Tesvik Indirimleri Haberleri

Haftanın öne çıkan indirimleri burada! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haftanın öne çıkan indirimleri burada! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber 2024-04-19 16:30:11

Columbia ürünlerinde %50'ye varan indirimler başladı! Columbia her zaman bir numara!

Columbia'nın eski ve yeni sezon ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar başladı. Kalitesiyle adından sıkça söz ettiren, çok satanlar listesinde zirvede yer alan Columbia ürünlerindeki %50'ye varan indirimleri keşfetmek için acele edin. Detaylar içeriğimizde...

Haber 2024-04-17 16:10:05

ŞOK'a çamaşır kurutma makinesi geliyor! 17 - 23 Nisan 2024 Şok Haftanın İndirimleri

ŞOK'un 17 - 23 Nisan tarihleri arasında geçerli Aktüel Ürünler Kataloğu yayınlandı. Gıdadan hijyen ve temizlik ürünlerine, beyaz eşyadan bebek ve çocuk ürünlerine pek çok kategoride alışveriş severlerin ihtiyaçlarına uygun ürünlerin yer aldığı ŞOK'ta bu hafta neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 2024-04-16 16:30:43

Bayram indirimleri devam ediyor! İşte sizin için seçtiklerimiz

Bayram indirimleri devam ediyor! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber 2024-04-11 15:58:24

Diğer Haber Etiketleri

amazon alışveriş trendyol columbia columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia bot columbia erkek ayakkabı columbia erkek mont columbia gömlek columbia kadın mont columbia mont erkek columbia mont columbia pantolon columbia polar columbia sportswear columbia tişört columbia türkiye columbia yelek Şok şok aktüel şok aktüel ürünler şok aktüel ürünler kataloğu şok broşür şok haftanın fırsatları Amazon izmirim kart izmirim kart bakiye izmirim kart bakiye sorgulama şok katalog şok market mağazalar şok market aktüel şok mağaza prime Amazon Prime camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı kirde türk kahve kahve tchibo tchibo filtre kahve tchibo kahve tchibo cafissimo Nescafe nescafe classic Starbucks Akaryakıt Stanley stanley termos stanley termos 1.3 fed açıklaması faiz alışveriş Puma Adidas urban care bioblas bioblas şampuan bioxcin bioxcin şampuan bioxcin forte levis levis 501 levis mont jack jones jack jones mont jack jones sweatshirt crocs crocs terlik crocs terlik erkek crocs terlik kadın new balance new balance ayakkabı new balance erkek ayakkabı new balance kadın new balance kadın spor ayakkabı moda spor giyim markaları kahve çekirdeği kahve çeşitleri starbucks filtre kahve starbucks kahveleri kemer dolar abd günün fırsatı us polo us polo assn us polo mont puma ayakkabı puma ayakkabı erkek puma beyaz ayakkabı puma bayan ayakkabı champion champion sweatshirt tarım kredi market indirim köpek maması köpek maması 15 kg 15 kg köpek maması nd köpek maması proplan köpek maması köpek maması fiyatları yavru köpek maması Bim bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim de bu hafta bim com tr tommy hilfiger ayakkabı tommy hilfiger bot tommy hilfiger cüzdan tommy hilfiger çanta tommy hilfiger gömlek tommy hilfiger gözlük tommy hilfiger mont tommy hilfiger tişört calvin klein calvin klein ayakkabı calvin klein boxer calvin klein çanta calvin klein mont kasım black friday Esenyurt AVM black friday ne zaman kara cuma Efsane Cuma efsane cuma ne zaman puma erkek ayakkabı puma erkek spor ayakkabı puma kadın ayakkabı puma kadın spor ayakkabı puma sneaker puma spor ayakkabı puma spor ayakkabı erkek yves saint laurent ysl ysl libre parfüm parfüm erkek kadın parfüm bilgisayar cep telefonu laptop dizüstü bilgisayar Kulaklık kulaklık bluetooth teknoloji kara cuma ne zaman

İzmirim kart bakiye sorgulama: İzmirim kart bakiye sorgulama işlemi nasıl yapılır?

İzmir'de toplu taşımada kullanılan bir tür akıllı kart olan İzmirim kart, kentte toplu taşıma kullanan kişiler tarafından en sık tercih edilen ve kullanıcılarına bazı avantajlar sağlayan bir karttır. Kolayca temin edilebildiği gibi kendi içinde farklı sınıflandırmaları ve indirimleri de bulunur.

Haber 07-04-24 18:45

ŞOK'a dikey süpürge ve mop seti geliyor! 3 Nisan 2024 tarihli ŞOK aktüel kataloğu

ŞOK markette bu hafta yok yok! Türkiye'nin en büyük perakende market zincirleri arasında yer alan ŞOK'un 3 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğu yayınlandı. 9 Nisan'a kadar geçerli olan ürünlerdeki indirimleri merak ediyorsanız ŞOK Aktüel listelerini içeriğimizde bulabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 03-04-24 10:22

Sezon sonu indirimleri devam ediyor! İşte sizin için seçtiklerimiz

Sezon sonu indirimleri devam ediyor! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber 29-03-24 16:18

Columbia, Camper, Levi's... Ünlü markaların indirimdeki giyim ürünleri burada

Camper'dan Columbia'a, Puma'dan Levis'a dünyaca ünlü markaların giyim ürünlerinde indirimler devam ediyor. Yeni sezonda gardırobunuza birbirinden havalı parçalar eklemek, baharın gelişini yeni kıyafetlerle karşılamak isterseniz sizin için seçtiğimiz indirimdeki markaların ürünlerine mutlaka bir şans vermelisiniz. %50'ye varan indirimleri kaçırmamak için acele edin.

Haber 28-03-24 09:03

Prime Akşam Fırsatları başladı! Yalnızca bugüne özel indirimleri kaçırmayın

İndirimlerle dolu mart ayı, alışveriş severleri yine sevindirmeye devam ediyor. Prime Akşam Fırsatları'na özel onlarca kategorideki binlerce ürün, bu akşam 23.45'e kadar %70'e varan indirimlerle sizleri bekliyor. Bu kısa süreli alışveriş etkinliğinden yararlanmak, bütçe dostu alışverişin keyfini çıkarmak için acele edin!

Haber 27-03-24 17:22

Bahar Fırsatları ve Süper Mart İndirimleri burada! İşte sizin için seçtiklerimiz

Bahar Fırsatları ve Süper Mart İndirimleri burada! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber 22-03-24 15:13

Bahar Fırsatları yarın sona eriyor! Camper ayakkabılarda 2000 TL'ye varan indirimleri kaçırmayın

Bahar Fırsatları ikinci haftasında yüzleri güldürmeye devam ediyor. Onlarca kategorideki binlerce üründe kaçırılmayacak fırsatları keşfetmenin şimdi tam zamanı! Her adımda tarzınızı ortaya koyacak, her zeminde güvenle yürümenizi sağlayacak Camper ayakkabılar çok özel fiyatlarla sizleri bekliyor. Sizin için indirime giren birbirinden havalı modelleri seçtik. İndirimli ayakkabıları keşfetmek için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 18-03-24 15:23

Haftanın öne çıkan indirimleri burada! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haftanın öne çıkan indirimleri burada! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber 15-03-24 16:52

Kahve Dünyası, Jacobs, Nescafe... En sevilen kahve markalarında %60'a varan indirim

Tchibo'dan Kahve Dünyası'na, Starbucks'tan Nescafe'ye dünyaca ünlü kahve markalarında %60'a varan indirimler devam ediyor. Türk kahvesi, filtre kahve, kapsül kahve, granül kahve ve çok daha fazlasına uygun fiyatlarla ulaşmak isterseniz, seçtiğimiz markalardaki indirimleri keşfedin.

Yemek 14-03-24 12:30

SON DAKİKA: AKARYAKITA ÇİFTE ZAM! EPDK yazı yollamıştı: Benzin ve motorin indirimleri boşa çıktı (14 Mart Perşembe benzin-mazot fiyatı)

Son dakika: Geçtiğimiz haftalarda peş peşe indirim ile araç sahiplerini bir nebze rahatlatan akaryakıt fiyatları için son dakika gelişmesi yaşandı. Petrol ve dolar kurundaki yükselişle hem benzin fiyatı hem de motorin fiyatları yeniden zamlanacak! Peki 14 Mart 2024 Perşembe güncel benzin mazot fiyatı, ne kadar kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları ve haberin detayları…

Finans 14-03-24 09:04

İndirim dönemlerinin en çok satan ürünü Stanley termoslarda sepet indirimleri başladı

Dayanıklılık, kalite, içecekleri uzun süre aynı ısıda muhafaza etme, mükemmel izolasyon, kolay kullanım, rahat temizlik, tasarım... Stanley, bir termosta arayabileceğiniz tüm özellikleri size sunuyor. Üstüne üstlük ömür boyu garanti de veriyor. "E daha ne olsun?" dediğinizi duyar gibiyiz. Dahası kısa süreliğine Stanley termosların neredeyse tüm modellerinde sepette %5 indirim var. Bu fırsattan yararlanın diye sizin için çok sevilen modelleri içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 13-03-24 14:40

Dünya piyasalarının beklediği açıklama geldi! Faiz indirimi için ilk sinyali verdi, dolar fiyatları nasıl etkilenir?

Küresel piyasalarda açıklamaları merakla takip edilen Fed Başkanı Jerome Powell, ABD Temsilciler Meclisi konuşmasında Fed'in faiz indirimleri için acele edilmeyeceği mesajını verdi. FED'in mart ayında gerçekleştireceği toplantıda vereceği faiz kararı altın, dolar ve petrol fiyatlarında etkili olacak.

Finans 06-03-24 17:24

Sezon sonu indirimleri başladı! İşte sizin için seçtiklerimiz

Sezon sonu indirimleri başladı! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber 06-03-24 16:58

Adidas, Puma, Levi's, Crocs... Sevilen markalarda sepet fırsatları başladı

Alışveriş severlerin heyecanla beklediği o vakit sonunda geldi, sezon sonu indirimleri başladı bile! Sezonunda yüksek fiyatlardan almak istemediğiniz o ürünleri şimdi sezon sonu gelmişken yarı fiyatına hatta çok daha uyguna almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. İndirimlere ek sepette ek fırsatlarla satın alabileceğiniz ünlü markaların ürünlerini sizin için seçtik.

Haber 06-03-24 14:48

Günün Fırsatları kapsamında indirime giren ünlü markaların ürünlerini sizin için seçtik

Günü Fırsatları kapsamında indirimlerle öne çıkan ünlü markaları sizin için seçtik. Columbia, Tommy Hilfiger, Camper, Levi's, Puma,Adidas ve daha birçok markanın yeni sezon kışlık giyim ürünlerindeki %50'ye varan indirimleri kaçırmamak için acele etmenizi öneririz.

Haber 28-02-24 10:50

Columbia, Armani, Boyner... Ünlü markalardaki indirimleri sizin için seçtik

Columbia, Armani, Boyner... Ünlü markalardaki indirimleri sizin için seçtik

Haber 23-02-24 17:37

Ünlü markaların her bütçeye ve ihtiyaca uygun ürünlerinde indirimler başladı

Columbia, Camper, Under Armour ve daha birçok markada kaçırılmayacak indirimler devam ediyor. Dünya çapında kaliteli ve dayanıklı ürünleriyle nam salmış ünlü markalardaki %50'ye varan indirimleri kaçırmamak için acele edin. Moda başta olmak üzere elektronik, ev yaşam, kişisel bakım kategorilerindeki ünlü markaların öne çıkan indirimlerini sizin için bir araya getirdik.

Haber 21-02-24 11:50

Fiyatı 2859 TL'ye düştü! Columbia Heather Canyon Softshell Kapüşonlu Ceket'te fırsat

Soğuktan, rüzgardan, yağmurdan, kardan korunmanızı sağlayacak, üzerinizde ağırlık hissi yaratmayacak, hafif ve taşınabilir bir dış giyim ürünü arıyorsanız softshell ceketler tam da size göre! Spor etkinliklerde, günlük yaşamda rahatlıkla tercih edebileceğiniz softshell bir ceket arayışındaysanız Columbia indirimleri kapsamında fiyatı düşen ürüne bir göz atabilirsiniz.

Haber 16-02-24 17:25

Türk kahvesi, filtre kahve ve dahası... Kahve çeşitlerinde %50'ye varan indirim başladı

Kahve tutkunları buraya! En sevilen kahve markalarında bugüne özel %50'ye varan indirimler başladı. Türk kahvesinden filtre kahveye, kapsül kahveden latte, cappucino gibi kahvelere, her beğeniye uygun kahve çeşitlerindeki indirimleri keşfetmek için içeriğimizi okumaya devam edin.

Yemek 14-02-24 14:39

Apple, Columbia, Camper... Dünyaca ünlü markalardaki indirimleri sizin için seçtik

iPhone telefondan HP bilgisayara, Columbia monttan Camper ayakkabıya aradığınız ne varsa burada! Kullanıcıların gözdesi haline gelen dünyaca ünlü markalarda indirimler başladı. Sizin için indirimli ürünleriyle öne çıkan markaları seçtik.

Haber 12-02-24 11:25

Isı yalıtımlı mont, su geçirmez ayakkabı ve dahası indirimde! Ünlü markaların ürünlerine yarı fiyatına sahip olun

Dünyaca ünlü markalarda %50'ye varan indirimler devam ediyor. Moda başta olmak üzere elektronik, kişisel bakım ve daha pek çok kategorideki ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olmanın şimdi en doğru zamanı! Kalitesi ve dayanıklılığıyla övgü toplayan tanınmış markalardaki indirimleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 22-01-24 10:47

Fiyatı 299 TL'ye düştü! Hakiki deri kemerler Günün Fırsatları kapsamında indirimde

Her erkeğin gardırobunda bulunması gereken şık ve kaliteli bir kemer, tarzınızı tamamlamanın en önemli adımlarından biridir. Şimdi ise erkek kemerlerindeki indirim fırsatı ile tarzınızı daha da öne çıkaracak bir aksesuarı uygun fiyatla satın alma şansınız var. Kullanıcılarından tam not alan hakiki deri kemerlerdeki indirimleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 15-01-24 13:55

Samsung telefonlar, Puma ve Adidas ayakkabılar ve dahası! %50'ye varan indirimleri kaçırmayın

Günün Fırsatları kapsamında onlarca kategorideki binlerce üründe %50'ye varan indirimler devam ediyor. Ürünlerindeki kaçırılmayacak indirimlerle öne çıkan markaları sizin için bir araya getirdik. Modadan elektroniğe, ev yaşam ürünlerinden kişisel bakıma ihtiyacınız olan ürünleri, indirimli fiyatlarıyla bu listemizde bulabilirsiniz. İşte sizin için seçtiklerimiz...

Haber 11-01-24 10:41

2023'te dolar 2020'den bu yana en kötü yılını yaşadı

ABD doları, jeopolitik ve jeostratejik değişimlerin ortasında, enflasyondaki yavaşlama karşısında Fed bu yıl faiz indirimlerine başlayacağına dair beklentilerin artmasıyla Kovid-19 salgınının başladığı 2020'den bu yana en kötü yılını yaşadı. Olası faiz indirimleri ve ABD Başkanlık Seçimi doların seyrini etkileyebilir

Finans 07-01-24 15:25

Yeni yılın öne çıkan indirimleri burada! İşte sizin için seçtiğimiz fırsatlar

Yeni yılın öne çıkan indirimleri burada! İşte sizin için seçtiğimiz fırsatlar

Haber 05-01-24 17:06

Modada tercihim kaliteliden yana! diyorsanız ünlü markalardaki %50'ye varan indirimleri kaçırmayın

Columbia, Camper, Puma, Levi's, Tommy Hilfiger ve daha birçok markanın yeni sezon kışlık giyim ürünlerinde %50'ye varan indirimler sizleri bekliyor. Tarzınızı yükseltecek, sıcacık bir kış geçirmenizi sağlayacak ürünlere bütçe dostu fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz markalara mutlaka göz atmalısınız.

Haber 05-01-24 10:10

TARIM KREDİ MARKET İNDİRİMLİ ÜRÜNLER LİSTESİ ARALIK 2023: Tarım Kredi Kooperatif Market'te hangi ürünler indirimde? Yılın son fırsatları!

Tarım Kredi Kooperatif Market'te indirimli ürünler kataloğu merak ediliyor. Yılın son fırsatlarının sunulduğu Tarım Kredi Kooperatif Market'te aralık ayı indirimleri 31 Aralık 2023 Pazar günü sona erecek. Peki, Tarım Kredi Kooperatif Market'te hangi ürünler indirimde? İşte Tarım Kredi Market'te kaçırılmayacak fırsatlar...

Finans 29-12-23 13:14

Yılın Son Fırsatları bugün sona eriyor! Ünlü moda markalarındaki dev indirimleri kaçırmayın

Amazon'un Prime üyelerine özel iki haftadır süren Yılın Son Fırsatları bugün sona eriyor. Modadan elektroniğe, ev yaşamdan kişisel bakıma onlarca kategorideki binlerce üründe %70'e varan indirimlerle alışveriş severlerin yüzünü güldüren indirimli alışveriş etkinliğinin son gününde ünlü moda markalarındaki öne çıkan indirimleri sizin için derledik. İşte detaylar!

Haber 25-12-23 09:07

Yıl sonu indirimleri devam ediyor! İşte sizin için seçtiğimiz fırsatlar

Yıl sonu indirimleri devam ediyor! İşte sizin için seçtiğimiz fırsatlar

Haber 22-12-23 16:18

Zamlanmadan stoklayın! Patili dostlarınıza Yılın Son Fırsatları'ndan alabileceğiniz indirimli köpek mamaları

Amazon'un Yılın Son Fırsatları kapsamındaki Prime üyelerine özel indirimleri devam ediyor. Köpek mamalarının da fiyatları epeyce düştü. Patili dostlarınızı sevindirecek, sağlıklı bir beslenme düzeni kazanmasına yardımcı olacak zengin içeriğe sahip indirimdeki köpek mamalarını sizler için bir araya getirdik. Fiyatlar artmadan şimdi stoklamanın tam zamanı!

Haber 18-12-23 16:14

Bim'e katlanabilir elektrikli bisiklet geliyor! 8 Aralık 2023 Aktüel Kataloğu burada!

Beklenen gün geldi! BİM'in bu haftaki aktüel ürün katalog listeleri yayınlandı. Her ihtiyaca uygun ürünlerdeki indirimleri keşfetmek, ihtiyaç listenizi uygun fiyatlarla tamamlamak ister misiniz? Öyleyse gelin, BİM'in 8 Aralık 2023 tarihinden itibaren raflarda yer alacak ürünlerine bir göz atalım.

Haber 07-12-23 15:33

Kasım indirimleri çılgınlık seviyesine ulaştı! Alışveriş yapmak isteyenler saça saça baş başa kavga etti... Görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu

Efsane Cuma, Şahane Cuma isimleriyle anılan Kasım indirimleri Türkiye'nin pek çok noktasındaki mağazalarda izdihama neden oldu. Daha ucuza alışveriş yapmak isteyenler mağazalara akın ederken ortaya birbirinden ilginç görüntüler çıktı. Sosyal medyadan trend olan konular arasındaki yerini alan indirim hallerinde yurdun pek çok noktasından birbirinden tuhaf kareler geldi.

Trend 25-11-23 10:34

Yılın son büyük indirimleri başladı! Yalnızca bugüne özel fırsatlar ve dahası

Yılın son büyük indirimleri başladı! Yalnızca bugüne özel fırsatlar ve dahası

Haber 24-11-23 15:12

Kasım indirimlerinde akın akın mağazalara gidiyorlar! Metrelerce kuyruk oluştu... Sıranın sonu bile gözükmedi

Efsane Cuma, Şahane Cuma gibi isimlerle Türkiye'de de gelenek haline gelen Black Friday indirim günleri tüm müşterileri etkisi altına aldı. Kasım indirimlerinden yararlanarak daha ucuza ürünlerine kavuşmak isteyenler mağazaların önlerinde metrelerce kuyruk oluşturdu. Esenyurt’ta bir AVM’de Kasım ayı indirimleri nedeniyle oluşan metrelerce kuyruk drone ile havadan görüntülendi.

Trend 24-11-23 14:24

Gülümseten Kasım devam ediyor! Öne çıkan indirimleri sizin için seçtik

Gülümseten Kasım devam ediyor! Öne çıkan indirimleri sizin için seçtik

Haber 17-11-23 15:30

Gülümseten Kasım Fırsatları bugün bitiyor! Binlerce üründe dev fırsat

İhtiyaç listenizdeki ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olmanın şimdi tam zamanı, Gülümseten Kasım Fırsatları bugün bitiyor! Modadan elektroniğe, ev yaşamdan kişisel bakıma onlarca kategorideki büyük indirimleri yakalamak için acele edin. İşte sizin için seçtiklerimiz...

Haber 13-11-23 11:50

Black Friday 2023 ne zaman, hangi gün? Black Friday (Kara Cuma) bu yıl ne zaman başlayacak ve bitecek?

Black Friday 2023 yılında da merak ediliyor. Black Friday bir diğer adıyla Kara Cuma indirimleri, her yıl kasım ayında gerçekleşiyor. Dünyanın her yerinde bilinen Black Friday (Kara Cuma), indirim günü olarak gerçekleşiyor. Kasım ayının gelmesinin ardından Black Friday 2023 günü sorgulanmaya başladı. Peki, Black Friday 2023 ne zaman, hangi gün? Black Friday (Kara Cuma) bu yıl ne zaman başlayacak ve bitecek?

Haber 10-11-23 16:36

Kasım indirimleri devam ediyor! Öne çıkan fırsatları sizin için seçtik

Kasım indirimleri devam ediyor! Öne çıkan fırsatları sizin için seçtik

Haber 10-11-23 15:07

Her adımda rahatlık arayanların tercihi! Puma spor ayakkabılarda %40'a varan indirim

Yenilikçi tasarımları, rahatlığı ve dayanıklılığı ile ayakkabı severlerin gönlünde taht kurmayı başaran Puma ayakkabılarda kaçırılmayacak bir indirim fırsatı sizleri bekliyor. Her yaşa, her beğeniye ve her aktiviteye uygun Puma ayakkabılardaki indirimleri keşfetmek için acele edin. Yüksek indirimleriyle öne çıkan modelleri sizin için seçtik.

Haber 09-11-23 16:20

Süper Alışveriş Günleri başladı! Öne çıkan indirimleri sizler için derledik

Süper Alışveriş Günleri başladı! Öne çıkan indirimleri sizler için derledik

Haber 07-11-23 16:25

Black Friday 2023 hangi güne denk geliyor? Kasım ayı Black Friday (Kara Cuma) indirimleri ne zaman başlayacak?

Black Friday (Kara Cuma) gününe az bir zaman kala tarih araştırmaları yoğunluk kazandı. Ülkemiz dışında pek çok ülkede gerçekleşen Black Friday gününde binlerce mağaza ve markanın ürünleri yüksek tutarda indirime giriyorlar. Bu indirim günününden faydalanarak alışveriş yapmak isteyen birçok kişi detaylı bilgilere ulaşmak istiyor. Peki, Black Friday 2023 hangi güne denk geliyor? Kasım ayı Black Friday (Kara Cuma) indirimleri ne zaman başlayacak?

Haber 31-10-23 23:45

İkonik parfümlerde fırsat başladı! Yves Saint Laurent parfümlerde 1000 TL'ye 300 TL indirim

İddialı, cezbedici kokularıyla öne çıkan Yves Saint Laurent parfümlerde kaçırılmayacak indirimler başladı! %25 indirimlere ek 1000 TL'ye 300 TL ve ekstra kupon fırsatı sizleri bekliyor. Libre'den Opium'a, La Nuit de L'Homme'dan Y'ye en ikonik parfümlerdeki indirimleri kaçırmamak için acele edin.

Haber 25-10-23 14:31

Gaming Week bugün sona eriyor! Levet atlatan indirimleri kaçırmayın

Oyun ekipmanlarından konsollara, monitörlerden bilgisayarlara birçok üründe inanılmaz indirimler sunan Gaming Week, bugün sona eriyor. Hala indirimlerden yararlanmadıysanız, şimdi tam zamanı! Oyunlardaki performansınızı yükseltecek, yüksek teknoloji ürünlerine uygun fiyatlarla sahip olmak için acele edin.

Haber 16-10-23 12:17

Black Friday 2023 ne zaman başlayacak? Kasım ayı Black Friday (Kara Cuma) indirimleri hangi gün?

Black Friday yani Kara Cuma indirimleri her sene Kasım ayında gerçekleşiyor. Black Friday (Kara Cuma) dünyanın her yerinde bilinen ve yılda belirli bir günde yapılan indirim günü olarak gerçekleşiyor. Aynı zamanda ülkemizde Efsane Cuma olarak da adlandırılıyor. Kasım ayının yaklaşmasıyla beraber Balck Friday 2023 günü merak edildi. Peki, Black Friday 2023 ne zaman başlayacak? Kasım ayı Black Friday (Kara Cuma) indirimleri hangi gün?

Haber 12-10-23 00:15