Tıp Fakültesi Haberleri

Doktorluk hayali için ilk adımı attı! Temizlik personeli olarak çalıştığı hastanenin tıp fakültesini kazandı

Malatya’da İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrin Servisi’nde temizlik görevlisi olarak çalışan Melisa Metin, küçüklük hayali olan doktorluk mesleği için ilk adımını attı. Çalıştığı hastanenin tıp fakültesini kazanan Metin’in şimdiki hedefi ise derslerinde başarılı olup çalıştığı servise doktor olarak gelebilmek.

Haber 18-09-2023 14:01

Depremzede Nazlı, tıp fakültesini kazanarak annesinin hayalini gerçekleştirdi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşayan ve Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan 21 yaşındaki Nazlı Buse Duran, annesinin hayalini gerçekleştirdi.

Yurthaber 13-09-2023 11:46

Sosyal medya onu tercih ettiği bölüm ile konuşuyor! Herkes sıralamasına dikkat çekmişti, tıp öğrencisi olduğu ortaya çıktı

YKS ardından üniversite tercihlerini yapan öğrencilerin merakla beklediği sonuçlar geldi. Milyonlarca öğrenci tercih yaparken 22 yaşındaki Oğuz Çat'ın yaptığı tercih çok konuşuldu. Sayısalda 13 bin sıralama yapan Çat, tercih ettiği bölüm ile dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyanın da gündemindeki tercihin ardından Çat'ın tıp öğrencisi olduğu ortaya çıktı.

Egitim 22-08-2023 09:24

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin bazı bölümleri taşındı! Prof. Aydın duyurdu...

Cerrahpaşa Tıp Fakültesinin taşınması ve Yeni Cerrahpaşa Projesi inşa süreci ilgili İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın açıklama yaptı. Prof. Dr. Aydın, "Cerrahpaşa Tıp Fakültemizin yoğun bakım üniteleri, kemik iliği nakil ve diyaliz üniteleri, nakil merkezi, ileri düzey robotik cerrahi merkezi, endoskopi ünitelerinin de içinde bulunduğu birçok tanı ve tedavi birimi Yeşilköy Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesine taşınmıştır." diye konuştu.

Haber 17-07-2023 13:28

Tıp Fakültesi

Tıp Fakültesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tıp Fakültesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tarihi kalede korkunç olay! Görenler hemen... Tıp fakültesi öğrencisiydi

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde dehşete düşüren bir olay meydana geldi. 23 yaşındaki Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Selahattin Suluhan, tarihi Namrun Kalesi'nin 50 metre yüksekliğindeki seyir terasından düştü. Görenlerin ihbarı üzerine ekipler sevk edilirken Suluhan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Haber 03-04-2023 17:57

Enkazdan kurtarıldığında kitaplarını soran öğrenci, tıp fakültesini hedefliyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Antakya ilçesindeki 5 katlı apartmanın enkazından 63 saat sonra çıkarılan ve ambulansta acil servis ekiplerine "enkazda ders kitaplarının kalmasına üzüldüğünü" söylemesiyle dikkati çeken lise öğrencisi Gürkan Öztürk, tıp fakültesinde okumayı hedefliyor.

Yurthaber 06-03-2023 13:39

Akdeniz Üniversitesinde Ters Yüz Öğrenme Modeli hayata geçirildi

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Gürpınar: - "Öğrenci evde izlediği dersi 2 gün sonra sınıfta hocayla bir araya gelerek tartışıyor ve pekiştiriyor. Sistemin mezunlarımız için de yararlı olacağına inanıyorum"

Yurthaber 19-10-2022 10:05

Sahte parayla alışveriş yapmışlardı! Tıp fakültesi öğrencileri için karar verildi

Kocaeli’de sahte parayla alışveriş davasında mahkemeden karar çıktı. Tıp fakültesinde okuyan iki kız öğrencinin 2 bin 300 TL sahte parayla alışveriş yaptığı belirlenmişti. Savunmasında tıp fakültesi öğrencisi olduğunu belirten sanık, "Doktor olacağım, sicilimin kirlenmesini istemiyorum. Baskı sonucu eylemi gerçekleştirdim, beraatimi talep ediyorum" şeklinde konuştu. Mahkeme heyeti ise sanıkların 1 yıl 11 ay hapisle cezalandırmalarına karar verdi.

Haber 13-09-2022 16:52

BŞEÜ Tıp Fakültesine 21 öğretim üyesi alınacak

BŞEÜ Tıp Fakültesine 21 öğretim üyesi alınacak

Yurthaber 24-08-2022 10:53

3 genç hekim adayı Türkiye’nin gururu oldu

Türkiye’de tıp fakültesine dereceyle giren 3 başarılı kız öğrenci dünyanın en prestijli programlarından biri olarak gösterilen ‘Amgen Scholars’ bursunu kazandı. Yüzlerce adayı eleyerek bu başarıya ulaşan Türk öğrenciler, burs boyunca yaptıkları araştırmaları dünyanın en saygın üniversitelerinden Cambridge Üniversitesi’nde düzenlenecek sempozyumda sunacak.

Haber 31-07-2022 13:57