Times Haberleri

The New York Times gram altın için manşetten duyurdu! 200 milyon dolarlık gram altın külçeleri… (16 Nisan Salı güncel çeyrek altın fiyatları)

Orta Doğu’da yaşanan gelişmeler ve Fed faiz beklentileri altın fiyatları üzerinde etkili oluyor. Bu kapsamda ons altın fiyatı için artık 2500 dolar beklentileri rahatça dile getiriliyor. Yurt içinde gram altın fiyatları da yükselişini sürdürüyor. Risk ortamında güvenli liman altına sığınanlar sadece Türkler olmadı. ABD’lilerin de her ay 200 milyon değerinde gram altın aldığı öğrenildi. Haberi The New York Times gazetesi manşetten duyurdu. İşte detaylar...

Finans 2024-04-16 07:41:49

Financial Times'tan çarpıcı İmamoğlu analizi: Masasında hem Nutuk hem de Kur'an var

Dünyaca ünlü yayın organı Financial Times, Ekrem İmamoğlu'nu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en büyük rakibi olduğunu yazdı. Gazete İmamoğlu'nu 'karizmatik ve daha az yumuşak bir dindar' olarak nitelerken, "Masasında hem önemli bir Atatürk konuşması olan Nutuk hem de Kur'an sergileniyor" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-06 15:43:57

Sokak ortasında dehşet! Yoldan geçerken tanımadığı adamı tornavidayla bıçakladı

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinin Times Meydanı'nda yaşanan bir olay kısa sürede ülke basınında geniş yankı uyandırdı. İsmi açıklanmayan 31 yaşındaki kurban yoldan geçen hiç tanımadığı bir adamın birdenbire saldırısına uğradı. Saldırgan yanında getirdiği tornavidayla 31 yaşındaki adamı yanağından bıçakladı.

Trend 2024-01-25 09:40:07

The New York Times'tan çarpıcı iddia! CIA yeni görev gücü kurdu, hedeflerinde...

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken ABD merkezli The New York Times gazetesi çarpıcı bir iddia ortaya attı. Gazete, CIA tarafından Hamas’ın Gazze’deki üst düzey isimlerinin yerinin tespit edilmesi amacıyla yeni bir görev gücü kurulduğunu, toplanan bilgilerin İsrail’e iletildiğini iddia etti.

Haber 2024-01-13 18:24:34

New York Times savaş suçunu deşifre etti! Uydu görüntüleri İsrail'i ele verdi

İsrail'in saldırıları altındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye davam ediyor. Son olarak New York Times'ın yayınladığı uydu fotoğrafları, tüm dünyanın gündemine oturdu. İsrail'in mezarlıkları hedef aldığını gösteren fotoğraflar, Gazze'de işlenen savaş suçunu gözler önüne serdi. İşte detaylar!

Haber 15-12-23 12:59

ABD komandoları savaş bölgesinde! Pentagon doğruladı... Görev: Rehine operasyonu!

İsrail, Hamas'ın elindeki rehineleri kurtarmak için operasyonlarına hız kesmeden devam ederken devreye destek için ABD girdi. The New York Times gazetesi, ABD'nin İsrail'in esirlerin yerini tespit etmesine yardımcı olmak için onlarca özel harekat komandosunu çatışma bölgesine yolladı.

Haber 02-11-23 08:42

Kastamonu Üniversitesinden gururlandıran başarı

Kastamonu Üniversitesi, Times Higher Education (THE) 2024 Dünya Üniversiteleri alan bazlı sıralamasında üç farklı kategoride Dünyanın en iyi ilk 1000 Üniversitesi arasında yer almayı başardı.

Yurthaber 27-10-23 14:29

Göreve hazır: Bu robot, metro istasyonunda devriye atacak!

New York Polis Departmanı (NYPD) Times Square metro istasyonunda devriye atmak üzere yüksek teknolojiyle suçla mücadele çabalarının son örneği olan bir güvenlik robotunu tanıttı. Robot, pilot programın bir parçası olarak, önümüzdeki iki ay boyunca metro istasyonunda dolaşacak.

Haber 26-09-23 09:35

Engin Polat, eşi Dilan Polat'ın doğum günü için New York Times Square'de reklam verdi! Sosyal medya yıkıldı

Lüks yaşantısıyla gündemden düşmeyen Engin Polat ve Dilan Polat çifti her yaptıklarıyla olay oluyor. Kocasının doğum günü için billboarda reklam veren Dilan Polat 'Kapatın şehrin ışıklarını, kocam pasta üfleyecek' yazdırmıştı. Polat'ın bu kutlaması uzun süre konuşulmuştu. Engin Polat ise eşi Dilan Polat'ın doğum günü için New York Times Square'de reklam verdi. Bu kutlamaya sosyal medyayı salladı.

Magazin 21-07-23 12:10

Emre Kurttepeli, Financial Times Live Türkiye Zirvesi’ne panel konuşmacısı olarak katıldı

Financial Times Turkiye Zirvesi; üst düzey hükümet yetkilileri, tecrübeli yatırımcılar ve Türkiye’ nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yönetcilerinin katılımıyla 4. kez 25 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşti.

Finans 06-07-23 12:34

Emre Kurttepeli attended “4th Financial Times Live Turkey Summit” as a speaker

4th Financial Times Turkey Summit ; senior government officials , experienced investors, and Turkey’s leading companies with the participation of senior managers took place on 25th of May Wednesday.

Finans 06-07-23 11:09

Koronavirüs laboratuvardan mı çıktı? Dünya bu iddiaları konuşuyor: Yüzde 75'i ölmüş

İngiliz Sunday Times gazetesi, dünyayı üç yıldan uzun süredir etkileyen Kovid-19 salgınına yol açan virüsün laboratuvardan kaza sonucu çıkmış olma ihtimalini güçlendiren yeni iddialar ortaya attı. Virüsün kaza sonucu çıktığı iddia edilen Vuhan Viroloji Enstitüsünde salgın öncesinde ABD Ulusal Sağlık Enstitüsünün de mali desteğiyle, koronavirüslerin bulaşıcılığını ve öldürücülüğünü artırabilecek "işlev kazandırma" deneyleri yapıldığı iddia edildi.

Haber 12-06-23 06:43

Ayrı bir sayfa ayırdılar... Türkiye'nin seçimi dünya basınında! Erdoğan'ın balkon konuşmasına olan ilgiye dikkat çekildi 'Nadir görülen bir isim'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçen Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu ve Erdoğan'ın seçim başarısı ABD basınında geniş yer buldu. Ülkenin en önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT) seçimlere internet sitesinde ayrı bir sayfa ayırdı. Öte yandan Erdoğan'ın seçim başarısı Uzak Doğu ve Güneydoğu Asya medyasında da geniş yer aldı.

Haber 29-05-23 06:39

Sinan Oğan'dan çok konuşulacak çıkış! Erdoğan ve Kılıçdaroğlu yorumu gündem oldu, o görevi işaret etti: Neden Bakan olayım ki...

Sinan Oğan'dan 28 Mayıs'taki seçimlere 10 gün kala dikkat çeken bir çıkış geldi. Yarın Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek olan Oğan, o göreve adeta 'yeşil ışık' yaktı. The New York Times gazetesine yaptığı açıklamada Erdoğan ve Kılıçdaroğlu ile ilgili kişisel düşüncelerini de paylaşan Oğan, çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Haber 18-05-23 15:55

New York Times Hatay depreminin ardından acı tabloyu böyle gösterdi! “Antakya’da neler kaybedildi?”

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde 9 saat arayla yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki deprem 11 ilde büyük yıkımlara neden olmuştu. Tüm dünyanın gözünü kulağını çevirdiği depremlerin üzerinden 1 ayı aşkın süre geçmesine rağmen New York Times Hatay’daki depremin sonrasındaki acı tabloyu manşetine taşıdı. New York Times, depremde yıkılan binaların dron görüntüleri ile Google Haritalar'daki eski görüntüleri bir araya getirdi.

Trend 24-03-23 11:44

Dünya, Kuzey Akım Boru hatlarına yönelik sabotajları konuşmuştu! New York Times'tan çarpıcı iddia

Rus gazını Avrupa'ya taşıyan Kuzey Akım Boru hatlarına yönelik sabotajlar ile ilgili ortaya yeni iddia atıldı. ABD merkezli New York Times gazetesi, ABD'li yetkililer tarafından incelenen yeni istihbarata dayandırdığı haberinde, sabotajların muhtemelen Ukrayna yanlısı bir grup tarafından düzenlendiğinin öne sürüldüğünü ifade etti.

Haber 07-03-23 20:56

Kahramanmaraş depreminin yankıları dünya basınında da devam ediyor! Amerikalı sismologlar depremleri inceledi... “Öğreneceklerimiz var”

Türkiye’de 6 Şubat’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremler 11 ili adet yerle bir etti. Depremin ilk gününden itibaren afet bölgelerini yakından talip eden dünya basını anbean olay yerinde yaşananları aktarmıştı. Ülkelerin insani, tıbbi ve arama-kurtarma yardımlarıyla birlikte dünyanın gözü kulağı hâlâ Türkiye’de. ABD’nin en çok okunan gazetelerinden biri olan New York Times, Kahramanmaraş depremlerini bir kez daha manşetine taşıyarak dikkat çeken bir analizde bulundu.

Trend 28-02-23 13:47

Türkiye konuşmuştu, şimdi Amerikan basınında! New York Times tek bir binanın yıkılmadığı Erzin’i yazdı... “Burası nasıl ayakta kaldı?”

6 Şubat’ta 9 saat arayla meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremler Türkiye’nin güneyinde geniş çaplı yıkıma neden oldu. 10 ili etkileyen depremlerin ardından dünyanın gözü kulağı bölgeye çevrildi. Amerika’nın en popüler gazetelerinden biri olan New York Times, depremde tek bir binanın dahi yıkılmadığı Hatay’ın Erzin ilçesini yazdı. Gazete, “Diğerleri yıkılırken burası nasıl ayakta kaldı?” sorusunun cevabını aradı.

Trend 18-02-23 15:13

Amerika’nın göbeğinde İstiklal Marşı! New York Times meydanından İstiklal Marşı’nın sesi yükseldi

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinin sembollerinden biri olarak kabul edilen Times Meydanı'nda Türkiye'deki depremlerde hayatını kaybedenler anıldı. Times Meydanı’ndan İstiklal Marşı’nın sesleri yükseldi. Etkinliğe Türklerle birlikte çok sayıda yabancı da katıldı.

Trend 13-02-23 15:38

PSG'nin yıldızları Mbappe ve Hakimi kılık değiştirerek New York sokaklarında dolaştı! O anlar sosyal medyada gündem oldu

Dünya Kupası'nın tamamlanmasının ardından kulüplerine dönen PSG'nin iki yıldızı Mbappe ve Hakimi Rennes maçının ardından verilen birkaç günlük tatilde ABD'ye gitti. İkili Times Meydanı'nda gezerken, tanınmamak için kılık değiştirirken, o anlar sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 07-01-23 10:23

Twitter'dan çok tartışılacak hamleler! Askıya alınan alınana: Dikkat çeken 'Mastodon' detayı...

Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya platformu Twitter çok tartışılacak hamlelere imza attı. Twitter, bazı Amerikalı gazetecilerin hesabını askıya aldı. Hesabı askıya alınan gazeteciler arasında CNN, Washington Post ve New York Times gibi yayınlardan isimlerin olduğu görüldü. Ayrıca Twitter'ın alternatifi olarak gösterilen Mastodon'un da Twitter hesabı askıya alınmış durumda. İddialara göre Twitter, Mastodon bağlantılarını da engelliyor.

Haber 16-12-22 09:46

'Yeşil cin çetesi'! Garip kostümleriyle metroda dehşet saçtılar

Pazar sabahı ABD'nin New York eyaletinde, Times Square metro istasyonunda genç bir kadın ve arkadaşı 6 kişilik yeşil neon giysili bir çetenin saldırısına uğradı. 19 yaşındaki kurbanın ve arkadaşının çantalarının çalındığı ve yaralandıkları, soyguncuların ise henüz yakalanamadığı bildirildi.

Trend 04-10-22 11:42

Bakan Nebati'den Financial Times'ın iddialarına yanıt! İngilizce paylaştı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İngiliz Financial Times gazetesinin Türkiye'ye sermaye akışı iddialarına yanıt verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir paylaşım yapan Nebati'nin yanıtı gündem oldu.

Finans 15-09-22 12:24

Bodrum Loft, “Deniz Kenarındaki Göz Alıcı Yeni Oteller” listesine Türkiye’den giren tek otel oldu

The Times Luxx’ün “Deniz Kenarındaki Göz Alıcı Yeni Oteller” listesine Türkiye’den Bodrum Loft’un dışında Bali’den Nirjhara, Yunanistan’dan Cali Mykonos ve The Wild, Brezilya’dan Bom Jardim otellerine yer verildi

Yurthaber 10-09-22 12:51

İş insanı Aslı Tarcan New York Times Square’de şanlı bayrağımızı dalgalandırdı

Uluslararası Sağlık Turizmcileri İşverenler Sendikası (USTİS) Başkanı Aslı Tarcan 30 Ağustos tarihinde bir başarıya imza attı. Başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Türk iş insanı, Dünya’nın en ünlü meydanı, New York Times Square’de 22-30 Ağustos tarihleri arasında kendi markasıyla gövde gösterisi yaptı.

Finans 07-09-22 14:39

Seksi pozu Times Square Meydanı’ndaki reklam panosunda çıktı! O anları sosyal medyadan paylaştı

TikTok, Instagram ve Twitch'te herkesin bildiği bir isim haline gelen Heidi Lavon, New York Times Meydanı'ndaki bir reklam panosunda seksi fotoğrafının yayınlandığı anlarda çekilen bir karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Eşiyle birlikte reklam panosunda kendisini gördüğünde büyük bir gurur yaşadığını ifade eden Lavon, o anları ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi.

Trend 20-08-22 16:17

Melek Mosso Times Meydanı'nda

New York Times Meydanı'nın ünlü reklam alanına fotoğrafı yansıtılan şarkıcılar arasına Melek Mosso da katıldı. Mosso'nun dev fotoğrafı, dünyaca ünlü meydanda boy gösterdi.

Magazin 18-08-22 21:03

Haftanın tarihine bakış

II. Dünya Savaşı'nda ABD'nin, Japonya'nın Hiroşima kentine 6 Ağustos 1945'te atom bombası atması sonucu 66 bin kişi öldü, 69 bin kişi yaralandı - Mustafa Kemal Paşa, 5 Ağustos 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisince Başkomutan seçildi - Times gazetesi, 6 Ağustos 1938'de "Atatürk ve Atatürk Türkiye'si" özel sayısı yayımladı - FETÖ'nün darbe girişimine karşı 7 Ağustos 2016'da, "Türkiye'nin en geniş katılımlı mitingi" olarak tarihe geçecek İstanbul Yenikapı'daki "Demokrasi ve Şehitler Mitingi", her siyasi görüşten milyonlarca insanın katılımıyla yapıldı

Yurthaber 31-07-22 09:47

Dünyanın göz bebeği oldu! Bozcaada, Avrupa'nın en büyülü 2'nci adası olarak gösterildi

Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm cenneti Bozcaada, İngiliz gazetesi The Guardian'a konu oldu. 'Avrupa'nın en büyülü 10 adası' arasında 2'nci sırada gösterilen Bozcaada, son yıllarda New York Times, Business Insider, New York Times Magazin ve Amerikan Forbes Dergisi tarafından da tavsiye edilmişti.

Haber 13-07-22 18:54

Times Meydanı'nda 15 Temmuz şehitleri anısına 251 çift ayakkabı

New York'un Times Meydanı'na 15 Temmuz şehitleri anısına 251 çift ayakkabı konuldu.

Haber 29-06-22 08:32

Sunday Times: Prens Charles, eski Katar Başbakanı’ndan 3 milyon euro aldı

İngiltere'de yayımlanan Sunday Times gazetesi, İngiltere Veliaht Prensi Charles'ın eski Katar Başbakanı Şeyh Hamad bin Jassim'den, 2011-2015 yılları arasında üç kez birer milyon euro nakit para aldığını yazdı.

Trend 27-06-22 14:23

Sunday Times: Eski Katar Başbakanı, Prens Charles'a elden 3 milyon euro verdi

İngiltere'de yayımlanan Sunday Times gazetesi, İngiltere Veliaht Prensi Charles'ın eski Katar Başbakanı Şeyh Hamad bin Jassim'den, 2011-2015 yılları arasında üç kez birer milyon euro nakit para aldığını yazdı.

Haber 27-06-22 12:54

Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi EDU, Financial Times dünya sıralamasında 42. sıraya yükseldi

Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi EDU Direktörü Dr. Cüneyt Evirgen: - "EDU, bu listelere Türkiye'den giren ilk kurum ve 3 yıldır da lider konumunda"

Yurthaber 27-06-22 12:03

ABD medyası: Rupert Murdoch ve Jerry Hall boşanıyor

ABD medyasında çıkan haberlere göre, medya patronu Rupert Murdoch ve eski manken Jerry Hall boşanıyor. New York Times ve Washington Post gazetelerindeki haberlerde, boşanma kararının çiftin yakınları için de sürpriz olduğu belirtildi.

Haber 23-06-22 12:10

Dünya bu infaz görüntülerini konuşuyor! Adım adım ölüme gittiler

Rus ordusunun Buça şehrindeki sivillere yönelik infaz görüntüleri dünya manşetlerinde geniş yankı uyandırdı. New York Times tarafından yayınlanan görüntülerde, Rus askeri olduğu iddia edilen kişilerin kurşuna dizmeden önce 8 Ukraynalı sivili bileklerinden birbirlerine bağlayarak yürüttüğü anlar görüldü. Görüntülerin devamında ise 8 sivilin, Rus askerlerinin karargah olarak kullandığı binanın arka bahçesinde cansız bedenlerine rastlandı.

Trend 20-05-22 16:12

‘‘ABD Ukrayna Güçlerine İstihbarat Sağlıyor’’

New York Times gazetesinde dün yayınlanan bir habere göre ABD, Rus ordusunun sahadaki mobil karargahlarının yerleriyle ilgili bilgileri paylaşarak, Ukrayna güçlerinin bu hedefleri vurmasına ve komutanlarını öldürmesine yardımcı oluyor

Haber 05-05-22 18:17

Bekleyerek binlerce dolar kazanıyor! Şimdi kendi şirketi bile var

ABD'den Robert Samuel, New York'un en ünlü yerlerinden biri olan Times Meydanı'nda sabah 5'e kadar oturarak geçimini sağlıyor. Samuel'in işi zenginler için sırada bekleyerek en büyük kültürel etkinliklere ön sıralardan bilet satın almak ya da müşterileri için yeni satışa sunulan ve yoğun ilgi gören ürünleri yakalamak. Samuel'in şimdi bu hizmeti veren geniş bir ekiple çalıştığı kendine ait bir şirketi var.

Trend 05-05-22 17:45

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin eğitim kalitesi dünyanın en iyileri arasında

İGÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli: - "Times Higher Education (THE) 2022 derecelendirmesinde Kaliteli Eğitim kategorisinde dünya sıralamasında 24’üncü olan yerimizi 8 basamak yükselterek bu sene 16’ncı sıraya yerleştik"

Yurthaber 28-04-22 11:04

Twitter, Elon Musk'ın 43 milyar dolarlık teklifini değerlendiriyor

Amerikan New York Times gazetesi, Twitter Yönetim Kurulu üyelerinin hafta sonu, şirketi satın almak için 43 milyar dolar teklif veren Elon Musk'la bir araya geldiğini yazdı. Reuters, New York Times ve Bloomberg'in adını açıklamadığı kaynaklara dayanarak yayımladıkları haberlere göre, Musk'ın Perşembe günü düzenleyici kurumlara teklifinin finansmanıyla ilgili ayrıntıları sunmasından sonra, 11 kişilik Twitter Yönetim Kurulu olası bir anlaşmayı ciddi şekilde değerlendirmeye başladı.

Haber 25-04-22 12:48

Gülşen Times Meydanı'nda!

Gülşen, Spotify EQUAL Müzik Programı kapsamında New York Times Square Meydanı'ndaki dev dijital ekranda yer aldı.

Magazin 23-04-22 14:19

Times meydanında korkutan patlama

New York'un en işlek turistik bölgelerinden olan Times Meydanı'nda duyulan patlama sesi büyük paniğe neden oldu. Çevredeki yüzlerce kişinin koşarak bölgeden uzaklaştığı anlar saniye saniye kayıt altına alınırken olay ile ilgili resmi açıklama geldi.

Haber 11-04-22 10:43

FT: Rusya Ukrayna'nın 'Naziler'den arındırılması' ve silahsızlanması taleplerinden vazgeçti

Financial Times gazetesi, Rusya'nın bugün İstanbul'da devam edecek Ukrayna ile müzakerelerde, ülkenin "Nazilerden arındırılması" talebinden vazgeçtiğini ve askeri bir ittifaka girmemesi halinde AB üyesi olabilmesine izin vermeye hazırlandığını yazdı.

Haber 29-03-22 04:00

Kızına flört bulabilmek için reklam panolarına ilan verdi! Kızımla çık

Beth Davis kızının flörtlerinde başarıya erişmesini gerçekten çok istiyordu. O kadar çok istiyordu ki kızının profilini Times Meydanı’nda bir reklam panosuna asmak için bir flört uygulamasının yetkilileriyle işbirliği yapıp tüm dünyaya Molly'nin aşkı aradığını söyledi.

Trend 04-03-22 16:10

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, dünyanın en iyi genç üniversiteleri arasında yer aldı

İngiltere merkezli uluslararası yükseköğretim derecelendirme kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından hazırlanan "Dünya Genç Üniversiteler Sıralaması 2022" verilerine göre Türkiye özelinde sıralamaya girebilen üniversite sayısı yüzde 29 artarak 31’den 40’a yükseldi.

Haber 21-02-22 16:14

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE basınına yazdı! Böyle bir dönemde gerçekleşmesi manidar

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirliklerinde yayınlanan Khaleej Times gazetesinin Türkiye özel eki için bir yazı kaleme aldı. Erdoğan, "İnanıyorum ki, iki ülke arasındaki işbirliği alanlarının artması bölgemize de olumlu yansıyacaktır. İlişkilerimizdeki yakınlaşmanın küresel rekabetin yükseldiği bir dönemde gerçekleşmiş olması ayrıca manidardır." dedi.

Haber 12-02-22 18:19

Sosyal medyada herkes bu oyun hakkında konuşuyor! Wordle, interneti kasıp kavurdu: Wordle nedir, nasıl oynanır?

Wordle, son birkaç haftadır popüler bir oyun haline geldi. Sosyal medyada çok fazla konuşulan Wordle oyunu, son olarak ABD merkezli dünyaca ünlü gazete New York Times tarafından satın alındı. Peki yazılım mühendisi Josh Wardle tarafından geliştirilen Wordle nedir? Wordle nasıl oynanır? İşte Wordle hakkında merak edilenler...

Haber 02-02-22 16:29

Çavuşoğlu, İsrailli mevkidaşı ile yıllar sonra ilk defa telefonda görüştü

AA'ya bilgi veren Dışişleri yetkilileri, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve İsrail Dışişleri Bakanı Lapid arasında bir telefon görüşmesinin gerçekleştiğini açıkladı. İsrail gazetesi The Times of Israel de bilindiği kadarıyla 13 yıl sonra ilk defa iki ülkenin dışişleri bakanının telefonda görüştüğünü aktardı.

Haber 21-01-22 04:21

Son dakika... Rüzgar tersine dönüyor, tokat etkisi yaratacak' Altın yatırımcı çekmekte zorlanıyor

Son dakika haberine göre, Financial Times faiz artırımları ve doların güçlenmesi nedeniyle altın fiyatlarında düşüş beklendiğini bildirdi. 2021 yılında altın ETF'lerinden sermaye çıkışının 2013 yılından bu yana görülen en yüksek rakam olduğunu belirten FT, altında ters rüzgarlar esebileceğini dile getirdi. İşte altın fiyatlarında öne çıkan son dakika gelişmeleri...

Finans 10-01-22 14:41

New York Belediye Başkanı Yemin Ederek Göreve Başladı

New York’un yeni seçilen belediye başkanı Eric Adams, yemin ederek görevine resmen başladı. Adams, Times Meydanı’nda yapılan yeni kutlamasının hemen ardından, 1 Ocak 2022’nin ilk dakikalarında yemin etti

Haber 01-01-22 20:35