Trabzonlu Haberleri

Trabzonlu balıkçılar erken Paydos dedi

Denizlerde 15 Nisan’da başlayacak av yasağına kısa bir süre kala balıkçılar denizlerde son dönemde umduğunu bulamayınca erken "Paydos" edip teknelerini limana demirleyerek ağlarını ve teknelerini bakıma almaya başladı.

Yurthaber 2024-03-22 11:04:53

Fenerbahçe maçı sonrası canlı yayında isyan etti! Batuhan Karadeniz 'Ben Trabzonluyum' diyerek çağrı yaptı: Bu Trabzonspor'u küme düşürsünler!

Trabzon'da Fenerbahçe maçı sonrası ortalık savaş alanına döndü. Bazı Trabzonlu taraftarlar sahaya inerek Fenerbahçeli futbolculara saldırırken, bazı futbolcuların da karşılık verdiği görüldü. Michy Batshuayi'nin Trabzonsporlu bir taraftara attığı döner tekme ise gündem oldu. Yaşananlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan eski milli futbolcu Batuhan Karadeniz "Batshuayi ceza alacak mı?" sorusuna yanıt verirken çarpıcı ifadeler kullandı.

Spor 2024-03-18 07:40:08

Abdullah Avcı'nın basın toplantısında ilginç an! ''Adamlar bize plakayı taktı hocam''

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray maçının ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Trabzonlu gazeteciden Abdullah Avcı'ya: "İptal edilen gol de sayılsa, adamlar bize plakayı taktı hocam!" ifadelerinin kullanması ise şaşkınlık yarattı.

Spor 2024-01-22 08:04:39

DEM Parti'nin skandal 'Trabzonlu da Tekirdağlı da rahat olmayacak' çıkışına Fatih Altaylı'dan sert tepki 'Bunlar reziller'

Türkiye şehitlerine ağlarken DEM Parti'den skandal bir açıklama gelmiş ve 'Kürt sorunu devam ettikçe Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak' ifadeleri kullanılmıştı. Bu açıklamalara gazeteci Fatih Altaylı sert tepki gösterdi. 'Bunlar reziller' diyen Altaylı, öte yandan "DEM Parti'den birisi çıksın bana desin ki; 'Bizim milletvekili listelerimizi biz hazırladık, bize Kandil'den gelmedi' Birisi çıksın desin bana bunu, diyebiliyorsa..." şeklinde konuştu.

Haber 2023-12-25 09:54:26

Şehitlerin acısı tazeyken DEM Parti'den skandal Öcalan çıkışı! Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak

Türkiye şehitlerinin yasını tutarken DEM Parti skandala imza attı. Eş Genel Başkan Tuncer Bakırhan'ın terörist elebaşı Öcalan hakkındaki sözleri tepkileri beraberinde getirdi. Bunun üzerine DEM Parti'den bir başka açıklama geldi.

Haber 24-12-23 08:30

Böyle protesto görülmedi... 'Karada bulamadık, havada arayruk'

Trabzon’un Çaykara ilçesinin turizm merkezi Uzungöl’ün yüksek kesimlerinden yamaç paraşütü ile atlayan 34 yaşındaki Trabzonlu Muhittin Akbaş, ilginç bir protesto eylemi gerçekleştirdi. Evlenmek için görüştüğü kızların kendisinden ekonomik olarak çok zorladığını ve ev-araba gibi taleplerde bulunduğunu belirten Akbaş, bu durumu bin 500 metre yükseklikte gökyüzünde açtığı “Karada bulamadık, havada arayruk” pankartı ile protesto etti.

Haber 29-08-23 10:50

Gelin adayını karada bulamadı, havada aradı

Trabzon’un Çaykara ilçesinin turizm merkezi Uzungöl’ün yüksek kesimlerinden yamaç paraşütü ile atlayan 34 yaşındaki Trabzonlu Muhittin Akbaş, evlenmek için görüştüğü kızların kendisinden ekonomik olarak çok zorladığını ve ev-araba gibi taleplerde bulunduğunu belirterek bu durumu bin 500 metre yükseklikte gökyüzünde açtığı “Karada bulamadık, havada arayruk” pankartı ile protesto etti.

Yurthaber 29-08-23 10:03

Trabzonlu artık evinin yakınına defin yapmak yerine mezarlıklara defin yapıyor

Trabzon Büyükşehir bünyesinde bulunan resmi mezarlık sayısının 3 bin 500’ü aştığı, hedefin birçok mahallede yer alan resmi mezarlık sayısını her mahalleye yaymak olduğu kaydedildi.

Yurthaber 03-08-23 09:36

İki çocuğuyla evde cansız bedenleri korkunç halde bulundu! Eski eş gözaltında: Sosyal medyadan video paylaşmış

Fransa'da yaşayan Trabzonlu Çağla Dereli'den (37) haber alamayan yakını çilingir yardımıyla eve girince Dereli ile kızı Selinay (13) ve oğlu Ata'nın (1,5) cansız bedenleriyle karşılaştı. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler anne ve 2 çocuğunun bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti. Dereli'nin bir süre önce boşandığı, işitme ve konuşma engelli Y. K. gözaltına alındı. Y. K.'nın olay öncesi sosyal medyadan işaret diliyle video paylaştığı ortaya çıktı.

Haber 28-05-23 16:48

5 metrekarelik atölyesinde 40 yıldır fındık dallarından sepet örüyor

Trabzonlu Ali Şahin, yol kenarına ahşap ve sacdan kurduğu 5 metrekarelik atölyesinde 40 yıldır sepet örüp satıyor.

Yurthaber 23-04-23 11:47

Deprem değil, 'kopan halat' öldürüyordu! Depremde yaralanmadık, depremi hasarsız atlattık ama...

Trabzonlu Kadir Söğüt, depreme Hatay’ın Samandağ ilçesindeki evinde yakalandı. Ancak 49 yaşındaki Söğüt'ü deprem değil, depremden 10 gün sonra 4. kattaki dairesindeki özel eşyalarını almak için bindiği nakliye aracının asansörünün kopan halatı öldürüyordu. Yaklaşık 12 metre yüksekten düşerek ağır yaralanan Kadir Söğüt, “Depremde yaralanmadık, depremi hasarsız atlattık ama...” diyerek yaşadıklarını anlattı.

Haber 27-02-23 09:16

Trabzonspor'a gol atan Basel'in forveti Mohamed Zeki Amdouni, Trabzonlu çıktı!

İsviçre Süper Lig ekibi Basel'de forma giyen Mohamed Zeki Amdouni, dün akşam oynanan Trabzonspor maçında bordo-mavililerin ağlarına bir gol gönderdi. Gösterdiği performansla dikkat çeken genç oyuncunun Trabzonlu olduğu ortaya çıktı.

Spor 24-02-23 11:52

Deprem bölgesinden Trabzon’a acı haber

Kahramanmaraş’ta dün meydana gelen şiddetli depremin etkilediği illerden olan Osmaniye’de kaldığı otelin depremde çökmesi sonucu bölgedeki hızlı tren projesinde çalışan Trabzonlu şahıs hayatını kaybetti.

Yurthaber 07-02-23 11:03

Kırşehir'deki kazada Sündüs Yamak ve oğlu Görkem Yamak hayatını kaybetti! Kahreden detay, kazadan bir gün önce

Kırşehir'de geçtiğimiz hafta sonu 10 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana gelmişti. Kazada 3 kişi hayatını kaybetmiş ve 11 kişide yaralanmıştı. Kazada hayatını kaybeden annesi Sündüs Yamak (64) ile Görkem Yamak'ın (29) kendi nişan töreninden dönüş yolunda olduğu ortaya çıktı. Trabzonlu anne ve oğlundan geri kazadan 1 gün önceki nişanda çekilen fotoğraf kaldı.

Haber 10-01-23 09:44

1942 model Willys aracının minisini yaptı! Gören bir daha bakıyor... Değerini bulursa satacak

Trabzonlu adam, kendi imal ettiği yaklaşık 200 kadar parçayı bir araya getirerek 1942 model Willys aracının bire bir küçük ölçeklisini yaptı. Aracı değerini bulması halinde satabileceğini kaydeden Mehmet Aydın, ''Bildiğimden yapmadım, bu bende tecrübe oldu. Üzerinde bir araya eklenmiş 200’den fazla parça var. Aracı 1942 model Willys cipten örnek alarak yaptım. Değerini bulursam satarım. Maliyeti 20 bin TL'yi buldu ancak maliyetinden ziyade buna zaman harcamam önemli” dedi.

Haber 25-12-22 12:31

Trabzonlu SMA hastası Egemen bebek tedavi için Dubai'ye gideceği günü bekliyor

Trabzonlu SMA Tip 1 hastası 2 yaşındaki Egemen Öztürk, İstanbul'da tedavi için Dubai'ye gideceği günü bekliyor.

Yurthaber 19-12-22 12:39

Ailesine kızıp izini kaybettirdi! Bir daha da Türkiye’ye ayak basmadı: 59 yıllık inat bakın nasıl son buldu

Askerliğini yaptığı sırada babasının öldüğünü kendisine söylemeyen ailesi ve yakınlarına küsen Celal Tuna, 24 yaşında yurt dışına gidip yıllarca izini kaybettirdi. 20 yıl önce kendisini bulan yeğeninin çabalarına rağmen bir türlü Türkiye'ye dönmeye ikna edilemeyen Trabzonlu Celal Tuna'nın 59 yıllık memleket inadı, ölünce bitti. Geçtiğimiz günlerde fenalaşarak hastaneye kaldırılan Tuna, hayatını kaybetti. Bir inat uğruna sılaya dönmeyen adam, vasiyeti üzerine memleketi Trabzon’da toprağa verildi.

Haber 04-12-22 17:11

Dünya Kupaları'nın 'forma laneti' devam ediyor! Nevzat Aydın'ın formasını giydiği takım yeniliyor...

Dünya Kupası'nın eğlenceli yüzlerinden Trabzonlu iş insanı Nevzat Aydın'ın 'forma laneti' bu Dünya Kupası'nda da devam ediyor. 2018'de Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda desteklediği takımların yenilmesiyle ünlenen Nevzat Aydın'ın büyüsü bu yıl da devam ediyor. Geçtiğimiz gün Arjantin'i desteklediğini söyleyip forma giyen Nevzat Aydın, Arjantin'in Suudi Arabistan'a yenilmesiyle karşılaşmıştı. Bugün de Almanya forması giyen Aydın, Japonya mağlubiyetiyle sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 23-11-22 19:36

Trabzonlu esnaf aç kalan tilkiyi etle besledi

Trabzon'un yüksek kesiminde yiyecek bulmakta güçlük çeken tilki, esnaf tarafından etle beslendi.

Yurthaber 08-11-22 07:34

Bakan Süleyman Soylu, Ankara'daki aşiret düğününe katıldı! Nikah şahidi oldu

Ankara'da, Pinyanişi aşireti kanaat önderi iş insanı Teoman Zeydan'ın oğlu Nedimcan Zeydan (24) ile Trabzonlu iş insanı Mehmet Helvalı'nın kızı Mihriban Helvalı (23), dünyaevine girdi. Türkiyenin birçok ilinin yanı sıra yurt dışından da İran, Irak, Hollanda, Katar, Almanya, Suudi Arabistan'dan yaklaşık 3 bin davetlinin katıldığı çiftin bir otelde yapılan düğününde takılar kurulan sandığa atılırken, miktarı açıklanmadı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Haber 09-10-22 12:20

Kendisi nakil beklerken kardeşinin organlarının bağışlanmasını sağlayan ağabey örnek oldu

Yaklaşık 2 yıldır böbrek hastalığı nedeniyle nakil bekleyen Trabzonlu Hakkı Aytaş: - "Duyduk ki kardeşimin organları 5 hastaya umut olmuş. Özellikle de karaciğerinin Adana'da 16 yaşında bir hastaya nakledildiğini, operasyonun çok daha başarılı geçtiği bilgisini organ naklindeki arkadaşlar bildirdi" - "Kız kardeşime ne ben ne kardeşlerim, hiç kimse, organ naklinde yaptığımız hayır kadar hayır yapamaz"

Yurthaber 22-09-22 16:29

Trabzonlu tek yumurta üçüzleri ilk kez üniversite eğitimi için ayrılacak

Çarşıbaşı ilçesinde yaşayan üçüzlerden Burakhan KTÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, Samet Giresun Üniversitesi Görele Güzel Sanatlar Fakültesi, Umut ise KTÜ Arsin Meslek Yüksekokulunda öğrenim görecek - Burakhan Kotbaş: - "İlk, orta ve lisede aynı sınıftaydık, birlikte okuduk. İlk defa üniversitede ayrılacağız"

Yurthaber 21-09-22 12:36

Emekli öğretmen karton parçalarından çerçeve yapıyor

Trabzonlu Cevat Öztürk: - "Ülkemizi artık çöplük haline getirmeyelim, her şey değerlendirilebilir. Eskiler, eskimiş diye sokağa atılmaz, onların bir değer taşıdığını bilmemiz lazım"

Yurthaber 17-09-22 11:28

Trabzonlu elektrik ustası ağaç parçalarını adeta sanat eserine dönüştürüyor

Murat Sancak: - "Yaptığım ürünlerle insanları şaşırtmak istiyorum. Sıradanlaşmış şeyleri sevmem, farklı ürünler yapmayı seviyorum"

Yurthaber 03-09-22 11:02

Trabzonlu üreticilerin fındık kurutma mesaisi

Fındık kurutmak için düz yer bulmakta zorlanan üreticiler, Karadeniz Sahil Yolu kenarındaki alanları tercih ediyor

Yurthaber 16-08-22 18:14

Paraguay'ın Ankara Büyükelçisi Valdez, Trabzon'da itfaiyecileri ziyaret etti:

"Paraguaylı itfaiyecilerle Trabzonlu itfaiyeciler arasındaki ilişkiyi artırmayı planlıyoruz"

Yurthaber 05-07-22 14:16

MasterChef'te Mehmet Şef'ten olay Trabzonspor tepkisi! Trabzonlu yarışmacıya verdiği yanıt dikkat çekti

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye, yeni bölümleriyle ekrana gelmeye başladı. İlgiyle takip edilen programda, yarışmacılar kadroda devam edebilmek için tek tek hünerlerini sergiledi. Jüri üyelerinden Mehmet Şef'in ise Trabzonlu yarışmacıya verdiği tepki olay oldu.

Magazin 03-07-22 00:01

Gurbetçiler Türkiye'ye özlemle giriyor

Almanya'dan gelen Trabzonlu Öztürk: - "Türk bayrağını görünce insanın içinde bir kaynama oluyor, pırpır ediyor insanın içi. Yani insan sevgilisini görünce, aşığını görünce... Aynen öyle bir sevgi oluyor. Kendi vatanımız bambaşka"

Yurthaber 29-06-22 09:52

Trabzonlu ne demek? Trabzonlu kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller ilk ortaya çıktıkları günden bu yana değişmiş, gelişmiş, bölünmüş ve hatta bazıları ölmüştür. Türkçe, hala yaşayan dillerden biridir ve dünyada yaklaşık 250 milyon kişi tarafından konuşulmaktadır. Türkçe, lehçelere ayrılmaktadır. Bu lehçeler kendine has kelimelere sahip olmakla beraber bazı kelimeleri de paylaşmaktadır. Türkçede bulunan bazı kelimeler yaygın olarak bilinmeyebilir. Bilinmeyen kelimeler görüldüğü zaman anlamı araştırılır. Trabzonlu kelimesi de anlamı merak edilen ve araştırılan kelimelerden biridir. Trabzonlu kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 23-05-22 19:07

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan flaş sözler! ''Umarım Ekrem İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu gerçekleştirildi. Ali Koç, "Trabzonlu bazı insanların enteresan özellikleri var. Şehrin belediye başkanı gelir, bordo mavi kravat takar. Bir de utanmadan bize hakaret edilen kitap hediye ediliyor. Umarım Fenerbahçeliler, Ekrem İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez." dedi. Koç ayrıca, " Devletle o kadar işimiz var ki, konuşmakla bitmez. Biz zalim insanlar değiliz ama zulme de sessiz kalamayız!" ifadelerini kullandı.

Spor 07-05-22 13:50

Trabzonlu belediye başkanının ‘Şikeci Fener’ tweeti Fenerbahçe taraftarını çılgına çevirdi! Peş peşe tepkiler…

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 34. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Karşılaşma, Fenerbahçe'nin 6-0'üstünlüğüyle sonuçlanırken, Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in attığı tweet, sarı - lacivertli taraftarlardan büyük tepki gördü. Tweet'inde Fenerbahçe'ye 'şikeci' diyen Genç, "şampiyon Trabzonspor ifadelerini kullandı.

Spor 22-04-22 23:05

Trabzonlu ev hanımı ressam, halı ve kilimlerin motiflerini tuvale yansıtıyor

Ressam Ayfer Sarı: - "Otantik şeyleri çok sevdiğim için halılara yöneldim. Bir halıyla başladım ve kendimce başarılı olduğuma inandığım için o yolda ilerlemeye çalıştım" - "Resim üzerindeki bir noktayı belki en az 5 kere geçerek bu renk, doku ve kabarıklığı elde ediyorum. Noktaların her birinin aynı eşit şekilde olmasına, sırasına ve düzenine çok dikkat ediyorum"

Yurthaber 09-04-22 11:05

Yurt dışından bile gelen var! Trabzonlu çaycının videosunu gören kuyruğa giriyor: Duyduğum zaman bana bir şeyler oluyor

Trabzon'da 56 yıldır çaycılık yapan Coşkun Çınar, sıra dışı çay servisiyle fenomen oldu. Kemençe eşliğinde horon tepip, çay servisi yapan Çınar, Günde 50 bardak çay içerim. Kemençe sesini duyduğum zaman zaten bana bir şeyler oluyor. İçimde fıkır fıkır bir şeyler kaynıyor. Çaya tat veren insanım. İnsanları horonla karşılamak ve eğlendirmek hoşuma gidiyor. Videolarımı gören insanlar benim elimden çay içmek istiyor'' diyor.

Haber 01-04-22 11:51

Ukrayna'dan tahliye edilen Türk işçi ailesine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor

Çalışmak için gittiği Ukrayna'da 2014 yılında Donetsk şehrindeki çatışmalara tanıklık eden Trabzonlu işçi Ayhan Koç, şimdi de Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle başkent Kiev'deki otelde 4 gün mahsur kaldı - Günler süren zorlu mücadelenin ardından tahliye edilen Koç: - "Devletimizden Allah razı olsun. Her türlü ilgi ve alakayı gösterdiler"

Yurthaber 10-03-22 14:22

Oğluna vasiyet etti! Trabzonlu Ali Dayı'nın sandalyesi sonsuza kadar 'rezerve'

Trabzon'da fanatik Trabzonspor taraftarı olan Ali Uzunali, kanserden hayatını kaybedince sürekli gittiği kıraathane onun anısını yaşatabilmek için sandalyesine rezerve tabelası yerleştirdi, fotoğrafını da duvara astı. Kıraathane sahibi Mustafa Erdoğdu, her geldiğinde aynı yer ve aynı sandalyede otururdu. Ali Dayı'nın fotoğrafı ve sandalyesi, ben ölene kadar burada duracak. Ona kimse oturamaz. Çocuğuma da vasiyet ettim; Ali Dayı'nın sandalyesi, sonsuza kadar rezerve" dedi.

Haber 04-02-22 10:08

Trabzonlu gencin Karadeniz şivesiyle seslendirdiği videolar gülümsetiyor

Bugüne kadar çizgi film karakterleri ve ünlü aktörlerin yanı sıra Trabzonsporlu futbolcular için 150'yi aşkın seslendirme yapan Oğuzhan Uzun: - "Trabzonspor zaten şampiyonluğa gidiyor. Bu bizi mutlu eden bir durum. Futbolcuları da içimizden biri gibi olduğunu göstermek için yöre ağzını onlara uyarlayarak ortamı daha eğlenceli hale getiriyorum"

Yurthaber 30-12-21 11:54

Görevi bitmesine rağmen tayin istemeyen Samet öğretmen köylünün gönlünde taht kurdu

Ağrı'nın Tutak ilçesine bağlı Çukurkonak köyündeki bir okulu görev süresi dolmasına rağmen tayin istemeyen Trabzonlu öğretmen Samet Salih, yaklaşık 7 yıldır çok sevdiği köy okulunda soba yakıp öğrencilerini sıcak derslikte karşılıyor - Öğretmen Samet Salih: - "Artık biz de bu köyün bir üyesiyiz. Bize köyden biriymişiz gibi davranıyorlar, o yüzden hiç yabancılık çekmiyorum"

Yurthaber 22-11-21 11:57

Trabzonlu öğretmen TKDK'den destek alarak süt üretim çiftliği kurdu

Beden eğitimi öğretmeni Vedat Sancaktar, kardeşiyle TKDK'den aldığı destekle 1,6 milyon liraya mal olan süt üretim çiftliğini faaliyete geçirdi - Sancaktar: - "Kısa sürede tesisimizi bitirdik, şimdilerde ise evlere günlük süt dağıtımı yapıyoruz. Yeni başladık ancak ilerleyen aylarda üretimimizi artıracağız"

Yurthaber 05-11-21 12:06

Gökçeada'nın Trabzonlu sakinlerinin yıllardır süren örnek yardımlaşması

Trabzon'un Çaykara ilçesinde meydana gelen heyelanın ardından 1973 yılında Gökçeada'ya göçen 61 aile, yurt edindikleri adada geleneklerini devam ettirip imece usulüyle işlerini yapıyor - Gökçeada Dereköy Şahinkaya Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Azmi Nafi Uygun: - "Sağ olsunlar bu sezonda da köylülerimiz, arkadaşlarımız bize destek verdiler. Yine imece usulü ile zeytinlerimizi topluyoruz" - Nurhan Atalay: - "Sadece düğünlerde birlikte değiliz, zeytin toplarken de beraberiz"

Yurthaber 03-11-21 12:02

Trabzonlu ressamın yanan evinde kundaklama şüphesi

Trabzonlu ressamın yanan evinde kundaklama şüphesi

Yurthaber 25-10-21 19:33

Kalp kapağı 94 yaşında değişen Zehra nine ikinci baharını yaşıyor

Trabzonlu Zehra Özçelik, 5 ay önce öksürük ve nefes darlığı şikayetiyle gittiği hastanede kapalı yöntemle yapılan kalp ameliyatı sayesinde yeniden hayata tutundu - Özçelik: - "Bugünüme şükür olsun. Şimdi rahat uyuyorum, bir şikayetim yok"

Yurthaber 01-10-21 11:38

Baş ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti, başında mermi olduğu ortaya çıktı! 43 yıl sonra ‘gazi’ sayıldı

Suriye sınırında, 1978 yılında kaçakçılarla girdiği çatışmada ağır yaralanan ve tedavisinin ardından taburcu olup terhis edilen Trabzonlu er Mustafa Tiryaki (64), girişimlerine rağmen gazi sayılmadı. 5 yıl önce baş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede başında mermi olduğu ortaya çıkan ve hukuk mücadelesini kazanan Tiryaki'ye 43 yıl sonra 'gazilik' unvanı ve madalyası verildi. Tiryaki, “Yüzümde gururla taşıdığım izlerim ve kafamdaki mermi ile bu onura nail oldum, gözüm açık gitmez” dedi.

Haber 27-09-21 09:59

Trabzonlu balıkçıların yüzünü bol miktarda avlanan istavrit güldürdü

İstavritin kilogramı 10, hamsinin kilogramı ise 25 liradan satışa sunuluyor

Yurthaber 26-09-21 16:39

Trabzonlu balıkçılar fiyatların düşmesi için deniz suyunun soğumasını bekliyor

İstavritin kilogramı 10-15, palamudun tanesi ise 30-35 liradan satışa sunuluyor

Yurthaber 19-09-21 15:25

Olimpiyat şampiyonları Sürmeneli ve Öztürk, Trabzonlu gençlere örnek oldu

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanan milli boksör Busenaz Sürmeneli ile 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda masa tenisi branşında altın madalya kazanan Abdullah Öztürk, Trabzonlu sporculara rol model olacak - İl Gençlik ve Spor Müdürü Birdal Öztürk: - "Güreş, yüzme, boks gibi branşlarda 2024 ve 2028'deki olimpiyatlara hazırlanan sporcularımızın rol modelleri, altın madalya alan Busenaz ve Abdullah gibi sporcularımız oldu" - "2024'te Paris ve 2028'de Los Angeles'ta düzenlenecek olimpiyat oyunlarına katılacak Trabzonlu sporcuların sayısının artacağını düşünüyorum"

Yurthaber 17-09-21 11:02

Trabzonlu Abdullah ve Ali Öztürk kardeşlerden horon eşliğinde kutlama

Trabzonlu Abdullah ve Ali Öztürk kardeşlerden horon eşliğinde kutlama

Yurthaber 01-09-21 19:39

Roket saldırısında yaralanan Uzman Çavuş İsmail Şebelek şehit oldu

Irak'ın kuzeyinde Pençe Kaplan operasyonu bölgesinde 10 Ağustos 2021 tarihinde roket saldırısı sonucu ağır yaralanan Trabzonlu Uzman Çavuş İsmail Şebelek (26), 20 gündür tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Haber 30-08-21 07:33

Trabzonlu balıkçının ağına takılan köpek balığına sözleri Karadeniz fıkralarını aratmadı

Boş zamanlarında baba mesleği balıkçılık yapan tır şoförü Ali Osman Erçin'in, defalarca ağına takılan köpek balığı ile konuştuğu ve balığı kalemle işaretlediği görüntüleri, sosyal medyada ilgi gördü - Erçin: - "Önemli olan insanları güldürebilmek değil, hayvanları güldürebilmektir. Ben bunu başardığıma inanıyorum, köpek balığını güldürdüm"

Yurthaber 25-08-21 11:39

Trabzonlu balıkçının köpekbalığı ile diyaloğu sosyal medyayı salladı

Trabzonlu balıkçı Ali Osman Erçin'in ağına takılan köpekbalıkları ile diyaloğu görenleri güldürdü. Her seferinde serbest bırakmasına rağmen köpekbalığı 3. kez ağlarına takılınca "Atıyorum onu denize yine geliyor. Ben sana demedim mi daha gelme" şeklindeki ifadeleri ile izleyenleri güldüren Karadenizli balıkçının, "Nedir bu sardınız bizim Karadeniz'i. Dur fenalık yapma" tepkisi kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Haber 23-08-21 09:30