Tinder Haberleri

Beşiktaş'ta tarihe geçecek ayrılık! Emirhan Delibaş, Tinder iddiaları sonrası siyah-beyazlı kulüp sözleşmesini feshetti...

Beşiktaş Kulübü, 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Emirhan Delibaş ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı. Sosyal medyada çıkan iddialardan sonra refleks gösteren siyah-beyazlı yönetim, kısa süre içinde oyuncuyu takımdan gönderdi.

Spor 19-02-2024 16:13

Çevrimiçi flört uygulamasını değerlendirdi! Türkiye'de ve Londra'da çok farklı dedi... Sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

'Eliflonrada2' kullanıcı adıyla TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın, Londra ve Türkiye'de kullandığı çevrimiçi flörtleşme uygulamasındaki deneyimlerini anlattı. İki ülkede de benzer şekilde Tinder kullandığını söyleyen genç kadın, ülkelere göre kullanıcı alışkanlıklarının da değiştiğini tek bir şekilde dile getirdi. İki ülke erkeklerinin arasındaki farkı anlatınca sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 21-12-2023 08:03

Sosyal medyadan dikkat çeken paylaşım! ‘Sugar mommy’ arıyorum dedi... Yaş aralığı: 40-100

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Ahmet Enes Bektaş isimli bir kişinin TikTok’tan yaptığı paylaşım kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Bir arkadaşlık uygulaması üzerinden kendisine ‘Sugar mommy’ aradığını belirten Bektaş, ‘Enesmoii’ adıyla yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. 262 bin görüntülenen gönderisinde Bektaş 67 yaşında bir kadınla randevuya çıktığını söyledi.

Trend 28-12-2022 15:49

Kabus gibi! Flört uygulamasında tanıştığı kadın her şeyini alıp kaçtı... Canı dahil

27 yaşındaki Amerikalı Paul Nguyen, bir arkadaşıyla yurtdışı seyahati için Kolombiya'ya gitti. Bu seyahat esnasında çevrimiçi flört uygulamalarını kullanarak birileriyle tanışmak isteyen Nguyen, eşleştiği bir kadınla buluşmak amacıyla arkadaşından ayrıldı. Ancak sonra gizemli bir şekilde ölü bulundu.

Trend 19-11-2022 13:00

Buluşacağı erkeklerin mutlaka yaptırması gerekiyor! Sosyal medyada büyük tepki aldı

Amerika’da yaşayan 31 yaşındaki bir kadın Tinder profilinde erkeklerle buluşmadan önce vazektomi yaptırdıklarına dair kanıt belge istedi. Bu istek sosyal medyada büyük tepki görürken kullanıcılar arasında tartışmaya neden oldu.

Kadin 06-07-2022 14:10

23 yaşında 56 yaşındaki milyonerle nişanlı! ''Servet avcısı değilim. Her şeyini kaybetse de yine onunla olurum.''

Kısa bir süre önce nişanlanan Jeff Winn ve Allana Luke evlenmeye hazırlanıyor. 56 yaşındaki milyonerle mutlu bir ilişki yaşadığını söyleyen 23 yaşındaki Allana Luke, aralarındaki belirgin yaş farkına rağmen milyoner nişanlısına olan sevgisinin gerçek olduğu konusunda ısrar etti.

Trend 20-06-2022 12:31

Dünyaca ünlü flört uygulamasını bakın ne için kullanıyorlar!

Ukraynalı mültecilerin İngiltere'de sığınak bulabilmek adına, sığınak sunan İngiliz ailelerle eşleşmek için dünyanın en büyük flört uygulamaları içerisinde yer alan Tinder uygulamasını kullanmaya zorlandığı iddia edildi.

Trend 28-03-2022 17:04

Tinder Avcısı olarak ünlendi! Simon Leviev, Instagram'ını kapatmadan önce söyledikleriyle olay yarattı

Ses getiren "Tinder Avcısı" (The Tinder Swindler) belgeselinin ardından Simon Leviev ismini kullanarak çok sayıda kadını binlerce dolar dolandırdığı ortaya çıkan Shimon Hayut, belgeselin milyonlarca kişi tarafından izlenmesi sonrası Instagram hesabını sildi. Dolandırıcılık hikâyesiyle herkesi şaşırtan Hayut, Instagram hesabını silmeden önce kısa bir açıklama da yaptı.

Haber 09-02-2022 09:48

Tinder Avcısı gerçek mi? Simon Leviev kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Netflix belgeseli Tinder Avcısı Simon Leviev uygulamayı kullanamayacak mı?

Tinder Avcısı gündeme bomba gibi düştü. Netflix'in yeni belgesel filmi Tinder Avcısı'nda Simon Leviev kendini jet sosyeteden zengin bir iş adamı gibi göstererek kadınları dolandırıyor. Peki Tinder Avcısı gerçek mi? Simon Leviev kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Netflix belgeseli Tinder Avcısı Simon Leviev uygulamayı kullanamayacak mı? Detaylar haberimizde...

Magazin 08-02-2022 15:26

Bumble'dan tanıştığı yaşlı adamın evine gitti sonrası korkunç! Polis de mi işin içinde? Aşırı doz uyuşturucu...

Son dönemde Bumble ve Tinder gibi uygulamalar üzerinden bir araya gelip daha sonra şokla karşılaşan kişilerin sayısında ciddi artış var. ABD, Bumble'dan yaşlı bir adamla tanışmak için o kişinin evine giden daha sonra ölü bulunan 23 yaşındaki talihsiz genci konuşuyor. Lauren Smith'in hayatını kaybetmesinin ardından soruşturmayı yürüten dedektifler görevden uzaklaştırıldı. İşte ABD'yi sarsan korkunç olayın detayları...

Haber 01-02-2022 18:40

Tinder'ın sahibi Match, uygulamanın kurucularına 441 milyon dolarlık tazminat ödeyecek

Tinder'ın sahibi Match Group, online çöpçatanlık uygulamasının kurucularına 441 milyon dolar tazminat ödeyecek.

Haber 12-01-2022 03:03

Tinder eşleşme için büyük kolaylık sağlayacak

Tüm dünyada en çok kullanılan flörtleşme uygulamaları içerisinde yer alan Tinder yeni özelliği eşleşme ihtimalini artıracak. Hayatınıza renk katmasını istediğiniz bir partner arıyorsanız Tinder gibi platformlar kullanılabilir. Bu tür platformlar dijitalleşen dünyada büyük bir öneme sahip. Özellikle çok fazla sosyalleşme imkanı olmayan insanlar bu tür platformları kullanabilir.

Haber 12-12-2021 16:44

Tinder üzerinden ev almak isteyenlerin sayısı artıyor

Dünyanın en büyük flört uygulamaları içerisinde yer alan Tinder üzerinden ev almak aslında zor değil. Bugüne kadar genellikle kullanıcılar sevgili bulmak için bu uygulamayı tercih etti. Ancak Yeni Zelanda işi çok daha başka bir noktaya taşıdı. Bu ülkede vatandaşlar ev almak için Tinder kullanıyor.

Haber 10-09-2021 09:12

Tinder kimlik doğrulama özelliğini getiriyor

Tinder, uygulamanın şu anda yalnızca Japonya’da kullanılabilen bir özelliği olarak öne çıkan kimlik doğrulamasını tüm kullanıcıları tarafından erişilebilir hale getirmeyi planlıyor.

Haber 18-08-2021 12:05

Covid aşısı: İngiltere’de çöpçatanlık uygulamalarına aşı etiketleri geliyor

İngiltere'de çöpçatanlık uygulamaları, kullanıcılarına aşılandıklarını veya aşı kampanyasına destek olduklarını gösteren etiketler kullanma imkanı tanıyacak. Fakat bu kişilerin gerçekten aşılanıp aşılanmadığını denetlemek mümkün olmayacak.

Haber 07-06-2021 12:36

Tinder koronavirüs mücadelesine destek olacak!

Tinder koronavirüs mücadelesinde kullanılacak. Özellikle ABD gibi ülkelerde bunun önemli ölçüde etkili olması bekleniyor. Hadi gelin konu ile ilgili merak edilen bütün detaylara birlikte göz atalım.

Haber 25-05-2021 10:30

Tinder Garbo’ya yatırım yaptı

Tinder, kullanıcılarının güvenliğini sağlamaya yardımcı olacak yeni bir ortaklık duyurdu. Tinder, Match, OK Cupid, Hinge ve diğer birçok hizmetin sahibi olan Match Group, kar amacı gütmeyen, kadınlar tarafından kurulmuş bir geçmiş kontrol platformu olan Garbo’ya yatırım yaptı.

Haber 17-03-2021 09:54

Ünlü isimden takipçisine 'arabada seks' mesajı

Love Island 2018 yarışmacısı Frankie Foster'ın Tinder'da tanıştığı bir öğrenciye mesaj gönderdiği ve koronavirüs karantinası sırasında 'arabada seks için' onunla buluşmasını istediği ortaya çıktı.

Magazin 10-03-2021 12:22

Koronavirüs etkisi: En büyük aşklar flört uygulamalarına taşındı

Koronavirüs pandemisi nedeniyle en büyük aşklar dijitale taşındı. ABD'li bir şirketin verilerine göre, 2020 yılında Tinder, Bumble ve Hinge gibi flört uygulamalarının kullanıcı sayısında büyük artış yaşandı.

Haber 22-02-2021 17:16