Toprak Ihtilafi Haberleri

Son dakika: Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 24 ev etkilendi, çok sayıda kişi tahliye edildi

İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması nedeniyle 24 binanın tahliye edildiğini, 78 kişinin otellere yerleştirildiğini bildirdi. Ekiplerin, güvenlik önlemi aldığı bölgeye girilmesine izin verilmiyor. Öte yandan alanda, kentsel dönüşüm çalışması yapıldığı öğrenildi.

Haber 2024-04-19 20:42:05

Şanlıurfa'da göçük altında kalan işçi öldü

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde kanalizasyon çalışması sırasında toprak altında kalan işçi öldü.

Yurthaber 2024-04-19 12:00:17

SON DAKİKA | İliç'teki maden faciasında bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Son dakika haberi: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde maden sahasında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 9 işçiden birinin daha naaşına ulaşıldığını bildirdi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Sabırlı Deresi bölgesinde ulaşılan cenazenin Adnan Keklik’e ait olduğunu belirterek, aileye başsağlığı diledi.

Haber 2024-04-19 11:15:13

Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu

Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde meydana gelen toprak kaymasının araştırılması ve benzer kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi için kurulan Meclis Araştırması Komisyonu kuruldu.

Yurthaber 2024-04-19 08:29:12

Çanakkale’de 2 kişinin hayatını kaybettiği toprak kaymasında 1 gözaltı

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Kangırlı köyünde tarlada hayır çeşmesi için su kanalı açıldığı sırada 2 kişinin hayatını kaybettiği toprak kaymasına ilişkin 1 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 18-04-24 10:45

GÜNCELLEME 2 - Çanakkale'de kanal kazısında toprak altında kalan 3 işçiden 2'si hayatını kaybetti

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, su kanalı açmak için kazı yapılırken meydana gelen göçükte toprak altında kalan 3 kişiden 2'si yaşamını yitirdi, biri hastanede tedaviye alındı.

Yurthaber 18-04-24 08:41

Çanakkale'de toprak kayması! Saatler sonra acı haber geldi

Çanakkale'de bir köyde çeşme için kanal yapımı sırasında toprak kayması meydana geldi. Göçük altında kalanlar olduğu aktarıldı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken saatler sonra acı haber geldi. 2 kişi hayatını kaybederken bir kişinin ise tedavisi hastanede sürüyor.

Haber 17-04-24 19:38

Yasemin Allen eski FBI çalışanı sevgilisine kavuştu! Onu görünce kucağına zıpladı

Son olarak Dokuz Oğuz dizisinde hayat verdiği 'Albay Tomris Toprak' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan Yasemin Allen New York'ta yaşayan ve eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile aşkını sosyal medya hesabından ilan etmişti. Fırsat buldukça sevgilisinin yanına giden Allen, sevgilisini görünce kucağına zıpladı. O anlar kısa sürede gündem oldu.

Magazin 09-04-24 11:14

Son dakika | İşçiler göçük altında kaldı, can kayıpları var! Niğde'de patates deposunda çökme; Vali Çelik'ten açıklama geldi

Son dakika haberi: Niğde'de bir patates deposunda çökme gerçekleşti. Çökme sonucu göçükte toprak altında kalan 2 işçiden acı haber geldi. 4 işçi ise ağır şekilde yaralandı. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Çökmenin nasıl meydana geldiği Niğde Valisi Cahit Çelik'in açıklamasıyla netlik kazandı.

Haber 08-04-24 15:32

Yeni aşkıyla gündemdeydi! Yasemin Allen'in vücudundaki morluklar dikkat çekti

Son olarak Dokuz Oğuz dizisinde hayat verdiği 'Albay Tomris Toprak' karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Yasemin Allen başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Eski FBI ajanı sevgilisi ile gündemde olan ünlü oyuncu son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Yasemin Allen'in vücudundaki morluklar dikkat çekti.

Magazin 06-04-24 07:52

Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili yeni gelişme! 53 gün sonra bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Erzincan İliç'te altın madeninde toprak kaymış ve 9 işçiden günlerdir haber alınamıyordu. 53 gün sonra kahreden haber geldi. Bir işçinin cansız bedeni toprak altından çıkarıldı.

Haber 05-04-24 22:02

Cani anne yenidoğan bebeğini diri diri gömüp öldürmeye çalıştı! Mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başardı

23 yaşındaki Ugandalı anne yenidoğan bebeğini gece yarısı evinin bahçesine gömdü. Saatlerce toprak altında kalan bebek ertesi sabah saat 11.00'da bulundu. Hastaneye götürülen bebek kalbinde, midesinde veya diğer organlarında herhangi bir yaralanma olmadığı tespit edildikten sonra 6 gün boyunca tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Trend 05-04-24 13:46

Trabzon’da içme suyu isale hattı çalışması sırasında göçük! 3 işçi hayatını kaybetti... Yürek yakan görüntü

Trabzon’da içme suyu isale hattı çalışması sırasında göçük meydana geldi. Çok sayıda ekip olay yerine sevk edilirken, toprak altında kalan 3 işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

Haber 27-03-24 15:01

Trabzon’da içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte ölü sayısı 3’e yükseldi

Trabzon’un Hayrat ilçesi Balaban Mahallesi’nde içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte 3 işçi toprak altında kalarak hayatlarını kaybetti.

Yurthaber 27-03-24 14:42

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

Osmaniye'de etkili olan yağışların ardından debisi artan Karaçay Deresi'ndeki beton bent yıkıldı, toprak yolda çökme meydana geldi.

Yurthaber 26-03-24 13:20

Dokuz Oğuz'un Albay Tomris'i Yasemin Allen aradığı aşkı buldu! Sevgilisi eski FBI çalışanı çıktı

Son olarak Dokuz Oğuz dizisinde hayat verdiği 'Albay Tomris Toprak' karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Yasemin Allen başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabını da oldukça aktif kullanan Yasemin Allen bu defa sevgilisini paylaştı. Ünlü ismin sevgilisi eski FBI çalışanı çıktı...

Magazin 19-03-24 10:56

Bitlis-Baykan kara yolunda heyelan meydana geldi

Düşen kaya parçaları ve toprak yığını Karayolları ekiplerinin çalışmasıyla temizlendi.

Yurthaber 19-03-24 08:04

İliç'teki maden faciasında 9 kişi toprak altında kalmıştı! Sabah saatlerinde liç alanında kamyonet bulundu

Erzincan'ın İliç ilçesinde 9 işçinin toprak altında kaldığı maden sahasında devam eden çalışmalarda kamyonet bulundu.

Haber 16-03-24 17:17

Kahramanmaraş'ta toprak kayması meydana geldi: Çok sayıda araç zarar gördü

Kahramanmaraş'ta istinat duvarı çökerken toprak kayması meydana geldi. Yaşanan olayda çok sayıda araç zarar gördü.

Haber 13-03-24 22:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 tonluk hediye: Külliye'ye vinçle getirildi! 81 ilden toplanmış...

Cumhuriyet'in 100. yılı vesilesiyle hazırlanan "Cumhuriyet'e Yolculuk, Asırlık Portre" isimli Türkiye Haritası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edildi. 3 ton ağırlığında olan eser, Külliye'ye vinçle yardımıyla getirildi. Haritanın oluşumunda Türkiye'nin 81 ilinden toprak getirildiği öğrenildi.

Haber 10-03-24 16:22

Facianın akılalmaz yeni görüntüler: İliç'teki maden faciasında toprak çığa dönüşmüş!

Erzincan'da İliç ilçesinde yaşanan maden faciasından akılalmaz yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde toprağın tepeden adeta çığ gibi düştüğü görüldü.

Haber 06-03-24 15:04

Erzincan İliç’teki maden ocağında toprak kaymasına ait yeni görüntü ortaya çıktı

Erzincan’ın İliç ilçesindeki bir maden ocağında 13 Şubat 2024 tarihinde meydana gelen ve 9 işçinin toprak altında kaldığı heyelan anına ait yeni görüntü ortaya çıktı.

Yurthaber 06-03-24 14:42

Erzincan Valisi Aydoğdu, maden ocağında toprak altında kalan işçilerin aileleriyle görüştü

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İliç ilçesindeki maden ocağında meydana gelen toprak kaymasında göçük altında kalan işçilerin ailelerine ziyarette bulundu.

Yurthaber 06-03-24 07:58

Maden faciasının sorumluları için hesap vakti! 2 kişi daha tutuklandı, sayı 8'e yükseldi

Erzincan'da 9 işçinin toprak altında kalmasına yol açan maden faciasının sorumlularıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak olayla ilgili soruşturma kapsamında 2 kişi daha tutuklandı. Tutuklu sayısı 8'e yükseldi.

Haber 03-03-24 11:30

İliç’te vadiden akan suyun yığına karışmaması için tahliye işlemi devam ediyor

Erzincan’ın İliç ilçesinde bulunan maden ocağında 13 Şubat 2024 tarihinde meydana gelen ve 9 işçinin toprak altında kaldığı olayın ardından vadiden akan suyun yığına karışmaması için tahliye işlemi devam ediyor.

Yurthaber 27-02-24 12:14

Erzincan faciası sonrası dikkat çeken hamle! Erdoğan gece yarısı hepsini görevden aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de çok sayıda üst düzey atama ve dikkat çeken görevden almalar yaşandı. Erzincan'da yaşanan toprak kayması faciasının ardından Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Kandemir, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Aydındağ, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdür Yardımcıları Bayram Arı ve Sami Sarıyıldız görevden alındı. İşte detaylar...

Haber 23-02-24 08:06

Yer: Venezuela! Altın madenindeki can pazarı böyle kaydedildi: 30 ölü, 100'den fazla kişi toprak altında...

Venezuela'nın Bolivar eyaletindeki kaçak olduğu tespit edilen bir altın madeninde meydana gelen çökmede birçok kişinin göçük altında kaldığı bildirildi. Toprak altında kalan onlarca kişiden çok sayıda ölü olduğu tahmin ediliyor.

Haber 22-02-24 11:32

Candaş Tolga Işık'ın sorusu gündem oldu! Bakan Özhaseki: İlk defa duyuyorum

13 Şubat'ta Erzincan'da meydana gelen toprak kayması felaketiyle ilgili yeni detaylar kamuoyundan tartışılmaya devam ediyor. Konuyla ilgili fay sorusunu gündeme getiren gazeteci Candaş Tolga Işık'a Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki 'İlk defa duyuyorum' diyerek yanıt verdi. İşte detaylar...

Haber 22-02-24 10:54

Son dakika | Bakanlar İliç'te! Bakan Yerlikaya: Kayıp işçileri arama çalışmalarına ara verildi

Son dakika haberi: Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden faciasının yaşandığı yeri bakanlar ziyaret etti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, toprak altında kalarak kaybolan 9 işçiyi arama faaliyetlerine ara verildiğini açıkladı.

Haber 21-02-24 12:32

Erzincan'daki felaketin ardından hayrete düşüren ifade! Eksikliği resmen itiraf etti: Hareketlenme başladı koşarak uzaklaştım

Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kayması felaketinin üzerinden 1 hafta geçti. Kayıp işçilerden henüz bir haber alınamadı. Olayla ilgili 9 şüpheli gözaltına alındı 6'sı tutuklandı. Tutuklananların ifadelerine ulaşıldı. İfadelerde itiraf gibi açıklamalar yer alırken eksik malzemeler de bir bir ortaya çıktı. Üstelik şüphelilerden biri olaydan nasıl koşarak kaçtığını anlattı. İşte merak edilen o detaylar...

Haber 20-02-24 11:35

Erzincan'daki toprak kaymasından saatler önce alanda görülen çatlaklar zanlıların ifadelerinde (2)

Erzincan'ın İliç ilçesinde maden ocağındaki toprak kaymasından saatler önce alanda görülen çatlaklar, zanlılardan bazılarının ifadelerinde yer aldı.

Yurthaber 20-02-24 09:32

Erzincan’daki arama çalışmaları heyelan riski nedeniyle durduruldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan’ın İliç ilçesinde 13 Şubat tarihinde meydana gelen toprak kaymasında göçük altında kalan 9 işçiyi arama faaliyetlerinin heyelan riski nedeniyle durdurulduğunu açıkladı.

Yurthaber 20-02-24 08:01

TİP'ten o şehirde dikkat çeken karar! CHP'yi destekleyecekler

31 Mart seçimleri için TİP'ten dikkat çeken bir karar geldi. TİP Eskişehir İl Başkanı Hasan Toprak, seçimlerde CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce'nin destekleneceğini ifade etti.

Haber 19-02-24 19:07

Erzincan'daki felaket sonrası korkunç ihtimal! Acil önlem alınmalı diyerek uyardı: Zehir besin zincirimize karışabilir

Erzincan'da meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili korkutan senaryo için bir uyarı geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, "Zehir besin zincirimize karışabilir" diyerek gıda krizi çıkabileceğini söyledi. Siyanürün, toprağa karıştıktan sonra yer altı sularına, oradan da deniz, nehir ve göllere ulaşıp, içme suyunu etkileyebileceğini belirten Adem, acil önlemler alınması gerektiğini savundu.

Haber 19-02-24 13:10

SON DAKİKA | '35 milyon metreküp toprak var' Bakan Yerlikaya ve Bakan Bayraktar Erzincan İliç'te açıkladı: Hem suda hem toprakta halk sağlığını etkileyecek kirlilik tespit edilmedi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzincan'daki maden faciası sonrası İliç'te açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya 2 bin 700 personel ve 800 aracın sahada çalıştığını söyledi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ise "Hem suda hem toprakta halk sağlığını etkileyecek kirlilik tespit edilmedi" dedi.

Haber 18-02-24 13:08

Erzincan'daki maden faciası | Şirketin Türkiye'deki müdürü gözaltına alınmıştı! Yeni gelişme... Yeni kaymalar yaşanıyor

Erzincan'ın İliç ilçesinde maden ocağında meydana gelen toprak kaymasına ilişkin soruşturmada, gözaltına alınan, şirketin Türkiye'deki müdürü C.D. yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan maden ocağındaki toprak kaymasında kaybolan işçilere ulaşmak için başlatılan çalışmalar sürüyor. Ekiplerin çalışmaları sırasında ise heyelanın olduğu bölgede bazı toprak kütlelerinin yeniden kaydığı ve kurtarma çalışmalarına katılan ekiplerin zor anlar yaşadığı öğrenildi.

Haber 18-02-24 11:04

Facia göz göre göre geliyorum demiş! İşte toprak kayması öncesinde çekilen 'çatlakların' fotoğrafı

Erzincan'da 13 Şubat'ta meydana gelen toprak kaymasında büyük bir felaket yaşanmış 9 işçi toprak altında kalmıştı. Gözlerin çevrildiği bölgeden yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Son olarak heyelandan önce oluşan çatlakların fotoğraflarına ulaşıldı ve bu fotoğrafların bilirkişi raporuna girdiği belirtildi.

Haber 18-02-24 09:58

İliç'teki altın madenindeki toprak kaymasının büyüklüğünü uydu görüntüleri gözler önüne serdi! '20 milyon 160 bin metreküplük kütle...'

Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeni faciasıyla ilgili İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü tarafından hazırlanan ön rapor ortaya çıktı. Toprak kaymasıyla ilgili hazırlanan ön inceleme raporunda, yaklaşık 112 metrelik yığın yüksekliğine sahip alanda 20 milyon 160 bin metreküplük bir kütlenin kaydığının değerlendirildiği belirtildi. Faciadan önceki ve sonraki uydu görüntüleri ise yaşanan toprak kaymasının büyüklüğünü gözler önüne serdi.

Haber 17-02-24 23:06

Son dakika | Maden ocağı bölgesinin haritası üzerinden tek tek gösterdi! Kamyona ait parçalar bulduk Erzincan'da suda tespit edilen siyanür oranı da açıklandı

Son dakika haberi: Erzincan'da toprak kaymasının meydana geldiği bölgede yer alan maden ocağının çevre izin ve lisans belgesi iptal edildi. Maden ocağında üretime yönelik faaliyetler doğrudan durduruldu. Maden sahasında yapılan son ölçümlerde siyanür tespitiyle ilgili ilgili dikkat çeken bir veri paylaşıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar da "Su kontaminasyonuna karşı 9 ayrı noktadan ölçüm alıyoruz. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluğa rastlamış değiliz" dedi.

Haber 17-02-24 11:25

130’ar bin lira verip imzalatmışlar! Erzincan'daki maden faciasında yeni detaylar... Anagold Madencilik'le ilgili belgeleri de paylaştı

Türkiye günlerdir toprak altında kalan 9 işçiden gelecek güzel haberi beklerken, Erzincan'daki altın madeninin işletmeciliği yapan Anagold Madencilik şirketinin, 2016’da bölgede yaşayan ailelere ‘sus payı’ verip “Adli ve idari başvuru yapmayacağım” taahhüdü aldığı belirtildi. Öte yandan bölgenin eski bir fotoğrafını paylaşan CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, "Göçük altında kalan kamyon şoförünün ve bazı işçilerin muhtemel yeri burası!" dedi.

Haber 17-02-24 07:30

İliç'teki maden faciası ile ilgili Kanadalı yöneticiyle birlikte 6 kişi tutuklandı!

Erzincan'ın İliç ilçesinde maden ocağında yaşanan toprak kaymasına ilişkin gözaltına alınan, aralarında firmanın Kanadalı yöneticisinin de bulunduğu 8 şüpheli adliyeye sevk edilmişti. 8 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Haber 16-02-24 21:19

Son dakika | Erzincan'da kayıp 9 işçi hakkında son durum! Bugün yeni aşamaya geçiyoruz

Son dakika haberi: Erzincan'daki altın madeni bölgesinde toprak kaymasında 4. günde yeni aşamaya geçildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, toprak yığınını kaldırmanın aylarca sürebileceğini belirtti. Bakan Bayraktar şirket yöneticileri hakkında konuşurken "Yönetim düzeyindeki zafiyeti dün dile getirmiştim. Üst düzey yöneticilerin hepsi burada, bizimle uyumlu, ortak şekilde çalışmaya devam ediyorlar" dedi.

Haber 16-02-24 11:57

Erzincan’daki altın madenindeki facia ile ilgili yeni gelişme! Böyle görüntülendiler…

Erzincan'ın İliç ilçesinde toprak kayması meydana gelen maden ocağında arama kurtarma çalışmalarında dördüncü güne girilirken son dakika haberleri de gelmeye devam ediyor. Erzincan'ın İliç ilçesinde maden ocağında yaşanan toprak kaymasına ilişkin gözaltına alınan, aralarında firmanın Kanadalı yöneticisinin de bulunduğu 8 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Haber 16-02-24 11:42

Erzincan'daki maden ocağı sahasında Acil Müdahale Ünitesi kuruldu

Erzincan'ın İliç ilçesinde toprak kayması meydana gelen maden ocağı sahasında Acil Müdahale Ünitesi kuruldu.

Yurthaber 16-02-24 11:30

Erzincan'da maden ocağındaki toprak kaymasına ilişkin gözaltına alınan 8 zanlı adliyede

Erzincan'ın İliç ilçesinde maden ocağında yaşanan toprak kaymasına ilişkin gözaltına alınan, aralarında firmanın Kanadalı yöneticisinin de bulunduğu 8 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 16-02-24 11:28

Erzincan Valisi Aydoğdu kayıp işçilerin yakınlarını kurtarma çalışmaları hakkında bilgilendirdi

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İliç ilçesine bağlı Çöpler köyünde toprak kayması meydana gelen maden ocağında yaşanan kazada kaybolan işçilerin aileleriyle görüşüp çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yurthaber 16-02-24 10:07

Erzincan’daki altın madeni ile ilgili şoke eden rapor! İşte felaketin nedenleri; Kanadalı o isim de gözaltında…

Erzincan’daki altın madeni faciası ile ilgili skandal iddialar tek tek ortaya çıkıyor. İddiaya göre yerdeki titreşimleri gösteren sinyal sisteminin bozuk olduğunu belirten bir rapor hazırlanmış ve bu rapor Kanadalı İ.T. de dahil tüm şirket yetkililerine iletildi. Bu bilgilerin ortaya çıkmasının ardından Kanadalı İ.T. de gözaltına alındı. Öte yandan toprak altında kalan Şaban Yılmaz ile eşinin son konuşması da felaketin göz göre göre geldiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Haber 16-02-24 08:32

Erzincan'daki maden ocağı sahasından alınan numunelerin incelenmesi çalışmaları sürüyor

Erzincan'ın İliç ilçesinde toprak kayması meydana gelen maden ocağı sahasından alınan toprak numuneleri incelenmeye devam ediliyor.

Yurthaber 16-02-24 07:40

Fatih Portakal 'Lütfen dikkatli dinleyin' diyerek uyardı, ardından tek tek saydı: O iller risk altında

Türkiye, 13 Şubat'ta Erzincan'da meydana gelen ve görüntüsüyle adeta bir çağlayanı andıran toprak kaymasını konuşmaya devam ediyor. 9 kişiyi arama-kurtarma çalışmaları devam ederken Fatih Portakal yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çekti. Haberi, 'Lütfen dikkatli dinleyin' diyerek anons eden Portakal Türkiye'de riskli diğer madenleri sıraladı. İşte risk altındaki o iller...

Finans 16-02-24 06:26