Tokatlama Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i için yapılmıştı... Şimdi de Bahar'ın Timur'u için site açıldı! Tokatlamak isteyenler...

Sıla Türkoğlu ile başrolünü paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Fatih' karakteri ile izleyenlerin öfkesini kazanan Doğukan Güngör için bir 'Tokatlama sitesi' açılmıştı. Şimdi de aynı durum Bahar dizisinde Mehmet Yılmaz Ak'ın hayat verdiği Timur karakteri için yapıldı.

Magazin 2024-03-06 15:56:29

Tokatlama ne demek? Tokatlama kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Yeni bir dil öğrenirken çoğunlukla karşılaşılan problem, o dilin sözcüklerini öğrenmek ve anlamlarına tam olarak hakim olmaktır. Pek çok dilde, bir sözcüğün birden fazla anlamda kullanıldığı durumlar yaygındır. Bu anlam çeşitliliği kafa karışıklığına yol açabilir. Bu bağlamda anlamı araştırılan kelimelerden bir tanesi olan Tokatlama ne demek? Tokatlama TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 2022-05-23 17:48:07

Tokatlama görüntüsü ses getirmişti! Sarıgül'den ilk açıklama

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Tiktok'ta gündem olan vatandaşın omzunu tokatlama videosuyla ilgili ilk kez konuştu. Iğdır'da partililere seslenen Sarıgül ayrıca yumurta tokuşturdu ve yakılan ateşin üzerinden atladı.

Haber 2022-03-21 16:50:43

Sekste şiddet: Boğdu, tokatladı ve üzerime tükürdü!

BBC adına yapılan bir araştırma, İngiltere'de 40 yaşın altıdanki kadınların üçte birinin rızaya dayalı cinsel ilişki sırasında istemedikleri halde "tokatlama, boğma, havasız bırakma, ağız kapama ve tükürme" gibi şiddet eylemlerine maruz kaldıklarını gösterdi.

Haber 2019-11-28 16:23:19