Tiyatro Oyunculari Dernegi Haberleri

Yeniköy Kemerköy Enerji, Milaslı çocuklara Gezici Tiyatro gösterileri düzenledi

Yeniköy Kemerköy Enerji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Milas bölgesindeki okullarda çevre temalı "gezici çocuk tiyatro" gösterileri düzenledi.

Yurthaber 2024-04-19 10:39:27

Sabah belediye başkanı akşam aktör! Erdal Beşikçioğlu tiyatro sahnesinde... O görüntüler gündem oldu

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Etimesgut Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alarak göreve başlayan Erdal Beşikçioğlu, belediye başkanlığı görevinin yanı sıra akşam tiyatro çalışmalarına da devam ediyor. Beşikçioğlu Bir Delinin Hatıra Defteri oyunuyla seyirci karşısına çıktı. Beşikçioğlu'nun o görüntüleri gündem oldu.

Magazin 2024-04-18 10:22:33

Zonguldak'ta otizmli bireyler ve aileleri tiyatroyla sahneye renk katıyor

Zonguldak'ta tiyatro ve halk oyunları eğitimi alan otizmli bireyler ve aileleri, sosyal hayata aktif katılımlarının yanı sıra keyifli vakit geçirme imkanı buluyor.

Yurthaber 2024-04-16 11:13:57

Eskişehirli tiyatrocu 20 yıldır ramazan aylarında Karagöz oynatıyor

Eskişehir'de tiyatro sanatçısı Hüseyin Demir, 20 yıldır ramazan aylarında her pazar Karagöz ile Hacivat temsiliyle izleyici karşısına çıkarak gölge oyunu geleneğinin yaşatılmasına katkıda bulunuyor.

Yurthaber 2024-03-29 11:45:19

Gölge oyunu ve meddahlık geleneğini 25 yıldır yaşatıyor

Sakarya'da gölge oyunu ve meddahlık geleneğini 25 yıldır yaşatan geleneksel tiyatro sanatçısı Seçkin Bayramoğlu, yazıp oynadığı Karagöz-Hacivat oyunlarıyla ramazan akşamlarını eğlenceli hale getiriyor.

Yurthaber 28-03-24 11:23

Melis İşiten'den bomba itiraf! Konuklarının programdan sonraki teklifleri ağızları açık bıraktı

Şimdilerde Şahin Irmak ile oynadığı 'Seni Seviyorum İyi ki Ayrılmışız' tiyatro oyunu ile adından söz ettiren Melis İşiten 'İşin İçinden' YouTube programına konuk oldu. Özel hayatı ve yeni oyunları ile ilgili açıklamalar yapan Melis İşiten'den bomba bir açıklama daha geldi. İşiten kendi programına gelen konukların programdan sonraki teklifleri ile ağızları açıkları açık bıraktı.

Magazin 27-03-24 10:17

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Tahsin Tonkuş sevenlerini üzdü! Son durağı huzurevi oldu

Birçok dizi ve filmlerde rol alan dizi, sinema tiyatro ve reklam oyuncusu Tahsin Tonkuş, şimdilerde ise huzurevinde yaşamını sürdürüyor.

Magazin 23-03-24 12:14

Son dönemde popüler oldu! Yeni meslek dalı oluştu, işte kazandıkları ücret...

Son dönemde yeni bir meslek daha doğdu. Resmi nikahını düğünden önce kıydırmış çiftler, 'Temsili Nikah Memurları' ile aileleri ve sevdikleri için düğünlerinde yeniden nikah kıyıyorlar. "Bunun hiçbir resmiyeti yoktur, tiyatral gösteridir" diyen tiyatro oyuncusu Yıldız Sert, ücretler için "Ankara için ortalama 1000-1250 TL civarıdır. İstanbul'da ise 2500, 3000 maksimum 4000 bin TL'yi buluyor" açıklamasını yaptı.

Finans 11-03-24 22:43

Usta tiyatrocu Nejat Uygur'un oğlu Behzat Uygur Datça Belediyesini etiketleyerek isyan etti: Bu kara mizahın ta kendisidir

Şahane Pazar yarışmasıyla milyonların gönlüne taht kuran usta oyuncu Behzat Uygur son olarak sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Datça Belediyesini etiketleyen oyuncu kendi tiyatro afişlerine para cezası kesilirken her yerin seçim afişi olmasına isyan etti.

Magazin 09-03-24 15:15

Yakın arkadaşını feci kazada kaybetmişti! Yunus Günçe, gözyaşlarına boğuldu: Haberi hazmedemiyorum

Seksenler dizisinde "Zafer" karakterini canlandıran 41 yaşındaki tiyatro oyuncusu Efe Deprem motosikletiyle bariyerlere çarparak hayatını kaybetti. Yunus Günce motosiklet kazasında hayatını kaybeden oyuncu arkadaşı Efe Deprem için gözyaşlarına boğuldu. Günçe, "Hiç aklımdan çıkmıyorsun" dedi.

Magazin 08-03-24 14:23

Alaşehir turizmde dünya listesine girdi! Çekirdeksiz Sultaniye üzümünün başkenti olarak biliniyor... Esnaflar gelir elde edecek

Dünyaca ünlü Çekirdeksiz Sultaniye üzümünün başkenti olan Manisa’nın Alaşehir ilçesi turizm alanında da emin adımlarla ilerliyor. Hristiyanların hac yolundaki 7 kutsal kilisesinden birinin bulunduğu Alaşehir’de, ilçe belediyesinin destekleriyle Toptepe Mevkiinde bulunan Philadelphia Antik Kenti Tiyatro Kazısı ilçenin turizm alanında da hamle yapmasını sağladı.

Kadin 01-03-24 12:04

Tiyatro severler için mart ayı yine dolu dolu! Sahnelere renk katacak oyunları sizin için seçtik

Günlük yaşamın stresinden, karmaşasından uzaklaşıp kendinizi sanat dolu bir deneyime bırakmaya ne dersiniz? Unutulmaz performanslar, duygusal anlar ve keyif dolu dakikalar yaşamak isterseniz bu ay gösterimde olan oyunlara bir göz atabilirsiniz. Tiyatro severler için özenle seçtiğimiz birbirinden güzel oyunlar sizleri bekliyor, işte detaylar!

Magazin 29-02-24 15:49

Fenerbahçe maçının yankıları sürüyor! Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı'dan açıklama Tiyatro var... Burunlarından fitil fitil gelecek

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşısında aldığı galibiyetin yankıları sürerken Galatasaray Sportif A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kırmızı açıklamasında "Türk futbolu adına talihsiz bir akşam" ifadelerini kullandı.

Spor 24-02-24 22:30

Kahkaha dolu gecelere davetlisiniz! En yeni oyunlar ve sevilen stand-up gösterileri burada

Tiyatro sahnelerinin büyülü atmosferinde, kahkahalarla dolu unutulmaz akşamlar yaşamaya ne dersiniz? İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir, Eskişehir ve daha pek çok ildeki güncel tiyatro ve stand-up gösterimlerini bu içeriğimizde sizin için bir araya getirdik. Gülme garantili, renkli ve eğlenceli gösterimler için şimdiden yerinizi ayırtın, heyecan dolu bir kültür sanat deneyiminin tadını çıkarın! İşte detaylar...

Magazin 21-02-24 17:13

Sanatçılıktan mahalle muhtar adaylığına

Diyarbakır’da tiyatro, sinema ve ses sanatçılığı yapan 56 yaşındaki İbrahim Candan, doğup büyüdüğü mahallesinde mahalle muhtar adayı oldu.

Yurthaber 19-02-24 15:33

Tiyatro nasıl yazılır? Tiyatro mu tiyotro mu, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçemiz sözcük bakımından en zengin diller arasında bulunmaktadır. Sözcük sayısının çok fazla olması bazı kelimelerin hem yazımında hem de söyleniş şeklinde hataların ortaya çıkmasına neden olabilmektedir. Bu noktada hatalı telaffuz edilen ve yanlış yazılan sözcüklerin gerek söyleniş biçimini gerekse yazım şeklini doğru olarak öğrenmek gerekir. Dilimizde yaygın olarak yanlış kullanılan sözcüklerden biri tiyatro kelimesidir. Peki, tiyatro nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 03-02-24 18:31

Sakarya’da Şubat ayı birbirinden keyifli etkinliklerle geçecek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin söyleşi, panel, konferans, tiyatro gösterimi, sergi ve dinletilerle geçecek olan Şubat Ayı Kültür Takvimi açıklandı.

Yurthaber 01-02-24 12:07

Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin Soner’i Mete Horozoğlu'nu görenler Yıllar acımamış dedi! Ülkeden gidip...

Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin Soner’i olarak hafızalara kazınan Mete Horozoğlu Türkiye'yi terk etmişti. Türkiye'den giden bir diğer isim olan oyuncu Erdem Baş ile yurt dışında tiyatro kariyerine devam eden başarılı oyuncu son haliyle "Yıllar acımamış" dedirtti.

Magazin 30-01-24 07:22

Melikgazi’de Karne Şenliği başlıyor

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu; düzenleyecekleri Karne Şenliği çerçevesinde, çocuklara özel kukla, palyaço, Hacivat-Karagöz, tiyatro, maskot bando, canlı müzik, yarışmalar gibi birçok etkinlik yapılacağını söyledi.

Yurthaber 22-01-24 15:08

Antalya'da Uluslararası Sömestir Festivali ile Sömestir Tatili Çocuk Tiyatro Şenliği başladı

Antalya'da çocukların yarıyıl tatilinde sanatla buluşmaları amacıyla düzenlenen Uluslararası Sömestir Festivali ile Sömestir Tatili Çocuk Tiyatro Şenliği başladı.

Yurthaber 22-01-24 07:51

Gölbaşı Belediyesi’nden ücretsiz sinema ve tiyatro etkinlikleri

Gölbaşı Belediyesi ücretsiz sinema ve tiyatro etkinliklerini vatandaşlar ile buluşturuyor.

Yurthaber 15-01-24 13:50

Sarmaş dolaş görüntüleri olay olmuştu... Bülent Parlak ve Elit Andaç Çam samimi görüntüler hakkında konuştu! Bakın ne dediler

'Leyla ile Mecnun Değil' adlı tiyatro oyununda rol alan Elit Andaç Çam ile rol arkadaşı Bülent Emrah Parlak'ın, Beyoğlu'nda sarmaş dolaş görüntüleri olay olmuştu. İhanet görüntülerinin ardından Elit Andaç Çam eşinden boşanmıştı. Samimi görüntüleriyle ilgili konuşan ikiliden Elit Andaç Çam, "Öyle bir süreçteydik o da sonuçlandı. Her şey güzel her şey yolunda" dedi.

Magazin 09-01-24 09:24

AKM'de görme ve işitme engelli bireyler için Erişilebilir Tiyatro dönemi başladı

Türk Telekom, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İstanbul Devlet Tiyatrosu işbirliğiyle görme ve işitme engelli bireylerin kültür ve sanat etkinliklerine katılımını artırmak amacıyla "Erişilebilir Tiyatro" projesini başlattı.

Yurthaber 08-01-24 14:10

Usta sanatçıya veda! Ayla Algan son yolculuğuna uğurlandı... Ünlü isimler akın etti 'Ben hep onu ölümsüz gibi görürdüm'

Geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden 86 yaşındaki tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan, Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Magazin 06-01-24 17:18

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan sanatçı Ayla Algan için taziye mesajı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, tiyatro sanatçısı, yönetmen, şarkıcı ve eğitmen Ayla Algan'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Yurthaber 05-01-24 07:44

Son dakika | Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Tiyatro sanatçısı, yönetmen, şarkıcı ve eğitmen Ayla Algan, İstanbul'daki evinde geçirdiği beyin kanaması nedeniyle 86 yaşında hayatını kaybetti. Usta sanatçı Ayla Algan için 6 Ocak Cumartesi günü saat 10.30'da İBB Şehir Tiyatroları Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından Ayla Algan için taziye mesajı yayınladı.

Magazin 04-01-24 20:56

YILDIZLAR BANA UZAK KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak ediliyor. Ekranların yeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak ATV'de yayın hayatına başlayacak. 31 Aralık 2023 Pazar akşamı ilk bölümü ile yayınlanacak olan Yıldızlar Bana Uzak dizisinin başrollerinde Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı yer alıyor. Peki, Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Magazin 31-12-23 15:47

Iğdır'da üniversite öğrencileri, Aşık Veysel'i biyografik türkülü tiyatro ile andı

Iğdır'da üniversite öğrencileri, Aşık Veysel'i vefatının 50. yılında "Aşık Veysel Biyografik Türkülü Tiyatro Oyunu" etkinliğiyle andı.

Yurthaber 28-12-23 07:58

KÜÇÜK ESNAF KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Küçük Esnaf oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Küçük Esnaf konusu ve oyuncuları merak ediliyor. İlk gösterime girdiği günden itibaren 15 hafta boyunca sinemada yayınlanan Küçük Esnaf filmini 832 bin 50 kişi izledi. Toplamda 9 milyon 17 bin 873,91 TL hasılat elde eden Küçük Esnaf filminde kendi halinde bir esnaf olan Berhudar’ın hayat hikayesi işleniyor. Peki, Küçük Esnaf Küçük Esnaf konusu nedir, oyuncuları kimdir? Küçük Esnaf filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 26-12-23 20:52

DAĞ 2 KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ: Dağ 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam Kanal D'de!

Dağ 2 filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Dağ 2 filminin yönetmen koltuğunda Alper Çağlar oturuyor. İlk filmden daha yüksek bir bütçeyle çekilen Dağ 2 filmi sinemaseverlerin gündeminde yer aldı. Peki, Dağ 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Dağ 2 filmi hakkında detaylı bilgliler...

Magazin 25-12-23 20:06

MISIR TANRILARI FİLM KONUSU VE OYUNCULARI: Mısır Tanrıları filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 23 Aralık Star TV yayın akışı

Mısır Tanrıları konusu ve oyuncuları merak edildi. Brenton Thwaites ve John Samaha'nın başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Mısır Tanrıları filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Mısır Tanrıları(Gods of Egypt) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Magazin 23-12-23 20:11

PELE: BİR EFSANENİN DOĞUŞU KONUSU VE OYUNCULARI! Pele: Bir Efsanenin Doğuşu filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu konusu ve oyuncuları merak edildi. Kevin de Paula ve Leonardo Lima Carvalho'nun başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Pele: Bir Efsanenin Doğuşu filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Pele: Bir Efsanenin Doğuşu(Pele: Birth of a Legend) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D yayın akışı

Magazin 23-12-23 19:43

İLLEGAL HAYATLAR KONUSU VE OYUNCULARI! İllegal Hayatlar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Röportaj Adam'ın filmi TV'de ilk kez!

İllegal Hayatlar konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Sosyal medyada gündem ile alakalı videolar paylaşarak ve Röportaj Adam adıyla tanınan Mahsun Karaca'nın ilk filmi televizyonda ilk kez Fox TV'de ekrana geliyor. Başrollerde gerçekte de kuzen olan Mahsun Karaca, Şahin Sarsu ve Mehmet Kahraman'ın olduğu film merakla bekleniyor. Peki, İllegal Hayatlar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Röportaj Adam'ın filmi TV'de ilk kez!

Magazin 22-12-23 20:07

ARAK DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI! Show TV Arak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam başlıyor!

Arak dizi konusu ve oyuncuları merak edildi. İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in başrolde olduğu dizi bu akşam ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak. Her hafta perşembe akşamları yayınlanacak olan dizi ile ilgili beklentiler oldukça yüksek. Kara ve Zeynep'in hikayesinin anlatılacağı Arak'ın başrollerini Poyraz Karayel ve Kuzey Güney dizilerinin yıldızları paylaşıyor. Peki, Show TV Arak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam başlıyor!

Magazin 21-12-23 19:03

HÜKÜMET KADIN 2 KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ: Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Hükümet Kadın 2 filminin konusu ve oyuncaları merak ediliyor. Filmin yönetmenliğini üstelenen ünlü oyuncu Sermiyan Midyat aynı zamanda filmin hem senaryosunu yazmış hem de başrolünü üstlenmiştir. Film Hükümet Kadın isimli birinci filmin 7 yıl öncesini anlatmaktadır. Peki, Hükümet Kadın 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Hükümet Kadın 2 filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 20-12-23 20:20

DÜĞÜN DERNEK 2: SÜNNET KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Düğün Dernek 2: Sünnet oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Düğün Dernek 2: Sünnet filmi oyuncularının isimleri ve konusu merak ediliyor. Bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanan Düğün Dernek 2: Sünnet'in yapımcılığını Necati Akpınar üstlenirken filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini ise Selçuk Aydemir üstlenmiştir. Peki, Düğün Dernek 2: Sünnet oyuncuları kimdir, konusu nedir? İşte oyuncuların isimleri ve filme dair detaylar...

Magazin 19-12-23 20:44

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI VE KONUSU: Özgü Namal ve Özcan Deniz'li Kızıl Goncalar konusu nedir, oyuncuları kim? Fox Tv'de izleyiciyle buluşuyor!

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi Fox Tv izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Kızıl Goncalar'ın konusu ve oyuncu kadrosu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Öte yandan Kanal D'nin aldığı kararla Arka Sokaklar'ın yayın tarihi de değişti. Özgü Namal ve Özcan Deniz'in oynadığı Fox Tv'nin yeni dizisi 18 yıldır devam eden Arka Sokaklar'a rakip olacak. Peki, Kızıl Goncalar konusu nedir? Kızıl Goncalar oyuncuları kimler?

Magazin 18-12-23 20:54

BUZ DEVRİ 4 KITALAR AYRILIYOR KONUSU VE OYUNCULARI! Buz Devri 4 hangi kanalda? İşte konusu ve seslendirenler

Buz Devri 4 Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age: Continental Drift) filmi ile ilgili aramalar filmin televizyon yayın akışı listelerinde yer almasıyla hız kazandı. Amerikan yapımı animasyon filmi bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Buz Devri 4 hangi kanalda? İşte konusu ve seslendirenler

Magazin 16-12-23 19:56

HAYALİMDEKİ DÜĞÜN KONUSU VE OYUNCULARI: Hayalimdeki Düğün filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Hayalimdeki Düğün konusu ve oyuncuları merak edildi. Jennifer Lopez, Josh Duhamel ve Lenny Kravitz'in başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Hayalimdeki Düğün filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Hayalimdeki Düğün filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Magazin 16-12-23 19:42

Sandık Kokusu için söz verdiği projeyi yüzüstü bıraktığı iddia edilmişti! Özge Özpirinçci'den açıklama gecikmedi

Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin oyuncu kadrosunda yer aldığı Sandık Kokusu dizisindeki performansıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci hakkında şoke eden bir iddia gündeme geldi. Özpirinçci'nin beğendiği bir karakteri tiyatro oyunu yapmak isteyerek ekibi kurduğu ancak son anda vazgeçtiği söylendi. Ünlü oyuncudan ise açıklama gecikmedi.

Magazin 15-12-23 14:04

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI VE KONUSU! Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi, nerede çekiliyor?

Sandık Kokusu konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi her çarşamba akşamı Show TV'de yayınlanıyor. İlk bölümü ile izleyicilerden tam puan alan Sandık Kokusu dizisine dair detaylar araştırılmaya başladı. Peki, Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimdir? Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi, nerede çekiliyor?

Magazin 13-12-23 19:09

AKİF OYUNCULARI VE KONUSU! Akif filmi ne zaman ve nerede çekildi? TV'de ilk!

Akif filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. İstiklâl Marşı'nın yazılış serüveninin anlatıldığı filmin yönetmenliğini Sadullah Şentürk yaptı. Akif filmi bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanacak. Peki, Akif konusu nedir, oyuncuları kimdir? Akif filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte detaylar...

Magazin 12-12-23 19:28

Burak Dakak tiyatro oyununda kaza geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Ünlü oyuncu Burak Dakak tiyatro sahnesinde kaza geçirdi. Demet Akbağ ile aynı sahneyi paylaşan Dakak, ayak serçe parmağının çıkması sonucu apar topar hastaneye kaldırıldı. Yarım kalan Aydınlıkevler oyunu başka bir tarihte sahnelenecek.

Magazin 09-12-23 09:00

SANDIK KOKUSU KONUSU VE OYUNCULARI: Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ'lı Show Tv'nin yeni dizisi Sandık Kokusu oyuncuları kimler, konusu ne?

Sandık Kokusu oyuncuları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Nezaket Coşkun'un oturduğu Show TV'nin yeni dizisinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili başrolleri paylaşıyor. Dizi, 3 çocuk annesi Karsu'nun yaşadığı büyük bir travmanın ardından Adana'dan İstanbul'a gelişini ve yaşananları anlatacak. Peki, Sandık Kokusu konusu ne? Sandık Kokusu dizisi oyuncuları kimler?

Magazin 06-12-23 19:49

NE GEMİLER YAKTIM KONUSU VE OYUNCULARI: Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler, konusu nedir? Show TV'nin yeni dizisi izleyiciyle buluştu

Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ve oyuncuları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Show TV'nin yeni dizisinde Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimler başrolleri paylaşıyor. En son yine aynı kanalda Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Ertan Saban ile partner olan Devrim Özkan, Songül Payaslı karakterine hayat veriyordu. Peki, Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu nedir?

Magazin 04-12-23 20:09

ALTIN KAFES OYUNCULARI VE KONUSU! Altın Kafes oyuncuları kimler, konusu nedir? ATV'den yeni dizi!

Altın Kafes oyuncuları ve konusu yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 3 Aralık Pazar (bugün) günü ATV'de başlayacak olan ve başrolünde Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu ve Hayal Köseoğlu gibi oyuncuların olduğu dizinin konusu merak edildi. ATV'nin iddialı dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Altın Kafes dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Magazin 03-12-23 19:08

ALTIN KAFES DİZİ OYUNCULARI VE KONUSU! Altın Kafes dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? ATV'de başlıyor!

Altın Kafes dizi oyuncuları ve konusu yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 3 Aralık Pazar günü ATV'de başlayacak olan dizinin başrolünde Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu ve Hayal Köseoğlu gibi oyuncuların olduğu dizinin konusu merak edildi. ATV'nin iddialı dizisi yarın akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Altın Kafes dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Magazin 03-12-23 19:07

Can Gürzap'ın cenaze programı belli oldu! Yarın toprağa verilecek

Tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap, 79 yaşında tedavi gördüğü hastanede dün hayata gözlerini kapadı. Usta sanatçı çok sayıda tiyatro oyununun yanı sıra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kurtlar Vadisi, Bir Avuç Deniz ve Medcezir gibi yapımlarda rol almıştı. Can Gürzap'ın cenaze programına ilişkin detaylar belli oldu.

Magazin 02-12-23 15:06

Can Gürzap kimdir, kaç yaşındaydı? Can Gürzap neden öldü, hastalığı neydi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kurtlar Vadisi ile akıllarda

Can Gürzap neden öldü konusu ile ilgili aramalar hız kazandı. Usta tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap'ın vefat ettiği haberi duyuruldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kurtlar Vadisi, Bir Avuç Deniz ve Medcezir gibi yapımlarda rol alan usta oyuncu aynı zamanda sayısız tiyatro oyununda da sahne aldı. Peki, Can Gürzap kimdir, kaç yaşındaydı? Can Gürzap neden öldü, hastalığı neydi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kurtlar Vadisi ile akıllarda

Magazin 01-12-23 18:14