Todd Haberleri

Öğretmen ve öğrencisinin uygunsuz ilişkisini 'aşk mektupları' ele verdi! Yatak odasının çekmecesinden çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Arizona eyaletindeki bir lisede atletizm antrenörlüğü yapan 23 yaşındkai Alyssa Todd ve ismi açıklanmayan 15 yaşındaki bir öğrencisinin uygunsuz ilişki yaşadığı iddia edildi. Todd'un eşinin yatak odasının çekmecesinde aşk mektuplarını bulması üzerine yasak ilişkinin detayları ortaya çıktı.

Trend 2024-04-04 08:24:11

Joker Folie à Deux (İkili Delilik) filminin ilk posteri yayınlandı! Hayranları büyük bir heyecanla bekliyordu

Todd Philips'in 2019 yapımı Joker filminin devamı niteliğindeki Joker Folie à Deux (İkili Delilik) filmi için geri sayım başladı. Filmin ilk posteriyle birlikte Türkiye'deki vizyon tarihi 4 Ekim 2024 olarak açıklandı. Dünyada sinemalarında ise 9 Nisan 2024 yerini alacak.

Trend 2024-04-03 15:39:54

Sadist kardeşlerden korkunç istismar! Hayvanlara işkence yaparken videoya çektiler... Bu görüntüler sonsuza kadar benimle kalacak

Kristen ve Todd Cooper isimli iki kardeş hayvanlara işkence ederken çekilen videolarının ortaya çıkmasından sonra tutuklandı. Kardeşlerin cep telefonundan çıkan görüntülerde geyik ile tavşanlara işkence ederek onları sakatladıkları, cinsel istismara maruz bıraktıkları ve onları parçaladıkları anlar yer aldı. Bir veteriner, bunun 24 yıllık kariyerinde gördüğü en kötü hayvan istismarı vakası olduğunu söyledi.

Trend 2024-01-25 14:28:13

Lady Gaga ve Joaquin Phoenix’in başrolünü üstlendiği “Joker 2” filminin çekimleri tamamlandı! Filminden kareler heyecanlandırdı

Todd Phillips’in yönetmen koltuğunda oturduğu Lady Gaga ve Joaquin Phoenix’in başrolünü üstlendiği Joker filminin devamı niteliğindeki “Joker: Folie à Deux (Joker 2)” büyük bir merakla bekleniyor. Çekimleri tamamlanan filminden yönetmen Phillips iki yeni kare paylaşarak sinemaseverlerin heyecanını pekiştirdi.

Trend 2023-04-06 15:52:02

Tecavüzcüsünü öldürdüğü için hapis yattı! ''Şimdi de sistem tecavüz ediyor''

2018 yılında ABD'de yaşanan bir olay hala şaşkınlık yaratmaya devam ediyor. Öyle ki hakkında bir belgesel Netflix'te izleyiciyle buluşmaya hazırlandığı açıklandı. Alabama, Stevenson'da yaşayan 34 yaşındaki Brittany Smith, Ocak 2018'de 38 yaşındaki arkadaşı Todd Smith'i vurarak öldürdü, ancak hala bunun bir nefsi müdafaa eylemi olduğunu kanıtlamaya çalışıyor.

Trend 26-10-22 16:24

Chelsea çalkalanıyor! 2 yıl boyunca taciz etmiş

İngiltere Premier Lig'in köklü kulübü Chelsea geçtiğimiz aylarda Amerikalı iş adamı Todd Boehly taraftarından satın alınırken, kulübün yeni sahibi ilk olarak teknik direktör Thomas Tuchel ile yolları ayırmıştı. Kulüpte baştan aşağı bir değişim yaşanırken, oldukça konuşulacak bir skandal patlak verdi. İşte detaylar...

Spor 21-09-22 20:10

Yürüyüşe çıkan adam ayı saldırısına uğradı! “Tam 25 kez ısırdı”

Amerika Birleşik Devletleri’nin kuzeybatısında bulunan Montana eyaletinde yaşayan Todd Orr isimli bir adam temiz hava almak için yürüyüşe çıktı. Dağın eteklerinde yürüyüş yaptığı sırada dişi bir boz ayı ve yavrularına rastlayan adam dehşeti yaşadı. Boz ayının saldırdığı adam 25 kez ısırıldı ve şans eseri hayatta kalmayı başardı.

Trend 03-09-22 17:07

Joker 2 filmi ne zaman vizyona giriyor? Kadroya dev isim katıldı! Joker 2 filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Yönetmen Todd Phillips, Joaquin Phoenix'in "Joker" devam filminin senaryosunu okuduğu bir fotoğraf paylaştı. Gelişme sonrası Joker 2'nin vizyon tarihi merak edildi. Peki Joker 2 filmi ne zaman vizyona giriyor? Joker 2 filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte merak edilenler...

Trend 03-09-22 14:24

Ronaldo'nun menajeriyle görüştüler! Ezeli rakip...

Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi yavaş yavaş belli oluyor. Geçtiğimiz sezon Manchester United formasıyla takımın en çok gol atan isimlerinin başında gelen Portekizli yıldız, Manchester'da mutsuz olduğu gerekçesiyle ayrılmak istiyor. İngiliz basını Chelsea’nin yeni sahibi Todd Boehly'in Ronaldo'nun menajeri ile görüşme gerçekleştirdiğini belirtti.

Spor 25-06-22 23:06

Joker 2 filmi müzikal mi olacak? Harley Quinn rolünü Lady Gaga mı oynayacak?

Yönetmen Todd Phillips, geçtiğimiz hafta "Joker" devam filminin geleceğini Instgram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurmuştu. Duyurunun ardından yeni filme ilişkin iddialar peşpeşe gelmeye başladı. Joker filminin devamı niteliğindeki projenin ismi "Joker: Folie à Deux" (Joker: İki Kişilik Delilik) olarak açıklanırken müzikal olacağı ve Harley Quinn rolünü Lady Gaga’nın oynayacağı iddia edildi.

Trend 15-06-22 15:23

Yatak odası yerine gardırobunda uyuyor! Sebebi şaşkına çeviriyor

ABD'den Todd Moriarty isimli bir adam, üç yatak odalı devasa bir evde yaşarken maliyetleri düşürmek için gösterdiği çabayı anlattı. Moriarty, mobilya ve demirbaşları, hatta kullandığı tuvaleti bile bozulmamış durumda tutmak için evindeki her şeyi streç filmle sardığını ve gardırobunda uyuduğunu söyledi.

Trend 12-06-22 10:26

Son dakika: Kapanacağı iddia edilen Chelsea'nin satışına onay çıktı!

Son dakika haberleri: Ünlü iş insanı Roman Abramovich, Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesinin ardından İngiltere hükümeti tarafından kendisine yaptırım uygulandığı için sahibi olduğu Chelsea'yi satışa çıkarmıştı. Dev kulübün Todd Boehly öncülüğündeki konsorsiyum tarafından 4,25 milyar sterlin karşılığında satın alınmasına Birleşik Krallık tarafından onay verildiği öne sürüldü.

Spor 25-05-22 18:59

Chelsea'nin satışı: Premier Lig, Todd Boehly konsorsiyumunun 4.25 milyar poundluk teklifini onayladı

İngiliz futbol takımı Chelsea'nın satışı ile ilgili olarak verilen 4.25 milyar poundluk teklif onay sürecini tamamladı.

Haber 24-05-22 21:55

Yeni sahibi merak ediliyordu! Satış sonunda gerçekleşti… İngiliz Chelsea’ye ABD’li sahip

İngiltere'nin dev futbol kulübü Chelsea'nin satışında sona gelindi. İngiliz ekibin yeni sahibi 5,25 milyar dolar vererek ABD'li Todd Boehly'nin dahil olduğu konsorsiyum oldu. Söz konusu anlaşmanın 2,5 milyar sterlinlik kısmı hisse devri için, 1,75 milyar sterlinlik kısmı ise kulübün gelecek yatırımları için ayrıldı.

Finans 07-05-22 09:02

Ödeşme Zamanı filmi oyuncuları kimler? Ödeşme Zamanı filmi konusu nedir?

Yönetmen koltuğunda Jesse V. Johnson'un oturduğu ve başrollerinde ise Scott Adkins, Tony Todd gibi pek çok ismin yer aldığı Ödeşme Zamanı filmi televizyon ekranlarında yayınlanıyor. Peki Ödeşme Zamanı filmi oyuncuları kimler? Ödeşme Zamanı filmi konusu nedir? İşte film hakkındaki ayrıntılar...

Trend 07-01-22 22:35

Natalie Portman ve Julianne Moore, Todd Haynes’in yeni filmi için kamera karşısına geçecek

Sinema sektörünün sevilen yönetmenlerinden biri olarak kabul edilen Todd Haynes’in yöneteceği ‘May December’ filminin kadrosu şekillenmeye başladı. Filmin başrollerini Natalie Portman ve Julianne Moore paylaşacak.

Trend 14-06-21 16:19

Joker 2 filminin senaryosu Todd Phillips’in kaleminden çıkacak

Joker’ın senaryosunu Scott Silver ile birlikte yazan, aynı zamanda yöneten Todd Phillips, Joker 2 filminin de senaryosunu kaleme alacak.

Trend 31-05-21 17:53

Todd Field, 15 yıl sonra yeni filminin müjdesini verdi! Cate Blanchett'la çalışacak

“In The Bedroom” ve “Little Children” filmleriyle tanınan usta yönetmen Todd Field yeni projesi için kamera arkasına geçmeye hazırlanıyor. 15 yıldır sinema sektöründen uzak kalan Field, yeni filminde Oscar ödüllü oyuncu Cate Blanchett'la çalışacak.

Trend 13-04-21 10:49

Usta aktör Colin Firth'den şaşırtan hamle: Zombi komedisinde rol alacak

Colin Firth, anime serisi Zombie Brother’ın canlı aksiyon uyarlamasında rol alacak. Adı New York Will Eat You Alive olarak açıklanan filmin yönetmen koltuğunda Todd Strauss-Schulson oturuyor.

Trend 10-11-20 14:16

Todd Boehly, Chelsea’yi almak için 3 milyar Sterlin teklif etti

ABD’li ticaret kralı Todd Boehly, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea’ye talip oldu. Maviler’in Rus sahibi Roman Abramovich’e teklifi ise tam 3 milyar Sterlin...

Spor 10-12-19 14:13

Chelsea’ye talip çıktı

ABD’li ticaret kralı Todd Boehly, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea’ye talip oldu.

Spor 10-12-19 12:15

Joker filminin ikincisi çekilecek mi?

Hollywood Reporter dergisi, 1 milyar dolar gişe hasılatını yakalayan Joker'in devam filminin büyük olasılıkla çekileceğini duyurdu. Haberde yönetmen Todd Phillips ve oyuncu Joaquin Phoenix'in tekrar bir araya geleceği öne sürüldü. Çok sayıda medya kuruluşu ise haberi yalanlayarak henüz bir anlaşma olmadığını, projeninin fikir aşamasında olduğunu aktardı.

Haber 21-11-19 13:38

Joker 2 çekilecek mi? Joker 2 filminden son gelişmeler...

Joaquin Phoenix'in muhteşem performansıyla gişe rekorları kıran Joker filminin devamı Joker 2 filmiyle ilgili çıkan söylentiler sinema severleri heyecanlandırdı. Todd Phillips’in yönetmenliğindeki Joker filminin devamı Joker 2 hakkındaki çeşitli söylentiler kafaları karıştırdı. Bazı kaynaklar Joker 2 filminin çekileceğini söylerken, bazıları ise Joker 2 filmiyle ilgili çıkan söylentileri yalanladı. İşte Joker 2 filmiyle ilgili çıkan haberler.

Trend 21-11-19 12:31

Joker filminin yönetmeninden küvet sahnesi açıklaması: 18+ film için bile çok fazlaydı

Joker filminin yönetmeni Todd Phillips, doğaçlama çektikleri küvet sahnesini 18+ film için bile çok fazla olduğunu vurgulayarak yayınlamadıklarını söyledi.

Trend 13-11-19 09:30

Joker, komşusu Dumond’u öldürdü mü?

Yılın en çok konuşulan filmi olan Joker’de, izleyicilerin en çok merak ettiği sorulardan biri yönetmen Todd Phillips tarafından yanıtlandı.

Trend 07-11-19 08:45

Joker zirveyi sevdi (ABD Box Office rakamları)

ABD Box Office listesinin zirvesi bu hafta da değişmedi. İddialı filmlere rağmen Todd Phillips'in yönettiği, başrolünü Joaquin Phoenix’in üstlendiği Joker liderliği bırakmadı. İddialı yapımların zirve mücadelesi verdiği 11-13 Ekim 2019 ABD Box Office rakamları...

Trend 14-10-19 13:35

Çevre dostu kaynaklara yönelinmesi insanlığın geleceği için önemli

Texas Tech University'de görevli Prof. Dr. Todd Alan Anderson: - "Şimdiden gereken önlemler alınmadığı takdirde küresel ısınmadan ilerleyen yıllarda bütün canlılar ciddi oranda etkilenecektir" - "Çevreye zarar vermeyen çevre dostu alternatif kaynaklara yönelinmesi, insanlığın geleceği için son derece önemli ve gereklidir"

Haber 03-10-19 14:16

Çevre dostu kaynaklara yönelinmesi insanlığın geleceği için önemli

Texas Tech University'de görevli Prof. Dr. Todd Alan Anderson: - "Şimdiden gereken önlemler alınmadığı takdirde küresel ısınmadan ilerleyen yıllarda bütün canlılar ciddi oranda etkilenecektir" - "Çevreye zarar vermeyen çevre dostu alternatif kaynaklara yönelinmesi, insanlığın geleceği için son derece önemli ve gereklidir"

Yurthaber 03-10-19 14:16

Mark Ruffalo’lu Dark Waters’tan ilk fragman yayınlandı

Todd Haynes’in Mark Ruffalo ve Anne Hathaway’i bir araya getirdiği son filmi Dark Waters’tan ilk fragman yayınlandı.

Trend 20-09-19 14:32

Joaquin Phoenix’li Joker, Robert Pattinson’lı Batman’le bir araya gelecek mi?

Joaquin Phoenix’li Joker karakteri ile Robert Pattinson’lı Batman aynı filmde buluşacak mı? Bu sorunun cevabını Todd Phillips verdi.

Trend 11-09-19 15:17

76. Venedik Film Festivali sona erdi

Festivalin büyük ödülü "Altın Aslan", yönetmen Todd Phillips'in çektiği "Joker" filminin oldu.

Trend 09-09-19 08:46

76. Venedik Film Festivali sona erdi

Festivalin büyük ödülü "Altın Aslan", yönetmen Todd Phillips'in çektiği "Joker" filminin oldu

Haber 07-09-19 22:49

Tecavüz edip öldürmüştü! Cezası belli oldu

Avustralya'da geçen yıl Haziran ayında komedyen Eurydice Dixon'ı tecavüz edip öldüren 20 yaşındaki Jaymes Todd ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 02-09-19 09:35

ABD Başkanı Donald Trump Cumhuriyetçi Parti üyesi Senatörler ile toplantı gerçekleştirdi

Bugün yerel saat ile 16:00’da Beyaz Saray’da ABD Başkanı Donald Trump ile Cumhuriyetçi Parti üyesi Senatörler ile toplantı gerçekleşti yaklaşık bir buçuk saat süren toplantıya 40’ı aşkın Cumhuriyetçi temsilci katılırken, toplantıda yer alan başlıklar arasında Senato’ya sunulması planlanan Amerika’nın Hasımları ile Yaptırımlar Yoluyla Mücadele Etme Yasası CAATSA çerçevesinde Türkiye’ye yönelik planlanan yaptırımlar yer aldı.Basına kapalı yapılan toplantı ardından herhangi resmî açıklama yapılmazken Trump’ın Senato üyelerini ikna edebilmiş olmasının zor olduğu düşünülüyor.Donald Trump’ın yaptırımlar konusunda sabırlı olunması ve yumuşak davranılması, yaptırım uygulanacaksa bile bunların geri döndürülebilir olması ve Mart 2020’ye kadar zaman tanınması isteğine bazı senatörler karşı çıkıyorTürkiye’nin S-400 Hava savunma sistemlerini satın almasından sonra F-35 programında gerçekleşen yaptırımları yeterli bulmayan bazı senatörler CAATSA kapsamında senatoya yeni yaptırımlar için tasarı sunmuştu.CAATSA’nın 231’ıncı maddesi Rusya’nın istihbarat veya savunma sektörleri ile alışveriş yapan kişi veya kurumlara yönelik yaptırım uygulanmasını öngörüyor.Türkiye’ye karşı yaptırım uygulanmasını isteyenlerin başında ise Cumhuriyetçi Senatörler Rick Scott ve Todd C.

Haber 24-07-19 03:18

New York'ta Osmanlı mahallesi turu

ABD’nin New York şehrinde, 19 yüzyılda Osmanlı devleti topraklarından ABD’ye göç etmiş etnik grupların yaşadıkları mahalleyi anlatan tarihi bir tur düzenlendi - Turu organize eden George Mason Üniversitesi misafir öğretim üyesi tarihçi Dr. Işıl Acehan: - “Buraya göç eden Yunanlılar, Rumlar, Ermeniler hakkında pek çok çalışma olmasına rağmen, maalesef Türkler hakkında fazla bilgi yok” - "Küçük Suriye" hikayesinin korunması için çaba gösteren aktivist Todd Fine: - “New York’ta yaşayan Türklerin Amerika’daki tarihlerinin en az 100 yıl önceye gittiğini bilmelerini istiyoruz”

Haber 21-07-19 03:51

Joker filmine 18 yaş sınırı geldi

4 Ekim'de vizyona girmesi beklenen Joker filmi +18 yaş sınırıyla vizyona girecek. Todd Phillips imzalı Joker filminin başrolünde Joaquin Phoenix yer alıyor.

Trend 17-06-19 13:35

Doğum kontrolü için spiral kullandı, ölmediği için şanslı olduğu söylendi

Kilo alma, göğüs ağrısı ve ruh halindeki dalgalanmalara bağlı baş ağrısından, çoğu kadının doğum kontrolünün kötü bir yan etkisi yaşaması muhtemeldir. Dört çocuk annesi Peta Todd, çevresindeki kadınların önerdiği bir doğum kontrol yöntemi olarak rahim içi spiral kullanmaya başladı. Doktorların her seferinde 'bir şeyin yok' diye gönderildiği kadın işitme kaybına kadar varan birçok sağlık problemi yaşadı. İşte spiral yüzünden ölümün eşiğinden dönen Peta'nın yaşadıkları.

Kadin 13-03-19 09:15

Şekerin küresel geleceği Londra'da tartışıldı

Dünya Şeker Araştırma Örgütü Genel Direktörü Roberta Re: - "Dünya Sağlık Örgütü'ne göre, şekerden günlük alınması gereken kalori miktarı erkekte 150 kalori (9 çay kaşığı), kadında 100 kalori (6 çay kaşığı), çocuklarda ise 50 kalori (3 çay kaşığı)" - LMC International Genel Müdürü Martin Todd: - "Şeker üretiminde küresel talep artmaya devam ediyor. Bu talebin artış hızı ise gelmiş ülkelerde hız kesti"

Haber 30-11-18 11:28

ABD'li emekli asker Müslüman oldu

Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşayan ABD vatandaşı emekli asker Andrew Miller Todd, ilçe müftülüğünde Müslüman olup, Selahaddin ismini aldı

Haber 02-07-18 17:14

Soros'un desteklediği Brexit karşıtı kampanya başladı

Milyarder işadamı George Soros'un desteklediği AB yanlısı grup, Brexit'i durdurmak için yeni bir referandum yapılmasını amaçlayan kampanyasına başladı - Kampanya Yöneticisi Eloise Todd: - "İnsanların kapılarını çalıp onlara Brexit'in hayatlarını nasıl etkileyeceğini anlatacağız"

Haber 08-06-18 16:05

İki Yıldır Trump Tower’daki Evini Satamayan Koleksiyoncu Yangında Öldü

Başkan Donald Trump ve aile fertlerinin yaşadığı Trump Tower’ın 50’inci katında geçen Cumartesi gecesi çıkan yangın New York’ta büyük panik yaratmıştı. Yangında yaşamını yitiren kişinin binanın 50’inci katında yaşayan 67 yaşındaki koleksiyoncu ve sanat komisyoncusu Todd Brassner olduğu açıklandı

Haber 10-04-18 16:07

ABD’nin Batı Virginia Eyaleti’nde gündemi sarsan firar

Dünya bu olayı konuşuyor... ABD’nin Batı Virginia Eyaleti’nde Todd Wayne Boyes isimli mahkum kıyafetini değiştirerek cezaevinden kaçmayı başardı.

Haber 01-11-17 09:18

Seri katilden kurtuluş anları kamerada

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde seri katil Todd Kohlhepp iki ay boyunca zincirle bağladığı bir kadına tecavüz etti. Polisin tecavüze uğrayan kadını bulması üzerine 13 yıldır çözülemeyen 7 cinayetin katilinin kim olduğu ortaya çıktı. Boynundan zincirle bağlanmış halde bulunan kadının polis tarafından nasıl bulunduğuna ilişkin video ise ilk kez yayınlandı.

Haber 11-06-17 11:52

Ramazan'da Israfa Karşı Simitli Ayranlı Iftar

Habera-Kamera İZMİR, (DHA)Ramazan'da israfa karşı simitli ayranlı iftar İZMİR'de, Ege Toplumsal Düşünce Derneği (Ege TODD) simit, ayran, hurma ve sudan

Yurthaber 09-06-17 09:30

İnsan gücüyle yapılan hız rekoru kırıldı!

AeroVelo takımı insan kas gücüyle yapılan en yüksek hız rekorunu kırdı. Eta isimli özel hız bisikleti ile kırılan rekorun sahibi Todd Reichert.

Haber 22-09-15 09:39

Kuzey Kore'den ABD vatandaşına 6 yıl hapis

Kuzey Kore'de 'hükümete karşı düşmanca eylemde bulunduğu' gerekçesiyle Matthew Todd Miller isimli bir ABD vatandaşı 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 14-09-14 15:37

Amanda Todd davasında bir Türk tutuklandı

Yaşadığı şantaj sonucu intihar ederek hayatına son veren 15 yaşındaki Kanadalı Amanda Todd davasında polis, Hollanda’da Türk asıllı bir kişinin tutuklandığını açıkladı.

Haber 18-04-14 16:43

Şantaj yüzünden intihar etti!

Kanada’da yaşayan 15 yaşındaki Amanda Todd isimli genç kız bu videoyu yayınlayıp intihar etti.

Haber 23-10-12 13:58

Denizi yürüyerek geçmeye çalıştı!

Otuz beş yaşındaki Chris Todd İrlanda Denizi’ni yürüyerek geçmeye çalıştı!

Haber 15-10-12 15:19