Tir Patlama Haberleri

Türkiye'nin en riskli bölgesi o ilde! Vatandaşlara 'hayati' uyarı: Henüz tedavisi bulunamadı

İlkbaharın gelmesiyle beraber 'Kene' tehlikesi Türkiye'de tekrardan gündem oldu. En riskli bölge olarak Gümüşhane’nin de içinde bulunduğu Kelkit Vadisi gösterildi. Vaka sayılarında patlama yaşandığı belirtilirken vatandaşlara dikkatli olmaları uyarılarında bulunuldu. Hastalığın henüz kesinleşmiş bir tedavisinin olmadığı ise vurgulandı.

Haber 2024-04-25 09:43:39

Eskişehir Valiliği’nden ‘sonik patlama’ uyarısı

Eskişehir Valiliği, 1’inci Ana Jet Üs Komutanlığı’nca ses üstü test uçuşları yapılacağını ve sonik patlamaların meydana gelebileceğini duyurdu.

Haber 2024-04-17 12:59:38

Valilikten ‘sonic patlama sesi’ uyarısı

Eskişehir Valiliği 1’inci Ana Jet Üs Komutanlığı’nın bugün saat 10:00-17:00 arasında ses üstü test uçuşu gerçekleştirileceğini ve buna bağlı olarak sonic patlama sesi duyulabileceği konusunda uyarılarda bulundu.

Yurthaber 2024-04-17 09:54:28

Telefon bataryasının patlama anı kamerada

Ordu’nun Fatsa ilçesinde tamire götürülen cep telefonunun bataryası, şarj etme sırasında patladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 2024-04-16 12:02:22

Yer: Bursa! Her şey bir anda oldu, özel halk otobüsünün motoru patladı

Bursa'da seyir halindeki özel bir halk otobüsünün bilinmeyen bir sebeple motor kısmında patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle çevreye metal parçalar savrulurken yolcular kısa sürede tahliye edildi.

Haber 14-04-24 17:11

İstanbul'a girişleri yasaklandı! Bayram tatili dönüşü, trafiğe karşı 24 saatlik önlem

9 günlük Ramazan Bayramı tatili bugün itibariyle sona eriyor. Tatil için şehir dışına çıkan vatandaşların, İstanbul'a dönüşleri devam ederken; trafiği rahatlatmak adına bir takım yeni tedbirler alındı. İçişleri Bakanlığı kararıyla kamyon, TIR, çekici, tanker ve ağır tonajlı araçların kente girişleri 24 saat süreyle yasaklandı.

Haber 14-04-24 06:51

İran'dan bardağı taşıracak hamle! İsrailli milyarderin gemisine el kondu

İran ile İsrail arasındaki tansiyon artık patlama noktasına geldi. 1 Nisan tarihinde İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'daki İran konsolosluğunu hedef alması sonrası İran'dan 'cezalandıracağız' mesajı gelmişti. İki ülke arasında savaşın her an patlak vermesi bekleniyor. Son olarak İran'dan bardağı taşıracak bir hamle geldi.

Haber 13-04-24 13:40

TIR şoförleri, bayrama ailelerinden uzakta girdi

Türkiye’nin ihraç ürünlerini Avrupa ülkelerine taşıyan TIR şoförleri, Ramazan Bayramı’na, Edirne’den Bulgaristan’a açılan Kapıkule Sınır Kapısı’nda, ailelerinden uzakta girdi.

Haber 10-04-24 14:10

Bolu'da sunta fabrikasının ham madde silosunda patlama meydana geldi! 3 işçi yaralandı

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, sunta fabrikasının ham madde silosunda meydana gelen patlamada 3 işçi yaralandı. Patlama anı güvenlik kamerasına da anbean yansıdı.

Haber 08-04-24 18:29

Elektrik direğine yıldırım düşmesiyle yaşanan patlama kamerada

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yıldırımın düşmesiyle birlikte elektrik direğinde yaşanan patlama araç kamerasına yansıdı.

Haber 08-04-24 13:49

TIR'ın yakıt deposu delindi, şehri birbirine kattı! 20 kilometrelik yolda 10 farklı kaza yaşandı

Bursa'da kaza yapan ve yakıt deposu delinen TIR, şehri birbirine kattı. TIR polis tarafından yakalanırken yaklaşık 20 kilometrelik yolda 10 farklı kaza yaşandı. TIR, polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda yakalandı. Gözaltına alınan sürücü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haber 07-04-24 13:08

TIR alevler içinde kilometrelerce ilerledi! Kuzey Marmara Otoyolu korku dolu anlar

Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halindeki TIR'ın dorsesi alev aldı. Sürücü, yangının başka araçlara sıçramaması için güvenli alan bulma çabası sebebiyle yaklaşık 3 kilometre alevler içinde ilerledi. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangın nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Haber 05-04-24 16:49

Eşi benzeri görülmemiş olay! Afrika ülkesi Almanya'yı 20 bin fille tehdit etti

Yaklaşık 130 bin filin yaşadığı Botsvana'da akıl almaz bir olay yaşandı. Ülkede fil nüfusunda yaşanan patlama sonucu fil sürülerinin mülk ve mahsullere zarar vermesi ve insan ölmüne yol açması Botsvana Devlet Başkanı Mokgweetsi'yi harekete geçirdi. Masisi, Almanya'yı, 20 bin fil göndermekle tehdit ederek, "Berlin'de oturup Botsvana'daki meselelerimiz hakkında fikir sahibi olmak çok kolay" ifadelerini kullandı.

Haber 03-04-24 09:38

Sinan Akçıl gece kulübündeki yangın ile ilgili paylaşım yaptı! Cezasını çeksinler inşallah

Beşiktaş'ta 16 katlı bir binanın eksi 1 ve eksi 2. katında bulunan gece kulübünde patlama yaşandı. Yaşanan patlamanın ardından çıkan yangında birçok vatandaş hayatını kaybetti. Kahreden olayın ardından Sinan Akçıl'dan konuyla ilgili bir paylaşım geldi.

Magazin 02-04-24 18:09

Son dakika! İstanbul Masquerade gece kulübünde yangın! 29 kişi hayatını kaybetti, kimlikleri belli oldu: İşte yangının çıkış nedeni...

Son dakika haberi: Türkiye'yi yasa boğan haber İstanbul'dan geldi. Öğle saatlerinde Beşiktaş'ta 16 katlı bir binanın eksi 1 ve eksi 2. katında bulunan gece kulübünde patlama yaşandı. Acı olayda 29 kişi hayatını kaybetti. İstanbul Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olay yerine geldi. Yangınla ilgili soruşturmada 9 kişi gözaltına alındı. Öte yandan hayatını kaybeden 29 kişiden 28'inin kimlikleri belli oldu. Yangının çıkış nedeni de belli oldu.

Haber 02-04-24 14:23

Kamikaze saldırısı! Tataristan'dan gelen görüntüler olay yarattı... Rusya'nın drone ürettiği tesiste peş peşe patlama

Rusya'nın Tataristan'da drone ürettiği fabrikaya insansız hava araçları ile kamikaze saldırısı düzenlendi. Tesiste Shaded-135 drone'larının üretildiği öğrenilirken, saldırı anına ait görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Peş peşe patlamaların yaşandığı saldırılar sonrası, yetkililer herhangi bir can kaybı olmadığını duyurdu.

Haber 02-04-24 11:49

SON DAKİKA | Çankırı'da TIR otomobilin üzerine devrildi! 4 kişi hayatını kaybetti, 2'si polis 3 kişi yaralandı

Son dakika haberi: Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde tırın otomobilin üzerine devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi, 2'si polis 3 kişi yaralandı.

Haber 30-03-24 12:35

Lüks villada dehşet! Alevler içinde kaldı, sokaktakiler gözlerine inanamadı: Bodrumdaki ceset için dedektifler devreye girdi

Bursa'da korku dolu dakikalar yaşandı. Sahibinin evde olmadığı bir villada patlama meydana geldi. Villanın bahçıvanı alevlerin içinden yanarak çıktı ve kendini sokağa attı. Ekiplerin söndürdüğü yangının ardından bodrum katta bir ceset bulundu. Dedektifler dehşete düşüren olay için devreye girdi.

Haber 29-03-24 13:32

Patlama sesi ekipleri harekete geçirdi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir iş yerinde duyulan patlama sesi ekipleri harekete geçirdi.

Yurthaber 28-03-24 08:34

6 kişi feci şekilde ölmüştü... Hatay'daki katliam gibi kazanın görüntüleri ortaya çıktı! TIR aniden sola dönüyor

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde meydana gelen katliam gibi kazanın görüntüleri ortaya çıktı. 6 kişinin hayatını kaybettiği ve 1 kişinin de yaralandığı kaza güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde normal seyrinde ilerlerken aniden sola hamle yapan TIR dikkat çekti.

Haber 27-03-24 09:53

İstanbul'da korkutan doğal gaz patlaması! Alevler binaya sıçradı: Evler zarar gördü

İstanbul'da korku dolu dakikalar yaşandı! Esenyurt'ta İSKİ'nin çalışma sırasında doğal gaz hattında patlama meydana geldi. Ardından çıkan yangın nedeniyle alevler binaya sıçrarken 2 daire zarar gördü. Mahalle sakinleri deprem olduğunu düşünerek büyük panik yaşadı.

Haber 26-03-24 15:31

Esenyurt'ta doğal gazdan kaynaklı patlama meydana geldi

Esenyurt'ta, altyapı çalışmaları sırasında doğal gaz kaynaklı yaşanan patlama nedeniyle çıkan yangında, 2 daire kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 26-03-24 14:52

Eskişehir valiliğinden ‘sonic ses’ uyarısı

Eskişehir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 26, 27 ve 28 Mart 2024 tarihinde yapılacak test uçuşunda sonic patlama sesi oluşabileceği uyarısında bulunuldu.

Yurthaber 26-03-24 11:50

Güneş'te şiddetli patlama! Son 6 yılın en güçlüsü denildi, kritik uyarı geldi... Dikkat çeken 'Türkiye' detayı

Güneş'te şiddetli bir patlama meydana geldi. Ulusal Okyanus ve Atmosfer Dairesi (NOAA), jeomanyetik fırtına nedeniyle elektronik araçlarda problemler yaşanabileceği konusunda uyarırken, fırtınanın son 6 yılın en güçlü örneği olduğu söyleniyor! Aynı zamanda bu fırtınayla ilgili bir de Türkiye detayı var.

Haber 25-03-24 09:56

Yılın ilk ay tutulmasını Astrolog Dinçer Güner yorumladı! 'Savaşlar, patlamalar, yangınlar ve kazalar' detayı dikkat çekti

Yılın ilk ay tutulması Terazi burcunda gerçekleşiyor. Ünlü Astrolog Dinçer Güner bu tutulmanın bireysel, dünya ve Türkiye üzerindeki etkilerini tek tek yorumladı. Tutulmanın Türkiye üzerinde olan etkileri arasında yer alan savaş, patlama ve kaza gibi detaylar dikkat çekti.

Kadin 25-03-24 09:33

BBP Genel Başkanı Destici'den yaralı şoföre yardım

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, trafik kazası sonrası kanlar içerisinde kalan TIR şoförüne yardım edip, ambulans gelene kadar bilincinin açık kalmasını sağladı.

Haber 22-03-24 15:43

TIR kuyrukları 20 kilometreye ulaştı! Türkiye'den çıkışta Schengen yoğunluğu

31 Mart itibarıyla Avrupa Birliği'nin Schengen Bölgesi'ne dahil olacak olan Bulgaristan'da serbest dolaşım imkanı sağlanacak. Bu sebeple Bulgar yetkililer, Türkiye sınırındaki kontrollerini sıkılaştırdı. İşlemlerin yavaş ilerlemesi yüzünden Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda 20 kilometrelik TIR kuyruğu oluştu.

Haber 22-03-24 13:46

İzlanda'da 'en güçlü' yanardağ patlaması! Çok sayıda kişi tahliye edildi

İzlanda'nın Reykjanes Yarımadası'ndaki Grindavik kasabası yakınlarında son 3 ayda 4'üncü kez yanardağ patlaması yaşandı. Patlama sonrası lavların yerleşim yerinin yakınlarına kadar ulaştığı bildirildi. Yetkililerin "en güçlü patlama" olarak nitelediği olay sonrası bölgedeki çok sayıda kişi tahliye edildi. İşte detaylar...

Haber 17-03-24 10:59

Bisikleti çalındı, ikinci el sitesinde ilanı görünce harekete geçti! Ukraynalı Mishel'den, dedektif gibi operasyon

Antalya'da yaşayan Ukraynalı Mishel Lazerenko (22), çalınan bisikletini dedektif gibi iz sürerek buldu. Polislerle beraber baskına gittikleri sırada ise bir TIR dolusu çalıntı bisiklet ele geçirildi.

Haber 16-03-24 13:07

Oda spreyi bir anda patlayan kadın hastanelik oldu! O anları sosyal medyadan paylaşınca gündem yarattı

Sosyal medya platformunda ' kyndal_bret ' adını kullanan Kyndal Chandler arabasındaki oda parfümünün beklenmedik bir şekilde patlamasının ardından hastanelik olduğunu söyledi. Chandler'in hastane oldasından yaptığı TikTok paylaşımı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Viral olan videosunda Chandler, patlama nedeniyle göz hasarı ve kimyasal yanıklar yaşadığını açıkladı.

Trend 16-03-24 11:52

Türkiye'yi terk edip TIR şoförü oldu! Tolga Karel çocuklarına bırakacağı mirası paylaştı

Oyunculuğu bırakan ve TIR şoförü olan Tolga Karel uzun zaman önce Türkiye'yi terk etmişti. Politikayı ve ekonomiyi yakından takip eden Karel çocuklarına bırakacağı mirası açıkladı.

Magazin 14-03-24 10:17

Samsung, AI çip yarışında öne geçmek için SK Hynix’in teknolojisini benimseyecek

Samsung Electronics, yapay zeka (AI) gücündeki yüksek son çipleri üretme yarışında öne geçmek için rakibi SK Hynix tarafından tercih edilen bir çip yapım teknolojisini kullanmayı planlıyor. Jeneratif AI'nin artan popülaritesiyle birlikte yüksek bant genişliğine sahip bellek (HBM) çiplerine olan talep patlama yaptı.

Finans 13-03-24 14:48

Bakırköy'de 4 kişinin öldüğü kaza anı kamerada! TIR şoförünün ifadesi ortaya çıktı

Bakırköy'de üst geçide çarpan TIR, otomobilin üzerine devrildi. Otomobilde bulunan 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti. 4 kişilik ailenin iftar yemeği için sosyal tesislere gittiği öğrenildi. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. TIR sürücüsü Mehmet F.'nin ifadesinde, "Hiçbir şey görmedim ve yüksekliği de tahmin edemedim. Tabelalara dikkat etmedim. Çok üzgünüm" dediği öğrenildi.

Haber 12-03-24 15:59

İftara giden 4 kişilik aile feci şekilde hayatını kaybetti! Bakırköy'deki kazaya karışan TIR 2019'da aynı yerde yine devrilmiş... Anadolu Efes'in yıldızı ölümden dönmüş

İstanbul Bakırköy'de aynı aileden biri çocuk 4 kişinin ölümüne neden olan TIR kazasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. TIR şoförünün, alt geçide girmeden metreler önce yer alan uyarı tabelalarını dikkate almadığı belirlenirken, TIR'ın 2019 yılında da aynı köprüye çarptığı öğrenildi. O sezon Anadolu Efes'te oynayan Bryant Dunston'ın kullandığı otomobilin üzerine de aynı yerde TIR dorsesi devrilmiş ve yaralanmıştı.

Haber 12-03-24 09:23

Son dakika: Bakırköy'de feci kaza! Üst geçide çarpan TIR otomobilin üzerine devrildi: 4 kişi hayatını kaybetti

Son dakika haberi: İstanbul Bakırköy'de üst geçide çarpan TIR, otomobilin üzerine devrildi. Otomobilde bulunan aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti. İstanbul Valiliği de kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Haber 11-03-24 20:22

Dzeko patlama yaşadı! ''Yemin ederim utanç verici''

Fenerbahçeli futbolcu Edin Dzeko, Pendikspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 10-03-24 23:01

Freni patlayan TIR, korku yaşattı!

Erzincan’da, freni patlayan TIR endişeye neden oldu. TIR, trafik polislerinin de tedbir almasıyla herhangi bir kazaya neden olmadan durduruldu.

Yurthaber 08-03-24 11:03

Pandemide mesleğini bırakmak zorunda kaldı, ehliyet alıp bu işe başladı! 'İğne deliğinden geçerim' Tek bir derdi var...

Ankara'da pandemi nedeniyle aşçılığı bırakıp ağır vasıta ehliyeti alan ve 1 yıldır şehirler arasında TIR şoförlüğü yapan Ebru Özer (42), "Biz kadınlar artık bu sektörde varız. Çok güzel yollarımız var. Tek ihtiyacımız duş ve tuvalet" dedi. Özer, "TIR'cılarda bir tabir var; 'İğne deliğinden geçerim' diye ama bu hemen olmuyor. Yapa yapa, TIR'ı kullana kullana oluyor" şeklinde konuştu.

Kadin 07-03-24 12:49

Yetkililer doğruladı: Yunan Başbakan Miçotakis'in konvoyunun yakınlarında patlama!

Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis'in Ukrayna'nın Odessa kentindeki konvoyunun 150 metre yakınında patlama meydana geldi. Yunan yetkililer durumu doğrulayarak heyetin durumunun iyi olduğunu aktardı.

Haber 06-03-24 17:07

İstanbul'da akaryakıt tankerinde patlama: 1 kişi hayatını kaybetti, 3 yaralı

Ataşehir'de, dinlenme tesisinde bulunan akaryakıt tankerinde meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangında, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Haber 04-03-24 11:43

Sultangazi'de korku dolu anlar! Alevler metrelerce yüksekliğe çıktı

Sultangazi'de doğal gaz hattında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Görgü şahidi Osman Boduç, patlama sesi duymalarının ardından bir anda alevlerin yükseldiğini anlattı.

Haber 02-03-24 20:34

Eskişehir'de bir iş yerinde patlama sonucu hasar oluştu

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde tavuk ürünlerinin satıldığı bir iş yerinde patlama meydana geldi.

Yurthaber 27-02-24 11:02

Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz'ın fabrikasında korkutan patlama! İtfaiye ekipleri sevk edildi

Türkiye’nin efsane dizilerinden Kurtlar Vadisi’nde hayat verdiği Polat Alemdar karakteriyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz’ın Bolu’da bulunan fabrikasında patlama meydana geldi. Korkutan patlamanın ardından fabrikaya itfaiye ekipleri sevk edildi.

Magazin 24-02-24 15:32

Diyarbakır’daki TPAO'nun petrol kuyusunda patlama! Korku dolu anlar böyle görüntülendi: 1 ölü, 1 yaralı…

Diyarbakır’da TPAO’ya ait bir petrol kuyusunda, sondaj çalışmaları sırasında patlama yaşandı. Patlamanın gaz sıkışması nedeniyle yaşandığı öğrenilirken olayda 1 işçi hayatını kaybetti 1 işçi de yaralandı. Durumu haber alarak olay yerine gitmeye çalışan ölen işçinin ailesi de yolda trafik kazası geçirdi. Kazada ise 3 kişi yaralandı. Patlamanı ardından çıkan yangın ise kameralara yansıdı…

Haber 23-02-24 15:18

NASA duyurdu! En güçlü kara delik patlamalarından biri tespit edildi: Devasa bir boşluk oluştu

Gökbilimciler, Dünya'dan 3,8 milyar ışık yılı uzakta bulunan ve SDSS J1531 olarak bilinen galaksi kümesinde şu ana kadar kaydedilen en güçlü kara delik patlamalarından birini tespit etti. NASA'dan yapılan açıklamada patlama sonucu devasa bir boşluğun oluştuğunun tespit edildiği belirtildi.

Haber 22-02-24 20:48

3 bin dolar verip kağıt havluların arasına girdiler! Şaşkına çeviren olay, tam 39 tane...

Düzce’de bir TIR dorsesinde düzensiz göçmenler bulundu. Şüphe üzerine durdurulan TIR’ın dorsesindeki kağıt havlular arasında saklanan 39 göçmen yakalandı. Afganistan uyruklu düzensiz göçmenlerin sınır dışı edileceği öğrenilirken; göçmenlerin şüpheliyle 3 bin dolar karşılığında anlaştığı belirlendi.

Haber 21-02-24 16:03

Sivas'taki facia anına dair görüntüler ortaya çıktı! TIR eve böyle uçmuş

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yaklaşık 10 metreden iki katlı eve uçan TIR'ın o anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kazada ağır yaralanan TIR sürücüsü Koyul Hisar Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınmıştı.

Haber 17-02-24 14:43

Doktorları bile şaşkına çeviren vaka! Cinsel organında patlama yaşadı... 'Daha önce dafalarca yaptım' diyerek kendisini savundu

Avustralya'da cinsel organında dayanılmaz bir acı hissederek acil servise başvurmak zorunda kalan ismi açıklanmayan bir hasta gündem oldu. Doktorların raporuna göre hasta penisine bir dizi düğme pil yerleştirdikten sonra cinsel organında pillerin patlaması nedeniyle zor durumda kaldı. Hasta kendisini daha öncesinde defalarca benzer işlemi yaptığını söyleyerek savundu.

Trend 17-02-24 08:43

Lahmacun efsanesi sona erdi! İnternetten siparişte artık zirvede başka bir lezzet var: Gece 12'den sonra patlama oluyor

İnternetten yemek siparişi vermek artık kültürümüzün bir parçası oldu. Özellikle eve yorgun gelen çalışanlar ve bekarlar sıklıkla dışardan yemek siparişi veriyor. Yıllardır en çok sipariş edilen ürün lahmacundu. Artık zirvede başka bir lezzet yer alıyor, tavuk dürüm. Siparişlerin en çok verildiği saat ise şaşırtmadı.

Finans 16-02-24 09:40