Trabzonspor Kulubu Asbaskani Hayrettin Hacisalihoglu Haberleri

12 Ocak Pazar DHA Spor Gündemi

(ÖZEL) Beşiktaş'ın İspanyol stoperi Victor Ruiz: VAR, hakeme yardımcı olsun diye getirildi ama işler öyle gitmiyor ''Bir an önce maçların başlamasını bekliyoruz'' "Sivasspor ve Trabzonspor maçları şampiyonluk şansımızı belirler'' ''Mağlup olunca savunma ve kaleciler suçludur'' ''Sivasspor ilk yarının en iyi takımı'' ''Sosa'nın dedikleri çıktı, beni kandırmadı'' ''3 sebepten ikisi var ama VAR'a gidilmiyor'' ''Futbol hayatımda hiç bu kadar sakatlanmadım'' ''Abdullah Avcı'yı ilk zamanlar tam anlayamadık'' (ÖZEL) Denizlispor'un tecrübeli oyuncusu Olcay Şahan: Sivasspor'un yaptığı mucize değil, hak ediyorlar  "Ligde iyi bir ilk devre oynadık" "Galatasaray'a karşı ligin ilk maçında galip gelmek güzeldi" "Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" "Bu sezon son yılların en güzel ligi olacak"  "Yusuf Yazıcı'nın kendisini geliştirip bir kademe daha atlaması lazım" "Yusuf'un daha büyük bir camiaya gidebileceğini düşünüyordum" "Ülke olarak futbola sevdalıyız" "Milli takım çok başarılı olacak" (ÖZEL) Alanyasporlu futbolcu Salih Uçan: Formayı vermeden devam etmek isterim "Keşke Fenerbahçe'den Sion'a kiralık gitmeseydim" "Lige inanılmaz bir seriyle başladık" "Süper Lig, gerçekten zor bir lig" "İlk yarı kötü geçince, komanda eğitimine gittik" "Samet hoca Beşiktaş'ta olsa oraya gidebilirdim" "Cengiz'e şans geldi, o da aldı götürdü" "Alanya'yı tercih etmemdeki en büyük sebep Erol Bulut'tur" "Türkiye'de oyunculara çok fazla yardım ediliyor" "Geçen sene Fenerbahçe'de kalmak istiyordum" "Roma'da çok iyi bir oyuncu grubuna denk geldim" "Ozan doğrularının üstüne gitti" "Alex'in yeri farklıdır" (ÖZEL) 71 yaşındaki sporcu Hayrettin Sönmez, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi!

Spor 2020-01-12 09:28:05

Şenol Güneş’ten Trabzonspor’a ziyaret

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor’u ziyaret etti.Beraberinde Trabzonspor eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve eski yönetici Süleyman Atal ile birlikte bordo-mavili kulübü gelen Güneş, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, Futbol Şube Sorumlusu Özer Bayraktar, Teknik Direktör Ünal Karaman ve Yönetim Kurulu Danışmanı Ali Kemal Denizci ile görüştü ve başarı dileklerinde bulundu.Trabzonspor’un iyi yolda olduğunu belirten Güneş, “Takım iyi gidiyor, tebrik ediyorum.

Haber 2019-10-22 14:52:14

Hayrettin Hacısalihoğlu: Öncelik ekonomiyi düzeltmek olmalı

Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bordo-mavili kulübün birinci önceliği ekonomiyi düzeltmek olması gerektiğini belirterek, çok sayıda yapılan transferlerini ise doğru bulmadığını söyledi.Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun bir önceki döneminde yönetimde asbaşkan olarak görev yapan Hayrettin Hacısalihoğlu, bordo-mavili kulübün birinci öncelikli gündemi ekonomisini düzeltmek olması gerektiğini belirterek, "Şampiyonluk bir heves ve beklenti olabilir.

Haber 2019-07-04 10:32:09

Sadri Şener’den Trabzonspor’a ziyaret

Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor’u ziyaret etti.Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener beraberindeki eski asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, eski yönetici Ömürden Yavuz ve eski Basın İlan Genel Müdürü Mehmet Atalay ile birlikte Trabzonspor’u ziyaret etti.

Haber 2019-01-30 03:32:08

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu istifa etti

Son dakika haberine göre; Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu görevinden istifa etti. Hayrettin Hacısalihoğlu'nun yerine göreve Özer Bayraktar getirildi.

Spor 10-12-18 14:24

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu'ndan Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz açıklaması

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Onur Recep Kıvrak ve Burak Yılmaz'ın kadro dışı kalmasına ilişkin olarak, "Tartışmasız bu kulübün maddi manevi her türlü menfaatini en çok düşünecek olan görevdeki yönetimdir" dedi.

Spor 13-11-18 15:31

Kulübün hayrına olmayan bir işi yapmayız

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu: - "(Onur Recep Kıvrak ve Burak Yılmaz'ın kadro dışı bırakılması) Tartışmasız bu kulübün maddi manevi her türlü menfaatini en çok düşünecek olan görevdeki yönetimdir. Hem sorumluluk onun üstündedir hem de konuların muhatabı doğal olarak odur"

Yurthaber 13-11-18 12:46

Trabzonspor'da yönetim karar aşamasında

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu: "Trabzonspor'un menfaati konusunda ne gerekiyorsa tereddütsüz, yapılacaktır"

Yurthaber 12-11-18 11:56

Trabzonspor'dan resmi Burak Yılmaz açıklaması!

Trabzonspor yönetimi, Bursaspor maçından ıslıklı protestolara el kol işaretleriyle tepki gösteren Burak Yılmaz’la ilgili açıklama yaptı. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, "Başkanla da konuştuk. Hiçbir şeyi yok saymak mümkün değil. Ünal Karaman raporunu verir, değerlendirip kulüp için en uygun kararı veririz" dedi.

Spor 05-11-18 21:27

Eleştiriler hoşgörülü bir üslupla olmalı

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu: "Trabzonspor'u sevenlerin yüksek frekansta tepkiler yerine daha hoşgörülü bir üslupla eleştirilerini yapması, hem kulübün birlikteliğine hem de menfaatine bir davranış olur diye düşünüyoruz"

Yurthaber 25-09-18 15:45

Trabzonspor'dan Onur'a destek

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Göztepe maçında hatalı gol yiyen kaleci Onur Kıvrak'a destek çıktı.

Spor 23-09-18 12:48

Burak Yılmaz için çarpıcı sözler

Burak Yılmaz krizinin perde arkasındaki kişi olduğu iddia edilen Trabzonspor Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu önemli açıklamalar yaptı. Burak Yılmaz'ı Trabzonspor'a transfer eden ilk kişinin kendisi olduğunu söyleyen Hacısalihoğlu, "Burak Yılmaz düşmanlığım falan yok. Kaptanlığının alınması kararını yönetimle birlikte verdik. Bizim temel gayemiz krizin sürmesi değil, Burak’ın kazanılması" diye konuştu.

Spor 15-09-18 15:17

Hayrettin Hacısalihoğlu :Galatasaray camiasından özür dileriz

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, maç bitiminde skorbordda yer alan, "Artık sarmıyor." şeklindeki ifadenin yakışık almadığını kaydetti.

Spor 02-09-18 15:20

Hacısalihoğlu: biz Burak’tan Rahatsız Değiliz

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, golcü oyuncu Burak Yılmaz’dan rahatsız olmadıklarını belirterek, oyuncularını satma gibi bir...

Yurthaber 30-08-18 16:28

Hacısalihoğlu: galatasaray Maçı Ne Final Maçıdır Ne De Dünyanın Sonudur

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Galatasaray ile oynayacakları müsabaka ile ilgili, "Galatasaray maçı ne bir final...

Yurthaber 30-08-18 10:52

Burak Yılmaz için resmi açıklama!

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, rahat kazanabilecekleri MKE Ankaragücü maçında 2 puan kaybettiklerini söyledi. Hacısalihoğlu, Burak Yılmaz'la ilgili herhangi bir transfer gündemlerinin olmadığını söyledi.

Spor 26-08-18 15:13

Hayrettin Hacısalihoğlu'ndan istifa açıklaması

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Eğer kulübe faydamız olacak, bulunmamız katkı sağlayacaksa görevde oluruz" dedi.

Spor 16-08-18 15:07

Hayrettin Hacısalihoğlu'ndan Ünal Karaman paylaşımı

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bordo-mavili takımın teknik direktörü Ünal Karaman'ın gülen fotoğrafını paylayarak, "Dilerim o hep güler. Ve hep güldürür" notunu ekledi. Yapılan eleştirilere ise dikkat çeken yanıtlar verdi.

Spor 20-07-18 11:55

Trabzonspor Yönetim Kurulu’ndan Hekimoğlu Trabzon’a Ziyaret

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Burhan Cahit Erdem, Haluk Şahin ve...

Yurthaber 28-06-18 14:43

Trabzonspor’da Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bordo-mavili camianın dayanışmaya ve birlikteliğe çok ihtiyaç olduğunu belirtti. Hacısalihoğlu, transferde...

Yurthaber 16-06-18 17:23

Trabzonspor'dan Okay Yokuşlu açıklaması

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Okay'ı 6 milyon avro ödeyen kulüp alabilir. Celta Vigo Kulübü yetkilileri dün kulübün banka hesap numarasını istedi." dedi.

Spor 13-06-18 14:00

Hayrettin Hacısalihoğlu: Abdülkadir Ömür için İngiltere ve İtalya'dan öneri var!

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Hacısalihoğlu, Fenerbahçe’nin yeni başkanı Ali Koç’un “Trabzonspor’a elimi uzatacağım” açıklamasından, Abdulkadir Ömür’e yapılan transfer teklifine, yüksek maliyeti bulunan oyuncularla yapacakları görüşmelere kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Spor 07-06-18 18:38

Hacısalihoğlu: “uzatılan Eli Belki Sıkarız Ama 2011 Davamızdan Asla Vazgeçmeyiz”

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Fenerbahçe’nin yeni başkanı Ali Koç’un "Trabzonspor’a elimi uzatacağım" açıklamasına, “Uzanan...

Yurthaber 07-06-18 09:46

Hayrettin Hacısalihoğlu: Sosa için bize henüz teklif gelmedi

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, transferde yıldız oyuncuları değil, ekip anlayışı içinde olan oyuncuları tercih edeceklerini belirterek, Sosa için kendilerine gelen resmi bir transfer teklifinin bulunmadığını söyledi.

Spor 31-05-18 20:03

Hayrettin Hacısaliloğlu: kadroya Yıldız Oyuncular Değil...

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, transferde yıldız oyuncuları değil, ekip anlayışı içinde olan oyuncuları tercih...

Yurthaber 31-05-18 16:28

Trabzonspor Milan’la Hazırlık Maçı Yapacak

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalinoğlu, Sosa’nın transferinde yapılan sözleşme gereği İtalya’nın Milan kulübüyle hazırlık maçı yapacaklarını...

Yurthaber 25-05-18 09:37

Hayrettin Hacısalihoğlu: önceliğimiz Ekonomik Konular

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, ekonomik olarak zorluklar yaşamalarına rağmen zirveyi zorlayacak bir konumdan geri kalmayacaklarını...

Yurthaber 24-05-18 10:41

Asbaşkan Hacısalihoğlu Almanya Yolcusu

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Avrupa Trabzon Dernekler Federasyonu’nun organize ettiği iftar yemeği buluşmasına katılacak.Almanya’nın Köln...

Yurthaber 17-05-18 13:23

Hayrettin Hacısalihoğlu, Acık Gerçekleri Fotoğrafla Dile Getirdi

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’e, forma vermelerinin ardından yapılan...

Yurthaber 15-05-18 10:38

Hayrettin Hacısalihoğlu: “kalan Maçlarımızı Kazanıp Ligi En İyi Şekilde Bitirmek İstiyoruz”

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, “Spor Toto Süper Lig’in bitimine iki hafta kala Bursaspor ve...

Yurthaber 11-05-18 09:56

Hayrettin Hacısalihoğlu: yaşananlar Ve Gelişmeler Bizlere Kaygı Veriyor

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Fenerbahçe-Beşiktaş maçında yaşananların ve gelişmelerin kaygı verici olduğunu söyledi. Hacısalihoğlu, Trabzonspor...

Yurthaber 27-04-18 13:47

Ahmet Ağaoğlu, AA Spor Masası'na konuk oldu (4)

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ağaoğlu: "Teknik konularda çalışma yapma ve altyapı oluşturma görevi asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile futbol koordinatörü Özkan Sümer'in tasarrufunda" - "Onların yapacağı çalışmalar, onların yapacağı görüşmeler, Rıza hocayla olsun, oyuncularla olsun belli bir noktaya geldikten sonra değerlendirilecek. Şu anda onlarla alakalı olarak çok net söylüyorum benim kafamda herhangi bir düşünce oluşmuş değil"

Haber 26-04-18 13:51

Trabzonspor Asbaşkanı Hacısalihoğlu: “Aynı yanlışları yaparsanız bunun ismi ihanet olur”

TRABZONSPOR Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bugünkü şartların kulübün ekonomik olarak ne kadar zor ve çaresiz durumda olduğunu ortaya koyduğunu belirterek, "Artık buna rağmen aynı hataları, yanlışları yaparsanız bunun ismi hata olmaz, ihanet olur" dedi.

Haber 26-04-18 11:29

26 Nisan Perşembe DHA Spor Gündemi

TRABZONSPOR Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, DHA'ya konuştu "Ekonomik olarak beklediğimiz yapı, sosyal olarak beklediğimizden daha kötü" "Daha önce böyle destek, yardım etme arzusu görmedim" "Sadece iyi oyuncularla şampiyon olunmaz" "Taraftar bizim bordo-mavimizi seviyor" "Trabzonspor'un tek hedefi şampiyonluk değil" "Aynı yanlışları yaparsanız bunun ismi ihanet olur" "Raydan çıkmış treni omuz vererek rayına oturtacağız" "Haziran'ın sonuna kadar tüzük tadilatı yapılacağına inanıyorum" "Çalımbay ile çalışmaktan bir rahatsızlığımız yok" "Bağış kampanyasına yoğun destek var" FENERBAHÇE 10.00 Başkan Aziz Yıldırım, Kapalıçarşı Havuzlu Restaurant'ta esnafla kahvaltıda buluşacak  GALATASARAY 11.00 Derbi maçın hazırlıkları devam edecek.

Haber 26-04-18 09:41

(Özel) Trabzonspor Asbaşkanı Hacısalihoğlu: Fenerbahçe-Beşiktaş maçının kararı politik

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Fenerbahçe - Beşiktaş maçıyla ilgili verilen kararın politik verilmiş bir karar olduğunu belirterek, "Herhalde dünyanın hiçbir yerinde böyle bir karar verilmezdi" dedi.

Haber 25-04-18 17:39

Trabzonspor Asbaşkanı Hacısalihoğlu: Fenerbahçe-Beşiktaş maçının kararı politik

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Fenerbahçe - Beşiktaş maçıyla ilgili verilen kararın politik verilmiş bir karar olduğunu belirterek, "Herhalde dünyanın hiçbir yerinde böyle bir karar verilmezdi" dedi.

Haber 25-04-18 16:59

Borsa Başkanları Trabzonspor’u ziyaret etti

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları Meclis üyeleriyle birlikte Trabzonspor’un yeni yönetim kurulunu ziyaret ederek başarılar dilediler.TTB Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk ile Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, beraberlerinde Meclis Üyeleri olduğu halde ziyaret ettikleri Trabzonspor Yönetim Kurulu’nda Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile görüştüler, fındık hediye ettiler.Asbaşkan Hacısalihoğlu Trabzonspor’un Trabzon ve Trabzonlular için farklı bir değer olduğunu belirterek, “ Kulübümüz her açıdan Trabzon’un tanıtılmasına katkıda bulunmaktadır.

Haber 20-04-18 17:51

Trabzonspor’da tasarruf dönemi

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bordo-mavili kulübün gelirlerinin çok çok üzerinde bir borç yüküyle karşı karşıya olduğunu belirterek her alanda tasarrufa gidileceğini söyledi.Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu, Trabzonspor Kulübü’nü ziyaret etti.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette TSYD Trabzon Şubesi Yönetimi, bir araya geldikleri Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve bazı yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Haber 20-04-18 01:14

Trabzonspor’da tasarruf dönemi

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bordo-mavili kulübün gelirlerinin gelirlerinin çok çok üzerinde bir borç yüküyle karşı karşıya olduğunu belirterek her alanda tasarrufa gidileceğini söyledi.Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu, Trabzonspor Kulübü’nü ziyaret etti.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette TSYD Trabzon Şubesi Yönetimi, bir araya geldikleri Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve bazı yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Haber 19-04-18 13:27

Trabzonspor’da Tasarruf Dönemi

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bordo-mavili kulübün gelirlerinin gelirlerinin çok çok üzerinde bir borç yüküyle karşı...

Yurthaber 19-04-18 13:18

Trabzonspor Asbaşkanı Hacısalihoğlu: Her alanda tasarrufa gidilecek

TRABZONSPOR Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor’un gelirlerinin çok çok üzerinde bir borç yükü olduğunu belirterek, “Her alanda tasarrufa gidilecek.

Haber 19-04-18 12:43

Trabzonspor Yönetimi, 1461 Trabzon’u ziyaret etti

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 1461 Trabzon’u ziyaret etti.Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin ve İdari İşler Sorumlusu Lokman Sadıklar; 1461 Trabzon’u ziyaret ederek antrenmanı izledi.

Haber 18-04-18 14:06

Trabzonspor Yönetimi, 1461 Trabzon’u Ziyaret Etti

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 1461 Trabzon’u ziyaret etti.Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu,...

Yurthaber 18-04-18 13:59

Trabzonspor’un yeni yönetimi görev dağılımı yaptı

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Ankara’da gerçekleştirdiği toplantıda görev dağılımı yaptı.Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu başkanlığında, Osmanlıspor ile oynanacak olan maç öncesi Ankara’da bir araya gelerek toplantı gerçekleştiren bordo-mavili yönetim görev dağılımını yaptı.Trabzonspor’un yeni yönetiminde görev dağılımı şu şekilde oldu:Asbaşkan: Hayrettin HacısalihoğluBaşkan Yardımcısı: Mehmet Yiğit AlpBaşkan Yardımcısı: Önder BülbüloğluBaşkan Yardımcısı: Faruk KancaBaşkan Yardımcısı: Ertuğrul DoğanBaşkan Yardımcısı:Çağlar BozoğluBaşkan Yardımcısı: Müminhan BilginGenel Sekreter: Ömer SağıroğluMali Sayman: Emin KahramanBasın Sözcüsü: Zeyyat KafkasFutbol Şubesi Sorumlusu: Haluk ŞahinAmatör Branşlar ve Personel Koordinatörü: Cahit ErdemTS Club ve Tesisler Koordinatörü: Yalçın Orhanİletişim ve Pazarlama Koordinatörü: Serdar Ekrem ŞirinTaraftar ve Stadyum Sorumlusu: Özer BayraktarHukuk İşleri Sorumlusu: Kemal Ertürkİletişim ve Pazarlama Sorumlusu: Zafer GöktaşTS Club ve Tesisler Sorumlusu: Dursun Ali Sakaryaİstanbul ve Diğer İller Taraftar Dernekleri Sorumlusu: Tuncay Uzunalİdari İşler Sorumlusu: Onur Sağırİdari İşler Sorumlusu: Lokman Sadıklarİcra KuruluAhmet Ali AğaoğluHayrettin HacısalihoğluMehmet Yiğit AlpÖmer SağıroğluEmin Kahraman

Haber 16-04-18 12:48

Hayrettin Hacısalihoğlu, Takımımıza güveniyoruz

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, ligin geri kalan bölümündeki maçları kazanarak sezonu en iyi şekilde tamamlamak istediklerini söyledi.

Haber 14-04-18 13:06

Hayrettin Hacısalihoğlu, takımımıza Güveniyoruz

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, ligin geri kalan bölümündeki maçları kazanarak sezonu en iyi şekilde tamamlamak...

Yurthaber 14-04-18 12:59

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'de değişim

Eski başkan Muharrem Usta ve Coşkun Bülbül'ün yerine, yönetim kurulu başkanı Ahmet Ağaoğlu, yönetim kurulu başkan yardımcısı olarak da Hayrettin Hacısalihoğlu atandı

Haber 11-04-18 21:07

Ahmet Ağaoğlu'nun listesindeki 6 isim belli oldu

Trabzonspor'un 45'inci başkanını seçeceği Olağanüstü Genel Kurul'daki adaylardan Ahmet Ağaoğlu, yönetim listesini Hayrettin Hacısalihoğlu aracılığıyla Divan Kurulu'na sundu.  Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen'e teslim edilen listede ilk olarak Hayrettin Hacısalihoğlu, Mehmet Yiğit Alp, Haluk Şahin, Cahit Erdem, Ömer Sağıroğlu ve Önder Bülbüloğlu'nun yer aldığı öğrenildi.

Haber 05-04-18 10:17

Hacısalihoğlu: yaşananlar Trabzonspor’u Bağlamamalı

Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PDFK) mahkeme...

Yurthaber 04-11-15 16:00