Tepki Aciklamasi Haberleri

DSP Lideri Aksakal ile DEM Partili Sakık arasında Meclis bahçesinde tartışma! Dayı mısın sen?

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık ile TBMM 23 Nisan özel oturumunda DEM Partili belediyelerde yaşanan 'İstiklal Marşı' ve 'bayrak' tartışmalarına tepki gösteren DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın tartışması Meclis bahçesine taştı. Sakık, Aksakal'a "Sen terbiyesizsin. Partini bütün her şeyini satmışsın bir milletvekilliğine" derken, Aksakal ise Sakık'a "Dayı mısın sen? Eşkıyalığı dağlarda yaparsın, burada değil" diye cevap verdi. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 2024-04-24 21:03:04

Kocaeli'de lise öğrencisi dövülerek öldürülmüştü! Aileden karara tepki: 15 yaşındaki çocuğun hayatı bu kadar ucuz olamaz

Kocaeli'de lise öğrencisi Kıvanç Uman'ın öldürülmesine ilişkin açılan davada mahkeme, tutuklu sanıklar H.M.K. (16) ve Y.A.’ya (16) ‘Ağırlaştırılmış yaralama’ suçundan 8’er yıl hapis cezası, Y.K.’ya (14) ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına karar verdi. ‘Azmettirme’ suçundan tutuksuz yargılanan A.B.K. ve Y.S.K. hakkında ise mahkeme, beraat kararı verdi. Duruşma sonrası açıklama yapan Kıvanç Uman’ın annesi Derya Uman, karara itiraz edeceklerini belirtti.

Haber 2024-04-24 19:57:40

Panathinaikos'tan Maccabi Tel Aviv maçındaki hakem kararlarına İsrail göndermeli tepki!

Turkish Airlines EuroLeague play- off mücadelesinde Panathinaikos, Maccabi Tel Aviv serisi ilk maçındaki hakem kararlarına, İsrail ile Filistin arasında yaşanan olaylar üzerinden tepkide bulundu. İşte detaylar...

Spor 2024-04-24 18:02:16

'Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' sözleriyle gündem olan Eyüp Aksu'dan İmamoğlu ziyareti! Martı'nın sahibi Oğuz Alper Öktem'den sert tepki

31 Mart seçimleri öncesi 'taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' diyen İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ve beraberindeki heyet 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Ekrem İmamoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Görüşmede, ulaşım sorunlarının masaya yatırıldığı öğrenilirken, Martı'nın sahibi Oğuz Alper Öktem'den sert tepki geldi.

Haber 2024-04-24 16:52:14

TİP'ten 'Ermeni soykırımı iddiaları' hakkında tepki çeken paylaşım! Size oy verdiğime pişman ettiniz

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Ermeni soykırımı iddiaları hakkında tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda, 109 yıl önce kadim Ermeni halkının katliam ve sürgünlerle bu topraklardan söküldüğünü belirten TİP, bu olayı en büyük acılardan biri olarak niteledi. Sosyal medyada büyük tepki çeken bu paylaşıma yorum yağdı. Bazı kullanıcılar, 'size oy verdiğime pişman ettiniz' ifadelerinde bulundu.

Haber 24-04-24 15:37

İzmir’de sağlık çalışanlarına şiddette meslektaşlarından tepki

İzmir Şehir Hastanesi’nde dün yaşanan şiddet girişiminin ardından, sağlık çalışanlarından şiddete karşı tepki açıklaması geldi.

Yurthaber 24-04-24 14:49

'Hindiler, kuzular...' Herkesin gözü Erdoğan ve Özel'in üzerindeydi ama Mehmet Şimşek dün akşama damga vurdu!

Kamudaki tasarruf hamleleri de tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle AK Parti içerisinde ıstakozlu akşam yemekleri, Maldivler tatilleri ve Rolex saatler büyük tepki çekmiş eleştirilerin ardından da AK Parti'de bayrak değişimlerinin olacağı konuşulmaya başlanmıştı. Dün akşamki tasarruf menüsü de dikkat çekti.

Finans 24-04-24 09:25

Montajlı fotoğraf olay oldu! Erdoğan'ın başdanışmanı Saral önce paylaştı sonra sildi... CHP'li Tekin'den çok sert tepki gedli

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'ın teröristbaşı Abdullah Öcalan montajlı fotoğrafı kullanarak yaptığı "Bu CHP-DEM ortaklığının değil, CHP-PKK işbirliğinin apaçık resmidir!" paylaşımı olay oldu. CHP'li Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'den ise yanıt gecikmedi. Saral'a tepki gösteren Tekin, fotoğrafın orjinal halini paylaşırken "Biz dürüstler siz yalancılardan daha cesuruz, unutmayın" ifadelerini kullandı.

Haber 24-04-24 06:31

Patiswiss'in eski CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun özgeçmişinde dikkat çeken detay! 2013'te bitirdiğini açıkladığı yüksek lisans programı ilk mezununu 2015 yılında vermiş

Sosyal medyada bir kullanıcının küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun LinkedIn profilinde 2013 yılında bitirdiğini söylediği Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programının ilk mezunlarını 2015 yılında verdiği ortaya çıktı. Diğer yandan İsviçre merkezli Patiswiss markasından da bir açıklama geldi.

Finans 23-04-24 21:56

Müge Anlı'da bir skandal gün yüzüne çıktı! 19 yaşındaki oğlu 29 yaşındaki karısıyla kaçmıştı... Yayına çıkınca sosyal medyada tepki yağdı

Müge Anlı'nın programına katılan Umut Yetkin'in 29 yaşındaki karısı Tuğçe ve 19 yaşındaki oğlu Mustafa birlikte kaçtı. Umut Yetkin 8 yaşındaki kızı Melodi'yi almak için mücadele ederken, yayına katılan Tuğçe ve Mustafa'nın rahatlığı sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 23-04-24 14:10

Çelik'in açıklamalarına Çek'ten çok sert tepki: FETÖ'nün ahlaksız figüranı, Cumhuriyet düşmanı

Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. Gazeteci Mehmet Çek'ten Çelik'e sert tepki geldi. Çek, Çelik'i hedef alarak, "Devlet, FETÖ'den devralınmadan evvelin bütün ahlaksız figüranları, bütün yeminli 'Cumhuriyet' düşmanları hedeflerine Cumhur İttifakıyla birlikte Uçum'u koymuş." ifadelerini kullandı.

Haber 23-04-24 12:45

Canlı yayında ilginç anlar! Atatürk'e 'rahmetli' dedi, Şaban Sevinç tepki gösterdi: Atatürk daima yaşıyor

23 Nisan'ın 104. yılını kutlarken canlı yayında yaşanan Atatürk tartışması dikkat çekti. Gazeteci Sinan Burhan programda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için 'Rahmetli Atatürk' dedi. Bu sözü duyan gazeteci Şaban Sevinç 'Rahmetli deme. Atatürk daima yaşıyor' diyerek tepki gösterdi. Bu anlar sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Haber 23-04-24 09:16

Bahçeli'den olay 'yerel halk' çıkışı! Mehmet Şimşek'i mi hedef aldı? Skandalların asal sorumlusu diyerek tepki gösterdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'yerel halk' çıkışı gündem yarattı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Türk vatandaşları için kullandığı 'locals' kelimesinin yankıları sürerken; MHP lideri Bahçeli'den çok sert bir tepki geldi. Bahçeli "Türk milletini 'yerel halk' ifadesiyle değersizleştirmeye hizmet eden müfsit zihniyetin, son günlerde maruz kaldığımız skandalların asal sorumlusu olduğunu hiç kimse inkar edemeyecektir." diye konuştu.

Finans 22-04-24 14:14

Küflü çikolata yanıtı ile tepki çekmişti: Patiswiss CEO'u Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden ayrıldı

Patiswiss'in CEO'u Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden ayrıldığını duyurdu. Tunaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bugün itibarıyla Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden ayrılıyorum" dedi.

Finans 22-04-24 13:40

Bahçeli'den çok sert 'Sur' tepkisi: Bölücü alçaklar...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki mazbata töreninde yaşananlara sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Aziz Atatürk ile Cumhurbaşkanımıza kaba ve yaralayıcı ifadeler kullanan bölücü alçaklar bu milletin evladı, Türkiye Cumhuriyeti’nin de mensubu olamazlar." ifadelerini kullandı.

Haber 22-04-24 13:09

Mehmet Şimşek'in 'yerel halk' kelimesi gündem olmuştu: Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan açıklama geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek IMF Bahar Toplantıları esnasında katıldığı bir panelde Türk vatandaşları için kullandığı ‘locals’ kelimesini kullanmıştı. Sosyal medyada tepki toplayan o ifadeye Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Finans 22-04-24 12:05

Elif Aslı Yıldız'ın eski haberleri de ortaya çıktı! Her şey 2014'te başladı diyerek o fotoğrafı paylaştı, 'Kendim çözmeyi severim' diyordu ama...

Küflü çikolata eleştirisine verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun şimdi de kariyeri ve yaşamı mercek altına alındı. "Kendi işimi kendim çözmeyi severim" çıkışıyla gündem olan Tunaoğlu'nun kullandığı üslup ve tehditvari ifadeleri tepkilerin odağı olurken, dikkat çeken bir de iddia ortaya atıldı. 200 metrekarelik pastaneden kısa sürede 5. fabrikaya uzanan yükselişiyle konuşulan Tunaoğlu'yla ilgili paylaşılan bir fotoğraf dikkat çekti: "Her şey 2014'te başladı"

Finans 22-04-24 10:56

Cem Yılmaz eleştirilere sosyal medyadan tepki gösterdi: 'Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık'

Cem Yılmaz hem kariyerindeki başarıyla hem de özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan ünlü komedyen, son olarak ısırılmış iki acıbadem kurabiyesini paylaştı. Paylaşımlarıyla eleştirilerin hedefi olan Cem Yılmaz son olarak, X hesabından o eleştirilere sert bir yanıt verdi. Yılmaz, "Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın" diyerek tepki gösterdi. Uğur Dündar ise Cem Yılmaz'a yanıt verdi. İşte detaylar...

Magazin 21-04-24 19:48

Survivor'da Berna sinir krizi geçirdi! Kenardakiler tepki gösterdi: Saçma sapan çocuk gibi...

Survivor All Star'ın her bölümü oldukça merakla izleniyor. Mavi Takım Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı Takım'da ise bir isim üçüncü gitme adayı olarak belirlendi. Oyun esnasında Berna Merve'ye yenilince sinir krizi geçirdi. Rakip takımda kenarda bekleyenler Berna'ya tepki gösterdi.

Magazin 21-04-24 08:39

17 üniversiteden 'yabancı öğrenci' bildirisi! 'Sahip çıkmaya devam edeceğiz'

Yabancı üniversite öğrencileri aleyhine yapılan açıklamalara, Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği üyesi 17 üniversite ortak bir bildiri yayınlayarak tepki gösterdi. Yapılan açıklamada "Türkiye'nin gönül elçileri uluslararası öğrencilerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz" denildi.

Haber 20-04-24 23:38

İsrailli Bakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almıştı! Türkiye'den sert tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi görüşmesiyle ilgili İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Cumhurbaşkanı'nı hedef alarak "Utanmalısın" ifadesini kullanmıştı. İsrailli Bakan'ın sözlerine Dışişleri Bakanlığı'ndan sert tepki geldi.

Haber 20-04-24 20:41

İsrail sözleri gündem olan AK Partili Zeybekci'den yeni açıklama! Yeni Şafak yazarından sert tepki: Cumhurbaşkanımızın arkasına saklanma açıklaması da gelmiş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci'nin İsrail'te ticaret sözleri günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, "Bundan daha gerzekçe, bundan daha gerizekalıca bir açıklama duymadım." diyerek tepki gösterdi. Ardından Zeybekci'den bir açıklama daha geldi. Kılıçarslan o açıklamayı da eleştirdi. İşte detaylar...

Haber 20-04-24 15:07

Sosyal medyadan tepki çeken ilişki tüyosu! Kocamın başka kadınlarla ilişkisi var ama bu evliliğimizi kurtardı

29 yaşındaki Alice Lovegood, ilişkisinde her zaman bir şeylerin eksik olduğunu hissettiğini ve birden fazla kişiye duygular beslemeye başladığını kocası Matthew ile paylaştığında birbirlerine her zamankinden daha fazla bağlandıklarını söyledi. Evliliklerindeki eksikliği bulduktan sonra daha mutlu olduklarını dile getiren Alice, "Kocamın başka kadınlarla ilişkisi var ama bu evliliğimizi kurtardı" dedi.

Trend 20-04-24 11:53

Restoran ve kafelere boykot bugün başladı! 110 liralık kurabiye ‘sembol’ olmuştu, o işletmeci konuştu: ‘Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapmayı düşünüyoruz’

Hükümet evinden arabasına, gıdasından kıyafetine fahiş fiyatlarla mücadeleye devam ederken, bir tepki de vatandaştan artan kafe ve restoran fiyatlarına gelmişti. Sosyal medyada 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara gitmeme kararı alınmıştı. Boykot bugün başladı. Kampanyanın sembolü olan 110 kiralık kurabiyenin satıldığı işletme sahibi ise konuya ilişkin açıklama yaptı. Ürünü maliyetine sattıklarını belirten işletmeci indirim bir yana zam yapmaya hazırlandıklarını söyledi.

Finans 20-04-24 11:28

Haluk Bayraktar'ın sert sözlerine İmamoğlu'ndan 'akraba' yanıtı! Yetkiyi pervasızca kullanma girişiminde bulunuyorlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar arasındaki polemik devam ediyor. İmamoğlu, Bayraktar'ın “Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak” gibi sert ifadeler kullandığı açıklaması sorulduğunda "Ülkemizde bazen yetki verilmiş insanlardan daha fazla o yetkiyi pervasızca kullanma girişiminde bulunan insanlar var" diyerek tepki gösterdi.

Haber 19-04-24 17:06

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde tepki çeken Türk bayrağı detayı, iki fotoğraf karesi sosyal medyada gündem oldu! Bakan Yerlikaya duyurdu: Müfettiş görevlendirildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin meclisinde Türk bayrağının kaldırılması tepki doğurdu. Seçimden önce ve seçimden sonra paylaşılan iki fotoğraf karesi sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Mardin Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında 'İstiklal Marşı’nın okutulmadığına', Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında ise 'Türk bayrağının kaldırıldığına' ilişkin iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişlerimiz görevlendirilmiştir" açıklamasını yaptı.

Haber 19-04-24 15:30

İki kadını bıçakladı, sebebi şaşkına çevirdi! 'Bana baş kaldıranın, başını keserim'

Adana’da Furkan Nesli Derneği’nde tartıştığı Sevda S. ile Hatice K.’yi bıçakla yaralayan Betül Altınyüzük (24), tutuklandı. Altınyüzük ifadesinde, “Beni kapıda görünce ‘Bu kadın değil, açmayın’ dediler. Bu söze çok sinirlendim ve kendimi kaybettim. Tepki gösterince dışarı çıktılar, kendimi korumak için bıçağı rastgele savurdum” dedi. Altınyüzük, sağlık kontrolü için adli tıp birimine getirildiği sırada gazetecilere, “Bana baş kaldıranın, başını keserim. Peşlerini bırakmayacağım" dedi.

Haber 19-04-24 11:59

Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses için 'akli dengesi yerinde değil' demişti! Avukatı açıkladı: 'Kapsamlı rapor sonucunda...'

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim bitmiyor. Torunu Mert Tatlıses’e açtığı davayı kazanan şarkıcıya, Ahmet Tatlıses'ten bir tepki daha geldi.

Magazin 19-04-24 08:01

Olympiakos maçında oyundan alınan Fred'den İsmail Kartal'a tepki! 'Neden ben?'

Konferans Ligi rövanş mücadelesinde Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşan Fenerbahçe'de oyundan alınan Fred, İsmail Kartal'a tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 18-04-24 23:55

İran-İsrail gerilimi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran ve İsrail arasındaki gerilime değinerek “Batılı ülkelerin, İran'ın misillemeleri karşısında tek bir ses olarak tepki verebildiklerini gördük. Aynı aktörlerin şimdi de tek ses olarak İsrail'e dur demeleri gerekiyor" dedi.

Haber 18-04-24 20:29

Askeri üniforma ile servis görüntüleri gündem olmuştu! Karar verildi

İstanbul'da bir restoranda çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Restoran çalışanlarının askeri üniforma ile servis yaptığı görüntüler sosyal medyada paylaşılmış ve tepki görmüştü. Askeri üniforma ile servis yaptığı belirlenen ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen Y.J., tutuklandı.

Haber 18-04-24 20:14

25 yıldır sırtında duran devasa kistin patladığı anı sosyal medyadan paylaştı! Bunu izlemeyi midem kaldırmaz

İngiltere'nin Bristol şehrinde çekilen görüntülerde Dave Andrew isimli bir adam sırtında 25 yıldır duran devasa kistin patlatıldığı anı paylaştı. Sırtındaki irinin aktığı anı sosyal medyadan paylaşan adamın görüntüsü kısa sürede viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı ise görüntülerin paylaşılmasına tepki göstererek, "Ben neden böyle bir şey izledim" yorumunu yaptı.

Trend 18-04-24 15:01

İstanbul'da taksi şoförleri meslektaşlarının öldürülmesine tepki gösterdi

Taksi şoförleri, meslektaşları Yaşar Yanıkyürek'in yolcusu tarafından gasbedildikten sonra öldürülmesine tepki gösterdi.

Yurthaber 18-04-24 08:33

Sergi pozları olay olmuştu! Aşka gelen Uraz Kaygılaroğlu yeni sevgilisiyle peş peşe paylaşım yaptı

Uraz Kaygılaroğlu'nun bir sergi için verdiği pozları büyük tepki çekmişti. Sosyal medyada gündem yaratan pozlar hakkında açıklama yapan Kaygılaroğlu, o pozları sanatçı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiğini belirtmişti. Bu kez aşka gelen ünlü oyuncu yeni sevilisiyle peş peşe paylaşım yaptı.

Magazin 17-04-24 23:22

Yalı Çapkını'nı Kaya'sı Taro Emir Tekin'in İsrail askeri paylaşımı tepki toplayınca özür diledi!

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Kaya karakteriyle adından söz ettiren Taro Emir Tekin poligonda atış yaparken verdiği pozlarını "İsrail askeri" konulu bir içerikle X hesabından paylaştı. Paylaşımı dolayısıyla tepkilere maruz kalan Tekin'den özür gecikmedi. Daha sonra paylaşımını da profilinden sildi.

Magazin 17-04-24 20:58

Edirne'de yaşanan kadın cinayetine tepki

Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, boşanma aşamasındaki kocası tarafından silahla vurulduğu ileri sürülen Petek Aksak'ın öldürülmesine tepki gösterdi.

Yurthaber 17-04-24 14:55

Osman Kavala çıkışı MHP'yi kızdırdı! Abdulkadir Selvi'ye çok sert tepki: Koca bir hiç! Çapsız ve kof kelam

Abdulkadir Selvi'nin olay yaratan Osman Kavala ve Gezi Davası tutuklularıyla çıkışına Cumhur İttifakı ortağı MHP'den çok sert tepki geldi. Selvi'yi "sinsilik ve çirkeflikle" suçlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, "Bu ve benzeri şahıslara misyon yüklendiği görüntüsü verenlerin Selvi’nin koskoca bir hiç olduğunu anlamaları gerekir" dedi. Özdemir, açıklamasının devamında ise "Çapsız kalem ve kof kelam sahipleri bunu artık iyi anlamalıdır" ifadelerini kullandı.

Haber 17-04-24 13:57

Oryantal Didem Hadise'yi eleştiren Sevda Türküsev'e sert çıktı! Konuyu cinsel hayatına getirdi!

Son konserinde kendisini alt açıdan çekmek isteyen bir kameramana sinirlenen Hadise'ye Sevda Türküsev sert sözler söylemişti. Oryantal Didem Kınalı, Hadise'ye destek vererek Sevda Türküsev'in sözlerine tepki gösterdi.

Magazin 17-04-24 11:47

Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlara tepki yağdı! Sosyal medyada olay yarattı

Kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri haberleri gündemdeki yerini korumaya devam ederken oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun bir sergi için verdiği pozlar büyük tepki çekti. Sosyal medyada gündem yaratan pozları Kaygılaroğlu'nun, sanatçı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiği öğrenildi.

Kadin 17-04-24 09:25

Asker üniformalı garson, yabancı müşterilere servis yaptı! TikTok'ta yayıldı... Lüks restoranda tepki çeken görüntü

Lüks bir restoranda çekildiği öne sürülen görüntüler olay yarattı. Söz konusu görüntülerde, asker üniforması giyen bir garsonun yabancı müşterilere servis yaptığı anlar yer aldı. Sosyal medya platformu TikTok'ta yayılan görüntüler bir anda tepkilerin odağı haline geldi. İstanbul Valiliğinden görüntülerle ilgili gelen açıklamaya göre 3 kişi gözaltına alındı.

Haber 17-04-24 08:35

Dansı 'müstehcen' bulunan Tuğba Ekinci'nin siniri geçmiyor! Bu sefer arabeskle dalga geçti

Geçtiğimiz günlerde Tuğba Ekinci sahnede kendinden geçerek ilginç dans hareketleri yapınca eleştirilmişti. Hareketleri 'müstehcen' bulunan Ekinci sert tepki göstermişti. Şarkıcı bu sefer ise arabesk türüyle dalga geçti.

Magazin 17-04-24 07:28

AK Partili Çamlı'nın sıra dışı çıkışı sosyal medyayı salladı! Benzinin 45 lira olmasının sorumlusunu böyle haykırdı: Siz yaptınız oğlum bunları

Eski AK Parti Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Benzinin 45 lira olmasına, doğal gazın zamlanmasına tepki gösteren Çamlı bu zamlardan CHP'yi sorumlu tuttu. "Siz yaptınız oğlum bunları" diye bağıran Çamlı'nın sözlerinin devamı da dikkat çekti.

Finans 16-04-24 12:06

'Istakoz' polemiği İzmir'e de uzandı! Hesabını Şebnem Bursalı'yı vekil yapanlar da verir diyen İsmail Saymaz, adeta ateş püskürdü

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın 'ıstakoz' paylaşımı siyaset gündemini adeta sarstı. Bursalı, söz konusu paylaşım için kamuoyundan özür dilese de tepkiler dinmek bilmiyor. AK Parti içinden de pek çok isim Bursalı'ya tepki gösterirken, gazeteci İsmail Saymaz da yaşananlara ateş püskürdü. "Bunun hesabını sadece Bursalı değil aynı zamanda onu vekil yapanlar da verir" diyen Saymaz'ın İzmir çıkışı da dikkat çekti. Saymaz, bayramda Eminönü'nü ilk kez gören liseli genci hatırlattı.

Haber 16-04-24 09:56

'Şakkadanak satarım' sözleriyle hafızalara kazınmıştı! Batırel'den tepki çeken sözler: Ankara, İstanbul ve İzmir tek bir çivi bile çakmayın

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir canlı yayında dolar çıkışıyla gündem olan ve 'Şakkadanak satarım' sözleriyle adından söz ettiren Ekonomi Yazarı Necmettin Batırel bu kez Ankara, İstanbul ve İzmir sözleriyle tepki çekti.

Haber 16-04-24 09:40

Rıdvan Dilmen'in sözlerine Galatasaraylılar tepki gösteriyor!

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor’u 4-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların 4-0'lık galibiyetine rağmen Rıdvan Dilmen'den ilginç bir eleştiri geldi.

Spor 16-04-24 08:42

İBB Meclisinde yıllar sonra bir ilk: İmamoğlu hızlı başladı! İlk toplantıda hükümete bu çağrıyı yaptı

31 Mart seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi ilk kez Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. CHP bu seçimde çoğunluğu eline alarak yıllar sonra bir ilki gerçekleştirdi. AK Parti'nin bir teklifi ilk kez oy çokluğuyla reddedildi. Öte yandan İmamoğlu Kepez Belediye Başkanı'nın tutuklanmasına tepki gösterdi. İşte Meclis toplantısında yaşananlar...

Haber 15-04-24 16:48

İnek kavgası can aldı! 70 yaşındaki adamı döverek öldürdüler

Muş'ta evine giren ineklere tepki gösteren Ömer Y. (70), çıkan kavgada dövülerek öldürüldü. Korkunç olayla ilgili biri amca oğlu 2 şüpheli, gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 15-04-24 09:59

AK Parti'deki 'ıstakoz' krizinde Özgür Özel detayı: Şebnem Bursalı'ya destek veren isim tehditle gündeme gelmişti!

Türkiye günlerdir AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'yı konuşuyor. Bursalı, Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşınca eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Partisinden de sert tepki çeken Bursalı için istifa çağrıları da yükselmişti. Bursalı özür diledi, bu sırada destek paylaşımları da yapıldı. Destek verenlerden Eda Soyak Serbest ismi ve Özgür Özel detayı dikkatlerden kaçmadı.

Haber 15-04-24 09:00

Sahnedeki hareketleri ağızları açık bıraktı! Tuğba Ekinci'den eleştirilere tepki: Sadece yobaz değil...

Gerek paylaşımları gerekse açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Tuğba Ekinci sahnede kendinden geçerek ilginç dans hareketlerinde bulundu. Hareketleri 'müstehcen' bulunan Ekinci'ye eleştiri yağınca şarkıcı sert ifadeler kullandı.

Magazin 15-04-24 07:42