Terör Saldırısı Haberleri

Teröristlerin sorgu görüntüleri ortaya çıkmıştı: IŞİD'den Rusya'ya çok sert tehdit! Yeni hedef Fransa mı: Alarm en üst seviyeye çıkartıldı

Rusya'nın başkenti Moskova'daki kanlı katliamın etkileri henüz silinememişken IŞİD'den Rusya'ya çok sert bir tehdit geldi. Sosyal medya üzerinden paylaşılan mesajda IŞİD, Rus Soruşturma Merkezi'nin Moskova katliamını gerçekleştiren teröristlere yönelik sorgu görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından sosyal medyadan açıklama yapan IŞİD, Rusya'yı çok sert sözlerle tehdit etti. Ayrıca Fransa'da da terör alarmı en üst seviyeye çıkarıldı.

Haber 26-03-2024 09:55

İstanbul'da gezip Rusya'da katliam yapmış! IŞİD'li teröristin fotoğrafları ortaya çıktı: Camileri dolaşıp, serpme kahvaltı yapmış

Rusya'nın başkenti Moskova'da IŞİD'li teröristler, bir konser salonunu basarak katliam yaptı. 137 kişinin hayatını kaybettiği katliamı gerçekleştiren teröristlerden bazıları yakalanırken; teröristlerden birinin daha önce Türkiye'de bulunduğu ortaya çıktı. İlk sorgusunda Rusya'ya Türkiye'den geldiğini belirten teröristin İstanbul'daki fotoğrafları servis edildi. Teröristin İstanbul'da turist gibi camileri gezip serpme kahvaltı yaptığı kareler dikkat çekti.

Haber 25-03-2024 13:49

Rusya'yı kana bulamışlardı! O teröristlerin sorgu görüntüleri ortaya çıktı: Cinsel organına elektrik verilmiş, kulağı kesilmiş...

Rusya'da yaşanan kanlı terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 137'ye yükseldi. Olay sonrası saatler içerisinde yakalanan teröristlerin yeni görüntüleri ortaya çıktı. IŞİD militanı oldukları öğrenilen teröristlerin yakalandıktan sonraki sorgu görüntüleri ortaya çıktı. Saldırganlardan birinin sorgu sırasında cinsel organına elektrik verildiği ve başka birinin kulağının kesildiğine dair görüntüler büyük yankı uyandırdı.

Haber 25-03-2024 09:32

IŞID'in Moskova'daki kanlı saldırısı sonrası Fransa'da terör alarmı en üst seviyeye çıkarıldı

Rusya'nın başkenti Moskova'da terör örgütü IŞİD tarafından düzenlenen konser salonundaki katliam tüm dünyayı şoke etti. Rusya'da son 20 yılın en kanlı saldırı saldırı olarak kayıtlara geçen katliamın ardından Fransa'da terör alarmı en üst seviyeye çıkarıldı.

Haber 25-03-2024 07:35

Rusya 'intikam saldırılarına' başladı! NATO sınırında alarm: Savaş uçakları 'aktive' edildi!

Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleşen kanlı terör saldırısı sonrası harekete geçildi. Rusya saldırının Ukrayna bağlantılı olduğunu ısrarla iddia etmeye devam ediyor. Terör saldırısı sonrası Rusya cephesinde askeri hareketlilik başlatıldı. Ukrayna'nın Kiev ve Lviv bölgelerine saldırı düzenleyen Rusya'ya karşı NATO üyesi Polonya da güvenliğin sağlanması için savaş uçaklarını aktive ettiklerini duyurdu.

Haber 24-03-2024 11:31

Rusya'daki saldırı sonrası akıllara o oyun geldi! Call of Duty'deki sahne gerçek oldu! Büyük benzerlik var…

Dünya Rusya’da gerçekleşen terör saldırısını konuşurken sosyal medyada çok ilginç bir görüntü gündem oldu. Call of Duty'nin 14 yıl önce yapılan oyunundaki 'No Russian' bölümündeki sahnelerin Rusya’da gerçekleştirilen terör saldırısı ile arasındaki benzerlik dikkat çekti. İşte oyundaki o sahne…

Haber 23-03-2024 07:34

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında dikkat çeken anlar! 'Geceleri uyuyamıyorum' dedi, savcının yanıtı sert oldu

İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısı davasında dikkat çeken anlar yaşandı. Bombayı bırakan Ahlam Albashir savunmasında, "Vefat eden insanlardan dolayı geceleri uyuyamıyorum. Ben yetimim, kimsenin yetim olmasını istemezdim. İdam verseniz de itiraz etmeyeceğim. Bunu affedilmek için demiyorum" dedi. Duruşma savcısı ise bunun üzerine, "Yetim bıraktığı çocukların günahı boynuna olsun, vicdanı varsa zaten uyuyamasın" dedi. Albashir ise bir şey söylemedi. İşte detaylar...

Haber 12-02-2024 12:28

DHKP-C'li teröristlerin Çağlayan Adliyesi planı! Çantasından çıkanlar şoke etti: Onlarca kelepçe, örgüt flamaları ve bereler... Şehit savcı Mehmet Selim Kiraz detayı!

İstanbul Çağlayan'daki Adalet Sarayı'na düzenledikleri hain saldırı sırasında öldürülen DHKP-C'li teröristlerin çantasından çıkanlar, saldırı planının boyutunu gözler önüne serdi. Kadın teröristin taşıdığı çantada yapılan kontrollerde onlarca plastik kelepçe, örgüt flamaları ve bereleri çıktı. Polis ekipleri teröristlerin adliyeye girmeyi başarmaları durumunda onlarca kişiyi rehin almayı planladığı üzerinde dururken, şehit savcı Mehmet Selim Kiraz detayı dikkat çekti.

Haber 09-02-2024 14:53

Adliyedeki terör saldırısının yeni görüntüleri ortaya çıktı! Talihsiz kadın böyle katledildi

İstanbul Adalet Sarayı polis kontrol noktasında 6 Şubat’ta DHKP/C’li teröristler Emrah Yayla (43) ve Pınar Birkoç (23)tarafından gerçekleştirilen terör saldırısına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, saldırının başladığı anlar ve saldırıda hayatını kaybeden Dilfiraz Karataş’ın kaçarken vurulup düştüğü anlar yer alıyor. Teröristlerce ayağından silahla vurulduktan sonra yaralı halde koşan bir polis memurunun arkasından gelen saldırganlara silahla ateş açma anı da görüntülere yansıdı.

Haber 08-02-2024 12:30

İstanbul'daki adliye saldırısında '8 yıl' detayı! 'Savcı Kiraz' iddiası gündemde... Birden altyazı geçti, hanımla ayağa kalkamadık

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesinin üzerinden 8 yıl geçti. Saldırının gerçekleştiği İstanbul Adalet Sarayı dün bir kez daha hainler tarafından hedef alındı! Teröristlerden Emrah Yayla'nın, Kiraz'ın katiliyle akraba olduğu iddiasına Bakan Tunç'tan yanıt gelmişti. Acısı hala taze olan baba Hakkı Kiraz, dünkü saldırıyı gördükleri ana ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Saldırıda yaşamını yitiren Dilfıraz Karataş ile ilgili de yeni bir detaya ulaşıldı.

Haber 07-02-2024 10:25

Son dakika | Adliyeye saldıran teröristlerin foyası GBT sorgusunda ortaya çıkmış! Şehit Mehmet Selim Kiraz'ın katiliyle akrabalık iddiasına yanıt geldi

Son dakika haberi: Çağlayan'daki adliyede gerçekleşen terör saldırısı girişimiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Adalet Sarayı'nın önce D Kapısından girmek isteyen 2 terörist polislerin GBT kontrolü sırasında terörist oldukları anlaşılınca kaçmak istiyorlar. D Kapısından kaçıp C Kapısına geliyorlar ve polislerimizle girilen çatışma neticesinde etkisiz hale getirilip öldürüyorlar" açıklamasını yaptı.

Haber 06-02-2024 17:14

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 06-02-2024 16:50

Kanlar içinde kalmadan önce polis memurunun sesi yankılanmış! Adliye saldırısında 'uzun namlulu silahlar' detayı: İçeride de bayılanlar oldu

Bugün Çağlayan'daki İstanbul'da Adliyesi önünde gerçekleşen terör saldırısını görgü tanıkları anlattı. Tanıkların ifadesine göre; saldırganlar polise uzun namlulu silahlarla ateş etti, adliyede bağrış çağrışlar koptu. Polis memurlarından birinin 'Vuruldum, vuruldum' diye bağırarak kanlar içinde kaldığı belirtildi. Ayrıca içerideki vatandaşlardan da bayılanlar olduğu aktarıldı.

Haber 06-02-2024 16:32

ÖZEL | İstanbul'daki kilise saldırısının perde arkası! Abdullah Ağar, Çok ilginç şeyler var diyerek açıkladı, Şahintepe Mahallesi detayı...

İstanbul’daki kilise saldırısıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken, iki DEAŞ'lının Başakşehir'de yakalanması ise Şahintepe Mahallesi'ni akıllara getirdi. Saldırıda hedefin Polonya İstanbul Başkonsolosu olup olmadığı araştırılırken, Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, söz konusu saldırının zamanlaması ve perde arkasıyla ilgili Mynet'e özel açıklamalarda bulundu. Çok ilginç detayların olduğunu belirten Ağar, "Son derece önemli bir süreç bizi bekliyor" diye konuştu.

Haber 31-01-2024 13:33

Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıya ilişkin gözaltına alınan 28 şüphelinin ifade işlemleri başladı

İstanbul Sarıyer'de bir kişinin hayatını kaybettiği Santa Maria Kilisesi'ndeki silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 28 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Yurthaber 29-01-2024 14:20

SON DAKİKA | İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında 3 sanığa tahliye

Son dakika haberi: İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım 2022 tarihinde 6 kişinin öldüğü, 99 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır'ın arasında bulunduğu 18'i tutuklu 36 sanığın yargılandığı davada 3 sanığın tahliyesine karar verildi.

Haber 22-01-2024 13:10

Savaş uçaklarımız peş peşe havalandı! Operasyondan ilk görüntüler geldi: Terörün 'kaynağına' darbe

Hain terör saldırısının ardından savaş uçaklarımız terörün soluğunu kesmek için havalandı. Milli Savunma Bakanlığı, 'Terörü kaynağında yok etmekte kararlıyız' notuyla Metina, Harkurk, Gara ve Kandil bölgeleri ile Suriye kuzeyinde bulunan 29 terör hedefinin imha edildiğini duyurdu. Terör hedeflerinin imha edildiği operasyondan ilk görüntüler geldi.

Haber 13-01-2024 02:04

Dışişleri Bakanlığı'ndan Pakistan’daki terör saldırısına kınama!

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'da 23 askerin şehit olduğu terör saldırısını kınadı.

Haber 12-12-2023 22:52

İstiklal Caddesi'ndeki kanlı saldırının failinin serbest bırakıldığı iddiasına yalanlama geldi

Bugün İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında yeni bir gelişme yaşanırken saldırının faili Ahlam Albashir'in de tahliye edildiği iddiası ortaya atıldı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından söz konusu iddia yalanlandı.

Haber 13-11-2023 15:55

Belçika'daki terör saldırısı sonrası her yerde aranıyordu! Bu sabah öldürüldü

Brüksel'de iki kişiyi öldüren zanlı vurularak yakalandı. Saldırgan hastanede öldü. İsveçli 2 kişinin öldüğü saldırı nedeniyle Belçika İsveç maçı yarıda kalmıştı. Öte yandan basına yansıyan bilgilere göre saldırgan olaydan sonra, bir video çekti. DAEŞ üyesi olduğunu itiraf etti.

Haber 17-10-2023 11:22

Son dakika: Ankara'daki hain terör saldırısı ile ilgili yeni gelişme! İkinci teröristin de kimliği belirlendi…

Ankara’da İçişleri Bakanlığı’na yönelik düzenlenen hain terör saldırısı girişimi ile ilgili yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre saldırı düzenleyen ikinci teröristinde kimliği belirlendi. Bakanlıktan yapılan açıklamada “Yapılan araştırmalar ve DNA incelemesi sonucunda, teröristlerden diğerinin de BTÖ (PKK/KCK) üyesi Özkan Şahin olduğu tespit edilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Haber 04-10-2023 07:18

Teröristlerin katlettiği şehit veteriner teknikeri defnedildi! Akrabası yaşananları anlattı 'Babası şüphelenmiş çünkü daha önceden oralarda kaza geçirmişti'

Ankara'da hafif ticari araçla bombalı saldırıda bulunan teröristlerce katledilen ve aracı gasbedilen şehit veteriner teknikeri Mikail Bozlağan'ın cenazesi, toprağa verildi. 2 teröristin, aracı Kayseri'deki veterineri öldürüp gasbettikleri öğrenildi. Bozlağan'ın akrabası, veterinere ulaşılamayınca yaşananları anlattı. Babasının bulmak için yola çıktığını, yolda ıslaklık gördüğünü ancak yağmur yağmadığını, babasının şüphelendiğini çünkü Bozlağan'ın daha önceden oralarda kaza geçirdiğini aktardı.

Haber 02-10-2023 15:43

Ankara'daki hain saldırı öncesi korkunç detay: Cansız bedeni bulundu! Başından vurup aracı gasbetmişler

Kayseri'de gasbettikleri araçla Ankara'ya kadar gelip İçişleri Bakanlığı önünde hain saldırı girişiminde bulundular... Başkentte Kızılay dolaylarında teröristlerin düzenlediği bombalı saldırı eyleminin perde arkası ortaya çıktı. Teröristlerin öncesinde Kayseri'de korkunç bir cinayet işlediği öğrenildi.

Haber 01-10-2023 12:30

Son dakika: Ankara'da İçişleri Bakanlığı'na terör saldırısı! Patlama anı kamerada... Görüntüler ortaya çıktı

Son dakika haberi: Ankara'da İçişleri Bakanlığı binası önünde saat 09.30 sıralarında terör saldırısı girişimi yaşandı. Saldırıyı düzenleyen teröristlerden biri kendini patlatırken, diğer terörist etkisiz hale getirildi. Patlama anına ait ve saldırı sırasında polis ekiplerinin teröristleri etkisiz hale getirdiği anlara ait görüntüler de ortaya çıktı.

Haber 01-10-2023 11:16

Siyasiler sessiz kalmadı! Ankara'da Meclisin açılışına saatler kala terör saldırısı: Tepkiler peş peşe geldi

Teröristler başkent Ankara'da bombalı saldırı düzenleyerek İçişleri Bakanlığı binasını hedef aldı. Terör saldırısı sonrası siyasiler ve hükümet yetkililerinden peş peşe mesajlar geldi.

Haber 01-10-2023 11:10

Mevlit Kandili için toplanmışlardı! İntihar saldırısında onlarca can kaybı var: Pakistan şokta

Pakistan'da bir cami yakınında Mevlit Kandili için toplanan kalabalıktan çok sayıda kişi terör saldırısına kurban gitti. Olayın intihar saldırısı olduğu değerlendiriliyor.

Haber 29-09-2023 11:38

Mersin'de polisevine yönelik terör saldırısının sanıklarının yargılanması sürdü

Tutuklu 7 sanığın mevcut hallerinin devamına karar verildi.

Yurthaber 27-07-2023 14:17

Terör saldırısı hazırlığındaki yabancı uyruklu DEAŞ'lı terörist İstanbul'da yakalandı

Zanlının, Bahçelievler'de kaldığı evde 2 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör ile bomba yapımında kullanıldığı değerlendirilen malzemeler ele geçirildi.

Yurthaber 23-06-2023 09:25

Fethi Sekin şehit olmuştu! İzmir Adliyesi'ne saldırı davası sanığına 6 yıl 3 ay hapis cezası

İzmir'de, polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu adliye saldırısı için bomba ve tüfek mermilerini temin ettiği iddiasıyla tutuklanıp, hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 192 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Suriyeli Delil Hıso, örgüt üyeliği suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Hıso, üzerine atılı diğer suçlardan ise beraat etti.

Haber 22-06-2023 18:18

Yangın ihbarına giden ekipler yaralı halde bulmuştu! Şırnak'taki silahlı saldırıda hayatını kaybeden güvenlik korucusuyla ilgili Valilik'ten açıklama: İlk belirlemelere göre terör saldırısı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde güvenlik koruculuğu yapan Mustafa Erdem dün akşam saatlerinde yaralı halde otomobilde bulunmuştu. Erdem'in başından vurularak silahlı saldırıya uğradığının belirlenmesi sonrası polis ekipleri harekete geçti. Şırnak Valiliği'nden de olayla ilgili yapılan açıklamada Erdem'in öldürülmesinin terör saldırısı olduğunun değerlendirildiği aktarıldı.

Haber 05-06-2023 13:35

Mersin'de polisevine yönelik terör saldırısına ilişkin 10 sanığa dava

Mersin'in Mezitli ilçesindeki Tece Polisevi'ne yönelik geçen yıl düzenlenen terör saldırısıyla ilgili 7'si tutuklu, 2'si firari, biri tutuksuz 10 sanık hakkında dava açıldı.

Yurthaber 31-03-2023 15:21

Bursa'daki terör saldırısının sanıkları hakim karşısında

Bursa'da geçen yıl infaz koruma memuru Cengiz Yiğit'in şehit olmasına, 23 ceza infaz kurumu personelinin yaralanmasına neden olan terör saldırısına ilişkin davada 4 sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 13-03-2023 14:03

SON DAKİKA | İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı eylemine ilişkin 36 şüpheli hakkında iddianame

Son dakika haberi: Beyoğlu'ndaki İstiklal Caddesi'nde terör örgütü PKK/YPG tarafından 13 Kasım 2022'de düzenlenen bombalı saldırı eylemine ilişkin aralarında Ahlam Albashir'in de bulunduğu 36 şüpheli hakkında iddianame düzenlendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, şüphelilerden Ahlam Albashır'ın 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 3 bin 9 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Haber 14-02-2023 15:30

Diyarbakır'daki terör saldırısını gerçekleştiren terörist, suçunu itiraf etti

Diyarbakır'da çevik kuvvet polislerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında düzenlenen, 8'i polis memuru 9 kişinin yaralandığı terör saldırısını gerçekleştirdiği gerekçesiyle tutuklanan terörist, bombayı araca kendisinin yerleştirdiğini itiraf etti. - Tutuklanan terörist F.A: - "Diyarbakır'a bu ayın ilk haftasında bir örgüt mensubu bombayı getirdi. Sonra patlatacağımız yeri görmeye gittik. Planlarımızı yaptık. Bombayı arabaya ben yerleştirdim"

Yurthaber 22-12-2022 08:19

Diyarbakır'daki terör saldırısına ilişkin 4 şüpheli tutuklandı

Diyarbakır'da çevik kuvvet polislerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında düzenlenen, 8'i polis memuru 9 kişinin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden 4'ü tutuklandı.

Yurthaber 20-12-2022 13:10

Diyarbakır'daki terör saldırısına ilişkin gözaltı sayısı 17'ye yükseldi

Diyarbakır'da çevik kuvvet polislerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında düzenlenen, 8'i polis memuru 9 kişinin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili gözaltına alınanların sayısı 17'ye yükseldi.

Yurthaber 19-12-2022 12:27

SON DAKİKA | Diyarbakır'da polis servisine hain saldırı! Bombalı araç patlatıldı, yaralılar var... Bakan Soylu: Sorgulanan kişi itiraf etti

Son dakika: Diyarbakır-Mardin yolu üzerinde bombalı araç, polis çevik kuvvet aracının geçtiği sırada patlatıldı. Saldırıda gelen ilk bilgilere göre biri sivil olmak üzere 9 kişi yaralandı. Saldırı ihbarının ardından bölgeye güvenlik güçleri ile sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Olayda gözaltı sayısı 5'e yükseldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sorgulanan kişinin saldırıyı itiraf ettiği açıkladı.

Haber 16-12-2022 06:34

Karkamışlı çocuklar ve ailelerine psikolojik destek

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Levent Özil, Suriye'nin kuzeyindeki YPG/PKK'lı teröristlerin roketli ve havanlı saldırı düzenlediği Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki öğrenciler ve ailelerine psikolojik destek verilmesi için çalışmalar yapıldığını bildirdi.

Yurthaber 30-11-2022 11:53

Son Dakika: İstiklal'deki terör saldırısının firari şüphelisi Bilal Hassan'ın kardeşi Ahmad El-Hac Nwas tutuklandı

Son dakika haberi: İstiklal Caddesi'ndeki hain terör saldırısıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Terör saldırısının firari şüphelisi Bilal Hassan'ın (El-Hac Nwas) yakalanan kardeşi Ahmad El-Hac Nwas, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Ahmad Elhac Nwas "Kasten öldürme" ve "Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak" suçundan tutuklandığı öğrenildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 29-11-2022 18:58

YPG/PKK'lı teröristlerin saldırısında ağır yaralanan hamile kadın bebeğiyle hayata tutundu

Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Suriye'nin kuzeyinden atılan roket-havanların eve isabet etmesiyle ağır yaralanan, 20 yaşındaki hamile kadının sağlık durumu iyiye gidiyor.

Yurthaber 24-11-2022 11:15

5 yaşındaki şehit Karataş'ın hayali yürekleri yaktı! Cenazede gözyaşları sel oldu... Hain saldırının hayattan kopardığı Hasan'ın o sabah istediklerini annesi anlattı

Dün Gaziantep'in Karkamış'ın ilçesine terör örgütü YPG/PKK'nin hain saldırısı öğretmen Ayşenur Alkan ile 5 yaşındaki Hasan Karataş'ı hayattan kopardı. CHP'li vekil Mahir Polat'ın acı haberi "Yeğenimizi kaybettik" diyerek duyurduğu Karataş'ın cenaze töreninde yürek yakan anlar yaşandı. 5 yaşındaki şehidin ailesi tabuta sarılarak gözyaşları döktü. Anne Dilan Karataş, "Sabah kalktı ekmeğe gitti, kamyonuyla oynadı. Babasından akülü araba istedi" derken oğlunun hayali acıları bir kez daha tazeledi.

Haber 22-11-2022 12:30

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Karkamış'a hain saldırı, Erdoğan'dan 'kara harekatı' sinyali, tiyatro oyuncularının karıştığı kaza...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü PKK/PYD tarafından düzenlenen terör saldırısından şehit haberi, Pençe Kılıç Hava Harekatının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kara harekatı' sinyali, Amasya'da ünlü tiyatro oyuncularının karıştığı kaza, Abdurrahim Albayrak'ın hayatını kaybeden torununun cenaze töreni, Armağan Çağlayan'dan 'akciğer kanseri' açıklaması...

Haber 21-11-2022 17:35

Terörist Albashir'den 'cesaret hapı' iddiası: O anları İlk kez diyerek anlattı! 'ÖSO' sözleri çok konuşulacak

Terörist Ahlam Albashir'in ifadelerinden hain saldırının gerçekleştiği anlara ve öncesine ilişkin çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Albashir, ağabeyinin ÖSO'da görevli olduğunu, Türkiye'ye gelmeden önce YPG tarafından casusluk gerekçesiyle tutuklanıp cezaevinde kaldığını söyledi. Türkiye'ye birlikte girdiği sahte kocası Bilal Hassan'la Taksim'e saldırıyı gerçekleştirdikleri gün için "İlk kez bu kadar iyi davranıyordu" diyen Albashir ayrıca 'cesaret hapı' alışını da anlattı.

Haber 21-11-2022 10:00

Bakan Koca, İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında yaralananlarla ilgili son durumu paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından İstiklal Caddesi'nde yaşanan terör saldırısında yaralananların son durumuyla ilgili paylaşımda bulundu. Bakan Koca, "İstiklal Caddesindeki patlamada yaralananların son durumu: Toplam 81 yaralıdan tedavisi tamamlanıp taburcu olanların sayısı 71’e ulaştı." ifadelerini kullandı.

Haber 19-11-2022 16:18

Bebek arabası fotoğrafında dikkatlerden kaçan detay! Terör saldırısında yaralanan Minik Almeda'nın annesi anlattı: Kızım orada yemek yeseydi...

İstiklal Caddesi'ndeki saldırıyla ilgili gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Patlamanın yaşandığı gün en çok dikkat çeken detaylardan biri ise patlamanın etkisiyle yere yan yatmış bir bebek arabasının görüntüsüydü. O arabanın 3 yaşındaki sahibi Almeda Sinan'ın annesi Dilay Sinan, yaşadıklarını ve kızının sağlık durumunu anlattı. Fotoğrafta dikkatlerden kaçan simit ve biberon ayrıntısının hikayesini de anne Sinan paylaştı.

Haber 19-11-2022 15:42

Hain saldırı ertelenmiş! Mesajlaşmada tespit edildi: Teröristler kararından caymış... Yeni görüntülerde keşif saat saat ortaya çıktı

İstiklal'deki hain saldırıyla ilgili her geçen gün yeni ayrıntılar gün yüzüne çıkıyor. Emniyet güçlerinin çalışmaları sonucu ortaya çıkan gerçeğe göre teröristler patlamanın gerçekleştiği 13 Kasım'dan 1 gün önce Taksim'e gitmeye karar verip ardından vazgeçmiş. Öte yandan bombayı bırakan terörist Ahlam Albashır'in İstiklal Caddesi'ndeki keşif gezilerinden yeni görüntüler de ortaya çıkarken olay yerine korsan taksiciyle gittiği belirlendi.

Haber 19-11-2022 10:22

SON DAKİKA | Bakan Soylu'dan İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı hakkında yeni açıklama! 'Münbiç’ten oldu'

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Mersin'deki ve İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı hakkında açıklamada bulundu. Bakan Soylu, "Mersin’deki de, İstiklal Caddesi’ndeki saldırı da Münbiç’ten oldu" ifadelerini kullandı.

Haber 18-11-2022 10:31

Teröristin 'fotoğraf' yalanı ortaya çıktı! İşte çok konuşulan o görüntülerin perde arkası... Görevi reddettim, Türkiye'ye gelmeyi kabul ettim

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısının faili terörist Ahlam Albashır'ın ifadesinden yeni ayrıntılar gün yüzüne çıkıyor. Albashır'ın daha önceki ifadesinde saldırıdan önce dile getirdiği 'fotoğraf' iddiasının yalan olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine Albashır "'Korktuğum için yaptım' süsü vermek için böyle bir ifade kullandım" diyerek yalanını itiraf etti. Albashır'ın temmuzda Türkiye'ye geliş sürecini anlatırken bahsettiği "400 lira ve 2 telefon" detayları da dikkat çekti.

Haber 17-11-2022 15:22

Terör saldırısında hayatını kaybeden Arzu öğretmen ve kızının adı okullarda yaşayacak

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybeden öğretmen Arzu Özsoy ve kızı Yağmur Uçar'ın adları, okul ve konferans salonuna verildi.

Yurthaber 17-11-2022 07:46