Tim Hayward Haberleri

Kirasını karşılayamayan öğrenciden ilginç çözüm: Okula uçakla gidip gelmeye başladı!

Kanada'nın en büyük şehirlerinden olan Vancouver'da öğrenci olan bir kişi şehirdeki kira fiyatlarının fırlamasıyla birlikte kirasını ödeyemez duruma geldi. Tim Chen ismindeki öğrenci bu durumu düzeltmek için önceden eşine rastlanmamış bir yönteme başvurdu. Chen okula uçakla gidip geliyor...

Trend 2024-02-25 14:24:26

İstanbul'daki Santa Maria Kilisesi saldırısında yeni detay! 'Birinci sınıf ölüm timi' iddiası dehşete düşürdü... Saldırı anındaki o detay katliamı önlemiş

İstanbul'daki kilise saldırısında yeni detaylar ortaya çıktı. DEAŞ'lı olduğu değerlendirilen maskeli 2 kişi dün Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında girip cemaatten Tuncer Cihan'ı öldürmüştü. Akşam saatlerinde yakalanan 2 katil zanlısının yeni görüntüleri ortaya çıktı, 'birinci sınıf özel tim' ayrıntısı dikkat çekti. Saldırganların katliam yapmayı amaçladığı ancak silahların tutukluk yapması nedeniyle amaçlarına ulaşamadan panikle kaçtığı belirlendi.

Haber 2024-01-29 13:49:08

Kars’ta jandarmadan silah mühimmat kaçakçılığı operasyonu

Kars’ta jandarma, silah kaçakçılarına yönelik 29 tim ve 131 jandarmanın katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Yurthaber 2024-01-18 11:10:35

Gazeteci Fulya Öztürk sınırın sıfır noktasına gitti! Tim araziye çıktı sözleri tepki çekince kızdı: Siz neyin peşindesiniz yahu?

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada 9 asker şehit oldu. Gazeteci Fulya Öztürk, sınırın sıfırında noktasında son durumu aktarırken söylediği sözlerle gündeme geldi. Yine eleştirilen Fulya Öztürk sosyal medyada isyan edip " Buradaki komutanlar sizin bu mesajlarınıza gülümsedi" dedi.

Magazin 2024-01-14 14:58:35

Söğüt'te mantar toplarken kaybolan vatandaş, jandarmanın parkasıyla ısındı

Bilecik'in Söğüt ilçesine bağlı Tuzaklı köyü yakınlarındaki ormanlık alanda mantar toplarken kaybolan ve jandarma timlerince bulunan vatandaş, tim komutanının verdiği parkayla ısındı.

Yurthaber 08-01-24 07:30

Büyükeğen: Konya Cumhuriyet tarihinin ihracat rekorunu kırdı

TİM tarafından açıklanan 2023 yılı Konya ihracat rakamlarını değerlendiren KSO Başkanı Mustafa Büyükeğen, Konya’nın son yıllarda ihracatını aralıksız artırmayı başaran nadir illerden biri olduğunu söyledi.

Yurthaber 03-01-24 10:38

Nothing, Android kullanıcılarının uzun süredir istediği Apple'ın iMessage'ını telefonuna getirdi: Sorry Tim

Android kullanıcıları, Apple'ın mavi mesajlaşma balonlarıyla ünlü, ekosistem içi mesajlaşmayı sağlayan hizmeti iMessage'ı uzun zamandır telefonlarında görmek, telefonlarında kullanmak istiyordu. Apple, henüz iMessage'ı Android'e açmazken, Android akıllı telefon üreticisi Nothing bu duruma bir çözüm bulmuş gibi görünüyor.

Haber 15-11-23 14:11

Cesedini 20 yıl boyunca kimse fark etmedi! Evini fareler basınca gerçek ortaya çıktı... Cansız bedeninden geriye sadece dişleri ve kemikleri kalmıştı

İrlanda'nın Mallow bölgesinde yaşayan Tim O'Sullivan isimli adamın 20 yıl önce hayatını kaybettiği tespit edildi. 20 yıl boyunca cansız bedeni fark edilmeyen adam evde artan fare sorununun komşular tarafından şikayet edilmesine üzerine bulundu. Cansız bedenden geriye kalan dişlerin yerel bir klinikte eşleştirilmesi üzerine O'Sullivan'ın kimliğine ulaşıldı.

Trend 26-10-23 08:56

Sipariş ettiği çorbanın içinden ölü fare çıktı! Uzun bir süre ne olduğunu anlayamadı... “Mantar olduğunu zannettim”

İsmi açıklanmayan bir Çin restoranından çorba sipariş eden Sam Hayward isimli bir adam eve gelen yemeğinin içinden fare çıkınca şoke oldu. Paket servisindeki çorbayı açtığında gördüğü şeyi ilk olarak mantara benzettiğini dile getiren Hayward, “Gerçekten çok kötü bir şekilde midem bulandı. Mantar olduğunu zannettim ama ölü bir fareydi” dedi.

Trend 07-09-23 10:16

11 banka vadesiz kredi için anlaştı! TİM’den ihracatçıya yeni destek paketi: Türk Lirası ve dolarda faiz oranları…

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ile Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası, Garanti BBVA, Akbank, Yapı Kredi, QNB Finansbank, Denizbank, TEB, Odeabank dahil 11 banka arasında 1 milyar dolarlık vadesiz ihracat kredi paketi protokolü imzalandı. İhracatçı firmalar azami 5 milyon dolar veya 100 milyon TL'ye kadar uygun maliyetli ihracat kredisinden yararlanabilecek.

Finans 28-08-23 13:43

Apple, yıllardır üzerinde çalışıyor dedi! Apple CEO'su Tim Cook'tan dikkat çeken açıklamalar

Apple, nisan-haziran dönemine ait bilançosunu açıklarken, CEO Tim Cook da bazı açıklamalarda bulundu. Bildiğiniz üzere bir süre önce Apple'ın sessizce OpenAI, Google ve diğer şirketlere meydan okuyabilecek yapay zeka araçları üzerinde çalıştığı ve bazı mühendislerin "Apple GPT" olarak adlandırdığı bir sohbet botu hizmeti ürettiğine yönelik iddialar çıkmıştı. Cook ise yaptığı açıklamalarda Apple'ın yıllardır üretken yapay zeka üzerinde çalıştığını söyledi ve dikkat çekici ifadeler kullandı.

Haber 04-08-23 14:07

Nisan-haziran dönemine ait bilançoları açıklandı: Apple'ın gelirinde düşüş, Amazon'un gelirinde artış!

ABD'li teknoloji devlerinden Apple'ın nisan-haziran döneminde elde ettiği gelir, yıllık bazda yüzde 1 azaldı, iPhone satışlarının tutarı, nisan-haziran döneminde geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 2 azalışla 39,7 milyar dolara indi. Apple CEO'su Tim Cook, bilanço döneminde 1 milyardan fazla ücretli abonelik sayesinde hizmet gelirlerinde tüm zamanların rekorunu kırdıklarını açıkladı. E-ticaret devi Amazon'un geliri ise yüzde 11 arttı. İşte detaylar!

Haber 04-08-23 09:34

Elon Musk, Apple CEO'su Tim Cook ile görüşecek! Konu ise...

Sosyal medyadan sürpriz bir paylaşım yapan Elon Musk, Apple CEO'su Tim Cook ile görüşeceğini söyledi. Konu ise görüşüne göre, X bünyesindeki abonelik sistemi üzerinden para kazanan içerik oluşturucuların App Store kesintilerinin ayarlanması.

Haber 03-08-23 10:36

Pasifik'te 2 ay süren yaşam mücadelesi! Çiğ balık yedi, yağmur suyu içti: İnanılmaz kurtuluş!

Avustralyalı Tim Shaddock ve köpeği Fransız Polinezyası'na gitmek için Nisan ayında Meksika'daki La Paz'dan ayrıldı. Fakat başına hiç tahmin edemeyeceği şeyler geldi. Gemisinin elektronik aksamı bozuldu. Böylece 2 ay sürecek ölüm kalım savaşı başlamış oldu. İşte bütün ayrıntılar!

Haber 16-07-23 12:00

Wednesday 2. sezon ne zaman çıkacak? Netflix Wednesday dizisi 2. sezon yayınlanma tarihi belli mi?

Wednesday 2. sezonu heyecanla bekleniyor. Netflix platformunda yayınlanan Wednesday ilk sezonuyla yoğun ilgi görmüştü. Yönetmenleri arasında Tim Burton’ın da bulunduğu dizi ocak ayında ikinci sezon onayını almıştı. Jenna Ortega'nın başrolünde yer aldığı dizinin ilk sezonunu seyredenler 2. sezonun yayın tarihini araştırmaya koyuldu. Peki, Wednesday 2. sezon ne zaman çıkacak? Netflix Wednesday dizisi 2. sezon yayınlanma tarihi belli mi?

Magazin 15-07-23 13:01

Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi dikkat çeken çıkış! TİM Başkanı rakam verdi: 'Büyük bir hareket beklemiyorum'

Piyasalar, Merkez Bankası'nın 22 Haziran'da açıklayacağı faiz kararına kilitlenirken, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe'den dikkat çeken bir açıklama geldi. "Açıkçası bahsedildiği gibi faizde büyük bir hareket beklemiyorum" diyen Gültepe, rakam da verdi.

Finans 18-06-23 09:46

Özel Tim konusu nedir, oyuncuları kimler? Özel Tim nerede ve ne zaman çekildi? İşte merak edilenler!

Özel Tim filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Başrollerini Samuel L. Jackson, Colin Farrell ve Michelle Rodriguez’in paylaştığı Özel Tim (Swat) filminde polis teşkilatı içerisinde kurulmuş özel bir ekibin yaşadığı olaylar anlatılıyor. Peki, Özel Tim konusu nedir, oyuncuları kimler? Özel Tim nerede ve ne zaman çekildi? İşte merak edilenler...

Magazin 02-06-23 20:14

Korkunç infaz! Brezilyalı gazeteci ormanın derinliklerinde yapılan sahte mahkemede cezalandırıldı... Cinsel organı kesilip bedeni parçalandı

Brezilyalı araştırmacı gazeteci Tim Lopes’in ölümü ülkede geniş bir yankı uyandırdı. Kaçırılıp ormana götürülen ve orada çete liderleri tarafından oluşturulan sahte bir mahkemede hakkında infaz kararı çıkartılan Lopes, ıstırap verici bir ölümle karşı karşıya kaldı. Brezilyalı gazetecinin ölümüne ilişkin olarak araştırma sürüyor.

Trend 01-06-23 07:48

Antik kenti ziyarete gelen öğrencilere hayvan ve doğa sevgisi anlatıldı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı tarafından Karacasu ilçesindeki Afrodisias Antik Kenti’ni ziyarete gelen öğrencilere hayvan ve doğa sevgisi anlatıldı.

Yurthaber 12-05-23 10:13

Ne söyleyeceği merak ediliyordu! Apple CEO'su Tim Cook'tan teknoloji dünyasını kasıp kavuran konuyla ilgili açıklama

Apple CEO'su Tim Cook, teknoloji dünyasını kasıp kavuran yapay zeka dalgasıyla ilgili konuştu. Microsoft ve Google gibi Apple rakibi şirketler yapay zeka üzerine çalışırken, Tim Cook'un bu konuda ne söyleyeceği merak ediliyordu.

Haber 08-05-23 10:04

SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığı'ndan 'Ramazan Bayramı' genelgesi! 81 ile gönderildi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Ramazan Bayramında güvenlik güçlerinde alınacak ve yurt genelinde uygulanacak tedbirlerle ilgili 81 ilin valiliğine ‘2023 Yılı Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri’ konulu genelge gönderildi. Genelge kapsamında emniyet ve jandarma sorumluluk bölgesinde toplam 51 bin 300 ekip/tim, 99 bin 245 trafik personeli görev alacak. Emniyet kemeri kullanmasının önemine dikkat çekilmesi amacıyla “Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz”mottosuyla hazırlanan afişlere yer verilecek.

Haber 13-04-23 10:10

Apple'ın patronu Tim Cook'tan Çin'e ziyaret! İşte nedeni

ABD'li teknoloji devlerinden Apple'ın Üst Yöneticisi (CEO) Tim Cook, "Çin'in Davos'u" olarak adlandırılan Çin Kalkınma Forumu'na (CDF) katılmak üzere Pekin'e gitti. Cook, dün, forumun ilk gününde katıldığı oturumda, 2023 yılının, Apple'ın Çin'de faaliyete başlamasının 30. yıl dönümü olduğunu belirterek, şirketin yıllar içerisinde ülke ile "sembiotik (ortak yaşam) ilişki" kurarak birlikte büyüdüğünü vurguladı.

Haber 26-03-23 09:40

Google uyardı! Kullanıcılar dikkat... 'Yalnızca telefon numarasını bilmesi yetiyor'

Android kullanıcıları dikkat! Google'ın güvenlik araştırma birimi Project Zero, düzinelerce Android modelinde, giyilebilir cihazlarda ve araçlarda yer alan belirli çiplerde bulduğu açıklar konusunda alarm verdi. Project Zero başkanı Tim Willis, yapılan testlerin, dört güvenlik açığının bir saldırganın hiçbir kullanıcı etkileşimi olmadan bir telefonu uzaktan tehlikeye atmasına izin verdiğini ve yalnızca saldırganın kurbanın telefon numarasını bilmesini gerektirdiğini doğruladığını kaydetti.

Haber 17-03-23 13:11

Apple'da neler oluyor? Tasarımcılar hazır değil dedi, CEO Tim Cook dinlemedi iddiası!

Teknoloji dünyası dikkat çeken bir Apple iddiası ile çalkalanıyor. İddiaya göre, Apple CEO'su Tim Cook, Apple'ın çok planlanan ürünü için tasarımcıların hazır olmadığı uyarısına rağmen, piyasaya sürülmesini emretti. Uluslararası medyada yer bulan bu iddia, dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış durumda.

Haber 13-03-23 11:28

TV yayın akışı 10 Mart 2023 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

10 Mart 2023 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 10 Mart 2023 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Özel Tim, Ateş Kuşları, Yalı Çapkını, Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı, Adım Farah ve Tuzak programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 10-03-23 07:29

TV yayın akışı 3 Mart 2023 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

3 Mart 2023 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 3 Mart 2023 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Özel Tim, Ateş Kuşları, Yalı Çapkını, Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı, Adım Farah ve Tuzak programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 03-03-23 07:26

Monica Bellucci ve Tim Burton aşkı gündeme bomba gibi düştü!

58 yaşındaki Monica Bellucci ve 64 yaşındaki Tim Burton, dört aydır gizlice beraber oluyordu. Ünlü çift aşklarının ortaya çıkmasından sonra ilk kez öpüşürken görüldü.

Magazin 23-02-23 10:37

Bu kez terörist değil yağmacı avına çıktılar! Özel tim ekipleri deprem bölgesinde suçüstü yakaladı

Türkiye Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası 10 ildeki yıkımların yaralarını sarmaya çalışırken, deprem bölgelerinden gelen yağma ve hırsızlık haberleri sonrası harekete geçildi. Ekipler deprem bölgelerinde güvenliği sağlarken, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünün özel operasyon timi sahaya inip zanlıları tek tek yakaladı.

Haber 12-02-23 09:49

Google CEO'sundan Türkiye mesajı: Google çalışanları yardım ve kurtarma çabalarını destekleyecek

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki büyük depremin ardından dünyadan destek mesajları gelmeye devam ediyor. Öte yandan teknoloji devlerinden de destek mesajları geliyor. Dün Apple CEO'su Tim Cook yaptığı paylaşımla Apple'ın yardım ve kurtarma çabalarına bağışta bulunacağını bildirmişti. Tim Cook'a ek olarak, Google CEO'su Sundar Pichai de bir destek mesajı paylaştı.

Haber 07-02-23 09:40

Apple'dan Türkiye'ye destek: Yardım ve kurtarma çabalarına bağışta bulunacağız

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından pek çok ülkeden dayanışma mesajları gelmeye devam ediyor. Deprem sonrası Apple CEO'su Tim Cook, yaptığı paylaşımla Apple'ın yardım ve kurtarma çabalarına bağışta bulunacağını bildirdi.

Haber 06-02-23 23:44

TİM Maden Sektör Kurulu Denizli'de toplandı

Denizli İhracatçı Birliği Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu, ülkenin doğal taş ihracatından yüzde 14 pay alan kentin, 115 ülkeye büyük oranda işlenmiş doğal taş ihraç ettiğini bildirdi.

Yurthaber 20-01-23 13:38

Wednesday 2. sezon ne zaman? Netflix Wednesday 2. sezon tarihi belli mi?

Wednesday 2. sezon merak ediliyor. Netflix'in sevilen dizisi Wednesday'ın ilk sezonunu tamamlayanlar yeni sezon tarihini araştırmaya başladılar. Tim Burton’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Addams ailesinin günümüze taşındığı dizi, 2022’de en çok izlenen ikinci dizi olmayı başarmıştı. Peki, Wednesday 2. sezon ne zaman? Netflix Wednesday 2. sezon tarihi belli mi? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 19-01-23 16:17

Sürpriz açıklama Apple'dan! Maaşından yaklaşık yüzde 40 kesinti yapacak

Apple, sürpriz kararlar almaya devam ediyor. Alınan son bir karar ise oldukça şaşırtıcı bulundu. Apple, Üst Yöneticisi (CEO) Tim Cook'un, şirketteki yıllık maaşının yaklaşık yüzde 40 düşürüleceğini açıkladı. Buna göre, 2022'de "hedef geliri" 84 milyon dolar olan Cook için bu yıl bu rakam, yaklaşık yüzde 40 indirimle yaklaşık 49 milyon dolara düştü.

Haber 13-01-23 12:09

Wednesday'le yıldızı parlayan Jenna Ortega dekoltesiyle gündeme oturdu

Tim Burton'ın kaleminden çıkan efsane dizi Wednesday ile son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan ABD'li oyuncu Jenna Ortega, Golden Globes Ödül Töreni'ne iddialı tarzıyla damga vurdu.

Magazin 11-01-23 18:52

Yıllar geçse de unutulmadı! Sosyal medyada yeniden gündem oldu... Uçuşun ortasında kokpitten fırladı

1990 yılında İngiltere’nin bir havayolu şirketi olan British Airways’ta gerçekleşen ilginç bir olay sosyal medyada yeniden gündem olmayı başardı. İngiltere’nin Birmingham kentinden İspanya’nın Malaga kentine hareket eden uçağın pilotu Tim Lancaster kokpit camlarının kırılması üzerine seyir halindeki uçağın camından fırladı. Mürettebatın bacaklarından tutarak düşmesini engellediği Lancaster’in yaşadığı tuhaf olayın görüntüleri yıllar sonra yeniden konuşuldu.

Trend 02-01-23 14:01

Apple CEO'su Tim Cook'tan iPhone açıklaması geldi! 10 yılı aşkın bir süredir diyerek o bilgiyi paylaştı

Apple CEO'su Tim Cook, iPhone kameraları konusunda önemli bir bilgi paylaştı. Tim Cook kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir gönderiyle Apple'ın kamera sensörlerini oluşturmak için 10 yılı aşkın bir süredir ortaklık kurduğu şirketi açıkladı.

Haber 14-12-22 16:34

Arizona planı yürürlüğe giriyor! Apple için 'Made in America' dönemi başlıyor: Bugün sadece başlangıç

Dünyanın en büyük çip üreticisi TSMC'nin (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company) ABD'nin Arizona eyaletine fabrika kuruyor. ABD Başkanı Joe Biden ve Apple CEO'su Tim Cook söz konusu fabrikayı ziyaret etti. “Bugün sadece başlangıç” diyen Cook, Apple’ın yeni Arizona fabrikasında üretilen işlemciler satın alacağını söyledi. Böylece Apple için Arizona planı yürürlüğe girecek ve 'Made in America' dönemi başlayacak.

Haber 07-12-22 15:08

Bir asgari ücret açıklaması da ihracatçılardan! ‘Rekabetçilik’ vurgusu: 500-600 dolar gibi rakamlar…

Asgari Ücret Tespit Komisyonu yarın milyonların gelirini belirlemek için kritik mesaiye başlayacak. Yeni asgari ücret rakamının belirlenmesinin öncesinde açıklamalar peş peşe gelirken, TİM Başkanı Mustafa Gültepe’den çok konuşulacak bir çıkış geldi. Gültepe, asgari asgari ücret zammı için, “2023 yılında eğer üretici ve ihracatçı 500-600 dolar gibi rakamlarla karşılaşırsa rekabetçiliğimizi çok daha fazla kaybederiz" dedi.

Finans 06-12-22 14:31

Odasının duvarına fotoğrafını astığı kahramanı annesinin katili çıktı!

Yıllar önce gerçekleşen korkunç bir cinayetin ardındaki sır perdesi herkesi şoke etti. İki çocuk annesi Linda Slaten, çocuklarıyla yaşadığı evinde tecavüze uğramış ve öldürülmüş halde bulundu. Oğlu Tim Slaten, annesi öldürüldükten onlarca yıl sonra, onu öldüren kişinin yıllarca odasının duvarında resmi asılı olan kendisinin çocukluk kahramanı olduğunu öğrendi.

Trend 03-12-22 18:20

Elon Musk ile Apple arasında dünyanın en kısa teknoloji savaşı! Başlamasıyla bitmesi bir oldu: Musk ile Tim Cook...

Elon Musk, yeni satın aldığı sosyal medya platformu Twitter ile gündem olmayı sürdürürken, Apple'ı hedef alan bazı açıklamalarda bulunarak dünya kamuoyunu şaşırtmıştı. Apple'ın Twitter'ı App Store'dan kaldırmakla tehdit ettiğini iddia eden Musk, teknoloji devine karşı bir savaş başlatmıştı. Ancak bu savaş belki de dünyanın en kısa teknoloji savaşı oldu. Elon Musk ile Tim Cook'un Apple'ın Genel Merkezi'nde bir araya gelmesiyle, Musk'ın söylemleri başta olmak üzere hemen hemen her şey değişti!

Haber 01-12-22 10:54

Tim Burton'ın eski eşi Helena Bonham Carter'dan 21 yaş küçük erkek arkadaşına: Geceleri onun gençliğini emiyorum

Helena Bonham Carter, erkek arkadaşı Rye Dag Holmboe'yla aralarındaki 21 yıllık yaş farkıyla ilgili şakalaştıklarını söyledi.

Magazin 29-11-22 09:07

Addams ailesi geri döndü! Tim Burton imzalı Wednesday konusu nedir? Oyuncuları kimler?

Tim Burton imzalı Wednesday dizisi Netflix'te yayınlandı. Oldukça ikonik olan korku- komedi dizisi "Addams Ailesi"nin devamı gibi görülen Wednesday dizisi Addams Ailesi hayranlarını heyecanlandırdı. Peki Wednesday konusu nedir? Oyuncuları kimler?

Magazin 27-11-22 22:08

Wednesday'in yıldızı Jenna Ortega çocukken küçük hayvanlara otopsi yaptığını anlattı

Wednesday yıldızı Jenna Ortega, çocukken "küçük" ölü hayvanlara otopsi yaptığını anlattı. Ortega, Tim Burton'ın Netflix dizisi Wednesday'de Christina Ricci'nin meşhur ettiği gotik genç kız karakteriyle ilk çıkışını yaptı.

Magazin 26-11-22 14:47

Şırnak'ta başlatıldı! İçişleri duyurdu: 1000'den fazla personel katılıyor!

İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ta 107 tim ve 1071 personelin katılımıyla, 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-14 Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz Operasyonu' başlatıldığını duyurdu.

Haber 17-11-22 10:09

Bu sözler çok konuşulur! Apple CEO'su Tim Cook bakın Twitter için neler dedi

Apple CEO'su Tim Cook, verdiği yeni bir röportajda Twitter hakkında yorum yaptı. Apple'ın en üst düzey yetkilisi olan Tim Cook, verdiği röportajda iPhone 14'ün yeni uydu üzerinden Acil SOS özelliği, gizlilik ve Apple'daki geleceği gibi çeşitli konulara değindi. Ancak en dikkat çekici olanı Twitter'ın geleceği hakkında söyledikleriydi. Böylece Apple'ın CEO'sunun Elon Musk'ın 44 milyar dolara satın aldığı Twitter'ı hakkındaki düşünceleri ortaya çıkmış oldu.

Haber 16-11-22 12:06

Eskişehir’de bir gecede 8 bin 542 şahıs sorgulandı

Eskişehir’de 340 polis ve 1 tim çevik kuvvet ile yapılan geniş çaplı denetimde 8 bin 542 şahıs, 587 araç ve 94 umuma açık yer kontrol edildi.

Yurthaber 04-11-22 13:23

Ünlü oyuncu Tim Roth’un evlat acısı

Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Hateful Eight gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 61 yaşındaki İngiliz aktör Tim Roth büyük bir acı yaşadı. Ünlü yıldızın 25 yaşındaki oğlu Cormac Roth yaşamını yitirdi.

Magazin 01-11-22 14:08

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan kritik temas! Birleşik Krallık Ulusal Güvenlik Danışmanı Barrow ile görüştü

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Birleşik Krallık Ulusal Güvenlik Danışmanı Tim Barrow ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Türkiye-Birleşik Krallık siyasi ve ekonomik ilişkileri, savunma sanayi alanındaki iş birliği, Rusya-Ukrayna savaşı, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik süreçleri ve bölgesel konular masaya yatırıldı.

Haber 29-10-22 02:28

Formula 1 ABD Grand Prix'sine Tim Cook damgası! O anları sosyal medyada gündem oldu

Apple CEO'su Tim Cook ve yönetici Eddy Cue dün Austin'de gerçekleştirilen Formula 1 ABD Grand Prix'sine gitti. Apple CEO'su Cook, yarış galibi Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen'e damalı bayrağı salladı. Cook'un bayrak salladığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 24-10-22 15:10