Termal Haberleri

Yalova'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı

Yalova'nın Termal ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Yurthaber 17-04-2024 07:57

'Kazı yapılırken bir anda topraktan fışkırdı' Akın akın geliyorlar! Şifa bulanlar var 'Ücretsiz olmasından çok memnunuz'

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Uludağ'ın eteklerinde maden suyu kazısında bulunan termal su halkın ilgisini çekti. 15 yıldır durmadan akan kaplıca suyu nedeniyle alan adeta bir Pamukkale'ye dönüştü. Binlerce kişi ücretsiz termal ve çamur için farklı şehirlerden bölgeye akın ediyor.

Haber 06-03-2024 12:05

Erzurum'da 70 derece termal su için sondaj çalışması başlatıldı

Şifalı termal kaplıcalarıyla her yıl yerli ve yabancı turistleri ağırlayan Aziziye ilçesindeki Ilıca'da, seracılıktan ısınmaya kadar birçok alanda kullanılması için 70 derece ve üzerinde sıcak su elde etmek hedefiyle sondaj çalışmaları başlatıldı.

Yurthaber 19-09-2023 15:27

Afyonkarahisar'da bir kadını bıçakla öldüren zanlı, Isparta'da yakalandı

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, termal tesiste bir kadını bıçakla öldürdüğü öne sürülen şüpheli, Isparta'da gözaltına alındı.

Yurthaber 14-03-2023 15:28

Tek çözüm kat kat giyinmek değilmiş! İşte soğuk havalarda sıcacık kalmanın yolları

Soğuk havalarda dışarıda vakit geçirmeyi seviyor, kış aylarında kampa gitmekten hoşlanıyor ya da bazı zorunluluklar nedeniyle dışarıda uzun süre kalmanız gerekiyorsa öncelikle ısınma problemini çözmeniz gerekir. Bunun için ilk olarak doğru ekipman seçimi yapmak gerekir. En soğuk havalarda dahi ısınmanıza yardımcı olacak ipuçları için okumaya devam edin.

Haber 24-02-2023 16:52

Bilgisayarınızın ısınmasını önleyerek ömrünü uzatacak en iyi termal pedler

Bilgisayarların ömrünü uzatmak için birçok yol olsa da en etkili yöntemler arasında parçaların ısınmasını önlemek var. Bunun için etkili bir fan sistemi ve kaliteli bir termal ped kullanmak gerek. Bilgisayarınızın eskisinden çok daha hızlı ve verimli çalışmasını sağlayacak termal ped modellerini incelemek için okumaya devam edin.

Haber 30-01-2023 17:03

Kütahya ve Balıkesir'deki termal tesisler yarıyıl tatilini hareketli geçirecek

Türkiye'nin önemli termal turizm merkezlerinden Kütahya ve Balıkesir'deki tesisler, okulların yarıyıl tatili dolayısıyla oluşacak yoğunluk öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Yurthaber 20-01-2023 10:16

Afyonkarahisar'da termal otellerde ara tatil rezervasyonları artırdı

Türkiye'nin önemli termal merkezlerinden Afyonkarahisar'daki otellerde, ara tatil dönemi için aldıkları rezervasyonlarda artış yaşanıyor.

Yurthaber 09-11-2022 10:23

Edremit Körfezi'ndeki işletmeciler turizmi 12 aya yaymayı hedefliyor

Yaz sezonunu kalabalık geçiren Edremit, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçelerindeki turizm işletmelerinden termal özelliğe sahip olanlar kışın da misafirlerini ağırlayacak - Edremit Körfezi Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Atamer Ulusoy: - "Termal turizm, dağ turizmi, kültür turizmi olsun turizmin bu gibi donelerini çok daha iyi kullanabilirsek turizm 2 ay değil 12 aydır. Bu körfezde binlerce turistin dolaştığını gördüğümüz zaman daha mutlu olacağız"

Yurthaber 29-09-2022 13:04

Yalova'da yerleşim sahalarına inen sahipsiz büyükbaş hayvanlar sorununa el atıldı

Esnafın yanı sıra kültür varlıklarına, bağ bahçe ve meyve ağaçlarına zarar veren büyükbaş hayvanlar özel ekiplerle yakalanıyor

Yurthaber 25-08-2022 12:22

Yalova'da bayılma numarasıyla dolandırıcılık yapan 2 kişi hakkında işlem başlatıldı

Yalova'da bayılma numarasıyla dolandırıcılık yapan 2 kişi hakkında işlem başlatıldı

Yurthaber 25-08-2022 09:55

Çok sık yapıyorsunuz dikkat! Soğuk su içtiği için hayatından oluyordu, Termal şok nasıl olur?

Sıcak yaz günlerinde ferahlamak için buz gibi sular içiliyor. Bu içilen sular serinletse de sağlığımızı tehlikeye atabiliyor. Adam Schaub isimli genç adamın sıcak havada içtiği soğuk su yüzünden vücudu şoka girdi. Yaşadıklarını paylaşan Schaub soğuk su içenleri uyardı.

Haber 15-08-2022 09:59

Afyonkarahisar'daki termal otellerde bayram yoğunluğu yaşanıyor

Zafer Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Ali Gümüşhan: - "Bayram, yaz döneminde olduğu için Afyonkarahisar'daki termal otellere genellikle Belçika, Almanya ve Hollanda'da yaşayan gurbetçi vatandaşlarımız ilgi gösteriyor. Otellere girişler de hafta sonu başlayacak"

Yurthaber 08-07-2022 11:14

Yalova Termal bayramda gelecek misafirleri için son hazırlıklarını tamamladı

Sağlık Bakanlığı Yalova Termal Kaplıcaları İşletme Müdür Yardımcısı Reşit Yeşil: - "Burası oksijen çadırı gibi. Doğada yürüyüşler yapabiliyor, şelale, yayla gibi güzellikleri görebiliyorlar" - Bir termal otelin müdürü Arif Şaldırak: - "İlçe nüfusumuz 6 binlerde ancak bayram ve bayram sonrasında gelecek konaklama ve günübirlik misafirlerimizle 300 binin üzerinde olmasını ümit ediyoruz"

Yurthaber 06-07-2022 11:06

Hem günlük giyime hem de sporda giymeye uygun tayt modeli önerileri

Şık olmak istediğinizde rahatınızdan ödün vermeniz gereken zamanlar artık geride kaldı. Birbirinden şık, yepyeni tayt modelleri ile hem gösterişli hem rahat kombinler yapabilirsiniz. Termal, basic, toparlayıcı ve spor gibi pek çok modeli bulunan taytlar, her çeşit bütçeye konforu ve şıklığı sunmayı amaçlar. Çeşitli şekilde üretilen en iyi tayt modellerini sizler için araştırdık. Gelin, hem sporda hem günlük yaşamda şıklığınızı tamamlayacak olan tayt modellerine yakından bakalım.

Kadin 24-06-2022 16:10

Hayalinizdeki termal tatili gerçeğe dönüştürmenin 4 yolu

Tüm olmazsa olmazların birleştiği bir tatil hayal edin… Masmavi suların yemyeşil bir atmosferle buluştuğu, kuş sesleriyle bütünleşmiş doğa ve daha fazlasıyla hem dinlenip hem de eğlenebileceğiniz rüya gibi bir termal tatili gerçeğe dönüştürmenin 4 yolunu sizler için listeledik.

Finans 04-03-2022 14:19

Yaz turizmini bereketli geçiren Çeşme, kışın da termal turizmle dolacak

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran: - "Termal otellerin kışın kapatmak gibi bir niyeti yok çünkü dolular. Hafta sonu bütün oteller yüzde 100 doluluk yaşıyor" - Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkan Yardımcısı Orhan Belge: - "Termal su kalitemiz dünya çapında. Büyük otellerimizin tamamında termal havuzlarımız var. Buna talep çok fazla. Tüm göstergeler bizim 2022 sezonuna çok iyi başlayacağımızı gösteriyor"

Yurthaber 16-10-2021 11:12

Erzurum'da kurulacak termal seralarla çetin kış şartlarında bile domates yetiştirilebilecek

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan: - "Seralarımızı kış aylarında termal sularımızla ısıtarak üretim için gerekli ısı ve nem ortamını oluşturmuş olacağız. Yani havalar soğudu ya da kış geldi diye üretime ara vermek zoruna kalmayacağız"

Yurthaber 09-08-2021 16:32

Kış turizm merkezi Erzurum'da yapılan Termal Aquapark turistleri cezbedecek

Günlük 3 bin kişiye hizmet verecek 50 milyon lira yatırım bedelli tesiste, 14 bin metrekare kapalı alanda kadın ve erkekler için ayrı havuzlar başta olmak üzere bungalov evler, restoran, kafe ve eğlence merkezi, hamam, sauna, buhar odası, fitness salonu, aroma terapi, fizik tedavi ve sağlık odaları da yer alacak - Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan: - "Burası kış turizmiyle ve kayakla entegre olacak. Kayak sezonluk turizm fakat burası sezon problemi olmayan bir turizm dalı. Yılın bütün aylarında yurt içinden ve dışından misafir kabul edebilecek potansiyele sahibiz"

Yurthaber 11-07-2021 11:30

İçerisinde 2 bin yıldır sıcak su akan tarihi hamam ziyarete açılacak

Yozgat Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Çiftçi: -"Biz istiyoruz ki insanlar Sarıkaya Roma Hamamı'nda canlı su kaynağını görsünler, yaklaşık iki bin yıldır derecesi dahi değişmeden çıkan bu sudan faydalansınlar, hem dokunabilsinler hem de tarihi yaşasınlar" -"Müze müdürlüğümüz başkanlığında, Sarıkaya Belediyesi ve kaymakamlığın destekleriyle kazı çalışmalarına başladık. Kazılacak alanlarla ilgili altyapı çalışmalarına da başlandı. Projenin içerisinde yer alan çalışmalarla beraber burasını turizme kazandırmayı planlıyoruz" - Esnaf Ayhan Yıldırım: -"Buraya dünyanın her yerinden turist gelmesi bizim için çok güzel olacak"

Yurthaber 19-06-2021 13:31

Kocasu deresinde şaşırtan sıcaklık değişimi: Bir tarafı 40, diğer tarafı 5 derece

Bursa'daki Keles ilçesi ve Orhaneli ilçesi arasında yer alan Kocasu deresi, sıcaklık değerleri ile şaşırtıyor. Bir tarafında su sıcaklığı 40 dereceye ulaşan derenin diğer yanındaki su sıcaklığı ise 5 dereceye düşüyor. Doğal ortamda termal keyfi yaşamak isteyen doğaseverler, farklı şehirlerden gelerek çadır kurup benzersiz ortamın tadını çıkarıyor.

Haber 09-05-2021 12:25

KUDAKA, Erzurum'daki termal turizme fizik tedavi merkezi ile destek verecek

KUDAKA, Erzurum'daki termal turizme fizik tedavi merkezi ile destek verecek

Yurthaber 14-04-2021 17:09

Bursa'da termal havuz soğuk havayı unutturuyor

Bursa'da doğal termal suyu ile açık havaya kurulan sıcak havuz, soğuk havalarda pandemiden kaçmak isteyenlerin uğrak noktası haline geldi. Ziyaretçilerin keyifli zaman geçirdiği bölgede projenin akan suyun boşa gitmemesi için yapıldığı öğrenildi.

Haber 28-02-2021 11:10

Van'da kayak ve kaplıca keyfi bir arada yaşanacak

Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari: - "Dünyada hiçbir kayak merkezi ve termal otel iç içe değil, aralarında uzun mesafeler var. Burada sıfır noktada olacak"

Yurthaber 27-02-2021 16:31

Van'da kayak ve kaplıca keyfi bir arada yaşanacak

Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari: - "Dünyada hiçbir kayak merkezi ve termal otel iç içe değil, aralarında uzun mesafeler var. Burada sıfır noktada olacak"

Yurthaber 27-02-2021 16:31

CHP'li Öztunç'tan jeotermal enerji santrallerine, sermayeye ve enerji üretimine karşı değiliz açıklaması:

"Biz sadece uygulamanın dünya standartlarında yapılması gerektiğini söylüyoruz ve böyle yapılmasını istiyoruz"

Yurthaber 21-01-2021 14:45

Afyonkarahisar'da Şifa Şelalesinin donmasıyla kartpostallık görüntü ortaya çıktı

Afyonkarahisar'da "Şifa Şelalesi"nin donmasıyla kartpostallık görüntü ortaya çıktı

Yurthaber 20-01-2021 16:05

Afyonkarahisar'da Şifa Şelalesinin donmasıyla kartpostallık görüntü ortaya çıktı

Afyonkarahisar'da "Şifa Şelalesi"nin donmasıyla kartpostallık görüntü ortaya çıktı

Yurthaber 20-01-2021 16:05

Kütahya Emet Termal Resort&Spa Otel'e Güvenli Turizm Sertifikası

Otel müdürü Ramazan Sezer: - "Sertifikada görüldüğü gibi karekod sistemiyle tüm müşteriler otelimizin denetim geçmişini şeffaf olarak görebiliyor"

Yurthaber 22-07-2020 13:25

Aziziye Belediye Başkanı Orhan'dan iş insanlarına Erzurum'a termal yatırım önerisi

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan: - "Aziziye, termal yatırım yönünden büyük potansiyeller barındırıyor ve kaplıca suyu bakımından zengin bir alana sahip. Yatırımcı iş adamlarımızın belki de tahmin edemeyecekleri düzeyde şifalı kaynaklarımız var. Kış turizmiyle entegreli bir termal yatırım yılın en az on ayı turizmcilere hitap edebilir"

Yurthaber 16-07-2020 14:38

Termal zengini Taraklı normalleşme sürecinde ziyaretçilerini ağırlıyor

Tarihi dokusu ve yöresel zenginlikleriyle turistlerin uğrak noktası Sakarya'nın Taraklı ilçesinde, Kovid-19 tedbirleri alınarak termaller de misafirlerin hizmetine sunuluyor - Taraklı Termal Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç: - "Deniz 1 saat uzağımızda, hemen yanı başımızda yayla var, biraz öteye gittiğinizde Göynük. Müthiş bir aks üzerinde tarihi, kültürü, doğayı bulabileceğiniz bir mekandasınız"

Yurthaber 19-06-2020 11:08

Pamukkale'de termal oteller misafirlerini bekliyor

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen: - "Yavaş yavaş Pamukkale Karahayıt bölgesindeki tesislerimiz açılmaya başladı. Sabırsızlıkla tüm misafirlerimizi bölgeye bekliyoruz" - "Sağlık turizmi için bölgemizin ciddi anlamda rağbet göreceğini düşünüyoruz"

Yurthaber 06-06-2020 11:10

Denizli'de yoldan termal su çıktı

Denizli'de yoldan termal su çıktı

Yurthaber 23-05-2020 12:38

Kahramanmaraş'ın kaplıcalarıyla meşhur Ilıca Mahallesi en sakin dönemini yaşıyor

Kahramanmaraş'taki Ilıca mahallesi, koronavirüs tedbirleri nedeniyle en sakin günlerini yaşıyor. Kaplıcalarıyla ünlü mahalle her yıl binlerce turist ağırlıyordu.

Haber 06-05-2020 12:24

Eskişehir Garı'nda termal kameralı koronavirüs önlemi

Eskişehir Garı'nda termal kameralı koronavirüs önlemi

Yurthaber 26-03-2020 14:33

Seydişehir, Akdeniz turistinin termal rotası olmayı hedefliyor

Konya'nın Seydişehir ilçesinde kurulan termal tesis ve sonrasında açılacak otellerle Antalya'ya gelen turistlerin, termal şifaya da ulaşmaları sağlanacak - Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal: - "Stratejik bir bölgedeyiz. Antalya ve Konya bizim için yeterli bir potansiyel. Alanya-Manavgat bölgesinden buraya gelenler var. Hatta termali, Antalya'da yaşayanlar daha çok bekliyor. Buranın lokasyonu harika" - "Diğer yandan özel sektöre verdiğimiz tatil köyü projesi de hızla sürüyor. Önümüzdeki günlerde buraya otel temeli atacağız. Burayı oteller bölgesi yapacağız"

Yurthaber 22-02-2020 11:52

Hisaralan Kaplıcaları'na turist çekecek jeopark projesi hazırlanıyor

Balıkesir'in Sındırgı ilçesindeki Hisaralan Kaplıcaları'na dünyadan ve yurt içinden daha fazla turist çekebilmek amacıyla 3 milyon lira harcanarak inşa edilecek jeopark ile müze projesinin 2 yılda tamamlanması hedefleniyor - Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş: - "Burada 'sonsuzluk havuzu' dediğimiz bir karış derinliğinde sıcak su havuzu olacak. Girişte 500 metrekarelik müzesi, aşağı yukarı 1,5 kilometre uzunluğunda ve 2 metre genişliğinde ahşaptan koridor şeklinde yollar olacak"

Yurthaber 11-02-2020 13:17

Kayak ve termalin buluştuğu Murat Dağı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu

Kayak ve termalin buluştuğu Murat Dağı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu

Haber 02-02-2020 16:42

Rus turistlerin kaplıcalarıyla ünlü Yalova'ya ilgisi arttı

Türkiye'nin önemli termal turizm merkezlerinden Yalova'nın kaplıcalarıyla ünlü Termal ilçesinde Rus turist sayısında artış yaşandı. Konuyla ilgili konuşan Sağlık Bakanlığı Termal Kaplıcaları İşletmesi Müdür Yardımcısı Gürbüzoğlu,'Tesisimize Rusya'dan gelen misafirlerimizin ilgisi çok büyük. Bir önceki sene, geçen yıla göre yüzde 20-25 bir artış gözlüyoruz. Özellikle kış aylarında kaplıca turizmi çok revaçta. Kar altında açık havuza girmek çok büyük bir keyif' dedi.

Haber 23-01-2020 15:27

Rus turistlerin kaplıca ilgisi arttı

Yalova'nın kaplıcalarıyla ünlü Termal ilçesine gelen Rus turistlerin sayısında artış yaşandı - Sağlık Bakanlığı Termal Kaplıcaları İşletmesi Müdür Yardımcısı Gürbüzoğlu: "Tesisimize Rusya'dan gelen misafirlerimizin ilgisi çok büyük. Bir önceki sene, geçen yıla göre yüzde 20-25 bir artış gözlüyoruz. Özellikle kış aylarında kaplıca turizmi çok revaçta. Kar altında açık havuza girmek çok büyük bir keyif"

Yurthaber 23-01-2020 11:30

Kütahya'nın termal tesislerinde yarıyıl tatili hareketliliği

İl merkezi ile Simav, Emet, Gediz, Tavşanlı ilçelerindeki tesislerde sömestir tatili dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor - Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık: - "Zengin minerallerden dolayı ilimizin termal ve şifalı suları özellikle kış aylarında daha fazla tercih ediliyor"

Finans 17-01-2020 11:09

Taraklı, yarıyıl tatilini sakin ve sessizgeçirmek isteyenleri bekliyor

Sakin şehirler ağına üye Sakarya'nın Taraklı ilçesi, yarıyıl tatilinde metropollerden uzak, "sakin ve sessiz" bir ortam isteyenleri kendisine çağırıyor - Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı: - "İnsanların 5 dakikalık huzur aradığı bir dünyada bence gelip görülmesi gereken bir yer. "Burada sabahları yürürken sessizliğin sesinden başka bir şey duymayacaksınız"

Haber 16-01-2020 11:38

Yarıyılda sessiz ve sakin tatil arayanların rotası: Taraklı

Sakarya'nın Taraklı ilçesi yarıyıl tatilinde sakin ve sessiz bir ortam arzu edenler için eşsiz bir fırsat sunuyor. Misafirperverliğiyle yerli ile yabancı turistlerin cazibe merkezi haline gelen Taraklı'da, ziyaretçiler Osmanlı ahşap mimarisinin özgün örneklerini görme fırsatı buluyor. İşte tarihi konaklarıyla ziyaretçilerine bambaşka bir atmosfer yaşatan Taraklı'dan kareler...

Haber 16-01-2020 11:35

Yalova'daki termal turizm tesislerinde tatil hareketliliği erken başladı

Okullarda yarıyılın sona ermesinden birkaç gün önce çocukları için izin alarak Yalova'nın Termal ilçesine gelen tatilciler yoğunluk oluşturdu - Sağlık Bakanlığı Yalova Termal Kaplıcaları İşletme Müdür Yardımcısı Gürbüzoğlu: - "Yarıyıl tatilini sadece otel konaklaması olarak düşünmemek lazım çünkü bizim günübirlik misafirlerimiz de çok fazla. İstanbul, İzmit, Bursa ve yakın illerimizden bu doğal güzellikleri görmek, hamam ve havuzlardan yararlanmak için gelen günübirlik misafirlerimiz oluyor"

Finans 16-01-2020 11:17

Murat Dağı'ndaki pistler kayak tutkunlarını bekliyor

Kütahya'nın Gediz ilçesi sınırları içinde kalan Murat Dağı, sunduğu kış tatili olanaklarıyla ziyaretçilerinin beğenisini topluyor. Doğal güzellikleri sayesinde turistlere hem kayak hem de termal turizm keyfinin bir arada yaşanmasına imkan sağlayan Murat Dağı, sadece Türklerin değil yabancı ziyaretçilerin de gözdesi oldu.

Haber 14-01-2020 11:20

Termal turizmin merkezi Afyonkarahisar yılbaşı tatilinde de dolacak

Yeni yıla sayılı günler kala Afyonkarahisar'da 5 yıldızlı termal otellerde doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı - Zafer Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Ali Gümüşhan: "Şu anda otellerimizde doluluk yüzde 80 civarında. Önümüzdeki 15 gün sonra sanıyorum otellerdeki doluluk yüzde 100'e ulaşacaktır"

Yurthaber 21-12-2019 11:14

Okullar atık malzemelerle çiçek açıyor

Yalova'nın Akköy köyünde hayata geçirilen "Okullar Çiçek Açsın" projesi ile minikler, atık malzemelerden yaptıkları saksılarla okul bahçesini çiçeklerle donattı - Proje Koordinatörü Nazan Gül: - "Bahçeye çıktıklarında ilk işleri çiçeklerine bakmak oluyor. Okul bahçeleri beton yığını olmaktan çıksın, çocukların neşesine çiçeklerin renkleri de eklensin istiyorum"

Magazin 13-12-2019 14:47

Ara tatilde kültür turlarına yoğun ilgi

TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler: - "Havaların güzel olmasıyla alternatiflere yönelme oldu ama ağırlıklı olarak kültür turları başı çekti. Ara tatilde özellikle İstanbul, Kapadokya, Pamukkale ve GAP turlarına ilgi yüksekti" - TÜRSAB Ege Bölge Temsil Kurulu Başkanı Tolga Gencer: - "Bu yıl ilk olmasından dolayı vatandaşlar da tam anlamıyla organize olamadı. Nisandaki ara tatilin turizme daha fazla katkısı olacağını tahmin ediyoruz"

Yurthaber 24-11-2019 11:34

Kütahya'nın termal tesislerine ara tatil ilgisi

Türkiye genelinde öğrenciler için bu yıl ilk kez uygulanacak ara tatil dönemini hava sıcaklıklarının azalmasından dolayı termal merkezlerde geçirmek isteyen aileler, Kütahya'daki tesislere ilgi gösteriyor - Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık: - "Kütahya'daki termal kaynaklarımız ünlü seyyah Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesinde de geçiyor. Kütahya'nın büyük bölümü termal kaynaklara sahip. İlimizdeki termal kaynaklardan çıkan sular Türkiye'nin en kıymetli termal suları arasındadır"

Haber 15-11-2019 11:15