The United States Haberleri

Riley Keogh ve Lily Gladstone'un Under The Bridge'in (Köprünün Altında) dizisinin ilk afiş yayınlandı

Başrollerini Riley Keogh ve Lily Gladstone'un paylaştığı Under The Bridge'in (Köprünün Altında) dizisinin ilk afiş yayınlandı. Gerçek bir hikayeden uyarlanan mini dizinin 17 Nisan'da Hulu'da gösterime girmesi bekleniyor.

Trend 2024-03-27 15:34:18

Guinness Rekorlar Kitabı'na giren müzisyen Nigel Kennedy AKM'de konser verecek

Guinness Rekorlar Kitabı'na dünyanın en çok satan klasik müzik albümü "Vivaldi: The New Four Seasons"la giren müzisyen Nigel Kennedy, İstanbul'da müzikseverlerle buluşacak.

Yurthaber 2024-03-27 12:01:36

Kylie Jenner davet tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Şeffaf ayakkabıları hiç beğenilmedi

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Yeni markası için bir davet veren Kylie Jenner geceye tarzıyla damga vurdu. Ünlü yıldızın şeffaf ayakkabıları sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 2024-03-26 13:17:10

Sacha Boey transferinde Galatasaray'ı iştahlandıracak hamle

Bayern Münih, sağ bek bölgesindeki kalabalık nedeniyle Sacha Boey ile yollarını ayırabilir. Alman basınında yer alan haberde; Manchester United ve Arsenal oyuncunun durumuyla yakından ilgilenirken, Galatasaray'ın devreye girdiği ifade edildi.

Spor 2024-03-23 17:14:17

Diğer Haber Etiketleri

hulu tv akm konser çocuğun kardashian Kylie Jenner galatasaray Sacha Boey alara vitamini dermal eo Göz hücreler ilik siyah vf the purest solutions peeling c vitamini serumu salisilik asit tonik retinol nemlendirici krem yüz temizleme jeli hyaluronik asit güneş kremi Ekrem İmamoğlu Murat Kurum Seçim 2024 the economist ligi UEFA Karabağ haber son sezon fenerbahçe bayern munih premier lig ust Enes Ünal Bournemouth biler iyet jesus portekizli Jorge Jesus Al Hilal uçak abd tekerlek ele gecesi mücevher kirmizi hali karakteri sosyal medya ünlü oyuncu yaşında OnlyFans Oyuncu Anya Taylor-Joy 10 bıraktı da, kulübün verildi yapılan açıklama son dakika İngiltere Manchester United manchester united forması süper li Süper Lig united forması Altay Bayındır ABBA atan erden ligde maçın efl championship hull city Acun Ilıcalı maçı polar hırka adidas polar columbia polar erkek polar skechers the north face national geographic mont adidas terrex jack wolfskin puma ceket kappa helly hansen helly hansen mont yapay zeka dolandırıcılık Boran Kuzum the crown emlak katılım sukuk nedir güzellik botoks maske manchester sıralaması Kerem Aktürkoğlu istanbul modern liste national geographic Alaska yolcu uçaği ekipleri FA Cup oscar AZ transfer dönemi transfer ecem jeffrey oscar adayları Selena Gomez Türkiye Ermenistan Azerbaycan atatürk cumhurbaşkanı erdoğan iki Emre Belözoğlu Newcastle United Arda Güler real madrid messi valverde succession CIA magazin Gillian Anderson brentford futbol Sivasspor de hollandalı frankfurt donny van de beek alexand mohamed Liverpool salah rekor Aston Villa zaniolo simpsons kehanet Çağatay Ulusoy Ece Sükan tuna Nesrin Cavadzade Amerika seks

Tüm cilt tipleri için en iyi Pure Solutions ürünleri

Cilt bakımında aradığımız çözümü bulmak bazen düşündüğümüz kadar kolay olmasa da doğanın saf gücünü ve bilimin ileri teknolojilerini bir araya getiren The Purest Solution, cilt sağlığınızı ve güzelliğinizi desteklemek için en etkili içerikleri sunuyor. Lekeler, sivilceler, siyah noktalar veya cilt tonu eşitsizliği gibi her türlü cilt problemine karşı etkili olan Pure solutions ürünlerinden oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin 23-03-24 04:29

The Economist'ten dikkat çeken yorum: İmamoğlu'nun kendi işi de tehlikede olacak

Yerel seçimlere 2 haftadan az bir süre kala yabancı basının gözü İstanbul'da olacak. Seçimlerde İstanbul'u kimin kazanacağı merak edilirken İngiliz "The Economist" dergisi, İstanbul seçimlerinin ana gündem maddesinin 'deprem hazırlığı' olduğunu okuyucularına aktardı. "İmamoğlu'nun kendi işi de tehlikede olacak" yorumunu yapan dergi, Kurum'un 650 bin konut yapma sözünü hatırlattı.

Haber 22-03-24 19:39

Karabağ'dan acı son! Son saniyede yıkıldılar

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçlarını ardından Marsilya, Benfica, West Ham United, Milan, Roma, Liverpool, Atalanta ve Bayer Leverkusen çeyrek finale yükseldi.

Spor 15-03-24 07:59

Galatasaray'dan ayrılan Sacha Boey'un Almanya macerası kısa sürüyor! Süper Lig devi şimdiden kancayı attı bile...

Bayern Münih, sağ bek bölgesindeki kalabalık nedeniyle Sacha Boey ile yollarını ayırabilir. Alman basınında yer alan haberde; Manchester United ve Arsenal oyuncunun durumuyla yakından ilgilenirken, Fenerbahçe'nin de nabız yokladığı ifade edildi. Çıkan bu haber sonrasında Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar Sacha Boey ile ilgili birçok yorumda bulundu.

Spor 14-03-24 07:41

Enes Ünal fırtınası İngiltere'yi de sardı! Bournemouth formasıyla 90+1'de stadyumu yıktı geçti...

İngiltere Premier Lig'de milli futbolcu Enes Ünal'ın uzatma dakikalarında gol attığı maçta Bournemouth, Sheffield United ile 2-2 berabere kaldı.

Spor 09-03-24 20:59

Jorge Jesus kazanarak futbol tarihine geçti! Dünya rekorunun ortağı olmayı başardı...

Jorge Jesus yönetimindeki Al-Hilal, Al-Riyadh'ı mağlup ederek The New Saints'in 27 maçlık dünya futbol tarihindeki en uzun galibiyet serisi rekorunu egale etti.

Spor 08-03-24 19:18

Yer: ABD! Uçak kalkarken bir anda tekerleği fırladı...

ABD'de United Airlines'a ait olduğu öğrenilen bir yolcu uçağının bir tekerleği kalkış sırasında düştü. Tekerlek metrelerce yüksekten park halindeki araçların üzerine düşerken, olayda ölen veya yaralanan olmadı. Düşmenin etkisiyle 2 araçta maddi hasar meydana geldi. Olay anına dair görüntüler böyle kaydedildi.

Haber 08-03-24 14:58

Ashley Roberts beyaz elbisesiyle zor anlar yaşadı! Frikik vermemek için...

The Pussycat Dolls grubu üyelerinden Ashley Roberts ödül gecesinde beyazlar içinde poz verdi. Derin yırtmacını düzeltmek için epey çabalayan güzel isim zor anlar yaşadı.

Magazin 03-03-24 13:41

The Sopranos'un efsane oyuncusu Drea de Matteo'dan Onlyfans itirafı! 5 dakikada...

Dünya tarihinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Sopranos’ta Adriana La Cerva isimli karakteri canlandıran Drea de Matteo Onlyfans itirafıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 28-02-24 12:01

Anya Taylor-Joy galaya hazırlanırken paylaştı! Üstsüz pozu gündem oldu

The Queen's Gambit yıldızı Anya Taylor-Joy, Dune: Part Two'nun galasına hazırlanırken takipçileriyle bu süreci paylaştı. Hazırlık aşamasında üstsüz kalan oyuncu göğüslerini elleriyle kapatarak poz verdi.

Magazin 26-02-24 14:40

INEOS'un sahibi Jim Ratcliffe İngiltere devi Manchester United'ın yaklaşık %30'unu satın aldı!

İngiltere'nin köklü kulübü Manchester United, %27.7'lik hissesinin INEOS'un sahibi Jim Ratcliffe'e 1 milyar 250 milyon pound’a satıldığını açıkladı. Çoğunluk hisseleri Glazer ailesinde kalsa da futbolun yönetimi Ratcliffe’e geçti.

Spor 21-02-24 15:13

Galatasaray Muslera'nın yerini şimdiden doldurdu! Manchester United forması giyen Altay Bayındır ile el sıkışıldı

Kaleci arayışlarına devam eden Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Manchester United forması giyen Altay Bayındır ile anlaşan sarı-kırmızılılar, İngiliz devinin izin vermesi halinde önümüzdeki sezon milli kaleciyle sözleşme imzalayacak.

Spor 18-02-24 16:22

İsveçli pop müzik efsanesi Abba'nın belgeseli geliyor! Şarkıları sosyal medya akımlarının vazgeçilmezi...

70'li yılların Avrupa ve dünyadaki en ünlü müzik gruplarından olan Abba'nın belgeseli için kollar sıvandı. 1982 yılında dağılan grubun "ABBA: Aganist The Odds" adındaki belgesel BBC imzası taşıyacak.

Trend 15-02-24 15:54

Acun Ilıcalı'nın 'ismini kenara yazın' dediği Jaden Philogene inanması güç bir gole imza attı!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ligde son oynadığı karşılaşmadı Rotherdam United karşısında geriden gelerek kazanırken, karşılaşmanın 75. dakikasında Jaden Philogene'nin attığı gol maçın önüne geçti. İşte detaylar...

Spor 14-02-24 10:28

İngiltere Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'nin geri dönüşünü konuşuyor! Her şey 4 dakika içinde oldu

İngiltere Championship'in 32. hafta mücadelesinde Rotherdam United ile karşı karşıya gelen Hull City 71 ve 75. dakikada bulduğu 2 golle muhteşem bir geri dönüşe imza attı. İşte detaylar...

Spor 14-02-24 07:39

Soğuk havalar şıklığınızı gölgelemesin! Kaliteli markaların birbirinden şık polar modellerini sizin için seçtik

Sıcak, şık ve rahat bir kış geçirmenin anahtarı, üzerinize giydiğiniz kaliteli polarlardan geçiyor. Bu nedenle sizler için en kaliteli markaların birbirinden şık polar modellerini listeledik. Soğuk havalarda sizi sıcacık tutacak bu polar modelleri aynı zamanda tarzınıza tarz katacak. Columbia’dan Adidas’a, Puma'dan The North Face markasına değin en şık ve fonksiyonel polar modelleriyle soğukların sizi üşütmesine izin vermeyin!

Haber 12-02-24 00:48

Gerçeğinden ayırt etmek neredeyse imkansız! Dolandırıcıların yeni taktiği: Yapay zeka ile kadınları soyuyorlar

Dolandırıcıların yapay zeka ve depp fake yöntemlerini kullanarak kadınları kandırdığı yeni bit yöntem ortaya çıktı. Kadınların bikinili görüntülerini tamamen çıplakmış gibi görünen pornografik bir içeriğe çeviren dolandırıcılar kadınlara şantaj yaparak para topluyor. The Sun'ın haberinde yer alan dolandırıcılık yöntemi için yetkililer kadınları uyardı.

Trend 10-02-24 13:08

Ünlü oyuncu Boran Kuzum The Crown'un yıldızıyla buluştu! Paylaşımıyla sosyal medyayı salladı

Bihter filminde Behlül karakterine hayat veren ünlü oyuncu Boran Kuzumn, The Crown dizisiyle yıldızı parlayan Prenses Diana'nın gençliğini canlandıran Emma Corrin ile buluştu. Kuzum, o anları sosyal medyada paylaştı.

Magazin 09-02-24 23:35

Emlak Katılım’a yılın en başarılı sukuk ihracı ödülü

İslami finans piyasalarının önde gelen yayınlarından Islamic Finance News tarafından düzenlenen ‘IFN Deals of The Year 2023’ ödülleri sahiplerini buldu. Emlak Katılım’ın aracılığını üstlendiği Türkiye Varlık Fonu İstanbul Finans Merkezi A.Ş.’nin 800 milyon TL tutarlı Eser Sözleşmesine Dayalı Kira Sertifikası (Sukuk) ihracı, Türkiye’de yılın en başarılı sukuk ihracı ödülüne layık görüldü.

Finans 09-02-24 10:30

Evde yapılan doğal botoks maskesi sosyal medyada gündem oldu! 'Cildim çok parlak göründü'

Sosyal medya platformu TikTok'ta her geçen gün yeni bir akım hızla yayılıyor. Özellikle güzellik ve cilt bakımı konularıyla ilgilenen kişilerin karşısına ise son günlerde evde yapılan doğal botoks maskesi çıkıyor. Keten tohumu ve suyla hazırlanan karışımın ciltte botoks etkisi yarattığı iddia edilirken uzmanlar ise böyle bir karışımdan botoks etkisi beklememek gerektiğini söylüyor. The Sun'dan Eliza Loukou ise bu viral maskeyi deneyip deneyimlerini paylaştı.

Kadin 05-02-24 17:57

Manchester'dan Altay Bayındır için sürpriz paylaşım! Altay Bayındır onuruna stadında Türk bayrağı dalgalandırdı

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, formasını giyen ilk Türk oyuncu Altay Bayındır onuruna stadyumunda Türk bayrağı dalgalandırdı.

Spor 01-02-24 07:37

UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarında en güzel gol Kerem Aktürkoğlu’ndan, ikinci güzel gol ise Tete'den!

Galatasaray’ın 25 yaşındaki futbolcusu Kerem Aktürkoğlu’nun, İstanbul’da oynadıkları Manchester United maçında attığı gol, UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamalarında atılan en güzel gol seçildi. Tete’nin, Kopenhag karşısında kaydettiği gol de 2. sırada yer aldı. İşte detaylar...

Spor 31-01-24 15:14

İstanbul Modern, National Geographic'in Dünyanın En İyileri listesine girdi

İstanbul Modern'in yeni binası, National Geographic'in hazırladığı "Dünyanın En İyileri" (Best of the World) sıralamasında yerini aldı.

Yurthaber 31-01-24 14:30

Havadayken gövdesinden parça kopan Alaska Havayollarına ait uçakla ilgili iddia gündem oldu! Fabrikadan cıvatalarından bazıları eksik halde çıktı

ABD'de Alaska Havayollarına ait bir 'Boeing' marka yolcu uçağının gövdesinden bir parçanın kopması havada büyük paniğe yol açmıştı. Dünyada gündem olan olayın yankıları sürerken çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. The Wall Street Journal (WSJ) gazetesi söz konusu uçağın fabrikadan bazı cıvataları olmadan çıktığını ileri sürdü.

Haber 29-01-24 18:28

Altay Bayındır Manchester United formasıyla çıktığı ilk maçında 4. lig takımından 11 dakikada 2 gol yedi! Sosyal medya çalkalandı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır yeni takımındaki ilk maçına FA Cup mücadelesinde oynanan Newport County karşısında çıktı. Bayındır ilk maçında talihsiz goller yerken, yediği goller sonrası futbol severlerden eleştiri aldı. İşte detaylar...

Spor 28-01-24 21:44

Kylie Jenner davet tarzıyla gündem oldu! Kalçasına kadar inen dekoltesindeki detay dikkat çekti

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner şimdi de davet tarzıyla olay oldu. Moda Haftası'n'da düzenlenen defilelere katılan Jenner siyah derin sırt dekolteli elbisesiyle dikkat çekti.

Magazin 25-01-24 15:34

2024 Oscar adayları açıklandı! 96. Oscar Ödülleri'nde Oppenheimer rüzgarı esti... İşte 2024 Oscar adayları...

Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. 2024 Oscar adayları listesine ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek zirveye oturdu. Emma Stone'un başrolünde yer aldığı fantastik film "Poor Things" 11, Martin Scorsese'in draması "Killers of the Flower Moon" 10 adaylıkla Oppenheimer’ı takip etti. Yazın gişe rekorları kıran filmi "Barbie" 8 dalda aday gösterildi.

Trend 24-01-24 16:19

Dört gözle bekleniyordu! Altay Bayındır Manchester United formasıyla ilk maçına çıkıyor

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den İngiliz ekibi Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır henüz forma şansı bulamazken, başarılı eldivenin yeni takımında çıkacağı ilk resmi mücadele belli oldu. İşte detaylar...

Spor 24-01-24 16:06

2024 Oscar adayları açıklandı! Türk yönetmen İlker Çatak'ın filmi de aday gösterildi: İşte en iyi film ve en iyi oyuncu adayları...

Bu yıl 96'ncısı düzenlenecek ve 10 Mart'ta sahiplerini bulacak Oscar ödüllerinin adayları belli oldu. Ödüller, ABD'nin Los Angeles kentindeki Dolby Theatre'da gerçekleşen görkemli törenle 10 Mart'ta sahiplerini bulacak. Ayrıca Türk yönetmen İlker Çatak'ın The Teachers' Lounge' (Öğretmenler Odası) isimli filmi, En İyi Uluslararası Film kategorisinde Oscar'a aday gösterildi.

Magazin 23-01-24 19:15

Selena Gomez zayıf halini paylaştı! Mükemmel değilim ama olduğum kişiyle mutluyum

Son olarak Only Murders In The Building adlı dizide rol alan Selena Gomez son dönemde aldığı kilolarla dikkat çekiyordu. Zayıf halini paylaşan Gomez paylaşımında “Bugün bir daha asla böyle gözükmeyeceğimi fark ettim" dedi.

Magazin 23-01-24 13:57

Ermeni gazetesinden Atatürk ve Erdoğan hakkında skandal ifadeler!

Ermeni gazetesi The Armenian Weekly'de yer alan bir haberde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki ifadeler büyük tepki topladı. Skandal ifadelerin sahibi Stepan Piligian, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 'ırkçı ve fırsatçı' olarak nitelerken, Atatürk için ise 'acımasız Kemal' ifadelerini kullandı.

Haber 18-01-24 11:53

Emre Belözoğlu'nun Newcastle United kariyerini bitiren Joey Barton'un adı ırkçılık ve kadın düşmanlığı ile anılıyor! Sosyal medya üzerinden tacizde bulunduğu da iddia edildi...

İngiltere'nin eski kadın futbolcusu Eni Aluko'dan ilginç itiraflar geldi. Bir dönem Emre Belözoğlu ile Newcastle United takımında arkadaş olan Joey Barton'un kendisini sosyal medya üzerinden taciz ettiğini söyleyen Eni Aluko, korkudan evden bile çıkamadığını ifade etti.

Spor 17-01-24 09:16

Arda Güler'in takım arkadaşı Valverde'ye Real Madrid taraftarından tepki! ''Neden Messi'ye oy verdin?''

FIFA, tarafından verilen The Best Ödülü'nün 2023 sahibi, Lionel Messi oldu. Tercihini Messi'den yana kullanan oyuncular açıklanırken, Real Madrid forması giyen Valverde'nin Messi'ye oy vermesi İspanyol devini karıştırdı.

Spor 17-01-24 08:08

2024 Emmy Ödülleri kazananları belli oldu! Succession, Beef ve The Bear geceye damga vurdu

Eylül ayında yapılması planlanırken Hollywood'daki grev nedeniyle ertelenen 75. Emmy Ödül Töreni, Los Angeles'taki Peacock Tiyatrosu'nda gerçekleşti. 75. Emmy Ödülleri kazananları belli oldu. Succession yine zirvedeyken The Bear da en iyi yapım olarak adından söz ettirdi.

Magazin 16-01-24 10:02

The New York Times'tan çarpıcı iddia! CIA yeni görev gücü kurdu, hedeflerinde...

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken ABD merkezli The New York Times gazetesi çarpıcı bir iddia ortaya attı. Gazete, CIA tarafından Hamas’ın Gazze’deki üst düzey isimlerinin yerinin tespit edilmesi amacıyla yeni bir görev gücü kurulduğunu, toplanan bilgilerin İsrail’e iletildiğini iddia etti.

Haber 13-01-24 18:24

Gillian Anderson Altın Küre'de öyle bir elbise giydi ki... Dikkatli gözler hemen fark etti

Altın Küre'nin yankıları dünya magazin gündeminde sürüyor. The Crown ile büyük beğeni toplayan oyuncu Gillian Anderson geceye kadın anatomisi motifleriyle kaplı zarif bir elbiseyle geldi. Başarılı oyuncu tabii ki gündemde yerini aldı. Bakın bu elbiseyi seçmesinin nedeni neymiş...

Magazin 09-01-24 14:53

Sivasspor'un 17 yaşındaki genç yeteneği Yunus Emre, Premier Lig yolunda

The Guardian'ın hazırladığı "Dünya futbolunun 2006 doğumlu en iyi 60 genç yeteneği" listesinde yer alan Yunus Emre, bu sezon Süper Lig'de 17 maçta forma giydi.

Yurthaber 05-01-24 12:19

Manchester United futbolcusu Van de Beek, Eintracht Frankfurt'a kiralandı

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Eintracht Frankfurt, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'dan Hollandalı orta saha oyuncusu Donny van de Beek'i sezon sonuna kadar kiraladı.

Spor 02-01-24 08:06

Liverpool bu sene çok başka! Newcastle United karşısında Premier Lig rekoru kırdılar

2024’ün ilk gününde Liverpool, Newcastle United’ı 4-2 mağlup ederek Premier Lig’de liderliğini sürdürdü.

Spor 02-01-24 07:57

Dünyaca ünlü oyuncu Tom Wilkinson hayatını kaybetti: O yapımlarla tanınıyordu...

“The Full Monty,” “Shakespeare In Love” ve “The Best Exotic Marigold Hotel” gibi yapımlarla tanınan ünlü oyuncu Tom Wilkinson 75 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin 31-12-23 10:50

Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek geri dönüş! Manchester United, Aston Villa'yı 3-2 mağlup etti, Galatasaraylı Zaniolo sahadan üzgün ayrıldı

İngiltere Premier Lig karşılaşmasında Manchester United sahasında ağırladığı Aston Villa'yı müthiş bir geri dönüşle 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Spor 27-12-23 08:13

Zaniolo, İngiltere'de görülmemiş bir güneş gibi parlıyor! Takımına puanı getirdi, taraftarlar övgüyle bahsetti...

İngiltere Premier Lig'de Aston Villa'nın evinde Sheffield United ile 1-1 berabere kaldığı maçta takımının golünü kaydeden Zaniolo, İngiltere'de siftahı yaptı. Attığı bu golle takımına 1 puanı getiren İtalyan oyuncu için taraftarlar övgü dolu sözlerde bulundu.

Spor 23-12-23 17:52

The Simpsons (Simpsonlar) yine formda! İşte 2023 yılında gerçekleştiği iddia edilen birbirinden çılgın tahminleri... Sosyal medyayı hareketlendirdiler

Otuz yılı aşkın süredir devam eden The Simpsons (Simpsonlar), 2023 yılında da kehabetleri sayesinde sosyal medyayı bir hayli meşgul etmeyi başarmıştı. Yıllardır devam eden gizemli kehanetlerin çizgi dizisi Simpsonlar, bu yıl bir dizi tüyler ürpertici tahminle yeniden hayranlarını şaşkına çevirmeyi başardı. İşte sosyal medyayı kasıp kavuran 2023 Simpsonlar tahminleri...

Trend 21-12-23 14:36

Ece Sükan derin göğüs dekoltesiyle büyüledi! Transparan tarzı olay oldu

Son olarak başrollerini Çağatay Ulusoy, Salih Bademci ve Şifanur Gül'ün paylaştığı Netflix'in sevilen dizisi Terzi'de 'Suzi' karakterine hayat veren ünlü isim Ece Sükan önceki akşam düzenlenen GQ Türkiye 2023 'Men of The Year' gecesinde tarzıyla dikkat çekti. Kırmızı transparan bir elbise diyen Sükan derin göğüs dekoltesiyle adeta büyüledi.

Magazin 20-12-23 17:19

Transparan giyen Nesrin Cavadzade iddialı pozlarıyla mest etti! Bir bakan bir daha baktı

Şimdilerde Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Sumru Yavrucuk ile başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde 'Melisa' karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade dün gece GQ 2023 "Men of The Year" Ödül Töreni'ne katıldı. Transparan bir elbise tercih eden ünlü oyuncu iddialı pozlarıyla adeta mest etti.

Magazin 19-12-23 15:43