Tesla Model Haberleri

Togg'dan yeni hamle! Çalışmalar başladı, üçüncü model yolda!

Togg, üçüncü modeli T8X’in çalışmalarına başladığını duyurdu. TOGG Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, "B segmentindeki bir SUV'un çalışmalarını yapıyoruz. Seneye bu vakitler T10F'nin satışları başladıktan bir müddet sonra da T8X’i de göstermeye hazır hale gelebiliriz" açıklamasını yaptı.

Finans 2024-04-18 12:15:48

Başarısız göğüs estetiği kabusu yaşattı! 'Göğüs uçlarım ölüyor' diyerek yardım istedi... Aylardır kapanmayan yaralarıyla: 'Cinayet mahalli gibi görüyor'

22 yaşındaki model Chloe Rose, göğüslerini dikleştirmek için estetik operasyon yaptırmaya karar verdi ama ameliyat korkunç bir şekilde sonuçlandı. Başarısız bir göğüs estetiği için 2.800 sterlin (yaklaşık 113 bin 570 TL) harcadıktan sonra ciddi sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kaldığını söyleyen Rose, aylardır göğsünde açık yaralar olduğunu ifade etti.

Trend 2024-04-18 11:49:24

Ayşe Hatun Önal, Selin Demirtar'ın eşini 'Kocam' diyerek paylaşmıştı! Hakkındaki iddia şaşırttı! 'Üzüldüm' yorumları geldi

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düştü. Önal 'Kocam' notunu düşüp sevgilisi ile karesini paylaştı. Ancak ünlü isim bu paylaşımı kısa sürede sildi. Ayşe Hatun Önal 'evlendi mi?' derken gerçek bambaşka çıktı. Önal'ın paylaştığı kişinin Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi olduğu öğrenildi. Önal'ın bu paylaşımının perde arkası ortaya çıktı.

Magazin 2024-04-17 15:22:07

Kıvrımlı model Kelly Brook'tan şaşırtan itiraf! Aynaya çıplak bakıyorum ve...

Ünlü model Kelly Brook, bedenine her zamankinden daha fazla güvendiğini ve bunun kocası Jeremy Parisi ile daha fazla özel an yaşamasına yol açtığını açıklamıştı. Brook şimdi de genellikle hiçbir şey giymediğinde en iyi şekilde göründüğünü itiraf etti.

Magazin 2024-04-15 09:01:30

Kıvrımlı model Demi Rose beyaz elbisesiyle ayna karşısında poz verdi! Bakan bir daha baktı

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla adından söz ettiren büyük beden model Demi Rose son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Beyaz elbisesiyle ayna karşısında verdiği pozları Instagram hesabından paylaşan ünlü isme beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 14-04-24 12:39

Son yılların en çok satan kadın spor ayakkabısı! İşte konforu ve şıklığı bir araya getiren Skechers D'Lites modelleri

Skechers D'Lites serisi, son yılların en popüler kadın spor ayakkabıları arasında kendine sağlam bir yer edindi. Konforu ve şıklığı bir araya getiren bu benzersiz koleksiyon, tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza uygun birçok seçenek sunuyor. Biz de sizler için her adımda adeta bulutların üzerinde yürüyormuş hissi veren D lites koleksiyonunda yer alan farklı model ve tarzdaki ayakkabılara yer verdik. İşte detaylar.

Kadin 13-04-24 16:51

2023 model sıfır araçlar tükendi, 2024’ün yanına yaklaşılmıyor: 3-5 derken her ay zam geliyordu… İkinci el araba almak isteyenler dikkat!

Otomobil satışlarında her bahar olduğu gibi bu sene de hareketlilik başladı. Krediye ulaşamayan ve elinde nakit parası olmayan sıfır araba hayalinden vazgeçerek ikinci el araçlara yöneldi. Ancak orada da 3 ayda yüzde 15’lik zam söz konusu. Peki bayram sonrası araç fiyatları artar mı? Sektör temsilcileri ikinci el araç almak isteyenleri uyardı, “Bu fiyat artışı devam edecek” dedi. İşte detaylar…

Finans 10-04-24 09:05

Özel hayatıyla gündemdeydi! Tuba Ünsal ile Ayşe Hatun Önal arasında kira krizi! 'Evden çıkartmak için...'

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal son dönedem özel hayatıyla gündemdeydi. Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi ile bir karesini paylaşıp 'Kocam benim' notunu düşen Önal'ın bu paylaşımı büyük ses getirmişti. Ayşe Hatun Önal'ın şimdi de Tuba Ünsal ile kira krizi yaşadığı iddia edildi.

Magazin 09-04-24 11:57

Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını sonunda itiraf etti! Cansu Taşkın: Biz kötü bir şey yapmadık

İnci Taneleri dizisiyle ekranlara dönen Yılmaz Erdoğan aşk hayatıyla gündemdeydi. Cansu Taşkın ile 2 yıldır birlikte olduğu iddia edilen Erdoğan sessizliğini koruyordu. İtiraf bir dönem adından sık sık söz ettiren Cansu Taşkın'dan geldi. Erdoğan'dan 25 yaş küçük olan model aşk itirafında bulundu.

Magazin 08-04-24 14:28

Arabella Chi futbolcu aşkından ayrılır ayrılmaz flört uygulamasına girdi

Love Island yıldızı Arabella Chi, futbol yıldızı erkek arkadaşından ayrıldı ve ünlü flört uygulaması Raya'ya kaydoldu. Model bu hareketiyle sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 07-04-24 12:12

70 yaşındaki sevgilisini övmelere doyamadı! Sosyal medyadan tepki çekti... Limitsiz kredi kartı verdi

Model Chloe Amour yaşlı bir erkekle sevgili olmanın haytaına getirdiği olumlu yanlardan söz edince sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. 70 yaşındaki sevgilisini övmelere doyamayan model, cinsel hayatlarının çok iyi olduğunu söyleyerek sadece onunla parası için birlikte olduğunu iddia edenlere adeta ateş püskürdü.

Trend 06-04-24 10:48

Evinizin havasını değiştirecek halı modelleri ve kullanım alanları nelerdir?

Ev dekorasyonunun vazgeçilmez parçalarından olan halı seçiminde, herkesin zevkine uygun birçok model ve tasarım bulunmaktadır. Salon, oturma odası, mutfak, çocuk odası, genç odası, koridor ve yatak odası gibi farklı kullanım alanları için halı almak isteyenlerin merak ettiği konulardan biri "Halı Kullanım Alanları"dır. Duvar rengine ve mobilyalara kolaylıkla uyum sağlayan halı modelleri, aynı zamanda kullanışlı tasarımlarıyla evinizin dekorasyonunu uygun maliyetlerle yenilemenize yardımcı olur.

Haber 05-04-24 14:47

Ayşe Hatun Önal 'Kocam' notuyla paylaşıp silmişti! 'Metressin' diyen Hande Sarıoğlu ifşalara devam etti! 'Hayali kişilerle...'

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal'ın 'Kocam' notuyla paylaşıp sildiği kare magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü spiker Hande Sarıoğlu canlı yayında 'Metressin' diyerek Ayşe Hatun Önal'ın kocam dediği kişinin ünlü oyuncunun eşi olduğunu açıklamıştı. Sarıoğlu, canlı yayında ifşalara devam etti.

Magazin 04-04-24 17:05

Ayşe Hatun Önal 'Kocam' notuyla paylaşıp sildi! Ünlü spiker Hande Sarıoğlu canlı yayında Metressin diye bağırarak ifşa etti... O isim ünlü oyuncunun kocası çıktı

1999'da Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye Güzeli seçilen model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla magazin gündemini salladı. Önal 'Kocam benim' diyerek erkek arkadaşı ile bir karesini paylaşıp, daha sonra sildi. Ünlü spiker Hande Sarıoğlu canlı yayında "Metressin" diye bağırarak Ayşe Hatun Önal'ı ifşa etti.

Magazin 04-04-24 06:56

Kim Kardashian 100 bin dolarlık lüks aracını paylaştı! Ölene kadar senin av tüfeğin olacağım

Kim Kardashian, 100.000 dolarlık Tesla Cybertruck'ını paylaşarak sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada adından söz ettiren Kim arabasına dair yazdığı notuyla dikkat çekti.

Magazin 03-04-24 13:27

Kıvrımlı model Demi Rose yeni yaşını kutladı! Mavi elbisesiyle pozlarına beğeni yağdı

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren büyük beden model Demi Rose son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Instagram hesabından doğum gününü kutlayan ünlü modelin mavi elbisesiyle çektiği pozlarına hayranları tarafından beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 03-04-24 09:16

Annesinin müstehcen sahnelerini çekti! Elizabeth Hurley'nin oğlundan bomba sözler

İngiliz oyuncu ve model Elizabeth Hurley'nin yeni filmindeki müstehcen sahneler gündem olmuştu. Filmin yönetmen koltuğunda ise Hurley'nin 21 yaşındaki oğlu Damian vardı. Damian Hurley annesinin bu sahnelerde gayet iyi olduğunu ve sette yakınlık koordinatörlerinin olmadığını söyledi.

Magazin 02-04-24 15:38

Kıyafeti çocuk tema parkı için uygunsuz bulunca tepkilerin odağına yerleşti! Sosyal medyadan eleştiriler gecikmedi

35 yaşındaki Brezilyalı model Janaina Prazeres, kısa bir süre önce ismi belirtilmeyen bir Disney eğlence parkını ziyaret etti ve kıyafet seçimi nedeniyle sosyal medya kullanıcılarının hedefi haline geldi. Instagram'da 60 binden fazla takipçisi bulunan Prazeres çocuklar ziyaretçi sayısının fazla olduğu tema parkındaki seçimleri nedeniyle sosyal medyadan da tepki çekti. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise kıyafetin uygun olduğunu söyledi.

Trend 02-04-24 15:30

Didem Soydan'dan şaşırtan Murat Kurum paylaşımı: Senin bıyığın...

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen model Didem Soydan'dan İstanbul'da aday olan ve seçimi kaybeden Murat Kurum'a teşekkür mesajı geldi. Soydan'ın mesajı sosyal medyayı salladı.

Magazin 02-04-24 15:10

Yer: Bursa... Tesla alev alev yandı! Saniyeler içinde küle döndü

Bursa’nın Gemlik ilçesinde Tesla marka elektrikli otomobil alev alev yandı. Sürücünün son anda yol kenarına çekip terk ettiği otomobil saniyeler içerisinde küle döndü. O anlar kameraya yansıdı.

Haber 30-03-24 10:30

'Finlandiya'nın en büyük göğüslerine' sahip kadın eski halini paylaştı! Gören çok şaşırdı

Sonja Lahtinen adlı bir model Finlandiya'daki en büyük göğüslere sahip olduğunu iddia ediyor. Sosyal medyayı aktif kullanan kadın geçtiğimiz günlerde göğüslerinin "çok daha küçük" olduklarında nasıl göründüklerine dair çok nadir bir fotoğraf paylaştı.

Kadin 30-03-24 09:59

iPhone 7 ne zaman çıktı? iPhone 7 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Eski telefonlar ile ilgili detaylar ve çıkış tarihleri zaman zaman merak edilir. Apple'ın iPhone 7 model akıllı telefonu da merak edilen cihazlardan biridir. Peki, iPhone 7 ne zaman çıktı? iPhone 7 ilk çıktığında ne kadardı?

Haber 26-03-24 23:54

Kate Upton reklam için havuza girdi! Son haline yorum yağdı

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton yıllara meydan okuyor. Gözlerden uzak bir hayat süren Upton uzun zaman sonra reklam için havuzda poz verdi.

Magazin 24-03-24 15:20

'Seçim öncesi gram altına talep patlaması var' Kuyumcular bile gram altına ulaşmakta zorlanıyor! Kuyumcularda altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatlarındaki hareketlilik yatırım amaçlı altın ve ziynet eşyası almayı düşünen vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Fiyatlar gündemdeki yerini korurken kuyumcular son dönemde özellikle bilezik konusunda yeni bir modanın çıktığını söyledi. Buna göre geniş ve gösterişli bileziklerin yerini zarif görünümü ve inceliği ile ajda model bilezikler aldı. Öte yandan gram altına talebin seçim öncesinde arttığı ifade edilirken kuyumcuların bile gram altına ulaşmasının zorlaştığı belirtildi.

Finans 23-03-24 16:00

Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber dergi için poz verdi! 'Annesinin kızı'

90’lı yılların en iyi modellerinden biri olan Cindy Crawford’ın kızı ABD’li model Kaia Gerber, podyumların en çok aranan isimleri arasında yer alıyor. Modellikten oyunculuğa geçiş yapan Cindy Crawford bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Kaia Gerber cesur pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 21-03-24 10:15

Avuç avuç hap içmişti! Bella Hadid 14 vitamin alıyor, deniz yosunu içiyor ve...

Bella Hadid'in sabah rutininin içinde yok yok... Dünyanın en güzel kadını olarak anılan model yalnızca sabah 14 vitamin alıyor, deniz yosunu içiyor ve adaçayı ile arınıyor.

Magazin 19-03-24 14:31

Dünyanın en güzel kadını ilan edildi! Model Bella Hadid'in eski haline bakın...

Estetik cerrah Dr. Julian De Silva, altın oranı kullanarak yaptığı matematiksel hesaplamalar sonucunda Bella Hadid'i dünyanın en güzel kadını olarak ilan etti. Bella Hadid'in bu haberden sonra estetiksiz hali ise olay oldu.

Magazin 19-03-24 13:59

Photoshop'tan çok sıkıldım diyerek paylaştı! Kıvrımlı model Iskra Lawrence yine adından söz ettirdi

Moda dünyasına kendini kabul ettirmiş bir isim olan Iskra Lawrence yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Ünlü model son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Nar çiçeği mayosuyla verdiği pozlarını Instagram hesabından paylaşan modele hayranlarından yorum yağdı.

Magazin 18-03-24 10:58

Bella ve Gigi Hadid'in kardeşi Anwar Hadid umre pozlarını paylaştı

Model Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Anwar Hadid son pozlarıyla gündemde. Bir dönem Dua Lipa ile aşk yaşayan Anwar Hadid umre pozlarını paylaştı.

Magazin 17-03-24 15:12

Düğün dansı bir anda bambaşka bir noktaya gitti! Kontrolden çıkan gelin twerk yapmaya başladı... Davetliler şaşkınlıkla izledi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde gerçekleşen bir düğün töreni ilginç anlara sahne oldu. Törende tamamen sırtı açık bir model tercih eden gelin kontrolü kaybederek davetlileri şaşkına çeviren bir dans performansına imza attı. Bir anda damadın önüne geçerek twerk yapmaya başlayan gelinin o anları sosyal medyada viral oldu.

Trend 13-03-24 10:37

Irina Shayk Oscar Partisi'nde oldukça iddialıydı! Risk alıp...

Oscar Ödülleri, Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Tören sonrasındaki partide model Irina Shayk, seçimiyle adından söz ettirdi.

Magazin 12-03-24 11:19

Fatma Turgut'tan şaşırtan itiraf: 'Aldattım ve aldatıldım...'

Model grubundan ayrıldıktan sonra müzik kariyerine solo olarak devam eden Fatma Turgut Türkiye’yi gezerek sevenleriyle buluştu. Turgut, hiç ara vermeden Malatya, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Kocaeli’de konserler verdi. Son konserinde hayranlarıyla dertleşen Fatma Turgut’un aşk hayatıyla ilgili itirafı gündem oldu.

Magazin 11-03-24 17:40

Arda Güler'in golü sonrası Rus model Svetlana Alekseeva'dan yeni paylaşım!

Real Madrid’de forma giyen milli oyuncu Arda Güler, Celta Vigo filelerini havalandırarak, İspanya kariyerindeki ilk golünü kaydetti. Real Madrid'in neredeyse her maçına gelen Rus model Svetlana Alekseeva'dan yeni bir Arda Güler paylaşımı geldi.

Spor 11-03-24 11:08

Son haline 'estetik' dendi! Didem Soydan o yoruma kayıtsız kalamadı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan her paylaşımıyla olay oluyor. Bu defa saç renginde değişikliğe giden ünlü model kendisine yapılan 'estetik' yorumuna kayıtsız kalamadı. Verdiği cevap kısa sürede gündem oldu.

Magazin 08-03-24 08:14

Kendall Jenner bu sefer minik bikinisiyle poz verdi! Bu teşhircilik

Sütyensiz tarzı yüzünden sık sık eleştirilen model Kendall Jenner minicik bikinisiyle poz verince sosyal medyada tepki çekti. Kendall Jenner 'in pozunu görenler "Bu teşhircilik" yorumlarında bulundu.

Magazin 06-03-24 11:18

Emily Ratajkowski yine adından söz ettirdi! Elbisesi ve yeni imajına yorum yağdı

Robin Thicke'in "Blurred Lines" adlı müzik videosunda yer alarak büyük çıkış yakalayan Emily Ratajkowski kariyerine model olarak devam etmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla öne çıkan Emily Ratajkowski yine şeffaf elbisesiyle olay oldu.

Magazin 05-03-24 09:31

Heidi Klum genç modellere taş çıkardı! 50 yaşında 62,5 kilo nasıl kalıyor?

Heidi Klum, Glamour Almanya dergisinin kapağında verdiği pozda beyaz bikinisiyle yaşına meydan okuyan vücudunu sergiledi. Model 50 yaşında 62,5 kilo nasıl kaldığını açıklamıştı.

Magazin 05-03-24 08:54

'Dünyanın en güzel kız çocuğu' olarak tanınıyordu! Thylane Blondeau artık çok aranan bir model

Henüz 4 yaşındayken şöhrete kavuşan Fransız model Thylane Lena-Rose Blondeau, artık 16 çok aranan bir model. Güzel isim sosyal medyada verdiği pozlarla hayranlarından tam not alıyor.

Magazin 04-03-24 09:58

'Gerekirse şahitlik yaparım' dedi... EYT davasında sıra dışı olay! Hakan Peker'in klibi delil oldu

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) yasasının yürürlüğe girmesinin ardından 2 milyondan fazla kişi emekli oldu. Koşulları yerine getirenler başvuru yaparken eski model de e-Devlet hesabına girdi. Sigorta giriş tarihini görünce neye uğradığını şaşıran Meltem Ören, ajansına dava açtı. Davada Hakan Peker'in klibi de delil oldu.

Finans 03-03-24 11:00

Elon Musk, OpenAI ve Sam Altman'a yapay zeka davası açtı! İnsanlık yararına yapay zeka geliştirme misyonu terk edildi

Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk, yapay zeka sohbet robotu ChatGPT'nin geliştiricisi OpenAI ile şirketin CEO'su Sam Altman'a kar amacı gütmeden, insanlığın yararına yapay zeka geliştirme yönündeki kuruluş misyonunu terk ettikleri iddiasıyla dava açtı. Davada, OpenAI'nın "insanlık yararına yapay zeka geliştirme" misyonunu terk ederek, kuruluş sözleşmesini ihlal ettiği öne sürüldü.

Haber 01-03-24 21:10

Seks sembolü olduğunu düşünüyor! Demi Rose tülden elbisesini indirdi... Üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı

Sosyal medyada her fırsatta bir seks sembolü olarak var olduğunu dile getiren Demi Rose iddialı pozlarıyla gündemden düşmüyor. Kıvrımlı model bu defa 'Aklın nerede olursa olsun' notu ile paylaşım yaptı. Tülden elbisesiyle dikkat çeken ünlü model elbisesini yarıya kadar indirip üstsüz poz verdi.

Magazin 01-03-24 09:31

Simurg Sarsılmaz muhtar adaylığından çekildiğini açıkladı! Ölüm tehditleri alıyorum

Diyarbakır'da 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Kaynartepe Mahallesi muhtarlığına aday olan model Simurg Sarsılmaz aldığı ölüm tehditleri nedeniyle adaylıktan çekildi.

Haber 28-02-24 23:25

Kıvrımlı model Iskra Lawrence her yerden dekolte verdi! Bedeniyle barışık olduğunu her zaman söylüyordu...

Moda dünyasına kendini kabul ettirmiş bir isim olan Iskra Lawrence son paylaşımıyla gündem oldu. Pembe dekolteli bir elbise giyen Model, pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 28-02-24 16:30

Victoria's Secret meleği Elsa Hosk tülden bluzunun içine hiçbir şey giymedi! Cesur seçimi olay oldu

İsveçli Victoria’s Secret meleği Elsa Hosk iddialı ve cesur seçimleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü model bu defa defile izlemeye gittiği anları paylaştı. Geceye özel olarak hazırlanan Elsa Hosk tülden bluzunun içine hiçbir şey giymedi. Ünlü ismin pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 28-02-24 14:46

Jude Law'ın kızı artık bir model! Transparan elbisesi ve güzelliğiyle herkesi kendine baktırdı

Jude Law'ın Sadie Frost ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Iris Law güzelliği ve cesur tarzı ile adından sıkça söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa transparan elbisesiyle bakana bir daha baktırdı.

Magazin 28-02-24 10:49

Kadın model Simurg Sarsılmaz Diyarbakır'da muhtar adayı oldu! Sosyal medyada yorum yağdı

Çoğunluğunu erkeklerin oluşturduğu muhtar adayları arasına Diyarbakır'da ilk kez model bir kadın da dahil oldu. Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi'nden muhtar adayı olan model Simurg Sarsılmaz bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Sarsılmaz'a yapılan yorumlar dikkat çekti.

Haber 27-02-24 22:51

Dünyanın en güzel kız çocuğu Kristina Pimenova büyüdü, kocaman oldu! Son pozlarına beğeni yağdı

Çocuk yaşlardan beri modellik yapan ve henüz şöhretin başlarındayken dünyanın en güzel kız çocuğu seçilen Rus yıldız Kristina Pimenova şimdi de son haliyle gündem oldu. Büyüyüp kocaman genç bir kız olan Kristina Pimenova 18 yaşına girdi. Güzel model son pozlarıyla yine kendine hayran bıraktı.

Magazin 27-02-24 15:52

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot'u sıcak fena vurdu! Kanonun üzerinde güneşlendiği anları paylaştı

Kendisi gibi model kız kız kardeşi Mathilde Tantot ile sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Pauline Tantot Miami'de sıcak havanın tadını çıkartırken çekilen pozlarını paylaştı. Fenomen ismin kano üzerinde güneşlendiği anlarda çekilen pozları tam not aldı.

Trend 27-02-24 14:54

Arda Güler'in maça çıkmadığına en çok o üzüldü! Rus model sosyal medyayı salladı

Real Madrid'in Sevilla'yı ağırladığı maçta Arda Güler son anda maça çıkamadı. Arda Güler'in büyük hayranı olan Rus model Svetlana Alekseeva sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 26-02-24 11:38