Temizlik Sirketi Haberleri

Kocaeli'de öğrencilerin çizdiği atık temalı resimler çöp kamyonlarına yapıştırıldı

Gebze Belediyesince "Temizlik Her Yerde" projesi kapsamında ortaokul öğrencilerine yönelik "çöp" temalı resim yarışması düzenlendi. Yarışmada birinci ve ikinci olan resimler, çöp kamyonlarına yapıştırıldı.

Yurthaber 2024-03-26 15:17:08

'Temizlik tüyosu' diyorlardı! Hepsi için 'para israfı' diyerek nedenlerini açıkladı 'Parayı tuvalete dökmek gibi'

Özellikle sosyal medyada son zamanlarda pek çok kişi, pek kimsenin aklına gelmeyen yöntemler ve ürünlerle çeşitli temizlik tüyoları paylaşıyor. Genelde hepsinin çok işe yaradığı iddia edilse de bir temizlik uzmanı özellikle 5 yöntemi "para israfı" diyerek uyardı. Tuvalet temizliğinden bulaşık makinesine ve zemin temizlemeye kadar pek çok "tüyo"daki hataları eleştiren ve denemeye değer olmayan yanlarını gösteren uzman, "Parayı tuvalete dökmek gibi" ifadesini kullandı.

Kadin 2024-03-21 17:16:02

Marmaray'da kadın görevli dehşeti yaşadı! Yüzü maskeli ve kapüşonlu halde gelip... Kanlar içinde kaldı, bakın neden saldırmış

İstanbul'da Göztepe Marmaray İstasyonu’nda temizlik görevlisi olarak çalışan Çetin Aktay, aynı istasyonda güvenlik görevlisi olarak çalışan Gülnihal Karadereli'ye bıçakla saldırdı. Yüzü maskeli ve kapüşonlu halde saldıran Aktay'ın bıçak darbelerine maruz kalan Karadereli, kanlar içinde kaldı. Emniyetteki ifadesinde saldırıyı neden yaptığını söyleyen Aktay, adliyeye sevk edildi.

Haber 2024-03-16 23:52:37

Avcılar'daki devlet hastanesinde 'izole hasta' alarmı! Zehirlenmeler yaşanınca acil servis boşaltıldı, görevliler özel kıyafetler giydi

İstanbul'da Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne zehirlenme belirtisi ile getirilen 2 işçinin tedavisi sırasında hastanedeki bazı kişilerde de zehirlenme belirtilerinin ortaya çıktı. Bunun üzerine 'acil servis' boşaltılarak hasta kabulü durduruldu. Hastanede temizlik çalışması başlatılırken, izole hastaların nakline kadar serviste hizmetlerin durdurulduğu öğrenildi. Sağlık görevlileri ise özel koruyucu kıyafetler giydi.

Haber 2024-03-16 23:37:24

Diğer Haber Etiketleri

Daha ucuz ve etkili bir yöntem zor bulunur! Bu karışım ocağı pırıl pırıl yapıyor... 'İnatçı lekeleri zahmetsizce kaldırıyor' Temizliyor, parlatıyor ve hiç çizmiyor

Mutfakta yapılan temizliğin en zor aşamalarından bir tanesi de ocak temizliği. Özellikle kurumuş ve uzun süredir kalmış olan lekelerin, yapış yapış yağların temizlenmesi bazıları için adeta kabusa dönüşebiliyor. Ancak bir uzman, uzun uğraşlar vermek yerine çok basit ve ucuz bir yöntemle ocak temizliği yapılabileceğini paylaştı. Üstelik hazırlayacağınız temizlik karışımını evinizdeki ürünlerle dahi yapabilirsiniz. Bu karışımı kullandığınızda ocağınız tertemiz bir hale gelebilir ve parlayabilir.

Kadin 15-03-24 11:52

İndirim dönemlerinin en çok satan ürünü Stanley termoslarda kaçırılmayacak fiyatlar

Dayanıklılık, kalite, içecekleri uzun süre aynı ısıda muhafaza etme, mükemmel izolasyon, kolay kullanım, rahat temizlik, tasarım... Stanley, bir termosta arayabileceğiniz tüm özellikleri size sunuyor. Üstüne üstlük ömür boyu garanti de veriyor. "E daha ne olsun?" dediğinizi duyar gibiyiz. Dahası kısa süreliğine Stanley'in tüm modelleri indirimde, yararlanın diye sizin için çok sevilen modelleri içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 13-03-24 14:40

Misvak faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir? Misvak dişi beyazlatır mı?

Misvak, yüzyıllardan beri kullanılan doğal bir ağaç dalı olarak karşımıza çıkan ve İslam’da da son derece büyük bir öneme sahip olan bir temizlik malzemesidir. Bilimsel ismi Salvadora persica olarak bilinen bir ağacın dallarının yontulma işleminden geçmesi sonucu ortaya çıkan misvak, özellikle ağış ve diş sağlığı açısından büyük yararlar sağlamaktadır. Peki, misvak faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir ve dişi beyazlatır mı?

Haber 09-03-24 19:05

Derz arası kirlerini silip süpürüyor! Fayanslarınızı tek seferde bembeyaz yapacak karışım

Fayans aralarındaki kirler temizlik yaparken en zorlu alanlardan biridir. Bazen standart temizlik ürünlerinin yeterli olmadığı derz arası kirleri için farklı temizlik yöntemleri araştırılıyor. Derz arası kirlerini silip süpüren ve fayanslarınızı tek seferde bembeyaz yapacak harika karışımı eve kolaylıkla deneyebilirsiniz. Bu karışım, derzlerde biriken zorlu lekelerle etkili bir şekilde başa çıkmanıza yardımcı olarak fayanslarınızı ilk günkü parlaklığına geri döndürebilir.

Kadin 09-03-24 07:27

Çeyrek asırdır Türkiye’de temizlik ve hijyen ihtiyacına cevap veriyor

Domestos, 1999 yılında Türkiye pazarına ilk yoğun kıvamlı çamaşır suyunu getirerek tüketiciyle buluştu. 2024 yılı itibarıyla Türkiye’de 25. yılını geride bırakan marka, hanelerin hijyen ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor. Bugün ülkemizde her 10 evden 7’sinde tercih edilen marka, çeşitli tüketici araştırmalarında da kategorisinde öne çıkmayı başarıyor.

Haber 08-03-24 18:23

İstanbul'un meydanlarına kadın temizlik işçilerinin eli değiyor

İstanbul'da sabahın erken saatlerinde sokaklara çıkan kadın temizlik görevlileri, kenti daha temiz ve daha yaşanabilir bir hale getirmek için ojeli tırnakları, bakımlı saçlarıyla gün boyu meydanlarda temizlik yapıyor.

Yurthaber 08-03-24 11:04

Midyat Cumhuriyet Başsavcısı Gürgah, çalışan hükümlülere eşlik etti

Midyat Cumhuriyet Başsavcısı Ziya Burak Gürgah, temizlik yapan hükümlülere eşlik etti.

Yurthaber 07-03-24 13:44

Pamukkale’de camiler Ramazan ayına hazır

Mübarek üç ayların sonuncusu olan Ramazan ayına sayılı günler kala Pamukkale Belediyesi, ilçe genelindeki tüm camileri temizlik işlemi gerçekleştirdi.

Yurthaber 06-03-24 14:53

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde Ramazan temizliği

Fatih Belediyesi, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde Ramazan ayı öncesi temizlik çalışması yaptı.

Yurthaber 04-03-24 11:37

Ayvalık Belediyesi emekçilerinden bahar temizliği

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi bünyesindeki Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı emekçiler, ilçenin turizm alanındaki cazibe merkezi olan Cunda Adası’nda büyük bir bahar temizliği başlattı.

Yurthaber 04-03-24 08:32

Şırnak'ta 13 kişilik temizlik görevlisi kadrosuna tam 20 bin 940 kişi başvurdu!

Şırnak'ta Sağlık Bakanlığı İŞ-KUR üzerinden personel alımı yapacağını duyurdu. İlde 13 kişilik temizlik görevlisi kadrosuna tam 20 bin 940 kişi başvurdu.

Finans 01-03-24 22:13

Temizliğin hızlı ve pratik yardımcısı! Black+Decker Şarjlı El Süpürgesi'nde indirim

Ev ve araç temizliği artık daha hızlı ve pratik! Kolay taşınabilir yapısıyla her köşeye rahatça ulaşabilen Black+Decker Şarjlı El Süpürgesi indirime girdi. Güçlü emiş gücü ve hafif yapısıyla evinizde, ofisinizde, aracınızda temizlik yaparken rahatlığın keyfini çıkarmanızı sağlayacak bu cihaza bir şans vermeye ne dersiniz?

Haber 28-02-24 14:49

Osmanlı'dan kalan gelenek! Yılda 1 gün gerçekleşiyor: Kadınlar kahvede, erkekler evde... 'Geleneğini anneannemden öğrendim'

Bursa'nın İnegöl ilçesi Dipsizgöl Mahallesi’nde Osmanlı’dan bu yana yılda bir kez gerçekleştirilen, ‘Erkekler evlere, kadınlar kahvehaneye’ geleneği sürdürülüyor. Kadınlar yılda 1 gün, gün boyunca dışarıda ve kahvede oturup oyun oynayıp sohbet ederken, erkekler ise evden çıkmayıp temizlik yapıyor. Gelenek, 'Kıraathane: Dipsizgöl’de yılda bir gün rol mekan değişimi' projesi ile TÜBİTAK'a da sunuldu.

Trend 28-02-24 09:00

Fiyatı 2 bin 634 TL'ye düştü! Çok satan dikey süpürge indirime girdi

Temizlik yapmak artık çok daha keyifli ve kolay! Yaşam alanınızı hızlı ve pratik bir şekilde temizlemenize yardımcı olacak Kalado Akülü Elektrikli Süpürge, Günün Fırsatları kapsamında bugüne özel indirimde! Yüksek performansı ve ergonomik şık tasarımıyla öne çıkan cihaz, hem zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak hem de evinizin her köşesinde temizliğin keyfini çıkarmanızı... Bizden söylemesi, bu ürün kaçmaz!

Haber 26-02-24 13:54

Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili yeni gelişme! RTÜK'ten diziye bir ceza daha...

Show TV'de yayınlanan 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde temizlik deterjanı ve yumuşatıcı ürünleri için "aşırı vurgu yapıldığı" iddiasıyla kanala RTÜK tarafından yüzde 2 para cezası kesildi. Daha önce de RTÜK, dizinin bazı sahnelerinde "kadına şiddetin özendirildiği" gerekçesiyle kanala beş kez yayın ve program durdurma ile üst sınırdan idari para cezası vermişti.

Magazin 21-02-24 17:22
ele

Yıllardır yanlış biliniyormuş! Şampuan kullanırken yapılan 3 hata

Şampuan kullanma alışkanlığımızda yapabileceğimiz bazı hatalar olduğunu bilmek sizi şaşırtabilir. Saçlarımızı yıkamak için kullandığımız şampuan, sadece temizlik için değil, aynı zamanda saç sağlığımızı korumak için de önemli bir rol oynar. Ancak, yapılan bazı yaygın hatalar, saçlarımızın istediğimiz gibi sağlıklı ve güzel olmasını engelleyebilir. Şampuan kullanırken yapılan üç yaygın hatayı haberimizde derledik.

Kadin 16-02-24 10:23

Fiyatı düştü! Ultenic T10 Otomatik Çöp İstasyonlu Robot Süpürge'de kaçırılmayacak fırsat

Ev temizliğinde devrim yaratan HEPA filtreli robot süpürgeler, son yılların en çok satan teknolojik cihazları arasında yer alıyor. Evinizi temizlerken havada uçuşan tozlardan, alerjenlerden de kurtulmanızı sağlayan bu cihazlar, evcil hayvan sahipleri ve alerjik bünyeye sahip kişiler tarafından sıkça tercih ediliyor. Zahmetli temizlik işlerinden kurtulmanızı, alerjenlere ve tozlara meydan okumanızı sağlayan HEPA filtreli robot süpürgeyle tanışmaya ne dersiniz? Üstelik önereceğimiz ürün indirimde!

Haber 15-02-24 11:44

Çöp kovasında kafası konserve kutusuna sıkışmış halde gördüler, işi gücü bırakıp yardıma koştular

Antalya’nın Alanya ilçesinde kafası konserve kutusuna sıkışık halde çöp kovasında kalan kedinin yardımına belediye temizlik işleri görevlileri yetişti.

Yurthaber 14-02-24 15:43

Antalya'da selden etkilenen bölgelerde temizlik başlatıldı

Antalya'da sağanak nedeniyle meydana gelen su baskınlarının ardından hasar tespit ve temizlik çalışmalarına başlandı.

Yurthaber 14-02-24 13:25

Direkt makineye atmayın! Döküm tava nasıl temizlenir?

Döküm tava, mutfakta sıkça kullanılan ve sağlam bir yapıya sahip olmasına rağmen, doğru bakım ve temizlik gerektirir. Özellikle doğru yöntemlerle temizlenmediğinde ya da yanlış ürünler kullanıldığında zarar görebilir. Bu nedenle, döküm tavaları temizlerken dikkatli olmak önemlidir. Makineye atmak yerine, elde temizleme yöntemlerini tercih etmek, tavanın ömrünü uzatırken, lezzetli yemeklerin tadını çıkarmak için de önemlidir. İşte döküm tavaları doğru bir şekilde temizlemenin püf noktaları...

Yemek 13-02-24 09:42

Hem yemekte hem temizlikte yardımcınız olacak gizli mutfak tüyoları

Mutfakta tüyolar işleri kolaylaştırıyor. Hem yemek hem de temizlik yaparken işinize yarayacak birçok tüyoyu sizin için derledik. Hayatınızı kolaylaştıracak tüyoları duymaya hazır mısınız?

Yemek 12-02-24 23:32

Almanya'da Türk fotoğrafçının başına gelen komik anlar! İtalyan temizlik işçisinin fotoğrafını çekti... Hanım Sivas'tan geliyor

Almanya'da 'gkn.portraits' isimli bir fotoğrafçı, mesai saatleri içinde görevini yapan bir temizlik işçisinin fotoğraflarını çekti. Ardından ise fotoğrafları göstermek için temizlik işçisinin yanına giden ama ilginç bir tesadüfle karşılaştı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 10-02-24 08:31

Tek malzeme kettle kirecinden eser bırakmıyor! Su ısıtıcısını en etkili temizleme tüyosu

Su ısıtıcıları zaman içinde kullanıma bağlı olarak kireçlenme eğilimindedir. Bu durum su ısıtıcısının performansını olumsuz etkileyebilir. Öte yandan kettelada biriken kireçler sağlığı riske atabiliyor. Kettle kirecini temizlemek için anında etki eden her evde bulunan malzemeyi temizlik uzmanları açıkladı. İşte su ısıtıcısını en etkili temizleme tüyosu...

Kadin 02-02-24 12:03

Kaş'ta dolu nedeniyle kapanan kara yolunda temizlik çalışması yapılıyor

Antalya'nın Kaş ilçesinde şiddetli dolu nedeniyle kapanan Kaş-Antalya D-400 kara yolunun Ağullu Mahallesi mevkisinde temizlik çalışması yapılıyor.

Yurthaber 29-01-24 08:37

Kırklareli'nde 18 ton sahte temizlik malzemesi ele geçirildi

Kırklareli'nde düzenlenen operasyonda 18 ton sahte temizlik malzemesi ele geçirildi.

Yurthaber 26-01-24 10:11

Şaşırtan plan! Kahveye viagra atarak iş arkadaşlarını zehirlemeye çalıştı... Saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı

İngiltere'nin Dover kentindeki bir fabrikada temizlik işçisi olarak görev yapan 62 yaşındaki Karen Beale isimli kadın iki iş arkadaşını zehirlemeye teşebbüs etmekle suçlanarak tutuklandı. Temizlik personeli ofiste bulunan ve ortak kullanılan kahve makinesine viagra atarak iki iş arkadaşını zehirlemek istedi. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend 25-01-24 14:58

Hadise evindeki partide konuklarına temizlik sopasıyla erotik dans sergiledi! Görenler şaştı kaldı

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve iddialı tarzıyla çok konuşulan ünlü şarkıcı Hadise son olarak evindeki partide yaptığı dansla gündeme geldi. Temizlik sopasıyla erotik dans eden Hadise'yi görenler çok şaşırdı.

Magazin 23-01-24 08:24

Temizlik görevlisinin duyarlılığı örnek oldu

Zonguldak’ta temizlik görevlisi Abdurrahman Yılmaz, bir çiftin nişan yüzlüğünü buldu. Temizlik görevlisinin yüzüğü sahibine ulaştırma çabası ise çevresine örnek oldu.

Yurthaber 19-01-24 15:35

Marmaris Belediyesi Karadere’de biriken atıkları temizledi

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, yağmurla birlikte Karadere’de biriken atıkları denize gitmeden bertaraf etti.

Yurthaber 17-01-24 09:40

Yok artık dedirten görüntü... Sosyal medya fenomeni Cem Özkök bu sefer de kınalı ayaklarıyla gündem oldu!

İstanbul'da yaşayan ve sosyal medya hesaplarından yaptıkları temizlik paylaşımlarıyla adını duyuran fenomen Cem Özkök'ün son paylaşımı da gündem oldu. Temizlik videolarıyla dikkat çeken Özkök, bu sefer de eline ve ayağına yaktırdığı kınayla dikkatleri çekti.

Magazin 15-01-24 14:47

Temizlik işçisi Neriman abla özel gereksinimli gencin hayatına dokundu

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yaşayan özel gereksinimli genç, tesadüfen tanıştığı temizlik işçisi sayesinde belediyenin "gönüllü personeli" olarak toplumsal hayata katıldı.

Yurthaber 15-01-24 11:21

Galata'daki evde sır ölüm! Norveçli turistin cansız bedeni bulundu, Yunan turist hastaneye kaldırıldı

İstanbul'da haber alınamayan turist çift, Galata’da 2 gün önce kiraladıkları evde temizlik görevlisi tarafından hareketsiz halde bulundu. Sağlık ekiplerinin incelemesi sonucu Norveçli turistin hayatını kaybettiği anlaşılırken, Yunan kadın ise hastaneye kaldırıldı. Çiftin vücudunda herhangi bir darp ve kesici alet izine rastlanmadığı öğrenildi.

Haber 14-01-24 20:29

Bu etkiye bu fiyat, sudan ucuz! diyeceğiniz 250 TL altı hayat kolaylaştıran ürünler

Günümüzde ucuz ve kaliteli ürünler bulmak oldukça zor olsa da sizin için seçtiğimiz 250 TL altındaki bu fiyat performans şampiyonlarıyla günlük yaşamınız artık çok daha kolay hale geliyor. Otomatik damacana pompasından nem ve sıcaklık ölçere, spreyli yağdanlıktan araç için temizlik setlerine kadar pek çok kullanışlı ürünü bir araya getirdik. Pratik ve bütçe dostu çözümleriyle günlük yaşantınıza konfor katacak on ürüne gelin birlikte bakalım.

Haber 12-01-24 17:22

Fahrettin Koca'dan Turhan Çömez'in 'Mossad ajanı doktor' iddiasına çok sert yanıt! 'Haddi aşan sorumsuzlara cevap' başlığıyla paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İYİ Partili Turhan Çömez'in 'Sağlık Bakanlığı'nda çalışan Mossad ajanı doktor' iddiasına yanıt verdi. Sosyal medya hesabından "Haddi aşan sorumsuzlara cevap" başlığıyla paylaşım yapan Koca, "Doktor olduğu iddia edilen yabancı uyruklu şahıs, temizlik görevlisidir" dedi.

Haber 08-01-24 17:50

Oscarlık performans! Etkileşim için önce temizlik yaptı, kamera kapanınca ortadan kayboldu

Sosyal medya çılgınlığı her geçen gün farklı bir boyuta evriliyor. Vaktimizin uzun bir bölümünü harcadığımız sosyal medyada artık sapla samanı ayırt etmek de imkansız hale geliyor. Gündem olan bir videoda bir kadının kameralar önünde sahilde temizlik yaptığı görüldü. Kadın temizlik bitip videoyu tamamladıktan sonra topladıklarını olduğu yerde bırakıp gitti.

Trend 05-01-24 16:01

Temizlik rutininizi kolay ve hızlı hale getirecek en etkili ürünler

Saatler süren zahmetli temizlik rutinlerine son verecek, temizliği pratik ve eğlenceli basit bir uğraş haline getirecek etkili ürünlerle tanışmaya ne dersiniz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Sizin için etkili temizlik sunan ürünleri bir araya getirdik. İşte seçtiğimiz, o ürünler!

Haber 05-01-24 13:30

Esenyurt'ta feci kaza! Cip ile temizlik aracı çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı

Esenyurt'ta, Hadımköy bağlantı yolunda seyir halindeki cip, trafik ışıklarında dönüş yapan yol temizlik aracı ile çarpıştı. Kazada cipte bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, cipteki 1 kişi ile süpürme aracının şoförü ise yaralandı. İşte detaylar...

Haber 31-12-23 09:33

Heyelandan yola düşen kayanın isabet ettiği otomobil uçuruma yuvarlandı

Artvin'de meydana gelen heyelan nedeniyle yamaçtan kopan kayanın isabet ettiği otomobil uçuruma yuvarlandı. Metrelerce aşağıya düşen araçta sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ulaşıma kapanan yolda ekipler, temizlik çalışması başlattı.

Haber 26-12-23 17:47

Hijyen ve düzen benden sorulur! diyorsanız bu ürünlere bakmadan geçmeyin

Düzen ve temizlik birçok kişi için bir yaşam biçimidir. Evinizin veya çalışma alanınızın düzenli ve temiz olması, sağlıklı bir yaşamın da ön koşuludur. Düzen ve temizlik aşkıyla doluysanız bu içeriğimiz tam da size göre! Mutlaka sahip olmanız gereken ürünleri sizin için seçtik. Bu ürünler size hem zaman kazandıracak hem de daha etkili bir temizlik deneyimi sunacak. Evde veya ofiste düzeninizi sağlamak için işinizi kolaylaştıracak ürünleri keşfetmeye ne dersiniz?

Haber 22-12-23 18:29

Bildiğiniz gelin arabalarını unutun! Tüm şehir onları izledi

Kocaeli’de Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde mini süpürge aracı şoförü olan Türkan Baylan, aynı müdürlükte çalışan Faik Çalık ile evlendi. Baylan'ın kullandığı mini süpürge aracını çiçek ve balonlarla süsleyen çift, gelin arabası olarak kullanırken, çöp kamyonları, su tankerleri ve diğer araçların da katılımıyla oluşturulan konvoyla ilçede tur attı.

Haber 17-12-23 21:34

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman, hangi tarihte? 2023 Sağlık Bakanlığı 419 işçi alımı sonuçları için gözler o tarihte

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekiminin ne zaman yapılacağı İŞKUR üzerinden başvuruda bulunan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere Bakanlığa 419 'temizlik görevlisi' alınacak. Birçok kişi internette "2023 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman, hangi tarihte?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte 2023 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekim tarihi ve merak edilenler..

Finans 15-12-23 15:35

Niğde'de 2 işçinin fabrikada kazanı temizlerken zehirlenerek ölümüne ilişkin 2 kişi tutuklandı

Niğde'de bir içecek fabrikasında temizlik yapmak için girdikleri su kazanında zehirlenen 5 işçiden 2'sinin hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 14-12-23 23:27

Bu temizlik yöntemini çok az kişi biliyor! Çamaşır makinesine 3 tane ıslak mendil koyun, farkı görün

Kıyafet renklerinin solması çamaşır makinesi kullanan birçok kişinin sıklıkla şikayet ettiği sorunlar arasında yer almaktadır. Elbiselerin zamanla yıpranması, istenmeyen koku ve lekeler bilhassa ev hanımlarını rahatsız ediyor. Bu sorunlar tarih oluyor. Çamaşır makinesine 3 tane ıslak mendil koyduğunuzda sonuçlarına inanamayacaksınız.

Kadin 11-12-23 10:32

Hayvanat bahçesinde dehşet olay! Gerçek, kaplanın ağzındaki ayakkabıyla ortaya çıktı!

Hindistan'ın Bahawalpur eyaletindeki bir hayvanat bahçesinde görevli olan temizlik personeli kaplanların kafesinin önünden geçerken bir kaplanın ağzında ayakkabı fark etti. Korkunç gerçek sonradan ortaya çıktı. İşte Hindistan'ı sarsan olayın tüm detayları!

Trend 08-12-23 12:23

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI 2023: İŞKUR ile 419 Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? Başvuru ekranı

Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Bakanlığa 419 'temizlik görevlisi' eski hükümlü/ Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan statüsünde sürekli işçi alımı yapılacak. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı ne zaman, başvuru şartları neler? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı İŞKUR ekranı...

Finans 06-12-23 07:58