Tenkeyless K Haberleri

İki kadını bıçakladı, sebebi şaşkına çevirdi! 'Bana baş kaldıranın, başını keserim'

Adana’da Furkan Nesli Derneği’nde tartıştığı Sevda S. ile Hatice K.’yi bıçakla yaralayan Betül Altınyüzük (24), tutuklandı. Altınyüzük ifadesinde, “Beni kapıda görünce ‘Bu kadın değil, açmayın’ dediler. Bu söze çok sinirlendim ve kendimi kaybettim. Tepki gösterince dışarı çıktılar, kendimi korumak için bıçağı rastgele savurdum” dedi. Altınyüzük, sağlık kontrolü için adli tıp birimine getirildiği sırada gazetecilere, “Bana baş kaldıranın, başını keserim. Peşlerini bırakmayacağım" dedi.

Haber 2024-04-19 11:59:26

Depremde 75 kişinin öldüğü Ebrar Sitesi K Blok'a ilişkin davanın görülmesine başlandı

"Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat 2023'teki depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, 75 kişinin yaşamını yitirdiği Ebrar Sitesi K Blok’un yıkılmasına ilişkin 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 2024-04-19 07:46:05

Esenyurt’ta 24 yaşındaki Dilara'nın feci sonu! 30’uncu kattan sitenin avlusuna düştü

Esenyurt’ta 24 yaşındaki Dilara K., 39 katlı binanın 30’uncu katından henüz bilinmeyen bir nedenle sitenin avlusuna düşerek hayatını kaybetti. Genç kızın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Morgu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Haber 2024-04-07 11:56:38

Yıllar sonra itiraf etti! Avukat beni çıplak görüntülerimle tehdit etti! 'Eşine atarım' dedi

Diyarbakır'da avukat Armanç Arkaş'ın (28) öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K., Arkaş'ın beraber çalıştığı avukat Ö.Ş. tarafından tehdit edildiğini söyledi. Yalan ifadeden dolayı pişman olduğunu belirten Tuğba K. "Ö.Ş. ile ilişkim olduğu için, çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.

Haber 2024-04-05 13:35:37

Hastanede tekme tokat kavga: Müdür yardımcısı ile tekniker birbirine girdi! O anlar kamerada

Tekirdağ’da Çorlu Devlet Hastanesi'nde, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Cumali K. ile hastanede protez ortez teknikeri olan Halil İbrahim Kazankaya arasında kavga çıktı. İkilinin tekme toka birbirine girdiği kavga, kameraya yansıdı. Taraflar şikayetçi olurken, hastane yönetimi olayla ilgili idari soruşturma başlattı. İşte o görüntüler...

Haber 04-04-24 17:55

Kiracı dehşeti! 1,5 yılda sadece 2 kez kira ödedi, tahliye kararı çıkınca evi ateşe verdi

Ankara'nın Mamak ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kirayı ödemeyince mahkeme kararıyla tahliyesi istenen Şükrü K. (55), içinde kendi eşyalarıyla birlikte evi ateşe vererek kaçtı. Yangın, itfaiye tarafından söndürülürken, ev kullanılamaz hale geldi. Polis, her yerde kaçan Şükrü K.'yı arıyor. İşte detaylar...

Haber 02-04-24 12:59

Dolandırıcıların lüks villadaki keyfini polisler böldü! Yerde ters kelepçeli fotoğrafları gündem oldu

Telefon dolandırıcılığının ardı arkası kesilmiyor. Bursa'da Nezihe K. (67) ile kardeşi Neşe K.'yi arayarak kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar 1 milyon değerindeki ziynet eşyalarını elden teslim etti ardından da 1 milyon 130 bin lirayı havale yoluyla gönderdi. Dolandırıcılar polisin sıkı takibiyle lüks bir villada yakalandı. Balkonda keyif yaparken görüntülenen dolandırıcılar yerde ters kelepçelenerek gözaltına alındı. İşte o görüntüler...

Haber 30-03-24 11:21

420 gram altını çalındı! Olay anı herkesi şaşkına çevirdi! Yer Adana…

Adana’da yaşanan bir hırsızlık olayı şaşkına çevirdi. 27 yaşındaki Nur Sima K. parkta çocuğuyla ilgilendiği sırada düğününde takılan 420 gram altınını çaldırdı. Hırsızlığı yapan kişinin ise 9 yaşındaki bir kız çocuğu olduğu öne sürüldü.

Haber 28-03-24 10:25

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip sevgilisinden şiddet gördü! Dayak, dayak, çok dayak...

‘Çocuklar Duymasın’ dizisine sonradan dahil olan ve Duygu karakterine hayat veren Hayal Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K.’dan şiddet gördüğünü iddia etti. Hayal Garip çok fazla şiddet gördüğünü açıkladı.

Magazin 28-03-24 10:08

Dilenci dehşeti! Kendisine para vermeyen kadını bıçakla yaraladı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde dehşet dolu anlar yaşandı. Lokantada 28 yaşındaki Serap Güçlü, yanına gelen ve para isteğini geri çevirdiği dilenci Hayriye K. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Sağ bacağından yaralanan Güçlü hastaneye kaldırılırken, olay yerinden kaçan şüpheli kadın ise kısa sürede yakalandı. Olay anı ise lokantanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 27-03-24 00:09

TV yayın akışı 26 Mart 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

26 Mart 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Mart Salı Bahar, İnci Taneleri, Ben Bu Cihana Sığmazam, K-9, Mehmed: Fetihlerin Sultanı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 26 Mart Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 26-03-24 07:31

Önce 'git karını çalıştır' dedi, sonra boğazına çakı sapladı! Mahkemede özür dileyince...

Bursa'da, parkta içki içerken yanına oturup maddi sıkıntılar üzerine dertleştiği Kerem D.'ye (46), "Git karını çalıştır" dediği iddia edilen ve boğazına çakı saplayıp yaralayan Ali K. (55), tutuksuz yargılanacak. Duruşmada, arbedede kendisini korumaya çalışırken elindeki çakının Kerem D.'nin boğazına saplandığını söyleyen Ali K., "Kasıtlı olarak yaralamadım. Özür diliyorum" dedi. Mahkeme, sanığın suç vasfının lehine değişme ihtimali ve tutuklu kaldığı süreyi dikkate alıp tahliyesine karar verdi.

Haber 18-03-24 11:59

İYİ Partili eski vekil en yakını tarafından bıçaklandı! Hemen hastaneye kaldırıldı, durumu ciddi

İstanbul Bahçelievler'de kan donduran olay! Eski İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik ofisinde kardeşi K. Çelik ile tartışmaya başladı. Kavga büyüdü ve ardından K. Çelik, Ahmet Çelik'i iki yerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ederken Ahmet Çelik hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Haber 12-03-24 12:20

13 yıllık faili meçhul cinayet, aşk üçgeni sayesinde çözüldü! Kocasını sevgilisine öldürtmüş

Karabük’ün Yenice ilçesinde 19 Ağustos 2011 tarihinde ormanlık alanda elleri arkadan bağlı bulunan cesedin sırrı, 13 yıl sonra aydınlatıldı. Ormanda ölü bulunan Bayram Kaya'nın, eşi Sema K. tarafından sevgilisi Mehmet A.'ya öldürtüldüğü ortaya çıktı. Korkunç cinayet, sevgilisi Mehmet A.’dan ayrılan Sema K.'nın, yeni sevgilisine kocasını öldürttüğünü anlatmasıyla gün yüzüne çıktı. İşte detaylar...

Haber 10-03-24 16:35

Alanya'da feci kaza! Takla atan otomobil karşı şeritteki araçlara çarptı: 2 ölü, 3 yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde takla atan otomobil karşı şeride geçerek iki araca çarptı. Kazada otomobilde bulunan Oğuzhan Y. (22) ve Buse K. (19) hayatını kaybetti, diğer araçlarda bulunan 3 kişi ise yaralandı.

Haber 03-03-24 22:34

Kıskanç koca dehşeti! Tüfekle iş yerini bastı, kabusu yaşattı

Adana'da Oktay D. (35), eski eşi Nurseli K.'yi (29), çalıştığı iş yerini basıp, pompalı tüfekle dizinden vurdu. Ağır yaralanan Nurseli K. hastanede tedaviye alınırken, yakalanıp gözaltına alınan Oktay D. (35), tutuklandı. Ameliyat edilen Nurseli K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve bacağının kesilme ihtimali olduğu belirtildi.

Haber 27-02-24 11:15

Yol verdiği teyzenin duasını almıştı, arkadaşından aldığı motosikletle kaza yaptı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, daha önceden yol verdiği bir teyzeden hayır duası alan Mahsun İ., motosikletini tur atması için verdiği arkadaşı Ömer Faruk K. (27) ile birlikte kaza yaptı. Kazada 2 genç yaralanırken, Mahsun, ''Verme abi işte verme, böyle hevesli adama verme" diyerek arkadaşına sitem etti. Kaza ve Mahsun İ.'nin sitemi, motosikletin aksiyon kamerasına yansıdı.

Haber 24-02-24 09:06

Epilepsi hastası kız çocuğuna komşusundan cinsel istismar! Dudağından öperken görünce iğrenç olay ortaya çıktı

Konya'da Cengiz K. (55), komşularının bakması için kendilerine bıraktığı epilepsi hastası kızları A.A.'ya (12) tehditle cinsel istismarda bulundu. A.A., Cengiz K.'nin zaman zaman kendisini öptüğünü, okşadığını, ısırdığını, cinsel bölgelerine dokunduğunu, cep telefonundan müstehcen görüntüler izlettiğini ve yaptıklarını anlatmaması için tehdit ettiğini söyledi. 'Nitelikli cinsel istismar' suçundan tutuklu yargılanan Cengiz K., 'iyi hal' indirimi uygulanarak 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 23-02-24 16:10

Yanağından makas alan kişiye, av tüfeğiyle mermi yağdırdı! 'Çok ağırıma gitti'

Ankara'nın Altındağ ilçesinde işitme ve konuşma engelli İlkay K. (29), yanağından makas alan Oğuzhan D.'yi (30) tüfeği ile vurarak yaraladı. Gözaltına alınıp tutuklanan İlkay K. hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İlkay K. ifadesinde "Oğuzhan D. yanıma yaklaştı ve yanağımdan makas alarak sıktı. Makas alma hareketi çok ağrıma gitti. Koşarak eve gidip, av tüfeğini alarak yanlarına tekrar gittim. Oğuzhan D.'ye birkaç kez ateş ettim" dedi.

Haber 23-02-24 12:15

Yurt dışından evlenmek istedi, başına gelmeyen kalmadı! Cinsel saldırı, darp...

Denizli'de Ramazan Akbay (59), dini nikah yaptığı Özbekistan uyruklu Zulkhunur K.'yi (39) darbedip, cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Kadındaki darp izlerinin eski olduğunun ortaya çıkması ile tahliye edilen Akbay, 6,5 ay kadar boştan yere cezaevinde kaldığını belirtti. İşte detaylar...

Haber 18-02-24 15:35

Hülya Avşar'ın icra tebligatı onun başını yaktı! Kurye Zehra Çilingiroğlu'na teslim etti ama imzayı kendisi attı... Cezası belli oldu

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar bu defa icra tebligatı davasıyla gündem oldu. Hülya Avşar'a gelen tebligatı kızı Zehra Çilingiroğlu'na teslim eden kurye imzayı kendisi atınca başı derde girdi. PTT'nin taşeron firmasında dağıtım görevlisi İbrahim K. hakim karşısına çıktı ve cezası belli oldu.

Magazin 17-02-24 16:13

Saplantılı komşu dehşeti! Sözleri kan dondurdu: 'Sana tecavüz edeceğim'

Ankara'da Perihan Ö., sosyal medyada paylaştığı videoda komşusu Muhammed K.'nin 1 yıldır kendisini saplantılı şekilde takip edip, taciz ve ölüm mesajları gönderdiğini ileri sürerek yardım istedi. Genç kadın paylaştığı videoda, "Beni öldüreceğini, tecavüz edeceğini, beni sakat bırakacağını, bakıma muhtaç hale getireceğini söylüyor. En son 2 gün önce eşim işe gittikten sonra kapıma dayanıp, zile bastı. Mutfağın camından beni seyretti" dedi. Muhammed K., polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 12-02-24 11:45

Park kavgası cinayetle bitti! Önce kafa attı, sonra kurşun yağdırdı

Beyoğlu Tophane’de kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Emlakçı Celal K.'nın (66) oğlu ile market sahibi Mehmet Şahin’in (50) oğlu park yeri yüzünden kavga etti. Marketin önüne gelen Celal K., Şahin'in oğluna kafa atıp kendisine de kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan Şahin hayatını kaybederken, olayla alakasız bir kişi de bacağından yaralandı. Olay anı kameralara anbean yansırken, katil zanlısı polis tarafından olay yerinde yakalandı. İşte detaylar...

Haber 08-02-24 15:59

Tekel bayisine silahlı saldırı! Dehşet anları kamerada

Bahçelievler'de tekel bayisine gelen yüzü maskeli kişi, dükkan sahibi Tayfun K.'ye silahla ateş ederek kaçtı. Tayfun K., saldırıda elinden yaralandı. Saldırı anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 04-02-24 09:59

Eski eşinin arkadaşını vuran adam hakim karşısında

Bursa’da ayrıldığı eski eşinin baba evine kurşun yağdıran Yusuf K.’nin yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 01-02-24 15:40

Camı kırıp eve girdi, eşinin sevgilisini defalarca bıçakladı

Zonguldak’ta kendisine boşanma davası açan eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen Yaşar Esen’i bıçaklayarak öldüren tutuklu sanık Mustafa K. ve ona yardım eden 2 sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet talebiyle dava açıldı.

Yurthaber 31-01-24 13:34

Avukat cinayeti davasında tanıktan yalan beyan itirafı! 'Özel görüntülerimle şantaj yaptı'

Diyarbakır'da avukat Armanç Arkaş'ın (28) öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen Tuğba K., yalan beyanda bulunduğunu dilekçe ile itiraf etti. Tutuklu sanık Abdurrahman Doğan'ın fazla ceza alması için avukat Ö.Ş. tarafından tehdit edildiğini iddia eden Tuğba K., "Beraber çekilmiş özel görüntülerimizi imam nikahlı eşime ve sosyal medyaya atacağını söyleyerek, beni tehdit ederek zorladı. 2 gün boyunca kendi evinde şantajla tutup beni bu ifadeyi vermeye zorladı" dedi. İşte detaylar...

Haber 30-01-24 14:59

14 yaşındaki küçük kızı hamile bıraktı! Avukatı Whatsapp yazışmalarını okudu: Mahkeme 'mağdur minyon' diyerek affetmedi

Bursa'da 22 yaşındaki Şahin K., sevgilisi 14 yaşındaki C.B.'yi istismar edip hamile kalmasına neden oldu. Mağdur hamile olduğunu anlayınca ailesiyle şikayetçi oldu. Sanığın avukatı ilişkinin zorla yaşanmadığını iddia ederek Whatsapp yazışmalarını okudu. Şahin K. mağdurun yaşını bilmediğini savundu ancak mahkeme heyeti mağdurun minyonluğundan dolayı ilk kez gören birinin de bunu anlayacağını belirterek 18 yıllık cezada indirim yapmadı.

Haber 30-01-24 11:59

Kan donduran cinayet! Kardeşine mesaj attı: 'Ablanı öldürdüm'

Bursa’da Turgay K. (45), boşanma aşamasındaki eşi Seher K.'yı (42) öldürüp kayıplara karıştı. Turgay K.'nin, eşinin kız kardeşine ’Ablanı öldürdüm’ diye mesaj attığı ortaya çıktı. İhbar üzerine eve gelen polis, 42 yaşındaki 2 çocuk annesi kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. İşte detaylar...

Haber 29-01-24 10:59

İzmir'de kaybolan Alzheimer hastası bulundu

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde kaybolan 80 yaşındaki Alzheimer hastası Hamdi K, ekiplerin çalışması sonucu 5 saat sonra bulundu.

Yurthaber 26-01-24 08:11

Nohut salatası tarifi: Nohut salatası nasıl yapılır?

Son derece faydalı bir besin olan nohut, içeriğinde K vitamini, kalsiyum ve magnezyum gibi zengin mineraller içerir. Bu sayede gün içinde bedene ihtiyacı olan enerjiyi veren nohut, diyet yapan kişilerin de en çok tercih ettiği ana öğün besinleri arasında yer alır. Hem sofralarda ana yemek olarak servis edilebilen, hem de farklı malzemeler ile bir araya gelerek leziz bir salata hâline gelebilen nohut çocuklar için de oldukça faydalıdır.

Yemek 24-01-24 17:44

Camide Kur'an-ı öptükten sonra üzerine basan adam: Elimle ayağımı karıştırdım

Sivas'ta dün bir camide çekilen görüntüler büyük tepki çekmişti. Dernek başkanlığı seçimi sırasında Kur'an-ı Kerim'i 3 kez öptükten sonra yere koyup üzerine basan S. K.'ye verilen ceza belli oldu. S. K. de eliyle ayağını karıştırdığı için Kur'an'ın üzerine bastığını söyledi.

Haber 22-01-24 13:31

Sokak ortasında dehşet! Kız meselesi kanlı bitti: Başına bıçak sapladı

Kağıthane’de yolda yürüyen iki arkadaş arasında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda Fatih E. (19), Azat K.'nin (18) başına bıçak sapladı. Kavga anları kameralara yansırken, kaçarken esnaf tarafından yakalanıp polise teslim edilen Fatih E. tutuklandı. Başında bıçakla hastaneye kaldırılan Azat K. ise hayati tehlikeyi atlattı. İşte detaylar...

Haber 22-01-24 10:50

Uzi ile vurulmuştu! Genç Nazlı'dan acı haber geldi

İstanbul'da Eniz K. (25) sevgilisi Nazlı Elmas'ı (19) suikast silahı olarak bilinen Uzi ile 4 yerinden vurmuştu. Eliz K.'nin polise verdiği ifadede genç kadını şakalaşırken vurduğunu söylediği öğrenilmişti. Yoğun bakıma kaldırılan Nazlı'dan iki gün sonra acı haber geldi.

Haber 20-01-24 12:49

Kan donduran vahşet! 14 yaşındaki çocuk, avukat babasını uykusunda 20 defa bıçaklayarak katletti

Sancaktepe'de kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Avukat Fatih Gürbüz Karakoyunlu, 14 yaşındaki oğlu K. Karakoyunlu tarafından evinde uyuduğu sırada 20 defa bıçaklanarak öldürüldü. Çocuğun, kendisine çok fazla karıştığı için babasını öldürdüğü iddia edildi. Öte yandan hayatını kaybeden Karakoyunlu'nun, geçtiğimiz milletvekili seçimlerinde CHP'den 1. Bölge İstanbul Aday Adayı olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 19-01-24 15:15

Teyzesine bakıcılık yapan kadın için 'sigorta' kararı: Primi mirasçılar ödeyecek

İzmir'de yaşayan G. Ç. adlı kadın, yıllarca yaşlı teyzesi F. K.'nın evinde çalışıp bakıcılığını yaptı; çamaşır, yemek ve günlük bakım gibi ihtiyaçlarını üstlendi. 2017'de ölen F. K.'nın mirasçılarına hizmet tespit davası açan kadın sigorta talep etti. Mahkeme, davacının 1129 günlük primini mirasçıların ödemesine hükmetti.

Finans 19-01-24 13:08

Bayrampaşa'da kız arkadaşını uzun namlulu silahla yaralayan şüpheli tutuklandı

Bayrampaşa'da, kız arkadaşı Nazlı E'yi uzun namlulu silahla yaralayan Eliz K. tutuklandı.

Yurthaber 19-01-24 11:30

Kocaeli'nde dehşet saçtı! 1.5 ay önce ortağını rehin aldı bu kez de 1 kişiyi pompalı tüfekle vurdu

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, tartışma büyüdü ve silahlı kavgaya dönüştü. Geçen kasım ayında ortağını pompalı tüfekle rehin alıp çevreye rastgele ateş açan Fatih K., bugün de borç- alacak nedeniyle iş yerine gittiği İ.İ.'yi pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Fatih K., daha sonra ise İ.İ.'nin ortağı E.Y.'nin evini kurşunladı. Polis, kaçan Fatih K.'yı arıyor.

Haber 18-01-24 21:15

Sevgilisini Uzi ile 4 yerinden vurdu, savunması 'pes' dedirtti!

Bayrampaşa'da Eliz K. (25) sevgilisi Nazlı Elmas'ı (24) suikast silahı olarak bilinen Uzi ile 4 yerinden vurdu. Eliz K.'nin polise verdiği ifadede, genç kadını şakalaşırken vurduğunu söylediği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 18-01-24 13:59

Bayrampaşa'da kız arkadaşını uzun namlulu tüfekle yaralayan şüpheli yakalandı

Bayrampaşa'da, kız arkadaşı Nazlı E'yi, uzun namlulu silahla ateş ederek yaralayan Eliz K. gözaltına alındı.

Yurthaber 18-01-24 13:53

Üsküdar'da motosikletlinin ölümüne neden olan otomobilin sürücüsü tutuklandı

Alkollü olduğu iddia edilen şüpheli Can K. savcılık ifadesinde "kazanın ne şekilde meydana geldiğini" bilmediğini öne sürdü

Yurthaber 15-01-24 14:27

Nihal Candan ve Bahar Candan tutuklanmıştı! Soruşturmada yeni gelişme: 6 kişi daha yakalandı

Sosyal medya fenomeni Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler, ucuza araç sattıklarını iddia ederek ‘Sazan sarmalı” yöntemiyle birçok kişiyi dolandıran çetenin üyesi oldukları iddiasıyla tutuklandı. Candan kardeşlerin soruşturmasına ilişkin yeni bir operasyon daha yapıldı. Yeni operasyonda örgütle bağlantısı olduğu iddia edilen Berk E. (21), Şahin B. (46), Barış V. (45), Ali K. (92), Ebu B.G. ve Ahmed Y.Ç. gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 12-01-24 09:59

Kan donduran vahşet: Boğazı kesilerek öldürüldü, katil komşusu çıktı! Tefeci borcu için...

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde Ulviye Eskici (85), evinde darp edilip boğazı kesilerek öldürüldü. Cinayet şüphelisi olarak komşuları Tolga K. (33) ve Müşerref K. (34) çifti gözaltına alındı. Sorgularında tefeciye borçları olduğunu belirten çift, para istedikleri Eskici'yi kabul etmemesi üzerine öldürdüklerini söyledi. Şüpheli çiftten Tolga K., mahkemede Eskici'yi kendisinin öldürdüğünü itiraf etti. İşte detaylar...

Haber 09-01-24 09:59

Manisa'da yaşlı komşusunu öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 84 yaşındaki Ulviye Eskici'yi öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınan komşusu Tolga K. (33) tutuklandı.

Yurthaber 08-01-24 11:50

Eşinin kolundan zorla aldığı bilezikler kripto para borsasında buhar oldu! Mahkemeden emsal karar: Dava açan herkes kazanır

Konya'da D. K. adlı adam eşinin kolundaki bilezikleri zorla aldı, kripto para borsasına yatırım yaptı ama işler umduğu gibi gitmedi. D. K.'nin 8 tane 35 gramlık bileziği bozdurup paranın tamamını kripto para borsasında kaybetmesi sonrası eşi E. K. boşanmak istedi. Mahkeme emsal nitelikte bir karara imza attı. Benzer bir durumu yaşayan herkesin dava açıp kazanabileceği değerlendiriliyor.

Finans 03-01-24 13:17

Üç kardeş babalarını ihbar etti, 20 yıl önceki vahşet ortaya çıktı! 15 aylık bebeğini döverek öldürmüş

İstanbul'da üç kardeş, 20 yıl önce babalarının 15 aylık kardeşleri Armağan'ı döverek öldürdüğünü ve olayı gizlemek için de bir arkadaşıyla beraber yetkililere haber vermeden gömdüğünü iddia etti. Baba Hüseyin K., polis ifadesinde çocuğun neden öldüğünü bilmediğini söylerken, savcılık ifadesinde hasta olduğu için öldüğünü ve mezar yeri parası olmadığı için kendisinin gömdüğünü ileri sürdü. Savcılık, Hüseyin K. hakkında ‘Olası kastla çocuğunu öldürme’ suçundan müebbet hapis istemiyle dava açtı.

Haber 02-01-24 13:20

Ağrı Kültür ve Turizm Müdür Vekili, 'çocuk sporculara istismar' suçlamasıyla tutuklandı

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili ve Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı E. K., 'çocuk sporculara istismar' suçlamasıyla tutuklandı. Evli ve 2 çocuk babası olan E. K.'nın cep telefonu ile çocuk sporculara yazdığı müstehcen yazışmalar sosyal medyada paylaşılmıştı.

Haber 24-12-23 22:51

2 çocuk babası adam, komşusunun kızını alıp kaçtı! 'Çocuğum ona abi diyordu'

Kocaeli'de 28 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası M.K., komşusunun 18 yaşındaki kızını da yanına alarak kayıplara karıştı. 5 Aralık'ta eşi Büşra K.'ya "Ben yola çıktım, gidiyorum. Haberin olsun" şeklinde mesaj atan M.K., genç kızın annesi Emine Soylu'ya ise "Kızın benim yanımda. Onu da aldım, gidiyorum" dedi. 'Çocuğum ona abi diyordu' diyen acılı anne, gözyaşlarıyla yardım çığlığında bulundu. Büşra K. ise, eşi M.K.'nın başka kızlara da tacizde bulunduğunu öğrendiğini belirtti. İşte detaylar...

Haber 21-12-23 16:25

Oğlu üst geçitten atladı, annesi sinir krizi geçirdi! Dehşet anları kamerada

Taksim’de henüz bilinmeyen bir sebeple annesiyle tartışan Furkan K. (23), üst geçitten aşağıya atladı. Metrelerce yüksekten düşen oğlunun yanına gelerek sinir krizi geçiren anneyi çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Yaşananlar kameralara yansırken, ağır yaralanan gencin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 19-12-23 10:45