Trafik Polisinin Araci Alev Alev Yandi Haberleri

Kimse ne olduğunu anlayamadı! Trafik ışıklarında bekleyen otomobil bir anda alev aldı

Karaman’da trafik ışıklarında bekleyen otomobil, bir anda motor kısmından alev alarak yanmaya başladı. Sürücü, aracı terk ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İtfaiye tarafından söndürülen araçta maddi hasar oluştu.

Haber 2024-04-15 18:33:48

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde korku dolu anlar! Otomobil alev alev yandı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde bir otomobil, bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Kısa sürede alev topuna dönen otomobilde zaman zaman patlamalar meydana geldi. Yangın kısa sürede söndürülürken, D-100 Karayolu Ankara istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.

Haber 2024-01-27 20:37:04

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde otomobil alev alev yandı! Trafik yoğunluğu oluştu

15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde motor kısmından dumanlar yükselen otomobil bir anda alev aldı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken otomobil, kullanılamaz hale geldi. Yangın nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Ankara istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı.

Haber 2024-01-05 20:48:17

O ülkede korkunç kaza! 32 ölü, 63 yaralı... Bazı araçlar alev aldı

Mısır'da birden fazla aracın karıştığı trafik kazası sonucu 32 kişi hayatını kaybetti, 63 kişi de yaralandı. Bir araçta meydana gelen yağ sızıntısının çarpışmaya yol açtığı, bazı araçların alev aldığı öğrenildi. Zincirleme kazaya karıştıran araçlar arasında bir yolcu otobüsü de vardı.

Haber 2023-10-28 16:07:40

Trafik kazasında ilginç görüntü! Motosiklet sürücüsü fırlayarak girdi, arabada asılı kaldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde hatalı 'U' dönüşü yapan ticari taksi ile motosikletin çarpışması sonucu fırlayan motosiklet sürücüsü, taksinin arka camından içeri girerek asılı kaldı. O sırada motosikletin alev alması nedeniyle yaralı, aracın camında asılı vaziyette olay yerinden uzaklaştırıldı. O anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haber 24-09-23 17:25

İki araç çarpıştı, biri alev topuna döndü

Erzurum’da gecenin geç saatlerinde iki aracın çarpıştığı trafik kazasında, araçlardan biri alev topuna döndü.

Yurthaber 16-08-23 11:45

Tır alev topuna döndü: Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde tır alev topuna döndü. Tırdan yükselen alevler otoyol kenarındaki ağaçlara sıçradı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, İstanbul istikametinde trafik durma noktasına geldi.

Haber 14-03-23 01:07

Son dakika | Ağrı'daki kazada herkes o iddiaya dikkat kesildi! Alev alev yanmaya başladı: Tutak'tan acı haber geldi

Son dakika haberi: Dün Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde meydana gelen ve 3 kişinin ölümüne, 32 kişinin yaralanmasına yol açan kazadan sonra korkutan bir trafik kazası haberi de Ağrı'dan geldi. Tutak ilçesinde tanker, yolcu otobüsü ve kamyonun karıştığı zincirleme kazada araçlar alev alev yandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İlk belirlemelere göre korkunç kazada 7 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 18 kişi yaralandı. Otobüsle ilgili ortaya atılan bir iddia ise dikkat çekti.

Haber 07-11-22 14:39

Beşiktaş’ta yürekler ağza geldi! Seyir halindeki İETT otobüsü alev aldı

Beşiktaş’ta bir İETT otobüsü, motor kısmından alev alarak yandı. İETT otobüsü kullanılamaz hale gelirken, otobüste yolcunun olmaması faciayı önledi. Yangına ilk müdahale ise yoldan geçen beton mikseri şoförü tarafından yapıldı. Yangın nedeniyle yolda trafik yoğunluğu oluştu.

Haber 23-10-22 14:00

Samsun'da trafik kazasının ardından alev alan araçtaki karı koca öldü

Samsun'da trafik kazasının ardından alev alan araçtaki karı koca öldü

Yurthaber 03-10-22 12:48

Yıldız oyuncu Anne Heche trafik kazası sonrası entübe edildi! Aracı alev topuna döndü

ABD’li oyuncu Anne Heche, Los Angeles’ta geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı. Entübe edilen yıldız oyuncunun tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

Magazin 06-08-22 14:21

İlk maaşıyla babasına hediye almıştı! Alev alan otomobilde hayatını kaybetti... Cenazede yürek yakan feryat

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde korkunç bir trafik kazası meydana geldi. 24 yaşındaki sürücü Ömer Faruk Nalbant, ağaca çarparak alev alan otomobildeki yangında hayatını kaybetti. Nalbant’ın cenazesi Yalova’da toprağa verilirken gencin kazadan önce babasını aradığı ve ilk maaşıyla babasına hediye aldığını söylediği öğrenildi. Cenazede babanın feryatları ise yürekleri dağladı. Öte yandan görgü tanıklarının kazayla ilgili ifadeleri ise kan dondurdu.

Haber 31-07-22 16:41

Korku dolu anlar! Taklalar atan otomobil alev aldı, sürücü yanmaktan son anda kurtarıldı

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında can pazarı yaşandı. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, kaldırımı aşarak taklalar attı. Kaza sonrası otomobil bir anda alev aldı. Sürücü, çevredeki vatandaşlar tarafından ağır yaralı olarak kurtarıldı. İşte korkutan olayın detayları!

Haber 12-07-22 08:50

Sakarya'da feci kaza! TIR, TIR'a arkadan çarptı, sürücü yanarak can verdi

Sakarya’nın Hendek ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. TIR’a arkadan çarpan TIR alev alarak yandı, sürücüsü Musab Bişi ise kaza yerinde yaşamını yitirdi.

Haber 04-07-22 11:54

Kayseri'de trafik kazası sonrası alev alan araçtaki 4 kişi yaralandı

Kayseri'de trafik kazası sonrası alev alan araçtaki 4 kişi yaralandı

Yurthaber 13-04-22 23:54

Beşiktaş’taki trafik kazasında otomobil alev aldı

Beşiktaş’taki trafik kazasında otomobil alev aldı

Yurthaber 24-03-22 06:02

Berkay Ateş'in olaylı gecesi! 144 promil alkollü çıktı

Daha önce 'Çukur', 'Alev Alev', 'Anne' gibi dizilerde rol alan Berkay Ateş, geçtiğimiz günlerde Sarıyer'de trafik çevirmesine takıldı. Polisin durdurduğu oyuncu Berkay Ateş, 144 promil alkollü çıktı. Karakola götürülen Berkay Ateş, "Bu kadar alkollü çıkacağımı bilseydim kesinlikle araç kullanmazdım. Pişmanım" diye konuştu. Ateş'in ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.

Magazin 05-01-22 07:54

Bulgaristan’da dehşete düşüren trafik kazası! Yolcu otobüsü alev aldı, 46 kişi yanarak öldü

Başkent Sofya’nın batısında, Kuzey Makedonya plakalı bir yolcu otobüsünün alev alması sonucu, ilk belirlemelere göre en az 46 kişi yanarak öldü.

Haber 23-11-21 07:04

TEM'de korku dolu anlar! Alev alev yandı, trafik kilitlendi

TEM Otoyolu Seyrantepe mevkiinde seyir halindeki bir otomobil alev alev yandı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen otomobil kullanılamaz hale gelirken, yangın nedeniyle trafikte yoğunluk oluştu.

Haber 27-10-21 19:07

Çorum'da feci kaza! Faciadan saniyelerle dönüldü

Çorum’da bir otomobil ile cipin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralanırken, kazanın ardından alev alan cip tamamen yandı. Otomobil içerisinde sıkışan sürücüyü kurtarmak içinse itfaiye ve sağlık ekipleri seferber oldu.

Haber 08-07-21 02:19

İzmir'de korkunç kaza! Sürücü camdan fırladı, araç alev alev yandı

İzmir’in Narlıdere ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Kazanın ardından bir araç alev alarak yanarken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 12-04-21 02:57

Siirt’te dehşet anları: Kazaya karışan araçlardan biri alev aldı

Siirt kent merkezinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında araçlardan biri alev aldı.

Haber 17-03-21 14:37

Siirt’te dehşet anları: Kazaya karışan araçlardan biri alev aldı

Siirt kent merkezinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında araçlardan biri alev aldı.

Haber 17-03-21 14:37

İstanbul trafiğini kilitleyen olay! Otomobil seyir halinde alev topuna döndü

Sultangazi'de seyir halindeki otomobil alev alev yandı. Alev topuna dönen otomobil, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye tarafından söndürüldü. Yangın nedeniyle trafik durdu.

Haber 17-03-21 00:48

Kazada alev alan otomobilde 1 kişi yaralandı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında alev alan otomobilde 1 kişi yaralandı.Kaza, Sandıklı Ofis kavşağında meydana geldi.

Yurthaber 25-02-21 13:40

Trafik ışıklarında bekleyen otomobil alev alev yandı

Zeytinburnu’nda trafik ışıklarında bekleyen bir otomobil, henüz bilinmeyen bir sebeple bir anda tutuşarak alev alev yandı.Yangın, saat 19.00 sıralarında Zeytinburnu Belgrad Kapı Yolu Sokak üzerindeki ışıklarda bekleyen bir otomobilde çıktı.

Haber 25-02-21 00:14

Seyir halindeki tır alev aldı

Gaziantep’in Nurdağı otoban gişelerinde duran bir tırda çıkan yangın itfaiye ve polis ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde otoban gişelerindeki Bölge Trafik Denetleme İstasyonu kontrol noktasında duran bir tırda yangın çıktı.

Yurthaber 02-02-21 17:10

Kars’ta kaza sonucu alev alan otomobil patladı

Kars’ta meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, alev alarak yanmaya başladı.

Haber 31-12-20 13:05

Zincirleme kazada sivil polis aracı yandı

Antalya’da alt geçitte 4 araçlı zincirleme trafik kazasında sivil bir polis aracı motor bölümünden alev alev yandı.Edinilen bilgiye göre kaza saat 14.40 sırasında Muratpaşa ilçesi Şarampol Alt Geçidinde meydana geldi.

Haber 11-12-20 16:10

Çeşme’de sürücülere ’öncelik yayanın’ uyarısı

İçişleri Bakanlığının başlattığı "Önce Yaya Uygulaması" faaliyetleri kapsamında, İzmir’in Çeşme ilçesinde de sürücüler uyarıldı.Çeşme Kaymakamı Ünal Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker ve trafik ekiplerinin katıldığı etkinlikte, yaya geçitlerinde geçiş önceliğinin yayalarda olduğu hatırlatıldı.Çeşme Kaymakamı Çakıcı, araç sürücüleriyle konuşarak, can güvenliği için trafik kurallarına uyulmasının önemine dikkat çekti.

Yurthaber 02-12-20 16:17

Bursa’da trafikte bir araç alev alev yandı

Mudanya yolunda bir araç trafikte alev alev yandı.Edinilen bilgiye göre, Bursa Mudanya yolu üzerinde akşam saatlerinde trafik halinde bir araç yanmaya başladı.

Yurthaber 12-11-20 18:48

Diyarbakır’da refüje çıkıp trafik levhasına çarpan otomobil alev aldı: 2 yaralı

Diyarbakır’da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil refüje çıkıp trafik levhasına çarptı.

Haber 09-11-20 16:09

İzmir'de korkunç olay! Baba ve kızı yanarak can verdi

İzmir-Çeşme otoyolunda meydana gelen trafik kazasında alev alan otomobilde hayatını kaybedenlerin baba ve kızı olduğu ortaya çıktı.

Haber 15-06-20 23:06

Çeşme otoyolunda kaza: 2 kişi yanarak öldü

İzmir-Çeşme otoyolunda meydana gelen trafik kazasında, aniden alev alan otomobilde bir kız çocuğu ile 40 yaşlarında kadın yaralı olarak kurtuldu, baba ve oğlu oldukları tahmin edilen iki erkek yanarak can verdi.Bugün saat 10.30 sularında meydana gelen olayda, Çeşme yönünde seyreden ve içinde 4 kişi bulunduğu belirlenen 35 AH 256 plakalı otomobil, Alaçatı gişelerine yakın bir mevkide aniden alev aldı.

Yurthaber 15-06-20 12:23

Trabzon’da direğe çarpan araçta bulunan 3 kişi yanarak can verdi

Trabzon’un Of ilçesinde meydana gelen trafik kazasında direğe çarpan bir araç alev alev yanarken, içerisinde bulunan 3 kişi feci şekilde can verdi, bir kişi de ağır yaralandı.Of-Çaykara yolu üzerinde Dumlusu Mahallesi’nde gerçekleşen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu beton direğe çarpan araç bir anda alev alarak yanmaya başladı.

Yurthaber 23-05-20 13:09

Denizli'deki trafik kazasında alev alan otomobilin sürücüsü öldü

Denizli'deki trafik kazasında alev alan otomobilin sürücüsü öldü

Yurthaber 25-03-20 21:42

E-5'te seyir halindeki araç alev alev yandı

Bayrampaşa E-5 Karayolu üzerinde seyir halinde olan bir otomobil aniden alev aldı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen otomobil kullanılamaz hale gelirken, yangını nedeniyle E-5 Karayolu üzerinde trafik yoğunluğu oluştu.

Haber 09-03-20 11:17

Otomobil beton mikserine çarptı; 2 yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde otomobilin beton mikserine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralanırken, çarpışmanın etkisiyle otomobil alev aldı.Kaza Fethiye - Antalya kara yolu Çırpı mevkisinde meydana geldi.

Yurthaber 06-03-20 11:03

Otomobil beton mikserine çarptı; 2 yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde otomobilin beton mikserine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralanırken, çarpışmanın etkisiyle otomobil alev aldı.Kaza Fethiye - Antalya kara yolu Çırpı mevkisinde meydana geldi.

Yurthaber 06-03-20 11:03

Otomobil beton mikserine çarptı; 2 yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde otomobilin beton mikserine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralanırken, çarpışmanın etkisiyle otomobil alev aldı.Kaza Fethiye - Antalya kara yolu Çırpı mevkisinde meydana geldi.

Yurthaber 06-03-20 11:03

Maltepe D-100'de araç alev alev yandı! Trafik yoğunluğu oluştu 

Maltepe D-100 Karayolu'nda hafif ticari otomobil alev alev yandı. Yangın nedeniyle Edirne istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.

Haber 25-02-20 08:26

Trafiği kilitleyen yangın! Esenyurt'ta TIR alev alev yandı

Esenyurt TEM Bağlantı yolunda TIR'ın ön bölümü yanmaya başladı. Alevlerin sardığı TIR nedeniyle trafik aksadı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın nedeniyle yoğunluk yaşanıyor.

Haber 24-01-20 17:51

Yanan araçtaki yaralılar ölümden son anda kurtuldu

Denizli’nin Çivril ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, minibüs ile çarpışan kamyonet kontrolden çıkarak yol kenarındaki evin balkonuna çarpıp alev aldı.

Haber 05-01-20 21:19

Kazaya karışan araç alev alev yandı: 2 yaralı

Kocaeli D-100 karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir araç alev alev yanarken, aracın içerisinde bulunan 2 kişi yaralandı.Olay, Gebze ilçesi D-100 karayolu Ankara istikameti Tatlıkuyu mevkiinde meydana geldi.

Haber 20-12-19 13:03

Meksika'da trafik kazasında alev alan minibüsteki 14 kişi yanarak öldü

Meksika'da trafik kazasında alev alan minibüsteki 14 kişi yanarak öldü

Haber 18-12-19 22:57

BAŞAKŞEHİR'DE MİNİBÜS ALEV ALEV YANDI

Taylan ERGÜN / İSTANBUL DHA Başakşehir'de, henüz belirlenemeyen nedenle bir minibüs alev alev yandı.

Haber 16-12-19 23:29

ESENYURT'TA HURDA İETT OTOBÜSÜ ALEV ALEV YANDI

ESENYURT'ta  hurdaya ayrılan İETT otobüsü çekicyle götürüldüğü sırada sırada aniden alev aldı.

Haber 16-12-19 12:46

PENDİK'TE 3 KATLI BİNANIN ÇATISI ALEV ALEV YANDI

Haber- Kamera: Gamze ŞİMŞEK- Murat Korkmaz/ İstanbul Dha Pendik’te 3 katlı binanın çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Haber 18-11-19 15:10

BAHÇELİEVLER'DE 6 KATLI APARTMANIN ÇATISI ALEV ALEV YANDI(1)

BAHÇELİEVLER'DE 6 KATLI APARTMANIN ÇATISI ALEV ALEV YANDI BAHÇELİEVLER'de 6 katlı bir apartmanın çatı katı alev alev yandı.

Haber 17-11-19 07:03