Tgb Genel Baskani Cagdas Cengiz Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de AK Parti'nin adaylarını tanıttı! Hamza Dağ'ın duygusal anları

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İzmir'de düzenlediği mitingine katıldı. Mitinge Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ da katıldı. Erdoğan adayları tanıtırken "Dağlar gibi seviyoruz" dedi. Erdoğan'ın konuşması sırasında Cengiz Kurtoğlu şarkısı da çalınırken Hamza Dağ ise duygusal anlar yaşadı.

Haber 2024-03-10 19:21:51

Türkiye için korkutan tablo! Yüzde 70-80 oranında arttı! Hangi virüsle enfekte olursanız olun...

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne solunum yolu enfeksiyonu şikayetiyle başvuran günlük ortalama hasta sayısı, son 1 ayda yüzde 80 arttı. Yoğun bakım ünitesindeki yoğunluğun kış aylarında arttığını söyleyen Prof. Dr. Melike Cengiz, “Covid farklı varyantlarla halen devam ediyor. Hangi virüsle enfekte olursa olsun burada genel zatürre tedavisi yapıyoruz" dedi. Öte yandan Kovid-19 etkeni olan SARS-CoV-2'nin de yeni varyantlarının ortaya çıkmaya devam ettiğine dikkat çekildi.

Haber 2024-01-23 09:56:32

2024'ün ilk siyasi partisi kuruldu: Emekliler Partisi'nden dikkat çeken 'milletvekili maaşı' vaadi! 'Asgari ücretin üç katı...'

Emekliler Partisi (EP), 2024 yılında kurulan ilk siyasi parti olarak kayıtlara geçti. Son 2 ayda kurulan ikinci emekli partisi EP'nin vaatleri de dikkat çekti. EP Genel Başkanı Cengiz Erten sosyal medyadan yaptığı açıklamasında, milletvekili maaşlarının asgari ücretin en fazla 3 katı arasında olacağını ve emekli milletvekili maaşlarının da asgari ücret kadar olacağını duyurdu.

Finans 2024-01-13 14:58:02

Hava durumu ve sıcaklıklar nasıl olacak? Meteoroloji uzmanı önümüzdeki bir hafta için yağışlı hava uyarısı yaptı: O bölgeler daha fazla etkilenecek

Önümüzdeki hafta hava durumu nasıl olacak? Haziran ayının ortalarına yaklaşmamıza rağmen yurdun büyük bir bölümünde yaz havası henüz etkili olmadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmini Uzmanı Cengiz Çelik ise önümüzdeki bir hafta için kritik bir uyarı yaptı. Ülke genelinde yağmurlu ve kapalı havanın 1 hafta daha etkili olacağını belirten Çelik, özellikle iç ve kuzeydoğu bölgelerinin yağışlardan daha fazla etkileneceğini vurguladı.

Haber 2023-06-12 19:33:01

Yamaç Paraşütü Akrobasi 2023 Dünya Kupası Süper Finali Fethiye'de yapılacak

Babadağ Teleferik Genel Müdürü Cengiz Koçak: - "Uluslararası Hava Sporları Federasyonu temsilcileri bize 2023 yılı için yamaç paraşütü Dünya Akrobasi Kupası Süper Finali'nin Babadağ'da yapılmasını önerdi. Biz de kabul ettik" - "(Dünya Akro Kupası) Etkinlik boyunca yaklaşık 8 bin uçuş gerçekleşti. Dünyanın en iyi 10 akrobasi pilotu Babadağ'da yarıştı. Kıyasıya mücadeleler yaşandı. Bizim amaçlarımızdan biri, en iyi pilotlardan Türk sporcularımızın ilham almasını sağlamaktı. Sonuçlar bizi tatmin etti"

Yurthaber 14-10-22 11:31

Fethiye'de Dünya Akro Kupası etkinliği başladı

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı: "Pandemide çok vakit kaybettik. Kaybedilen zamanı bu gibi organizasyonlarla kazanmamız lazım" - Babadağ Teleferik Genel Müdürü Cengiz Koçak: "Burada kırılacak rekorlarla dünya hava sporları tarihine girecek bir yer olacak Babadağ. Ölüdeniz ve Babadağ, hak ettiği değeri alacak"

Yurthaber 28-09-22 15:02

Girişimciler ve yatırımcılar, TİM-TEB Girişim Evi etkinliğinde buluştu

TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Ali Gökhan Cengiz: - "TİM-TEB Girişim Evleri'nde girişimcilerimize hızlandırma programlarımızla danışmanlık ve mentorluk sağlanması, projelerin tanıtılması, rekabetçi yapıya kavuşmaları, global pazarlara açılım, potansiyel müşteri ve yatırımcılar ile network sağlanması gibi uçtan uca her konuda destek veriyoruz"

Yurthaber 19-09-22 11:19
TEB

Cengiz Holding kobaltta üretimi iki katına çıkardı

ICoNiChem Genel Müdürü Emre Kayışoğlu: - "İngiltere’de farklı yerlerden aldığımız ham maddeyi işlerken Mardin’deki tesisimizden gelen kobaltı da katma değerli ürün haline getirip dünya pazarlarına sunuyoruz"

Yurthaber 16-09-22 11:29

Babadağ'dan gerçekleştirilen yamaç paraşütü uçuş sayısı 100 bini aştı

Babadağ Teleferik Genel Müdürü Cengiz Koçak: "Babadağ'dan en çok uçuş yapanlar İngiliz turistler. İngilizleri Rus, Çinli ve Ukraynalı turistler takip ediyor"

Yurthaber 07-09-22 11:13

Babadağ'dan yılın ilk yarısında 54 bin yamaç paraşütü uçuşu yapıldı

Babadağ Teleferik Genel Müdürü Cengiz Koçak: - "Yıl sonuna kadar 180 ila 200 bin civarında uçuş yapılacağı beklentimiz var. Bu gerçekleşirse bugüne kadar yapılan uçuş sayılarının rekoru kırılmış olacak" - "Geçen yılın ilk 6 ayında 23 bin olan yamaç paraşütü uçuş sayısı bu yılın aynı döneminde 54 bine ulaştı. Bu sayı bölgemiz ve Türkiye turizmi için umut verici"

Yurthaber 22-07-22 11:07

Aksa Akrilik, ilk çeyrekte cirosunu yüzde 197 artırdı

Şirketin bu dönemdeki net karlılığı yüzde 369'luk yükselişle 625 milyon TL'ye çıktı - Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Cengiz Taş: - "Ülkemizdeki ve dünyadaki talebi göz önünde bulundurarak senelik 7 bin ton üretim kapasitesine sahip yeni bir iplik tesisi yatırımına başlıyoruz. 45 milyon dolar bütçeye sahip tesisimizi, makine üreticileriyle yaptığımız görüşmeler ile 2024'ün sonunda devreye almayı planlıyoruz"

Yurthaber 10-05-22 12:11

Kılıçdaroğlu '5'li çete' diye suçlamıştı! Mehmet Cengiz'den çarpıcı açıklamalar: 'Arkadaşlarım deli dedi bana'

Mehmet Cengiz, aldığı ihaleler ve yürüttüğü projelerle siyasetin de gündemine gelen Cengiz Holding Yönetim Kurulu'nun başkanı. Cengiz Holding, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun '5'li çete' diye suçladığı holdinglerden biri. Ünlü İş insanı Mehmet Cengiz, hakkındaki iddiaları ve eleştirileri yanıtlarken projeleriyle ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber 05-05-22 10:30

Babadağ'dan bu yıl yaklaşık 200 bin yamaç paraşütü uçuşu bekleniyor

Fethiye'deki yamaç paraşütü merkezi Babadağ'a gelen ve Ölüdeniz manzarasını kuş bakışı izleme fırsatı bulan adrenalin tutkunları, pilotların yaptığı akrobasi hareketleriyle yerden yaklaşık 2 bin metre yükseklikte heyecan dolu dakikalar yaşıyor - Babadağ Teleferik Genel Müdürü Cengiz Koçak: - "Babadağ, konumu ve havası itibarıyla akrobasi pilotları için de bulunmaz bir alan"

Yurthaber 01-05-22 11:04

Bera Alanya Otel 29 Nisan’da sezonu açıyor

Bera Alanya Genel Müdürü Ruhat Ülgen Cengiz: - "Konuklarımızın hassasiyetlerine özel imkanlar ile alkolsüz aile oteli olarak hizmet veren otelimizde hayallerdeki tatil için misafirlerimizi bekliyoruz"

Yurthaber 26-04-22 11:23

OSD'de bayrak değişimi! Yeni başkan Cengiz Eroldu

Kuruluşundan bu yana yaklaşık yarım asrı geride bırakan Türkiye otomotiv sektörünün en köklü kuruluşu Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), 47’nci Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel Kurul’da 2018 yılından bu yana derneğin yönetim kurulu başkanlığını başarı ile yürüten Haydar Yenigün görevini Cengiz Eroldu’ya devretti.

Finans 30-03-22 15:37

Galatasaray'da seçim ne zaman olacak? Başkan Burak Elmas olağanüstü seçim kararı aldı mı?

Galatasaray Spor Kulübü 2021 yılı olağan genel kurulu yapıldı. 6 aylık Burak Elmas başkanlığındaki yönetim kurulunun faaliyetleri idari yönden ibra edilmezken, mali yönden ibra edildi. Oylama sonrası kürsüye çıkan Burak Elmas, önümüzdeki hafta seçim kararı alacaklarını bildirdi. 2021 yılının ilk yarısına ait Mustafa Cengiz dönemi ise ibra edildi. Galatasaray kulübünün 26 Mart Cumartesi günü yani bugün saat 10:00'da başlayan Olağan Genel Kurulu 22 saat sürdü. İşte merak edilenler!

Spor 27-03-22 15:40

Galatasaray'da mali kongrede olay açıklama: Anlatsam şaşırırsınız!

Son dakika: Galatasaray'da Mustafa Cengiz döneminde başkan yardımcılığı görevini üstlenen Abdurrahim Albayrak, mali genel kurulda Kerem Aktürkoğlu ve Taylan Antalyalı için flaş ifadeler kullandı.

Spor 26-03-22 11:40

Galatasaray'da kritik gün! İbra sonucu bekleniyor...

Son dakika: Galatasaray'da 8 aydır başkanlık görevini sürdüren Burak Elmas için büyük gün... Sarı - kırmızılılarda önceki başkan Mustafa Cengiz ve mevcut Başkan Burak Elmas'ın görev yaptığı dönemler mali genel kurul toplantısında idari ve mali açıdan oylandı. Elmas dönemi ibra edilmezse Galatasaray'da seçime gidilecek. Detaylar haberimizde...

Spor 26-03-22 09:57

TBMM Genel Kurulu'nda gerginlik! CHP ve MHP'li vekiller birbirine girdi

TBMM Genel Kurulu'nda CHP ve MHP milletvekilleri arasında gerginlik yaşandı. MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in sataşma olmamasına rağmen AK Parti milletvekillerine sürekli cevap verdiğini söyleyerek tepki gösterince MHP ve CHP milletvekilleri arasında tartışma çıktı. MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel'e yumruk attı.

Haber 05-03-22 17:55

Devlet Bahçeli'den Başak Cengiz için başsağlığı mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ataşehir'de samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz için, sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Bahçeli mesajında Başak Cengiz’in ailesine baş sağlığı dileyerek, “Katilin en ağır şekilde cezalandırılmasını hassaten ve ısraren bekliyor, bunun takipçisi olacağımın altını çiziyorum. Akli dengesi bozuk bahanelerinin işlenen cinayeti perdelemesine müsaade edilmemesini de ümit ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber 13-11-21 17:16

Türkiye Tenis Federasyonunda Cengiz Durmuş güven tazeledi

Genel kurulda 142 delegenin oyunu alan Durmuş, federasyon başkanlığı görevine yeniden getirildi

Yurthaber 30-10-21 15:28

Muharrem İnce’yi kızdıran HDP sorusu: Bana böyle Ali Cengiz oyunu yapma

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Terörü kınamak şartıyla 6 ilkemi saydım. Bu 6 ilkeye kim uyarsa onlar ile işbirliği yaparız” dedi. Bir gazetecinin “Yani HDP ile de yaparız diyorsunuz” sözlerine tepki gösteren İnce, "Ben sana HDP ile iş birliği yaparız dedim mi? Demedim. Bana böyle Ali Cengiz oyunu yapma" dedi.

Haber 21-10-21 19:39

Mustafa Cengiz ve ekibi idari yönden ibra edilmedi

Galatasaray'da Mustafa Cengiz başkanlığındaki eski yönetim kurulu, 2019 yılı olağan genel kurul toplantısında idari açıdan ibra edilmedi

Spor 16-10-21 23:00

Babadağ Teleferik Tesisinin yıl sonuna kadar yarım milyon kişiyi taşıması bekleniyor

Muğla'nın ünlü turizm merkezi Fethiye'nin "30 yıllık hayali" olarak nitelendirilen teleferiğin hayata geçmesiyle bölge daha da hareketlendi - Yamaç paraşütü atlayışı yapmak ve eğlenceli zaman geçirmek için teleferiği kullananlar, Ölüdeniz'in eşsiz manzarası eşliğinde Babadağ'ın zirvesine doğru yolculuğa çıkıyor - Babadağ Teleferik Genel Müdürü Cengiz Koçak: - "Sistemimizin saatte 1200 kişi taşıma kapasitesi var. Normal şartlarda önümüzdeki yıl bir milyonun üzerinde misafiri Babadağ'da ağırlamayı hedefliyoruz"

Yurthaber 27-06-21 11:56

Fethiye’de ‘yarasa adam’ olarak tanınan genel müdür her gün işinden evine ‘uçarak’ gidiyor

Babadağ Teleferik’te genel müdür olarak çalışan adrenalin tutkunu Cengiz Koçak, her gün "wingsuit" ile uçup evine gidiyor. Evi ve işi arasındaki mesafeyi Ölüdeniz'in eşsiz manzarasında süzülerek tamamlıyor.

Trend 21-06-21 11:22

Mustafa Cengiz oyunu kullandı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Olağan Seçim Genel Kurul’da oyunu kullandı.

Spor 19-06-21 15:48

Gölmarmara’nın çehresini değiştiren çalışmalar tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon idaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaklaşık 19 milyonluk bir yatırım bedeli ile 8 kilometrelik yağmursuyu hattı, 3 kilometrelik içme suyu hattı ve 122 bin metre karelik üstyapı ve prestij caddesi ile Gölmarmara’nın çehresini değiştirdi.Gölmarmara ilçe merkezinin kanayan yarasına alt ve üstyapı çalışmaları ile neşter vuran Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e mahalle muhtarları ve esnaflardan övgü dolu sözler geldi.

Yurthaber 01-04-21 17:52

Büyükşehir Karacasulu muhtarlarla buluştu

Aydın Büyükşehir Belediyesi katılımcı belediyecilik anlayışıyla düzenlediği muhtar toplantılarına Karacasu ilçesinde devam etti.Aydın Büyükşehir Belediyesi (ABB) Karacasu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya ABB Başkan vekili Barış Altıntaş, ASKİ Genel Müdürü Hakan Olkaç, Fen İşleri ve ASKİ bölge sorumluları ile CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve CHP Karacasu İlçe Başkanı Cengiz Çumralı da katıldı.Karacasulu muhtarlara yapılan ve yapımı planlanan hizmetler konusunda bilgilendirme yapılırken, muhtarların da görüş, öneri ve talepleri alındı.

Yurthaber 01-04-21 14:42

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine Kadir Algın atandı

Sivas’ın Gürün ilçesinde Kaymakamlık görevini yürüten Kadir Algın, Sivas İl Özel İdaresi genel sekreterliği görevini Ulaş Kaymakamı Cengiz Nayman’dan devraldı.Geçtiğimiz Temmuz ayında Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine başlayan Ulaş Kaymakamı Cengiz Nayman, sağlık sebepleri nedeniyle görevinden ayrıldı.

Yurthaber 29-03-21 12:52

Galatasaray’ın başkan adayı Tuncer Hunca kimdir? Tuncer Hunca kaç yaşında ve nereli?

Tuncer Hunca, Galatasaray’da yapılacak Genel Kurul öncesi Mustafa Cengiz ve Burak Elmas’tan sonra adaylığını açıkladı. Galatasaray Genel Kurul üyesi olan Tuncer Hunca, Louisiana State Üniversitesi Kimya ve Pazarlama bölümü mezunudur. Tuncer Hunca, yüksek lisansını ise İstanbul Üniversitesi İşletme üzerine yapmıştır.

Spor 16-03-21 14:43

Başkan Ergün, MHP Genel Merkezini ziyaret etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ankara temasları kapsamında MHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ve Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker ile bir araya geldi.

Yurthaber 12-03-21 16:38

Başkan Ergün, Bakan Kurum’u ziyaret etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ankara programının ikinci gününde, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Yurthaber 12-03-21 14:42

Soma projeleri, Ankara’da görüşüldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Ankara’da Soma ilçesinde hayata geçirilecek olan destekleyici projeler ve sera projelerinin görüşüldüğü toplantıya katıldı.Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Tarım ve Orman Bakanlığını ziyaret etmesinin ardından, Soma ilçesine yapılacak olan yeni yatırımların görüşüldüğü toplantıya katıldı.

Yurthaber 11-03-21 16:11

Soma projeleri, Ankara’da görüşüldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Ankara’da Soma ilçesinde hayata geçirilecek olan destekleyici projeler ve sera projelerinin görüşüldüğü toplantıya katıldı.Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Tarım ve Orman Bakanlığını ziyaret etmesinin ardından, Soma ilçesine yapılacak olan yeni yatırımların görüşüldüğü toplantıya katıldı.

Yurthaber 11-03-21 16:11

Van TSO Yönetimi’nden kentin ilk arabuluculuk merkezine ziyaret

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu üyeleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde ilk olarak Van’da hizmete açılan Çözüm Arabuluculuk Merkezi’ni ziyaret etti.Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Başkan Yardımcısı Şefik Eren, Yönetim Kurulu üyeleri Necip Oflas ve Serdar Balandi ile Genel Sekreter Cengiz Aras ve Genel Sekreter Yardımcısı Kerem Oruç’tan oluşan heyet, Çözüm Arabuluculuk Merkezi’nin yetkileri ile bir araya geldi.

Yurthaber 10-03-21 16:01

Manisa’da kadın muhtarların Kadınlar Günü kutlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal ve Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla merkezde bulunan kadın mahalle muhtarlarını ziyaret ederek günlerini kutladı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından gönderilen hediyeleri takdim etti.Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal ve Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, merkezde bulunan kadın mahalle muhtarlarını ziyaret ederek günlerini kutladı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından gönderilen hediyeleri takdim etti.

Yurthaber 08-03-21 17:46

İSU, şehir merkezinde çalışma yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSU Genel Müdürlüğü İzmit şehir merkezi Cengiz Topel Caddesi’nde altyapı çalışması yapacak.

Yurthaber 05-03-21 16:40

İSU, şehir merkezinde çalışma yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSU Genel Müdürlüğü İzmit şehir merkezi Cengiz Topel Caddesi’nde altyapı çalışması yapacak.

Yurthaber 05-03-21 16:40

Kütahya Germiyan Ata Sporları Merkezi’nde ’Bayrak göndere çekme’ töreni

Kütahya Belediyesi tarafından, Türkiye’de İstanbul’dan sonra yerinde ayağa kaldırılan ikinci ’Ok Meydanı’ olma özelliğini taşıyan Germiyan Ata Sporları Merkezi’nde ’Bayrak göndere çekme’ töreni düzenlendi.Kütahya Valisi Ali Çelik, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Genel Başkanı Cengiz Toksöz, Kütahya Germiyan Ata Sporları Kulübü Başkanı Selim Erduğan ve davetlilerin katıldığı bayrağı göndere çekme töreninde konuşan Kütahya Belediye Başkanı Prof.

Yurthaber 01-03-21 11:40

TRAKYAKA Yönetim Kurulu Toplandı

Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu 2021 yılı Şubat ayı olağan toplantısını Kırklareli Valisi Osman Bilgin başkanlığında Edirne’de gerçekleştirdi.Devlet Konukevi’nde yapılan toplantıya Kırklareli Valisi ve Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bilgin, Edirne Valisi Ekrem Canalp, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, Tekirdağ Ticaret Odası Başkanı Cengiz Günay, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Kalkınma Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve Kalkınma Ajansı uzmanları katıldı.Toplantı bir önceki toplantıda alınan kararların görüşülmesi ile başladı.

Yurthaber 26-02-21 21:22

Türk İş Sendikasından AK Parti’ye ziyaret

Türk İş Sendikası Genel Merkez Şube Başkan Yardımcısı Murat Güldere, AK Parti Bilecik İl Başkanlığı görevine seçilen Serkan Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduZiyarette Güldere’ye Marmara Bölgesi Şube Müdürü Ahmet Bulgurcu, Kocaeli Şube Sekreteri Meral Oğuz, Bilecik İl Temsilcisi Mustafa Cengiz ve Türk İş Sendika Üyesi Özkan Uysal eşlik etti.

Yurthaber 24-02-21 10:49

Federasyon Başkanı Özmekik’ten Yunusemre Belediyespor’a ziyaret

Türkiye Badminton Federasyon Başkanı Murat Özmekik ve yönetim kurulu üyeleri Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan ve yönetimini ziyaret etti.Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, Genel Sekreter İsa Ayan, Asbaşkan Akif Sıtkı Esen, Disiplin Kurulu Başkanı Bilal Turan Küçükarpacı, Disiplin Kurulu Üyesi Yaşar Demir ve Manisa Badminton İl Temsilcisi Ali Haydar Aras ile birlikte Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan’a ziyaret gerçekleştirdi.Yunusemre Belediyespor Kulübü’nde gerçekleşen ziyarette Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Abdullah Can, Yunusemre Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Zabıta İşleri Müdürü Cengiz Şişmanlar, Yunusemre Belediyespor Kulübü Bireysel Spor Koordinatörü Güliz Onater, Yunusemre Belediyespor Kulübü Kadın Lokalleri Sorumlusu Özlem Narinç, Yunusemre Belediyespor Sportif Direktörü Sedat Öngider ve Badminton Antrenörü İsmet Özel katıldı.

Yurthaber 23-02-21 11:42

30 milyonluk altyapı yatırımına ilk kazma vuruldu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla Turgutlu ilçesine bağlı Urganlı, Yeniköy ve Akçapınar mahallerine yapılacak olan 30 milyonluk altyapı çalışmalarına ilk kazma MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay’ın katılımı ile vuruldu.

Yurthaber 15-02-21 15:56

Başkan Ergün, MHP Genel Merkezini ziyaret etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ankara temasları kapsamında MHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker ile bir araya geldi.Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ankara temasları kapsamında MHP Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Yurthaber 11-02-21 17:22

Başkan Ergün, toplu ulaşım temsilcilerini dinledi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürlüğü’ndeki makamında Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç ile 155 No’lu Manisa Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Erdoğan Akatmacı’yı konuk etti.

Yurthaber 10-02-21 17:16

Van TSO sorunları Bakan Varank’a iletti

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Meclis Başkanı M.Yasin Ertürk ve heyet ile birlikte Bilim, Sanayi ve Teknoloji Mustafa Varank’ı ziyaret etti.Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, beraberinde Meclis Başkanı M.Yasin Ertürk, Başkan Yardımcısı Şefik Eren, yönetim kurulu üyesi Burak Gültepe ve Genel Sekreter Cengiz Aras ile birlikte Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı makamında ziyaret ettiler.

Yurthaber 25-01-21 14:22

Cengiz Halil Çiçek, istişare kurulunda

SANKO Holding Basın Danışmanı Cengiz Halil Çiçek, ekonomi gazetecilerinin Türkiye’deki en etkin sivil toplum kuruluşu olan Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin (EGD) Yüksek İstişare Kurulu’na seçildi.EGD Gaziantep Temsilciliği görevini de yürüten Çiçek, Bursa’da yayınlanan Ekometre Gazetesi’nin genel yayın yönetmeni Kenan Sertalp ile EGD Yüksek İstişare Kurulu’na Anadolu’dan ilk kez giren iki gazeteci oldu.

Yurthaber 21-01-21 10:18

Turizm merkezleri alternatif pazar yelpazesini genişletmeyi hedefliyor

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ülkay Atmaca: - "Verilen güven ve turistlerin memnun bir şekilde ayrılmaları kentin daha farklı ülkelerden ve daha fazla turist çekmesini sağlayacaktır" - YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz Tuğrul: - "İngiltere pazarında bu yıl büyük bir artış bekliyoruz. Görüşmeler başladı. Ön rezervasyonlar bizi umutlandırıyor" - "Bulgaristan, Arnavutluk gibi yeni pazarlardan misafirleri bekliyoruz. Arap Yarımadası ve Körfez'in bulunduğu bölgelerden de bize gelen istekler var" - Dalaman, Ortaca, Köyceğiz Turistik Otelciler ve Turizm İşletmeciler Birliği Başkanı Yücel Okutur: - "Ülkemizdeki tesisler gerek sunduğu hizmet kalitesi gerekse fiyat yönünden en ideal tatil destinasyonunu oluşturuyor. Bu yıl bölgemizde iyi bir sezon bekliyoruz"

Yurthaber 17-01-21 11:58

Polis adayları kan bağışladı

Adana Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Kızılay’a kan bağışında bulundu.Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulu Spor Salonunda toplanan öğrenciler, okul müdürü Naim Cengiz ve okul yönetiminin de katılımıyla Kızılay tarafından oluşturulan stantlarda kan bağışında bulunarak, bir can kurtarmaya vesile olmanın mutluluğunu yaşadılar.Bağış törenine katılan Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, polis adaylarının halkın can ve mal güvenliği için and içtiklerini anımsatarak, “Onlar daha şimdiden görevlerinin bilinciyle can kurtarıyorlar.

Yurthaber 15-01-21 12:11