Terroriste Du Pkk Haberleri

Edirne'de Yunanistan'a kaçmaya çalışan 13 terör örgütü mensubu yakalandı

Edirne'de yurt dışına kaçmaya çalışan FETÖ ve PKK terör örgütü üyesi 13 zanlı yakalandı.

Yurthaber 2024-03-28 11:25:29

MSB duyurdu! 1 terörist teslim oldu

Milli Savunma Bakanlığı'nca, Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan terör örgütü PKK mensubu 1 teröristin, Habur'da Hudut Karakolu'na teslim olduğu duyuruldu.

Haber 2024-03-27 19:08:42

Türkiye'nin başkonsolosluğuna çirkin saldırı! PKK yandaşları Almanya'da ortalığı karıştırdı, Dışişleri'nden sert tepki geldi

Almanya’nın Hannover kentinde terör örgütü PKK yandaşları, Türkiye’nin Hannover Başkonsolosluğuna saldırı düzenledi. Dışişleri Bakanlığından çirkin saldırı hakkında açıklama geldi. Saldırıya tepki gösterilen açıklamada "Vatandaşlarımızın sağduyusu sayesinde bu provokasyonlar daha büyük olaylara dönüşmemiştir" dendi.

Haber 2024-03-27 12:22:11
pkk

'Sıfır saati' için gözler bu ziyarette: Irak'ta operasyon için tarih iddiası! Irak'ın 'PKK' kararı sonrası Türkiye düğmeye basıyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Irak ziyaretiyle beraber Irak, PKK konusunda radikal bir karar almıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da ay başında "Bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturacağız" mesajını vermişti. Terörle mücadele konusunda diplomasi trafiği yoğunlaşırken Türkiye'nin Irak'ta düzenleyeceği operasyon için tarihle ilgili bir iddia ortaya atıldı. Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyaretine çevrildi.

Haber 2024-03-27 09:09:05

Çelik: PKK yandaşlarının Belçika'daki vatandaşlarımıza yönelik saldırılarını şiddetle kınıyoruz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, terör örgütü PKK yandaşlarının Belçika'daki vatandaşlara yönelik saldırılarını şiddetle kınadıklarını söyledi.

Haber 26-03-24 20:57

Erdoğan, PKK yandaşlarının saldırısında yaralanan Efe Tapmaz'ı telefonla aradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belçika'da terör örgütü PKK yandaşlarının saldırısı sonucu yaralanan 16 yaşındaki Türk gencini telefonla arayıp "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Haber 26-03-24 20:17

PKK yandaşları Avrupa Parlamentosu önünde polise saldırdı! Çevre ülkelerden de geldiler

Belçika'da terör örgütü PKK yandaşlarıyla Türk asıllı vatandaşlar arasındaki gerginlik sürüyor. Brüksel'deki Avrupa Parlamentosu (AP) önünde toplanan terör örgütü PKK yandaşları taşkınlık çıkardı, barikatları sökerek polise saldırdı. Diğer yandan farklı ülkelerden gelen PKK yandaşlarının da Belçika’daki Türk işletmelerine saldırdığı iddia edildi.

Haber 25-03-24 20:29

Türk asıllı vatandaşı darbeden PKK yandaşlarını böyle kovaladılar! Belçika sokaklarında arbede çıktı: 60 yıldır böyle bir şey görmedik

Belçika'da terör örgütü PKK yandaşlarıyla Türk asıllı vatandaşlar arasında gerginlik çıktı. Nevruzla ilgili sözde kutlamalar dönüşü PKK yandaşları arabalarıyla Türk asıllı vatandaşların yoğun yaşadığı noktadan geçince tansiyon yükseldi, arbede yaşandı. Bazı araçlar ateşe verildi. Heusden-Zolder Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Gül "60 yıldır burada yaşıyoruz, daha önce belediyemizde böyle bir olaya rastlamadık" diyerek olayların ciddiyetini ortaya koydu.

Haber 25-03-24 09:49

Edirne'de PKK ve FETÖ şüphelisi birlikte Yunanistan'a kaçarken yakalandı

Edirne'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve PKK şüphelisi, Yunanistan'a birlikte kaçarken yakalandı

Yurthaber 22-03-24 12:31

Irak'ın kuzeyine düzenlenen hava harekatlarında 39 hedef imha edildi!

Irak'ın kuzeyine düzenlenen hava harekatlarında 39 terör hedefi imha edildi. MSB'den yapılan açıklamada, "19 ve 20 Mart’ta düzenlenen hava harekâtları ile Irak’ın kuzeyindeki Metina, Zap, Hakurk, Gara ve Kandil bölgelerinde terör örgütü PKK tarafından kullanıldığı tespit edilen ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen sığınak, barınak ve mağaralardan oluşan toplam 39 hedef işte böyle vuruldu." ifadeleri yer aldı.

Haber 21-03-24 18:29

Gaziantep'te terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yakalanan zanlı tutuklandı

Gaziantep'te terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik "şafak" operasyonunda gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 21-03-24 10:23

MİT'ten Kandil'de nokta operasyon! Barzan Hesenzade etkisiz hale getirildi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde İran Gençlik Koordinasyonu sorumlusu Barzan Hesenzade'yi Irak'ın Kandil bölgesinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 21-03-24 08:41

Zeytin Dalı bölgesine sızmaya çalışıyordu! O terörist kıskıvrak yakalandı

Son dakika: Suriye Milli Ordusu, PKK/YPG'li Rızgar Amed kod adlı Mehmet Kılıç'ı Zeytin Dalı harekat alanına sızmaya çalışırken yakaladı.

Haber 20-03-24 12:24

CHP'li adayın 'Abdullah Öcalan' çabası infial yarattı! İnanmayan seçmene üsteledi: Güvenin bana, PKK, MKK kalmadı

2019'da İYİ Parti'den, önümüzdeki yerel seçimlerde ise CHP'den aday olan Şükrü Erdem vatandaşları terörist elebaşı Öcalan'ın "hain olmadığını" savunup ikna etmeye çalıştı, vatandaşlar ise Erdem'e isyan etti. Eski devlet bakanı da olan Erdem'in "Artık PKK, MKK yok" dediği o skandal konuşmanın görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 20-03-24 11:40

Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 27 hedef imha edildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde yer alan terör örgütü PKK hedeflerine hava harekatı düzenlendiğini belirtti. Bakanlık harekatta 27 hedefin imha edildiğini ifade etti.

Haber 19-03-24 23:16

SON DAKİKA | MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! Rojda Bilen etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Rojda Bilen'i, Irak'ın Süleymaniye kentinde etkisiz hale getirdi.

Haber 19-03-24 11:30

Mersin’de PKK/KCK operasyonu: 11 gözaltı

Mersin polisinin terör örgütü PKK/KCK’ye yönelik düzenlediği operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 19-03-24 08:07

Bakan Fidan orayı işaret etti: 'Artık ulusal bir güvenlik tehdidi olmuştur'

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Süleymaniye’deki Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) liderliği ve onu oluşturan ekibin PKK ile olan ilişkileri, samimiyeti bizim için bir problem olmanın ötesinde artık ulusal bir güvenlik tehdidi olmuştur" açıklamasını yaptı.

Haber 18-03-24 22:55

DEM Parti'nin Yenikapı'daki Nevruz etkinliğinde skandal görüntü! Terörist Öcalan'ın posterleri açıldı

İstanbul'da Nevruz kutlamalarının bu yıl yine adresi Yenikapı Meydanı oldu. DEM Parti'nin düzenlediği etkinlikte DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adaylarından Murat Çepni, "Kürt halkını yok sayanlara en büyük cevabı 31 Mart’ta vereceğiz" dedi. Etkinlikte skandal görüntüler de yer aldı. Terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan posterleri açıldı.

Haber 17-03-24 17:29

Türkiye ve Irak'tan ortak bildiri! 'PKK güvenlik tehdidi teşkil ediyor'

Türkiye ile Irak arasında gerçekleştirilen güvenlik mekanizması görüşmesine ilişkin ortak sonuç bildirisi yayımlandı. Ortak bildiride, PKK’nın Türkiye ve Irak için güvenlik tehdidi teşkil ettiğinin altı çizildi.

Haber 14-03-24 23:38

İstanbul merkezli 3 ildeki terör örgütü PKK/KCK operasyonunda 10 zanlı yakalandı

İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen terör örgütü PKK/KCK operasyonunda, örgütün sözde kadın ve gençlik yapılanması içerisinde bulunan 10 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 12-03-24 10:34

Adana'da terör örgütü PKK sanığına 15 yıla kadar hapis istemi

Adana'da terör örgütü PKK üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanan sanık hakkında "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 11-03-24 11:02

Ankara'da 2 terör örgütü için harekete geçildi! Sözde 'Gençlik Yapılanması', KPSS soruları...

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın terör örgütleri PKK/KCK ve FETÖ'ye ilişin yürüttüğü soruşturmalar kapsamında 12 ilde toplamda 36 şüphelinin gözaltına alınmasına karar verildi.

Haber 05-03-24 09:00

MİT, PKK/KCK'nın sözde gençlik sorumlusu Silgir'i Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde gençlik yapılanması sorumlusu Gülsün Silgir'i, Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.

Yurthaber 04-03-24 10:31

Van'da terör soruşturmaları kapsamında 19 şüpheli yakalandı

Van'da geçen hafta, terör örgütü PKK/KCK soruşturmaları kapsamında 19 zanlı hakkında işlem yapıldı.

Yurthaber 04-03-24 10:30

SON DAKİKA | MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! Gülsün Silgir etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde gençlik yapılanması sorumlusu Gülsün Silgir'i, Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.

Haber 04-03-24 10:05

Yunanistan'a kaçacaklardı! İki farklı terör örgütünden 5 kişi sınırda yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı, yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan 3'ü FETÖ, 2'si PKK/KCK mensubu 5 kişinin hudut birliklerince yakalandığını açıkladı.

Haber 01-03-24 13:47

Kocaeli merkezli PKK/KCK operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Kocaeli merkezli 4 ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Yurthaber 27-02-24 10:46

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kestelli'ye Fransa devlet nişanı verildi

İzmir Ticaret Borsası (İTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Işınsu Kestelli, Türk-Fransız ilişkilerine katkılarından dolayı, Fransa devlet nişanlarından "Chevalier Dans L'Ordre National du Merite" ile taltif edildi.

Yurthaber 27-02-24 10:39

Manisa'da PKK/KCK operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı

Manisa'da terör örgütü operasyonunda bir kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 27-02-24 08:29

Memleket Partisi lideri İnce'den muhalefete sert tepki: İstanbul'u alacağım derken Türkiye'yi kaybedersiniz...

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. İnce CHP'ye çok sert sözlerle yüklendiği açıklamasında, "2 tane oy alacağım diye PKK, FETÖ, Terör örgütüne selam verirseniz halk hesap sorar." dedi. İnce ayrıca CHP'nin Atatürkçü çizgiden saptığını vurgulayarak, "İlkeli duruşunuz olmalı" söyleminde bulundu. İnce son dönemde oldukça tartışma konusu olan Hatay konusunda da tahminini söyledi.

Haber 24-02-24 11:16

Diyarbakır Anneleri kitabı 20 ülkeye gönderilecek

Terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan çocukları için HDP il binası önünde eylem yapan Diyarbakır annelerinin mücadelesi kitaplaştırıldı.

Yurthaber 23-02-24 14:37

Avrupa'ya kaçmaya çalışıyordu! MİT ve Emniyet'ten sınır ötesi operasyonu: PKK/KCK üyesi terörist yakalandı

MİT, PKK/KCK'nin sözde sorumlularından terörist Murat Kızıl'ın yakalandığını duyurdu.

Haber 23-02-24 14:17

Şırnak'ta terör örgütü PKK'nın katlettiği 14 kişi anıldı

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Taşdelen köyünde terör örgütü PKK tarafından 37 yıl önce katledilen 14 kişi için anma programı düzenlendi.

Yurthaber 23-02-24 14:08

Son dakika! MİT'ten nokta operasyon: Murat Ateş etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MİT, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Murat Ateş'i, Suriye'nin Kamışlı bölgesinde düzenlediği nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 22-02-24 10:00

Kilis'te terör örgütü PKK/PYD/YPG üyesi bir kişi tutuklandı

Kilis'te, terör örgütü PKK/PYD/YPG üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 21-02-24 09:46

Van'da terör soruşturmaları kapsamında 30 şüpheli yakalandı

Van'da geçen hafta, terör örgütü PKK/KCK soruşturmaları kapsamında 30 zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 19-02-24 10:11

Kars'ta terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları iddiasıyla 5 şüpheli yakalandı

Kars'ın Digor ilçesinde terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 16-02-24 15:06

Adıyaman'da terör örgütü PKK şüphelisi tutuklandı

Adıyaman'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Yurthaber 16-02-24 07:51

Adıyaman'da terör örgütü PKK şüphelisi gözaltına alındı

Adıyaman'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 15-02-24 15:01

Aksaray'da terör örgütüne üye olduğu iddiasıyla bir şüpheli yakalandı

Aksaray'da terör örgütü PKK/KCK üyesi olduğu iddiasıyla 1 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 15-02-24 14:01

Siirt'te sahte kimlikle yakalanan terör zanlısı tutuklandı

Siirt'te terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG'ye üye olmak suçundan aranan ve sahte kimlikle yakalanan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 13-02-24 13:26

Edirne'de Yunanistan'a kaçmaya çalışan terör örgütlerine mensup 6 kişi yakalandı

Edirne'de yurt dışına kaçma teşebbüsünde bulunan terör örgütleri FETÖ ve PKK üyesi 6 zanlı yakalandı.

Yurthaber 13-02-24 11:52

İstanbul merkezli 4 ilde terör örgütü PKK operasyonunda 21 şüpheli yakalandı

İstanbul'da merkezli 4 ilde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 21 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 13-02-24 11:47

İstanbul'da terör örgütü PKK operasyonunda 7 şüpheli yakalandı

Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasında yer aldıkları ve örgüt içinde araç kundaklama faaliyetlerini organize ettikleri iddiasıyla 7 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 13-02-24 10:36

Evladını HDP ve PKK’dan isteyen aile sayısı 375 oldu

Diyarbakır’da çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını iddia eden aile sayısı 375 oldu.

Yurthaber 12-02-24 14:06

Kırmızı kategoride yer alıyordu! MİT, Yunus Demir'i etkisiz hale getirdi

MİT, terörden arananlar listesinde kırmızı kategoride yer alan sözde PKK/HPG konsey üyesi Yunus Demir'i, Irak'ın Gara bölgesinde gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi

Haber 08-02-24 09:50

Saldırı hazırlığındaydılar, MSB duyurdu: 11 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığındaki 11 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Haber 05-02-24 11:20

Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti bin 614. gününde

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını belirten Diyarbakır annelerinin HDP il binası önündeki evlat nöbetinkararlılıkla devam ediyor.

Yurthaber 01-02-24 15:21