Toshiba Haberleri

Toshiba BIOS tuşu nedir? Toshiba laptop BIOS tuşu nasıl öğrenilir?

Türkçe karşılığı Temel Giriş Çıkış Sistemi olan BIOS İngilizce'deki Basic Input Output System ifadesinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. Bilgisayarın çalışmasındaki en önemli ögelerden biridir. Anakart üzerindedir. Kalıcıdır ve bilgisayara format atılsa dahi işlevi devam eder. Birçok sorunun çözümü olarak en geçerli yöntem BIOS menüsünden işlem yapmaktır. Tüm cihazlarda, marka ve modellere göre farklı kısayol tuşları BIOS menüsünü açar. Toshiba cihazlar için BIOS kısayol tuşu F2'dir.

Haber 11-10-2022 15:44

Toshiba'nın ikiye bölünmesi planı reddedildi

Toshiba olağanüstü hissedarlar toplantısında, firmanın ikiye bölünmesi planı müzakere edildi. Ancak Japon elektronik üreticisi Toshiba'nın ikiye bölünmesi planının reddedildiği bildirildi.

Haber 24-03-2022 09:02

Toshiba, İngiliz CVC'nin 20 milyar dolarlık teklifini geri çevirdi

Japon Toshiba, İngiliz CVC'nin 20 milyar dolarlık satın alma teklifini geri çevirdi.

Finans 20-04-2021 14:23

Toshiba CEO'su Nobuaki Kurumatani görevinden ayrıldı!

Toshiba CEO'su Nobuaki Kurumatani, görevinden ayrıldı. şirketi satın almak için teklif veren CVC ile arasındaki ilişki nedeniyle yatırımcıların ve Toshiba çalışanlarının desteğini kaybeden Kurumatani'nin yerine Satoshi Tsunakawa geçti.

Haber 14-04-2021 10:13

Toshiba

Toshiba Hakkındaki Haberler Mynet'te. Toshiba Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

CVC’nin Toshiba teklifinin detayları ortaya çıkmaya başladı

Japon teknoloji devi Toshiba'yı almak için İngiliz sermaye fonu şirketi CVC tarafından görüşmeler devam ediyor. Şirketin Toshiba'yı 21 milyar dolara satın alacağı açıklandı.

Finans 08-04-2021 10:05