Trafige Kapatilacak Yollar Haberleri

Beşiktaş yollarını ayırdığı Fernando Santos'a ödenen parayı paylaştı, suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı!

Beşiktaş'ta Fernando Santos beklenileni veremezken alınan kötü sonuçlar sonrası Portekizli çalıştırıcı ile yollar ayrılmıştı. Siyah-Beyazlılar'dan yapılan açıklamada Santos'a ödenen fesih bedeli duyurulurken, suç duyurusunda bulunulduğu da bildirildi. İşte detaylar...

Spor 2024-04-15 20:13:23

Beşiktaş'ın eski aşkı depreşti, Santos tesislerden çıkmadan yeni hoca tamam! Lucescu geri dönüyor

Beşiktaş'ta alınan kötü sonuçlar sonrası Fernando Santos ile yollar ayrılırken Siyah-Beyazlılar için birçok isim yazılıp çizilmeye başlanmıştı. Hasan Arat ve ekibinin Santos öncesi takımın başına getirmeyi planladığı isimlerden olan Lucescu için ülkesinde Beşiktaş'a gittiği yönünde iddialar ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-15 17:20:24

Hat değiştirme kaç ayda bir yapılır? Numara taşımak için kaç ay geçmesi lazım?

Cep telefonu kullanıcıları farklı nedenlere bağlı olarak kullandıkları hatları veya mevcut telefon numaralarını farklı bir operatöre taşımak isteyebilirler. Numara ya da hat taşıma işlemi hem son derece kolay hem de ücretsiz bir şekilde tüm operatörler üzerinden yapılabilen bir işlemdir. Bu işlem, çeşitli yollar üzerinden gerçekleştirilebilir.

Haber 2024-04-07 16:44:52

Hakkari’de 7 metreyi bulan karda çalışma

Hakkari’de vatan savunması yapan kahraman güvenlik güçlerinin ulaşımının sağlandığı yollar yer yer 7 metreyi bulan kardan temizleniyor.

Yurthaber 2024-03-29 14:29:46

SGK'dan emeklilerin beklediği açıklama geldi... 8 ila 12 bin lira ödenecek! Beyan almadan yapılamıyor, 10 güne dikkat!

SSK'lısı, Bağkurlusu, memur emeklisi milyonlarca kişinin beklediği açıklama SGK'dan geldi. SGK, kamu bankalarının emekli promosyonlarına ilişkin olarak bilgi verdi. Peki emekli promosyonu almak için emeklilerin izleceği yollar neler?

Finans 26-03-24 10:08

İstanbullular dikkat! AK Parti mitingi nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı

AK Parti'nin Atatürk Havalimanı'nda bugün düzenleyeceği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi' nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı.

Haber 24-03-24 12:30

Kara kış geri döndü! 2 ilde yollar kapandı, eğitime ara verildi

Kış bitti derken geri geldi. Gece yarısı Giresun ve Gümüşhane'de etkili olan kar yağışı 33 köy yolunun kapanmasına ve bir ilçede okulların tatil edilmesine yol açtı.

Haber 15-03-24 10:54

Edirne’de sağanak yağış: Caddeler göle döndü

Edirne’de etkisini artıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, şehir merkezinde yollar göle döndü.

Yurthaber 12-03-24 15:55

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı ile yollar ayrılıyor! İtalyan devinin teklifine olumlu geri dönüş...

Galatasaray'da sezonun yıldızları arasında yer alan Abdülkerim Bardakcı'nın üst düzey performansı Avrupa'nın devleri tarafından dikkatle incelendi. Birçok takımın şimdiden transfer için sıraya girdiği belirtilirken İtalyan devi Lazio bir adım öne geçti.

Spor 10-03-24 16:50

İsale hattı patladı, yollar göle döndü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yeni devreye alınan su ana isale hattı patladı. İş yerlerini su basarken, çöken yolda bir otomobil oluşan çukura düştü.

Haber 03-03-24 15:59

Sacha Boey'in transfer olduğu Bayern Münih'te deprem! Thomas Tuchel ile sezon sonunda yollar ayrılıyor

Alman devi Bayern Münih'te beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Münih ekibinin tecrübeli hocası Thomas Tuchel, yaptığı açıklamada sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 21-02-24 13:39

Kocaelispor’da Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrıldı

Trendyol 1.Lig’de mücadele eden Kocaelispor’da yönetim kurulu, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı.

Spor 19-02-24 15:15

Şampiyonluğa oynayan Kocaelispor'da Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrılıyor

Trendyol 1. Lig’de Süper Lig hedefiyle mücadele eden ve şu an 3. sırada bulunan Kocaelispor’da yönetim kurulu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yolları ayırma kararı aldı.

Spor 18-02-24 16:41

İstanbullular bu mesajı konuşuyor: 'Elazıgesob' mesajına dikkat! Sakın bunu yapmayın

Dolandırıcılar insanları tuzaklarına düşürmek için yeni yollar denemeye devam ediyor. İstanbul'da birçok vatandaşın cep telefonuna 'Elazıgesob' adıyla mesajlar gönderildi. Mesajın içeriğinde ise "Hakkınızda açılan dava detayına bakmak için uygulama linkine tıklayın" yazıyordu.

Haber 18-02-24 00:04

Fenerbahçe'de ayrılık her an açıklanabilir! Lincoln Henrique sağlık kontrolünden geçti, evrak işleri sonrası resmi açıklama...

Ara transferin en hareketli takımlarından olan Fenerbahçe'de takıma katılan isimler kadar birçok isimle de yollar ayrılırken Sarı-Lacivertliler'de Lincoln Henrique'nin ayrılığı da an meselesi. İşte detaylar...

Spor 07-02-24 09:38

Artvin'de yollar göle döndü, camide mahsur kalan cemaat kepçeyle kurtarıldı

Artvin'in Borçka ilçesinde etkili sağanak sele neden oldu, yollar göle döndü. Park halindeki araçlar sulara gömüldü. Derenin taşmasıyla avlusu ve çevresi suyla kaplanan cami içerisinde mahsur kalan cemaat, pencerelere uzatılan iş makinelerinin kepçesine alınarak tahliye edildi.

Haber 07-02-24 00:26

Galatasaray Cedric Bakambu'ya gece yarısı veda etti! Fatih Terim'i üzen transfer resmen açıklandı...

Galatasaray'da beklentilerden çok uzak bir görüntü çizen Cedric Bakambu ile yollar resmen ayrıldı. Sarı-Kırmızılılar gece yarısı Kongolu golcüye veda ederken, yeni takımının Real Betis olduğu duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 02-02-24 07:32

Galatasaray'da Sacha Boey'un ardından bir ayrılık daha! Suudi Arabistan'dan reddedilmesi zor teklif

Galatasaray'da Hakim Ziyech ile yollar ayrılıyor. Takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildiren Faslı oyuncuya Suudi Arabistan'dan reddedilmesi zor bir teklif geldi.

Spor 01-02-24 09:07

Adana Demirspor'da Badou Ndiaye ile yollar ayrıldı!

Adana Demirspor, Badou Ndiaye ile anlaşarak karşılıklı olarak yolların ayrıldığını açıkladı.

Spor 29-01-24 15:44

Galatasaraylı taraftarları yıkan gelişme! Fernando Muslera ile yollar ayrılıyor

Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek efsane kaleci Muslera ile yolların ayrılmasına karar verildi.

Spor 28-01-24 10:16

Yüksekova’da kapalı yollar açılıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde etkili olan kar yağışıyla beraber kapanan yollar, ekiplerin yoğun çalışmasıyla bir bir ulaşıma açılıyor.

Yurthaber 26-01-24 11:39

Türkiye’nin ilk nekropol müzesinde camdan yollarda tarihi yolculuk

Antalya’da bir zamanlar "otobüs terminali ve pazar yeri" olarak kullanılan alanda yapılan kazıların ardından projelendirilen Doğu Garajı’ndaki Nekropol Müzesi ziyaretçilerini cam yollar üzerinde tarihi yolculuğa çıkarıyor.

Yurthaber 24-01-24 13:27

Ev sahiplerinden kira artışı için yeni yöntem: Talepler arttı

Devletin belirlediği yüzde 25 kira artışı az bulan ev sahipleri yeni yollar araştırmaya başladı. Kira tespit davaları 5 yılı dolduran kiracılara açılabildiği için ev sahipleri yönünü 'uyarlama' davalarına çevirdi. Hukukçular bu davalarda artış yaşandığını kaydetti.

Finans 21-01-24 14:47

Gece yarısı Galatasaray ile sözleşmesini feshetti! Sarı-kırmızılı taraftarların bazıları duygusal anlar yaşıyor...

Galatasaray'da Christian Luyindama'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Yaklaşık 3 senedir sarı-kırmızılı takımda maça çıkamayan Luyindama ile yollar ayrıldı. Bu haberin sosyal medyada ortaya çıkmasının ardından Galatasaraylı taraftarların bazıları duygusal anlar yaşadı. Sakatlanmadan önceki döneminde müthiş bir performans sergileyen Luyindama'nın ayrılışına üzülen sarı-kırmızılılar ilginç yorumlarda bulundu.

Spor 19-01-24 08:18

Muğla'da kumarhaneye dönüştürülen dairede kumar oynayan 30 kişiye para cezası

Daireye giden yollar ile dairenin girişine kamera konularak polis baskınına karşı tedbir alındığı tespit edildi.

Yurthaber 16-01-24 10:56

Beşiktaş'ta Valentin Rosier ile yollar ayrıldı! Bonservis bedelini gören taraftarlar büyük şok yaşadı

Fransa'nın Nice kulübü, Rosier için kiralık + 2.8 milyon euro satın alma opsiyonu teklifi yaptı. Beşiktaş, Nice kulübüne oyuncuyla görüşebilirsiniz dedi ve anlaşma sağlandı.

Spor 15-01-24 17:40

Kar nedeniyle yollar kapanınca... Drone ile alışveriş görenleri şaşırttı! İşte o anlar

Artvin’in Şavşat ilçesine bağlı Meydancık köyünde yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapanınca sosyal medya içerik üreticisi genç, markete gönderdiği drone ile ihtiyaçlarını aldı.

Haber 14-01-24 11:02

Hatay'ın İskenderun ilçesinde sağanak etkili oldu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde sağanak nedeniyle yollar su altında kaldı, bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

Yurthaber 04-01-24 11:07

Fenerbahçe'de Miha Zajc ile yollar ayrılıyor! İstanbul'da mutlu olan yıldız oyuncu yine İstanbul ekibiyle anlaşmak üzere...

Fenerbahçe'de istediği forma şansını bulamayan 29 yaşındaki Miha Zajc, Süper Lig ekiplerinden RAMS Başakşehir ve Fatih Karagümrük ile görüştü.

Spor 03-01-24 15:12

Şampiyon olacak takımı resmen küme düşürdü! Wayne Rooney ile yollar ayrıldı

İngiltere Championship ekiplerinden Birmingham City, teknik direktör Wayne Rooney ile yollarını ayırdı.

Spor 03-01-24 07:29

SON DAKİKA | Japonya sallanıyor: 7.6'lık deprem 'Derhal kaçın' Görüntüler korkunç! Yollar yarıldı, 3 metre yüksekliğinde tsunami dalgaları...

Son dakika haberi: Japonya'da 7.6'lık deprem! İşikawa'nın Noto Yarımadası ve açıklarında 2 saat içinde 5 ila 7,6 büyüklüğünde 11 deprem meydana geldi. Kıyı bölgeler için tsunami alarmı verilirken deprem başkent Tokyo'da da hissedildi. 3 metre yüksekliğinde tsunami dalgalarının oluştuğu aktarıldı. Kıyılara yönelik "Büyük Tsunami, Derhal Kaçın" uyarıları yapıldı. Görüntüler dehşete düşürürken artçı depremlerin devam ettiği ve gelecek hafta içine dek sürebileceği belirtildi.

Haber 01-01-24 15:04

İstanbul'da yeni yılın ilk günü yollar bomboş kaldı: Trafik yoğunluğu yüzde 1'e düştü

2024'ün ilk günü sabah saatleri İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 1 olarak ölçüldü. Metrobüs ve otobüs duraklarının da yollar gibi boş olduğu görüldü.

Haber 01-01-24 12:03

İstanbul'da bu yollar yarın trafiğe kapalı! Filistin'e destek yürüyüşü gerçekleşecek

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) yarın "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşü düzenleyecek. Bu nedenle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Valiliği, 1 Ocak 2023'te İstanbul'da trafiğe kapalı olacak yolları ve alternatif güzergahları açıkladı.

Haber 31-12-23 17:14

İstanbul'da bu yollar trafiğe kapalı! Yılbaşı öncesi Valilik saat saat duyurdu

2024'e girmeye hazırlanan İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak. Valilik, kapalı olacak yerleri saat saat duyurdu.

Haber 31-12-23 09:31

İstanbul’da yılbaşı tedbirleri! İşte trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar

İstanbul Valiliği, yılbaşı tedbirleri çerçevesinde bazı ilçelerde geçici olarak trafiğe kapatılacak cadde ve sokakları açıkladı.

Haber 30-12-23 17:56

Galatasaray'da sözleşme fesih kararı! Ndombele ile devre arasında yollar ayrılıyor

Galatasaray'da performansı geldiği günden beri tartışma konusu olan Ndombele için karar verildi. Okan Buruk'un memnun kalmadığı yıldız oyuncu için devre arasında yolların ayrılması kararlaştırıldı. Okan Buruk, Ndombele yerine daha iyi bir oyuncu almak istiyor.

Spor 30-12-23 17:44

Süper Lig'in sürpriz ekibi Adana Demirspor'da en iyi oyuncularla yollar teker teker ayrılıyor! Sözleşme fesih görüşmeleri peş peşe yapılıyor...

Takımdaki oyuncularının maaşlarını ödeyemeyen Adana Demirspor'da peş peşe ayrılıklar yaşanıyor. Kısa süre önce Belhanda'nın sözleşmesini fesheden Adana temsilcisinde ayrılıklar devam ediyor. Takımda bulunan krizi bu şekilde önlemeyi planlayan Adana Demirspor'da en çok maaş kazanan oyuncularla görüşmeler yapılıyor.

Spor 29-12-23 12:47

Ardahan ve Kars'ta kar nedeniyle ulaşıma kapanan bazı yollar yeniden açıldı

Ardahan ve Kars'ta kapalı bulunan bazı kara yolları karla mücadele ekiplerinin çalışmalarının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Yurthaber 25-12-23 08:04

Yollar kara teslim oldu! Çok sayıda kaza meydana geldi

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gün boyu etkili olan fırtına akşam saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Bölgede etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle kayganlaşan yollarda çok sayıda trafik kazaları da meydana geldi.

Haber 24-12-23 22:13

Takımdan gönderildi, Beşiktaş'ı sildi! Rıza Çalımbay'dan beklenmedik hamle

Süper Lig’de şampiyonluk yarışından uzaklaşan Beşiktaş’ta Rıza Çalımbay ile yollar ayrılmıştı. Yaşanan bu olayın ardından Rıza Çalımbay'dan beklenmedik bir hamle geldi.

Spor 22-12-23 12:50

Fenerbahçe Beko'da beklenen ayrılık gerçekleşti! Dimitris Itoudis ile yollar ayrıldı

Fenerbahçe Beko, Dimitris Itoudis ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Spor 13-12-23 18:43

Beşiktaş'ta sürpriz Aboubakar kararı! Devre arasında yollar ayrılıyor

Beşiktaş'ta son dönemde gösterdiği performansla eleştirilerin odağında bulunan Aboubakar için siyah-beyazlı yönetim harekete geçti. Başkan Hasan Arat ve kurmaylarının toplantı yaptığı ve yıldız oyuncunun son durumunu masaya yatırdığı öğrenildi.

Spor 11-12-23 09:31

Gaziantep'te yollar göle döndü! Sağanak hayatı felç etti

Gaziantep'te etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Aralıksız devam eden yoğun yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle dönerken pek çok araç suda mahsur kaldı. Bazı noktalarda ise yollar suların taşıdığı çamurlarla balçığa dönerken, bir sitenin istinat duvarı yağışa dayanamayarak çöktü.

Haber 09-12-23 00:06

İtalyanlar Adana Demirspor'un yeni hocasını duyurdu! Patrick Kluivert sonrası Fabio Cannavaro... Montella'nın takım arkadaşı geliyor

Adana Demirspor'da üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direk Kluivert ile yollar ayrılırken, yeni hoca arayışları da sürüyor. Murat Sancak katıldığı bir TV programında "Yeni hocamız yabancı olacak" ifadelerini kullanırken, İtalya'dan çok sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 05-12-23 08:38

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Burak Yılmaz iddialarına gülerek cevap verdi!

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da sezon başında Vincenzo Montella’nın yerine getirilen Hollandalı teknik direktör Patrick Kluivert ile yollar ayrıldı. Patrick Kluivert'ın ayrılığı sonrası Burak Yılmaz'ın takımın başına geçeceği iddia edilmişti. Adana kulübünün başkanı Murat Sancak çıkan iddialara cevap verdi.

Spor 04-12-23 17:16

Galatasaray maçı öncesi yaşandı! Adana Demirspor'da fatura Patrick Kluivert'a kesildi... Yerine gelebilecek adaylar belli oldu!

Süper Lig'de son 4 haftadır galibiyeti unutan ve son olarak Samsunspor karşısında oynadığı mücadeleden 3-2'lik mağlubiyetle ayrılan Adana Demirspor'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Adana ekibinde teknik direktör Patrick Kluivert ile yollar ayrılırken yerine gelecek adaylar da belli oldu. İşte detaylar...

Spor 04-12-23 11:13

Okan Buruk scoutlara talimatı verdi! Galatasaray'da 2 ayrılık 2 transfer... Angelino ve Ndombele'ye veda!

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından Galatasaray'da ligin ilk yarısının bitmesine kısa bir süre kala transfer hareketliliği iyiden iyiye kendini hissettirirken, 8 numara ve sol bek bölgelerine yeni takviyeler yapılması gündemde. Sarı-Kırmızılılar'da yapılacak takviyelerin yanı sıra bazı isimlerle de yollar ayrılıyor. İşte detaylar...

Spor 04-12-23 09:31

THY, 376 uçak daha alacak! Genel Müdür Ekşi hedefi açıkladı: Dünyada 3'üncü sıraya çıkacağız

Türk Hava Yollar (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi 437 uçaklık filolarını 813'e çıkartacaklarını ve dünya çapınca 3'üncü sıraya yükseleceklerini açıkladı.

Haber 02-12-23 16:58

SON DAKİKA | İstanbul'da yağmur sonrası ilginç olay! Esenyurt'ta kaydedildi, sosyal medyada gündem oldu: Aracı istila ettiler

İstanbul ve Bursa'da aralıksız süren sağanak nedeniyle dereler taştı, yollar sular altında kaldı, bazı binaların bodrum katında su baskınları yaşandı. İstanbul'da evini su basan Ali Saral "Defalarca kere aradım, 2-3 saat sonra geliyorlar. Şimdi gelmişler rögarı bulamıyorlar" dedi. Ayrıca, Esenyurt'ta kaydedilen görüntülerde yağmur sonrası bir aracı salyangozların istila ettiği görüldü. Öte yandan Mudanya'nın Tirilye Mahallesi'nde de birçok ev ve işyerini su bastı, araçlarda hasar meydana geldi.

Haber 30-11-23 14:10