The Guardian Haberleri

İngiliz arama-kurtarma ekibindeydi! Deprem bölgesi “Hâlâ rüyalarıma giriyor” dedi... “Cansız bedenlere ulaşmak bile onlar için önemliydi”

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçe merkezlerinde meydana gelen 7.7 ile 7.6 büyüklüklerindeki deprem 11 ili yerle bir etti. Türkiye için dördüncü derece alarm verilirken dünyanın pek çok noktasından arama-kurtarma ekipleri afet bölgelerine ulaştı. Depremin ardından 77 İngiliz arama-kurtarma görevlisi çalışmalarını yürütmek için Türkiye’ye geldi. The Guardian'a konuşan İngiliz gönüllü, deprem sonrası kurtarma çalışmaları sırasında yaşadıklarını ve gördükleri yıkımı anlattı.

Trend 01-03-2023 09:51

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın'dan The Guardiana tepki:

"Batılı ülkelerin yayın organlarında MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli aleyhinde yazıların çıkması, partimizin doğru yolda olduğunun ve takip ettiği politikaların olumlu sonuç verdiğinin göstergesidir"

Yurthaber 31-08-2022 13:47

Burak Yılmaz The Guardian'ın listesinde

Burak Yılmaz, İngiltere'nin saygın gazetelerinden The Guardian'ın seçtiği, geleneksel yılın en iyi 100 futbolcusu arasında yer aldı.

Spor 21-12-2021 14:30

İngiliz basınında bugün Türkiye gelişmeleri

İngiltere'de bugün yayımlanan gazetelerde yer alan haber ve yorumlarda, Türkiye'de gelişmeler, Prag'da yapılacak NATO zirvesi, Irak'taki gelişmeler ve El Kaide'nin Londra metrosuna zehirli gaz saldırısı düzenlemeyi düşündüğü yolundaki spekülasyonlar ağırlıklı olarak ele alındı.

Haber 18-11-2002 12:04

The Guardian

The Guardian Hakkındaki Haberler Mynet'te. The Guardian Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İngiliz basınında bugün Türkiye var

İngiltere basınının 3 Kasım erken genel seçimleri nedeniyle Türkiye'ye ilgisi sürüyor. Bugünkü konular arasında, Kıbrıs sorununun çözümü konusunda Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Kofi Annan tarafından dün taraflara sunulan barış planı da var.

Haber 12-11-2002 10:21