Times Up Haberleri

The New York Times gram altın için manşetten duyurdu! 200 milyon dolarlık gram altın külçeleri… (16 Nisan Salı güncel çeyrek altın fiyatları)

Orta Doğu’da yaşanan gelişmeler ve Fed faiz beklentileri altın fiyatları üzerinde etkili oluyor. Bu kapsamda ons altın fiyatı için artık 2500 dolar beklentileri rahatça dile getiriliyor. Yurt içinde gram altın fiyatları da yükselişini sürdürüyor. Risk ortamında güvenli liman altına sığınanlar sadece Türkler olmadı. ABD’lilerin de her ay 200 milyon değerinde gram altın aldığı öğrenildi. Haberi The New York Times gazetesi manşetten duyurdu. İşte detaylar...

Finans 2024-04-16 07:41:49

Financial Times'tan çarpıcı İmamoğlu analizi: Masasında hem Nutuk hem de Kur'an var

Dünyaca ünlü yayın organı Financial Times, Ekrem İmamoğlu'nu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en büyük rakibi olduğunu yazdı. Gazete İmamoğlu'nu 'karizmatik ve daha az yumuşak bir dindar' olarak nitelerken, "Masasında hem önemli bir Atatürk konuşması olan Nutuk hem de Kur'an sergileniyor" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-06 15:43:57

Sosyal medya stand-up gösterisine döndü: İşte gülmekten kırıp geçiren seçim paylaşımları!

Türkiye dün yeniden sandık başındaydı. Yaklaşık 61 milyon seçmenin oy kullandığı seçimlerden çıkan sürprizler gündeme bomba gibi düştü. AK Parti'nin birçok şehri CHP'ye kaptırması sosyal medyanın gündemine oturdu. Konu hakkında yorumda bulunan sosyal medya kullanıcılarının bazılarının tweetleri okuyanları adeta kırdı geçirdi. İşte milyonlarca görüntülenmeye ulaşan o esprili tweetler!

Haber 2024-04-01 16:14:55

Kylie Jenner davet tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Şeffaf ayakkabıları hiç beğenilmedi

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Yeni markası için bir davet veren Kylie Jenner geceye tarzıyla damga vurdu. Ünlü yıldızın şeffaf ayakkabıları sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 2024-03-26 13:17:10

Ünlü komedyen Özgür Turhan bir anda sahneden düştü! Sağlık ekipleri müdahale etti

Tek kişilik stand up gösterileriyle adını geniş kitlelere duyuran ünlü komedyen Özgür Turhan geçtiğimiz günlerde sahnede korkunç bir kaza yaşadı. Gösteri sırasında sahneden düşen ünlü komedyen herkesi korkuttu.

Magazin 29-02-24 17:55

Kahkaha dolu gecelere davetlisiniz! En yeni oyunlar ve sevilen stand-up gösterileri burada

Tiyatro sahnelerinin büyülü atmosferinde, kahkahalarla dolu unutulmaz akşamlar yaşamaya ne dersiniz? İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir, Eskişehir ve daha pek çok ildeki güncel tiyatro ve stand-up gösterimlerini bu içeriğimizde sizin için bir araya getirdik. Gülme garantili, renkli ve eğlenceli gösterimler için şimdiden yerinizi ayırtın, heyecan dolu bir kültür sanat deneyiminin tadını çıkarın! İşte detaylar...

Magazin 21-02-24 17:13

Yasemin Sakallıoğlu'ndan Cem Yılmaz'a gönderme: Gösterime 50 bin TL verenlerin...

Son dönemlerin en sevilen komedyenlerinden Yasemin Sakallıoğlu, Cem Yılmaz'ın yeni stand-up gösterisi CMXXIV'in yüksek bilet fiyatları hakkında yaptığı yorumla gündem oldu. Sakallıoğlu,"50 bin liraya evlere temizliğe giderim" dedi.

Magazin 10-02-24 14:03

Her şey mücevherlerini göstermek içindi! Bella Thorne ceketinin içine hiçbir şey giymeyip şekilden şekle girdi

"Shake It Up" dizisiyle şöhrete kavuşan 24 yaşındaki Bella Thorne sosyal medyanın en çok konuşulan ünlüleri arasında yer alıyor. Thorne bu sefer mücevher markası için mavi bir ceket giyip içine hiçbir şey giymeden poz verdi. Pozları çok konuşuldu.

Magazin 29-01-24 15:30

Kylie Jenner davet tarzıyla gündem oldu! Kalçasına kadar inen dekoltesindeki detay dikkat çekti

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner şimdi de davet tarzıyla olay oldu. Moda Haftası'n'da düzenlenen defilelere katılan Jenner siyah derin sırt dekolteli elbisesiyle dikkat çekti.

Magazin 25-01-24 15:34

Sokak ortasında dehşet! Yoldan geçerken tanımadığı adamı tornavidayla bıçakladı

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinin Times Meydanı'nda yaşanan bir olay kısa sürede ülke basınında geniş yankı uyandırdı. İsmi açıklanmayan 31 yaşındaki kurban yoldan geçen hiç tanımadığı bir adamın birdenbire saldırısına uğradı. Saldırgan yanında getirdiği tornavidayla 31 yaşındaki adamı yanağından bıçakladı.

Trend 25-01-24 09:40

The New York Times'tan çarpıcı iddia! CIA yeni görev gücü kurdu, hedeflerinde...

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken ABD merkezli The New York Times gazetesi çarpıcı bir iddia ortaya attı. Gazete, CIA tarafından Hamas’ın Gazze’deki üst düzey isimlerinin yerinin tespit edilmesi amacıyla yeni bir görev gücü kurulduğunu, toplanan bilgilerin İsrail’e iletildiğini iddia etti.

Haber 13-01-24 18:24

File elbise giyip sütyensiz hallerini paylaştı! Hiç giymeseydin dedirtti

"Shake It Up" dizisiyle şöhreti yakalayan 24 yaşındaki Bella Thorne sosyal medyanın en çok konuşulan ünlüleri arasında yer alıyor. Ünlü isim file elbise giyip sütyensiz poz verdiği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 10-01-24 08:41

Tesla Cybertruck mahsur kaldı, yardımına en büyük rakibi koştu! O şirketin Türkiye hesabından yaptığı paylaşım gündem oldu

Tesla'nın ilk pick-up modeli Cybertruck, tanıtımının üzerinden geçen 4 yılın ardından satışa sunulmuştu. ABD'nin Kaliforniya eyaletinde karda mahsur kalan bir Tesla Cybertruck'ın görüntüsü ise sosyal medyada gündem oldu. Şimdiden çok konuşulan görüntüler arasına giren anlarda, mahsur kalan Cybertruck'ı en büyük rakibi kurtardı. O şirket ise bu olayı bakın sosyal medya üzerinden nasıl değerlendirdi.

Haber 20-12-23 09:31

New York Times savaş suçunu deşifre etti! Uydu görüntüleri İsrail'i ele verdi

İsrail'in saldırıları altındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye davam ediyor. Son olarak New York Times'ın yayınladığı uydu fotoğrafları, tüm dünyanın gündemine oturdu. İsrail'in mezarlıkları hedef aldığını gösteren fotoğraflar, Gazze'de işlenen savaş suçunu gözler önüne serdi. İşte detaylar!

Haber 15-12-23 12:59

Bella Thorne aksesuarları için soyundu! Pozları sosyal medyayı salladı

"Shake It Up" dizisiyle şöhrete kavuşan 24 yaşındaki Bella Thorne sosyal medyanın en çok konuşulan ünlüleri arasında yer alıyor. Thorne bu sefer mücevher markası için üstsüz poz verdi.

Magazin 14-12-23 09:59

'Geçen sene milf oldum' diyen komedyenin sözleri sosyal medyada gündem yarattı! 2000'li çocuk beni evine çağırdı

BKM Mutfak'ta sahneye stand-up gösterisi sunan Gözde Karakaya isimli komedyenin 'Geçen sene Milf oldum' diyerek paylaştığı bir anısı sosyal medyada gündem yarattı. Komedi gösterisinden bir kesiti sosyal medya hesabından “Z kuşağı bana yazıyor” diyerek paylaşan Karakaya sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 06-12-23 14:22

Kurşun geçirmiyor, drag yarışında rakip tanımıyor... Ama o bir kamyonet! Karşınızda Tesla'nın 'yeni oyuncağı' Cybertruck

Tesla uzun zamandır beklenen elektrikli pick-up modeli Cybertruck'ı bir etkinlik ile ilk müşteri grubuna teslim etti. Düzenlenen teslimat etkinliğinde Tesla Cybertruck'ın fiyatı da başta olmak üzere merak edilen bazı teknik detaylar da açıklandı.

Haber 01-12-23 10:24

Kendall Jenner açıldıkça açıldı! Koltukta iç çamaşırlı pozu olay oldu

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen ve Kim Kardashian'ın kız kardeşi olan model Kendall Jenner, lüks moda markası için kamera karşısına geçti. Jenner iç çamaşırlı ve sütyensiz halleriyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 21-11-23 15:29

Tesla'dan Cybertruck için dikkat çeken yasak! Teslim alan ilk 1 yıl satamayacak

Tesla, uzun süredir beklenen elektrikli pick-up modeli Cybertruck'ın satış koşullarını 30 Kasım'da teslimatlarına başlamadan önce açıkladı. Buna göre Cybertruck sahiplerinin ilk yıl boyunca araçlarını satmaları yasaklandı. Yani müşteriler, ilk yıl boyunca araçlarını satamayacak.

Haber 13-11-23 15:54

Yapımı 100 gün sürdü: Karşınızda ahşaptan Cybertruck! Elon Musk'a hediye etmek istiyor

Bir YouTube kanalı, Tesla'nın uzun bir süre beklenen elektrikli pick-up modeli Cybertruck'ın ahşaptan bir örneğini yaptı. Ahşaptan yapılmış Cybertruck, ayrıntılı bir dış ve iç mekanıyla dikkat çekerken, modelin etkileyici olduğuna dair yorumlar yapıldı. İddiaya göre ahşap Cybertruck süreci 100 gün sürdü.

Haber 06-11-23 13:15

ABD komandoları savaş bölgesinde! Pentagon doğruladı... Görev: Rehine operasyonu!

İsrail, Hamas'ın elindeki rehineleri kurtarmak için operasyonlarına hız kesmeden devam ederken devreye destek için ABD girdi. The New York Times gazetesi, ABD'nin İsrail'in esirlerin yerini tespit etmesine yardımcı olmak için onlarca özel harekat komandosunu çatışma bölgesine yolladı.

Haber 02-11-23 08:42

Kastamonu Üniversitesinden gururlandıran başarı

Kastamonu Üniversitesi, Times Higher Education (THE) 2024 Dünya Üniversiteleri alan bazlı sıralamasında üç farklı kategoride Dünyanın en iyi ilk 1000 Üniversitesi arasında yer almayı başardı.

Yurthaber 27-10-23 14:29

Kylie Jenner yaptırdığı göğüslerini tutarak defileye geldi! İddialı seçim

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner, 19 yaşında göğüslerini de yaptırdığını itiraf etmişti. Cesur tarzıyla dikkat çeken Jenner katıldığı defileye göğüslerini tutarak geldi.

Magazin 29-09-23 08:29

Göreve hazır: Bu robot, metro istasyonunda devriye atacak!

New York Polis Departmanı (NYPD) Times Square metro istasyonunda devriye atmak üzere yüksek teknolojiyle suçla mücadele çabalarının son örneği olan bir güvenlik robotunu tanıttı. Robot, pilot programın bir parçası olarak, önümüzdeki iki ay boyunca metro istasyonunda dolaşacak.

Haber 26-09-23 09:35

İzleyicileri kahkahaya boğan videoyu İmamoğlu da paylaştı! Stand-up sanatçısının taklidine iki kelimelik not düştü

2023 seçimlerinde cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olarak gösterilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim dönemine damgasını vuran bazı cümlelerine göndermeler yapan komedyenin videosunu İmamoğlu paylaştı. İmamoğlu'nun paylaşımına düştüğü iki kelimelik not da dikkat çekti.

Haber 13-09-23 11:51

Bu sefer sütyensiz değil ama... Kendall Jenner külotlu çorap üzerine giydiğiyle gündem oldu

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen ve Kim Kardashian'ın kız kardeşi olan model Kendall Jenner sütyensiz halleriyle sık sık eleştiri alıyordu. Dergi çekimi için poz veren Jenner bu sefer sütyensiz değildi ama tarzıyla yine gündem olmaktan kurtulamadı.

Magazin 20-08-23 09:58

Uraz Kaygılaroğlu kadın kılığında sahneye çıktı sosyal medya yıkıldı! Gecenin en iyi kadın komedyeni ödülü

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, paylaşımlarıyla sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Bir süredir BKM'de stand up gösterisi yapan Kaygılaroğlu son olarak kadın kıyafetiyle sahneye çıktı, olanlar oldu.

Magazin 06-08-23 01:05

Kylie Jenner göğüs büyütme ameliyatı olduğunu itiraf etti

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner estetik yaptırmadığını söyleyerek gündeme gelmişti. Jenner şimdi de göğüs büyütme ameliyatı olduğunu itiraf etti.

Magazin 27-07-23 11:07

Engin Polat, eşi Dilan Polat'ın doğum günü için New York Times Square'de reklam verdi! Sosyal medya yıkıldı

Lüks yaşantısıyla gündemden düşmeyen Engin Polat ve Dilan Polat çifti her yaptıklarıyla olay oluyor. Kocasının doğum günü için billboarda reklam veren Dilan Polat 'Kapatın şehrin ışıklarını, kocam pasta üfleyecek' yazdırmıştı. Polat'ın bu kutlaması uzun süre konuşulmuştu. Engin Polat ise eşi Dilan Polat'ın doğum günü için New York Times Square'de reklam verdi. Bu kutlamaya sosyal medyayı salladı.

Magazin 21-07-23 12:10

Emre Kurttepeli joined Kworks Demoday 3 event as Panel Speaker.

The KWORKS Demo Day 3 event took place the week we passed. This important day in which investors, mentors, entrepreneurship and the ecosystem of innovation came up with important names attended as Emre Kurttepeli keynote speaker.

Finans 06-07-23 12:46

Emre Kurttepeli, Financial Times Live Türkiye Zirvesi’ne panel konuşmacısı olarak katıldı

Financial Times Turkiye Zirvesi; üst düzey hükümet yetkilileri, tecrübeli yatırımcılar ve Türkiye’ nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yönetcilerinin katılımıyla 4. kez 25 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşti.

Finans 06-07-23 12:34

Emre Kurttepeli attended “4th Financial Times Live Turkey Summit” as a speaker

4th Financial Times Turkey Summit ; senior government officials , experienced investors, and Turkey’s leading companies with the participation of senior managers took place on 25th of May Wednesday.

Finans 06-07-23 11:09

Kurttepeli, Made the Opening Speech of the Demo Day

The startup acceleration program: Boost The Future, carried out in cooperation with Endeavor Turkey and Akbank, gave its fourth term graduates. The program took place on Wednesday, February 23, open to the public and online. The Demo Day was concluded with the investor presentations of the startups. The program continued under the name Start-Up Campus for three years: this year, it was renewed with enhanced content and mentor network, and renamed Boost the Future.

Finans 06-07-23 10:36

Emre Kurttepeli talked about The Magic of Scale-Up Entrepreneurs

Endeavor Scale-Up Summit 2022 was held at Kolektifhouse Maslak on Monday, October 31st with the support of ISTKA, Dentons, BASEAK, Commencis and AloTech!

Finans 06-07-23 10:18

Mark Zuckerberg'ten Elon Musk'ın kafes maçı teklifine sürpriz yanıt: Konum gönder

Teknoloji dünyasının ünlü milyarderi Elon Musk, "I’m up for a cage match if he is lol" şeklinde bir tweet atarak Meta CEO'su Mark Zuckerberg ile bir kafes dövüşüne hazır olduğunu ifade etmişti. Musk'ın kafes maçı teklifinin sadece bir şaka olduğu düşünülse yine de sosyal medyada gündem olmayı başardı. Meta CEO'su Zuckerberg'ten ise Elon Musk'a sürpriz bir yanıt geldi.

Haber 22-06-23 11:21

Emre Kurttepeli, Scale-Up girişimlerinin sihrini anlattı

Endeavor Scale-Up Summit 2022, İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA), Dentons, BASEAK, Commencis ve AloTech desteğiyle 31 Ekim Pazartesi günü Kolektifhouse Maslak’ta gerçekleşti.

Finans 15-06-23 09:47

Fiyatı 799 TL'ye düştü! Çok satan Levi's sweatshirt kısa süreliğine indirimde

Şık ve modern tasarımıyla dikkat çeken Levi's Zip Up Hoodie, indirimde! Çok satanlarda birinci sırada yer alan bu stil sahibi hoodie ile sportif tarzınızı yansıtmak ve serin yaz akşamlarında sıcacık kalmak isterseniz acele etmelisiniz. İşte detaylar!

Haber 14-06-23 09:40

Koronavirüs laboratuvardan mı çıktı? Dünya bu iddiaları konuşuyor: Yüzde 75'i ölmüş

İngiliz Sunday Times gazetesi, dünyayı üç yıldan uzun süredir etkileyen Kovid-19 salgınına yol açan virüsün laboratuvardan kaza sonucu çıkmış olma ihtimalini güçlendiren yeni iddialar ortaya attı. Virüsün kaza sonucu çıktığı iddia edilen Vuhan Viroloji Enstitüsünde salgın öncesinde ABD Ulusal Sağlık Enstitüsünün de mali desteğiyle, koronavirüslerin bulaşıcılığını ve öldürücülüğünü artırabilecek "işlev kazandırma" deneyleri yapıldığı iddia edildi.

Haber 12-06-23 06:43

Ayrı bir sayfa ayırdılar... Türkiye'nin seçimi dünya basınında! Erdoğan'ın balkon konuşmasına olan ilgiye dikkat çekildi 'Nadir görülen bir isim'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçen Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu ve Erdoğan'ın seçim başarısı ABD basınında geniş yer buldu. Ülkenin en önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT) seçimlere internet sitesinde ayrı bir sayfa ayırdı. Öte yandan Erdoğan'ın seçim başarısı Uzak Doğu ve Güneydoğu Asya medyasında da geniş yer aldı.

Haber 29-05-23 06:39

Bella Thorne banyodan paylaştı! Havluyla sadece ön tarafını kapattı

"Shake It Up" dizisiyle şöhrete kavuşan Bella Thorne iddialı pozlarına yenisini ekledi. Thorne bir ayna selfiesi yaparak havluyla sadece ön kısmını kapamayı tercih etti. Oyuncu ve şarkıcının bu pozları yine hayranlarını şaşırtmadı ve eleştiri aldı.

Magazin 23-05-23 15:50

Ünlü şarkıcı Ayhan Aşan eşi Ayla Aşan'la ortaya çıktı! Hastalığa yakalandığını duyurdu! Beklemediğim bir şeydi

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü şarkıcı Ayhan Aşan eşi Ayla Aşan'la ortaya çıktı. Ayhan Aşan, tiroit ameliyatı olduğunu ve Kurban Bayramı’ndan itibaren sahnelere döneceğini açıkladı. Aşan, "Check-up yaptırınca ortaya çıktı. 2-3 santimlik bir kitle vardı, acilen ameliyat olup aldırdım. Şu an çok iyiyim" ifadelerini kullandı.

Magazin 19-05-23 15:10

Sinan Oğan'dan çok konuşulacak çıkış! Erdoğan ve Kılıçdaroğlu yorumu gündem oldu, o görevi işaret etti: Neden Bakan olayım ki...

Sinan Oğan'dan 28 Mayıs'taki seçimlere 10 gün kala dikkat çeken bir çıkış geldi. Yarın Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek olan Oğan, o göreve adeta 'yeşil ışık' yaktı. The New York Times gazetesine yaptığı açıklamada Erdoğan ve Kılıçdaroğlu ile ilgili kişisel düşüncelerini de paylaşan Oğan, çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Haber 18-05-23 15:55

Ali Babacan bu detayı ilk kez anlattı! Cüneyt Özdemir o mutfakta yaşananları sordu: Montaj, kurgu var mı?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ali Babacan’ın dün gece yayınladıkları ‘mutfak’ videosu kısa sürede siyaset dünyasının en çok konuşulan konuları arasına girdi. Ali Babacan mutfakta çekilen o videonun detaylarını ise Cüneyt Özdemir’e anlattı. Babacan’ın çok konuşan o mutfakla ilgili yaptığı açıklamada ‘gerçek mutfak gerçek masa yani bir set-up falan değil’ demesi ise dikkat çekti. İşte çok konuşulan mutfak videosunun perde arkası…

Haber 03-05-23 15:43

İstanbul’daki taksi sorununu böyle ti’ye aldı! Rus turistin sözleri gündem yarattı... “Bana ‘trafik trafik’ diyor”

İstanbul’da yaşanan taksi sorunu Rusya’daki bir stand-up gösterisinin konusu oldu. İstanbul’u ziyaret eden bir Rus adam bir yere gitmek için taksi bulma konusunda zorlandığını ifade ederek esprili bir dille bu durumu anlattı. Gösterinin İstanbul taksi sorununa değinen bölümü sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 11-04-23 09:20

New York Times Hatay depreminin ardından acı tabloyu böyle gösterdi! “Antakya’da neler kaybedildi?”

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde 9 saat arayla yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki deprem 11 ilde büyük yıkımlara neden olmuştu. Tüm dünyanın gözünü kulağını çevirdiği depremlerin üzerinden 1 ayı aşkın süre geçmesine rağmen New York Times Hatay’daki depremin sonrasındaki acı tabloyu manşetine taşıdı. New York Times, depremde yıkılan binaların dron görüntüleri ile Google Haritalar'daki eski görüntüleri bir araya getirdi.

Trend 24-03-23 11:44

Dünya, Kuzey Akım Boru hatlarına yönelik sabotajları konuşmuştu! New York Times'tan çarpıcı iddia

Rus gazını Avrupa'ya taşıyan Kuzey Akım Boru hatlarına yönelik sabotajlar ile ilgili ortaya yeni iddia atıldı. ABD merkezli New York Times gazetesi, ABD'li yetkililer tarafından incelenen yeni istihbarata dayandırdığı haberinde, sabotajların muhtemelen Ukrayna yanlısı bir grup tarafından düzenlendiğinin öne sürüldüğünü ifade etti.

Haber 07-03-23 20:56

Kahramanmaraş depreminin yankıları dünya basınında da devam ediyor! Amerikalı sismologlar depremleri inceledi... “Öğreneceklerimiz var”

Türkiye’de 6 Şubat’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremler 11 ili adet yerle bir etti. Depremin ilk gününden itibaren afet bölgelerini yakından talip eden dünya basını anbean olay yerinde yaşananları aktarmıştı. Ülkelerin insani, tıbbi ve arama-kurtarma yardımlarıyla birlikte dünyanın gözü kulağı hâlâ Türkiye’de. ABD’nin en çok okunan gazetelerinden biri olan New York Times, Kahramanmaraş depremlerini bir kez daha manşetine taşıyarak dikkat çeken bir analizde bulundu.

Trend 28-02-23 13:47

Türkiye konuşmuştu, şimdi Amerikan basınında! New York Times tek bir binanın yıkılmadığı Erzin’i yazdı... “Burası nasıl ayakta kaldı?”

6 Şubat’ta 9 saat arayla meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremler Türkiye’nin güneyinde geniş çaplı yıkıma neden oldu. 10 ili etkileyen depremlerin ardından dünyanın gözü kulağı bölgeye çevrildi. Amerika’nın en popüler gazetelerinden biri olan New York Times, depremde tek bir binanın dahi yıkılmadığı Hatay’ın Erzin ilçesini yazdı. Gazete, “Diğerleri yıkılırken burası nasıl ayakta kaldı?” sorusunun cevabını aradı.

Trend 18-02-23 15:13

Amerika’nın göbeğinde İstiklal Marşı! New York Times meydanından İstiklal Marşı’nın sesi yükseldi

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinin sembollerinden biri olarak kabul edilen Times Meydanı'nda Türkiye'deki depremlerde hayatını kaybedenler anıldı. Times Meydanı’ndan İstiklal Marşı’nın sesleri yükseldi. Etkinliğe Türklerle birlikte çok sayıda yabancı da katıldı.

Trend 13-02-23 15:38