Teror Hedefleri Haberleri

Son dakika | Hedefleri Türkiye'deki şahıs ve şirketlerdi! İsrail istihbaratı adına çalışanlar için düğmeye basıldı

Son dakika haberi: Türkiye'den İsrail istihbaratı adına çalışanlara yönelik yeni operasyon düzenlendi. Türkiye'deki şahıs ve şirketler hakkında bilgi toplayıp İsrail'e aktaran 8 kişi yakalandı.

Haber 2024-04-05 11:44:55

Enerjide yeni yatırım! Azerbaycan ve Türkiye ortak hedef belirlemişti: SOCAR'dan hamle geldi

SOCAR Türkiye, Azerbaycan ile Türkiye'nin ortak stratejik hedefleri doğrultusunda enerji alanında stratejik yatırımlara devam ediyor.

Finans 2024-03-18 13:37:30

Son dakika: Kredi kartlarıyla ilgili yeni karar! Nakit avans çekim faizi yüzde 5'e yükseltildi

Son dakika: TCMB'nin Kredi Kartı İşlemlerinde Uygulanacak Azami Faiz Oranları Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, kredi kartıyla nakit avans çekiminde faiz oranı yüzde 4,42'den yüzde 5'e yükseldi. Kredili mevduat hesabı faizi de yüzde 5 oldu. Tüzel kişi TL payı için aylık artış hedefi getirildi, gerçek kişi TL payı hedefleri de güncellendi.

Finans 2024-03-16 00:18:09

Zilli topun peşinde hedefleri paralimpik oyunları şampiyonluğu

Görme Engelliler B1 Futbol Milli Takımı, üçüncü kez katılacağı paralimpik oyunlarında altın madalya hedefliyor.

Yurthaber 2024-03-12 11:15:15

Trabzonspor'dan Fenerbahçe maçı öncesi sert açıklama! ''Başkalarından medet ummayacaksın''

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral, bordo-mavili takımın Süper Lig’in 30. haftasında sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu. “Şampiyonun kim olacağı, kendi hedefleri doğrultusunda mertçe ve emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor’un umurunda değil” diyen Saral, Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki’nin Trabzonspor maçına yönelik ifadelerine de tepki gösterdi.

Spor 11-03-24 15:06

Geçen yıl uygulamaya alınmıştı! ATM'lerde yeni dönemin ilk yansıması: Mehmet Şimşek 'TAM'ı anlattı, 500 milyon dolar...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2023'te uygulamaya aldıkları TAM Projesi'nin bugün itibarıyla 5 bin 200 ATM ile Türkiye'nin 81 ilinde hizmet veren bir sistem haline geldiğini belirtti. Şimşek, sistemin benzerlerinden çok farklı olduğuna dikkati çekerek hedefleri gözler önüne serdi.

Finans 21-02-24 11:45
ATM

'Hiçbir şey yapmadım sadece taşındım ve 22 kilo verdim' 6 aydan kısa sürede hayatı değişti! 'Hiç fark etmemiştim'

Kilo verip daha sağlıklı hem de daha fit bir vücuda sahip olmak pek çok kişinin kişisel hedefleri arasında. Bunun için sağlıklı beslenme ve düzenlik egzersiz de ilk kural. Bu büyük çaba gerektiren yolculukta kilo verme hikayeleri dinlemek de yararlı olabiliyor. Ancak ABD'li bir kadın hiçbir çaba sarf etmeden nasıl 22 kilo verdiğini anlatmasıyla sosyal medyada herkesi şoke etti. Kadının bunun için yaptığı tek şey ise taşınmak oldu. İşte 6 aydan kısa sürede hayatını değiştiren o dönüşüm öyküsü...

Kadin 31-01-24 16:29

'2024'te kilo vermek için daha az yemek yerine daha fazla yemeniz gereken 3 yiyecek' Zayıflamak isteyenler için paylaştı

Kilo vermek pek çoklarının 2024 yılı için yeni yıl hedefleri arasında! Uzmanlar bunun için sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz yapmaktan şaşmamak gerektiğini sık sık vurguluyor. Ancak kilo vermeye karar verip de ilk adımı atmak isteyenler çoğu zaman ne yiyeceklerine ve ne kadar yiyeceklerine karar veremiyor. ABD'li bir diyetisyen sosyal medya hesabından 'daha az yemeye çalışmak yerine, hedefi 2024'te kilo vermek olanların daha fazla yemesini istediği üç yiyeceği' paylaşarak ezber bozdu.

Kadin 22-01-24 15:39

Son dakika | TSK'dan Irak ve Suriye'nin kuzeyine hava harekatı: Terör inleri birer birer imha edildi! MSB görüntüleri paylaştı

Son dakika haberi: Terör örgütünün 9 şehit verdiğimiz hain saldırıları sonrası terör hedefleri bir bir imha edildi. Dün gece Irak ve Suriye'nin kuzeyine düzenlenen hava harekatının görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 16-01-24 11:27

SON DAKİKA | Terör hedefleri vuruluyor! MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 23'e çıktı

Son dakika haberi: Türkiye şehitlerine ağlıyor! Terör örgütünün alçak saldırısı sonrasında Kuzey Irak'tan peş peşe acı haberler gelmişti. Milli Savunma Bakanlığı, saldırının ardından Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerinin hava harekatlarının yanı sıra kara ateş destek vasıtalarıyla da etkili şekilde vurulduğunu açıkladı. MSB, Irak’ın kuzeyinde etkisiz hâle getirilen terörist sayısının ilk belirlemelere göre 23'e çıktığını duyurdu.

Haber 13-01-24 10:35

Nasıl AFAD gönüllüsü olunur? AFAD gönüllüsü olmak için ne yapmak gerekir?

AFAD, açılımı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı olan, her türlü acil ve afet durumlarında yetkilendirilmiş olan tek kurumdur. Farklı başka kurumlar ile birlikte de çalışabilir. Hedefleri ve amaçları doğrultusunda ülkenin, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak ve olası felaketlerden önce bilgilendirme yapmak, önlem almak gibi durumlardan sorumludur.

Haber 05-01-24 02:05

Son dakika | Türkiye'nin 2024 hedeflerini ortaya koydu: Erdoğan'dan yeni yıl mesajı! 2023 başlangıçtı, asıl çıkışımızı başlatıyoruz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni yıl öncesi video mesaj yayımladı. Konuşmasında yeni yıl hedeflerine yer veren Erdoğan, "2023 hedefleri başlangıçtı; asıl çıkışımızı Türkiye Yüzyılı ile 2024'le birlikte başlatıyoruz" ifadeleriyle dikkat çekti.

Haber 31-12-23 12:05

MSB duyurdu! Irak ve Suriye'de terör hedefleri vuruldu: En az 26 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberine göre Irak ve Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PKK'ya ait hedeflere yönelik hava harekatında en az 26 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Haber 25-12-23 10:03

VESBE: Volkswagen hedefleri için personel azaltabilir

Avrupa'nın en büyük otomobil şirketi Volkswagen, markalarındaki tasarruf çabalarından 2024 yılında önemli ölçüde faydalanmayı planlıyor. Şirket CEO'su Oliver Blume (55), "Önümüzdeki yılın başında markalarımızın performans programları aracılığıyla 10 milyar Euro'nun üzerinde bir etki yaratmayı planlıyoruz" dediği "Frankfurter Allgemeine Zeitung" gazetesine açıklamalarda bulundu.

Finans 27-11-23 08:46

Jandarmanın keskin nişancıları İzmir'de yarıştı

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Boran-5 Keskin Nişancı Yarışması'nda 184 keskin nişancı hedefleri vurmaya çalıştı.

Yurthaber 22-11-23 09:50

Heyecan yarattı: iOS 18, Apple'ın son yıllardaki en 'iddialı ve ilgi çekici' güncellemesi olabilir!

Apple iOS 17'yi henüz eylül ayında kullanıma sunmuş olabilir. Ancak bu, teknoloji devinin iOS 18 için kolları sıvamadığı anlamına gelmiyor. Geçtiğimiz günlerde Apple'ın hataları düzeltmeye odaklanmak için iOS 18 için yeni özelliklerin geliştirilmesine ara verdiği iddia edilse de bu bir haftalık duraklamaya rağmen, şirketin gelecek yılın iPhone yazılım güncellemesi iOS 18 için hala büyük hedefleri var gibi görünüyor. En azından gelen iddialar, bu yönde. Peki o iddialarda neler var?

Haber 13-11-23 09:37

Kur Korumalı Mevduat için bir hamle daha! Merkez Bankası’ndan bankalara yazı: KKM'ye yüzde 8 komisyon

Merkez Bankası sadeleşme adımları kapsamında yeni bir hamle daha yaptı. Buna göre, Türk Lirası’na geçiş, yenileme ve TL payının artırılmasında hedefleri tutturamayan bankalara Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesapları için TCMB tarafından farklılaştırılmak üzere yüzde 8 komisyon uygulanacak. TL payı için uygulanacak zorunlu karşılık komisyonu ise yüzde 3 olarak belirlendi. Hedefleri tutturan bankalar için ise komisyonu sıfıra kadar getirmek mümkün olacak.

Finans 31-10-23 10:35

Merkez Bankası hedefleri işaret edildi: EKK'den avans kredisi kararı: 'Uyumlu olacak...'

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı. Toplantıda, yatırım taahhütlü avans kredileri (YTAK), kurumların dış finansman kullanım kapasitesi ve yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması konuları ele alındı.

Finans 30-10-23 12:01

SON DAKİKA | İsrail'e sızma girişimi sonrası Lübnan'ın güneyi vuruldu! Kara harekatı iddiası gündeme geldi

Hamas'ın başlattığı 'Aksa Tufanı' operasyonu sonrasında İsrail de Gazze Şeridi'ne savaş uçaklarıyla saldırı başlatmıştı. Her geçen dakika ölü ve yaralı sayısı artarken kara harekatı iddiası gündeme geldi. İsrail ise Gazze Şeridi'nin tamamen kuşatılması yönünde emir verdi. Çok sayıda Hizbullah üyesi de İsrail'e sızdı. Lübnan sınırındaki askeri hareketlilik dikkat çekti. İsrail, Lübnan'dan gelen sızma girişimlerinin ardından savaş uçaklarıyla bazı hedefleri vurdu.

Haber 09-10-23 11:09

SON DAKİKA | Suriye'de PKK hedefleri ateş altına alındı! MSB duyurdu: 58 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), gece boyunca Suriye'deki terör hedeflerinin vurulduğunu ve en az 14 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı. MSB'den yapılan yeni açıklamada ise, "operasyonda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 58’e yükseldi" ifadeleri kullanıldı.

Haber 07-10-23 14:59

Türkiye'nin son operasyonunda teröristlerin beklemediği hamle! Üslerden havalanan savaş uçakları o hedefleri bir bir vurdu

Türkiye'nin art arda düzenlediği sınır ötesi operasyonların sonuncusu dün gece saatlerinde gerçekleşti. Bu operasyonla birlikte Türk jetleri Tel Rıfat, Cizire ve Derik'teki terör yuvalarını bir yılda ikinci kez vurmuş oldu. Son operasyona damgasını vuran ise geçen seferkinden farklı detaylar oldu. Gece yarısına doğru üslerinden kalkan savaş uçakları, terör örgütünün elindeki petrol kuyusu ve depolama tesisleri de hedef alındı.

Haber 06-10-23 15:27

Milli Savunma Bakanlığı, görüntüleri paylaştı: Terör hedefleri böyle vuruldu!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından Irak'ın kuzeyine dün düzenlenen hava harekatına ilişkin görüntüler paylaşıldı. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Hava Kuvvetlerimiz dün akşam Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerini işte böyle yok etti" ifadesine yer verildi.

Haber 04-10-23 18:14

SON DAKİKA | TSK'nın Irak'ın kuzeyine gerçekleştirdiği hava harekatının detayları ortaya çıktı

Son dakika haberi: Irak'ın kuzeyine yapılan hava harekatının detayları ortaya çıktı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik gerçekleştirdiği hava harekatında, 3 farklı muharip üsten kalkan savaş uçaklarının sınırdan 140 kilometre uzaklıktaki Asos'ta bulunanlar dahil hedefleri eş zamanlı vurduğu, harekatta tanker uçakları, Havadan İhbar Kontrol (HİK) uçağı ile İHA'ların da görev aldığı öğrenildi.

Haber 04-10-23 13:11

Tonio Teklic: Trabzonspor 1 numaralı tercihim oldu, kupalar kazanmaya geldim

Trabzonspor'un Hırvat orta saha oyuncusu Tonio Teklic, "Başka teklifler de vardı ama Trabzonspor'u tanıyordum. Büyük, geleceği parlak ve üst düzey hedefleri olan bir kulüptü, bu nedenle benim için 1 numaralı tercih oldu. Buraya kupalar kazanmaya geldim" dedi.

Spor 24-09-23 12:33

Togg'da yeni perde! CEO Gürcan Karakaş hedefleri tek tek anlattı! Sadece Ağustos ayında...

Togg'un kullanıcıyı odağına alarak yola çıktığını söyleyen Togg CEO'su Gürcan Karakaş yeni hedeflerini açıkladı. Karakaş, günlük 100 adet üretim hedefinin yakalandığını bildirirken, günde 170 adede çıkıldığında bunun 3 dakikada 1 üretime karşılık geleceğinin altını çizdi. Togg CEO’su, “Sadece Ağustos ayında şu ana kadar ürettiğimiz tüm araçlardan fazla araç üretmiş olacağız” dedi.

Finans 26-08-23 11:06

SON DAKİKA | Memur ve emekli zammında kritik gelişme: 14 Ağustos öncesi uyarı gibi çağrı geldi! Memur-Sen o farka dikkat çekti…

Toplu sözleşme görüşmelerinde ikinci tur için taraflar 14 Ağustos’ta yeniden bir araya gelecek ve bu kez işveren teklif dosyasını masaya koyacak. Ancak bugün açıklanan yüzde 9,49’luk Temmuz ayı enflasyon rakamları sonrasında son dakika gelişmesi yaşandı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın işverenlere çağrıda bulunarak, ‘Enflasyon hedefleri üzerinden değil piyasa gerçekleri üzerinden teklifle gelmelidir” diye seslendi.

Finans 03-08-23 12:03

Domates kilo aldırır mı? Diyet yapan biri domates yiyebilir mi?

Günümüzde sağlıklı yaşam ve ideal kiloya ulaşma hedefleri pek çok insan için öncelikli bir konu haline gelmiştir. Bu nedenle diyetler, spor ve sağlıklı beslenme gibi konular her geçen gün daha da popüler hale gelmektedir. Özellikle, birçok insanın merak ettiği konulardan biri de, kilo verme süreçlerinde tüketilebilecek besinlerdir.

Haber 30-07-23 18:42

Süt kilo aldırır mı? Gece süt içmek kilo aldırır mı?

Günümüzde sağlıklı beslenme ve kilo yönetimi, pek çok kişinin öncelikli hedefleri arasında yer almaktadır. Bu amaçla, birçok insan beslenme alışkanlıklarını gözden geçirirken, çeşitli gıdaların kilo üzerindeki etkilerini merak etmektedir. Bu noktada sütün kilo alımıyla ilişkisi de sıkça gündeme gelmektedir. Süt oğanın bize sunduğu besleyici bir içecektir. Yüksek kalsiyum, protein, vitamin ve mineraller içeren bu içecek sağlıklı kemiklerin ve vücut fonksiyonlarının korunmasına katkı sağlar.

Haber 30-07-23 16:56

Bakan Bayraktar imza töreninde duyurdu: 'Yeni yatırım ve reform hamlesine başlıyoruz'

Rönesans Holding ile Fransız şirket Total Enerji arasında gerçekleştirilen ortaklık sözleşmesinin imza törenine katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar, "Önümüzdeki dönemde güvenilir, makul fiyatlı enerji arzı yanında ülkemizin iklim değişikliğiyle mücadele hedefleri doğrultusunda yeni bir yatırım ve reform hamlesine başlıyoruz. Bu kapsamda üç temel hedefimiz var" diye konuştu.

Finans 21-07-23 14:33

‘Dolar nereye gram altın oraya…’ İslam memiş yeni hedefleri tek tek açıkladı: Piyasaların yeni sınavı 26 Temmuz’da…

Dolar yükselişini sürdürecek mi? Altın fiyatları ne olur? Tüm bu sorular yatırımcıların gündemindeki sıcaklığını korumaya devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yılın ikinci yarısı için gram altın fiyatı, dolar/TL kuru, ons altın ve paritelerde beklentilerini tek tek paylaştı. Altının gram fiyatı için yıl sonuna kadar 1770-1800, dolar/TL kurunda ise 25,50-27,70 lira aralığının önemli olduğuna dikkat çekti. İşte 17 Temmuz 2023 Pazartesi güncel altın ve döviz fiyatları…

Finans 17-07-23 09:08

Hızlı yağ yakmak için en etkili ve pratik yöntemler nelerdir? Hızlı yağ yakmak için ne yapılır, vücutta yağ yakımı ne zaman başlar?

Hızlı yağ yakma birçok insanın sağlıklı yaşam tarzı hedefleri arasında yer alır. Yağ yakmak, vücuttaki fazla yağ depolarının azaltılması ve ideal bir vücut kompozisyonunun elde edilmesi anlamına gelir. Bununla birlikte, hızlı yağ yakma süreci kişiden kişiye değişebilir ve sürdürülebilir ve dengeli bir yaklaşım gerektirir. Peki, yağ yakmak için ne yapmak gerekir?

Haber 07-07-23 01:11

Fenerbahçe transfer döneminde boş durmuyor! Şimdiki hedefleri eski Galatasaraylı Fernando Reges...

Fenerbahçe, Sevilla forması giyen Fernando Reges'i transfer etmek için harekete geçti. Bir dönem Galatasaray forması giyen Brezilyalı oyuncu sarı-lacivertlilere yeşil ışık yaktı. Sevilla ile sözleşmesi 2024 yılında sona erecek 35 yaşındaki orta saha oyuncusu için girişimler başladı.

Spor 16-06-23 16:30

Sodexo faaliyetlerine Pluxee olarak devam edecek

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri yeni hedefleri doğrultusunda artık tüm dünyadaki faaliyetlerine, ayrıcalıklarla dolu bir dünyanın kapılarını açan yeni bir çalışan deneyimi markası Pluxee olarak devam edecek. Pluxee, ağustos ayında Brezilya'dan başlayarak halihazırda faaliyet gösterdiği 31 ülkede kademeli olarak hayata geçirilecek.

Finans 15-06-23 19:10

9 yaşında dünya şampiyonu olan minik kick boksçu yeni hedefleri için ter döküyor

Van'da babasının yönlendirmesiyle kick boks sporuyla tanışan ve 9 yaşında dünya şampiyonu olan Çınar Artim, uluslararası organizasyonlarda yeni başarılar hedefliyor.

Yurthaber 12-06-23 11:43

Pasifik'te sular ısınıyor... Dünyanın en güçlüsü olacak! Menzili ABD ve Avustralya'yı kapsıyor

Çin, dünyanın en güçlü gemi radarını yapıyor. Radar sistemi, 4 bin 500 kilometre öteden ateşlenen güdümlü füzeyi tespit edebilirken, 3 bin 500 kilometre menzildeki çoklu hedefleri takip edebiliyor. Çin anakarasından Avustralya'nın kuzeyine ve ABD'nin Pasifik'teki Guam üssüne kadar uzak mesafede tespit ve takip kabiliyeti sağlayan radar sisteminin Çin Deniz Kuvvetlerine büyük avantaj sağlayabileceği öngörülüyor.

Haber 07-06-23 21:20

Hissedar nedir, hissedar olmak ne demek? Hissedar nasıl olunur, hissedar hakları nelerdir?

Yatırım yapmak ve borsaya adım atmak birçok kişinin hedefleri arasındadır. Bu nedenle borsa ve yatırımcılık kapsamında önemli bir yer tutan hissedar kavramının ne ifade ettiği sıklıkla araştırılır. Temelde hissedar denildiği zaman kişilerin aklına bir şirketin ortağı olan bireyler gelir. Ancak borsa da göz önünde bulundurulduğu takdirde hissedar sözcüğünün kavram alanı genişler. Peki, hissedar hakları nelerdir?

Finans 20-04-23 09:46

Karın kası ne kadar sürede, kaç ayda çıkar? Karın kası yaparken dikkat edilmesi gerekenler ve baklava karın kasları için egzersiz önerileri

Spor yapmaya sağlıklı olmak için ya da yalnızca fit bir vücut için başlayabilirsiniz. Spora yeni başlayan insanların hedefleri arasında ilk sıralarda karın kaslarını belirginleştirmek gelir. Six-pack ya da baklava olarak adlandırılan karın kasları vücudun genel görünümünde ciddi değişikliklere sebep olur. Uygun beslenme ve sporla karın kaslarını belirginleştirmek düşünüldüğü kadar zor değildir. Baklava karın kasları için hangi egzersizler yapılmalı?

Haber 31-03-23 17:16

Ronaldo'yu transfer eden Al Nassr'ın yeni planını İspanyollar duyurdu! Gerçekleşirse yer yerinden oynar

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katarak futbol kamuoyunun dikkatini çekmeyi başaran Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr, ünlü isimleri kadrosuna katmaya devam edecek. Cristiano Ronaldo ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Al-Nassr'ın sıradaki hedefleri belli olurken bu gelişmeyi İspanya'nın önde gelen haber kaynaklarından Marca duyurdu. İşte detaylar...

Spor 24-02-23 19:13

ELEKTRİK FİYATLARINA İNDİRİM! Elektrik indirimi yüzde kaç olacak, ne zaman gelecek? Bakan Dönmez açıkladı

Elektrik fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den geldi. Enerjide Türkiye Yüzyılı Hedefleri programında konuşan Bakan Dönmez, toptan elektrik fiyatlarında yüzde 15-16'lık gerileme olabileceğini vurguladı. Birçok kişi internette "Elektrik indirimi yüzde kaç olacak, ne zaman gelecek?" gibi soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte Bakan Dönmez'in 'elektrik indirimi' açıklaması...

Finans 28-01-23 17:38

İzmit Belediyesi 2023 yılı hedeflerini masaya yatırdı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile birlikte 2022 yılı hizmet ve faaliyetlerini değerlendirildiği, 2023 yılı hedefleri üzerine planlamaların yapıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Yurthaber 20-01-23 10:48

Pençe-Kilit Operasyonu'nda mağaralar teröristlerin başlarına yıkıldı! Girilemez, ulaşılamaz denilen her yere girdik

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından geçen yıl başlatılan Pençe-Kilit Harekatı, teröristlere geçit vermedi. Sınır güvenliğini ileriden sağlamak amacıyla yapılan operasyonlarda terör hedefleri birer birer etkisiz hale getirilirken mağaralar teröristlerin başlarına yıkıldı. 2'nci Hudut Tugay Komutan Yardımcısı Albay Ercan Şen "Kahraman komandolarımız operasyonlara devam ediyor. 'Girilemez' denilen her yere girdik, 'Ulaşılamaz' denilen her noktaya ulaştık" dedi.

Haber 15-01-23 21:22

Hedeflerinde öğrenciler var! Önce hesap açtırıyor sonra da ödeme istiyorlar

Dolandırıcıların yeni numaralarına bir yenisi daha eklendi. Burs arayan öğrencileri hedefleri haline getiren dolandırıcılar, öğrencilere önce hesap açtırıp sonra da hesabın aktif olması için ödeme istiyor. Daha sonra da dolandırıcılar aldıkları paralarla kayboluyorlar.

Haber 15-12-22 08:00

Ukrayna lideri Zelenskiy, Donbas'taki durumu açıkladı: İşgalciler Bahmut kentini fiilen yok etti

Rusya ile Ukrayna savaşı aylardır devam ederken, Zelenskiy'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Ukrayna lideri Volodimir Zelenskiy, Donetsk cephesindeki Bahmut kentinin Rus saldırıları sonucu neredeyse tamamen yıkıldığını açıkladı. Rusların insanlığa karşı suç işlediğini de savunan Zelenskiy, "Rus ordusu tarafından atılan tüm füzelerin yüzde 62'si özellikle sivil hedefleri hedef aldı. İnsanlara karşı. İnsanlığa karşı." dedi.

Haber 10-12-22 00:45

Başlaması için tek kelime bekleniyor! Kara harekatına adım adım...

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde iki hafta önce bombalı terör saldırısı gerçekleştirilmiş ve altı kişi hayatını kaybetmişti. TSK, bu saldırının ardından Suriye ve Irak'ın kuzeyinde PKK ile YPG'ye ait hedefleri vurmuş, savaş uçaklarıyla bölgeyi ateş altına almıştı. Günlerdir konuşulan kara harekatı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Türk yetkililer, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kara harekâtına birkaç gün içinde hazır olacağını ifade etti. İşte detaylar...

Haber 28-11-22 16:50

SON DAKİKA | 51. madde detayı! Dünya basını Türkiye'nin operasyonunu konuşuyor: İngiltere, ABD, İsrail, Katar, Yunanistan...

Son dakika haberi: Irak ve Suriye’nin kuzeyinde bulunan terör hedefleri Pençe Kılıç Hava Harekâtı'yla bombalandı. Terör saldırılarında üs olarak kullanıldığı belirlenen hedeflerin tam isabetle vurulması dünya basınında geniş yer buldu. İngiliz The Guardian ve Independent gazeteleri, ABD merkezli Bloomberg ile ABC News, Al Jazeera, İsrail merkezli Jerusalem Post ve Yunan Skai operasyonu 'son dakika' olarak geçerken, harekatın BM'nin 51. maddesi çerçevesinde gerçekleştirildiğinin altı çizildi.

Haber 20-11-22 11:11

Son dakika: Suriye ve Kuzey Irak'a Pençe-Kılıç Hava Harekatı! Terör hedefleri tam isabetle vuruldu! MSB ilk görüntüleri paylaştı

Son dakika haberine göre, Türk Silahlı Kuvvetleri, gece saatlerinde Suriye ve Kuzey Irak'taki terör hedeflerine Pençe-Kılıç Hava Harekatı düzenledi. Milli Savunma Bakanlığı "Hesap zamanı! Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor" ifadeleriyle operasyonu duyurdu. Hava harekatından ilk görüntüler de gelirken Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Teröristlere ait barınak, sığınak, mağara, tünel, depolar büyük bir başarıyla tahrip edildi" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 20-11-22 08:32

Göker, rüşdünü ispatladı! Savunma sanayiinde önemli gelişme: Hedefleri küçük ve zordu, başarısı beklenmedik oldu

ASELSAN'ın güncel çok alçak irtifa hava savunma ihtiyaçlarına ve kara tehditlerine karşı geliştirdiği Göker 35 milimetre Çok Maksatlı Silah Sistemi, sınır ve üs savunmasında göreve hazır olduğunu gösterdi. Sınır ve üs savunmasına katkı sağlayacak olan Göker, mini/mikro İHA sınıfında yer alan oldukça küçük ve zorlu hedefleri beklenenin çok üzerinde menzillerde imha etmeyi başardı. Göker ayrıca kara hedeflerine karşı da oldukça uzun menzillere kadar etkin olduğunu kanıtladı.

Haber 19-11-22 12:16

Kerem Gönlüm: Filenin Sultanları, 12 Dev Adam'ın önüne geçti!

Eski milli basketbolcu Kerem Gönlüm, Londra’da açtığı basketbol akademisi, Londra yaşamı, Türk basketbolu, kariyeri ve gelecek hedefleri ile görüşlerini paylaştı. İşte detaylar...

Spor 01-11-22 11:41

Kendisi Zonguldak'taki grizu patlamasından kurtuldu, oğlunu Amasra'da kaybetti

Amasra'daki patlamada 27 yaşında yaşamını yitiren maden işçisi Serkan Nakaş'ın babası Mustafa Nakaş: - "Biz o zaman kot farkıyla kurtardık. Dışarı çıktık, 15-20 saniye sonra patlama oldu. Yiyecek ekmeğimiz varmış" - "Oğlum sevinçle, heyecanla işe başlamıştı, kendisine göre hayalleri, hedefleri vardı"

Yurthaber 20-10-22 12:42