Trafik Polisi Haberleri

Samsun'da kahreden olay! Dur ihtarına uymadı, gaz bile kesmedi... Polis memuru Orhan Mutlu şehit oldu

Samsun'un Havza ilçesinde, karıştığı kazadan kaçan otomobilin sürücüsü dehşet saçtı. Dur ihtarına uymayan otomobil, Üniversite Kavşağı'nda önlem alan polis memuru Orhan Mutlu'ya çarptı. 46 yaşındaki polis memuru Mutlu, olay yerinde şehit oldu.

Haber 05-03-2024 07:54

Trafik polisi, denetim yaptığı otobüste yolcuların emniyet kemeri kullanmadığını fark etti! Öyle sözler söyledi ki yolcuların tamamı kemerini taktı

Amasya’nın Taşova ilçesinde denetim yaptığı yolcu otobüsünde vatandaşların emniyet kemeri kullanmadığını fark eden bir trafik polisi, sarf ettiği sözlerle kemer takmalarını sağladı. Polisin sözünden etkilenen yolcuların tamamı emniyet kemeri bağladı. Trafik polisi, duygu dolu sözleriyle yolcuların tamamının emniyet kemerlerini bağlamalarını sağlaması sonrası uyarılarını sürdürdü.

Haber 04-02-2024 11:14

Marmaris'te 'dur' ihtarına uymayan alkollü sürücü, otomobilini polisin üzerine sürdü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 'dur' ihtarına uymayan sürücü, otomobilini alkol denetimi yapan trafik polisinin üzerine sürdükten sonra hızla kaçtı. Olayda trafik polisi şans eseri yara almadan kurtuldu. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 09-09-2023 19:48

Polis çevirmesine takıldı sözleri şaşkına çevirdi: 'Şimdi ararım ve buraya yığarım'

İstanbul’da polislerin yaptığı trafik denetiminde ilginç anlar yaşandı. Kadıköy’deki denetimlerde basın mensuplarının kendisini görüntülemesine sinirlenen ehliyetsiz bir kadın sürücünün polisle girdiği diyalog sırasında 'Şimdi ararım ve buraya yığarım. Şimdi burada sıkıntı çıkacak' gibi ifadeler kullanması dikkat çekti. Öte yandan denetimler sırasında kırmızı ışık ihlali yapan, seyir halinde cep telefonuyla konuşan ve emniyet kemeri takmayan sürücülere toplam 262 bin 252 TL ceza kesildi.

Haber 26-08-2023 08:34

Trafik Polisi

Trafik Polisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Trafik Polisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sosyal medyada gündem olmuştu! Motosikletli gence nasihatte bulunan trafik polisi, o anları anlattı

Samsun'da motosikletli gence nasihatte bulunan trafik polisi Alper Gökhan Yıldırım, o anları anlattı. Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, "İnsanları ikna edemediğimiz sürece günlerce ceza yazsak kural ihlallerini azaltamayız." ifadelerini kullandı.

Haber 22-07-2023 21:48

Bartın'da buzlanma nedeniyle yaşanan kazalarda 2 trafik polisi yaralandı

Bartın-Karabük kara yolunda oluşan buzlanma nedeniyle meydana gelen iki kazada, 2 trafik polisi yaralandı, 3 araçta hasar oluştu.

Yurthaber 02-01-2023 11:03

Nefes kesen kovalamaca! Polisten 50 kilometre boyunca kaçan tır, lastiklerine ateş edilerek durduruldu!

Sakarya'da polisin 'dur' ihtarına uymayan tır sürücüsü ortalığı birbirine kattı. Çok sayıda polis aracı, kaçan tırın peşine düştü. D-100 kara yolu ve Anadolu Otoyolu’nda 50 kilometre boyunca nefes kesen kovalamaca yaşandı. İhtarlara uymayan tır, sonunda lastiklerine ateş açılarak durdurulabildi. Kendisini takip eden otoyol polisinin aracına da çarpan tırın, muayenesinin olmadığı sürücünün ise ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.

Haber 29-12-2022 02:26

Polisten kaçtı, kilometreler süren takiple yakalandı: Bizi yaktınız memur bey

Bursa'nın İnegöl ilçesinde polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, otomobiliyle kaçtı. Çok sayıda polis ekibi aracı takibe aldı. 15 kilometre süren takip sonucunda, araç durduruldu ve sürücü gözaltına alındı. Ehliyetsiz ve 2.30 promil alkollü olan çıkan sürücü Suat Y.'nin polis ekiplerine "Bizi yaktınız memur bey" demesi ise dikkat çekti.

Haber 18-12-2022 00:50

Polis neye şaşıracağını şaşırdı! Çocuk sürücü öyle bir soru sordu ki...

Aksaray'da hafif ticari aracı durduran polis ekipleri sürücü koltuğunda bir çocuğun olduğunu görünce şaşkına döndü. Uygulama noktasında aracı durdurulan çocuğun 12 yaşında olduğu belirlenirken, gelen soru ekipleri daha da şaşırttı.

Haber 04-12-2022 15:39

Muğla'da şehirler arası yolcu otobüsleri sivil polislerce denetleniyor

Muğla-İstanbul arasında gidiş-dönüş 1400 kilometrelik seferdeki denetimde, direksiyon başında cep telefonuyla konuşan ve emniyet kemeri takmadığı görülen iki şoföre ceza yazıldı

Yurthaber 18-10-2022 19:34

Denizli'de kovalamacayla durdurulan şüphelinin otomobilindeki köpeğin ısırdığı polis yaralandı

Görevli polise mukavemet suçundan gözaltına alınan ve alkollü olduğu belirlenen şüphelinin ehliyetine 6. kez alkollü araç kullandığı gerekçesiyle 2034 yılına kadar el konuldu

Yurthaber 31-08-2022 16:00

İstanbul'da yolu kapatıp drift yaptılar, görüntüleri paylaşınca yakalandılar

İstanbul Tuzla'da otomobilleriyle trafiği kapatıp yolda drift yapan 3 sürücü o görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı. Görüntüler üzerine harekete geçen polis ekipleri, sürücüleri gözaltına aldı.

Haber 27-07-2022 00:09