Teror Koridoru Haberleri

Herkes 500 baz puan arttı sanıyordu! Merkez Bankası’ndan ‘örtülü faiz’ hamlesi: 6 yıl sonra gelen faiz koridoru kararı

Merkez Bankası, sürpriz bir kararla 500 baz puanlık faiz artırımına gitti ve politika faizini yüzde 50’ye çıkardı. Banka 6 yılın ardından ilk kez faiz koridorunu da genişletirken, 300 baz puanlık ‘örtülü faiz’ artırımı yapmış oldu.

Finans 2024-03-22 07:15:42

GÜNCELLEME 4 - Marmara Denizi'nde batan geminin mürettebatını arama çalışmaları 4. gününde sürüyor

Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak batan ve dün bir kişinin cansız bedenine ulaşılan "Batuhan A" adlı kargo gemisindeki diğer 5 kişi için yürütülen arama kurtarma çalışmaları kapsamında, enkaza yapılan yedinci dalışta sancak koridoru görüntülendi.

Yurthaber 2024-02-19 07:42:32

Stadyum yolunda İstanbul istikameti trafiğe açıldı

Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu çalışmaları kapsamında D-100 İstanbul istikametinde asfalt ve yol çizgi imalatları tamamlandı.

Yurthaber 2024-02-12 10:42:03

Rusya Devlet Başkanı Putin Türkiye'ye geliyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Türkiye'ye geliyor. Reuters ziyaretin 12 Şubat'ta gerçekleşeceğini aktardı. Görüşmenin ana gündem maddesi tahıl koridoru ve Rusya-Ukrayna arasında devam eden savaş olacak.

Haber 2024-02-01 17:03:55

Otel koridoru bir anda karıştı! Odanın kapısı kapanınca çırılçıplak ortada kaldı... Yangın söndürme tüpüyle saldırdılar

İsmi açıklanmayan bir otel misafirinin sessizlik isteme girişimi, yangın söndürücü köpüğüne bulanmasıyla sonuçlanan bir kabusa dönüştü. Koridordan gelen seslerden dolayı büyük bir merak yaşayan adam kıyafetlerini giymeden büyük bir panikle dışarı çıktı. Odasının kapısı kapanınca koridorda çıplak mahsur kalan adam yaramaz çocuklardan oluşan bir çeteyle karşı karşıya geldi.

Trend 31-10-23 11:07

Filistin Devlet Başkanı Abbas, ABD Başkanı Biden ile Gazze'yi görüştü: İnsani yardım koridoru, sivil ölümleri ve saldırıların durması...

Filistin Başkanı Mahmud Abbas, ABD Başkanı Joe Biden'la telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Gazze'de bir insani yardım koridoru açılması ve saldırıların durdurulması konuları görüşüldü.

Haber 15-10-23 00:35

Bakan Fidan'dan Karabağ mesajı! Silahlı unsurlar tasfiye edildi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Karadeniz'deki tahıl koridoru girişimi için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Bakan Fidan ayrıca Karabağ'da Azerbaycan'ın yürüttüğü antiterör operasyonu ve devamında yaşanan sürece dair mesajlar verdi.

Haber 29-09-23 13:09

Kentin göbeğinde ‘huzur koridoru’

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan peyzaj düzenlemeleriyle Gökdere’nin her iki yakasını adeta ‘huzur koridoruna’ dönüştüren Irgandı Parkı törenle hizmete açıldı.

Yurthaber 28-09-23 11:05

Bakan Uraloğlu tüm Türk devletlerini ilgilendiren önemli bir proje diyerek duyurdu! Dikkat çeken 'Zengezur' mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyetin Nahçıvan ziyaretinin ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Zengezur Koridoru ile ilgili önemli mesaj verdi. Bakan Uraloğlu, koridorun "tüm Türk devletlerini ilgilendiren önemli bir proje" olduğunu belirtti.

Haber 26-09-23 10:58

Ukrayna'dan yola çıkan tahıl gemisi İstanbul'a ulaştı

Rusya'nın tahıl koridoru anlaşmasından çekilmesinin ardından Ukrayna'dan yola çıkan tahıl yüklü ilk gemi Kumköy açıklarına ulaştı.

Haber 21-09-23 13:56

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 5 Eylül 2023 Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Kabine Toplantısı tarihi ve saati Türkiye'nin ekonomik ve siyasi gelişmelerini yakından takip eden kişiler tarafından merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki kritik toplantı için geri sayım sona erdi. Toplantıda Rusya ile ilişkiler ve Tahıl Koridoru gibi konular görüşüldü. Öte yandan G20 ve BM Genel Kurulu görüşmeleri de ele alındı. Peki, Kabine Toplantısı bitti mi? Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler?

Haber 05-09-23 19:36

Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanıyor! Seçim beyannamesindeydi, masada olacak: Gençlere vergisiz telefon

Son dakika haberi: Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün bir araya gelecek. Kritik toplantıda Soçi zirvesinde konuşulan; tahıl koridoru, doğal gaz anlaşması ve Rusya-Ukrayna savaşındaki son durumunun masaya yatırılması bekleniyor. Gençlerin merakla beklediği cep telefonu alımında vergi düzenlemesiyle ilgili detayların da toplantının ana gündem maddelerinden biri olması bekleniyor.

Haber 05-09-23 07:58

Erdoğan'ın dosyasındaki o başlıklar öne çıkıyor: Putin mesajları bir kez daha gündem oldu! Dünyanın gözü bugün Soçi'de

Dünyanın dikkatle takip edeceği Erdoğan-Putin görüşmesine yalnızca saatler kaldı. Anlaşmanın başlangıcından beri tüm taraflarla istişare ederek tahıl koridorunun devamı için çabalayan Türkiye, askıya alınan anlaşma için bir kez daha devrede. Erdoğan'ın Soçi ziyareti öncesi tahıl koridoru ve Putin'le ilgili verdiği mesajlar bir kez daha gündeme gelirken ziyaret kapsamında dosyasındaki konular da dikkat çekiyor.

Haber 04-09-23 09:04

Erdoğan bir kez daha devreye giriyor! Tahıl Koridoru’na Türkiye damgası: Kritik hamleler peş peşe gelecek…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Eerdoğan’ın Eylül ayı takvimi oldukça yoğun geçecek. 4 Eylül'de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmesinde Karadeniz Tahıl Koridoru, Rusya-Ukrayna Savaşı ile ilgili son gelişmeler ve iki ülke ilişkileri değerlendirilecek. Erdoğan, 9-10 Eylül'de Hindistan'daki G-20 Liderler Zirvesi'ne, 17-21 Eylül'de ise ABD'deki Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katılacak, devlet ve hükümet başkanlarıyla çok sayıda ikili görüşme yapacak.

Haber 02-09-23 14:16

ABD'den Türkiye açıklaması: 'Teşekkür ediyoruz'

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, "Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması bağlamında yürüttüğü diplomatik ve operasyonel çabalar için NATO müttefikimiz Türkiye'ye teşekkür ediyoruz" dedi. Dışişleri Bakanı Fidan, Karadeniz Tahıl Girişimi ile ilgili, "Ülkemizin katkılarıyla BM yeni bir öneri paketi hazırladı. Bunun girişimin canlandırılmasında uygun zemin teşkil ettiğini düşünmekteyiz" ifadelerini kullanmıştı.

Haber 31-08-23 23:35

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Tahıl Koridoru mesajı: Tüm taraflarla her düzeyde diyaloğa devam edeceğiz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukraynalı mevkidaşı Dmitro Kuleba ile görüştü. Fidan, Karadeniz Tahıl Girişimi'nin yeniden canlandırılmasının Türkiye için bir öncelik olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuda çok sistemli bir çalışma yürüttüğünü belirtti. Fidan "Tahıl ihracatı için alternatif yollar arandığını biliyoruz. Ancak bu yolların orijinal girişime alternatif olamayacağını ve riskler barındırdığını da görüyoruz. Tüm taraflarla her düzeyde diyaloga bu nedenle devam edeceğiz." dedi.

Haber 25-08-23 21:06

SON DAKİKA | Dünya bu açıklamayı konuşuyor! Putin'den 'hazırız' mesajı

Son dakika: Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Rusya Devlet Başkanı Putin, tahıl koridoru anlaşmasından çekilmişti. Putin'den yükümlülüklerin yerine getirilmesi durumunda anlaşmaya geri döneceklerini açıkladı.

Haber 22-08-23 19:46

Rusya’ya rağmen Ukrayna’dan yola çıktı! Tüm dünyanın izlediği o gemi İstanbul Boğazı’nda… Bakanlıktan açıklama geldi

Tüm dünyada gündem olan Rusya’nın tahıl koridoru anlaşmasından çekilmesinin ardından bir ilk yaşandı. Ukrayna limanlarından yola çıkan bir ticari gemi Rusya’nın açıklamasına rağmen İstanbul Boğazı'na girdi. 'Joseph Schulte' gemisiyle ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan da açıklama geldi. İşte tüm dünyanın yakından takip ettiği o gemi ile ilgili son dakika haberinin detayları…

Haber 18-08-23 07:50

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den terörle mücadelede kararlı mesaj! Teröristler için tek yol Türk adaletine teslim olmak

Milli Savunma Bakanı (MSB) Yaşar Güler, gündeme dair Sabah Gazetesi ve A Haber'in sorularını yanıtladı. Bakan Güler, terörle mücadelede gelinen nokta, Türkiye'nin Afrika açılımı, Yunanistan ile ilişkiler, Rusya ve Ukrayna'yla yürütülen tahıl koridoru müzakereleri ve ABD'den istenen F-16'lardaki son durum hakkında kritik açıklamalarda bulundu. Ayrıca Bakan Güler, Karadeniz'in bir 'huzur denizi' olduğunu ifade ederek, "Montrö'yü uyguladık, uygulamaya devam edeceğiz." dedi.

Haber 12-08-23 14:39

ABD'den Putin'in Türkiye ziyareti öncesi ses getirecek açıklama! Erdoğan'dan başkası yapamaz mesajı dikkat çekmişti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile başta tahıl koridoru girişimi olmak üzere birçok konuyu ele alacağı Türkiye ziyareti ABD'nin de gündeminde. Erdoğan son konuşmasında Putin'in bu ay ziyaret etmesinin planlandığını bildirmişti. ABD Dışişleri Bakanlığı'na da söz konusu ziyaret soruldu. ABD'li yetkilinin, Türkiye'nin tahıl koridoru girişimindeki rolüne değinerek verdiği mesaj dikkat çekti.

Haber 09-08-23 10:56

İki ay aradan sonra MGK toplanıyor: Kritik konu Putin'in ziyaretinden önce masada! İki komutan için son kez katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün başkanlık edeceği Milli Güvenlik Kurulu'nda (MGK) kritik konular masaya yatırılacak. Suriyeli sığınmacıların ülkelerine geri dönüşü değerlendirilecek. Öte yandan Erdoğan ile Rus lider Putin'in bu ay gerçekleşmesi planlanan görüşmesi öncesinde, tüm dünyanın akıbetini dikkatle takip ettiği tahıl koridoru da toplantının gündeminde olacak. Toplantıya iki komutan ise son kez katılım sağlayacak.

Haber 09-08-23 09:27

SON DAKİKA | Gözler bugün Beştepe'de! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor: Toplu sözleşme süreci ve tahıl koridoru masada

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanması bekleniyor. Kritik kabine toplantısının en önemli gündem maddeleri ise Tahıl Koridoru'nun geleceği ve dış yatırım odaklı ekonomi planı olacak. Memur ve memur emeklilerinin toplu sözleşme süreci de ele alınacak. Toplantının ardından Erdoğan'ın ulusa sesleniş konuşması yapması bekleniyor.

Haber 07-08-23 06:35

Ukrayna'dan tahıl koridoru açıklaması: Putin’i döndürebilecek tek lider Erdoğan

Ukrayna'dan Rusya'nın, 17 Temmuz'da sona erdirdiği Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i anlaşmaya döndürebilecek tek lider olduğunu belirtti.

Haber 04-08-23 01:20

Son dakika | Erdoğan ile Putin arasında görüşme sona erdi! İlk açıklama geldi: 'Barış Köprüsü' vurgusu

Son dakika haberi: Rusya'nın tahıl koridoru anlaşmasını askıya alması sonrası tüm dünya anlaşmanın akıbetini merak ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında bu kapsamdaki kritik görüşme sona erdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan görüşmeye ilişkin açıklama geldi.

Haber 02-08-23 12:39

Son dakika! Rusya'dan flaş hamle: Yeni bir tahıl ihracatı rotası üzerinde çalışıyoruz

Son dakika haberi: Rusya 17 Temmuz itibarıyla tahıl koridoru anlaşmasının sona erdiğini duyurmuştu. Rusya Dışişleri Bakanı Yardımcısı Sergey Verşinin, tahıl anlaşması ve yeni rotaların belirlenmesi konusunda Türkiye ile istişare halinde olduklarını belirtti.

Haber 21-07-23 21:24

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenskiy ile telefonda görüştü! Gündem tahıl koridoru

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması’nın uzatılması konusunu detaylarıyla ele alındı.

Haber 21-07-23 20:16

Bakan Fidan'dan net Rusya açıklaması: Güvenliği tehlikeye atacak çözümler...

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Venezuela Dışişleri Bakanı Yvan Gil ile Dışişleri Bakanlığı İstanbul Temsilciliğinde ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Fidan toplantıda, "Türkiye olarak Venezuela'ya yönelik tek taraflı yaptırımlara ve dış müdahalelere karşıyız" ifadelerini kullandı. Bakan Fidan tahıl koridoru için de Rusya'nın masaya geri dönmesi gerektiğini vurguladı.

Haber 21-07-23 20:00

Tahıl Koridoru sona ermişti! Rusya’dan Türkiye için şaşırtan hamle: Domateste ithalat kotası arttırıldı

Tahıl Koridoru Anlaşması’ndan resmen çekilen Rusya, bu sabah Türkiye için önemli bir karara daha imza attı. Ülke Tarım Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Türkiye'den domates ithalatı kotasını 350 binden 500 bin tona yükseltildiği duyuruldu.

Finans 20-07-23 13:41

Büyük kriz kapıda! AB’den ortalığı karıştıracak Rusya iddiası: ‘Yakıyorlar’

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta bu seferde tahıl koridoru krizi yaşanıyor. Rusya, koridordan geçen günlerde ayrılmış ve geri dönmek için şartlarını açıklamıştı. Rusya'nın anlaşmadan çekilmesi sonrasında Ukrayna limanlarını bombaladığını ve büyük miktarda tahılın yandığı aktarıldı. Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, yaşananlar için "Büyük bir gıda krizine yol açacak" yorumunu yaptı.

Haber 20-07-23 11:28

Bakan Fidan'dan peş peşe 'tahıl koridoru' temasları! Rus mevkidaşı Lavrov ve BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü

Türkiye'nin süresi sona eren ve Rusya'nın askıya aldığı tahıl koridoruna anlaşmasına ilişkin girişimleri devam ediyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan bu kapsamda Rus mevkidaşı Lavrov ve BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Haber 18-07-23 12:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tahıl koridoru açıklaması! 'Sayın Putin ile görüşeceğim'

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tahıl koridoru ile ilgili, yaptığı açıklamada "Rusya Federasyonu Başkanı dostum Putin'in bugün yapılan açıklamaya rağmen bu insani köprünün devamını istediğini biliyorum. Seyahatten döner dönmez Sayın Putin ile görüşeceğim" dedi. Erdoğan, Suriye ile normalleşmeye ilişkin "Şu anda tabi Suriyeli Esed, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinden çıkmasını istiyor. Böyle bir şey söz konusu olamaz" dedi.

Haber 17-07-23 13:37

Son dakika | Rusya tüm dünyaya ilan etti: Tahıl koridoru anlaşması sona erdi! Anlaşmaya dönmek için şart koştu

Son dakika haberi: Rusya-Ukrayna savaşının ardından Ukrayna'da mahsur kalan tahıl ürünlerinin sevkiyatı için Karadeniz'de Türkiye'nin de girişimiyle oluşturulan tahıl koridoru sona erdi. Anlaşmanın süresi daha önce birkaç kez uzatılmıştı. Ağustos ayında Rusya lideri Putin'in Türkiye'ye gelip Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi beklenirken Kremlin'den tahıl koridoru açıklaması geldi. Rusya, şartları kabul edilirse anlaşmaya dönecek.

Haber 17-07-23 12:01

Bedelli askerlik açıklaması: 'Kamuoyu ile paylaşılacaktır' MSB tek tek duyurdu: NATO, ABD'den F-16 tedariki, tahıl koridoru…

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada bedelli askerlik ücretiyle ilgili olarak "Memur aylık katsayı artışına göre belirlenen bedelli askerlik tutarı yasal sürecin tamamlanmasını müteakip kamuoyu ile paylaşılacaktır" ifadeleri kullanıldı. İsveç ve Yunanistan konularına da değinen MSB, ABD'den F-16 tedarikine ilişkin soruya "Her zaman ifade ettiğimiz gibi ABD tarafından somut adımlarla olumlu sonuç bekliyoruz." yanıtını verdi.

Haber 13-07-23 12:13

Zelenskiy İstanbul'a geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken İstanbul'da kritik bir zirve gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy bir araya gelecek. Görüşmelerde, Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili son gelişmeler, süresi 17 Temmuz'da dolacak Tahıl Koridoru Anlaşması ile iki ülke arasındaki ilişkiler ele alınacak.

Haber 07-07-23 08:37

Merkez Bankası faiz artıracak mı? “Ciddi bir olasılık olarak düşünüyorum” diyerek açıkladılar: Tek seferde yüzde 35…

Merkez Bankası faiz kararı 22 Haziran Perşembe günü açıklanacak. Piyasalar Hafize Gaye Erkan önderliğinde ilk kez toplanacak Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısının ardından gelecek mesajlara gözünü çevirdi. Faizlerin yüzde 15 ila 35 arasında bir seviyeye yükseltilmesi beklenirken, ekonomistlerden faiz koridoru uygulaması önerisi yapıldı. TCMB Başkanı Yardımcısı ve Para Politikası Kurulu üyesi Fatih Özatay ise faiz artırımına ilişkin, “Tek seferde yapılacaksa yüzde 35 olmalı” dedi.

Finans 19-06-23 09:15

Bakan Uraloğlu'ndan 'Zengezur Koridoru' açıklaması! 'Bölgesel ticarete olumlu yansıyacak'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Zengezur Koridoru’nun Azerbaycan ile Nahçıvan’ı birleştireceğini ve Türkiye ile yeni ulaşım bağlantısını sağlayacağını söyledi. Uraloğlu, koridorun hayata geçmesinin Pekin'den Londra'ya uzanan doğu-batı ticaretinin artışına olumlu katkı sağlayacağını da ifade etti.

Haber 18-06-23 12:50

Liderlerden, Erdoğan'a tebrik telefonu! ABD'den tahıl koridoru anlaşmasının uzamasıyla ilgili ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Macaristan ve Malezya liderleri telefonla arayarak seçim başarısı dolayısıyla tebriklerini iletti. Öte yandan Erdoğan akşam saatlerinde yaptığı açıklamayla, Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşmasının 2 ay daha uzatıldığını bildirmişti. ABD'den yapılan açıklamada anlaşma süresinin uzamasının memnuniyetle karşılandığı belirtildi.

Haber 17-05-23 21:28

BM Genel Sekreteri Guterres'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'tahıl koridoru' teşekkürü

BM Genel Sekreteri Guterres, "Karadeniz Tahıl Girişimi için BM ile koordinasyon içinde çalışan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk hükümetine çabaları için minnettarım." ifadelerini kullandı.

Haber 17-05-23 19:15

Son dakika | 'Diğer adaylara oy verenlerin de gönüllerini kazanacağız' dedi, Millet İttifakı'na yüklendi! Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzedelere seslendi: Hemen başvursunlar

Son dakika haberi: 28 Mayıs seçimine 11 gün kala Cumhurbaşkanı Erdoğan dikkat çeken mesajlar verdi. 14 Mayıs seçimin sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, seçim sonrası depremzedelere edilen hakaretler üzerinden Millet İttifakı'na tepki gösterdi. Erdoğan ayrıca "14 Mayıs'ta diğer adaylara oy vermiş insanlarımızdan gönüllerini kazanabileceğimiz herkesin desteğini alacağız" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşmasının 2 ay daha uzatıldığını bildirdi.

Haber 17-05-23 16:56

Bakan Kurum'dan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi paylaşımı:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne ilişkin, "Ne dediler? 'Bina dikecekler, beton dökecekler, otel yapacaklar.' Biz ne yaptık? Ağaçlar diktik, milletin olanı milletin hizmetine sunduk. İlk etabını açtığımız Atatürk Havalimanı Millet Bahçemiz tamamlandığında İstanbul'umuzun yeşil koridoru olacak." ifadelerini kullandı.

Yurthaber 10-05-23 11:47

ABD'den Karadeniz Tahıl Koridoru açıklaması

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Karadeniz Tahıl Koridoru ile ilgili açıklama yaptı. Blinken, "Dünya, Moskova'nın Ukrayna'ya karşı savaşında insanların açlığını silah olarak kullanmayı birkaç haftada bir hatırlatmak durumunda kalmamalı." ifadelerini kullandı.

Haber 09-05-23 23:26

Tahıl koridorunda yeni gelişme! Anlaşma durduktan sonra merak ediliyordu, MSB duyurdu

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası oluşturulan tahıl koridoru anlaşması askıya alınmıştı. Türkiye'nin girişimleriyle tahıl koridoru yeniden işler hale geldi.

Haber 09-05-23 14:40

Milli Savunma Bakanı Akar'dan tahıl koridoru açıklaması... Dünyanın gözü yarın İstanbul'da olacak!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan tahıl girişimi toplantısına ilişkin açıklama geldi. Bakan Akar, yarın İstanbul'da toplantı yapılacağını bildirerek, "Bu toplantının ardından da önümüzdeki hafta bakan yardımcılarının toplantısı söz konusu olacak." ifadelerini kullandı.

Haber 04-05-23 20:14

Son dakika | Türkiye'de kritik zirve: 3 ülkenin bakan yardımcıları İstanbul'da bir araya geliyor! Bakan Akar'dan 'tahıl koridoru' açıklaması

Son dakika haberi: Türkiye'nin arabuluculuk ettiği tahıl koridoruyla ilgili yeni adımlar atılmaya devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye'de 3 ülkenin bakan yardımcıları düzeyinde toplantı gerçekleştireceğini duyurarak planlanan tarihi açıkladı. Öte yandan Bakan Çavuşoğlu Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleşmesi planlanan, Suriye ile normalleşmenin ele alınacağı 4'lü zirvenin tarihini duyurdu.

Haber 03-05-23 09:03

Geçen yıl kurulmuştu! Bayramda yola çıkacaklar dikkat: 'Hız koridoru' tam mesai yapacak

Bayramda şehirlerarası yollarda meydana gelebilecek trafik kazalarında can kayıpları ve ağır yaralanmaların önüne geçilmesi amacıyla ekipler tam mesai yapacak. Aydın’da geçtiğimiz ay kurulumu tamamlanan ve hizmete giren hız koridoru uygulaması bayramda ilk yoğun mesaisine başlayacak.

Haber 20-04-23 09:30

BM'den Türkiye'ye Tahıl Koridoru teşekkürü

Birleşmiş Milletler (BM) Sözcüsü Stephane Dujarric, Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması'nın uzatılması dolayısıyla diplomatik ve operasyonel destek sağladığı için Türkiye'ye teşekkür etti.

Haber 18-03-23 18:10

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Dünya kamuoyuyla paylaşmak istiyorum' diyerek duyurdu: Tahıl koridoru anlaşmasının süresinin uzatılmasını sağladık

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale'de! Erdoğan, Seddülbahir Kalesi ve Gelibolu - Eceabat Yolu açılışında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünya kamuoyuyla paylaşmak istiyorum" diyerek önemli bir gelişmeyi de açıkladı. Erdoğan, tahıl koridoru anlaşmasının süresinin uzatılmasını sağladıklarını duyurdu. Erdoğan anlaşma için 'Hayati öneme sahip' ifadelerini de kullandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 18-03-23 16:31

Son dakika | 18 Mart'ta bitecekti! Türkiye'nin arabuluculuğuyla oluşturulan tahıl koridorunda yeni gelişme: Rusya'nın İtirazımız yok mesajının ardından...

Son dakika haberi: Savaş sonrası Ukrayna'dan tahıl ürünlerinin sevkiyatı için Karadeniz'de Türkiye'nin arabuluculuğuyla oluşturulan tahıl koridoru anlaşmasının süresi uzatıldı. Normal şartlarda 18 Mart'ta bitecek olan anlaşma 2 ay daha sürecek.

Haber 14-03-23 11:13

Son dakika: Rusya kabul etti! Tahıl Koridoru Anlaşması 60 gün daha uzatıldı

Son dakika haberi... Rusya, Tahıl Koridoru Anlaşması'nın 60 gün daha uzatılmasını kabul etti. Türkiye'nin çabalarıyla oluşturulan 'Tahıl Koridoru'nda süre 18 Mart'ta sona eriyordu.

Haber 13-03-23 19:20