Toz Haberleri

Eskişehir'de toz taşınımı nedeniyle çamurlu yağış oldu

Eskişehir'de toz taşınımı nedeniyle yağmurla çamur yağdı.

Yurthaber 29-03-2024 09:35

Arabanızın, evinizin camlarını yıkamayın! Türkiye'ye dün gece giriş yaptı: İstanbul'a çamur yağmuru geliyor

Kapıdan baktırıp kazma kürek yaktıran mart ayının ortasına doğru İstanbul için kritik bir uyarı geldi: Yarın mega kentte çamur yağmuru bekleniyor! Afrika toz kütlesinin dün gece Türkiye'ye giriş yaptığı belirtildi. "Bugün (11 Mart) hava nasıl olacak?" sorusunun yanıtını haritalarla paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahminlerine göre de İstanbul'da yarın hava ısınacak ancak yağışa dikkat...

Haber 11-03-2024 08:31

Tozsuz bir eve sahip olmanın sırrı! Bu karışım ile eviniz uzun süre temiz kalacak

Temiz bir ev, hepimizin arzuladığı bir şeydir. Ancak evin sık sık tozlanması ev temizliğini zorlaştırabiliyor. Evinizin mis gibi kokmasını ve uzun süre temiz kalmasını istiyorsanız hem maliyetsiz hem de pratik bir çözüm bulunuyor. Tozun evinizi istila etmesini engelleyen pratik ve etkili bir karışımın detayları haberimizde.

Kadin 05-11-2023 10:47

İsyan ettiren görüntü! Mahalleli ayağa kalktı: 'Yolda yürüyemiyoruz'

Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde yaşayanlar, taş ocaklarından gelen tozdan şikayetçi. Toz nedeniyle evlerinde sürekli temizlik yapan, otomobillerinin üstü toz olan mahalle sakinleri, seslerini duyurmak için eylem yaptı. Bazı mahalle sakinleri ise, ellerindeki temizlik bezlerini göstererek sorunun bir an önce çözümlenmesini istedi. İşte detaylar...

Haber 20-08-2023 09:59

Tesadüfen bulduğu karışım sayesinde günlerce toz almıyor! Bu karışım sürekli toz alma derdini bitiriyor

Toz almak en oyalayıcı temizlik işi olarak görülüyor. Anında tozlanan mobilyaların üzerindeki kalıntılar rahatsız edici görüntüler yaratıyor. Mobilyaların uzun süre tozlanmaması için çeşitli temizlik ürünleri aranıyor. Ancak evde doğal malzemeler ile yapılan bir karışım günlerce toz almamayı sağlayabiliyor. İşte mucizevi toz tutmayan temizlik spreyi tarifi...

Kadin 10-04-2023 14:50

Uzun süre toz almanıza gerek kalmayacak! Bu karışım mobilyaya toz yapışmasını önlüyor

Mobilyalarda biriken tozlar sağlığımızı tehlikeye atabiliyor. Özellik solunum problemi yaşayan kişiler bu tozlardan oldukça fazla etkileniyor. Ancak sürekli olarak toz almak yorucu olabiliyor. Mobilyalardaki tozları uzun süre uzak tutmak için doğal ve etkili karışımlar bulunuyor. İşte günlerce toz almamanızı sağlayacak o karışım...

Kadin 16-01-2023 10:26

Cinsel performans denilince akla ilk o geliyor: Kanserden koruyor, ciğerleri tertemiz yapıyor!

Doğal gıdalar sağlık için çok etkili sonuçlar alınmasını sağlayabiliyor. Sağlık açısından övülen gıdalar, ilk akla gelen en büyük faydası ile bilinse de daha birçok faydaları bulunabiliyor. Keçiboynuzu da cinsel sorunlara olan çözümleriyle biliniyor ancak keçiboynuzunun şifası sadece cinsellikle alakalı değil. Keçiboynuzu düzenli kullanımda vücutta mucizevi etkilere yaratıyor.

Haber 07-10-2022 13:02

Uzun süre toz alma derdinden kurtulacaksınız! Bu yöntem sayesinde günlerce toz almayabilirsiniz

Herkes temiz, hijyenik bir evde yaşamak istiyor. Evin içerisinde biriken tozlar ve kirler hem sağlığımızı hem de ruh halimizi etkiliyor. Çok kısa süre içerisinde tozlanan eşyaların tozunu sürekli olarak almak yorucu olabiliyor. Birçok kişi daha uzun süre toz almamak için temizlik hilesi arıyor. Aşağıdaki yöntemle bu sorununuza çözüm oluyor. Aklınıza gelmeyecek tek malzeme ile uzun süre toz almaktan kurtulabilirsiniz.

Kadin 06-10-2022 09:11

Kılıçdaroğlu ve eşi, şiddet gören bir kadının hikayesinin anlatıldığı Töz belgeselini izledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: - "Hiç kimsenin yatağa aç girmediği, her annenin evladını huzur içinde yatağa yatırdığı bir Türkiye istiyorum. Bunu yapmak için mücadele ediyorum. Kavgaysa, bunun kavgasını veriyorum"

Yurthaber 29-09-2022 22:05

Bitlis'te korku dolu anlar! Adeta göz gözü görmedi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde oluşan toz fırtınası korku dolu anlar yaşattı. Hayatı olumsuz yönde etkileyen toz fırtınası nedeniyle adeta göz gözü görmedi. O anlar elektrik direğinde çalışma yapan işçinin cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Haber 22-09-2022 10:05

Her gün toz almaya son! Temizlik uzmanı uzun süre toz almamanızı sağlayacak yöntemi paylaştı

Tozlu ev hem sağlık açısından solunumu rahatsız ederek alerjik reaksiyonlara sebep oluyor hem de kötü bir görünüme sebep oluyor. Ancak her gün tozlanan eşyaların tozunu almak oldukça sıkıcı ve yorucu olabiliyor. Siz de bu sorundan şikayetçiyseniz toz alırken uygulayacağınız temizlik hilesi ile uzun süre toz almadan oturabilirsiniz.

Kadin 04-09-2022 15:16

Yeteri kadar temizlenmiyor! Halınızı tam anlamıyla temizlemek için bu yöntemleri kullanın

Halı temizliği hijyenik koşullarda yaşayabilmemiz için oldukça önem taşıyor. Halı sürekli üzerine basıldığı için evin en sık kirlenen alanları arasında bulunuyor. Halınızın kirlendiğini çoğu zaman fark etmiyor olabilirsiniz ama halıda görünmeyen bir sürü bakteri ve mikrop bulunuyor. Bu nedenle halınızın temizliğini uygun koşullarda yapmanız sağlığınızı olumlu etkiliyor.

Kadin 24-08-2022 10:52