Tip Fakultesi Hastanesi Haberleri

Acıbadem Ankara Hastanesi Sporcu Sağlığı Ünitesi açıldı

Ankara Acıbadem Hastanesi’nde profesyonel ve amatör sporculara yönelik Sporcu Sağlığı Ünitesi hizmete sunuldu.

Yurthaber 2024-04-25 12:08:42

TİP'ten 'Ermeni soykırımı iddiaları' hakkında tepki çeken paylaşım! Size oy verdiğime pişman ettiniz

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Ermeni soykırımı iddiaları hakkında tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda, 109 yıl önce kadim Ermeni halkının katliam ve sürgünlerle bu topraklardan söküldüğünü belirten TİP, bu olayı en büyük acılardan biri olarak niteledi. Sosyal medyada büyük tepki çeken bu paylaşıma yorum yağdı. Bazı kullanıcılar, 'size oy verdiğime pişman ettiniz' ifadelerinde bulundu.

Haber 2024-04-24 15:37:34

Yaylaya ot toplamak için gitti, bir daha geri dönmedi! Betül'ün cansız bedeni bulundu

Sakarya'da yaylaya giden 27 yaşındaki Betül Kurt'tan bir daha haber alınamadı. Kaldırık otu toplamak için yaylaya giden Erhan Sofuoğlu akşam saatlerinde bir ceset gördü ve sağlık ekiplerine haber verdi. Hayatını kaybeden kadının Betül Kurt olduğu tespit edildi. Kurt'un dün akşam saatlerinde yaylaya geldiği öğrenilirken, ceset otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezi'ne gönderildi.

Haber 2024-04-21 18:39:23

Erkeklerde görülüyordu! Kadınlarda artışa geçti... 'Dünyada en çok ölüme sebep olan tür'

ÇUKUROVA Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Göğüs Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alper Avcı, genellikle erkeklerde görülen akciğer kanseri vakalarının sigara kullanımının artmasına bağlı olarak son yıllarda kadınlarda artışa geçtiğine dikkat çekti. Doç. Dr. Avcı, "Ülkemizde, kadınlarda akciğer kanseri görülme durumu diğer kanserlere göre 4’üncü sıraya kadar yükseldi. Yani yüzde 10'ların bile altında olan görülme sıklığı yüzde 15-20'lere tırmandı" dedi.

Kadin 2024-04-18 10:56:48

Diyarbakır Sağlık Müdürlüğünden açıklama geldi! Hayvanların hastane yerleşkesinde barınmasına izin verildiği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır

Diyarbakır Sağlık Müdürlüğü, ’Gazi Yaşar Eğitim ve Araştırma Hastanesi içinde ve bahçesinde başıboş hayvanların toplatıldığı için bir bakan yardımcısının araya girip tekrar hayvanları bahçeye getirtiyor’ iddialarının asılsız olduğunu duyurdu.

Haber 17-04-24 14:45

Van gerilimi tırmanıyor! CHP ve TİP'ten DEM Parti'ye destek... Çağlayan'da avukatlara polis müdahalesi

Van'da seçimi kazanan DEM Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Zeydan'ın memnu hakkının geri alınması ve mazbatanın ikinci sıradaki AK Parti adayına verilmesi kararıyla başlayan gerilim tırmanıyor. Karar sonrası birçok ilde gece boyu protestolar düzenlenirken; DEM Parti, CHP, TİP ve EMEP heyetleri bugün Van'da protesto yürüyüşü gerçekleştirdi. Çağlayan Adliyesi'ndeki avukatların yapmak istediği açıklamaya ise polis izin vermezken, arbede yaşandı.

Haber 03-04-24 14:55

Turabi Kim derdi bu tip milyon dolarlar kazanacak diyerek paylaştı! Yorumlar gecikmedi

Survivor All Star'dan sağlık sorunları nedeniyle ayrılan Turabi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Turabi bu kez Instagram hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Ünlü ismin gençlik hali çok konuşuldu.

Magazin 03-04-24 11:25

DİKO’dan hasta ve hasta yakınlarına 500 kişilik iftar yemeği

Diyarbakır Kuyumcular Odası, Ramazan ayı boyunca her akşam yardımlaşma ve iftar programı çerçevesinde dün Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde iftar yemeği verdi.

Yurthaber 02-04-24 10:29

Gebze'den aday olmuştu! İşte Erkan Baş'ın aldığı oy oranı

31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Kocaeli'nin Gebze ilçesinden aday olarak gösterilmişti. Gebze'deki seçimde yarışı AK Parti kazanırken, Erkan Baş yüzde 19,87 oy aldı.

Haber 01-04-24 02:43

Kütahya Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı

Kütahya, modern ve nitelikli sağlık hizmetlerinde yeni bir döneme girdi.

Yurthaber 28-03-24 14:15

Hatay'da 'Gökhan Zan' krizi! Erkan Baş canlı yayında açıkladı, Gökhan Zan'dan yanıt gecikmedi

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala TİP, Hatay'dan aday gösterdiği Gökhan Zan'ı geri çekmiş ve bunun gerekçesi ile ilgili de bir takım iddiaları öne sürmüştü. Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş katıldığı canlı yayında Zan'ın "Kazanamazsam geleceğimi düşünmeliyim" dediğini açıklarken söz konusu açıklama üzerine Zan'dan da açıklama geldi.

Haber 23-03-24 22:47

Sağlık Bakanı Koca: Türkiye'nin en büyük kapasiteli şehir hastanesi Sancaktepe'de yapıldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin en büyük kapasiteli şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını belirterek, "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacak." dedi.

Haber 23-03-24 20:55

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: 2 ay önceki yoğunluk söz konusu değil

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bayrampaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi. Koca, Bayrampaşa Devlet Hastanesi ziyareti sonrasında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. MHRS sistemi üzerinden randevu almasına rağmen, randevusuna gelmeyen vatandaşlarla ilgili soruya yanıt veren Koca, "Gelecek aydan itibaren özellikle randevusunu alıp gelmeme durumuna karşı birtakım çalışmalar yaptık bunu aşama aşama sorunu çözene kadar devam edeceğimizi söylemek istiyorum." dedi.

Haber 22-03-24 18:50

Edirne'de doktoru darbeden sanığın yargılanmasına devam edildi

Edirne'de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde görevli doktoru darbeden sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 20-03-24 14:23

CHP lideri Özgür Özel'den Gökhan Zan yorumu! Şaşırmadım diyerek açıkladı: Gözündeki ateşi farklı gördüm!

Seçime günler kala TİP, Gökhan Zan'ın adaylığından desteğini çekerken gözler bir yandan da CHP'ye çevrildi. Daha önce TİP'in Hatay'da CHP'ye kaybettirecek bir potansiyeli olduğunu söyleyen CHP lideri Özgür Özel, yaşanan pazarlık ve montaj iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu. CHP lideri "Gökhan Zan'ın gözündeki ateşi farklı gördüm. Başka bir hırs vardı. Hukuk sürecini takip edeceğiz ama duyduğuma, gördüğüme şaşırmadım." dedi.

Haber 20-03-24 06:42

Gökhan Zan montaj ve deep fake dedi, 'ses kayıtları' Hatay'ı karıştırdı! İsimleri geçiyordu... AK Partili Yeşildal ve Öztürk'ten 'pazarlık' iddialarına sert yanıt

Seçime günler kala Hatay'da TİP ve Gökhan Zan kaosu yaşanıyor. 'Kirli pazarlık' ve ses kaydı iddiaları nedeniyle TİP, Gökhan Zan'ın adaylığını çekme kararı alırken, Zan ise kayıtların montaj ve deep fake olduğunu belirterek savcılığa başvurdu. Söz konusu kayıtlarda ismi geçen AK Partili Adem Yeşildal ve Mehmet Öztürk, 'pazarlık' iddialarını kesin bir dille reddederken Lütfü Savaş'ın bir komplo kurduğunu iddia etti. TİP ise Zan'ın açıklamalarının kendilerini ikna edemediğini dile getirdi.

Haber 19-03-24 09:44

Skandal ses kayıtları dışında olay sözler! Gökhan Zan'ın Ulaşamadım dediği Erkan Baş sessizliğini bozdu

TİP'in Hatay'da hem CHP hem AK Parti'nin adayına tepki olarak Gökhan Zan'ı aday gösterme kararı krizle sonuçlandı. Gökhan Zan'ın adının geçtiği skandal iddialar sonrası TİP Genel Başkanı Erkan Baş ilk kez konuştu. Baş, Zan'ın montaj olduğunu öne sürdüğü ses kayıtlarındaki ifadeler dışında kendi çevresine de seçimle ilgili çarpıcı sözler söylediğini aktardı.

Haber 19-03-24 09:26

Fatih Portakal'dan Gökhan Zan açıklaması! 'Duyduğumda başımdan aşağı su döküldü'

TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterdiği Gökhan Zan'ı adaylıktan çekmesi gündem oldu. TİP, karar için bir takım iddiaları öne sürerken Gökhan Zan yaptığı açıklamada iddiaların kaynağı olarak gösterilen ses kayıtları için 'Sahte' yorumunda bulundu. Gazeteci Fatih Portakal, Zan'a destek vererek "Yapmaz böyle bir şey, bu Deepfake, sahtedir, halen aynı düşüncedeyim. Umarım doğru söylüyordur" dedi.

Haber 18-03-24 22:17

Antalya'da şehit ve gazi ailelerinden tek tip kıyafetle 18 Mart'a özel klip

Antalya'da şehit ve gazi aileleri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı dolayısıyla özel klip hazırladı.

Yurthaber 18-03-24 07:53

TİP Hatay'da Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekti!

Türkiye İşçi Partisi (TİP) resmi sosyal medya hesaplarında yayınladıkları mesajla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterdikleri Gökhan Zan'dan desteklerini çektiklerini duyurdu. Zan, bu duyuru sonrası bağımsız adaylığıyla ilgili açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Haber 17-03-24 22:39

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yarın hizmete giriyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete gireceğini bildirdi.

Finans 16-03-24 10:48

Günde 210 bin kişiyi taşıyacak: Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvayı 17 Mart'ta açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvayı'nın 17 Mart'ta açılacağını duyurdu. Uraloğlu, "Bu proje ile şehrin dışında bulunan Kocaeli Şehir Hastanesi'ne ulaşım 15 dakikaya düşecek. Beş istasyonu olacak hattımız, günde 210 bin vatandaşımızı taşıyacak" dedi.

Finans 14-03-24 17:31

Cemaat korkunç manzarayla karşılaştı! İmam camide iple kendini astı

Samsun'un bir imam görev yaptığı camide iple kendini asarak intihar etti. Ocak'ın cansız bedeni otopsi için Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 12-03-24 22:15

Ataşehir’e bin 200 yataklı Şehir Hastanesi yapılacak

Ataşehir’de stratejik öneme sahip Fatih Sultan Mehmet Hastanesi’nin bahçesine bin 200 yataklı yeni bir hastane yapılacak.

Yurthaber 11-03-24 11:39

İftardan kalan yemekleri sahurda tüketiyorsanız dikkat! Bu zararını bilen çok az

Ramazan ayı öncesi vatandaşlara besin tüketimi hakkında bilgilendirmede bulunan Denizli Özel Cerrahi Hastanesi Uzman Diyetisyeni İlayda Kuzucu, iftardan kalan yemeklerin hem sindirim sistemi hem de bağırsak sağlığının korunması için sahurda tüketilmemesini önerdi.

Haber 08-03-24 12:21

Antalya Şehir Hastanesi, hava ambulansıyla hasta kabulüne başladı

Antalya Şehir Hastanesi, hava ambulansı ile gelen ilk hastasını kabul etti. 71 yaşındaki kadın hasta, helikopter ambulansla getirildiği hastanede sağlığına kavuştu.

Yurthaber 08-03-24 11:53

Erkan Baş, genel başkanlığı bırakacak mı? TİP'in Gebze kararı sonrası merak konusu olmuştu! 'Aynen öyle' diyerek duyurdu

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş'ın Gebze ilçesinden belediye başkanı adayı olmasının yankıları sürerken dikkat çeken bir açıklama geldi. TİP’in Kadıköy adayı Doğan Ergün, Baş'ın seçimleri kazanması halinde genel başkanlığı bırakacağını duyurdu.

Haber 03-03-24 13:47

Kirayı almaya geldi acı gerçek ortaya çıktı! 66 yaşındaki adam...

Sakarya'nın Karasu ilçesinde 66 yaşındaki adam, evinde ölü bulundu. Kirayı almaya gelen ev sahibi ulaşamayınca acı gerçek ortaya çıkarken, adamın cenazesi Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haber 02-03-24 20:36

Denizli'de hastane kafeteryasında silahlı saldırı! Ortalık savaş alanına döndü: 2'si ağır 7 yaralı

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Acil Servis girişindeki kafeteryaya 2 kişi tarafından silahla ateş açıldı. Kafeteryadaki camların kırıldığı saldırıda, bölgede büyük panik yaşandı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 2'sir ağır 7 kişi yaralandı. Denizli Valiliği'nden de saldırıyla ilgili açıklama geldi.

Haber 01-03-24 17:35

Kilis’te feci kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Ordu'da yıl içinde hizmete alınması hedeflenen Ordu Şehir Hastanesi projesinin yüzde 93'ü tamamlandı.

Yurthaber 29-02-24 12:04

Yatak kapasitesi 1200'e yükseltilen Ordu Şehir Hastanesinde sona doğru

Ordu'da yıl içinde hizmete alınması hedeflenen Ordu Şehir Hastanesi projesinin yüzde 93'ü tamamlandı.

Yurthaber 29-02-24 12:03

İstanbul'da 0,4 puanlık fark! İmamoğlu mu Kurum mu? Optimar yayımladı; DEM Parti, TİP, İYİ Parti, Zafer Partisi ve Memleket Partisi seçmeni o isme yöneliyor

İstanbul seçim anket sonuçlarına bir yenisi daha eklendi. Optimar Araştırma tarafından yapılan çalışmada İstanbullulara 'Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu?' sorusu yöneltildi. Açıklanan sonuçlara göre 0,4 puanlık fark dikkat çekerken, DEM Parti, TİP, İYİ Parti, Zafer Partisi ve Memleket Partisi seçmeninin tercihleri de gündem oldu. Kararsızların oy oranının da İstanbul seçimlerinde belirleyici olacağı görüldü. İşte Optimar'ın son İstanbul seçim anket sonuçları...

Haber 29-02-24 07:11

Yanan Balıklı Rum Hastanesi yeni yüzüne kavuştu

Zeytinburnu’nda çıkan yangında kullanılamaz hale gelen Balıklı Rum Hastanesi’nin içinde yapılan restorasyonun yüzde 80 tamamlanarak yeni görüntüsüne kavuştu.

Yurthaber 26-02-24 10:36

Yeni bir fay keşfedildi: Bursa'nın içinden geçiyor... Uzmanlardan korkutan açıklama geldi! 7.3 büyüklüğünde deprem üretebilir

Bursa'da daha önce keşfedilmemiş bir fay hattı ortaya çıkartıldı. Önceki haritalarda yer almayan Kayapa-Yenişehir Fayı, üç üniversitenin bölgede yaptıkları ortak çalışma sonucu keşfedildi. 95 kilometre uzunluğunda olduğu tespit edilen fay hattının alüvyon zeminin altında kaldığı ve Timsah Arena ile Şehir Hastanesi arasından geçtiği ifade edildi. Öte yandan uzmanlar bu fay hattının 7.3 büyüklüğünde deprem üretebileceği konusunda da uyarıda bulundu.

Haber 22-02-24 09:48

Karacasu İlçe Devlet Hastanesi açılışa hazırlanıyor

Aydın’ın Karacasu ilçesinde yapılan 10 yataklı Karacasu İlçe Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Yurthaber 22-02-24 08:43

Mardinli bedensel engelli çocuk ender görülen genetik hastalıkla mücadele ediyor

Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi (DÜ) Çocuk Hastanesi yoğun bakım servisinde yaklaşık bir yıldır tedavi gören Mardinli doğuştan bedensel engelli 15 yaşındaki Rojhat Öncü, nadir görülen genetik hastalıkla mücadele ediyor.

Yurthaber 21-02-24 13:35

Adaylığı kesinleşen Lütfü Savaş, Gökhan Zan ve Haluk Levent'i hedef aldı: Parayla, şöhretle olmuyor...

6 Şubat'ta protesto edildiği için adaylığı tartışmalı hale gelen Lütfü Savaş dün gece itibarıyla yerini sağlamlaştırdı ve adaylığı kesinleşti. Bugün Hatay'da miting düzenleyen Savaş gövde gösterisi yaparak kendi yerine adaylık için adı geçen şarkıcı Haluk Levent'i ve TİP adayı Gökhan Zan'ı hedef aldı. Savaş'ın, "Bu güven parayla, şöhretle, şarkı söylemekle, top oynamakla olmuyor." demesi dikkat çekti.

Haber 20-02-24 17:21

Aman dikkat kalıcı hasar bırakabiliyor! Soğuk havalarda ortaya çıkıyor... “Başvurularda artış söz konusu”

Yüz felci için uyaran uzman, “Mevsim geçişlerinde, daha çok rüzgarlı, lodoslu havalarda ortaya çıkmasını bekliyoruz. Son dönemde hava durumundaki ani düşüşler, rüzgar etkisiyle hastaların başvurularında bir artış söz konusu. Birkaç hafta önce gelen bir hastamız taksi şoförüydü, cam açık bir yolculuk sonrası yüz felci tablosuyla başvurmuştu. Çok rüzgarlı havalarda belki kulak, ağız, burun çevresini atkı, bere bu tip örtülerle kapatmak iyi olabilir. Bu hastalarda kalıcı hasar da kalabiliyor” dedi.

Kadin 20-02-24 15:25

Hastanede sirenler eğitim ve tatbikat için çaldı

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi personeli, yangın söndürme eğitim ve tatbikatında acil durumlara müdahale etmeyi öğrendi.

Yurthaber 20-02-24 13:59

Yardım standına saldırı büyük tepki çekti, gerçek bambaşka çıktı

Antalya'da S.B. isimli yaşlı kadın, 1,5 yaşındaki torunu SMA Tip 1 hastası Y.Y.B. için düzenlenen yardım kampanyasına dikkat çekmek için ilginç bir yola başvurdu. Yaşlı kadın, torunu için kurulan yardım standına saldırı yapıldığı görüntüleri sosyal medyadan paylaşıp yardım istedi. Tepki çeken görüntüler sonrası polis olayla ilgili çalışma başlattı ancak gerçek bambaşka çıktı. İşte detaylar...

Haber 20-02-24 13:42

HATAY SEÇİM ANKETİ | Lütfü Savaş kesinleşti, 2019'a oranla yüzde 10'luk değişim çekti! TİP'in adayı Gökhan Zan ne kadar oy alıyor? AK Parti...

Yerel seçimlerde en çok merak edildiği illerin başında gelen Hatay'da son seçim anketinin sonuçları paylaşıldı. 6 Şubat depremlerinin en çok yıkıma neden olduğu kentte CHP Lütfü Savaş isminde karar kılarken, AK Parti Mehmet Öntürk'ü aday göstermiş, TİP ise Gökhan Zan ismini açıklamıştı. Seçimlere kısa bir süre kalırken Hatay'da kim önde? sorusunun yanıtı merak edilirken, adayların son oy oranları belli oldu. Son seçimlere göre yüzde 10'luk artış ise dikkat çekti.

Haber 20-02-24 09:09

TİP'ten o şehirde dikkat çeken karar! CHP'yi destekleyecekler

31 Mart seçimleri için TİP'ten dikkat çeken bir karar geldi. TİP Eskişehir İl Başkanı Hasan Toprak, seçimlerde CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce'nin destekleneceğini ifade etti.

Haber 19-02-24 19:07

Dünya Sağlık Örgütü duyurdu! Gazze'deki Nasır Hastanesi artık hizmet veremiyor

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinde, bir süredir İsrail askerlerinin kuşatması altındaki Nasır Hastanesinin artık hizmet veremediğini bildirdi. Ghebreyesus, hastanede hala 200'e yakın hasta bulunduğunu ve bunlardan en az 20'sinin acilen başka hastanelere sevk edilmesi gerektiğini bildirdi.

Haber 19-02-24 09:36

Film gibi 6 gün yaşadı ama hiç hatırlamadı! Başından geçenleri öğrenince kulaklarına inanamadı... 'Yaşamam imkansızdı'

Nefes darlığı, yüksek ateş şikayetiyle başvurduğu devlet hastanesinden bilinci kapalı, entübe edilmiş durumda Acıbadem Kent Hastanesi yoğun bakım servisine sevk edilen Ahmet Kuvvet (50) hiçbir şey hatırlamadığı 6 günün sonunda gözlerini yeniden hayata açtı. Tedaviyi gerçekleştiren Doç. Dr. Cüneyt Narin, “Kendisi için verilmiş hiçbir kararı bilmeyen hastamız uyanıp da süreci öğrenince ‘yaşamam imkansızdı” dedi. Mutlu son ekip çalışmasıyla geldi” dedi.

Kadin 19-02-24 07:21

Son seçim anketine Erbakan damgası! YRP ve TİP'teki yükseliş dikkat çekti, Babacan ve Davutoğlu yüzde 1'i bile aşamadı

Son seçim anketine Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi (YRP) damga vurdu. Son yapılan 14 Mayıs'taki seçim sonuçlarına göre Yeniden Refah Partisi'nin oy oranındaki yükseliş dikkat çekerken, Türkiye İşçi Parti'nin (TİP) de oylarını artırdığı görüldü. DEVA ve Gelecek Partisi'nin yüzde 1 barajına yaklaşamadığı ankette ilk iki sırayı AK Parti ve CHP paylaştı. İşte ASAL araştırmanın yerel seçim öncesi yaptığı son anket çalışmasının sonuçları...

Haber 17-02-24 13:32

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Gebze'den belediye başkan adayı oldu! Sosyal medya hesabından duyurdu

Siyasi partiler 31 Mart Yerel Seçimleri için aday çalışmalarını sürdürürken, Türkiye İşçi Partisi'nden Erkan Baş sürprizi geldi. TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Gebze'den belediye başkan adayı olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Erkan Baş, "Ülkemizin en büyük işçi havzası olan Gebze’den adaylığımı ilan ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 16-02-24 20:14

CHP Genel Merkezi'ni şaşırtacak anket! Hatay'dan ilk sonuçlar geldi: Lütfü Savaş yerine Mustafa Sarıgül damga vurdu

Yerel seçimlere 45 günden az bir süre kala adaylık tartışmalarıyla Türkiye'de uzun süredir gündem olan Hatay'da ilk anket yapıldı. Lütfü Savaş'ın da yer aldığı anket CHP'nin hesapladığı gibi çıkmadı. Anketin büyük sürprizini ise Mustafa Sarıgül yaptı. TİP Adayı Gökhan Zan'ın sonucu ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 16-02-24 13:34

Her gün 10 dakika yapın! Kendi sesinizi duymalısınız... Etkisi inanılmaz

Üsküdar Üniversitesi NPİstanbul Hastanesi Klinik Nöropsikolog İnci Birincioğlu, zayıf hafıza için neler yapılması gerektiğiyle ilgili açıklamada bulundu.

Kadin 16-02-24 12:04

Gökhan Zan'dan sonra şimdi de İrfan Değirmenci'yi açıkladılar! İşte aday olarak gösterileceği yer

31 Mart seçimlerine adım adım yaklaşılırken, parti ve ittifaklar adaylarını açıklamaya devam ediyor. Eski futbolcu Gökhan Zan, İYİ Parti'den istifası sonrasında yerel seçimler için TİP'ten Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu açıklamıştı. Bu gelişme sonrasında TİP, gazeteci İrfan Değirmeci'nin de aday olarak gösterildiği yeri açıkladı.

Haber 14-02-24 18:53