçre'de bisiklet yarışında korkunç kaza! Gino Mader öldü mü, neden öldü? Gino Mader kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı?

Ünlü yol ve pist bisikletçisi Gino Mader, Tour de Suisse'in beşinci etabında geçirdiği ağır kaza sonrası hastaneye kaldırıldı. İsveçli bisikletçi yapılan son dakika açıklamasına göre hayatını kaybetti. Peki, Gino Mader öldü mü, neden öldü? Gino Mader kimdir, kaç yaşındaydı?

Spor 16-06-23 14:13

Marmaris'te feci kaza! Yol kenarında duran beton mikserine çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde seyir halindeki otomobil, arıza nedeniyle yol kenarına park edilen beton mikserine çarptı. Feci kazada araç sürücüsü yaralanırken, yanında bulunan Tuncay T. ise hayatını kaybetti.

Haber 13-06-23 20:30

Koronavirüs laboratuvardan mı çıktı? Dünya bu iddiaları konuşuyor: Yüzde 75'i ölmüş

İngiliz Sunday Times gazetesi, dünyayı üç yıldan uzun süredir etkileyen Kovid-19 salgınına yol açan virüsün laboratuvardan kaza sonucu çıkmış olma ihtimalini güçlendiren yeni iddialar ortaya attı. Virüsün kaza sonucu çıktığı iddia edilen Vuhan Viroloji Enstitüsünde salgın öncesinde ABD Ulusal Sağlık Enstitüsünün de mali desteğiyle, koronavirüslerin bulaşıcılığını ve öldürücülüğünü artırabilecek "işlev kazandırma" deneyleri yapıldığı iddia edildi.

Haber 12-06-23 06:43

Otomobilin tırın altına girip 1 kişinin öldüğü kaza anı kamerada

Samsun’da otomobilin yol kenarında park halindeki tıra arkadan çarpıp altına girerek sürücünün hayatını kaybettiği, 8 yaşındaki kızının da yaralandığı kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 31-05-23 13:38

Karşıdan bakınca yol, aşağıdan bakınca merdiven! Navigasyona uyup giren sürücüler hayatının şokunu yaşıyor

İddiaya göre; navigasyon sürücüleri şaşırtıyor, yanlış yola girenler soluğu merdivenlerde alıyor! Bursa'da Uludağ'dan Teleferik Mahallesi'ne inen sürücüler navigasyon ile merdivenleri yol zannedip aşağı uçuyor. Karşıdan bakınca yol, aşağıdan bakınca merdiven olduğu anlaşılan yerde kısa sürede çok sayıda kaza meydana gelirken, çevredeki vatandaşlar sürücülerden dikkatli olmasını istiyor. Bugüne kadar navigasyona uyan çok sayıda sürücünün merdivenlerden aşağıya uçtuğu söyleniyor.

Haber 31-05-23 09:50

İstanbul'da feci kaza! Önce bariyerlere, daha sonra yol kenarındaki minibüse çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Ümraniye’de bir otomobil aşırı hız yapmasından ve yolun kayganlığından ötürü kontrolden çıkarak önce bariyerlere, daha sonra da yol kenarında bekleyen minibüse çarptı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti, minibüste bulunan 2 kişi yaralandı.

Haber 29-05-23 07:45

Tam yol açıldı derken... Canlı yayında dikkat çeken anlar: Önüne katıp metrelerce sürükledi

Yağmurlu havalar kazaları da beraberinde getiriyor. Kocaeli'de TEM Otoyolu'nun Körfez geçişinde bir kamyon devrilmiş, Ankara yönü ulaşıma kapanmıştı. Yol yaklaşık 1,5 saat boyunca trafiğe kapalı kaldıktan sonra ulaşıma açıldı. Ancak DHA muhabirinin yoldaki son durumu aktardığı canlı yayın sırasında bir kaza daha meydana geldi. O anlar kameraya anbean yansıdı.

Haber 17-05-23 14:14

Bursa’da ters şeritten giden otomobil zincirleme kazaya böyle yol açtı

Bursa’da cadde üzerinde ters şeritte ilerleyen otomobil sürücüsü önce motosikletle ardından iki araçla çapıştı. 4 aracın karıştığı kaza anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Yurthaber 17-05-23 11:13

Adana'da 7 kişinin öldüğü kaza sonrası yol yeniden trafiğe açıldı

Adana'nın Pozantı ilçesinde, 7 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin de yaralandığı zincirleme trafik kazası sonrası yol, çalışmaların ardından yeniden trafiğe açıldı.

Yurthaber 12-05-23 07:30

Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan otoyol ulaşıma açıldı

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde otomobilin makaslayan tıra çarpması sonucu ulaşıma kapanan yol, araçların çekici yardımı ile olay yerinden kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı. OTOYOLUN ULAŞIMA AÇILMASI EKLENDİ

Yurthaber 08-05-23 07:19

Haramidere TEM bağlantı yolunda kaza! TIR'lar çarpıştı: Yol trafiğe kapatıldı

İstanbul'da Haramidere TEM bağlantı yolunda 2 TIR çarpıştı. Kazada yaralı olduğu belirtilirken yolun tek taraflı olarak trafiğe kapatılmasıyla aksama yaşandı.

Haber 11-04-23 12:22

Eski eşinin o hareketi çılgına çevirdi! Kaputun üstündeki kadını görenler dehşete kapıldı: 40 kilometre sonra...

Anadolu Otoyolu'nda seyir halindeki aracın kaputuna asılı halde 40 kilometre boyunca yol kateden S. Ş.'yi görenler dehşete kapıldı. Mahalle sakinleri aracı durdurmak istedi ancak ne yaptılarsa da olmadı. Uzun süre sonra araç kaza yaptı, S. Ş. kaputtan düştü. Düzce'de yaşanan olayda; S. Ş.'nin kaputa tutunup aracı bırakmamasının altından ise aracı kullanan eski eşi A. O. Ş.'nin bir hareketi çıktı.

Haber 03-04-23 08:26

Son anda fark edince ani fren yaptı! Arnavutköy'de feci kaza: Devrilen kamyonun şoförü hayatını kaybetti

Arnavutköy’de yol çalışmasını geç fark eden kamyon sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yola devrildi. Devrilen kamyonda bulunan sürücü sıkıştığı yerden dakikalar süren çalışma sonucunda çıkartılırken kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti.

Haber 28-03-23 10:45

TEM'de feci kaza! TIR, İETT otobüsü ve yol bakım aracına çarptı: 2 ölü

Tuzla TEM Otoyolu'nda feci bir trafik kazası meydana geldi. Seyir halindeki TIR, arıza yapan İETT otobüsü ve yol bakım aracına arkadan çarptı. Kazada, İETT şoförü ile yol bakım personeli hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle TEM otoyolunda oluşan trafik ise havadan görüntülendi. İşte olayın detayları...

Haber 20-03-23 09:30

Yolu kaçırınca geri geri geldi! Felakete yol açtı... Feci kazada ölü ve yaralılar var

Korkunç kaza Trabzon'da meydana geldi. Yolu kaçırdığı için emniyet şeridinden geri geri gelen otomobile cip çarptı. Feci kaza sonrası 67 yaşındaki Şaban Karakullukçu hayatını kaybederken, dört kişi de yaralandı.

Haber 07-03-23 16:08